Lisa Roivas Träning

konsten att vänta

massa saker finns det o göra hemma medan man väntar på att whoever det nu va skulle komma o fixa i vår lägenhet. 
 
- måla naglarna som jag inte gjorde efter fotbadet
- sen kan man fixa naglarna på händerna när man ändå är igång
- sortera all musik o alla bilder på datorn
- se en film
- hoppa i oskars säng. sen petters o majas o fias.
- försöka laga maja o fias trasig säng (den lär ju gå sönder om jag hoppar i den) då blir det möjligtvis behov av en tur till ikea, dvs jag kan inte stanna hemma
- sy o laga trasig kläder så jag har något o ha på mig eftersom allt ligger i tvätten. kan man sy strumpor av en cardigan ?
- äta upp maja o fias tacofärs som jag var snäll o ställde in igår. eventuellt laga tacos.
- limma duschhandtaget igen
- sen kan man duscha jättelänge för ingen annan e hemma
- dricka te (kaffe e redan drucket) o läsa en bok
- och kommer solen fram kan man sitta på balkongen
- men först måste man skotta den, kan bli ett samtal med farbror blå då om man skottar ned den på deli deluca under oss
- o åker jag in så kan jag skylla på att det är därför jag inte stannade hemma men

jag får panik av o va hemma, jag måste iväg, beklager, men jag måste tvätta !

det töar här i Oslo idag

solen tittade fram, men nu verkar den vara borta igen. har töat några dagar, skönt, inte lika mycket snö kvar.

jag längtar efter harry potter och halvblodsprinsen. kan den inte bara komma nu ? blir teasad me massa trailers på MSN varje dag :D

du e bara för het, vill aldrig låta dig gå till jobbet :P men nu måste jag med dra, till gymmet.

fotbad ala Oslo

man tar vad man har. o nu har jag het sjukt bråttom til jobbet.




ett bananträd blev det

var lite trött igår med, humorn var verkligen på topp.
nu har jag gjort massa tråkiga saker, som o beställt linser och betalt hyra. skule beställa ett tele2-kontantkort för o ringa sjukt billigt till sverige, men eftersom jag tydligen inte står registrerad på mitt kontantkort jag har nu skulle det ta extra tid o sen måste man ladda på med 100 spänn. det har jag verkligen inte råd med :D haha, får leva på min tips till den 10:e. hur nu det ska gå :D men vi har lyckats förut o leva på mindre.





jag vill inte gå o träna idag, lägger mig på marken o verkligen vill inte :) så jag struntar i det o tar det lugnt innan jobbet istället.

heroes-avsnittet var ganska dåligt ... besviken blev jag iaf.

heroes S03E17

som jag lyckades missa igår. det går inte o inte missa det idag heller. när man ändå var vaken lixom :P

fick inga semlor igår, som vi kämpade. slutatde med en oväntad lång tur till ikea o att vi skulle fått baka dem själv :P

fettisdag ? idag ?

haha. jag som hade en fetmåndag igår, haha. najs som fan. SEMLOR JAG ÄLSKAR SEMLOR GE MIG SEMLOR, SVENSKA MED EXTRA MANDELMASSA :D

nej, gå ned o handla frukost nu eftersom jag glömde handla igår, haha, smart tjej.

har medarbetarsamtal vid halv 3, dags o öka om jag ska hinna träna med :P

testing testing

this is how we do the shit in Oslo. man testar sig fram. roligt var det iaf.
bilderna, våran underbara fiskgratäng, min mysoutfit o hur vi numera tvättar :)


oj vad råkade jag installera nu ?

nae, men det blir nog bra. råkade bara trycka på importera alla mina bilder i ett bildredigeringsprogram jag laddat hem. så här kan jag ju sitta hela morgonen, haha. har inte lite bilder.

vaknade inte på bästa möjiga sätt idag heller :P plus att jag har ont i magen o känner en upcoming huvudvärk. det går nog över med lite (EH, mkt!) kaffe o distrahering.

mr gick bra igår, tack alla för alla samtal från sverige :) får ju tyvärr vänta lite till för svar, men hoppas på i slutet av veckan, o tiden går så fort så. malin o jag kom lite sent, fick vänta på trikken i evigheter, stod o njöt av varsin latte i solen o sen gick vi åt fel håll när vi väl va uppe på majorstuan.

sen åkte vi ned mot stan, tänkte ta en promenad först då det inte är så långt o gå egentligen i Oslos innerstad, men vi visste inte riktigt var vi var. var väldigt hungriga, bestämde oss för att laga mat, fiskgratäng, malin e vegetarian o jag va så sugen på potatismos :P mötte hennes bror i deras hall o en timme senare fick jag äta den godaste maten sedan kycklinghamburgarna :) jag lagar inte mkt mat längre o Egons smakar allting likadant numera.

nu vet jag varför jag har ont i maugen. åt tre stycken glassar igår, min mage är nog i chock, haha.

kollade på film, patrik 1,5, som jag velat se länge, toppenbra var den ! vi skrattade o led med dom. det var bara lite tråkigt när jag väl kom hem till Fia för att mysa var hon så glad att hon just fått hem den filmen o jag var tvungen o förstöra med att säga att jag precis hade sett den :P kunde ju iofs ha sett den igen. men jag var så trött o klockan va mycket så jag däckde i min säng vid halv 12. fick iaf mysa lite innan jag kom hem :)


neeeeeeeeeeeehe. vad ska man göra idag då?

dream big :)

Humör: glad, upprymd, nervös
Gjort: solat, haha. gav upp städningen efter ungefär 1 minut
Planer: MR :S
Lyssnar på: sofia somajo- irony.mp3 !
Druckit: kaffe o mer kaffe
Ätit: frukost, orkade inte laga pannkakor, tar det imorn :)
Bästa: mys (A)
Sämsta: tööö
Väder: sol o snö o tö !

oledolyckan

haha. det är jag. tappa plattången RAKT ned i kaffet så det spiller på datorn, högtalarna, golvet, tofflorna, you name it. efter jag torkat av datorn så blev det bara en massa siffror när jag skrev o jag tänkte. shit, nu e e kört. men jag hade tydligen bara tryckt in nån knapp, för när jag startade om den är den som vanligt, förutom en stark kaffedoft o ett L som sitter väldigt löst :(

neh, nu, städryck. vad roligt ordet ser ut.

MR idag ...

nervöst värre faktiskt. vet inte varför. men Malin har lovat o följa med, fika innan o sen ska vi till Unilab på Majorstuan. kommer gå bra dedär.
åh, ville inget hellre än att du skulle ligga kvar ... :) hej på dig förresten ! :P
_________________________________________________________________

MR (Magnetisk Resonanstomografi) er en forholdsvis ny diagnostisk metode. De første MR-scannere kom til Norge i 1985, og denne type utstyr har i tiden som er gått siden den gang fått en stor utbredelse. I begynnelsen ble MR benyttet kun i spesielle tilfeller, men nå er dette blitt en standard undersøkelse, som blant annet har erstattet en del større og kompliserte undersøkelsesmetoder som til dels kunne være ubehagelige.

Ved MR benyttes ikke røntgenstråler. For å danne bildene legges pasienten inn i et kraftig magnetfelt, og det sendes radiobølger inn i kroppen. Kroppen vil sende tilbake radiobølger som detekteres av antenner i scanneren; disse prosesseres og omdannes til MR-bilder. Bildene vil fint framstille områder som hjerne, nervesystem, rygg, muskler, ledd, beinvev, bukorganer, og blodårer.

Det eneste man merker til MR-undersøkelsen, er at det høres en bankelyd i apparatet. Lyden varierer, avhengig hva slags bilder som tas. For å redusere støyen blir du tilbudt øretelefoner eller annen type hørselvern.

Mange engster seg for MR-undersøkelsen, siden man blir kjørt inn i en tunnel, men for de aller fleste er det ikke noe problem å gjennomføre undersøkelsen. De moderne magnetene er betraktelig kortere enn hva de var tidligere, de er godt opplyst og det er hele tiden gjennomstrømming av frisk luft. Kontakten med personalet opprettholdes gjennom et høytalersystem, og du får en signalknapp i hånden som kan benyttes til å tilkalle radiografen. Føler man behov for det, er det mulig å ta med en ledsager inn i undersøkelsesrommet.

Ved enkelte undersøkelser er det behov for å gi kontrastvæske, som injiseres gjennom en blodåre i albueområdet. Kontrastvæsken følger blodet rundt i kroppen, og synes på bildene. Når radiologen sammenligner bilder tatt før og etter injeksjonen gir dette viktig informasjon til undersøkelsen og er til hjelp for å stille en god diagnose. Det er ikke noe ubehag forbundet med dette bortsett fra det lille stikket i armen.

nostalgia



muhaha. hoppa runt i våfflat hår o savannbyxor på ektorpsdisona i 7:an :P Linn med sin owboyhatt o Sosso med sina byxor med ditsydda vita händer på asset som lyser i UV-ljuset. fyfan vad vi var häftiga ! vill bara hem o kasta mig över mina fotoalbum !

men lite som min nya favolåt, lady gaga- eh eh.mp3, låter en gång, kanske är det bara en gång, som pontiaks- 80-talet, haha en låt som jag hatar. men fan vad kul de skulle va o varit ung då. känner att mycket kommer tillbaka av klädstilen i vår, o mycket musik är influerad av gammal pop, helt underbart.

ne, nu måste jag dra mig mot jobbet, lär ju ta en 45 minuter o ta sig dit som vanligt. en sträcka som tar 10 minuter med trikk egentligen o 15 minuter o gå :D

riktigt läskig film

trikkarna gick inte som dom skulle som vanligt så fort de kommer lite nysnö. fast vi har väldigt mycket snö i Oslo just nu.
så det blev lite sen för ett besök, men det är en ny dag imorn :)

mös med fia med film i min säng, vi såg 'the abandoned' o den va galet läskig. jag borde inte se på skräck nå mer, jag blir så uppskrämd...

ne, nu sova, på én gang ! hoppas jag inte drömmer mardrömmar ...

:)

låter färgen sitta i en stund till, fast jag bara vill kasta mig ut genom dörren.

vänner bryr sig, ringer till varandra, frågar hur man mår, försöker lösa konflikterna o glädjer sig åt andras lycka. du är inte heller min vän.

jag vill supa ned mig

ikväll. inte imorn :) fast ikväll skulle det inte få plats i maugen, är fortfarande mätt från när jag åt vid 4, för jag somnade vid 5 o sov till för en stund sen, haha. palla inte kunna somna inatt.

men de e lugnt, imorn är det vilodag o börjar inte förrän 12 så  man kan sova ut. om man inte måste packa partyoutfitten innan jobbet, då det är fest hos Lina som fyller år imorn :P

jag e så otaggad till o festa egentligen, bara för att jag inte kan dansa, då det egentligen är enda andledningen till o häva i sig alkohol i kopiösa mängder för att sedan var snyggast o sexigast o orka dansa (eeeh va?) hela natten lång. ge mig ett helt knä o sommar, eller egentligen räcker det med snöfria gator, sol o plusgrader så e jag nöjd :P

arg, glad, överlägsen. hoppas det gör ont.

nu kom fia o maja hem, trallala, de har varit o sllängt in tvätt hos kim som bor på andra sidan gatan :) neh, nu ska vi färga håret på mooooiiiii.

den är helt genial



den med norskan hade jag hört innan, men jag hade ingen aning om att han snackade östgötska innan :D skaapligt döh !

o jag har fastnat, eh eh, cherry cherry, boom boom.

sitter här med en ansiktsmask o tankar musik. men jag har ju faktiskt hela dagen på mig :)

men nu håller jag på o avlider, woooooow. kan absolut inte sluta tänka :P mm, längtar.

http://www.youtube.com/watch?v=14tat4q779M hihi. så bra ! o jag älskar hennes hår, saknar mitt när jag var sådär vitblond, men håret va fan het förstört. tänkte köpa hårfärg igår, men gjorde aldrig det. ska göra det idag iaf :)

grattis emelie !


som fyller 20 år idag :) vad tiden springer, det var ju nyss jag som fyllde, haha.
skönt o kunna komma in vart man vill, (harrys o bomull är lite tidigt ;D) palace lördagar rokks. systemet, here we come.
grattis igen, synd att jag inte kan vara där i gratta in person, men jag kommer snart o hälsar på ! hoppas det blir ett stort partaj med massa skyssta presenter ! skåla från mig med !

o sarah ;) nej, de är inte ett pack premium faktiskt, så det är fortfarande miiiiina :P till ägaren dyker upp, den får nog skynda sig, snart e det helg... men jag ska ju jobba 12-21 fre,lör, sön så det blir nog kanske inte denhär helgen iaf ! :)

nu är den stora frågan, krypa ned i sängen som fortfarande e varm ... mmmm ... kolla på heroes s03e16 som jag för det första missade o ladda hem i tisdags o för det andra somnade till igår när jag skulle se på det.

eller gymmet på en gång ....



fick ett par högtalare i söndags, som jag lade beslag på :) nu spelas denna på högsta volym, trodde fia var hemma en stund med mig men idag är jag tydligen helt ensam ...

vad gör man med en onsdagsmorgon ?

jo, plockar i ordning på allt som ligger på mitt golv. o de e inte lite det.
äter frukost, sen springer vi till gymmet. eller ne, tar trikken, haha.
ska leta fram alla papper till dedär förbannade skitstället, trycka upp dem i deras röv o hoppas på det bästa ...

sån härlig dag

vet inte varför, har varit på helt cpstrålande humör på jobbet, trots den pissiga början på dagen. men de va efter ett samtal då jag insåg att allt kommer ordna sig och bli bättre igen ... :D nu är de bara knät som återstår.
kommer ha träningsvärk i armar o ben efter jobbet idag, o ont i ryggen börjar jag med få, eftersom jag förmodligen går helt fucked up.

neh, sovit 6 timmar typ på två nätter, haha, man blir lite knas i bollen då. men jag känner mig positivare, gladare, självsäkrare än vad jag gjort på väldigt länge. tack ska du ha !

så glad att jag har kommit er så nära tjejer, att jag kan vara gladare utåt när jag mår bra, mot människor jag tycker om och dom jag inte känner alls. att jag kan ta kritik på rätt sätt o vända det till något oslagbart. att jag tacklar motgång med den styrka jag faktiskt har.

nu ska jag äta kyckling igen, hahaha. o snart är jag väl inne i McD rutinerna, en big o c:o kl 23.55 varje stängning :D men det var oxå då jag var som mest vältränad, haha.

snälla flickor kommer till himelen, vi andra kan gå hur långt som helst.

... insåg att dehär blev ett enormt töntigt inlägg, övervägde o inte publisera det. men hey, this is me.

lite gladare :)

haha. sämst på o komma iväg. fastnar alltid med något, mest datorn iofs :P



småsaker som man blir glad av :) som att totallyckas med makeupen, haha.

idag är jag däremot trött o sur

sovit 4 timmar kanske. 3. vet inte.
blev väckt av ett samtal mellan fia o elektrikern. sen small det i vår tvättmaskin o så rök det lite grann.
så här är jag. i stort sett utan kyl o nu verkligen utan tvättmaskin. o ett fruktansvärt morgonhumör.

då kommer min allra bästa sida fram. miss-jag-vet-allt-mest-o-bäst-bitch.

jag är så arg o bitter, vet inte varför. på personen som ljuger, försöker lura o inte vet bättre.
som pizzabuffen igår, tror du jag är dum på riktigt ? tack för att jag har uppmärksamma arbetskollegor.
som du, som lovar att du kommer innan 14:e o att du åkte hem för o reda ut problem. (men vad vet jag, jag skullle ju inte öppna min käft för jag visste ingenting, som jag alltid sa när jag var 16: ''NI FATTAR JU INGENTING'' det var nog min favoritmening. o varför sa jag det ? för jag snackade inte med mina föräldrar så hur skulle de kunna förstå ? jag känner mig lurad av dig. o ja jag tänker dissa, precis som han gjorde :) why ? för att jag kan !

ne, nu måste jag åka till skatteverket. blir inget gymmet idag heller :( men jag har inte gett upp, jag är ingen slacker !

regrets are mistakes you didn't learn from

inte så trött längre

är väl helt sjukt övertrött istället :P
undrar vart oskar o petter håller hus... kanske ska ringa imorn o se så dom lever.

är alldelels hög på kycklingvingar o pepsi max, efter 7 minuter var mina vingar slut o började tugga på fias till jag mådde illa. o efter en lång skållande dusch vart jag inte heller tröttare.

äh, lär somna mitt i ett csiavsnitt, om jag inte fryser ihjäl innan.

imorn är en ny dag :)

dagens ilandsproblem

haha. blogg.se laggar. som vanligt när man kommer hem o ska blogga efter jobbet.
man tappar suget helt enkelt.
dagen har varit upp o ned o bak o fram som så många andra dagar.
så lätt det är att göra mig glad. ett meddelande eller en svensk aftonbladet.

man kanske ska ta dendär efterlängtade duschen nu ? :P fastnade i köket med fia, hihi. på onsdag är vi båda lediga för första gången på evigheters evigheter, då blir det leka av !

o så var det måndag igen

hej vad det går. jobba 45 timmar denna vecka, good luck, have fun med mitt knä. men kul blir det, tycker så mycket om mitt jobb.

Humör: så trött, fast ändå inte :) så glad
Gjort: pratat med vår vaktmästare om elnätet. han ska skicka en elektriker
Planer: bara jobba ..  
Lyssnar på: Akon- Borrow U.mp3 :)
Druckit: kaffekaffekaffekaffe
Ätit: frulle, gröt med banan o ett ägg
Bästa: små ord som blir till underbara meningar
Väder: det snöar igen. hur e de möjligt ? :P

bakisdagen i sin helhet

sex. eller iaf snack om det. hela tiden. en o annan pillipill lär det bli.

pant av ölburkar o mer ölburkar o pepsimaxflaskor o en o annan sprite som var virke igår. det är de bästa med att ha fest hemma. 42,50 fick vi ihop.

det köpte vi 1,2 kg pomme o bea-sås för.

sen åt vi upp 1,2 kg pomme o tre påsar med bea-sås. o lite svinefilé. hur tre st 155cm långa tjejer lyckas med det finns bara ett sätt. man grundar med en ordentlig fylla dagen innan.

chips o sjukt stark oboy. men chipsen e snart slut. det är inte oboyen.

kollade på porr. insåg att den var äcklig o förutsägbar så vi stängde av. '

dippat gurkan i majas bearnaisesås. hennes va från blåbland o den var jätteäcklig. fias o min sås från knorr var mycket godare. så nu behöver ni inte fråga.

städade. hittade ett sexpack öl. najs som fyfan.

kollade på alla bilder från igår. hälften av mina är svartvita. moget. o hälften är på mig o min private efterfest.

försökt tvätta. men elnätet blir överbelastat, strömmen slås av heeela tiden, så vi gav upp. slutade med massa svordommar o en jättevattenpöl i köket.

laddat ner slumdog millionaire, hoppas på o se den sen. johan o jonas kanske dyker upp. jonas är sjukt dålig o va i sverige igår o missa bästa festen ever.

marielou kom på besök. hon tackade för thet genom att hälla thevatten på maja.



t o b i a s ! säger (17:20):

fan det hade ju varit ganska guld med 1,2 kilo pomme nu med här

t o b i a s ! säger (17:20):

o bearnaise sås :D




de låter som om någon är avundsjuk.

var Lisa full igår ?

ja, fy helvete. det var jag.
när alla drog från krogen stannade jag hemma, hade sjukt ont i knät.
hade egen efterfest helt själv, med sjuuuukt hög musik, drack alla sluttar ur alla groggar o rökte, haha. hetsade på fejsan o tydligen här med.
när maja vaknade kl 5 trodde hon att det var fest för jag hade glömt stänga av musiken :D

massa trevliga telefonsamtal o roliga bilder.
fyfan vad dåligt jag mår. kom o ta hand om mig.

aldrig mer chris brown

tyvärr. aldrig. o jag kommer skrika högt när hans musik spelas. tyvärr, för jag älskar honom.


men det räcker med att jag älskar en kvinnomishandlare.

MILK INC PÅ SIRKUS IKVÄLL !

det är en nattklubb i Oslo som styrs av han som äger svenska föreningen.
jag tror inte folk förstår hur sjukt stort det är ! :) skulle va grymt kul o gå dit alltså !

kärlekssjukan



fast det är jag som har ritat alla hjärtan, skrev ett meddelande till boysen igårkväll att de skulle ha en underbar dag idag. dom drack lite öl igår o mitt under när jag, fia & maja kollade på film bestämde de sig för att de skulle gå ut. trots att de skulle gå upp o åka med en buss kl 05.10.
eftersom dom inte är kvar så hann dom väl med bussen.
vet inte vad klockan var när de kom hem, men jag höll på o somna iaf.

var ute en sväng i torsdags efter jobbet. satt kvar o blev bjuden på vin, sen lite smålullig begav vi oss till expressen för karaoke. de var en annorlunda kväll helt enkelt, grymt kul, sov hos malin, blev bjuden på frukost imorse.
sen lunch med maria på egon karl johan, sen stack vi upp till bislett för o kolla på en lägenhet.


solen skiner i Oslo idag igen. känns bra, tror de löser sig med cashen oxå. men jag hatar o va pank alltså.

from me with love

till alla jag älskar och bryr mig om.
till alla jag fortfarande älskar och bryr mig om, trots olikheter och svek.
till alla jag älskar och bryr mig om, som inte vet om hur mycket jag verkligen gör det.

till alla mina nyfunna vänner, speciellt ni här i Oslo och till alla gamla som funnits där sedan skolstarten.
till alla vänner som är för långt bort för en kram o en puss, speciellt till den som inte kommit att bli en del av mitt liv än.
till min familj som är saknad, mamma&pappa, martin&linnea. till mormor&morfar, farmor&farfar, moster&thomas, morbror&hanna, kusinerna&marie, farbror.

idag är det alla hjärtans dag, jag tänker på & älskar er.


hon är helt galet bra

fröken pink. o helt jävla galen. najs start på morgonen. http://www.youtube.com/watch?v=ddZPrJ8ROto

nej, den kunde va bättre. fan, jag pallar inte. jag tänker inte tycka synd om migsjälv. jag hade skrivit värsta långa här, men när jag insåg hur elakt det var så tog jag bort det. visst, jag är sån, krossar folk, men jag vill faktiskt inte.

ne, nu ska jag tanka musik o sen dra till min kärlek som är det viktigaste i mitt liv. sen väntar jobb 12-21.

seg dag

fast tiden har gått ganska fort.
så kul o jobba lunch med ett gäng o kväll med ett annat gäng. dock hinner man inte med ngt skitnsnack eller bus på kvällen, var helt fast på kassan :) men mycket svenskar gör det ännu roligare, o en o annat flörtande med mig är ju uppskattat trots allt.
känner mig bara så dum ibland, känns som jag gör en massa fel men ingen säger någonting. kanske är det för att det verkligen inte gör ngt eller så snackar alla bakom ryggen eller uppe i köket istället.
speciellt han som säger till mig självklara saker, som om jag inte visste det redan.. men sen vet jag ju själv så snurrig som jag är så missar även den bästa ibland :P
måste rycka upp mig, ge migsjälv lite mer självförtroende, de e bara att jag e så himla handikappad, rädd för o vrida eller halka till o allt går åt helvete med knät igen. det drar verkligen ned mig på botten, känner mig klumpig o osexig, fånigt, men sant.
jag går o oroar mig hela tiden, mest för att jag har ont hela tiden, men för det okända, efter röntgen. blir fr o er, haha. för o efter. ne, men ska det opereras oroar jag mig för det o ska det inte de, ja, då vet jag inte vad som kan göra det bra. eftersom det enda som har förbättrats är att jag nu kan gå ...

iaf, snart är det helg igen :) kommer få en underbar alla hjärtans dag trots allt, o trots att oskar o petter flyr till fjälls :P känns som om de kommer bli megakaratefest i vår lägenhet för en gång skull ! får passa mig, nu måste vi bjuda killar :D
segt förut med när jag kom från jobbet o verkligen ville blogga o ingenting fungerade :S de har varit så varenda kväll, måste alla blogga samtidigt eller ?

ne, nu sista avsnittet av ANTM, har jag sagt i två avsnitt redan, men jag kan inte slita mig. jag blir så glad av o se vackra tjejer o deras påhitt o fotograferinga o alla fina kläder. men de är en dag imorn med, en stenhård träningsdag dessutom ! 

favoriten analeigh O INGE SPOILERS NU TACK ! :D



helt grymt långa ben. kanske tillomed jag hade fått långa ben på en sånhär bild. eller kanske inte, haha.

dagens :)


Humör: tveksam
Gjort: mig iordning för jobb 12-21
Planer: shoppa, sen jobba
Lyssnar på: Henok Achido feat Sophia Somajo - Pusher.mp3
Druckit: citronvatten, min nya drog
Ätit: frulle, gröt med banan o ett ägg
Bästa: mina faktiskt jättevita tänder :)
Sämsta: att jag börjar jobba igen
Väder: snö snö snö o underbara soooolen



jag har världens absolut häftigaste syster

bäst är hon, i alla lägen, så himla ball, grym, söt, allting man önskar sig ! blir stoltare för varje dag som går !

men hon hatar denhär bilden, hoppas hon inte blir alltför ledsen nu, jag tycker den är så häftig ! :P o jag måste ju bara visa upp henne ;D någon som gör något vettigt med livet i min familj, haha ! hon e lixom tillomed bättre än mig !



3. Linnéa Roivas

Född:

1994

Position:

Forward

Längd:

161 cm

Tröjnummer:

3

Bästa egenskap:

Spelförståelse

Tidigare klubbar:

-

Det bästa med LFFdam:

Allt

Personlig målsättning denna säsong:

Utvecklas som spelare och göra bra ifrån mig på träningar och matcher

Favoritspelare:

Zlatan Ibrahimovic

Favoritlag förutom LFFdam:

-

Yrke/Studier:

Djäkneparksskolan


hemsidan: http://dam.ifknorrkoping.se min syster finns under U-laget, nr 3 :P

en hallonkjol

hej, jag heter Lisa o jag köper alla mina kläder på Gina Tricot. mest bara för att de på kappahl hade varetellning o inte kunde ta fram dedär förbannade strumpbyxorna i min storlek ikväll. va e de för service då ? men, som tur är, det är en dag imorn oxå :D lite gym innan jobbet.

Humör: heartbroken
Gjort: tränat, letat fik, fikat, shoppat
Planer: beundra mina kap, dö i sängen
Ser på: americas next top model 11
Lyssnar på: will.i.am (moto moto)- big and chunky.mp3
Läser: vad min syster skriver på MSN:)
Druckit: kaffe o vatten
Ätit: bislett kebab :)
Bästa: jeansjackan
Sämsta: second hand butiken på storgata
Väder: snö o kallt

you wanna be on top ?

perfekt pepp till en dag på stan, sett första o andra avsnittet av TopModel 11 :)
ska ner till egon nu, möta maria. sen följa malin till UM o sen shopping med maja.

nej jag skäms inte

varför skulle jag göra det ?
men du gör tydligen det, oh du anonyma kommentator, som sitter vid en norsk dator men skriver på svenska. stå för det du säger, nyfiken på vem du är.

HEROES S03E15

enda anledningen till att jag e uppe idag, haha.

det var inte lätt o somna igår. det värker i mitt hjärta, jag hatar denhär delen.

men. jag kommer alltid att komma i första hand.

jag har faktiskt världens bästa sambos !

på riktigt. denhär stod när jag kom från jobbet i fredags, blir man inte underbart glad eller ? maja jobbar på ett DVD-lager o tar hem grymt mycket film. behöver jag säga att hon har providat halva våran bekantskapskrets med pr0n oxå ? :P

    

fia fia, alltid någon o prata o skratta med. är så glad att jag har dig, pill, så jag kan pilla på dig varje gång jag är. glad ?
oskar, för att du lånar ut din säng :D o snackar med mig på fejan när jag har tråkigt.
petter, som alltid har en historia att dela med dig, o är sigsjälv i alla lägen.
skulle inte hellre vilja bo med någon annan.

full metal jacket

det är en bra film dedär, lika bra varje gång. enda krigsfilmen jag verkligen gillar. han e sjuk stanley kubrick.



Humör: helt hoppig o tossig.
Gjort: ätit, tränat, duschat
Planer: sola o sen är frågan
Ser på: full metal jacket 
Lyssnar på: milk inc- I don't care.mp3 ! 10000 gånger om ...
Läser: massa trams på FB :)
Druckit: kaffe o mer kaffe
Ätit: kl 10, kl 13, kl 16 o sen kl 19 :)
Bästa: gymmet
Sämsta: ingenting idag faktiskt. grymt bra dag :)
Väder: sol o snö, snö, snö. men nu är det mörkt, lär va pissekallt !

beach 2oo9 THE COUNTDOWN


det går bra nu. känns så bra. vet att jag kan lix :)
lika roligt varje gång, idag var det en svettluktande e aa, ni vet, som tog lika mycket som jag gjorde när jag tränade som hårdast, när man sitter ned o har två hantlar o kör bröst. 10-15 kg. starkt jobbat. o då var han inte ens 16 utan såg mer ut som... 30! stackars karl.

patetiskt, faktiskt. sen körde han axlar med skivstången, samma som jag körde på 5 minuter innan.
men sure thing, det är bra o börja någonstans, alla måste ju börja någonstans. kan ju hoppas på att han kanske var skadat eller något.
neh, fy, men jag tycker om o va elak. länge sedan nu. o träning är det viktigaste i mitt liv just nu.


låt mig presentera J, 33 !




beach 2008, rätt bra efter en säsong på Donken i Lindvallen, haha.

älskade kommunikation

ett efterlängtat telefonsamtal, en person som verkar mycket gladare o hoppfullare :) så skönt o höra, o allt bs är bara ett plus, haha.
o efter en annorlunda, förmodligen fyllekonversation på fejsan, så fick jag reda på att du skaffat flickvän, kan det stämma ? är det så, wow, grattis, du gör det vi alla andra inte vågar. saknar dig.

nehe, fastnade framför ''full metal jacket'' gråter alltid när dom misshandlar ''tjockisen''. sen blir det definitivt gymmet o solariet.

the curious case of benjamin button

gårdagens film. efter en halv dag med snöiga äventyr var det supermysigt.
efter mycket krångel, men en trång säng, widescreen (not) dator med dåligt ljud som stänger av dig för den blir överhettad blev det en trevlig upplevelse :) riktigt bra film, lite lång bara, hoppas alla inte är alltför trötta idag.

själv vaknar man automatiskt efter ungefär 8 timmar, idag kl 8, skönt är det, men gammal känner man sig.

lite frukost, lite musik, sen tvätt o träning. sugen på shopping med, iofs är jag sugen på mycket just nu, men eftersom lönen blev ett totalt misslyckande så måste jag chilla lite. sola iaf.

nu går solen upp över ett helt snötäckt Oslo, helt grymt vackert. kanske blir det 14 minus idag istället ?

jag har inte tid för sånt här trams

can't you here me when I say, I don't care ?
haft en helt underbart fantastisk dag idag, tack alla ! :)

fest i mitt sovrum

låter som det iaf :( men bara o trycka i lurarna med nån film, lär slockna som en gris snart. alla vi tre somnade framför filmen, så vi gav upp.

imorn då jävlar, ska det brytas ben o stukas tummar, vi ska åka pulka borta vid holmenkollen ! :D

insnöade i Oslo



fyfan o det slutar aldrig o snöa heller. men fint är det, förutom att alla trikkar står stilla typ.

huvudet värkte rätt illa imorse, blev en oväntad o helt grymt lyckad tur till cafe sör efter biljarden igår, alla var lika dåliga så det var oxå kul. massa massa sinnes bra musik spelade dom för en gång skull :) synd att du gick hem bara, hade varit kul o lära känna dig bättre.

nu sitter jag maja fia o nördar vid varsin dator runt köksbordet, ska kolla på lite film o bara mysa. inte äta äckliga mögliga mackor eller festa. kors in the tak.

vart lite stolt över migsjälv när jag visste att bird is the word e med i full metal jacket. men jag hatade att jag tvivlade, de ska jag sluta med. jag vet att jag har rätt, haha :P

ne, fyfan, nu måste jag sluta med pinsamheterna.

kan Lisa dricka öl ?

jepp, de kan hon. nu ska maja ta bort mitt stygn o sen ska vi spela biljaaaaaard SAJA ! :D

T.G.I.F


var där förut med Fia, Sara o hennes vän Sandra. trodde vi skulle ta en mysfika på stan, men dom va hunriga så det blev
Friday's. jag käkade dock inte, men det var hög stämning o man önskade att man var lite mer taggad ;)

men så var det fredag igen. tack gud.

tänk om det skulle rulla in pengar imorn, vilken helg det skulle bli. har ju pengar, men det är 'inte röra förrän jag ligger på beachen' pengar. lika bra är det, är bara bjuden på fem fester på lördag. (två födelsedagsfester, en inflyttningsfest, en med Lena o en med Magda)

'changeling' otrolig film, vacker på alla sätt, brutal, sorglig, överraskande, vuxen o tyvärr en verklighetsbaserad sann historia.

dagens

Humör: trött, grinig
Gjort: ätit, kollat på film, duschat
Planer: en fika med fia & sara
Ser på: datorn, haha.
Lyssnar på: kat de luna feat. lil'wayne- unstoppable.mp3 ! igen ...
Läser: egoinas blogg
Druckit: kaffe o mer kaffe
Ätit: omelett
Bästa: powernapen mellan kl 14 och 17 nångång. dagens mest oväntade oxå :D
Sämsta:
 mitt liv, haha
Väder: snö och mer snö, och nu är det mörkt ute oxå

'Pull me into your arms
Say I'm the one you want
If you don't, you'll be alone
And like a ghost I'll be gone'

next up: changeling

twilight var inte riktigt så bra som jag hade hoppats. förstår inte riktigt dendär hysterin som var kring den, men det är ju en bra film. jag gillar vampyrer och kärlek så why not ? jag tror bara att jag just nu är ganska oemottaglig för sådant trams, har stängt av för att inte dö av längtan.
kanske var det oxå för att det var en trist kvalité och att jag är allmänt uttråkad.
nu ska jag se på changeling.

först ut: TWILIGHT

eller tvilajt som han hade sagt ♥



torsdag igen

vad hände ? vart tog dagarna vägen ?

somnade mitt i ett CSI avsnitt igår, o vaknade vid halv 8 som vanligt. min mat&sovklocka är inställd på den tiden tydligen. inte för jag ätit än, men iaf.

lust på o göra något, men vad vet jag inte. fattig som en kyrkråtta, eller a, pengarna slut på kortet iaf ;) men man kan ju alltid nätshoppa. ta en promenad går inte, för det snöade igår. igen. o jag vill verkligen inte halka runt på Oslos gator med mitt knä.

nae, tror jag ska se på varenda bioaktuell film idag, hur dålig kvalite det än är ...

ett gott skratt

som jag ville ha. http://www.tjuvlyssnat.se slår aldrig fel. speciellt inte när man inte läst sen september typ, flera timmar av underhållning.
var knappt så fia fick med mig till gymmet :) men det är jag glad för, tack. o tack för ärtsoppan, sjukt god !

true blood blir inte true förrän i juni :( det suger ! (HAHAHAHAHA) men heroes igår var sinnes bra. sinnes !

min säsong av CSI las vegas har fastnat på 99,9% o nu är det 18 min kvar. hur ska man fördriva den tiden ?
jag menar idag har jag redan:
fixat manikyr o pedikyr.
plockat ögonbryn.
lagat en tröja, en kofta och sytt en kjol.
tvättat och bäddat rent.
duschat och sparytanat.
kollat på två svenska filmer, sandor/ida & en kärlekshistoria. (funderar på o tanka hundtricket & vingar av glas, gillar egentligen inte svensk film men det är såna underbara minnen)

men se, sen som skriver onödiga saker i bloggen får tiden att gå fort (det gick snabbare än 18 min) nu är det CSI till jag slocknar.

imorn. är en ny dag.

konsten att lyckas

det är inte att lämna in ett CV fullt av stavfel, till ett ställe som egentligen inte behöver folk just nu.
man slutar aldrig att förvånas, när tillomed markus, som är norsk, reagerar på en stavfel i ett CV som är skrivet på SVENSKA. ska det vara så jävla svårt att stava och skriva rätt ?
det är skillnad på att skriva på internet, sålänge du inte skriver en krönika så stava och förkorta hur mycket du vill och som jag, skit i att läsa igenom och rätta till bokstäver som fallit bort, ni förstår ju iaf vad jag menar.
brydde hon sig helt enkelt inte för hon visste att chefen var norsk ? eller var hon bara helt jävla hjärndöd ? vi hade iaf en kul stund och norskarna fick sig en lektion i svenska.
anledningen till att jag blir så förbannad är för det är så viktigt för mig. hur fan kan man vara så dålig på svenska, ärligt talat ? det enda som är viktigt för mig, som egentligen behöver vara det enda ämnet i skolan är svenska spåket och att kunna uttrycka sig i tal och skrift. vill man inte eller kan man bara inte ?
exempel: hotel och restaurang (här frågade markus, ''Lisa, stavas restaurant så på svenska ?'') INTE FAN GÖR HOTELL DET HELLER !
hon hade skrivit borås med litet B. HAHA. och varenda gång hon hade skrivit och i CV hade hon skrivit det med ett o. ooootroligt professionellt.
och jag, vem är jag då, som kommer och tror att ''hon är ju så jäävla bra på svenska'' ? jo, jag är faktiskt det. jo, för det första är jag bäst och för det andra har jag MVG i alla tre svenskakurser jag läste på gymnasiet.

tydligen inte

fukkin breakdown. det värsta jag vet är folk som utnyttjar mig, inte tror på det jag säger och säger emot och drygar sig.
jag har redan tillräckligt med ångest o press, låt mig va, låt mig ta det i min egen takt.



linnea är så otroligt söt, jag däremot. haha. too much av det goda. ola palola i veckan.

unstoppable

hihi. träningsvärk är skönt.
borde gå nu med, men måste hinna fixa naglarna iaf.

försökte o hitta en bra låt bland alla jag laddade hem igår, men jag e på fel humör.

söndag = städdag

haha. fia snubblar in kl 8 imorse, ''tänkte sova kvar hos Alex, men kom på att vi har städdag''. knasfia, inte hon, hon har u precis flyttat in ju. men hon sover fortfarande gott i sängen.
jag o maja har iaf gott loss i badrummet, aldrig varit så fräsht som nu. tänkte före o efterbilder, men gah, tror inte ni hade velat se hur det såg ut innan.

gymet sen iaf, se hur det går o promenera dit, träna lite rygg o mage bara lätt som fan, basta o duscha. mycket av den anledningen att nu är varmvattnet hemma slutt :P har ju ett stygn i armen som gärna ska sitta 5 dagar till så det blir inte ens axlar o triceps.

igår, lugn lördag, var på sånt dåligt humör. åt lite mat o somnade kl halv 11, haha.