Lisa Roivas Träning

nu är det fredag igen

varit ledig i 5 dagar, har 9 kvar, haha :) men är lite konstigt o va hemma & va ledig, men kan inte riktigt koppla av.. borde åka bort, är Fia ledig blir det Oslo nästa vecka !

svepte några snabba i onsdags & gick ner o mötte blondinerna på Harrys. dom hade kickoff med företaget & sen gick vi till SVea... haha, men det var riktigt trevligt :)

trött igår, låg ute i Lindö & sov i grästet typ, kolla på TV, laga mat.. nu ska det ut o gos, men fyfan vilken träningsverk jag har..

kickass

vi såg den igår, o jag hade väl ine riktigt förväntat mig vad jag fick. iofs hade Fredriks kompis berättat & sagt att den var riktigt bra, men jag trodde fortfarane att det var en parodi på superhjältefilmen. men oj fick jag. ibland visste man inte om man skulle skratta eller gråta, det är ritkigt bra action o får en o tänka på quentin tarantiono. så en film att rekommendera !



var ju hos optikern igår för jag tycker jag börjar se dåligt på långt håll. men det är lite yrigt & speciellt när man har så kraftigt synfel som jag. jag inbillar mig inte när jag säger att jag ser dåligt, trots att jag har perfekt syn. det som händer är att jag tittar på nära håll o ser kanonbra, ögonen vänjer sig & sen när jag ska kolla på långt håll blir det suddigt. jag skulle kunna skaffa starare linser, jag skulle se bättre på långt håll men sämre på nära och det skulle bli en ond cirkel.

det jag kan göra är att tänka på när jag läser, som jag gör mycket, hålla boken en bra bit bort. så nu sitter jag med fullt utsträckta armar o försöker skriva, haha. likadant me I-phonen, hur knas kommer jag inte se ut ? :D äh, jag vet inte, får helt enkelt kisa lite ibland, hoppas på att man tyvker det är sexigt........

Nu är husmor igång igen :) rabarberkräm,...

img_0239 (MMS)

Nu är husmor igång igen :) rabarberkräm, sjukt gott!! Sen blir det shopping me bror!

detta inlägg är bara till FIA <3

haha hon tycket jag bloggar dåligt o borde hinna skriva massa på min semester :D kunde prata nästan 2 timmar i telefon me henne igår så lite hinner jag väl skriva !

uppe me tuppen idag igen, gillar att gå upp tidigt :) ska kolla på norska hollywoodfruar nu :D fick inte se det igår.. har precis frått 140 andra kanaler att titta på haha jag blev nerröstad.. <3



Dagens dagens :) nu ska det handlas ma...

img_0214 (MMS)

Dagens dagens :) nu ska det handlas mat innan 16-21 o rekorddag på Klinga!

up & ner

går bloggningen . måste få in en rutin . kanske något intresant & skriva om , hehe.

men blir svårt & hinna med när allt drar igång igen , jobb 6/7 dagar denna vecka , 2 träningspass om dagen osv . men de e lugnt , nu e jag sjuk igen så idag hinns det med ! ORKA bli sjuk då . är väl för jag varit laom isolerad under sjukskrivningen o nu träffar jag massa folk & räknar massa pengar .

hade iaf en bra lördag & en supermysig söndag <3

Dagen mat, ibland är jag bra bra :)

img_0211 (MMS)

Dagen mat, ibland är jag bra bra :)

hello goodmorning

lite Diddy sådär på morgonkvisten är aldrig fel :)



skapligt tidigt uppe. men varje kväll säger vi att vi ska dricka kaffe tillsammans :) sen att han inte väcker mig förrän han ska gå, för han är bara för söt, är en annan sak. så nu sitter jag här o dricker mitt kaffe själv :P

idag ska jag få saker gjorda ojojojojojoj. har klagat på hur tråkigt jag har utan & ens veta hur mycket det finns att göra !!

såg på Arga Snickaren igår, kan va världens bästa program ? iaf, han e klockren. jag måste ha en plan. 1,2,3,4 lixom. nu börjar projekt ''renovera'' lägenhet. skriva ner allt som ska göras per rum på varsin sida i en bok, kolla upp vad material osv. kommer att kosta & sen får proffset avgöra tid ;) självklart ska jag hjälpa till, jag vill, lära mig & sen är det ju min lägenhet, hur skulle jag gjort utan honom ?



träna oxå vill jag ! som FFFFFFFFFFFF ! högerben mkt smalare än vänsterben igen. inte okej. övningar hemma & sen måste jag börja gå ut & gå ordentlig igen om det någonsin ska släppa. är sjuksriven till den 18:e :S

men de ser ut & bli trålande väder idag också <3

Har man tråkigt har man :) men man får...

img_0203 (MMS)

Har man tråkigt har man :) men man får jäkla god mat ! Dillstuvad potatis, lax & ärtor! Mmmm!

gaga uhlala ?

får inte ens titta på Christina Aguileras video på youtube. men kan iaf kolla på klippet på aftonbladet.se där dom jämför henne & gaga <3 o nu hittade jag videon oxå . NAJS !



doftljusen som jag bara var tvungen o köpa för dom lukade så gott i fredags luktar My Little Pony har jag kommit på :D haha.

ne men ärligt, har så sjukt tråkigt, ingen kan ses, babe är iväg o kollar på ett jobb. o jag segar vidare hemma ..

behöver jag nämna hur sugen jag är på att festa ?


Sitter o läser i solen, har inte läst ...

img_0201 (MMS)

Sitter o läser i solen, har inte läst den innan, eller sett filmen. 16 sidor & jag e redan såld :)

en liten historia



först tog han en bild på mig :) alltid ska man skoja till det ! 'jag vill ta en på dig!'



hehe :) 'men nej du måste stå åt samma håll som jag!'



aahaha sådärja, det var kul :)

nu ska det solas !

börjar bli långtråkigt dehär..

o va sjukskriven.

& jag vill verkligen gå ut i helgen :) hoppas pappret kommer idag, hur långt tid kan det ta lixoooom ?

undra vad man ska göra idag då .. solen skiner idag igen, gå bort o sätta mig på hans baksida <3

Seg dag idag asså... Gick upp vid halv 7 ...

Seg dag idag asså... Gick upp vid halv 7 när babe gick till jobbet :) skönt för honom men tråkigt för mig som vant mig vid att han e ledig när jag e ;) Tankade massa musik, Dj Mebbe e kung, haha! Ska lyssna igenom nu i solariet. Somnade vid 10 igen & vaknade vid 13 haha. Tog världens kortaste på längst tid promenad me Malin, till Coop o tillbaka tog typ 50 min :D Vet inte vart mitt papper från sjukan e, hoppas de kommer imorn.. Kanske jobba på torsdag redan :)