Lisa Roivas Träning

min nya kärlek heter thåström

jag blir bara fast sådär , lyssnar helt maniskt :)

stan med Ebba sen , mycket trevligt & inte gå själv & leta klänning :) lite sola & handla mat innan jobbet oxå .

jag släpper dethär nu , ska inte älta det mer . jag försökte verkligen , ingenting som är värt & komma emellan 6 års vänskap , men om det inte ens var värt ett samtal så var det med det . hej hej .



ett helt knä sökes ..

men idag känns det okej faktiskt , det som orsakat den värsta smärtan , när det känns som två bitar skaver mot varandra , har slutat så nu kan jag gå iaf . känns tillomed så bra att jag tänker åka o jobba :) jag dör av tristess hemma alltså .

alla e bort(haha batteriet i tagentbordet tog slut, var väl dags, bytte i musen förra veckan :D)resta / jobbar osv så jag har inte träffat en människa .. eller jo , den personen som jag vill spendera varje vaken sekund med iofs , men missförstå mig rätt .... <3

vilken jävla vecka det varit alltså . födelsedag , jul , juldagen . jesus alltså .

imorn är det nyårsafton o jag får fira den med den enda personen jag vill fira den med :) kommer bli underbart !

för det är ingen vanlig dag ...

för det är min födelsedag :)

det är väl inte riktigt lika speciellt som när man var liten , men jag gillar & fylla år .

men tänk vad underbart det hade varit om du hade kunnat vakna här med mig idag ... <3

lite jobb , massa släkt i lägenheten vid 17 , ngn som vill leka i snön sen ?

bloggen , lever du .... ?

jag lever isf , mer än någonsin :) inte det att jag gör speciellt mycket , bara jag trivs så bra just nu .

trots att håret blev alldelels för kort & foundationen alldelels för mörk så är allt annats så underbart att det väger över .

firade våra födelsedagar igår , inget alls speciellt när man för det första inte setts på hela helgen & jobbar alldelels för mycket för att hinna gå ut . presenterna helt perfekta , supergod tacos . men det var inte kul när han gick upp 4.30 imorse , när jag vet att vi inte ses på en vecka igen ...

men har lite , eller rättare sagt grymt mycket , jobb att se fram emot, bara ledig julafton & nyårsafton på 10 dagar , ett skift på söndag . min födelsedag med fika här & förhoppningsvis lite goda vänner på kvällen :) julafton hos mormor&morfar som vanligt , nu med en MASSA snööö ! juldagen med middag på palace kommer bli guld !!

kväll ska jag bara va hemma , pyssla om migsjälv , se på new moon tänkte jag <3

bilder från helgen ! bakade miljarrrrder lussekatter . sandra&jag var på palace , var typ vi där . julbord hos mor&far :) malin&sofie var hos mig på lördagen o myster o förfestarde , gick till otten sen , men min kamera var inte så välanvänd , väntar på bilder ... ;)







torsdagmorgon

enda lediga dagen på 6 dagar & jag e uppe med tuppen . tänkte gå & klippa mig faktiskt , tröttnat hårt på kalufsen som bara vill ligga utåt . & Sandra , jag ska spara ut till sommaren , från & med idag ;)

 sen 13.33 går tåget till nyköping <3 kan inte vänta till på söndag , kan inte det :P

körde mitt första stängningspass helt själv igår , kändes toppen men har säkert glömt ngt ;D tack iaf alla för igår , vi e grymma !

manesa på lördag , lite middag osv , ska bli grymt trevligt , tror det kan bli ett toppengäng :D

innan dess är lite lite ansikstmålning på scandiateatern , ska bli jättekul !

kanske baka lite , måste bjuda in släkten på besök oxå :D fast den 19:e tänkte jag ju köra årets fest här , inflyttning/födelsedag .. full rulle som vanligt .. pappa fyller år , sofia , sofie :) sen middag på palace på juldagen kl 19 , jag slutar 19 ... haha , det är som vanligt !

ne , ska göra mig iordning , försöka boka tid på makeupstore den 19:e oxå <3

rated R



den går så grymt hett här hemma , på spotify OKEJ ? :D men köpte ett par nya skullcandylurar till I-poden igår så ... albumet är sjukt bra , inte en dålig låt , drottningen Rihanna är lite arg , o jag förstår henne , klart albumet kom att handla om det som hände med nackskottet . minssa INTE Hard med Jeezy

stängningen igår gick smärtfritt för vissa :D hahaha vad kul vi har på dedär stället alltså . men nu är jag trött , inte kul , ska va på jobbet igen 12-19 efter 2 stängningar . o sen stängning imorn igen . förra veckan nångång jag hade ett liv .

nevars , kaffe o lite styra lite mer hemma innan jag drar ner på stan en snabbis . köpa nya gitarrsträngar <3

all I want for christmas is you

<3

på riktigt . det enda jag önskar mig i julklapp är att få va med dig över min födelsedag , julafton o din födelsedag. men man kan inte alltid få som man vill & enligt mina planeringar så kommer det fler jular -

tror det var ett tecken när det snöade första gången vi sågs . ja , jag är en riktigt romantiker -

vilken man , jag är helt såld .

men skitblogg , går inte o lägga upp video från jutub . går konstant & sjuger på Mariah Careys verision på låten :D

o när jag inte trodde det kunde bli bättre , på riktigt . är det någon som driver med mig eller ? :D livrädd fan för att det ska gå nedåt igen .

kör skift på jobbet nu , sjukt tungt men jävlar vad roligt !

ne åter till lite pyssel i lägenheten , hoppas på o träffa Malin o Liam sen & sen åter en stängning .

<3

ps . frääääsiga bakgrunden jag hade innan har jag numer som tapet i köket :D bilder kommer , lova .

you're the best

tack det är helt underbart , trivs så himla bra i nta lägenheten . börjar få lite ordning iaf . har bara ngn stans tröttnat , eller ja , haft bättre saker för mig :) igår var det tillexempel sova :)

därför sätter jag mig o bloggar kl 3.51 på morgonen , vaknade för en kvart sen & kunde inte somna om . bussen tilll jobbet går om en timma ... zZzzzzZZ . tre dagar i rad ska jag öppna , ledig fredag & sen stängning helgen . hej inget liv .

men det gör inte så mycket . hade en helt fantastisk underbar vecka förra veckan , tack till alla som hjälpt mig ! både med flytt , tider på jobbet & bara sällskap vid diverse projekt :)




- the best I ever had .