Lisa Roivas Träning

åh alltid min älskade veronica

albumet är så bra, spelar alldeles för högt för sen snart sent slagna timmen men just nu vill jag inte ens tänka på att kanske bry mig <3 dammsög lite med så det kanske överröstade.
och bästa till vår oskar, kommer alltid vara våran oskar, en vardag på landet med alldeles för mycket vin, o pojvänner. kommer alltid vara vår sommar, 2010, våran sommar, och så han sjöng för oss på munken in the park.
ne, nu ska hårfärgen ut, vem vet, kanske spontandrar ut, eh, som vanligt :)
satan i gatan.

baby look what you started ..

bloggade aldrig igår, dumma :P sov ut länge, satt i solen med Hanna, var o handlade mat med brur o sen ut o grilla hos Kicki med Malin & alla barn ! Eller ett saknades o två var mest frånvarande, men lilla solstrålen lekte med mig hela kvällen o va så duktig så <3 ''Liam vad vill du se på TV:n?'' ''Hockey!'' haha bästa <3
iaf, satt där o bara babblade, kände mig lite friskare av rosé, o jag är på bättringsvägen, var o jobbade kortpass idag trots allt. smidde planer haha, det blir bra !
trodde jag skulle få träffa Lina idag, men nej :) får sysselsätta mig hemma istället, lika bra, har o göra alltså !
imorn blir det trädgårn med ett bästa gäng från jobbet :) o jag kommer alltid va bästa !
stod inte ut mer, ville bara veta, o svar fick jag. tack.
nu är det kvällsmat, ska lyxa till det med en knäckesmacka, orka :D

det är kö !

konstant i 5 dagar :/ kö till att komma in på parkeringen, kö till toaletterna, kö, kö till tackväggen. för oss är det kö till kaffemaskinen, till pommen, kö till att göra glass eller milkshake, kö för att komma UT, men när det börjar bli kö till tjejernas & kö till att slänga kartonger i orvak, då har det spårat ! :D
kan säga att jag är glad att det inte riktigt är sommar än. veckan har satt sina spår, jag har blivit sjuk. snorig, ont i halsen, hoppas det inte är allerginäsprayen bara som har gjort det, men tror inte det, känner mig riktigt sjuk, bara jag inte får feber är jag rätt nöjd ändå. vila <3 jag kan säga att jag köpte en bra grej igår, en såndär mask man kan ha för ögonen när man sover, nu jävlar ska det sovas om nätterna.
så arg o besviken just nu, detta vita skit, som jag är så trött på, som jag tappat respekten för, åh snälla försvinn ur mitt liv, jag orkar inte med er. o det enda jag förväntar mig av någon som jag trodde var en vän är en ursäkt.

De va variation på festen, så färgglatt at...

img_1489 (MMS)

De va variation på festen, så färgglatt att ja nästan inte vill städa bort :) nu frukost, mums! O sommarchock, o allergichock suck min nästa dör! Plocka ned lite sommarkläder o skor, sen blir de en sväng hämta tågbiljetter, handla mat o medicin! :P sen jobb 16-01 igen! Imorn är en ny dag!

börja dagen med lite nätshopping.

döva smärta med shopping. vänner. musik. drinkar. träning. sol.
motigt just nu, men bara kämpa vidare. hoppas på en bättre dag på jobb idag.
kan inte bestämma mig om jag ska njuta av solen eller fixa allt idag så slipper jag imorn <3
haft en underbar påsk iaf, hoppas ni också hade det.
never mind. I'll find. someone like you. men jag saknar dig.

Efter träning vet ni vad som gäller, maaaa...

img_1475 (MMS)

Efter träning vet ni vad som gäller, maaaat! Ser ut som en skål med kräks men sjukt gott :P ärtsoppa me extra bacon, timjan, peppar o kesella! :D hade iofs kunnat hoppa spinningen idag, aj mina jumskar.. Tillomed i magen hade jag visst redan träningsvärk haha älska! Men börjar verkligen se resultat o det är det bästa! Trodde de skulle bli en skitdag, men tror den blir kanon iaf! Lite fix hemma o så, får ju finbesök i helgen ;)

I just wanna make you ...

idag är det sweat ! lunchspinning o sen häng med Lina igen, underbart, känns som det är sommarlov o inte påsklov <3 inte för att jag har lov, men ändå ! men benen värker efter halvmilen igår, oh lord, trodde inte det skulle va så farligt eftersom det inte kändes igår :P SKÖNT ! o så lite mage på det efter, måste ju passa på när man har tid o ork !
för sen är det jobb, torsdag+fredag 5:30-15, lördag, söndag, måndag 16-01 ! fint ! tillomed tagit en extratid förra veckan då jag blev borttajtad ett pass :P o maj tillbaka till 6-dagarsveckor, suck, men funderar på o jobba järnet innan semestern, vi får se.
trodde det var musikquiz på munken ikväll, men där fick jag. hade iofs varit osmart när IFK spelar hemma, men nånting kanske man kan hitta på ikväll ändå. o fredag, trädgårn öppnar, ojoj, blir nog fart på det, någon som ska med?
o boka resa imorn igen då.. <3 men nu, till något helt annat !

Årets första schtek i Lindö med syrran ida...

img_1469 (MMS)

Årets första schtek i Lindö med syrran idag, klockrent! Kyckling o fruktsallad i solen o massa slapp! Sen blev de en långfika me Lina på fräcka på Kungsgatan för variation :) nu jäklar är det sova, ben o huvud värker! Så less på detta nu, godnatt!

the only thing I see is beautiful people

allting blir så mycket vackrare i solskenet. sol i sinnet. äh en kopp kaffe sen drar vi halvmilen på det <3
två från förra veckan, tillägnade Fia ;D det är faktiskt rätt trevligt o känna sig vacker .

barbequemajonäs, genialt !

den är sååå god :) passa på o testa 1955 på donkerisch !
haha varje inlägg måndagen börjar amen gud vilken helg, denhär var inte sämre den ;D eller för någon kanske, men allting är relativt.. den var inte torr o tråkig iaf, o alla som hade oturen o träffa mig ute, jaaa, jag hängde inte riktigt med.
ne, jobba en dag ledig två igen, ge mig mer sol <3 umgås med syster o Lina innan hon åker kan inte bli annat än bäst. hoppas på en grillpremiär oxå vore fint.
men nu ska jag lägga mig på soffan o känna mig tjock, imorn är det löpning o fys som gäller! gotta love it.
gamla & nya vänner, massa promenader o spårvagnsåkning. om sommaren blir i närheten av vad denna våren har varit hittills så kan man nog tacka för sig innan man fyller 25 :D men nu blir det ta de lugnt med en film o ladda för ytterligare två lediga träningsdagar!

försovit mig !

o då sätter man sig o bloggar ? VA? :D får inte missa bodypumpen, men jag är så sjukt trött :P så blir det om man pratar i telefon halva natten.
äh jag är så arg trots att jag verkligen inte vill, var är respekten för mig då? snäll o tar ett steg tillbaka o blir totalt överkörd. tur att jag inte har någon lust att hålla på, annars hade jag kunnat skriva om hur...
nae, peace, det är lördag !

Någon som ska gå ikväll eller? Jag e sjukt...

img_0273 (MMS)

Någon som ska gå ikväll eller? Jag e sjukt sugen, så bra, men stänger så kanske det är slut efter 00-01 där nångång? Kanske blir efterfest igen, fick ju numret senast vi satt o sjöng ;D haha tog ett tag innan jag fattade!

HELL OF A LIFE

som att jag inte hade nog att tänka på. förlåt, var aldrig min mening att såra någon.
det värsta med att få höra en lögn är att veta att man inte var värd sanningen.
jag orkar inte med drama, jag är inte 16 längre, hur kan jag känner mig så respektlös ? men jag vill fortfarande ha en förklaring..
stänger in mig, ut o promenera, stängning sen.

äta träna äta jobba äta jobba lite till sen sova.

sådär ja ! men oh my, FYS:en, min röööööv :D helt på perfekt ställe.
''i rymden finns inga känslor'' bra film, kanske skulle flytta dit.
ne, nu krigsmundering på, sen 16-01 på klinga !
missa inte denna, kommer bli årets ! <3 if you say..

MR SAXOBEAT !

haha jag dör så bra, men kommer va trött på den innan sommaren redan, så jag kommer fortsätta leta.
handlat massa mat med bruschan, nu är det snart Nordic o fys med Lisen <3

allting kommer bli bra tillslut

jag tror, nej, förresten, jag vet, att jag har världens bästa chef, tack för att du förstår mig. nu kör vi igen ! <3 o resan, hur var det, är den bokad ? iiih.
som om ingenting har hänt. men massor har hänt. alldeles för mycket. alldeles för fort.
o Lina, min finaste, bästa, vackraste, visaste Lina, tack för du finns o påminner mig om verkligheten <3 dina ord berör mig, hoppas du vet det, betyder så mycket att du säger till mig! en riktig riktig vän.
nej nu är det dags igen, solskenspromenad runt strömmen.

så var det åter igen måndag

bara för att jag jobbat helg så brukar jag vara ledig. men ska igen jobba det fantastiska underbara passet 10-20. huvudvärken har inte släppt, benen smärtar, känner mig allmänt sliten. är det efter ännu en helg med äventyr eller är det min negativa inställning som tagit över.
lite fix hemma, kanske dags att packa upp <3 innan det bär av. men idag slipper jag iaf åka med bussen 1,5 timmar tidigare, thanx.

virginn

man ska inte blogga på fyllan. tror iofs jag inte gjort det innan, eller jho kanske när jag var yngre, men nu. kan jag inte ens skrifa. som klagar på sötisar som kör pekfingersvalsen <3
tror ingen kan förstå, inte ens jag, har inte smält det än, hur bra jga haft det, cvart jag ens var. eller jo såklart som sörping fast hundra gpner större så vackert.. grönt, hus, jag dör, jag älskar allt gammalt, drinckar som man inte trodde fanns, mat som inte är av den världen <3 seriöst, tror ni har ätit på en bra restaurang?? eller var det bara upplevelsen ? jag vt  bara at det är det bäta jag varit med om ? o sen försöka landa, neeeeej ?!! jag är kvar i musiken.

Första parkett vid frukosten, sett flera l...

img_1422 (MMS)

Första parkett vid frukosten, sett flera lyfta, jag älskar flygplan! Barnsligt förtjust lixom, snacka drömjobbet! Sitter vid gaten o bara väntar nu, gått 1000 mil på Arlanda o orkar inte gå mer! Var tvungen o googla hur patron såg ut för jag hittade den inte haha :P nu är det semester!

nu drar jag.

efter 3 timmars sömn ingen, men sova kan man göra i graven. o visst är det bara pass o pengar man egentligen behöver ha med sig?! :D

tur att jag inte ''satt hemma o vänta''

hade fullt upp fram till jag drog, efter 1 år som sambos kan jag inte ens få ett telefonsamtal. jag vet inte vad som gör mest ont, känslan av att jag aldrig betytt någonting eller hur lätt du kunde släppa mig. vad jag vet iaf, är att jag aldrig någonsin vetat så mycket som jag gör nu hur otroligt rätt jag gjort. äntligen mår jag så bra som jag förtjänar, umgås med människor som ger mig det jag vill ha och behöver, gör precis vad som faller mig in, tar vad jag vill ha & har tid och ork över till o ta hand om migsjälv.
packad & klar iaf, sista fixet, jobba 16-01 o sen drar jag !

godmorgon världen <3

eh, ja. hehe vilken helg. vilken mysig, annorlunda, givande, spännande. kolla kontot vill jag inte göra <3 men de måste jag nu, o packa för imorn drar jag ! drömde en mardröm precis om att jag åkt på kurs samtidigt (EC 13-15/6 :D), att min almanacka hade två st den 6:e o grejer, men icke, detta ska jag fixa !
ne, nu ska det styras.

Som jag förtjänat denna!! Helg, skål!

img_1405 (MMS)

Som jag förtjänat denna!! Helg, skål!

april april ..

åh det finns ett så ELAKT aprilskämt som det bara kliar i mina fingrar att göra.. men det är så hemskt o så illa är inte ens jag :D
skönt o gå upp o vakna till innan det är dags för 10 timmars jobb, som alla andra morgonar jag kastat mig på bussen o hoppat in typ direkt när jag kommit till jobbet.. kaffe i soffan o frukost på jobbet (medtagen egen, fast vår frukost e ju god.. !!) 10-20 yä sen är det fredag o jag är partysugen ! blir iofs mer taggad om man väntar till imorn men aa :) sen är det iofs BP kl 10:30 imorn oxå, aaa dilemma !
äsch jag skriver så tråkiga o fjortislika inlägg, o gör det värre genom att gnälla om det.
spisen fungerar iaf, den funkade inte igår, men nu testade jag igen o det gick bra, fan skönt, kan man vänta lite till med o köpa en ny, ugnen vet jag ju inte vilken temperatur jag sätter på, kan köpa en termometer o sätta in, haha. vilket ilandsprobelm !
wow säger jag bara. dethär kommer blir en toppenhelg, o att jag någonsin velat ha, det får jag.