Lisa Roivas Träning

första snön i Olso :)

de va fint o vaknade på soffan där jag somnade inatt, kollandes på senaste heros avsnittet, kl 7 o alla skrek om snö ! genast lite kort.

men kul kväll. linnea L sjuk, så ingen fest me tjejerna från egon, o sirkus va bara cafe ikväll så daniel ska bara provspela. kul o sitta här o nörda :D lite för mkt vin för en hemmakväll lix.

  

hej o välkommen till oslo

här bor jag i 3 dagar till. slutade kl 21 igår, gick genom parkeringshuset vid 20 över för jag stannade o snackade med sandra efter jobbet. det är jävligt otäckt, det är vad det är. restaurangen ligger mitt över gatan, vi satt en stund i fönstret o kollade.
det är inte första gången, och det lär inte va sista. brugata är oslos värsta gata.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=521794

true blood



så B. för mycket sex o rednecks. så bra :)

ska o träna med maja snart, sen flyttpacka/sortera o ikväll är det vin med tjejerna från Egon, sen kanske Sirkus då Daniel spelar house ikväll !

'' and I sure wanna do bad things with you... ''

glott in nya lyan

najs som fan, stekbalkong precis vid bislett stadio.

skönt o flytta härifrån nu, va nån knivhuggning på baren mitt över nr jag kom från jobbet, hela gatan avspärrad.

time to umgås i stuan. hej.

nu är man tillbaka då

för att se att man jobbar en dag o är ledig tillomed fredag. men hey, hade jag stannat, hade det varit ännu tyngre o åka.

träna

någon som faktiskt spelar roll.

hej nedgång

fitteri är vad det är.
ska bli underbart o komma hem o kasta mig i era armar.....
men ja fyndade lite nyss iaf, här kan man shoppa till kl 22.
två jättesöta klänningar o en polo.
du kan suga min.





jag är en väldigt seriös och vuxen kvinna. ser ni inte det ?

heroes E03S06

äntligen :) 1 timma på löpbandet innan frulle gör en lycklig. hinner träna i eftermiddag med.

fredag, lördag, söndag, måndag.

'' I wanna spend my nights
and days
between your arms
every day
breating your love... ''

då var det bokat

bussbiljetterna hem alltså. eller rättare sagt till karlstad där jag får vänta i tre timmar, för de inte gick någon buss som passade, på att min pappa ska sluta jobba så vi kan åka bil ihop till norrpan.
som tur är bor maria i karlstad o har lust o ses o underhålla mig o visa metropolen som man hört så mycket om.
jag har iofs varit i karlstad en gång, när jag var o mönstade, haha, jag var inte tillräckligt stark psykiskt o blomberg hörde dåligt :D men då såg man inte mycket av staden inte.


glömde nästan bort att det var heroes idag ! gymmet nu, tillbaka om en timma, frulle, akkurat i tid till det är färdigt.



missa inte denhär låten ! o lyssna på texten...

idag känner jag att det är en sånhär dag, bara va hemma o pyssla. bränna ut massa filmer, jag ska tvätta på förmiddagen nu o bara krypa ihop på soffan med alla.
plus att fia kommer hem i eftermiddag, wiiiiiiie.

de va lite gåshudsvarning

haha, läste tidningen med en artikel om tjejen som är STL, hon är 22 år, från Afrika, men bott i Lilleström/Oslo sen 1990. riktigt fint tyckte ja, o blev genast sugen på o lyssna mer på den låten.



ska bli aå skönt i helgen, åka till norrköping o bara chilla, stänga av, ta dagen som de kommer :)

sen är det så att siba i norge säljer sina datorer vidare utan att ens göra ngt med dem efter en person lämnat tillbaka en skitdator. det är ju helt sinnes. loggade in en jävla norsk på hans msn o informerade mig om det eftersom jag skrev. han tyckte de va skojjigt, att det ingick lix. dom är helt jävla störda i dehär landet, och nej, jag klagar inte, jag trivs bra här, men så tröga som vissa är borde de va olagligt. o visst, om alla svenskar som sa så verkligen skulle åka hem när folk säger ''men åk hem istället till ditt jävla skitland'' så skulle norge stanna upp. 10%, 20% svenskar, de är bullshit för mig.

mamma mia !

igår såg jag för första gången en på evigheter en hel film, utan att somna mitt i. den måste varit sjukt bra, eftersom ja sov 3 timmar natten innan o jobbade i 9 timmar på egon, sprang med mat hela dagen :)

o ja, det var den. såg ''mamma mia'' för första gången, så bra den va ! :) påminner mig så mkt om min mamma att ja va tvungen o gråta lite med.

ne, nu ska jag ut i gå, fast mina ben värker efter jobbet och det regnar, men de skiter jag i, måste bort, ut, musik.

så mycket musik

har varit utan datorn nåra dagar, varit på villovägar på 3B, så nu har jag både ventrilo o warcraft på daotrn, haha, kanske dags o börja nörda på riktigt. man spar ju pengar på det iaf.

några låtar är det iaf, jag älskar känslan man får när man hör en ny låt som är bra. tror faktiskt inte det bli bättre än så, därför ja varit nere nåra dagar, eller så är det abstinens, för att ja varit utan musik. och youtube kan va världens bästa, har istort sett all musk som någnsin funnits.
 
anyhow. godnatt.

jag har ont i mitt huvud

nu ska jag äta en macka :D

jag vet varför jag har ont i mitt finger

för när jag skulle öppna en öl igår, med hjälp av en tändare, fingret o hävkraft (dum som jag är när jag fakjtiskt har ont i de fingret! :D) så kände jag hur ont de gjorde på exakt dedär stället.
dvs jag har gjort så förra lördagen/fredagen o de kan faktiskt seriöst va ngt trasigt jueeeeee.

shottade för första gången på evigheter igår, tequila my friend. barrunda för oskar i rummet längst ned fyllde 22 år, hurra. nicol & son, hälsade på linda på the scotsman, sen bilos och expresse. sjöng karaoke, wiiiie, träffade linn från jobb, efterfestade med ägarna till kl 5 imorse. kom hem samtidigt som linda som faktiskt slutade jobba o sandra ringer o säger hej, nu går vi från biblos :D

ne, nu måste ja gå på jobb. o seriöst, du måste ...

Heroes.S03E05

nu helvete ! skojar inte vad bra det är !
skånemännen ska laga köttfärssås med rödvin o nu måste jag med äta, blir hungrig av deras snack.
var o pantade idag igen, fick 180 spänn fan, men blir rik på andras festande på kroko.

dagens låt !



ute o gått o höstoslo, underbart väder idag.
har miljarder grejjer o göra, men insåg att det är heroes idag :D

en helt vanlig kväll på krokodilen !

någon som har lust på o gissa vad vi ? bilderna är tagna med en sisådär minut emellan ! :D







ne, nu ska jag göra viktiga saker. solen skiner i en annan del av Oslo.

världens kanske bästa kanske tjej :)

tack för kaffet



men vi lär ju inte inte se dig så att säga. har inte läst din blogg på år, tycker den är lite sådär, men det är trist att du mår dåligt.
därför tänkte jag pigga upp dig med denhär bilden. tycker det är ganska likt. från första festen i norrköping efter sälen :D

dancy time !

  
  

the joke is on you

det var droppen. hejdå.

vilken helg. kom hem kl 00 i fredags, sandra o två grabbar va här o festade, genast skitkul. somnade ring halv5, sedan blir jag väckt av att DJ-laura kommer in o frågar om de va jag som ringde polisen, haha. hade ju livit utelåst ur mitt rum efter en knasbanan däckat i min säng ! men de va inte jag, utan tjerna däruppe. nu åker han ut, sweet.
upp o på jobb 12-21, kom hem, fest igen. massa kortspel o skratt, tappade bort alla hemma redan, gick på förfest med lovis i 5 min, sen bar det av till en bar, bara norskar för en gång skull. pizza, o däckade i sängen. jobb kl 14 idag, skojar inte segt o gå upp.

yeye, nog om mitt fjortisliv. nu ska vi kolla på skräck.

ÅH SOMMAR !

ge mig igen.





det kom ett brev...




bryr mig inte ens om att svara, men man kanske kan kommentera lite.
ledsen att du känner så. jag har ingen aning om vem dendär andras kille är, måste ha missat något.
sen ''min egen'', skämtar du med mig, har inte haft någon sedan innan jag åkte till sälen (ja, jag tänker räkna dig som min). och han underbara från sommaren, har bara varit och är fortfarande bara min.
vidrig, check !
hora, tack så mycket.
kan vi bara lämna det där, jag vill inte va 18 år igen o bråka bara för att man kan.

jag är så trött på dehär nu

jävla fitteri.
tog kort på all skadegörelse som var i natt, de de hade skrivit om oss osv, man gör fan inte så o jag tycker du ska ut.

sen tycker jag den fega jäveln som låter oss ta smällen för nicos vrede ska snacka med honom. eftersom det.

o nej, du får inte flytta tillbaka till sverige.

ny design




hahahahhahahahhaha. va fan hände lix :D mvg i webdesign, aaa, för det syns ju :D

ska fixa det sen, prio 1 nu är o träna. började kolla på babyon a.d för andra gången nu, vill se klart den, men de är viktigare o träna, sen städa :S

men shit. va han fortfarande är hetaste ever.


vad som händer i Oslo denna vecka



haha. alltid ett speciellt folkslag.

anyhow, när jag gick upp imorse hade någon dragit bort två toastolar inne på våra toaletter. o eftersom ingen normal människa gör det, o jag vet och hörde vilka det var som kom hem efter en blöt natt (eller vem rättare sagt, hennes röst färdas över berg och dalar) så är det hon som får skiten. hade hon varit hemma nu, hade hon fått en huvudvärk värre än vilken baksmälla som helst, men stackarn är på jobb.
men tänk om det är någon annan ? äh, who gives a fuck.

imorn är det smygpremiär (eller prämiär) som det står på facebook, för anders nya (????) klubb här i oslo, sirkus. anders är han som äger svefo o blåser oss alla dumma svenskar på pengar. synd att jag ska jobba till 01.
ne, men ärligt, okejdå, hade varit lite kul......

neh, nu ska jag äta mina ägg, sen väntar en ny dag i Oslo, fylld med nya äventyr.

svensk satte norskt hastighetsrekord :)

det går inge bra för heroesS03E04

typ en timma kvar, skit. alla ska ha, fan, jag har ju bråttom.

det går inget bra för min hjärna heller. hade så sjuka drömmar inatt. drömde att all min kent-musik var borta på min dator o senare att hans hundar var inte fanns mer.  1 + 1 blir alldeles för mycket, ''tillbaka tilll samtiden'' albumet o massa tankar. jag önskar dig all lycka i världen.



nu var visst heroes klart. torka tårarna, laga ite frulle, här kommer ingen med frukost på sängen inte, o kolla på avsnittet o bara drömma sig bort. till en värld där allt är möjligt.

''I hela mitt liv har jag väntat
på någon som liknade dig
hur kunde du lämna mig ensam
i en värld som blivit så hård
i hela mitt liv har jag längtat
långt, längre bort härifrån
Nu är du struken från listan
jag har lärt mig av dig.
Alla öden är värre än döden''

det är ju tisdag idag ju !

haha. jag som tänkte jag skulle dra o träna, men de går ju inte. nu är det heroesS03E04 som vankas ! :D

kanske hinner gå en shoppingtur innan jobb, skulle va najs. måste i vart fall ladda på mobilen så jag kan lösa denna situation som uppstått i helgen, vill inte jobba....

planerade iofs med erik igår o åka hem så snart som möjligt, längtar efter o krama om alla i norrköping. gammal kärlek rostar aldrig.

som the rasmus, shit va helt galen i dem ett tag där, han var så het. nu vet jag inte vad han har gjort, jag gillar blondier, men jag vet inte riktigt, Lauri ska verkligen va svart o mystisk. o nu passar det verkligen inte o va blond denna gothhöst. (jag kommer iofs alltid vara blond :D) men låten är skysst, den kunde varit lite rockigare bara...


vi har en förkärlek till utveckingsstörda

här på krokodilen. tror bara det handlar om att vi själva förmodligen hör hemma i den kategorin vi med :)
alltid ''i en annan del av Köping'' säg vem som bott här som inte kan alla avsnitten från båda säsongerna utantill ? alla fotoalbum döps till ''en annan del av Oslo'' o replikerna går heta hela tiden, dom passar in på precis allting.

o igår dög ett nytt mongo in i vårt liv, ''I am Sam'', med sean penn, dakota fanning och michelle pieffer. jag har sett slutet på filmen förmodligen nån gång när den visats på TV, o började se början igår, wow, vad underbar den är. grejen är den att det är allas våran lovis som presenterar oss för dem.

men det blev inte riktigt att vi såg klart på den, det blev en ölkanna på café sör o sen när vi kom hem kollade vi på skräck igen. inte för jag tycker den är läskig längre efter sett den 3 ggr, men de var någon som inte sett den, så ''the ring'' åkte på. en liten snabbveiw på denna sida, men jag varnar dig, snälla, är du lättskrämd så tryck inte på länken, for sure ! jag tycker den är skitläskig fastän det är ljust ute... tur att våran TV på kroko är trasig, haha. http://i161.photobucket.com/albums/t231/dicky210/26021001292.gif

nu är det dåligt med uppdatering

o dåligt me läsar oxå, va fan händer ? :D

helgen har varit fylld med jobb, armvärk o öl. jag har cp-skurit mig i fingret.

igår kollade vi på skräckfilm, mirrors, med kiefer sutherland av alla människor, den var säkert bra, jag somnade.

nu ska jag tvätta färdigt, sen vill jag gå ut i solen på en uteservering o sen shoppa.

men först, frulle o nån film. o imorn är det tisdag.

babysaknad

såg en gravid tjej på gymmet nyss, en såndär jättesöt kula som jag kan tänka mig att du har nu :)
varför stannade jag inte hos dig ? vi ju se dig förändras dag för dag, hjälpa dig med saker du inte får göra på jobbet, shoppa babykläder ihop... saknar dig så det gör ont ! men jag kommer hem helgen den 25:e oktober om allt blir som jag vill. då ska jag krama sönder dig !

äntligen hittade jag låten !

najs. haft den på hjärnan typ hela veckan o brukar gå o nynna på den för den är så bra o det är bara en låttext som fastnar..
men for sure, mina ögon... måste typ gå o kolla dem, hinner inte förrän på måndag :S för jag struntar ju inte i o träna, så är det bara ! men det är glasögon hela hegen, hur kul är det då ? jag vill inte :(



varning för en massa reklam, men videon är bra iaf :D åh vad man vi dansa, haha. o här är orginalverisionen med video, vascheguud.

jag har ont i mina ögon :(

jätte faktiskt. det är inte så kul. o jag som inte vill ha glasögonen nå mer .
men ja känner att jag vi ha så mycket träningsvärk imorn att jag nästan spyr så nu ska jag sova för att bo på gymet innan jobb imorn.
glider med malin o karen imorn, malin som är karaokekungen o karen som adrig hittar hem ;)
i like it, love it.

jag älskar mitt jobb !

det är så morsom ! jobba hela helgen :D
o nu ska jag lyssna sönder kayne west- ove ockdown (har sagit lite på min dator så L funkar när den känner för det!) :D



o jag älskar dig..


skulle gått upp tidigt idag med

men tror du det händer eller ? håller ju lixom inte riktigt, va alldelels för skönt i sängen imorse.. :P

skulle skriva någonting viktigt här, men glömde va det var. i förrgår öppnade jag & fia egen flyttservice, sen jobbade vi på H&M  hjlpte dem med deras varetelling, sen drack vi öl :) efter 3 omgångar av öspelet på norrländska var ölen slut, rett ut. lite mer grogg på 3B, eller inte för min del, sen gick vi tillbaka hit. mellan där blev vi utelåsta i rökrummet o blev tvungna o ringa o väcka laura :) o så satt uppe till kl 6, då skulle hon, jonna, sara o terese gå til jobbet ! :D sen däckade vi på soffan, as usuall, iofs sov karla i min säng ! :P
sen blev de pannkaksfest, oxå som vanligt, massa bus, musik, mys film.
det som är det bästaste, underbaraste o bo såhär, man är aldrig ensam o behöver aldrig ringa någon för att hitta på någnting. det enda är at man inte så ofta kommer ut o träffar annat folk man inte bor med :P men det är så lugnt.

de har bara flyttat in 2 nya personer, en tjej o en kille, mattias o lola.

fan, det är så skönt o va ledig. nu ska ja jobba 40 timmar på 4 dagar :) blir de schemalagt såhär tänker jag jobba genom adecco oxå :D

dagens dagens: brandy- right here.mp3 http://www.youtube.com/watch?v=8A12L4MtiaE gå in o kolla, grymt bra.