Lisa Roivas Träning

Glad Valborg!

Eller vad man säger. Skönt att se elden utan att behöva gå dit :) mycket gott i magen också, se vad resten av kvällen bjuder på!

pass inställt! :(

helt ärligt, hoppar ni träning idag?!? ;) fine med mig, jag fuckade upp denna dagen om möjligt ännu mer o körde BEN och lite triccar istället, tack för den! nu sill&potatis hos mor&far i Lindö. vad händer ikväll då? sitta inne, äta godis, läsa bok eller ut o röja med 18-åringar? that's the question! vad ska ni göra?
 
 
 

så jäkla snabb cykel alltså !

den nya vi har på test! ni missar väl inte valborgsspinningen nu, helt nytt pass, massa förfest musik och svett utlovas! 17:30-18:30 kör jag på NC!
 
 
 

bättre sent än aldrig !

smakar bättre då iaf. skapligt off track en stund där, men vad gör det när man är ledig på Valborgsmässoafton o allt o man har all tid i världen? 
 

tisdagsmorgoncardio !

blir i form av att köra igenom mitt nya pass till ikväll, ni kommer väl? svettigt disco utlovas, bästa sättet att ladda inför kvällen !! bara vakna till med en kopp kaffe & BMR, vakna såhär sen är sovmorgon för mig.. 
 

mer mitt i prick blir det inte !

 
stört. loggar in på FB och ser detta! perfekt tajming, vet jag vad jag gjort för fel och att det inte är mig det är fel på hehe. btw, bästa sidan just nu, för er som är vilse bland övningar, i mathyllan, använder deff i fel betydelse, gått på nåt dumt påstående som varken är realistiskt eller sant, eller bara vill ha grym inspiration till bra basövningar eller i bildform eller bara vill slå ihjäl ett par timmars läsning ! ögon i kors, godnatt, ny stark dag imorn! ni regerar!
 

vill man bara ha pizza blir det lite hur som helst !

för tar osten slut och orken med den så tar man vad man får/hittar/är sugen på på andra plats! biggest loser på det, missat två avsnitt förra veckan men kommer inte hinna se ikapp dem ändå så kör! dagen qoute, jag citerar, lyssna noga nu: "för att bränna fett måste man äta kolhydrater!" ni kan spola tillbaka och se det om och om och om och om igen. puss!
 

såhär nöjd blir man !!!

när man missar ööööösregnet med typ 1 minut efter avslutat XTREMEFIT bootcamp! man blir så nöjd efter campen också! och när man inser att man är "ledig" imorn från Linköping. och att nu är det dags för MAT!
 
 
 

måndag? not even once !

jag tränar inte för att bli smal .

jag tror inte heller jag kan bli särskilt "smal". slim, skinny, modellik, beniga axlar o vassa knän, mellanrum och jag vet inte vad, det är i mina ögon inte speciellt snyggt och är definitivt inte ett mål för mig. lika lite som jag gillar smala, spinkiga killar utan rumpa vill jag vara smal. 
men stora biceps, "vilka jävla biceps är du på riktigt eller?!", nej jag har inte det, däremot har jag tappat mycket kroppsfett vilket gör dem mer synliga och utmärkande. mät dem o i centimeter är de säkert smalare än de flesta andra tjejers överarmar utan muskler. 
inte heller bygger jag muskler! jag ska inte tävla i bodybuilding så därför finns det inte heller någon anledning. jag är född med stora ben, timmerstockar som en riktig finsk mormor, jag har större vader än en average tonårskilles lår och så är det med det. men benen blir inte större för jag tränar dem tungt, däremot blir de jävligt mycket snyggare! jag sa att jag skulle ha rumpan på ryggen i sommar och är på god väg. 
för första gången har jag satsat stenhårt på träning o grym kost och för första gången är jag i närheten av var jag vill vara. fit. fitsominihelvete. starkändomflesta. superwoman. somettmonster. springer genom dendär jävla väggen. klaraalltjagåtarmig. heads turn, jaws drop, imponerar, facinerar, motiverar. jag gör dethär för mig, för att det är dethär jag vill, dethär jag drömt om. tillräckling länge nu. nu ska jag sova, återhämta min trasiga kropp för en ny, hårdare träningsvecka ! 
 
 

känslan efter ett grymt träningspass !

nästan oslagbart! för hur trött man är, hur dåligt humör man är på, hur sliten o grining o lite omotiverad och off man än är, tar det ett par leenden från andra som är träningstaggade, ett par takter med bra musik så är allt bra igen! och när svetten börjat rinna är allt glömt. och efteråt, när den sköna känslan att "jag gjorde det trots allt, grymt!" infinner sig, då kommer man ihåg varför man gör det och undrar man hur man ens kunde tvivla. 
så taggad för valborgsspinningen på tisdag, vi kör 60 minuter kl 17:30, jag har lovat ett helt nytt pass, och jag har så mycket bra musik, bered er på fistpumpvalborgsdisco, extra svettigt! längtar redan! och snart är det Xtremefitpass igen, skönt! trots en härligt rolig partyhelg så vet ni att jag gillar vardagsrutinen <3 snart måndag igen, men ett par timmar söndag kvar som nog blir bra trots allt, söndagsmys!
 

the viking !

uteserveringspremiär, fast inomhus. behövde verkligen vara viking för att sitta ute. mat på bishop, passoa hos natta, galet mycket folk, för mycket vin o dans på hugo. jobba jobba jobba, glömma bort möte, nu försöker jag tagga spinning, hoppas verkligen vi ses 15:45? ;) 
 

jag har världens i särklass bästa granne !

som kommer med hemlagade köttbullar när jag är hungrig och nu fixat mina persienner, även den mest independent single woman behöver en extra hand ibland, så jag kan sova om morgonen igen ! tack bästa John, fast du hoppas på regn på vår uteserveringspremiär så är du rätt bra ändå !
 

#EATLIKEAGIRL!

lite lätt spyfärdig på promenaden, hela norra promenaden kändes som en brant uppförsbacke, haha, men så skönt. lite lätt spyfärdig nu också. vem vet mest-maraton, borde plugga redan, men öppnar kontoret strax tror jag... 
 

skaplig partybåt !!

haha eller inte? så tråkigt att det bara var vi där, kunde blivit success, säkert bra drag ikväll istället! fest på golvet hos Lena med största soffan, var på lutande båten till halv 2 o kände inte att vi ville betala 120 spänn på Hugo så vi rörde oss till Wasa & Tegelvalvet. Wasa är Wasa, men jag hade aldrig varit på Tegelvalvet innan, haha, snacka om kontrasternas kontrast. riktigt riktigt najs där nere, luktade gott till och med haha, härlig musik att dansa till. jag drack ett par öl o har huvudvärk idag med det var det så värt! promenad på det! frågor på det?
 
 

då kör vi !

först le gym then we party party party !! 
 
 
:) 

ANDAS !

inte min grej :) eller är det det jag är bra på ? 1,9 plugggrejer inlämnade av 4 som ska betas av idag, men gillar inte att vänta och skjuta på saker! vårt företag som vi trodde vi skulle få komma o besöka tackade nej så nu är det dags att jaga ett nytt, inte det smartaste en fredag eftermiddag. tidig lunch nu iaf efter lite webbprogrammering (passade på att sökmotoroptimera min lilla blogg också, hihi!) så nu skriver jag på redogörelse två av två. #workingclassherolikeabosstyp
 

jämna plågor !

hahaha aaaeeeh vad ont det gör ! o så feting träningsvärk på det, fräsht ! ville inte ställa mig på crossen idag igen men mysbusvädret satte stopp för det så . men fredag fredag fredag och jag tror kvällen bjuder på lite partaj :) 
 

ett sista andetag, för att minnas denna dag

det var den axeln !!

det kunde inte vara den som redan är paj, nej utan nu gick höger sönder. när jag körde dips från bänken, seriöst?! hoppas hoppas verkligen bara det är en sträckning, men kan knappt lyfta armen/få av mig tröjan så.. i slutet av ett köttigt ryggpass så jag får väl skylla mig själv lite. belönade mig med en timma på crossen bara för att. folk börjat fråga om jag ska tävla fitness, haha, ain't nobody got time for that! typ. då hade jag varit rätt så långt ifrån var jag är nu så att säga. men det är dags för ett seriöst mål med träningen kanske... 
som tur är kan lycka köpas i en underbart galet rosa påse! för jag vill inte, nej, motar bort bäst jag kan! imorn är det fredag & det är tur att det är ben kan jag säga!! mat o sömn & kärlek till er alla som fått mig att le extra stort idag.
 

abs are built in the kitchen !

och så är det med det ! tips, ha inget onyttigt hemma :) gillar att handla på Lidl, känns som man är utomlands !
 

pannkakskungen !

även kallad queenmultitasking ! frukost i lugn & ro, vad är det? svara på mail o försöka styra upp en ny plan för verksamhetsbesök & signera attestberättigande. bäst att dra o handla innan man kanske akut får dra till Linkan på sin "lediga" dag :) backträning när solen låg på o värmde, så hög på endorfiner att jag nog aldrig kommer ner igen! brutalt jobbigt och alldelels alldeles underbart !!
 

just idag är jag stark !

ibland kanske det är bättre o stanna hemma när man är trött, för att man känner att man kanske inte kan prestera sitt bästa på ett träningspass. för mig handlar det mer om att vinna över dendär mesrösten i huvudet och gå o kötta sitt bästa ändå ! backintervaller med Xtremefiten, veckans sista pass, let's do it ! och nej, jag har inte varit nere på evigheter känns det som, men idag är det trötthuvud. det är så sant som det är sagt, kanske därför jag känner mig så fruktansvärt stark, både mentalt men också fysiskt, just för jag har vunnit. ge aldrig upp!
 

I needed a fucking break !

så in i helvete, ursäkta språket ! var uppe o körde Xtremefiten såklart också sen blev det sängen igen. till 13:20 då jag var tvungen att gå upp o äta frukost haha. guessing I was tired. men nu dundrar vi på igen, mot Linköping för obligatorisk föreläsning till 17, sen jobb till 22! joråsåatte allt är precis som vanligt, fast ändå inte! äntligen säger jag bara!
 

idag är inte jag & jag överens

känns inte som jag fått något gjort, men vet egentligen att det är mycket. känns som jag kom precis hem & har ingen lust att plugga. så därför struntar jag i det o går o tränar istället, borde väl sova, men det tror jag inte kommer hända... som sagt, tisdagar är mina måndagar haha. imorn är det onsdag.
 

helt vanlig dag på Linköpings Universitet !

tisdag peppar peppar !

haha se vad denhär dagen har att bjuda på för hyss , eller ska jag hoppas på en dag utan ? skulle gått PW med Sofia nu , men tror hon är lite trött , blir ett varv själv dåe !
 

jag tar väl vad jag får !

saknar er på kvällscampen !

här sitter jag o pluggar/dansar för jag har alldeles för bra musik på min spellista o alldeles för mycket spring i benen ! hoppas det gick bra i regnet ändå , önskar jag hade kunnat varit där och skrattat och svettats med er ! vi ses nästa vecka, jag lovar ! och jag lovar att det var jobbigt imorse ... <3
 

gör du din läxa ?

jag gör min . 10 minuters lunch typ & back till plugget ! VILL MAN SÅ KAN MAN !
 

måndagsmusik...

 
... bring your love
baby I can bring my shame,
bring the drugs
baby I can bring my pain.
I got my heart right here,
I got my scars right here...

 

frukost har aldrig smakat så gott !

aldrig sa jag ! hjälp vad jobbigt det var, men hjälp vad skönt det var!! och hjälp vad tuffa morgongänget är, yeeaahh ! nu stressa sig lite till Linköping för föreläsning om inriktningsval, spännande!
 

måndag, då testar vi något nytt !

vi kör Xtremefit morgoncamp istället denna vecka ! vad har jag gett mig in på ? knappt vaken , 2 grader ute , hjälp , vad är det för galningar som kör på morgonen ? >_< det upptäcker jag alldeles strax, godmorgon !
 

det blev en vilodag tillslut !

på kurort typ . åkte ut till mami & papi och fick sol och relativt mycket gjort ändå . lite mat i magen & en skön promenad . 
 

gårdagens !

det blev denna outfit istället . förfest, födelsedagsfest, examensfest, välkommenhemfest, välkommenhitfest, förstagångenfest, grattisifödelsedagsfest med härliga vänner, massa snacks & jenga, Hugo som vanligt, riktigt riktigt kul, massa gammal musik på stora dansgolvet, lite dåligt med folk men ändå, efterfest till solen gick upp med strumputdelning, korv & galliano . sådääääär kul att sitta inne o plugga idag då vill jag säga ! lite trött i ena ögat är jag allt :) så värt det !
 

har längtat sen igår !

sen kl hal 2 nånstans där på Hugo då jag blev riktigt hungrig ! fick en korv med bröd på efterfesten men det hjälper ju inte mycket :) godmorgon , jag ska ialla fall riktigt njuta av min frukost innan en heldagsdate med böcker & laptopen, plugg står på schemat & kanske en vilodag, men det är sånt som märks ! superkul ikväll ute igår btw!!
 

du vet var jag finns !

vad ska man ha på sig ikväll dåååå ?

alltid det största problemet ! men gillar dagar man känner sig extra snygg , som lördagar . som idag . då blir det lite lättare :) denna, eller den lilla svarta, eller den lilla silvriga... och vilka skor ?? vi får väl se i vimmlet ! först mat, fix o förfest hos Empa, jag ska hinka pepsi max haha ! <3
 

nyklippt !

o nytränad, nysolad, nyäten & nyduschad o helt färdig haha ! alldeles för länge på gymmet idag, fastnade på bodypumpen, men det var grymt kul o svettig idag o hade nog inte haft motivation till något annat. tre magövningar efter, massa babbel & 30 minuter på crossen puh ! jag måste ta en powernap, det var inte igår & fett underskattat ! 
 

godmorgon Norrköping !

och alla nya läsare , tjoho hej på er ! haha så kul :) vilka är ni ? och vilka är ni som brukar läsa ? kommentera mer än gärna , dåligt med det , och vad vill ni läsa om ? jag är iaf redo för en ny dag nu , ska klippa mig nu , äntligen !
 

nä nu jäklar tar jag helg !

ialla fall fredag, eller ialla fall kväll, mot gymmet för att sen äta äta äta & glo på film . ha en fin kväll alla !! 
 
 
jag tänker ialla fall köra ben tyngre än jag någonsin gjort :)

superduperextremtglad idag !

att iaf inte få ett nej är ett positivt besked eller hur ? håller fortfarande alla tummar ! till dess krigar vi vidare en liten stund till innan vi tar fredag ! 
 

morgonens insats !

jag var lite frusen o runkeeper gör väl som den vill, det allra allra bästa var bara att få träffa dig & babbla babbla babbla <3 men oj vad soligt och härligt det är ! en sväng till Linkan o sen blir det fredagsstandarden, BEN & TACOS ! 
 
 
 
flerkorn med stekt ägg, apelsin, naturell yoghurt smaksatt med banan, kokos, havregryn & solrosfrön. 

fredagmorgon kl 06:00

när jag gick och la mig igår ville jag bara att det skulle bli idag, för äntligen får jag lite kvalitetstid med min Natalie i form av en tidigt PW <3
 
 
och självklart med kläder på också ;)

lite ur balans bara

sådär extra tankspridd o förvirrad denna vecka , planeringen inte gått som planerat, sovit o ätit lite sådär & inte alls pluggat så mycket som jag önskat ! träningen däremot har gått och fortsätter att gå stört bra , känner mig pigg o fräsch trots grymt möra ben , knät bråkar lite & andningen inte funkar alls, hej o välkommen pollenallergi ! humöret är definitivt på topp iaf så nu är ju frågan om man ska kötta på i helgen som vanligt , eller om man ska ta lite ledigt ... herregud vad jag hade behövt dig här iaf , masserandes min axel o skuldra... nu ska jag sova . 
 

då kör vi igen då ! :)


 

 

bilder från gårdagens Xtremefit

hoppas ni uppskattade det fina vädret igår, idag tror jag det kan bli rekord i lera för denna termin, hihi ! 
 

Nordic Club säljer Better Bodies träningskläder nu !

så jäkla snygga grejer alltså, sköna också, jag vill ha de med vitt och glitter på ! på en gång ! dit o kolla vet ja !
 
 

some people dream of success

while others wake up and work hard for it ! godmorgon , mot le gym för le cardio .
 
 

det bästa jag läst NÅGONSIN !

 
så sant som det var skrivet . så så så värt att tänka på . hur och med vilken inställning lever du ditt liv ?

idag fick vi nya tishor !

advanced !! och jag köttade hela passet med 10 kg vikväst igen , nu ökar vi ytterligare lite till , sätter nya gränser ! längtar redan till imorn haha ! sista chansen för er andra att hänga på sista campen innan sommaren också , kom igen nu ! :)
 

are you a badass ?

I AM !
 

skaplig uppladdning !

hej o välkommen till min matblogg typ. har man glömt både mellanmål & plånbok hemma får man ta det en guldtia o en gratisglass räcker till. #gratisäralltidgott #fasenvadsnabbtjagkommerspringapåxfiten #ingetmergodisdennavecka
 

bangers and mash !

länge sen , så enkelt och så gott . kycklingkorv & mos gjort på bara lättmjölk och kryddor . 
 

koncentrationssvårigheter

brutala sådana lider jag av idag . tankarna vandrar iväg , deadlines som flyttas hit och dit och gör mig förvirrad . lagar lite mat & tar en kaffe istället ! o så föreläsning 15-17 på det !
 

hallon & choklad

kakao i bananpannkakorna & hallon i gröten , smakar godis att äta dagens viktigare mål idag . o massa vatten , svettig PW idag . nu ska jag skriva klart min redogörelse .
 
 

med solen i ögonen

 
godmorgon ! haha så störda drömmar man kan ha . nu morgonpw första gången denhär veckan, lovely . 
 

imorn krigar vi igen !!

vecka 2 av 7 ! finns fortfarande möjlighet att haka på tror jag, men frågan är om ni vågar ? ibland känns det som att man bara vill skrika rakt ut "this is sparta!" och kasta sig huvudstupa i leran ! nu är det ju till och med varmt och skönt ute ! jag vet att jag iaf , direkt efter passet är slut , längtar till nästa pass !
men fy faaan vad arg jag blir på den där jävla jenny för i helvete !!!! 
 

FLAGOM !

ni vet vad f:et står för :) underbara tjejer som gled in på spinning idag, & pumpen var köttig värre ! skönaste duschen , nu ett sent litet mål & dagens biggest loser på boxen . stay strong ! <3
 
 

facebook har en fantastiskt funktion !

den heter "sluta följ" och jag älskar den ! så jag slipper se allas negativitet och gnäll, , för sjutton , Sverige har fyra årstider , man blir sjuk ibland men famför allt alla dessa bilder folk lägger upp/gillar/delar . så skönt att slippa se det jag är totalt ointresserad av . på samma sätt kan ni välja att sluta följa mig om jag nu sticker i era ögon <3 
skön dag i skolan , nu laddar jag för min spinning 18:45, glöm inte, sen kör jag Bodypump kl 20 för det var länge sen ! PUSS !
 

Tisdagsjävel!!

Hahahaha jag hatar dig! Det slår aldrig fel, jag gör mitt bästa för att du ska bli bra men nej! Kedjan på cykeln hoppade påväg till bussen så självklart missade jag den till Linköping! Men plus plus plus, snabbt som attan upp på gymmet så hann 30-sekundersintervaller på crossen dendär timman jag fick vänta. Svettigt värre! Nu sitter jag på bussen, kolla på en föreläsning & planera kvällens spinningpass. Vänder motgång till framgång, hejpåre!

förlåt, pratade du precis med mig?

för min hjärna slutade precis fungera. plus att min energi tog slut efer det härligaste asgarvet ever på gymmet innan, körde Xtremefit på ren vilja. länge sedan jag var såhär cpgaletastrött o flamsig. så jäkla undebart. dusch, pannkakor, biggest loser & natt kan jag lova. imorn kommer damerna hem från Thailand & jag har spinning igen 18:45. kanske blir en bra tisdag imorn trots att det är tisdag :)
 
 

måndag kl 07:00

sitting on the bus till Linköping , morgoncardio klar och redo för en dag med hårt jobb framför mig , plugg o dää !
antar jag är enda människan i världen som faktiskt gillar måndagar , kanske beror på att jag aldrig riktigt tar helg numera ... hehe ... 
 

jag har verkligen världens bästa jobb !

inte bara instruktörsjobbet , men även det lilla jag har i receptionen på Nordic Club ! åh så kul att se mina vänner men också övriga medlemmar komma in en söndagkväll o bara köra , ni inspirerar mig o får mig att vilja kötta trots träningsverken . att hjälpa till o vara tillmötesgående är också något av det bästa jag vet ! & åter igen tack tack tack för att positiv feedback på mina pass, tack för att ni vill svettas tillsammans med mig, ni gör mig lycklig och gör så att jag kommer fortsätta utvecklas, både som instruktör men också som människa ! jag är så löjligt lycklig just nu & allmänt nöjd med livet , jag visste väl att 2013 skulle bli mitt absoluta bästa år ! 
måndag igen om några timmar , 5:30 kommer jag vara på gymmet igen , sen heldag i Linkan o avsluta med Xtremefit .  sikta lite högre, jobba lite hårdare, försöker lite intensivare. come on life, I am so ready ! <3
 
 
 

söndagsspinningen på ingång !

woop woop kom o svettas en himla massa ! sen ska det tydligen jobbas extra idag så hoppas vi ses på Nordic Club ! 
 

är det ett kilo godis tro ?

hahaha snarare ett hekto, men tror fan jag åt ett kilo igår. finns inspelat iaf när jag säger att jag aldrig mer ska äta godis. jag blir tillomed sockerbakis tror jag. tuuuur jag har världens bästa jobb !
 

LÄS FÖRRGÅR !

idag som en handikappad sälunge rullade jag ur sängen ! men nu ska jag inte klaga mer, för självklart är det värt det ! alla gånger ! det vet ni att jag tycker ! trött tröttare tröttast idag , hej det är jag , men oj . så . värt . det . 
PW i solen nu genast innan jag somnar , sen kör vi spinning 60 minuter 15:45 , kanske nån ny låt som glidigt in , tycker ni ska komma o svettas med mig då <3
 

ätarlördag !

tacos nere bara godiset kvar ! sköljs ned med ett par filmer !
 

så jäkla bra det går !

INTE ! haha , lätt o skriva referat på en föreläsning när materialet från den inte ligger uppe . som att jag minns vad jag menade med just dendär jättesmarta anteckningen jag gjorde under tiden ? svepte väl lite PWO istället o drar väl till gymmet istället . hörde jag rygg ? enda stället som delvis klarade sig från mördarpassen tidigare i veckan <3 
 

gick segt idag då !

kyligt men skönt. bästa att gå själv är att jag kan lyssna på musik, analyser och förbereda nya spinningpass.
naturell youghurt blandad med hallon, med havregryn & solrosfrön. linknäcke med majo, babyspenat & stekt ägg. mums!
 
 
åh men herregud FRYSTA BÄR? eeh, aaeeeh, jag är vaccinerad så enligt linsmedelsverker är det är bara att köra !

success , jag kom ur sängen !

rullandes som en sääääl ! men går ju på starka värktabletter så det här kanske kan fungera ! godmorgon, det tar vi en PW på . 
 

regnet som smattrar utanför fönstret som är öppet.

äntligen är våren på ingång. iskallt i lägenheten men varmt under täcket. mango & tecknat men kommer dö trötthetsdöden innan den är slut. I could get used to this. 
 

do you train like a girl ?

inte jag tydligen, kände mig som ett monster idag & oj vad jag kommer ångra mig imorn. och i övermorgon. och resten av nästa vecka ! viktväst 10 kg åkte på o utfall med 10 kg i varje hand, personlig peppning och pushning med armhävningar mellan . om jag svettades ? om jag hade ont ? om jag kommer ha ont ? UNDERBART !! taaack bästa du för du tar mig ur min comfortzone, gör så jag bevisar om o om igen för migsjälv att jag är starkare än vad jag någonsin kunnat drömma om & äntligen ser riktigt ordentliga jävla resultat ! :D
 

fredagsfräsching !

alltså den rösten <3 vilken dröm !
 

en annan sida av mig

eller är det den sidan av mig ni är vana vid ? partyprinsessan, discotjejen, Lisa som aldrig säger nej till en fest! 
vimmelbild från helgens utgång , Calle var så stört taggad o sist jag såg honom studsade han fortfarande på dansgolvet >_< jag blir lika chockad varje gång jag ser denhär bilden över hur långt hår jag har :)
 

inte lite punka heller !

 
lixom come on, haha! nä men blev igår innan jag sett det o började cykla, gick sådär. fick bära hem den från Xfiten också, tur jag hade hjälp för det orkade jag ju lixom inte! min stackars lilla riddare <3

french toast .

min lilla mage !

ajaj den gillar inte medicinen jag fått men däremot hur misshandlad den blivit på Xtremefiten i veckan, skaplig träningsvärk ! men det känns redan bättre i käken och idag är jag så taggad på allt , tack för du finns o får mig att drömma stort o känna hur hårt jag är beredd att kämpa för att komma dit ! nu är det cxworx o lite cardio på schemat ! godmorgon fredag !
 

working out is the REWARD

NOT the punishment ! det GÖR ont, man SKA svettas, det ÄR jobbigt , men det ska det vara , det är då det händer grejer i kroppen ! klaga på bara , så länge man aldrig någonsin slutar ! resultat kommer till den som kämpar för det ! men det kommer heller inte i en handvändning, det krävs inte bara hårt arbete utan tid också . tid , hängivenhet , engagemang och framför allt ge 100 procent hela hela hela tiden ! o glöm inte kosten ! 
klarade nog inte kalkyleringstentan då, ser inte så lovande ut då, lär få mejl inatt. men annars känns det förjäklafint, besök på företag för en empirisk utredning o lite jquery på det! sommar är runt hörnet!
längtar till imorn, cxworx kl 6:45 o äntligen äntligen ben senare på dagen, får försöka stå ut på spinningen på söndag <3 
 

varför känner jag mig omotiverad idag ?

umpf, inget bra. vill bara ha det andra tentaresultatet. och träna! 
 

vaknade upp & trodde det var fredag !

inser ser är torsdag woop woop ! till beskedet att jag KLARADE PROCESSE & IT-TENTAN som jag varit så rädd för och att det visst är jag som har spinningen på söndag igen ! life is gooooooooooood ! mot gymmet . knappt vaken . aldrigvila!
 

glöm aldrig för vem du gör det !

jag gör det för mig , det är min träning som jag gör för min skull , ingen annans . jag gör det för mig .
 
 
 
 

KRYPHOPP baby !

så pissihelevets jobbiga men uj så kul , knäna svider o axlarna värker ! kommer ihåg första gången vi skulle köra dem i snön i vintar och jag typ "ja hihi vad roligt!" och tjejerna som kört camps innan bara "haha vänta du bara....!" skitkul men man vill dö . och definitivt duscha ! fett många på campen nu också, dethär är typ en femtedel :D jättejättebra kämpat idag allihopa ! nu kör vi mot nya gränser !
 

ärtpesto !

 
fettigt värre men åh så gott ! nu kan jag lova att jag är taggad för Xtremefit !

sick individuals !

passar bra idag ! gör grymt bra musik o remixes ! men måste vila skallen en stund nu , sen har kontoret öppet en stund till !
 

testa en ny sjukdom igen !

verkar vara något återkommande senaste tiden. nu har jag käkmuskelinflammation. tur inget allvarligt, starka smärtstillande/inflammationsdämpande fick jag men behöver bettskena om nätter. 3600 fräscha riksdaler som hittat för en student! 
 

onsdagskött !

förmiddagsinspiration . BMR bästa skiten ever ! o tiden bara flög iväg med boken som sällskap !
 
 
mango, godaste vindruvorna, bananpannkaka & lingongrova, länge sen <3

men idag igen eller? :)

va är det frågan om ? aldrig varit med om det innan lixom , inställd föreläsning igen , skönt på ett sätt när man har galet mycket som måste fixas , men det kommer ju komma tillbaka o bita en i rumpan för den måste ju bli av förr eller senare ! plus att hade ju varit trevligt att få reda på det lite tidigare , hade man kunnat planera dagen efter det redan imorse :) jaja , frukost nu !
 
 
 

jag ser det snöar , jag ser det snöar !

haha andas för sjutton ! tre snöflingor , kom igen , det ska bli 18 grader varmt nästa vecka , stå ut ! 
nu har jag nördat värre till morgonkaffet, laddat ned så jag kan koda html hemma, se mina webbsidor o koppla upp mig via FTP till skolans server. slapp ladda ner alla webbläsare som tur va, hade inte ens velat se IE på mitt skrivbord, man kunde testa hur webbsidorna ser ut i olika läsare online. sweet. det är så roligt dethär. 
nu blir det morgoncardio, hörs!
 

grattis Farfar på födelsedagen !

var där på en sen kvällsfika o kom hem nyss, istället för träning så blev det tårta och trevligheter, det enda jag kan tänka mig som är bättre. farmor slängde kakor på golvet (såklart inte med flit hihi) jag åt upp farfars godis (eller var det Linnéas?) & alla passade på att spänna musklerna. 
varit i Linkan till 17:30 , hem o åt o sen iväg igen. vi har gjort världens snyggaste hemsida om JLo, haha man känner sig som 14 igen, så kul!
min käke dödar mig, nu kan jag knappt äta länge, hhmmrrrff blir o ringa direkt när jag vaknar imorn. nu starta om biggest loser från tidigare ikväll & bara däcka säng ! 
 

tisdagsdisco !!

aaeee ni vet hur det är tisdagar , bara chuck norris som reder bot på det ! grymt ! hela finns på spotify !
 
 
 
 
 

Konsten att försova sig med stil !

Alltså jag fattar inte? Har två alarm ringt i 1 timma o 20 minuters tid utan att jag reagerat? Sover ju med öronproppar men kom igen?! Ingen kan va så trött när man kom i säg kl 22 igår. Skulle ju köra morgoncardio ju!! Arrhhhgg! Det viktiga är väl iaf att jag vaknade 6:25 o hann med bussen, enda gången vi har obligatoriskt denna vecka. Jag menar, hann tillomed med kaffe eftersom den var laddad o maten packad! Sitter här på bussen med håret åt alla håll o ansiktet mosigt från sömnen fortfarande. Like a boss. Jag har sagt att jag hatar tisdagar va?

lite trött för att komma på något bra att skriva

kanske skulle strunta i det ? näää måste bara säga hur impad jag är av alla tuffingar som kom o startade sin första camp idag & alla som briljerade på sitt slutfystest för förra campen ! så kul o se hur ni strålar av lycka över vad ni har åstakommit, hur starka ni blivit och hur mycket ni överträffar er själva ! nu kör vi !!
mat i magen , biggest loser sverige på tv , blir dusch i pausen & packa väska & matlådor för imorgon . planering planering planering och man kan lyckas med och hinna med allt även den mest fullspäckade dagen ! 
och antagligen blir det fortsatt så , yessss ! 
 

Ny kursstart!

Webbprogrammering, idag HTML & imorn CSS, webbdesign! Läraren verkar kanon, blir nog bästa kursen hittills! :) överväger lätt alla eventuellt tråkiga tentaresultat som glider in denna vecka...

måndagsmyslåten <3

oh my godness vad bra den är !
 

inställd föreläsning !

nångång måste ju det vara första gången också ! så börjar tydligen 13 idag istället . men skönt ändå att kommit upp ordentligt, kört morgontränen och känna sig riktigt pigg ! läsa kurslitteratur hemma istället o slippa stressa nu ska bli fejnt det med ! 

MÅNDAGMORGON !

klockan är 6:30 . back to vardag igen på riktigt . ska bli skönt på något sätt ändå , dagarna flyger förbi så man håller sig fokuserad . börjar veckan med cardio , idag blir det crossen på gymmet , trist med tidseffektivt . puss !
 

I dare you .

 
 
 
 
 
 
 
 

SUCCESS !!

fortfarande helt speedad från spinningen, sån kick det är, sån glädje, trots att kroppen gråter av trötthet. det är så roligt, så härligt att få andra att kämpa så ! nu mat i magen, strax film & popcorn. åh sån bra helg, åh så här bra som jag mår just nu tror jag aldrig jag mått... 

so done with "normal" !

done with average, laaaaagom, mellanmjölk. 
 
 
diffrent looks better to me . 

dags för spinning igen !!

15:45 dundrar jag igång en 60 minuters-svettmataron igen, så kom o ge det sista denna helg ! kommer bli så kul !
 

ni glömmer väl inte morgoncardion ?

hahaha
 

STFU & CROSSFIT !

TYP ! sidoupphopp stepbräda (rumpa ajajaj!) , hopprep , mage med viktplatta från sida till sida , rodd/bicepsrodd skivstång 30 kg . knäna tog lite stryk så sista två varven körde jag burpees! tid ?? 30 minuter , 1 minut + 30 sek vila !! hann 6 varv tror jag ;) status ?? dyngsvett och helt jävla slut !! inga ursäkter !! <3
 

lördagspartymode ON !

alla kids, gör inte såhär ikväll bara ! det ska inte jag då jag kör nyktert, men förfest hos min kära kusin & utgång ändå, det kan jag lova ! fet spellista kommer här !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

nu ligger vinterkläderna på vinden !

bananapancakes !

okej, jag har en ny favorit, åh herregud så gott ! tack Sofia för tipset , muuums ! bra det för imorn blir jag nog illa tvungen & testa jordnötsmör + ägg. på knäcke !
morgonpromenad idag med , the sun is amazing . lördag , fortfarande bästa dagen på hela veckan <3
 
 
anledning till att de inte är med så mycket på bild är att jag hade lite hög värme så det blev lite trasiga . mosa en banan, blanda med ett ägg, stek. min nya kärlek, åh så gott !

var på Worldclass med pappa !

ville ju bara kolla in nya crossfit-gymdelen men det fick jag inte idag. däremot fick jag gärna gå in o träna så det gjorde vi, bänk, dips, triceps, rygg, mage. träningsvärk imorn for real, bänk som jag aldrig kör hehe. men kände mig mest ledsen, vilsen och ensam haha så blev en kortis på mitt Nordic Club också. nu tacos & tecknat !
 

FREDAG FREDAG FREDAG !

Pluggandets framsida!

Varmt i solen i Lindö. Nu serveras tydligen lunch :) :)

idag tog vi milen !

med solen i ögonen kan man typ gå hur långt som helst . mycket trevligt att bara babbla också :) nu bästa på hela dagen , frukost <3 älskade hatade runkeeper haha. men något så när rätt måste det vara iaf. 
 

glad o glad o mer glad !

det blir man, inget annat ! jo stolt såklart att man krigar igenom det ! imorn krigar vi vidare , nu däckar jag igen ! trött blir man av att göra "ingenting" ;) fredag fredag fredag !
 
 

lerig illaluktande svettboll !

md största leendet på läpparna ! camp nummer 2 avklarad, på måndag kör vi igen ! skulle lägga upp bilder men som vanligt vill min telefon inte som jag vill ! och just nu vill jag bara duscha haha !! 
 

cellprov .

mina damer, och herrar för den delen som har damer, gå . bara gå och gör det . ja, det gör ont o det är sådär lagom obehagligt att ligga där med benen i vädret och prata om vädret med barnmorskan, men bara gör det. det tar 5 minuter, knappt det! ju tidigare det upptäcks om det skulle vara något desto större chans har man. tro mig. var där nyss, förträffligt trevlig cykeltur till Vrinnevi, tog 5 minuter sen fick jag cykla hem igen. nu ska jag laga mat o ladda för sista passet på denna camp med Xtremefit!

Biggest Loser Sverige

äntligen drar det igång igen, nästa måndag, tror det var kl 21:00 på 7:an ! och alla söker de kärleken också, bästa programmet !
 

då var denna dag igångsparkad !

och på vilket sätt ! strålande strålande sol, riktig snabb pw med massa prat & grötfrukost, så länge sen. tänkte jag sklle lägga om kosten lite igen, enda personen som säger att jag ska äta mer kolhydrater haha, se om jag orkar mer o se vad som händer resultatmässigt. nu dags att öppna kontoret för massa plugg & jobb <3
 
 

10 timmas sömn !

minst ! vet inte när jag somnade, men vaknade på soffan vid 1, borstade tänderna o kröp ned o behövde inte gå upp förrän nu. och jag sov hela tiden. med tanke på trötthetsnivån igår och hur jäkla skönt det är att kunna sova så känner att idag kommer bli en great day, bara känner't. nu en halvkoppkaffe, tartarus & PW med Sofia :)
 
 
 

fruktansvärt humör idag !

så slut. timmes promenad i solen plus cyklat fram & tillbaka till Lindö. men man biter ihop o kämpar igenom passet. fick lite vila när jag blev buren nästan ett helt varv runt parken. massa skratt o allt är glömt igen. 

svettig promenad i Lindö

det är verkligen vaaaarmt o man blir bara så lycklig. för övrigt blir jag besviken när saker och ting inte blir som planerat. så ni vet. handla mat på vägen hem o sen kör vi Xfit, underbart att de kommer vara ljust hela passet!
vår underbara far är så långt från proffsfotograf man kan komma, var ju tvugna att stå still typ. knaskort.
 

Det var den ledigheten ja!

Tydligen kursstart idag, upptäckte man mittinatta igår så varit i Linköping på föreläsning 10-12 o kirrar bok, tack :) som ska läsas till på måndag haha! Kör vi igen då!

sötaste jag sett !

hihiihihihi. det kommer inte göra ont att gå o lägga sig, så trött att jag inte vet vad jag heter. och oj vad jag ska sova för oj vad det är skönt att vara "ledig" hihihiihih.
 

helt galet underbara är ni !

tack tack tack tack snälla för all feedback, jag är sååå glad, det är det roligaste & svettigaste jag gjort i hela mitt liv o ni inspirerar mig ännu mer när ni säger hur bra ni tycker det är ! åh längtar redan till söndag, att vara instruktör är det bästa jag gjort hittills !! så taggad efter passet att jag körde bodypump med, och ja, en får passa på, man vet aldrig när man får eller kan eller hinner träna igen haha ! nu är jag död :D
 

måndagsfistpump !

nej vafan det är ju tisdag, jag som hatar tisdagar, skönt att de känns som måndag ! woho håller i 45 minuter spinning på NC 18:45, be there !! <3
 

aaaaaaand some shopping !

riktigt nöjd och galet mycket billigare än jag trodde det skulle bli. tack, nu är det vår <3
 

it's GREAT to be back in the gym !

känns som jag snyftat mig till sömns fler nätter än vad jag nog gjort egentligen, men vad skönt det var ! hade lite huvudvärk när jag gick dit och NU ÄR DEN BORTA ! galet? jag är så lättad och håller alla tummar ! lite shopping och faktiskt lite värme i luften gjorde inte dagen sämre heller <3
 

you're doing it right !

så klockrent, så rätt! då tar vi tag i dethär igen då, promenad, shoppa lite, se om det går att träna. hörs!
 

alone ...

Aprils fool

Påskceasarsallad i Lindö, godaste av syster & pappa men bilden försvann. Mina attackmigrängalenansträngningshuvudvärkar är tillbaka, legat utslagen hela dagen. Det var det med att må bra. Hej.

idag känner jag såhär .

fu. F you. FU and U and U and U. och migsjälv. men gjort är gjort. move the fuck on nu, seriöst. släpp det, du är bättre än så. och idag är det helvetesjävlaskit som stänger 18, hela min dag förstörd. I live for this shit, och inget annat.