Lisa Roivas Träning

ibland måste man erkänna sig besegrad.

hålla huvudet högt och ta ett steg tillbaka, säga nej, andas och inse att "jag klarar inte det här, jag måste göra något annat". lugnet som infinner sig efter det är obeskrivligt, när stressen försvinner, lättnaden är gudomlig. det är inte ett nederlag, att "misslyckas", är mänskligt, jag ger upp för mig egen skull. det är en lärdom. och jag gör inte om samma misstag två gånger. 
 
nästa vecka har jag mitt första egna Xtremefit-pass.
 
och nu är det party igen. 
 
förresten har jag bytt favoritlåt. puss.
 

bra att glömma att man har träning !

fasen, aja, hinner köra en halvtimme ikväll iaf efter spinningen. framsida axel skriker av ansträngning från igår, blandad gammal koreografi på pumpen så träningsvärken är garanterad, fint fint! 
ser ut att bli sol idag, oj vad jag ska sola. men först blir det en lång morgonpw, knät är lite grinigt dååee.. 
 
 

chokladpannkakskvällsmat!

bästa av allt, inte det minsta onyttiga. blanda 1 dl whey protein choklad med 2 dl mjölk, mixa 2,5 dl havregryn till 2 dl hemmagjorthavregrynsmjöl, 2 ägg och blanda en pannkakssmet som vanligt och stek. fruktsallad till.
luktar som ett helt tivoli, som belgiska våfflor eller churros på festival, nybakad och barnsligt löjligt gott. 
 
 

det var typ den tisdagen..

inte så lång men jäkligt snabb löprunda. rensade huvudet och bara sprang. jobbat i butiken ett par timmar, full rulle. "mellis", tacorester i magen och funderar på att gå och köra BodyPump vid 19..
 
 
 
 

jag har blivit värsta sömntutan!

inte bra! alarm av i sömnen, måste ta i med hårdhandskarna nu. eller så är det bara tisdag. och fortfarande sliten från helgen förvånar mig inte! 
samtidigt som kaffet glider ner med bmr:en går ett par viktiga mail iväg och veckans pythonmaterial gås igenom. om 15 knyts löparskorna stenhårt, dags för veckans första halvmil! 
som tur är har jag världens bästa människor omkring mig som känner mig och läser mig som en bok och vet när jag också behöver en extra hästspark i baken. igår när det var som jobbigast vaknar man till dethär sms:et och jag kände, det kan man ju lixom bara läsa varje morgon man behöver det där extra.
jag längtar efter att skolan börjar igen och till mina rutiner. till dess gör vi så gott vi kan.
 
 
 
 
 

egentligen räcker det med EN orsak.

ett enda varför man ska träna. för din hälsas skull. men här får ni 50, det behövde jag idag nämligen. ett Xtremefit avklarar iaf efter sovmorgon och äntligen ett köp av en ny kyl/frys och fått ordning hemma igen efter en galen, underbar, fantastisk helg. 
 
 
 
 

det spårade !

sällan. men det bästa? allt på rea, nedsatt, rabatt! bam! nu kör vi fredag!
 
 

såhär känner jag för programmeringen just nu!

 
 
 
 
hahahahahahaahahahaha. så frustrerad! se om jag får svar från handledaren innan deadline idag. fortsätter vidare med andra uppgifter en stund innan stan med syrran iaf! 

när man inte kan sova ..

.. när man blir väckt av åskan och inte kan somna om, då gör man annat. CXWORX 6:45 med två instruktörer resulterar i 45 minuters pass istället och jag tror inte jag har någon rumpa kvar! eller mage heller för den delen! oh lord vad det kommer kännas imorn. skulle kört lite trx och kettlebells och 15 min intervaller också men helt slutkörd gick jag och köpte frukost istället. bara känner hur fantastisk denna fredag kommer bli redan nu.
är riktigt taggad på plugg! nu jäklar ska det kodas sönder min Mac! förhoppningsvis massa shopping på stan sen med bästa syster och kusin och ikväll kommer Maria från Göteborg och hänger och myser och jag är på alla sorts äventyr man kan tänka sig! 
 
 

dags att sluta whina!

och om jag la lite mycket tid på programmeringen som jag gjort på det idag, och övrigt nörderi, så hade jag varit klar nu!
 
 

this makes me go insane !

loco, crazy, bananas, spåra, fucka ur totalt ! de är lite sega i början men bara lyssna så förstår ni vad jag menar ! 
 
samma som gjort EPIC, drop vid 1:00 !
 
 
spola fram till 2:00!
 
 
what? vad var det precis som hände? den här är sjuuuuuk. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

sengångarlöpning.

med xtremt trötta ben haha men skyller på att jag stannade och skulle ta kort på sötaste andungarna som hann smita. men svettigt värre var det och alltid lika värt det. mål innan lunchdate med familjen kl 13 är att lämna in inlämningsuppgift 2 i pythonkursen... 
 
 

äh vi kör igen!

se om benen bär mig 5 km runt ett nyvaket Norrköping. lite för mycket att göra idag för att somna om ;) 
 
 

jag blir rörd till tårar !

du, ni, alla, vi, du. ni är underbara, ni förstår inte vilken kraft ni ger mig och hur ni påverkar mig. de dagar jag ibland inte känner för det, så tänker jag på er. jag blir tårögd av ödmjukhet och glädje, inatt somnar jag gott med ett leende... 
 
 

efter 60 min spinning och 1,5 Xtremfitpass,

så får man. skyller på ingen mat pågrund av ingen frys, kanske dags att fixa? efter gått hela dagen o varit nervös och uppspelt och allting på en gång och pluggat och jobbat. det behövs lite extra energi idag... och jag skippar dendär planerade utgången med så det så! jag kan också om jag vill <3
 
 

den elaka sanningen

för sant, det är det. det svåraste steget att ta är det första. hur tror ni att jag orkar mitt liv lixom? nu är det bootcamp! godmorgon!
 
 
 
 

när man inser att man har en deadline 15 dagar tidigare än vad man trodde ...

... då blir man såååhääär glad! nej, inte riktigt men men. vinna eller försvinna? kommer bli köttigt men jag ska göra't! :D 
testat BodyAttack för första gången, det var verkligen attack, grymma Antonia och ajaj mina ben, kommer bli så fint att köra spinning imorn i nya salen! och börja dagen med Xtremefit 6:15 för att hälsa på morgoncampet också... ibland undra tillochmed jag vad jag håller på med! 
suttit och pillat ihop ett nytt pass, det näst bästa att få sitta och leta musik och tänka ut hur man ska göra det så jobbigt som möjligt typ. nöjd med denna tisdag iaf, tisdag och allt, inte fått mycket plugg gjort men desto mer annat! och nu ska det bli sådär löjligt skönt att sova igen! snart ringer klockan igeeeen... 
 
 
 
 

tack, det var verkligen på tiden !

 

vaknar med skönaste känslan !

på en TISDAG, jo man tackar! hungrig! varit vaken ett tag iofs, tänkt att hinna träna innan jobb kl 14, men blir nog tajt! 
 
 

"a person who never ever gives up,

is really really hard to beat!" speciellt i dessa snabba skor. tyvärr gör sig inte bilden rättvisa, dom är bananas!
grym campstart, grym kvällsmat, inlämningsuppgift 1 i python check och ett par viktiga mail som skjutits upp har äntligen gått iväg. sen när började jag skjuta på saker? va? fokus nu, helt ärligt! first work work, then play play!
men behöver jag säga att jag är trött igen nu? 
 

jag är så taggad !

välkommen alla nya, nu kör vi! fystest, let's go!
 
 

Här kan man definitivt va!

Säger som jag brukar, vem behöver åka utomlands? Skaplig uppladdning inför ny Xtremefit Bootcamp start ikväll sen! Glöm inte fylla på med ordentligt med vätska under dagen nu! Efter simmat typ 500 meter så ska jag nu återgå till solstolsslapphäng!

I like nuts!

och mango! inte så snabb men lite längre löprunda nyss, undra om det är det där fåniga leendet jag har konstant som inte tycks försvinna heller som gjorde att det kändes som jag flög fram? :) :) :) 
vaknat till iaf, igår var nog något nytt världsrekord i bakiströtthet men trots det en fantastisk dag med sol och bad och mat och film och allt annat man behöver :)
cashar visst in en semesterdag till idag och drar till badhuset med kusin och granne! blir hårdare ikväll sen istället ;)
 
 
 
 
 

hörde jag måndag?

tagga halvmilen med lite kaffe och dessa grymt sköna låtar efter en ofrivillig sovmorgom, jaja, bara att planera om och satsa hårdare :) 
 
 
 
 

You snooze you lose.

idag kommer hon äntligen hem! <3

åh så glad jag är, vad kul det ska bli, äntligen! världens bästa Natalie! men först jobb 12-15, kom gärna förbi butiken! 
 
 

dags för lördagsmorgonspromenad

det var definitivt inte igår, skönt. riktigt jäkla utvilad, nu gör vi denna lördag! 
 
 

fridaydinner for one.

om att leva utan frys, dag 3. matleverans från Lindö där allt ligger innebär att man får tillaga allt och skicka tillbaka matlådor. gratistidning från gymmet och jadajadajada. axelpass från helvetet och helt sne på craze lär kännas imorn! bara pyssla om mig själv och kötta, precis allt jag önskat idag och ikväll <3
 
 

that girl is a goddamn problem!

 
#beslutsångestbeslutsångestbeslutsångest. puh. 

precis när man inte tror att livet och saker och ting i största allmänhet skulle kunna bli bättre...

... så blir dom tydligen det. insåg det precis nyss. bara sådär. waw. wööhw. wouououw. awesome löprunda avprickad. precis bestämt med försäkringsbolag/reparatör att det blir ny kyl/frys. det är molnigt och blåser kallt så man kan vara inne och programmera hela dagen med gott samvete. det är fredag, det vill säga snart söndag :) och sen måndag igen med jobb och ny campstart!! jobb imorgon också. världens bästa Natalie kommer hem imorn och vi ska leka hela kvällen. jag har fixat lägenhet till brorsan. rätt skönt med massa dötid för man hinner så mycket annat. ikväll ska jag köra axlar/bröst tror jag.
när man inte tror att man kan ha en skönare känsla i kroppen, så vandrar tankarna iväg och det fladdrar till lite inombords och leendet blir ännu större, nästan så det gör ont. 
 
 
 
 

ta dig tid att bli motiverad !

träning, jobb, skola, livet. 
 
 
"most of you say you wanna be successful, but you don't want it bad, you just kinda want it!
you don't want it badder than you wanna party!
you don't want it as much as you wanna be cool!
most of you don't want success as much as you wanna sleep!!"
 
 

motivation till mig själv !

lite hårdare blir det, äntligen var det beställt! <3
 
 
 

backpass eller bakispizza?

dagens I-landsproblem, det var bra drag på't igår, tack som sjutton! fylla på med lite mellis efter tre timmars jobb i butiken. träning var det ja, man ska ju faktiskt inte träna när man är bakis...
 
 
 

sådär, nu har jag jämnont överallt!

HAHAHA, min röv men framför allt baksida lår, ajaja, körde inte ens tungt då jag vet hur det blir, körde 5 basövningar ben och lite intervaller, lättare än vanligt men kommer ändå inte kunna gå imorgon! toppen!! :D skönt efter en heldag i solen i Lindö med diverse samtal till försäkringsbolag och reparationstekniker och lägenhetsvisning med brorsan som kanske ska ta fina Linas gamla lägenhet hihi. men det är så varmt och jag orkar inte stressa.... 
 
 
 
 
 
lunch ala Lindö's träningsfreaks, pappas tonfiskröra <3
 
 

jag har spinningabstinens!

men förhoppningsvis är det klart v 30 på onsdagen, detta innebär att JAG har premiärpasset, wiiiiie det blir så fint så! tänkte kanske lite ben kanske lite, first work work, then play play, nån som ska med?
 
 

helt galet svettigt!

som en bastu typ. och träningsvärken ska vi inte prata om, hela överkroppen värker och varje löpsteg när kroppen studsar till dundrar smärtan till ännu mer. när man knappt kan skära äpple och lime till frukosten, då är det illa. underarmar, överarmar, biceps, triceps, lats men värst är det nog nere i svanken. kärlek!
 
 
 
 

you animals !

tagga och upp och hoppa med er! med benhinnor som känns okej idag ska jag ge mig på lite löpning i värmen ! 
 

well, f you too tisdag!

f you too, jag gillar inte dig heller! fuck you benhinnor, fuck you huvudvärk, fuck you inget jobb, fuck you sova bort hela dagen för tröttheten tar över, fuck you ur spår, fuck you komma hem till frys som pajat ihop och läckt vatten över allt, fuck you ont över allt, fuck you ingen utlandsresa för jag måste köpa ny kyl/frys, fuck you inte vilja göra ett skit men har all tid i världen. fuck you life idag tisdag. fuck you. 
 
 
 
 
 
 
 
ibland är allt som behövs någon som lyssnar. någon som visar sin uppskattning. någon som inte dömmer. någon som hatar när en gråter. någon som man bara inte vill vara utan. men ibland behövs det också mer...
 
 

tack för att du aldrig slutar inspirera!

och motivera, att du alltid får en att alltid ge det där extra, för att du är en grym tränare och grym vän. tack! tänkte strunta i allt idag, men hittade linnet jag fick nu när jag städade och undrade vem fan jag försöker lura, tydligen räckte det med motivation för mig :D rygg, burpees och lite intervaller på crossen, nu kör vi! spana in nya spinningsalen också blir spännande
 
 
 

hela världen är så underbar när man är korkad, tom och glad.

 
hela helgen var så underbar. parkhäng, äventyr coh städa efter en inbrottsfågel, hemmafest med korvgrillning, bakisbad i mitt barndomsparadis med syster & jocke, pompom och housemusik i folkparken, djungelklubben som om dom levererade, kaluhamellanfest som resulterade i träningsvärk och bakiskaffe i finmugg och sol. 
 

Måndag var det ja...

Haha och 07:05 hade jag redan fukkat upp det! Welcome! Skitsamma :D Träna ikväll någon? Let me know!

saxofonkåt. pompom. karateklubben.

 
 
 

trodde det var en alkis!

en nackdel med att träna i Vasaparken är de fantastiska människorna som gillar att sitta och dricka där har en tendens att vilja vara med och träna lite, eller bara prata. idag trodde jag det var ytterligare en som tyckte jag skulle dricka öl istället, som smög sig på bakifrån och jag orkade inte ens vända mig om och svarade väl något onödigt drygt också. men sen när jag senare vänder mig om ser jag att det är en helt vanlig snubbe från gymmet. 
 
for real. vad ger dig rätten att smyga upp bakom mig, trycka upp din fattiga öl i mitt nylle och andas din äckliga alkoholandedräckt på mig och säga att du tycker jag ska hålla på med den istället? jag hoppas du har en fetingminneslucka och glömt allt imorgon, för din egen jävla skull. eller att du läser det här och skäms, vuxna människa. jag har ingenting emot alkohol, jag har emot människor som inte kan bete sig när de dricker. 
 
men ingenting kan dra ned mitt gladaste humör ever, nu kör jag en favorit i repris, after xtremefit med 5 km löpning. 
 
 

Mitt i fystestet!

Ta hand om stukad fot, nu kör vi igen!

idag har jag ätit glass!

två gånger. igår laddade jag ju med godis och det gick ju bra så. kör lite pwo och bcaa på det, strax fystest !!
 

Ofrivillgt "ledig" idag också!

Idag faktiskt på riktigt ofrivilligt, svarade för sent igår antar jag så blev inte inbokad. Men steka i solen och plugga idag innan fystester blir fint det med! Godmorgon!

AX!

Har man lite massa energi kvar och vill pressa ut det sista, så kör bara! After Xtremefit! Nu mat!!

det är tur att jag älskar att träna!

nu kör vi Xtremefit Norrköping, sista passet innan avslutande fystestet, sista chansen! YES! 
 
 

Frukost? :)

Det var på tiden. Någon har dåligt inflytande på mig <3

#nytränad!

och alldeles slut och alldeles lycklig. all negativ energi och trötthet som bortblåst och ersatt av eufori. blir en kvällspromenad på det innan dagen avslutas med en film. glömde visst skriva upp mig på jobb imorgon.... <3
 
 
#shoulders... med tanke på att jag legat på latsidan ett bra tag så är det riktigt riktigt najs.
 

2000 kalorier.

2000 kalorier. dagsbehovet ungefär för en medelaktiv tjej, vad nu medel är. kille 500 kalorier till brukar man säga. vill du gå ned i vikt? då behöver du äta mindre kalorier än ditt dagsbehov. svårare än så är det inte! jag tänker inte skriva hur mycket eller på vilket sätt eller vad som gäller just för dig eller dig eller dig, för det är mycket jag inte kan stå för, som jag anser "fel" och min kunskap sträcker sig inte så långt heller. men mindre kalorier IN än vad du behöver leder till viktnedgång. och som ni vet, jag förespråkar träning och mat och långsiktighet och mat och mer träning. 
2000 kalorier. det är ungefär vad en hämtpizza innehåller. ta lite sås och pizzasallad till så är du i mål. hela dagsbehovet i en måltid. jag kan enkelt trycka en då och då. och jag behöver lite extra då och då för att orka :) det här är bara tips och trix till er som verkligen kämpar. och tänker ni 80 % av tiden på vad ni äter, unna er. 
jag gjorde hempizza istället. blev två stycken på2 tacobröd, 100 gram mozarella, 6 skivor tunna, smal rökt skinka, färskachampinjoner, lite oregano och passerade tomater. jag åt EN med vanlig grönsallad. betydligt mycket mindre kalorier, mycket godare och mycket mycket billigare :)
 
 
 

Skiter i allt en stund!

jag som skulle sova !

fastnade i musiken igår kväll, aaaaaand klockan är efter 23 igen. hosta, käken, jaja. börjar bli van att vara trött haha. mot Händelö! godmorgon! :)
 
 

cheers to the freaking weekend!

bra träningspass idag, fick hoppa in o improvisera lite lite uppvärmning, tjoho, snart dags att köra på riktigt! slutkörd efter en perfekt helg med lite för lite sömn igen :) bland annat, massa massa film, texas longhorn o en rom&cola på världens största balkong, svettiga promenader, godis och timmar med prat. nu däremot ska jag sooooovaaaaa, jobb igen hela veckan på lagret! <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

vuxen kvinna tigger skjuts

tack snälla pappa för den så jag kunde jobba idag när händelöbron var avstängd! good day. och komma hem till en lägenhet som är städad jämfört med vad den var när jag lämnade den imorse, need I say more? <3 
ladda om för sista veckan på denna bootcamp med Xtremefit, ikväll blir det stenhårt! 
 
 

Lördag!

Förkyld som bara den men solen skiner och.. Do I need to say more?

klar med första sommarkursen i programmering!

yeeeeeeeeeeeees! nu är det helg på riktigt!
 
 

då var det helg!

2,5 timmars jobb iaf, bättre än ingenting. alltid lugnt på fredagar. blev pannkaksfrukost hemma istället och massa tid över till annat. lovely lovely lovely. 
 
 
kan inte låta bli att känna mig som Pippi varje gång jag lagar pannkakor <3 hahaha!
 
 

fredagfredagfredag!

vaknar riktigt förkyld, jag kände det på mig, men vad gör det när man ändå vaknar med världens största leende? 
 
 
 
 

med nya skavsår och svedda armbågar !

strök nästan med i värmen på dagens pass, galet, alla gånger hellre -15 grader, men sen är man ju finne också! kände mig så snabb i min nya svarta t-shirt, så bra jobbat alla 65 (!!!) som kom och kände på hur tufft och härligt det är med bootcamp. märks så väl i värmen om man laddat ordentlig med mat men framför allt vatten under dagen, och glöm inte att fylla på nu heller! annars kommer ni aldrig orka prestera på jobbet imorn eller på träningspasset som avslutar veckan! man kan heller inte dricka för mycket under passet, det är lite för sent då, man kan kyla sig lite men det kommer lätt upp igen... som många har fått känna på... ni är awesome och hoppas jag får äran att träna er på kommande camps !! nu slocknar jag, redo för veckans sista arbetsdag och med massa härliga planer för helgen <3
 
 
 
 
 
 

mat som lagar sigsjälv!

typ iaf, medan man står i duschen efter ett extremt svettigt träningspass. in med lax i ugn och låt potatisen koka medan man duschar. koka ärtor, kirra sallad och kall sås på kvarg, lime, räkor, dill, kryddor. MUMMA! 
 
 

slutade lite tidigare idaaaag !

ger en mer tid till annat. fastna i broöppning tillexempel o sen bilkö för att komma över vägen :) vila ögonen en stund bara, sen kasta sig över programmeringen innan prova-på-passet, vi ses väl där hoppas jag?! 
 
 

Frukost i Bregottfabriken!

Fint ska det va!

https://cdn1.cdnme.se/65963/7-3/pic_51d5275d9606ee39379ce8de.jpg" class="image">

you get what you give!

upp och hoppa. jobb sju-fyra, hem, plugg, mat och prova-på-pass på Xtremefit, remember? 
 
 

bästa backpasset någonsin !

jajamän, nu är jag igång igen! efter vad som känns med veckor av uppehåll från Xtremefit, lungor som ska sprängas, armar som skakar och blodsmak i munnen körde vi stationer i värmen och backarna runt campus. fint var det kan jag lova!! 3-4 kilo tyngre på mindre än två veckor känns i kroppen kan jag lova, det ska vara fint att leva men nu är det bra. jag sa att jag inte skulle släppa taget i sommar och det kommer jag inte heller! dom är borta innan ni hinner säga söndag! 
 
 
 
 
vilka monster vi är! så grymma, imorn ska vi visa alla vad det är det handlar om och vad som gör Xtremefit till bäst! prova på pass i Vasaparken kl 18:30 ! DON'T MISS, I will be there!

today was an awesome day !

11,5 timmar jobb startar vi denna vecka med! som att man inte redan var d.ö.d efter GRYMMASTE FESTIVALEN och jobb i butiken både lördag o söndags för att sedan piska ur det sista ur kropp och själ men framför allt den redan obefintliga rösten med 60 minuter spinning! it's fucking awesome to be alive! siiiiiiiiick! kommer upp bilder från BRÅVALLA 2013 i veckan, lovar det, men nu ska jag sova sova sova sova sova efter ett snitt på 4,65 timmar per natt i 5 nätter. jobb 6-12 imorn på hjärtats lager o 14-17 i väskbutiken. 
iaf så var idag en galen dag, måndag och allt. gick upp 30 minuter innan jag behövde dra och hann både kaffe o borsta tänder. kedjan hoppade inte påväg till händelö, solen strålade, kom 7 minuter innan jag började, det fanns plats i kylskåpet för min tacos jag hade till lunch och mackor och ägg till frukost, jag fick en ny penna och en ny kniv och lyckades haffa bästa handdatorn, fötterna gjorde inte alls så ont som jag trodde, tappade bort den nya kniven men lyckades hitta den igen, fick jobba massa över, hade sönder den nya kniven men lyckades laga den igen, strulade bara till det typ två gånger varav ena gången inte bara var mitt fel och kommer hem och det står en påse godis på mitt bord. today was a really really great day!