Lisa Roivas Träning

your feet hurtin ? I really dont care

I said ''get up!''

börjar jobba om 6 timmar, hej, man gör mycket med livet... not.
var ute en sväng i tisdags iofs, riktigt kul.
undra om mina ägg har kokt klart nu. sen ska jag o mitt alldelels för lila nagellack träna.
saw V är sådär.

kärlek

punkt. hihihihihihihihihihihihihihihihihii.

jag älskar 50 cent !



50 kommer alltid va 50, man får minnen från otten 16/18 när man kände att man ägde dansgolvet, minnen från massa fester, minnen från cp-träningspass på gymmet o ... (A)

mer cravings !

mihihi, vill inget annat än att se denhär filmen, men norrmännen är så sega, de visar lixom mamma mia på bio fortfarande ! se om den hinner komma innan jag kommer till sverige, annars blir det lätt bio då ! vill gå på bio på nybyggda Ringen igen, så himla ball salong, nordens första heldigitala bio !

vad ska man göra idag då ? hinner jag gå o sola innan jobbet ? o efter, bara spela lite biljard kanske ? är ju ledig två dagar men jobbar ändå 45-timmarsvecka, haha.

men usch, när är det lixom tänkt för en andra säsong av true blood ? hur länge ska stackar jag vänta ? sitter o tankar heroes nu, tänk om det med ska ha uppehåll. hur ska jag då kunna leva ?

cravings..

jag vill ha något med massa paljetter på ! o stövlarn jag o syrran spanade in !

ne, en knäcke till får det bli, o en kopp te, ska kolla på säsongsavslutningen av true blood.

väckte maja nyss, hon kommer inte bli glad nr jag kommer väcka henne igen när jag ska bädda sängen... gick loss i jakt på min svenska bankdosa för jag har bokat tågbiljetter !! billigt blev det inte, men hem kommer jag över min 22-årsdag och jul, UNDERBART är bara förnamnet ! o 25:e vet festligheterna ingen hejd ! det är värt att leva för !

madagaskar 2

var uppe med tuppen igår med syster yster, ner på byn o sprang i alla affärer. lite lunch på egon, en tur upp o kika på slottet o vaktavbytet o sedan gick vi på bio o såg madagaskar 2 på den alldeles nybyggda bion Ringen. asball o sjukt stor salong, grymt bra ljud o bekväma stolar, synd bara att filmen inte ens var hälften så bra som 1:an. men men, med gott sällskap o gott godis (hittade en godisbutik som faktiskt sålde mer än 10 sorter och några av mina favoritet igår för 11:90 nkr, det är billigt!) så är alla filmer värda o se !
sen åkte vi hem o lagade tacos, fullständig kaos i köket när oskar o petter skulle laga mat samtidigt som maja, fia, martin, nicke, syster och jag ! sen att stackars käck fick stå o äta för vi inte har några stolar var ännu roligare. lite poker med utlägg på det, man kan tro att det var med livet i insats, haha. men det var kul kul kul.
lite mer film på det, crazy/ beautiful, syster somnade på soffan. maja och jag slängde ned en madrass på golvet o där har jag sovit som en kung inatt, inte ens frusit, haha, du kunde med stannat över... ;)

idiotjävel som ringer mitt i natten då, sorry, men jag blir så sne, har på mobilen för jag måste ta alarmet. du vet att jag delar rum med någon o nu sov även min syster där. det var säkert superviktigt kl 04 inatt...

ne, nu ska jag ta en snabb dusch, väcka syster för nya äventyr i m f Oslo. njuta, det ska jag göra !






låt från andra filmen igår, så fin, den är till dig. vi är bäst!

köttbågar ?

hade precis en diskution om hur äckligt köttbullar alltid luktar när man har dem i kylen. typ prutt ! komäven in på andra saker som luktar väldigt äckligt, ostbågar. o helt plötsligt har vi uppfunnit den ultimata sjukt äckliga lukten, köttbågar. det var roligt när vi snackade om det iaf :D

 +  = stinkbomb !

usch va tråkigt man kan ha :D o inget varmvatten har vi heller, dock duschar Maja loss nu o jag hör inga skrik om kallvatten, så man kanske kan duscha här iaf. hade annars fått fly ned till apan o duscha innan jag ska möta syrran vid tåget kl 21. hade tänkt o ta henne till egon för att spisa, men sen kom jag på att det kanske inte var någon bra ide, o då är risken stor att det blir McDonald's istället ! har inte ätit det sedan jag var hemma i Sverige sist, då Mahrsa gick loss o slängde BigMac på min o Bempas bricka, haha :D

fiskbullar & kat deluna

haha. för första gången i mitt liv, inte så himla tokigt, lär bli fler gånger, men de kanske är godare med pasta eller potatis ochn några grönsaker till än bara ris. på vit tallrik, haha, sjukt tråkigt såg det ut. snabb lunch efter 2 timmar på gymmet hos käckarna :) nicke försökte äta det till frukost, han ringde mig på sekunden när jag tränat färdigt, då hade han vaknat. nörd :D

iaf, nu är det inte många timmar kvar till syrran kommer snart sätter hon sig precis på tåget. christer som jag hade i NO o högstadiet har gett henne ledigt sista lektionen, han hälsade tillomed till mig.



dagens dagens kärlek. den är så bra, hon är så bra ! 

  
 

idag kommer min syster !

lovely.

massa städning, men innan träna o sola .

save the cheerleader ...

... save the world.
gåshud 2k. serien blir bara bättre o bättre för varje avsnitt. det går inte att beskriva, hur allting hänger ihop är det bästa.


true fukkin' blood

min syster yster kommer på fredag, rättare sagt glider hon in, förmodligen som en filmstjärna kl 21.03 på Oslo S. åh, jag har så mycket planer, så mycket jag vill att hon ska se och göra med mig.



inte gjort någonting idag, busat runt lite, så skönt o vara ledig.

tänkte ta mig en klementin o försöka få tag på en borrmaskin :D ne, färga majas hår iaf.

it's not even funny anymore

bla bla. knappt sovit inatt, vet inte varför jag inte stoppade i öronpropparna direkt...
kl 05.39 är det någon som står utanför deli deluca o har långtråkigt, roar sig med att trycka på vår porttelefon. väldigt mycket. den borde man hänga av varje kväll :S
sjukt trött är jag iaf.
blev en öl efter jobbet med maja, fia o petter. sen kom käck men hade glömt legget hemma o fick inte komma in. han trodde han skulle jobba på electro-mässan i lilleström o var förbi mitt jobb o snodde min kamera, men så var det ju på thorn hotel brevid :) synd, jag ville ju lixom gå dit, hade varit asball, så nördigt.

sen chips, godis o film (deception, verkar sjukt bra !) blev till en sovande Lisa på soffan.

vaknade nyss o insåg att jag glömt o tvätta mina arbetsskjortor, haha. får väl blåsa dem eller stryka dem torra. de gör inget om de är blöta säger ni, men HEJ wet-t-shirt-contest.

det är jävligt synd bara. jävligt synd på en så underbar människa.

nästa vecka. ska jag inte jobba 50 timmar :)

 

have some music please. or have some love...

men. man får njuta ibland med. kände att jag behövde ny musik, så det var så det fick bli. istället för gymmet alltså :) som vanligt.



nu vaknade maja, nu vill jag pyssla med våra nya grejjer, flytta om förvarningsboxarna så vi får undan lite grejjer !

du frågade mig varför jag hade denhär bilden på datorn.. snubblade över den när jag slösurfade runt antingen bloggar eller kändisskvaller o tyckte travis påminner om dig (A) antingen är det sonic-frillan (haha) eller tatueringarna (eh, va ?) men bilden är söt. nästan sötare än...

låt den rätte komma in


såg på den igår, när jag kom hem efter 10,5 timmars jobb.
maja sötaste o petter hade skruvat ihop hela sängen, som vi fick leverarad till dörren efter ett äventyr på Ikea i förrgår !
det blev dock ingen reptilpark, kanske tar det i helgen, om min syster kommer ! :) metn jag köpte en pälsmössa, fejk, högst oväntat. det är ganska ful men varm. ett par shoes till samlingen o lite smågrejjer, fick en underbar dag med er iaf.

det händer faktiskt ovanligt lite här i Oslo, skönt o bara mysa o jobba o träna. dock blir det mer av det ena än det andra.

jag vet inte riktigt, men förut så hade jag så sjukt mycket att blogga om, om nu skriver jag knappt någonting någonsin, tycker alla inlägg handlar om samma sak. det är inte att jag inte gillar att blogga längre, men när jag väl får tid o sätta mig här så har jag glömt vad det var jag ville skriva eller vad det var som har hänt idag. oftast där man är har man varken tillgång till dator o har man det finns de inget internet (ala svenska föreningen). men men, blogging är inte livet, fast det är kul. som dagbok eller bara för att jag tror vi alla är lite exhibitionistiska av oss i olika stora grader.

ne nu ska jag dricka mitt varning-för-sump-kaffe o slänga i mig lite flingor innan jag flyger iväg till gymmet !

o du. kan va bäst.

jag vill vara en fotbollsfru

(L)

men hej, surast i stan. förlåt.

imorn kanske bli kul istället, shopping, ikea, reptilhuset ? ska va på bättre humör.

nehe, nu ska jag till gymmet. punkt.

bäst just nu, helt klart ! så tufft framträdande, o låten är bra med !

vågen visar

det är sjukt.  jag mår dåligt, men jag har bara migsjälv att skylla.

heroes o true blood sparat till idag, jobbat mån o tis.

aldrig mer en tredagars, fast de va riktigt kul under tiden.


  

tre helt sjukt bra bilder från helgen, jag borde verkligen bli fotograf.

dehär är första dagen på resten av ditt liv.

min syster är vidare ! :D

hon är bäst.

ge mig lite mer kaffe eller nååå

här är det dåligt med 'I en annan del av köping' o i vårt rum luktar det brun-utan-sol.

idag är det mulet i Oslo, typ helt svart o säkert 5 minusgrader.

hoppas lönen har kommit, behöver en ny gul mössa. den andra försvann någonstans på bussen mellan stockholm o oslo.







men helg är det åter igen, o ledig är jag för första gången sedan jag började på Egon :) förutom helgen jag var i sverige.
om jag inte ska iväg med Sandra o jobba för Jägermeister, som hade varit så sjukt kul, så blir det en riktigt trevlig helg.
får övertala männen i huset att vi måste dricka lite öl alternativt något annat ikväll o umgås o imorn är det kalas borta på 3B.

söndag ska jag till elisabeth från jobbet o hennes man o äta hemmalagad pizza :) massa från jobbet som ska komma.

ne, nu är jag i ett sjukt stort behov av musik ! ny musik !

kukkeliku

sitter i köket o lyssnar på tvättmaskinen jag precis satt igång. körde den inte på skånevask (som jag kan tänka mig på svenska blir typ skontvätt eller va man kan säga) för adam o henkes skull (som förövrigt har skånskalektionen 2 ggr i veckan á 300 nkr per vecka, man kanske ska lära sig).

det är mulet i oslo, men varmt o skönt i lägenheten, om man jämför med kroko där man förfryser allt när man tar klivet utanför sovrummet. förutom numera pelles rum, som även fungerar som en frysbox.

har inte riktigt förstått mig på perkulatorn som finns här, jag föredrar ju då kaffebryggare. jag vet inte vad man kan göra för fel, men något har jag gjrot två morgonar i rad nu, för kaffet är fullt med sump.

skulle förklara sump för nån norsk på jobbet igår, det gick inge bra.

o förövrigt så stillar kellog's special k din snophunger :D står det på majas paket ialla fall :D

now you can't give up

haha, illa, 4 dagar sen senast o har inget vettigt att posta.
har nickelback- gotta be somebody på hjärnan. ...
Looking for a diamond in the rough,
Because you'll never know
When it shows up,
Make sure you're holding on
'Cause it could it be the one,
The one you're waiting on

kom precis från krokodilen som jag gick till direkt efter jobbet kl 21 för o pussa på fias söta bröst o hälsa på pelle från bulgarien/uppsala som flyttat in i Luulas gamla rum :D den är sjukt ball, världens är för liten. Luula bor numera i min gamla sönder* säng, haha. easy on, den var så när jag flyttade in :D

för jag bor nu inte längre där, är precis nyinflyttad, sen igår, på thereses gate 51 uppe på bislett, fint som bara den. ska ta kort på utsikten o lite på lägenheten när ni la se senare.

jobbar mycket, hela kroppen värker o jag har sträckt skinkan av springandet i alla trappor. idag har jag dock mest druckit kaffe, så de lär ta ett tag innan jag somnar.

mkt o göra imorn, som vanligt när man är fri, men de ska bli kul. ska lätt iaf börja med att ladda på telefonen :)

ne, nu ska jag på riktigt kolla på bilderna från Bulgarien 2005 o göra ett album på FB. nördigt värre men sjukt kul, har tre CD-skivor med mina o petras bilder !