Lisa Roivas Träning

Bakisfrukost! Tack för en fantastisk ...

img_0552 (MMS)

Bakisfrukost! Tack för en fantastisk kväll igår , Angeli o resten av fotomodellerna på otten! Tack för sällskap & god mat på Harrys, tack för alla brainfreeze & underbara drinkar på maneza!  Nu ska det njutas av maten!

dagens låt .

haha ungefär så jag känner mig . nu kommer det reglar :) bästa pappa.

Hehe städa kanske? ;D men bra blir det! ...

img_0543 (MMS)

Hehe städa kanske? ;D men bra blir det! Skjortfan har inte kommit in, hoppas jag kan låna syrras kväll, skulle va najs!  Softa en stund, sen är det bara på o jobba igen :)

häftigaste filmen på väldigt länge !



säger bara det. grymt grymt bra, bättre än förväntningarn man får när alla tjatar om hur bra den är. otroligt snyggt gjord, bra skådespelare, den hade allt en film behöver, 2,5 timmar kändes som en kvart typ :D lätt att man ska se igen för att fatta resten av det man förmodligen missat :P bra idé me BIO igår, eller hur Hanna ?

varför jag är uppe så tidigt ? för att idag ska det bli fint väder & innan det har jag ännu ett fönster att spackla, ta bort färg på väggen vid elementet i köket och mjukfoga runt dörren i köket :D sen ner på H&M o se om skjortan kommit in ;) annars blir det den på Monki om det finns kvar o sen träna :) o blir det fint i eftermiddag så hinner jag njuta (sova!) också.

men om någon ska på bio i helgen så vet ni vilken film jag tycker ni ska se!

mitt i renoveringen

har väl kommit halvvägs .. eller ? fan, tak, socklar, golv, lister, el, dörröppning & rör kvar, haha. tur att absolut ingenting blir som man planerat :D

nya luckor & bänkskiva, fönstret är iordninggjort, diskmaskin & ny spis. hittade blå/vita skålar som jag var TVUNGEN att köpa.

samtidigt ska man försöka röja för att inte bli helt överbelamrad av städning. på jakt efter en skjorta på H&M så jag är där o springer varje dag. o försöka ha semester oxå !

anywhooooo. det blir bra.

Haha mest rörigt, men stolt ägare till e...

img_0527 (MMS)

Haha mest rörigt, men stolt ägare till en diskmaskin! Lätt bästa!  O ja, jag har mina verktyg i make up store påsen!  Nu ska det spacklas runt fönstret o sen blir det ikea med bästa syster :)

Har röjt i köket o nu är det Frukost, da...

img_0504 (MMS)

Har röjt i köket o nu är det Frukost, dagens bästa mål!  Sen RENOVERING!

Filmmys såhär på söndagskvällen. Nu är d...

img_0501 (MMS)

Filmmys såhär på söndagskvällen. Nu är det semester i två veckor framöver! Imorn startar renoveringen, yeeh!

bra där

o kolla innan när gymmet öppnar . 12 på söndagar på sommaren .

men fick en grymt skön promenad i det friska vädret, hade kunnat cykla nu men har redan bestämt me syster . så skönt ute, skönt med luft som jag inte fått på tre dagar & lyssna sönder rihanna .



just gonna stand there and watch me burn ?
 that's alright because I like the way it hurts.

friskförklarad

enlight migsjälv . vaknade utan huvudvärk idag för första gången på ett par veckor, är det väl bara & palla sig till jobbet . har semester i två eckor sen igen. enligt väderprognosen ska det regna i två veckor.

försökte hitta en blogg med lite klädinsperation men lyckades ej . om någon har ett tips (jatack!)

blev väckt 04:00 av att en av fredriks vänners flickvänner ringer o ber om min adress. suck, kan någon av oss iaf försöka dricka måttligt. nej. o inte ville jag att han skulle åka hem till sin tomma lägenhet när jag inte visste vilket tillstånd han var i. jag sa till honom att han fick sova hemma om kan skulle snarka, haha.

dusch, lite frukost, försöka hitta ett sett att ta sig till jobbet på eftersom det envisas att regna. (uj vilket prsitivt inlägg det blev..)



Ligger på gården o solar :) blev inte al...

img_0452 (MMS)

Ligger på gården o solar :) blev inte alls stanna inne gå o träna väder som jag trodde! :P o orkar inte åka till lindö eller o bada så jag stannar här! Inte så outhärdligt varmt som det varit.. Frukansvärt på jobbet. Både värme o annat.. Vet inte om hon förstod, eller om hon vill efter allt som varit.. Det är inte dethär jag vill iaf.  Njuta av en ny cosmo ska jag iaf, o solen. Ikväll blir det IFK - Mallorca med världens finaste!

vaknat till ännu en strålande dag

ojoj. länge sen, ska sluta skriva att jag ska örja blogga mer, kommer aldrig ske, hinner inte när det är så fint väder och jag inte har semester.

midsommar har paserat & ännu ett månadsskifte, dagarna bara flyger förbi, underbara dagar med honom <3 att få somna brevid eller vakna upp med Fredrik är så fantastiskt att det inte går att berskriva. jag har verkigen träffat världens i särklass bästa kille <3

åka iväg idag & bada me tjejerna, hoppas alla kan haka på ! Hanna, Maria & Malin med Liam :) änge sedan sist, fast Sofie saknas ju såklart !