Lisa Roivas Träning

visste att jag skulle få sota för det

har så ont idag. ajaja. men roligt som fan var det igår, som alltid.
-hade skrivit lite skit, men censurerar som alltid-

ska äta lite snabb frulle nu, sen lämna bilen.

idag lyssnar vi sönder natasha bedingfield- soulmate.mp3 bara för att det är en sån dag. regning osv.

sen ska jag ligga i sängen o äta chips (om det går) o lite godis o bli tjock. filmmaraton kan det med bli, har ''blood diamond'', ''sweet little miss sunshine'' o ''babel'' att se. även ''the departed'' finns, kanske borde se den igen så jag fattar :)

gessle fredag 13/7 @ stångebro, nån som ska med eller ?

trååååååååååååkigt

har jag. precis återgått till migsjälv, dvs knallrosa tånaglar o fransk manikyr på fingrarna. men som alltid kan jag inte sitta still tillräckligt länge, så högertummen är helt paj. får fixa det sen när jag ska vila nån timme eller tre.

tänkte sätta mig i solen en stund, men det lär väl komma nån äckel-granne o låtsas göra något viktigt i rabatten eller de andra gamlingarna som ska fika. aja, kanske får va ifred en liten stund. men de verkar blåsa på rätt bra.

förlåt , men jag var så arg. jag vet att du har bett om ursäkt, men om du hade kommit ihåg vad du sagt, så skulle du förstått.

gurgel på dig

typ det enda som kommer ur min hals, massa konstiga gurgelljud. naerå, jag kan prata o det är inteheller särskilt ansträngade.. mami fick säga åt mig o hålla tyst för hon ville gå hem i onsdags. jag var lite hög just då.
det var en person som inte dök upp i onsdags, så jag fick opereras redan vid 12.30. den västa smärta jag någonsin känt i hel mitt liv var när de sprutade in sömnmedlet via katetern jag hade i handen, det kändes som armen skulle trilla av, jag skojjar inte. sen kändes det som jag var skitfull o sen somnade jag, underbart.
det första jag yrade om när jag vaknade ur första narkosen var att jag undrade om jag fick äta då. det fick jag inte, utan jag skulle försöka sova lite till, när alla andra barnen runt om på uva minsann fick både is och piggelin.
iaf, vaknar av att jag blöder i halsen o de bestämmer sig för att söva mig igen o bränna kärlet som är trasigt.. då var jag inte så kaxig, som tur var kom mamma o en sjuuuuuukt snygg narkosläkare, för de finns på riktigt med, men jag tyckte inte om honom iaf, för han var tvungen o tömma min magepå allt blod jag svalt, för att jag inte skulle syp under narkosen. 0,5 liter blod tömde de min mage på, via en platsslang genom näsan till magen, när jag var vaken. det var inte heller särskilt skönt, fast jag var bedövad. ungefär lite drygt fyra liter blod har en kvinna i min size. då är man inte det minska kaxig längre....
det andra jag yrade om när jag vaknde var den heta narkosläkaren, haha. min mami är underbar när hon väl vill. satt vid mig 4 timmar efter hon slutat jobba, jätettrött o jättehungrig.

men som sagt, tack alla som stöttat mig, det gick ju bra iaf, jag dog ju inte som vissa hoppades på.

nu sitter jag här o dricker en iskall kaffelatte, får inte dricka något hett, o jag har iaf kommit upp ur sängen. det gjorde jag knappt igår, tror jag hade lite feber med. painkillerserna är inte lika bra som sjukhusets morfin, men de hjälper iaf. kanske blir ett äventyr ut till fredda idag, om de inte tog ut sig alltför hårt igår, hihi. men då lånar jag en bil så jag kan åka hem ifall de krisar sig.

jag blir ju så fruktansvärt rastlös, o när man inte ärhelt matt i kroppen så lever jag för kör barra.

sömnlös i norrköping

 
image271om man gräver en tunnel genom jorden, kommer man ut med fötterna först då?

är det bara jag som alltid varit en science-girl, eller är jag bara oerhört nördig som tycker det är sjukt underhållande. sen att de har med en massa bimbo-brudar med stora silikon för att driva, plus ett test om vad som botar en baksmälla bäst, gör inte saken sämre.





image272tur att det blev film, så man blev lite underhållen, eller sjukt mycket va.
såg smoking aces o den var precis lika bra som jag hört att den skulle vara, guld. jag kommer inte att sova en sekund inatt känns det som, beror inte bara på morgondagen -a-, o hoppas
jag försover mig. jag vill fortfarande inte, trots allas stöttande ord
 o att mamma kommer vara på avdelningen brevid. vill inte.


det var länge sen någon fick mig att le så brett som jag gör just nu, o länge sen någon fick mig att känna mig som 13 år igen, blyg o osäker.



 
 
 
 
 
 
 

för nu känns det säkert bättre !

 image270
just det, hej på dig med.
jag hatar o gnälla, men ärligt, jag mår katastrofalt illa, det beror halvt som halvt på att jag är sjukligt nervös inför imorgon. resten beror på att jag har mens. hate to say it ladies, men det var säkert över ett halvår sen jag hade det sist, thanx to my underbara underbara p-stav, det gör mig väl lite extra jättegrinig o allmänt på krigsstigen, tre gånger så fukkin' uppsväld så man knappt kan röra sig o jag ser ut som om någon försökt att baka en pizza i mitt ansikte. inte nog med det, jag sitter här i mina fula träningsbyxor o en t-shirt jag trodde jag hade slängt för länge sen, i mina äldsta par trosor, för idag, idag jävlar ska det tvättas. när det enda jag vill är att springa till gymet o göra av med alla agressioner.
men hey, baby-chris kanske har såna dagar med, inte fan vet jag.
jag vet bara att idag tänker jag bara tänka på migsjälv, inte leka någons jävla morsa som hänt alltför ofta senaste tiden. skulle va trevligt om någon brydde sig lika mycket om mig nångång o tog hand om mig.
o sen skulle det  va kul om alla bara kunde sluta wajna för en gång skull, idag bryr jag mig ännu mindre än vad jag låtsas göra alla andra dagar.
till sist, ta inte saker för givet. ta aldrig någonsin någonting för givet.


i'll be back on friday.

jag är så jävla smart

det är så jävla bra o lyssna på winnerbäck, när man redan mår lite sådär va. lätt de va o sova inatt.
men man kan alltid skratta åt andras olycka. o så har jag ett nytt halsband. eller två är dom ju :)

var du tvungen o supa bort mobilen i helgen ? va ? den enda som jag verkligen kan prata med allt med, behöver jag prata med nu.

aja, skjutsa papi till jobbet nu, sen handla mat.

det här håller inte längre...

visst, semester för fan, men jag måste iaf få nån rutin på min vardag igen. det är nästan så man blir rädd för sig själv.
jag är helt såld, men jag behöver inte oroa mig så förbannat mycket hela tiden, så länge jag ger allt så brukar det bli rätt skysst. o om inget annat så behöver jag bara plocka ihop migsjälv igen.

o det är dags att sluta skriva om djupa grejjer, nu är det alltför många som läser regelbundet.


till dig...
lars winnerbäck (live för dig)- varning för ras.mp3

hot hot hot

är det. underbart.
ska förbi eddy o hämta alla grejjer jag glömde, haha. sällan jag har grejer över halva stan då.
räkningar, hälsodeklaration, städa, träna, sola, hämta paket, boka tvättid. orka, vill bara busa.

''where do we go from here....''

helgens musikmirakel :)

haha. ''she looks like a model, except she's got a little more ass''.

midsommarafton: eminem- ass like that.mp3 / det  var ett helvetes tjat om min röv :)
ommardagen: björn rosenström- värdelös.mp3 / gick x antal gånger, o jag tänker dedikera den till dig
bakissöndagen: timbuktu's album oberoendeframkallande o Prezioso Feat. Marvin- Survival (Original Extended Verision).mp3

hela helgens låt: arabiska- awe bina.mp3. den har sjungits med i på alla fester.

''va fan, är du some kind of elite eller, två fester på midsommar?'' tobbe trollkarl, 25, tyckte jag var häftig. jag, linda o jennifer blev blondin-ligan, o det är så skönt när man får höra att man är ganska vuxen. för vi var väl en sisådär 5-10 år yngre än alla andra, haha.

''would you say my name when i'm sleeping next to you,
and would you scream it loud when i'm lying over you..''

fröken frågetecken

är det jag eller.
iaf är jag trött, inget sova alls i helgen, men det gör inte mig så himla mycket.
vilken underbar o förbannat lyckad midsommarhelg det blev för en gång skull.
o så mycket sköna männiksor det finns på denna jord.

har så många crazy bilder på mobilen, men den bästa är på mig o min lil'sis. enjoy for now, ska ner på stan o möta hanna o busa. någon som är up for something ikväll, ska ju läggas in onsdag, måste ju hinna mee mer bus.

image269

nu jävlar är det midsommar

äntligen valt klänning, blev den rosa från ellos. budget is the shiit. lockade håret litegrann fast jag inte skulle. jag o linda kommer se likadana ut igen, haha.

midsommar-käk hos mor o far väntar, sen bär det av till marby o eddy, bikini o låga skor packade, hoppas han kan hämta oss så vi slipper gå genom hela skogen o bli myggbitna o leriga.

image268

tell me, how to save a life....

jag gör vad som helst för dig, det vet du. men kan du inte lyssna, finns det inte mycket jag kan göra. jag kan försöka få dig på fötter igen, men du måste vilja bli lyft.

ett till problem har uppstått. jag har en sjukt snygg studentklänning oxå...



okej. nu jävlar. bra där. o jag undrar varför ingen vill ha dig.
o sen hoppa på mig, nu får du väl ändå ge dig. bara för att din midsommar är åt helvete förstörd, behöver du inte förstöra min.
jag blir så förbannad, vad är det för fel på ''fula'' människor. bara för att man inte är perfekt, betyder det väl inte att man är mindre värd. tydligen har han någonting som inte du har, eftersom han fått en av världens underbaraste tjejer till flickvän. se dig omkring, över allt finns det personer som är för snygga för andra. titta bara på dig själv.
nae, nu är jag riktigt arg, mest för att du hoppade på mig o för att du mår bättre när du vet att jag tar åt mig.
du är inte rätt person länge. du var det en gång i tiden, i mina ögon var du perfekt. men nu för tiden det finns 26,28,33-åringar som ser waaaay bättre ut än dig. glaaaad midsoooommar.


image267

sommarsverige, kakbak, klänningar

det är väl vad denna vecka bestått av. o en himla massa fika med alla underbara vänner. fräcka fröken mellan spiralerna is the shit, haha. enda dagen jag inte varit där är idag, kanske ska gå dit imorn.
ja, o valet av klänning är inte det lättaste. sjukt illa. får checka lite vad det blir för väder.

 
   

klänningar



julez santana- do you like to get freaky.mp3

värsta cp-rycket

när jag är irriterad o bara går hemma har jag en tendes att börja städa, fastän det oftast inte behövs. o då lbir jag ännu mer irriterad.

image258

ilskan

vilken stjärna. men det gick in o det gick ut, tyckte mest synd om henne o hoppades att hon inte alltid var så. det var hon tydligen. synd, för hon var ganska söt när hon log.

tryckt i mig två kaffe latte nu, men kommer ingenstans. ska o sola tänkte jag, skönt skönt.

-censurerad text-

iaf. jag ska opereras på onsdag. jag vill inte. men det bli bättre så, det vet jag. men jag vill inte. mamma, hjälp


mange schmidt feat. petter- giftig.mp3

det senaste

kanelbullar till frukost, o go around lås.

midsommar-festen kirrad med, kommer bli guld. nu är det bara o välja klänning, haha.

men atte. det här blir nog bra. katten säger mjao.

lite sådär lagom bakfull o jävlig, ska ta världens längsta dusch o bädda ner mig i sängen. hej på re.

timberlake o timbaland

i sthlm idag, frida är där, jag är inte alls avundsjuk. inte heller på att hennes kompis vunnit biljetterna så de är där for free. inte alls.
för jag har bakat en kladdkaka, hahaha.



så långt kom jag på inlägget igår innan datorn pajjade. iaf
the grudge 2 var en sisådär film va, kladdkakan var sjuuukt god, black tower måste va det godaste vinet som jag druckit, eller så var jag bara sjukt sugen, det var segt o sova själv efter skräckfilm, västervik lockar som fan över midsommar o nu ska jag ner på stan. hej på re !

hemligt möte med hemliga klubben

ska jag ha 13.30, haha. tänk om någon gjorde något sånt som du gör för honom, för mig. vad livet skulle va bra.

iaf, trött första dagen på semestern, känner redan pressen, hahahaha. blir så när man inte kan sova. jag har så förbannat ont i magen.

yeye.

50 cent- amusment park.mp3
''and I find my pleasure in pleasing you''

semester o bilder från två veckor :)

så skönt, så jävla skönt o speciellt välbehövligt.
ska måla naglarna rosa imorgon. o träffa hanna. o träna. o göra ingenting.

imorgon kommer någon få en överraskning som heter duga, så jävla underbart

iaf. sommarpics.
gräs ?
vollyboll vid kungsgård.
bad i klarsjön.
deli i torsdags, malin + maria o oscar.
förfest efter vip-palace, jag linda o fredda.
efterfest i torsdags.
förfest hos mig innan palace, jag linda o rogga.
jag på efterfesthumör o sandra o jag nåra timmar innan.


 
 
  
  
 
   
 

hej vad det går

grrr :)

palace igår, var ytdligen 86, inga problem, o jättetråkigt. eller a, jag kanitne släppa loss där. alla e så jävla stela o fina i kanten. tur att sällskapet var rätt iaf.
o när jaggå därifrån är det en kille som frågar mig efter en penna. jag har ingen lust o stanna så jag säger nej o fortsätter o gå. så ställer han sig o ropar fitta efter mig. ursäkta ? ska du ha en pennjävlel eller säger jag o går tillbaka o kastar en på marken framför honom. idiotjävel. o sen var det ett jävla ringade om att jag skulle på efterfest o med dig hem, va fan är probllemet, svårt o ta ett nej eller. jag lackar. 

mitt hår kommer ta tre dagar o borsta, mend et skiter jag i, har jag kanske något o göra på mig betalda semester jag ska ha de kommande veckorna. ska bara jobba 17-01 idag sen jävlar. 

men atte. dehär blir nog bra. lite jävla oväntat bara -myser-

o förresten, nu har ni satt besöksrekord med en bra marginal, men va fan, det är dåligt med kommentarer. tryck bara på kommerntarlänken här under o skriv skriv skriv förihelvete, det gör jag. hej på re  

för nu jävlar är det sommar !

image236

lite kallt kanske, o far sa att de skulle bli regn. blir leggings, jacka o ett paraply i handväskan med :)
men atte :)

wekanderz danzbanderz- nu svärord är det sommar.mp3
o hans flickvän jobbar på mitt jobb, haha.

torsdagens o dagens

jag måste bara. för ibland kännrt jag mig snygg. speciellt aa, du vet när ;)

 
haha. nu ska jag börja locka mitt hår, lär ta en stund :) inga problem, ska inte va på förfesten förrän vid 20-21 nångång. Linda ringde o va döorolig för de först skulle va nånstans innan Åby, hihi, o sen stan.

iaf, kul att du har fest, jag hade jättegärna kommit, om du hade frågat mig personligen. men du visste att jag skulle få reda på det, o jag tror att jag är välkommen, men det är en principsak. ha de !

islatte

blev det. det var förbannat kallt o blåsigt när solen gick i moln på fräcka frökens uteservering. vi bestämde oss att inte boka bord ute på trädgårn ikväll med :) bra ide ! tur att vi inte åkte o bada !

iaf. nu är ajag så hungrig att jag snart styker med. ska leka pizzabagare tänkte jag. för omväxlinghetens skull menar jag.

tvillingarna olsen

image232
nej nej nej, tro inte att jag ska börja som alla andra. jag ska bara skriva om en grej som hände på jobbet igår.
ulrika kommer o frågar "har du någonsin hört att du är lik småtjejerna i huset fullt?"
jag "va fan, vilka är de ?"
"ja, men du vet, mary-kate o ashley olsen :)"
"haha, ne, aldrig hört"

 o det kan jag inte hålla med om. hon sa att det var nån som sagt det :) jag rodnar o springer o gömmer mig i DT 2:an :) smickrande, faktiskt. men jag vet inte riktigt om jag kan hålla med om det. isåfall måste det vara näsan !

hihi ne, nu ska jag sätta fart, hade planerat gymet, men med tanke på träningsvärken kanske det är bra o börja med en vilodag :)
stan med oscar o malin istället :) livsfarligt
fixa lörhåret ikväll, äntligen o förhoppningsvis hinna med en middag med zippan a.k.a torra björn o malin

badkrukor !

hihi, ne, men jag håller med dig, maria, det ser blåsgt ut ute. har precis vaknat så jag har ingen aning..
somnade väl vig 5 eller nåt inatt, satt o tog emot sandra's tysklands-bilder o låg vaken och funderade..

skulle ha skrivit mycket mer igår, men datorn fick ryket igen o skrev inte en enda bokstav o hittade på lite egna ord, helt sjukt var det. nu är det bara shift som inte funkar igen .

det kommer bli så bra, jag gör allt för dig o jag är så glad för er skull. det finns inget att oroa sig för. älskar dig, dilla.

sommarregn

det luktar alltid så speciellt när det regnar på sommaren.
gammal, men fortfarande så bra att det gör ont.

slinkee minx- summerrain (zander radio edit).mp3

så skönt att prata. 1 h o 19 minuter.

image231

heeeeelt slut :)

märks att jag inte tränat på ett tag, orkade typ ingenting.
min dator e skum, nu funkar den typ igen :)
värst va många det är som läser min blogg nu för tiden.. letar ni efter något speciellt eller kollar ni bara om jag håller mig i skinnet ?

mums, lite mer insperasion, varning för naket :)

a pirates life for me

image230
alltså, den var ju guld filmen, men inget går upp mot den första, den är helt enkelt den bästa o denhär den sämsta. vet  inte varför jag hade svårt för den, den var lixom inte pirates of the caribbean kändes det som, gillade inte slutet heller, det var sorgligt o jag hatar sorgliga slut. iofs var väl jack lagom lycklig o det är iofs allt som spelar nån roll. bästa johnny

jag är sjukt dålig på o recensera saker.. just nu kan jag inte koncentrera mig heller, sitter o nyser var femte minut o snorar som bara den. köpte allergimedicin igår, men det verkar inte hjälpa. kanske behöver ta nåra stycken. trött som fan blev jag iaf, däckade väl vid 22 o vaknade vid 06.

ibland är jag bra skum.

naherö, nu blir det frukost, plocka in tvätten i garderoberna o sen gymet. inte en halvtimme mellan två volleyboll-matcher som vissa andra, utan ett ordentligt pass, hihi.



image229

sommar, sommar o sol

tvättar o städar idag, springer runt som en idiot o svettas ihjäl typ. o klockan är 9 på morgonen. jag älskar sommaren.

om ni undrar varför inläggen inte ser ut som de brukar göra så kan jag inte hålla in shift på min dator. inga smiles, inga andra krusiduller förutom . o ,
känns inte helt okej va. o det hjälpte inte att starta om datorfanskapet heller. nån som har en laptop till salu -frågetecken- får gärna höra av sig -blink blink-

jag har feta blåmärken på mina armar efter vollybollspelet igår. men fett med kul var det.

nu ska jag återgå till svettandet, eller vad det nu var jag höll på med.

livsfarligt

jag orkar inte slåss, det är bortom min kontroll
du lämnade mig ensam, o självklart blev jag rädd
min sista gnista hopp var att synas, att bli sedd
o jag glömmer bort att andas
för sex musik o sprit
var det vackraste som hänt mig
sen själven min blev såld
att synas utan att verka
ser enkelt ut på håll
men jag lever på impuls nu, via fjärrkontroll
o jag sa aldrig nej


bloggtorka

bättre att jag inget skriver i stridens hetta. jag har så mycket hat inom mig just nu.
låter fel o säga så, men så är det faktiskt.
mot henne, mot er, mot migsjälv.
allt som skrivs har en tendens att överanalyseras. därför är det bättre att hålla käften, för ingen vill höra det jag har lust att säga...............

det är så sjukt att allting ska hända på en o samma gång oxå, baaahm, rätt upp i fejset. fast om saker o ting hade kommit i omgångar så hade det kanske inte blivit så jävla mycket bättre iaf. nu vet man ialla fall när man träffat botten.






thanx for the memories  .

för jag har tagit studenten !

o det har inte ni ! eller haha, många kanske :) men iaf !

årgång 2005, Ebersteinska Gymnasiet aka Tekniska Högborgen, TeDt3B



äh, fuck that. sry att det är dåligt med bilder, kommer typ nån dagn jag inte är upptagen !

som typ nu. captain morgan parrot bay shot's o sandra har klädproblem. jag är dock sjukt snygg i hennes top :P

ses på palace, hjärtan !

angående hastighetsrekordet !

grejjen är den att ni fick ju aldrig reda på vad som egentligen hanns med mellan 10.33 0 11.22 när jag satte mig på cykeln !
-ett telefonsamtal
-bryggning av en kopp kaffe
-nopprade ögonbrynen
-dusch, tvättade håret, smörjde in mig
-lite smink
-drack lite kaffe
-valde kläder
-packade om handväskan
-en cigg
-stänga fönster, mata fiskar, låsa dörren, sätta på mp3-spelaren o låsa upp cykeln
så det så.
nu ska jag städa med ett glas vin i handen.

hastighetsrekord !

10.33 ringer cheeeefeeeeen :) nu e jag påväg till jobbet.

spiderman 3 är en kick-ass film, trist bara att ni somnade.

inte för att jag bryr mig, men snälla. ni behöver inte hålla på när jag är där.
jag älskar er o att som spelar nån roll på denna jord är att ni är lyckliga. men snälla.

milk inc- I don't care.mp3

årets första åka o bada :)

sker efter lite frulle-mat o en cykeltur till lindö :)
vart ska man åka ? klippan vid gransjönäs, klarsjön eller stavsjö ? rippestorp är för långt, ågelsjön tycker jag inte om :) badet ? haha, ne, enda lediga dagen på ganska länge, det måste bli en sjö ! kallt kommer det bli, men det är alltid årets första dopp !


ola- natalie.mp3

mogen kommentar !

jag tar inte åt mig, för personen i fråga känner tydligen inte mig ;D för då hade du vetat det.
men är det nån som känner mig privat så blir jag förbannad. på riktigt.
du, idioten, jag ser ditt IP-nummer varenda gång du postar en kommentar. bredbandsbolaget funkar bra eller ?
kastar skit på varandra, de gör aporna på kolmården eller möjligvis gjorde man det på lunar.

nu ska jag ut o sola, nån som är på o åka o bada sen så ring !

sommarpojkarna- oops! vi gör det igen.mp3

you can stand under my umbrella :)

det är så mysigt :) men varför känner man alltid för att ha på sig vita skor när man vet att de blir förstörda ?

east fm måste va världens sjukaste radiokanal :) men jävlar va bra. nästa fredag ska de snacka om analsex o allt som hör där till, vad det nu kan va ! haha.

baby, are you feeling me ?


image226



oj, vad det regnade idag, men oj vad mysigt det var :) imma i en glödhet honda civic är väl inte varje dag. o få inte för er nåt, vi pratade ;D herregud, jag hade brejk på jobbet ;D

äsch, känner mig så mogen, inte. jag vet inte hur jag ska bete mig i ditt sällskap, vuxna människa ;D det beteendet har fortsatt hela kvällen.

haha, sandra har fått super-meducin (observera pippi-uttalet) för sitt brutna ben i foten som inte läker (uuundra vaaarföööör?) så hon får inte supa mer :) en såndär meducin med en triangel på.