Lisa Roivas Träning

nu får det vara nog !

nu är det inte kul på riktigt ! har aldrig varit det, men när det går ut över andra, då är det fan dags att sluta ! jag kan inte bete mig såhär länge ! det går inte ! hur full man än är ! därför är det på riktigt nu, nu är det slut med spriten ! tills vidare ! till jag lär mig hur fan man dricker på ett vettigt sätt !  


jag vet att det ordnar sig o att "vad gör det om 100 år" men just nu är det pissjobbigt o tvingar höra runt vad jag gjorde i lördags ! tack alla som tog hand om mig, o förlåt alla ! jag menar det från botten av mitt hjärta !



" Can anybody out there hear me?
Cause I can't seem to hear myself
Can anybody out there see me?
Cause I can't seem to see myself
There's gotta be a heaven somewhere
Can you save me from this hell?
Can anybody out there feel me?
Cause I can't seem to feel myself

Losing my way
Keep losing my way "

då blir det lite festligheter :)

tuija, johanna & nele kommer hit tror jag :P

det var ok med alkohol när jag äter den här medicinen, men det är ju aldrig _bra_ . så det blir riktigt lugnt, fast lätt hänt att det slinker ner ett glas vin för mycket :) lalala -spelar jätteoskyldig-





kvällens låt blir:
elena paparizou- gigolo.mp3
&
linda bengtzing&markolio- värsta schlagern.mp3
 ;D

då ska man jobba istället då :)

playlist2



vad gör man inte för gänget ? va tydligen grymt mkt att göra o jag är inte den som är den. sa att jag iofs kunde smitta fortfarande, min chef sa att orkar du så orkar du. o jag orkar :) hihi. så nu ska jag jobba 12- vem vet, me like. ROCKENROLL som vi brukar säga.

dagens i-landsproblem

jag var tvungen att gå o köpa kaffe klockan 9 imorse. jag brukar aldrig göra något innan jag fått i mig en klunk, o då menar jag ingenting. går som en zombie o sätter på kaffemaskien på morgonen. lägger mig igen o lyssnar o väntar tills den är klar. går upp o häller upp kaffet. typ nu öppnar jag ögonen. sen, när jag druckit lite vaknar hjärnan. det var segt. men solen sken ute så jag kunde ha mina nya shades på mig :)




åt årets första semla igår :)  
det 
 var 
 gott ! 




open your eyes

jag är för snygg för dig :)


nu blir det lite godis, lusläsa igenom nya glamour. o läsa lite mer på http://www.tjuvlyssnat.se ;D sen sova relativt tidigt, imorn blir det shopping till tusen !


hittade sjukt många, gamla o roliga bilder hemma i lindö :) hihihihi, ibland blir man glad över så lite !



grattis på födelsedagen lilla mamma !

snöoväder :)

jag är så lycklig, det betyder att min syrra kan inta yxbacken som världens bästa snowboardåkare. o att jag får åka skidor när jag blivit frisk. eller om man tar det i helgen bara för att det är dumt att chansa, snön kanske försvinner (A)


kaffelatte & brokeback mountain som gäller nu. kom på att filmerna skulle tillbaka idag.  innan 18 :(

o mellan 12-17 har jag tvättid, samtidigt ska jag hinna sola, äta mat, göra mig iordning. sen kan far förhoppningsvis komma o hämta mig, hinna handla mat o annan shopping :P o sen kom jag på att min mor fyller år idag :) härlig fredag o se fram emot. man behöver verkligen inte festa varje helg ! ;D


åter till myset i sängen framför TV:n o snegla på snön som yr utanför fönstret . loves it !

jag är kääär !

PCD
det är såhär jag vill ha det. en gång, o sen vet man. om man är kär eller inte. o det räckte med en gång den här gången med. jag har älskar pussycatdolls från första början, o nu har de gjort det igen. helt såldwait a minute, galet bra :)





jaha, gjort ingenting idag heller. jag har så trååååååkigt.


men så är det ibland. imorn kanske blir lite roligare :) man kan ju hoppas iaf.




one two three four ,
let me here you scream if you want some more ,
watch me work it ,
I'm perfect !

mina mean girls :P

lacey   lindsay



lacey ♥ lindsay

sjukt sjukt bra fel, elak, rolig, mitt i prick !
nu blir det mer chickflick, "drive me crazy" på 3:an & popcorn.





p.s glöm inte lars adaktussons talkshow, premiär 30 januari på kalan 8 HAHAHAHA

hungrig ? det är jag :)

vilket otroligt underbart väder det har varit idag då !! ååh, blir så lycklig. -5 grader, snötäcke utan slask o strålande sooool !!


var hos cp-doktorn kl 10.50 idag. gick snabbt, han kollade bara i halsen o suckade o gav mig en annan medicin, antibiotika, som förhoppningsvis ska hålla mig frisk till operationen. men serisöt, han är sjukt kul doktorn, skulle mer än gärna åka dit igen bara för att ;D o jag kan inte låta bli att flirta. hur gammal kan han va, max typ 25-27 ? lite osäker i sig själv, men ändå jävligt på. läkarstuderande, hur hett är inte det då ? haha. jag e sjuk. eller så har jag bara sett för mycket sjukhusserier på TV sista tiden . . .



o medicinen, trodde jag skulle trilla omkull när jag öppnade paketet ;D dom är LILA ;D hahaha. ungefär som Janas tjeckiska huvudvärkstabletter jag fick en gång på jobbet, knallrosa ;D mådde bättre av att bara titta på dom. aja, nu är det 3 ggr i 10 dagar som gäller. segt. men jag känner mig redan aningen piggare.



sen mejlade jag faktiskt på en lägenhet idag, haha. såg en annons i tidningen o kunde inte hålla mig. mejlet var bara om det var en fråga om det var en hyreslägenhet, är det det, då vill jag ha den. sure, trivs askalas här, men sen är allt gammalt o slitet o den var helt nyrenoverad, nere på söder, 2000 i månaden. får se.


sen ska jag få ett akvarium av danne, tjoho, vill verkligen :) nån o prata med när man e hemma, haha. vill ju ha nåt litet mer, helst helst en kisse ju. blir mysigt iaf, älskar fiskifiskar :) annars blir de att ta över lil'sis sköldpadda..


nu blir det lite manikyr, en till film, lite hemmalagad pizza kanske, det var ju dedär med att stilla en hunger iaf, sortera garderoberna, haha. värdelös på o hålla ordningen när mycket åker in o ut hela tiden.

♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥



 

    

hoow yaah doin' ?

jag mår piss :/ mår lite bättre nu iofs när jag skrattat en halvtimme åt ett fotografi. men nu ska vi inte va sådär.

blev lite lycklig över mitt paket från HM o fyra hyr-dvd:er. "mean girls", "vanilla sky", "brokeback mountain" o "house of vax". sistnämna får nån komma o se med mig.

båda linnena var typ underbara, det vita var bara sjuuuukt genomskinligt, lätt klockrent med en snygg jeanskjol/ svart kjol senare i vår/sommar. gucci-shadesen (HAHA) var bästa ever o halsbandet så sött.


aja, farbror dokor imorn igen då, vet iaf att man blir piggare till helgen. nu, ugly betty o grey's anatomy. inget mer stearin på bordet bara ;) hahaha.

1000 spänn på att jag har halsfluss igen :/

jag har tråkigt. jag vill inte gå o sola, till lucky7 eller hem till dig ;D vi kan gå o hya film snart. hejdå.

my girl wants to party all the time

playlist



gick bra hos tandläkaren, trodde jag skulle ha ett hål, men det var ingenting, ganska konstigt.


en sväng förbi tuijas jobb när jag ändå var i pronovahuset :) synd att papi inte hade bilen på sitt jobb, så det blev bussen till äckel-HC o handla lite, lite mat. men jag har så jag klarar mig veckan ut iaf .


helt matt i kroppen är jag, men  känner inte att jag har feber, käkar ipren iaf, då känns det faktiskt lite bättre i både halsen o kroppen. doktorn (han som är mest cpcpcp ;D) skrattade åt mig när han ringde, han tyckte väl lite synd om mig med, o skojade att vi kanske ses i veckan då, haha. jag hatar det.


så jag har legat på soffan o inte fått så myket gjort idag. suttit här ett tag med, sortarat alla 35986803 bilder jag har på datorn :) o tankat lite muuuuusic.


tandläkaren 9.00

har för mig att min doktor skulle ringa mig med, angeående halsen. passande, med tanke på att jag fick ont i halsen igår. igen.  vet precis hur det känns, och det är såhär det känns :/ min ledig vecka oxå !


johanna är sjukt grym på musik. jag skrev till henne att jag letade efter en låt, en dance/whatever som ofta spelas på otten, stora dansgolvet, o eastfm. hon skickar pakito- living on video.mp3 till mig. unbelievable, eftersom det var den jag letade efter :) och den är grymt bra.


helt galen kväll i lördags, roligaste på så länge. tuija var full :) tjejsex, trekant, hon var poppis på min msn iaf !


sen blir det sola lite, borde verkligen åka o handla mat, får se. rulla lite tummar o se om du ringer ikväll sen. men det är mycket möjligt :) nu kan vi inte skjuta upp det längre, vi måste ses.

stayups o 3 liter vin

blir det private-party for 1 ikväll eller ? lockigt hår, sexigt sminkad ;D shit, att du inte kan ta dissen heller irriterar mig något fruktansvärt :P jag ska ligga o ta på migsjälv hela natten, ska bli så skönt.

o du, måste du vara så äckligt jävla snäll när allt jag vill är att spotta på dig ? fast, om jag kan vända situationen, kan jag göra som idag, utnyttja dig till yttersta gränsen. det funkar det med.

känner mig för en gång skull peppad till att köra 100% på jobbet imorn, mest för att det ligger pengar bakom det. för det är i slutändan allt det handlar om :) beställde nämligen en massa clothes i förrgår, kommer redan nästa vecka, looooooooooovely. o sen läste jag horoskopet för detta år för nån dag sen, står att jag ska spara för i sommar kommer en helrenovering av lägenheten.. man kan ju drömma iaf :)

o lite mer bla bla bla, har så många bilder jag vill lägga upp som jag inte orkar. har en grym huvudvärk, lika bra det kanske att ingen ville ut tonight.

marZiih & c:o, hoppas stängningen gick bra, kan inte riktigt bestämma mig om filmen sög eller dög, men iaf :) www.nogg.se/marZiih don't go there ;P





aja, idag har det spelats musik såsom: hinder- lips of an angel.mp3 & plusgrader-ellies song.mp3
ätits lunch hos aron, mums, o upptäckt att min dator håller på att balla ur. kanske behöver startas om, har typ inte gjort det sen jag flyttade in ;D eller så börjar hårddisken bli lite full (det finns nog lite alkohol i den, om inte det, iaf kaffe, shit vad klantig man kan va ibland) eller så är det bara musen, den ska vi inte ens snacka om !




♥ party like a rockstar, fuck like a pornstar




CREW CONNECT MÖTE MED JOBBET 060116

sjukt givande var det. trodde det skulle bli som alla tråkiga möten, med en tråkig karl som föreläste, men dethär var annorlunda. det var vi som skulle snacka, 6 pers, jag o anna plus 4 från linköping o fan vad vi snackade ;D mycket skitsnack därimellan med ! att grejjerna som kommer i framtiden kan vi ha påverkat. o att representera min restaurang känns helt okej faktiskt. skönt konferensrum på elite grand hotel med sjukt god latte, ciabattasmörås o mörk choklad gjorde det inte värre.

synd bara all piss nu med dig. först med alla stängningar/stämplingar plus att du tycks ha chefen på din sida. har god lust att dra in facket, mycket pga sen denhär skiten som kom i förrgår. hur fan har det gått till ? o vad fan ska du med dem till, överhuvutaget ?!

men. nu känner jag mig sporrad till att jobba igen, samtal med chefen blir det väl om vad som sades på mötet plus 12 kr till i lön :) den tackar jag för ! o anna som bara: "vet du hur mycket det syns på lönen eller?" wiiiie. plus att det finns en värdinne-kurs att gå, den vill jag gåååååå !!


o sen att springa in i dig på vägen hem, ljuvligt.






lalala. nu ska jag äta frukost, beställa massa grejjer från HM.se :P o sen ska det gymas o jobba 14-01 :/ men hey, det är lugnt, jag är van !

imorn = personalmöte 17.30, sen bio m. jobbet, vi ska se The Departed ;D yesyesyes, sen ska jag försöka släpa folk hem till mig på lite förfest o en eventuell utgång :) see yah!

mmm vilken mmysdag

vinden viner o regnet smattrar på rutan :)

senare blir det kaffe-ljus o massa popcorn, men nu är det dags för lite mer kaffelatte o dålig TV.

gud vad trött jag är :)

fast ibland är det ganska skönt, då vet man att man somnar sött snart.
innan dess, en lååång o varm dusch o en liten lista på nedladdade låtar de senaste dagarna (dvs min playlist i mp3-spelaren, min näst käraste ägodel :P)


♥ lil john- act a fool
♥ darin- desire
♥ nelly furtado- say it right

♥ cascada- wouldn't it be good
♥ jay-z- show me what you got
♥ beyonc'e- ring the alarm
♥ kleerup feat. robyn- with every heartbeat
♥ mashonda feat. nas- blackout
♥ diddy feat. christina aguilera- tell me
♥ akon feat. snoop dogg- I wanna fuck you
♥ busta ryhmes- touch it
♥ david guetta feat. the egg- love don't let me go


är jag en liten hiphop-flicka, tro ?

tråk-fredag

senapsgult



gjorde rätt iaf i att köpa det senapsgula klännings-linnet, bra skit bra skit.


aja, men när i helvete blir det bättre ? va, kan någon säga mig det för jag märker ingen skillnad.
det går inte att supa bort det som gör ont.
det går inte att knulla bort dig.


gymet nu, o sen jobba. ska bli skönt, där finns det iaf nån att prata med.



I saw you at the station,
You had your arm around what's-her-name
She had on that scarf I gave you
And you got down to tie her laces

You looked happy, and that's great

I just miss you, that's all

några stycken nyårslöften ;D

nu snöar det lite grann, men min ström laggar :/ haha, kan man säga så ? TV bryts ibland o internet har startat om sig typ 5 ggr o lampan i fönstret hackar sig lite... som jag skulle sagt ;D "gick det mycket ström eller ?" haha. när jag frågade om strömmer gick lite eller mycket på jobbet för nåra veckor sen ;D


1. Jag ska sluta köpa handväkor jag inte har råd med. När GE Money Bank går i konkurs.
2. Jag ska använda kondom vid alla tillfälliga sexuella kontakter. Med marsmänniksor.
3. Min alkoholkonsumtion måste ner. I halsen.
7. Jag ska aldrig mer strula med en kollega. Som har puckelrygg och klumpfot.
9. På fester ska jag dricka varannan vatten. Varannan flaska vin och vartannat glas vatten alltså.
12. Jag ska sluta flirta med andra killar än min pojkvän. När de slutar flirta med mig.
13. Tequila-shots är ett minne blott. Ialla fall för de som slutat dricka dem.
14. Varje söndag ska jag söka igenom mina bröst efter knölar. Om jag inte redan har en i sängen från kvällen innan jag måste ta hand om.



glamour är sjukt bra :)

vad handlar min blogg om egentligen ? :)

hade ju en tanke på att göra som "alla andra" (läs alla andra bloggar jag spanar in varje dag) men det har inte bivit av.... inga kollage, inga musiklistor, knappt nåra bilder på mig (hahaha) men wft, spelar roll, skönt o skriva av sig iaf ! orka lunar lix, bojkottat för länge sen :P


var på gymet idag, älskar verkligen att träna o va där. snygga killar o sexiga tjejer, haha. mums säger jag bara. man är så nöjd när man kommer hem, svettig o helt slut. borde ta det lugnt efter ett kort uppehåll, men det kan jag verkligen inte :) det sitter kvar efter dina o mina pass, hihi. tack för att du lärde mig allt du kan ! gymkungen !! (har inte sett honom på ett tag, haha. kan kanske tränade ihjäl sig ;D)


kom precis hem efter en kortare promenad, var o lämnade "Little Nicky". såg den när den kom ut precis o har för mig att den var sjukt bra, men den var inte alls lika bra igår... svinkallt ute fan :/ akallt regn, skulle de inte snöa idag ? jag vill göra snögubbar ! skönt med skållhett kaffe iaf när jag kom tillbaka.


jahopp, ingen som verkar på ut tonight heller o ingen fika... aja, jag kan väl ha kul själv då ;D see you !

all good things do come to an end

för jag tröttnar. for sure. alltid något som ska va fel. eller inte passa mig i smaken. eller bara va för bra för att va sant.


det blev bio igår med underbara lil'sis. o glad är jag över det, skrattade så jag grät vissa stunder till HappYFeet :) visst, den var ganska långtråkig vissa stunder, men all musik var kul o "de 5 amigos" är det bästa på länge, hahahahaha. så sööööt film så jag tror jag spricker. se den, man kanske inte behöver gå på bio, men den är väl värd att hyra sen när den kommer :)



 

     



 

slocknade som en stock när jag kom hem o vaknade väl runt 8 imorse. jag förstår inte varför jag är så trött ? jag menar, hade 576964 kg tvätt att sortera igår som jag iknappt orkade röra vid,  petade bara ner från soffan ner på golvet. glodde på ugly betty o lovade mig själv att göra popcorn till house, men  orkade inte utan gick o hämtade det enda goda som fanns i hela lägenheten, lite russin (vem fan äter russin istället för popcorn egenltigen?). sen vetebröd hur house slutade för jag somnade :/ vaknade 05.20 med kläderna på, på soffan. mycket illa.


så nu viks det handdukar o sorteras strumpor, fastnade dock vid datorn o ebba's o engla's blogg igen :)


kom på att jag fortfarande saknar en svart, söt cardigan o min vita önskugga + ögonbrynspenna e slut och jag hann inte igår så det blir stan idag istället. en väska behöver jag med, att matcha med min sjukt snygga nya jacka.. o ett par vantar, kan inte ha svart/vitrandiga till en rutig tweedjacka ;D men först ska det tränas o lagas mat. är så sjukt sugen på potatismooooos :)


btw, pajjade ett av mina favoritlinnen i tvätten igår, blir så besviken på migsjälv. det var iofs inte mitt fel, utan min BH hade åkt ut ur tvättpåsen och på något sätt pajjat spetsen på linnets ena axelband så det gått av. ännu ett plagg att sy om, det blir en halterneck istället, det är fint det med. men jag har en kjol, mina svart shorts som blivit förstora o två tröjor att fixa innan -suck-


nu spelar det bara hiphop på eastfm, underbart !

glömde visst bort dessa.

alltid lika egokär.

  

hatar att inte ha en digitalkamera, värdelösa skitkamera på mobilen

tvättdag


grått o grått o åter grått o mörkt. segt när vädret inte är som man vill. jag älskar grått, men just utomhus är det trevligt med lite snö eller iaf sol. är det så mycket begärt ?

men men iaf, ebbas blogg på VR.com piggade upp mig iaf, så jag orkade ta mig ner i tvättstugan. behövde verkligen tvätta.

alla favvo-trosor i smutsen, alla handdukar o favvo-myskläder efter sjukdomen. men jag känner mig lite som dendär svartrockar-tonårningen i arlas frukost-reklam, jag är den enda (inte nu länge när jag fyllt vuxen men iaf) tonårningen i huset och jag hatar att erkänna det, men jag städar inte efter mig i tvättstugan. sure, jag tar iofs bort luddet i torktumlaren, men that's it. finns det tio kärrningar som gör det varje gång när de varit där så behöver faktiskt inte jag. eller så är det bara för att jag varit sjuk bortskämd hemma. vet inte riktigt, men reklamen är iaf rolig, o snart kommer det väl nån kärring o gnäller.

finns så mycket som behövs fixas, vardagen hinner ifatt en. ska man ta sig tid att ringa facket o palla sig ner till arbetsförmedlingen för att undersöka om man kan stämla de sista 40 h nu i vår ? mpste ta mig tid o åka ännu en vända till ikea, fick lite insperation igår :P laga lite matlådor, har fuksat sjukt mycket nu sista tiden, men vad gör man när det finns sjukt god mat på jobbet då? :) om man kanske ska dra till norge o hälsa på, saknar dig så mycket o det var grymt trevligt i somras ;D synd bara att det blev som det blev, hoppas jag fortfarande är välkommen ;)
ta ner julpyntet är det fan dags för. o skulle behöva röja i badrumsskåpet, hur mycket skit kan man samla på sig egentligen ??

tänkte jag skulle duscha nu efter en snabbsol på gymet förut, men insåg att alla handdukarna var i tvättmaskinen :/ muhihi. hoppas bara håret hinner torka tills ikväll...

girl on girl. det är det som gäller nu ;D hahahahahaha. orka ;D

hoppas på bio med syrran ikväll, har ju halva priset på tisdagar, just nu är det på SawIII o HappyFeet, vi ska då se happy feet, haha :) sawIII är väl inget för henne kanske, haha. men den visas ju bara i linköping men om det är halva priset är det fan värt o ka diiiiit. vill se.

stan igår, hoppas åpå lite shopping idag med, behvöer lite skit. köpte en jacka igår, haha, fast det behövder jag faktiskt !

ne, nu ska jag gå o hämta mig en underbar underbar ramlösa granatäple som jag stulit på jobbet, o bara dega framför tv:n o vänta på nästa maskin... hörs då !

och ja, amelie, jag har flyttat ! :)

mashonda feat. nas- blackout.mp3

veeery naaaaajs (lite borat-styleeee där)

har massa bilder att lägga upp o saker att få ner/ut men ooorkar inte. ska inte sätta mig o pyssla med det, ska frösöka få tag på party-tuija :P som förmodligen ligger o e lite lagom bakis, rätt åt dig, vissa får ju jobba stängning hela helgen utan alkohol (för fest på jobbet hade vi igår ;D ;D) ;D

beyoncé- ring the alarm.mp3 kan man lyssna på idag oxå. hon är så aaarg ;D me like. wawawiewa !

(har aldrig riktigt fattat vad han var om, varför folk tyckte han var rolig, innan jag såg jay leno igår, muhaha, go borat -gör tummarna upp lite mer boratstyleee-)

gott nytt år :]

jag är nog en av få som mår riktigt riktigt bra idag, o börjar det nya året med starka, friska tag (är frisk nu tack vare min penicillinkur ;D) o inte är bakis o är glad, lite ont i magen efter all underbart god nyårsmat o ost&kex o choklad o cider o "rosa champange" ! så skönt att inte vara bakis !


en grej jag inte förstår bara. visst, man kanske bara ska på privatfest med bästa polarna o sen ut på krogen, men nyår firar man fan inte i blåjeans :/ jag är jätteledsen, men det funkar inte för mig. visst, t-shirt, men kan du ha ett par andra byxor än det du har på dig varenda eviga dag. (därför jag var tvungen o klä om dig igår, sry ;D men erkän det blev snyggt !)


aja, nu ska jag duscha o sen åka o lämna bilen hos mor&far, bilder på mitt hår kommer ikväll !


och du. ge fan i att bete dig som ett svin mot min bästa vän.