Lisa Roivas Träning

we found love del 2 .


såg den för första gången tidigare förra veckan , älskade låten redan , men nu fick den en helt annan betydelse . först är den jättefin & sen är den jättehemsk. den berörde mig & jag grät & sen grät jag lite till .


haft en alldeles fantastisk helg, urspårad lördag o galet mysig hemmadag med bus igår . inte konstigt att det blir en skitdag då när man har helgen i åtanke.

it ain't juice mixed with booze !

haha rimmet där alltså, skitsamma, NU KÖR VI, jag dricker mangocider, tack älsk! avklarat högskoleprov, powernap, nu stridsmundering på & mot Lisen o sen Calle för förfest !

Då var det dags för detta monster att spen...

img_5182 (MMS)

Då var det dags för detta monster att spendera halva lördagen på att skriva Högskoleprovet! Underbart nöje!

bara för underbara

''I'm the second Nicki Minaj!'' hihi lycka ! så himla grym & underbart söta, jag hade varit stolt ! sjungit låten i två dagar på jobbet o försökt trummat sådär gulligt, ni som inte sett den se den :)

Så ovant me korta naglar o färg, men mycke...

img_5159 (MMS)

Så ovant me korta naglar o färg, men mycket snyggare me färg på korta :) härligt me 3 hela dagar ledigt, nu ska jag testa halloweensmink! O nej jag kunde inte sova idag heller, för uppspelt! :)

I wanna go dancing in the dark .

jag längtar, till helgen men ännu mer till jag får veta. det finns inte ord att beskriva hur mycket jag vill dethär just nu. kommer bli så stört bra, och jag ska ge allt o visa ! o sen Egypten, kan inte sluta tjata hur bra det ska bli!
men tills dess gör vi det bästa av livet här hemma! peace!


alltså jag brukar inte vara något fan av Halloween sådär, men iår har jag spårat.

strömavbrott & sotare & dagens kändisspan

nä va inte ens så spännade som det låter. men det kunde ha blivit. snickarn Mattias från bygglov, & nej han är inte så snygg i verkligheten.
men haft sjukt kul på jobbet domhär dagarna, skönt men ikväll blev jag trött. längtar ändå till fredag & långledigt . så mycket att göra på så lite tid .

jag älskar att träna .

alltså. ja, så är det. o lunchspinningen är kung, skönt o kunna köra ett pass fast man jobbar kväll! som 16-01 idag, snajs. nu lunch dusch det gamla vanliga osv, faktiskt riktigt skönt soft chilldag.

är det någon därute som är intresserad av att dra ihop en fest maskeradfest på lördag så hör av er ! :D


jag vill då bara meddela att jag inte sett denna innan, hahaha jag döööör & hoppas att någon på lördag klär ut sig o dansar såhär, hahahaha !

Åh dom är så fina, paket på en tisdag, int...

img_5804 (MMS)

Åh dom är så fina, paket på en tisdag, inte ska väl jag :) pyttipanna som jag längtat efter hela dagen o sen är de bara att klappa ihop!

värt att tänka på .

a man's biggest mistake is giving another man an opportunity to make his woman smile


don't go breaking my heart .

I can't stop this now .

Här satt jag o nördade hela morgonen, redi...

img_6120 (MMS)

Här satt jag o nördade hela morgonen, redigerat bilder, pysslat, skrivit, arbetat! Jag o Mac har inte riktigt lärt känna varandra än, så Hampus PC fick vara med o leka! Hunnit med en timma på gymmet innan jobb 12-20.

baby I was born this way .

en liten tur på stan spårade o resulterade i hela tre klänningar, alla för 499.- från H&M, nedsatt & jag hade rabatt, den enda ensam har kostat samma :) det kallar jag lätt värt det o fick två på köpet, tummen upp. det var den svarta jag var ute efter & ett par nya svarta kilklackar till firandet av min mormors födelsedag på fredag på nya restaurangen ENOTEKET som verkar toppen !
fick lixom en spårad allahelgonaklänning om någon vill spöka ut sig i helgen för jag har världens grej här ;) o en rosa som är som en liten dröm. båda kan ju med fördel användas i Egypten med, eller som dekoration i garderoben ..
som en jäkla MARDRÖM däremot är hon/han på bodypumpen, huuu, läskig tjej ? kille ? den behöver inte spöka till helgen , men ska inte va sådär , den har gjort det emot sigsjälv o tycker säkert den är superfin ! skönt med BP var det iaf !
nej, nu ska jag & finaste Lina äta äggmackor ! o tydligen var inte mitt spårande på stan någonting om man jämnför med henne ...

does it rain in the desert ?

Länge sedan jag längtade bort så mycket so...

img_4931 (MMS)

Länge sedan jag längtade bort så mycket som jag gör nu! Bild från Berlin <3 om en månad ligger vi på stranden vid röda havet. O bara för att klargöra vissa saker angående förra inlägget, min pojkvän är inte efterbliven utan riktigt bra, men de hoppas jag ni har förstått!

är din pojkvän efterbliven ?

alltså rubriken på aftonbladet gör sig inte rättvisa , så illa tycker jag det inte att det är , det enda jag har att jämföra med var verkligen efterblivet!  men manipulativa , absout , kan man passa in på andra ställen mer än hemma, som i skolan eller på arbetsplatsen o så , alltså inte efterblivna bara lata . jag blir så jävla less . slösar min fuckin jävla tid ! men det är slut med det nu , jag är klar , jag drar , vi hörs ! läs om dom omdebatterade inläggen här & här o avgör själva . jag tycker det är lite överdriv & så .
och sen är det jag då , ett jävla monster som blir TOKIG för minsta lilla , men hej , det är jag , ni som känner mig vet hur jag är. psykar ur lite titt som tätt ! och kan man inte förstå att det är då jag behöver lämnas i fred får man skylla sig själv om man stannar kvar o fortsätter att försöka prata innan jag lugnat ner mig. då får man höra mer än vad man förtjänar . som tur är känner jag migsjälv också & .. naä ..
spenderar denna förmiddag i högskoleprovets magiska värld , underbart ! gonna need more coffe ..

Så mycket härligare o ta igen en helgs job...

img_4962 (MMS)

Så mycket härligare o ta igen en helgs jobb i en dusch me tända ljus, vem behöver ett badkar ? :) nu har jag tydligen förtjänat helkroppsmassage till slutet av "water for elephants" ..

my way or the highway .

alltså texten, beatet, den är så bra. motivationslåt, det är jag som bestämmer !

dagens låt .

låter den tala för denna dagen .

Åh vad jag gillar när man beställt saker o...

img_8082 (MMS)

Åh vad jag gillar när man beställt saker o så glömmer man bort det o så blir man så glad sen när man får paketet! Lite paket från butiken igår med, mysigt! Sen blev de vin & waza me Lena o Agge, funderar helt ärligt på o sova igen :D

SPÄNNANDE !

åh kan knappt hålla mig , precis denna spänning jag behövde o se fram emot . har ju inte riktigt fattat att vi ska åka till Egypten än , men den spralligheten kommer väl snart hoppas jag :) så skönt att må såhär bra ! känner mig så taggad , jag vill jag vill jag vill ! tog visst lite längre tid så jag missar spinningen , tråkigt , men idag var detta viktigare ! imorn kör vi två pass & taggar med denna låt !



mat & lite pyssel , ikväll är det VIP-kväll på Style By Tyra med Helene hoppas jag !

bilder från helgen .

nej alltså det blev bara en, blogg.se verkar inte vilja ladda upp mina bilder & jag har inte tid o sitta här o vänta något mer, ledig dag, gogogo !
men vad kallt det är ! när kom hösten ? brukar det bli såhär kallt varje år ? har ju inte ens någon vinterjacka ..

Kul ledig kväll med älsk, som vi inte har ...

img_3175 (MMS)

Kul ledig kväll med älsk, som vi inte har ofta, båda somna på soffan efter maten haha. Men nu godaste efterrätten, o ledig två dagar, perfekt!

in med det nya , ut med det gamla .

människor är tydligen vanedjur, mår bra av rutiner osv o det kan jag självklart hålla med om. att få jobba 7-16 ledig varje helg varje dag skulle jag kunna mörda för just nu, men fastän jag måste planera saker o ting rätt noga för att det ska bli av, så tycker jag ändå inte om att veta vad sjutton som ska hända dag in, dag ut. samma skit på tv. samma middag denna måndag också. vem tycker lixom inte om nya kläder, resa till nya ställen, skratta med nya annorlunda människor, testa att laga en ny maträtt ? jag behöver en förändring nu innan jag dööör av tristess. träningen tar mig bort just nu, o tanken på er får mig att flyga på moln, men sen då ? tanken på att göra samma sak vecka in vecka ut resten av livet (?) skrämmer mig!!
nya sköljmedlet doftar underbart, som sommaren & som du. nya wooken var inte en höjdare men lätt värt ett test. nu beställa nya sängkläder innan jag spyr på det gamla mönstret..
sen att jag ofta blir besviken när man testar något nytt, eller tröttnar lika fort igen, det är en annan historia..

På världens skönaste skogspromenad, men in...

img_6443 (MMS)

På världens skönaste skogspromenad, men inga kor i sikte! Nu bär de av hemåt igen, ingen lust alls... Längtar helt plötsligt galet mkt efter sommar igen...

På landet utan valdermarsvik. Ätit god lör...

img_5582 (MMS)

På landet utan valdermarsvik. Ätit god lördagsmiddag, fiskat, dödat spindlar, druckit cider o kaffe. Nu går resten av kvällen åt till kortspelet gin med emma, sunkan, Hampus o hans farmor & farfar!

that's why I put my hands up for you babe !

snart helg , ledig helg . vet inte om jag helst vill parta ikväll eller köra BP imorn ? något jag vet iaf är att helgen är efterlängtad & jag är taggad !

horrible bosses & varm choklad .

i sängen avslutade min kväll igår, så mysigt , behövde verkligen skratta ! termometern står på 0 grader o jag beger mig mot gymmet innan jobb.
jag vet inte vad mer jag kan göra .. åka bort i helgen känns rätt iaf.

det är mitt liv !

brains out ?

ja mina kära , vad sjunger lilla oskyldiga Tove ? bra är det iaf !
försovade mig lite, ärligt, legat o snoozat 3 alarm i en timma, hmm, trött tjej ? det var inte meningen att jag skulle gå upp o träna innan jobbet idag helt enkelt !


Nu tar vi träningen till en ny nivå, yeaaah!

img_9045 (MMS)

Nu tar vi träningen till en ny nivå, yeaaah!

don't smoke weed .

lyssna däremot på denhär , gått på repeat i 2 timmar idag, så skön , man vil bara dansa !

ibland tror jag att jag drömmer .





























trivs så bra . kände mig kreativ idag så började med en header men slutade med dethär .

NYTT FRÅN MASKINEN  <3 tar nog att par lys...

img_6307 (MMS)

NYTT FRÅN MASKINEN  <3 tar nog att par lyssningar, men bra en argdag som denna! Vad tycker ni?

vill inte sova .

så därför tog jag en långdusch såhär mitt i natten. te o en nattmacka också, det godaste som finns. vill lixom bara inte sova...
idag var det en typ 8-årig tjej som skrek ''va snygg du är killen!'' efter min pojkvän. när jag höll honom i handen. hm, vad säger det om situationen ? borde jag slagit den dryga .. ? o hur gammal ser HAN ut egentligen ? hehe . gillar ålderskillnaden, min lilla bus . men helt ärligt , att undanhålla små viktiga detaljer för att inte göra mig arg , även kallat vita lögner eller fila på sanningen , det gör man kanske på sin höjd för att skona sin mor . ens flickvän förtjänar att höra sanningen , du är inte 5 år o inte vågar berätta i rädsla för att jag ska bli arg . för vad tror du jag är nu , när sanningen kommer fram ?

feeling sexy and free .

Jessie J- Domino . alltså den tonen på ordet free , ännu bättre i studioversionen , vilken låt !
dock känner jag mig inte så idag, vaknar så trött att jag känner mig bakis, haha, o börjar bli förkyld. sug.
hoppas en riktigt söndagsfrukost o filmen Riokan råda bot på det innan jobb 16-01 igen.


Underbart! Vilken kväll, så grymma vi är, ...

img_5194 (MMS)

Underbart! Vilken kväll, så grymma vi är, eller var det bara tur? ;) motgångar blir framgångar! Helt slut efter en brutal tränings& jobbvecka, var uppe i morse också o körde BP. Imorn ska jag sova till jag vaknar, har dock ställt klocka då det hänt att jag försovit mig när jag börjar 16 :D nu är de bara tre stängningar kvar.. Iaf, sova var det ja, jag som trodde bus slulle vara vaken eller iaf gå att väcka! Så sovaaaa aaa vad jag längtat!

I wanna dance with you Gaga

visst låter den som ''I wanna dance with somebody'' ? galet bra är det iaf <3

som en käftsmäll

satt träningsvärken imorse, fint, kom knappt upp ur sängen, gick tillbaka med mitt kaffe o läser min bok, som också träffar lika hårt. så rolig o underhållande samtidigt som den är riktigt sorglig. nu frukost & ett gårdagens avsnitt av Lyxfällan, kan man känna efteråt att man har det sjukt bra trots allt ! sen blir det springa bort träningsvärken i solen innan dag 1 av 5 16-01 pass irad. FEJNT!

Så var det dehär med normala pojkvänner & ...

img_6031 (MMS)

Så var det dehär med normala pojkvänner & presenter igen, igår fick jag en Micro av lilla pusspuss då min, eller rättare sagt Viktors, gick sönder för ett tag sen... Som sagt, bästa !

Godaste toscakakan som Lisen bakat, inte l...

img_2072 (MMS)

Godaste toscakakan som Lisen bakat, inte lite blev det heller ;) o Lina o kaffe, perfekt innan runda nummer två på gymmet för dagen o supertung bodypump! För nu är det såhär, man ser inte resultat efter en gång hehe! Ha en underbar helg nu tjejer, så glad som ni gör mig förtjänar ni det bästa, så lycklig att ni finns i mitt liv!

örongasm .

I ever look good in a broken mirror .



det va länge sedan jag skrev något sexrelaterat här så var så god, detta tillfreställer mig just nu iaf. med betoning på just nu.



Helt sinnes o köpa århundradets snyggaste ...

img_0501 (MMS)

Helt sinnes o köpa århundradets snyggaste bikini mitt på hösten, sista på Style by Tyra oxå ;) Gjort träningsschema o kör jag hälften är jag asgrym! Ätit raggmunk o spelat wf, nu gosa säng o sova för att vakna till en ny ledig dag!

nytt från Rihanna. we found love.

ingen har någonsin fått mig att känna mig såhär älskad. och aldrig någonsin har någon velat ha mig så mycket som du bevisat för mig, vad du har fått kämpa. så oväntat o så bra.

gårdagens kändisspaning

alltid lika kul med ett ansikte man känner igen på jobbet , började med bejb i tidningen haha .


bilden är så bra, frågade alla om dom sätt min pojkvän i tidningen, men ingen hade gjrot det o förstod inte riktigt vad jag menade ;) sen när jag skulle gå fram o ta en latte , helt dött i restaurangen , kommer det två gäster o fast man är på rast så hälsar man o ler . kul med ett leende tillbaka från en jättelång person , sen hajar jag till vem det är , grymt kul !


det var rätt härligt ute idag .

promenad men måste sluta göra det innan frukost, hela dagen bli sne, jag o mitt blodsocker haha. jag kan inte bete mig när jag är hungrig.
fixade med lite bilder till hemmet, kommer bli superfint. beställde underkläder, bikini & en väska från H&M, så snyggt ! underbart i köpa sommarkläder såhär på hösten ;) o så skönt o inte göra någonting !
känner mig så tråkig, har aldrig något roligt o säga länge, alla på jobbet tycker säkert jag är värsta tråkig. ska ta mig i kragen lite, börja med att sova & ha ledig i två dagar. imorn ska jag umgås med min syster hela dagen & det ska bli bäst!





Världens bästa uppfinning! Hissmontörerna ...

img_7061 (MMS)

Världens bästa uppfinning! Hissmontörerna började banka någon sorts metall utanför min dörr så de ekade rätt bra o den underbara solen sken rakt in men jag lyckades sova två timmar till! Kriget har börjar :) nu ska jag njuta av solen i form av en promenad!

tillbaka till vardagen !

efter en som sagt kanon helg så kör vi en stängningsvecka !
fredagen började med en kanongod 10-rätters hos Lisen med massa skratt, en titt på ''the lamp hotel'' som verkade lite varmt för oss. riktigt hemmaförfest istället, där det nästan kändes som vi tog över, satte på en playlist, drack upp spriten & roffade åt oss pojkarna ;) precis som det ska va! lite mer vin på VK för vidare med bugg på Harrys. illa men riktigt riktigt kul !
lördagen gick inte i många knop, men hann njuta av oktobersolen o värmen med en kaffe på Fräcka, mat hos mamma&pappa o film med lilla bus (låter som ett djur eller ett barn, men nja, har inte riktigt lärt mig leva med ålderskillnaden till min pojkvän haha) ''the adjustment bureau'' helt okej bra faktiskt !
myspyssöndag, träning, hockey, köttbullar o ett antal wallandesfilmer senare somnade jag gott igen, vill påstå att jag mest sovit ikapp tror jag..
men nu är det måndag igen, nya uppgifter o nytt att se fram emot. som städningen & betala mitt livs första parkeringsböter ! fan, tur att jag sålde ett par skor för 800 igår, datumparkering kan suga min ..


Skaplig söndagmiddag! Ibland är jag bara f...

img_4039 (MMS)

Skaplig söndagmiddag! Ibland är jag bara för bra! Potatismos o lingon till jag kommer dö så gott! Efter träning o hästen blir de ett perfekt avslut på ännu en perfekt söndag! Tips på någon riktigt bra o rolig film då?