Lisa Roivas Träning

life's a game and it's not fair

but I break the rules so I don't care !

seg idag & vill verkligen inte cykla till jobbet trots Lars Winnerbäck's nya album i Ipoden.

men men , det bara o gilla läget .

Idol är mitt favoritprogram


& camilla rockar alla er ! :) så kul det ska bli o följa resten av hösten !

men nästa vecka då, dethär inlåst om 7 killar som hamnat snett ? tror sverige spårat lite, känns alldeles för amerikanskt . men modiga killar som stället upp , så spännande & se, ni vet att jag kommer titta på det ! :D

imorn blir det ringa tandläkaren & frisören , yeeeeiy :) gilla !

jag <3 hösten

på med svarta legging , den blå myskjolen o massa tröjor , mössa , nya höga stövlar :) mös iväg till HC , köpte lingonsylt (3 :- kvar på kontot) Malin handlade mat & Liam fick nappar (han fyller 6 månader imorn!!:D)

la undan två supersnygga jackor på H&M som ska hämtas imorn innan jobbet !

tänt massa ljus & lagat blodpudding (hur man nu lagar, värmt i stekpannan) med lingon o vitkål , påminner om när man var liten . ska bara mysa hemma idag , Idol kl 20 !

samlar vuxenpoäng ..

:) hihi. sandra gav mig en spark i baken igår när jag besökte henne en sväng i sin jättefina lägenhet . så jag ringde på en, ska förhoppningsvis på visning måndag :) yr mäklare , haha . haha eller så var det vi som yrade :D & jag feg som en kyckling , tack ;) !

solade med sötaste anna igår , synd att jag inte kände för o jobba , var mer sugen på köttfärssås :P fick en fin promenad genom industrilandskapet i mörkret hem till sandra & tillbaka & en rundtur på Nautilus, sjukt stort :)

såg på Brüno , han e ju inte klock , men ganska rolig var den !

nu ska jag duscha & borsta tänderna sjukt mycket , gå en sväng med Malin&Liam o sen får vi se vad denhär dagen/kvällen har att bjuda på !




jag är så glad , så glad !

undra om jag sovit något ..

mös med skållhet ärtsoppa (är jag enda i världen, förutom fia, som gilar ärtsoppa ?) i höstrusket , låter som skorstenen ska braka in när som .. har nog slutet av avsnitt 11 & hela 12:an kvar :) men det känns inte som om jag sovit :/ kan nog sova gott inatt iaf !

sola med bästa anna (ja , hon heter så , det sparade hon sitt namn som i min mobil iaf !) vid 15 , ska hänga all tvätt som inte torkat som vanligt (suck , ännu en anledning till & flytta) bädda rent i sängen , dammsuga om det hinns .. som en helt vanlig ledig dag !

behöver verkligen en klädroller , rulle vaddetnuheter , mina jättenya & jättemysiga filtar luddar . dom är vita så mina svarta träningsbyxor är . luddiga :)

do not resuscitate

hittade ett päron bland min disk jag hade lagt i blöt .
så jävla trött är jag, ska försöka somna till avsnitt 11 & 12 av trueblood . sen är denna säsong slut :( :(

tycker renata klumska har cyklat / paddlat / whatever hon gjorde jävligt långt o jävligt onödigt (hatar reklam!)

nu har hon börjat yra oxå ................

dagens irritationsmoment

tvätt som är kvar i tvättstugan & torkrummet . jag vill fan inte ta i din skit . & det är inte ens någon som har haft tvättid sena tiden igår . är det så jävla svårt o respektera andra ? funderar på o gömma grejjerna , eller kanske slänga bort dom otroligt fula kläderna ...

men vid senare eftertanke , kanske ska låta min morgonhumör & impulsivitet lugna ner sig lite ...

grrrrrrlpower

killar vill , kvinnor kan :) toppenstängning igår med tjejerna , kalaskul , vi är ju inte riktigt kloka ;) en massa dåliga ordvitsar & glass senare genomled vi kvällen utan större missöden trots rätt mycket försäljning . det bästa var när vi insåg att alla 4 hade likadana mobiler , haha . jag har ju fått en ny igen , då min fick ben & tyckte den skulle festa på annat håll en fredagsmorgon i Ayia Napa .



o så är det min jag tagit kort med, har oxå en silver .

sen var det bara upp i ottan igen, tvungen o tvätta lite, arbetskläder måste man ha rena :) ska styra lite mer i lägenheten, tycks alltid finnar något, fattar inte ... upp med vinterkläder från källaren med :) lite tidigt, men snart kommer det, vänta bara !
kanske sätta fram lite ljus & så , alltid mysigt o ha :)



utanför hotellet i Ayia Napa :) drar min favorit blundar pose ! gah vad jag saknar !

klass 6C 10 år senare

hade ju som sagt klassfest i lördags, hos Fröken Linn Ekerbring, blev en uppslutning på 17 personer, skulle varit 18 men en fick förhinder tyvärr . men ojoj vad kul vi hade , vilken gäng vi var o fortfarande är . det var en toppenbra ide tjejer, tack, tror ingen tyckte det var en dålig ide :)


men såklart är det alltid något tokigt som händer när det är gamla känslor & alkohol inbandat, men jag tyckte det gick bra ändå! haha, jag menar, jag är grymt älskad, haha & med tanke på hur jag kände då så var det rätt kul & höra ändå.

nästa gång vill jag se alla där ;) riktigt dåligt av vissa att inte ens osa faktiskt ..

men det var inte nådigt igår morse & vakna på en svettig skinnsoffa, men trevligt med kaffe & roliga klasskompisar kvar !

iaf , trerättersmiddag, toppengod , underhållning i form av en ''mitt mellanstadie & framtidsdrömmar'' där majoriteten skulle bo i NYC o Stockholm o va sviiiiiinrika (hög ambitionsnivå där asså!) massa gammal 90-talsmusik som senare slutade i bastu-&poolbad !





















mina bilder blir bara suddigare & suddigare ju senare klockan blir :P dom andra är från Linn :) lär komma upp miljarrrder på FB oxå !

fredagen gjorde jag ingenting på , fick gå tidigare från jobbet för jag har varit så trött , denna vecka blir bättre med stängningar :) lördagen var jag i Linköping igen med pappa & Linnea , Ikea , lite shopping o thaimat !
igår låg jag på soffan/i sängen hela dagen o tyckte jävligt synd om migsjälv, haha.

nu är det måndag igen, och det är en god morgon !

hunden katten glassen

haha så bra . det bästa är vart man än går kan folk citat från diverse komedigrejjer som sänts på TV , någon börjar & alla hänger på . roligt , inte bara på fester !



hehe kom på att det ringde i min telefon igår när jag hade somnat om för andra gången :) o jag fattade verkigen inte vem det var ! det nummret har jag fått 2 ggr nu efter att mobilen försvann i ayia napa & det hade fortfarande inte blivit sparat rätt , hahaha :P undra om det är du eller jag som är sjukt dålig ! hoppas du hade kul igår iaf !

inga mera mejl från Facebook

äntligen tog jag mig i kragen & ändrade det . kul & få över 1000 mejl i veckan :/

godmorgon då

nu säger jag, det igen . jag ska bli bättre på att blogga , aight ? :) bara att ofta har jag så dåligt med tid (jag ska ta mig tid, okej ?)

har haft två upponed veckor , varit på jättekonstigt humör , vetefan alltså , kanske dags o gå o undersöka hjärnan ..

iaf , fixat med lite shopping , fick hem tre par skor igår (alla passade :P) o lyckan är total , haha .

sover dåligt gör jag iaf , trots att jag somnar tidigt o går upp skapligt så vaknar jag trött . o det sägs ju att man blir piggare av att träna , men inte fan när varenda muskel värker :D kanske ska ta det lite lugnare .

idag skiner solen, kanske en promenad trots att det är kallt . solas ska iaf göras & sen kanske det bär av mot linköping med far&syser , skönaste syrran , fick ett sms vid halv 2 inatt (då hade jag sovit sen kl 23 , kors in the tak!) där det stod :

''pappa & jag ska till linköping imorn! så om du vill följa med eller nåt kan du ju höra av dig imorn bitti, för du är väl ute nu ;)''

muhaha, skönaste syrran, känner sin storasyster.

dagens blir MJ , till Alex , krya på dig hjärtat , saknar , måste komma & hälsa på i Oslo snarast ! & tafsa o hångla , haha !

dagens

var på HC & blev förskräckt över hur folk ser ut . efter två veckor med snygga & nakna människor var det en skräckupplevelse ... sry men sån är jag .
såg en överkörd igelkott på väg hem , blev ledsen .
fikade med ebba & blev myckt glad igen . men hon skulle varit där ;)
bunkrat upp inför eventuell sjukdom . mamma sa att värktabletter etc kommer TA SLUT på apoteket ! :! panik !
hängt & snackat & skrattat & busat .
pluggat & läst lite till . är ledsen över att alla ska sluta :( dumma . kommer sakna er mina vänner ! insett att det kommer bli kul & jobba imorn & i helgen.
men INTE OKEJ & gå upp när vissa klubbar öppnar nere i AyiaNapa (04.00 PIIIIP!) :D
laddat inför med att ja.. jag var sugen på ngt & eftersom allt är förbjudet & ingen är här som jag kan tugga på så blev det en kopp kaffe . kommer inte kunna sooovaaaaa så kom hit !

fotbollen förstörde så jag inte kunde gå o gymma , haha .

kl 21.00 är det IDOL :D bästa bästa ! nästa vecka är Camilla med & den 19:e är det klassåterträff !

jag verkligen älskar mitt liv .

ayia napa baby . ayia napa .

tänk om man oxå fick åka tillbaka på fredag .

har tankat några av låtarna som gick stenhårt domhär två veckorna & jag får ont i magen . det känns så bra & jag saknar det så . tänk om livet alltid kunde va så .



tack tack & tack igen för du fråga din DJ vad det var för låt :P

välkommen hem :)

tack alla som välkomnat mig hem . alltså tack anders (min morbror) . men det är sant , jag hade hellre stannat .
inatt sov jag med mysbyxor o tröja under täcket , det är lite kallt här om man jämför . har haft 40 grader typ , 30 i vattnet , lite svalare andra veckan .

o helt jävla underbart . det är där jag hör hemma , i värmen & festen .

tröttnade lte bara på all mat man äter , riktigt bra käk dock , men onyttigt tyvärr . känner mig 5 kg tyngre , haha .

men jag säger det . bästa resan .

var så trött igår, var på resande fot från 21 måndag kväll till 12 tisdag :/ var uppe vid 8 på måndagen , checkade ut , var på stranden & sen reste vi . lätt värt det :D kirrade ny telefon igår , handlade mat & sen kan man säga att jag dog på soffan .

men idag är jag med igen , packat upp allting redan . solen strååååålar i ett vackert Norrköping .

lek med mig idag , okej ?