Lisa Roivas Träning

börjar gilla min bajsbruna vägg

eller inte riktigt bajsbrun . oboy typ . vet inte riktigt vad jag ska göra med den ...

nu ska jag iaf måla hallen , ÄNTLIGEN har jag kommit igång !



haha se när efterbilderna kommer upp .... lagom till nästa vår ... hahah :D

grattis till Mamma som fyller 50 år idag !

ska dit ut snart & äta smörgåstårta & bara mysa . trött efter ännu en öppning . tack alla för idag , för feedback , bra jobb & massa skratt . behövde jag verkligen efter KATASTROF-söndagen ! men vi lär oss av våra misstag & rockar vidare på rätt spår !

fan vad kallt det blev igen, trodde våren var på G , skapligt sugen ! & halt med , come on på grusningen alltså .

äh , segt & blogga , har inget & skriva , händer INGENTING just nu . sparar pengar = ingen shopping . massa jobb = inget party , men i helgen måste vi köra , så sugen på & skaka !

nepp , göra sig lite fin & gå mot bussen ! familjen , here I come !



I LIKE ! så bra !


vet inte hur jag ska säga det utan att allt kommer ut helt fel & du missförstår mig ... känner mig bortglömd , bortprioriterad . som ett tidsfördriv ... men på samma sätt känner jag mig så omtyckt ... blir tokig , vet varken in eller ut ...

mycket snabba cash nu

ÅH JAG VILL SE ! funderar på om man skulle se till att handbollen blir inställd ikväll ... :P ne men fredag ? (A)
varenda kanal som har någon talkshow / visar intervjuer / recentioner / vadsomhelstegentligen har ngt om filmen .. skojar du att jag har höga förväntningar eller ? :D

bästa kommentaren från Hanna ''du vet att den inte är så hållbar va?'' HAHA . Ngn som känner mig & hur det brukar gå till med mina telefoner .. ska va försiktig jag lovar . den e kung !!

kan det bli ljust ute snart ? tänkte ta en promenix runt stan & en sol på det . hem käka frulle , plugga en timma & sen tillbaka till gymmet för ett hårdpass !!

en fika på stan

blev det , med malin , annso & liam :) eller fika , sallad på paus & lite rännande i affärer . jag va rpå jakt efter ett kontantkort/abonnemang skysst som fan alternativt en ny telefon .

visade sig att mitt på 3 inte var uppsagt , fast jag VET att jag ringt o sagt upp det :S anyhow , teleräkningar på stax under 1000 - lappen i månaden är heller inte okej , så , tada . äger numera en IPHONE haha . den är kul .

lagt papper på hela golvet i hallen , blir måla sen . nu ska jag på yoga för första gången i mitt liv <3

snart ger jag fan upp ..

13.35 ringer ortopedmottagningn tillbaka . o då vet jag inte ens om jag fått en remiss eller inte . kan inte ngn bara skjuta mig istället ?

28/12 var jag på akuten . blev lovad en tid om 2-3 veckor . har inte hört ngnting . o så när man ringer dit får man vänta 4 timmar på telefontid . hur långt kommer jag inte få vänta på innan jag får komma dit .....

det är inte kul längre , inte det minsta . kan inte leva ordentligt , inte jobba så hårt som jag vill o allra minst träna så mycket som jag vill , vilket nu verkligen börjar synas . o hur kul är DET på en skala ?!

ännu en vecka har gått

äckligt vad tiden går snabbt . könns inte ens som jag hade helg , trots att jag hade det helt underbart . chääfäään har iofs gett mig massa ledigt denna vecka , skönt , tack  . fast det är han som ska tacka :D

körde upp till nyköping i fredags kväll , satt hos rgannen & spelade buzz , inte altför sent . sov ut lördag , åkte tillbadhuset o sen var det födelsedagsmidag . käkade vildsvin för första gången , sjukt gott . resterande av kvällen dracks det rose , likör 43 & spelades en jäkla massa PS3 . buzz & singstar , haha . slutade med att vi lyssnade på massa house & kollade på resor till diverse sensation white/black . usch vad kul det skulle va & åka !! :D

myströttsöndag med babe , såg ''up in the air'' riktigt bra & började kolla på ''the stepather'' men somnade , så stort är mitt intresse för skräck . men den var tydligen bra den oxå . sen var det dags & köra hem för jobb 5.30-16 igår .

var bara hemma & mådde sjukt illa igår , vet inte vad det var . men det håller inte , idag blir det dubbelpass på gymmet .

& ringa sjukvårdsupplysningen ......

hittade låten btw . john dahlbäck fest. terry B- flirt! . ngn som är sugen på bio med mig ikväll ?

d a g e n s

Humör: trött , trött , trött , nervös inför uppkörningen på jobbet 

Gjort: sovit,
 duschat & surfat

Planer:
jobb 12-19 , uppkörning i service :) sen kommer Tim o vi ska ha en underbar fredagskväll !

Lyssnar på: Three 6 Mafia feat. Tiësto & Sean Kingston- Feel It . videon finns nedan , detta kan va årets låt . bästa av allt !

Bästa:
 allt känns så himla bra bara :)

Sämsta:
 detdär med att göra kaffe innan jag är vaken är inte min grej . har börjat med att glömma att hälla ut vattnet som blir över i kannan när jag börjar brygga , så kaffet blir utspätt , kallt & JÄVLIGT äckligt . har varken tid eller ork eller tålamod till att det händer ... igen o igen o igen .. som tur får jag hjälp ibland .. bli väckt med morgonrocken på sängen & sen viskning att kaffet är klart ... <3

Väder:
 mulet & blaskigt, förlåt att jag klagade igår ... bara lite längre ...



det blev en hemmadag :)

man drar sig verkligen för att gå ut :/ jag älskar snön , det gör jag verkligen , men det är lite jobbigt . har inte gjort någonting hemma , slösurfat , diskat som fan tar en halvtimme av min dyrbara tid om dagen typ . kollat på TV , beundrat min snygga lampa .

åka till jobbet om en timma typ .. tråååk . ge mig lite sol iaf så man blir piggare ..



thailand . eller nej, ne . cypern var det ju :D

so much to do , so little time ..

åh , jag nskar att jag kunde blogga som förr igen , jag gör verkligen det .. men det finns inte tid , o man skriver ju ngt kort på FB o sen är det klart ...

har inte tid & sitta o göra kollage eller hitta massa fina bilder på nätet , o bara skriva lite känns dumt ..

kanske bättre än ingenting iofs :)

livet knallar på , kurs 16-20 februari , till dess ska jag försöka få ut det bästa i vardagen :)

pysslet med lägenheten går sakta men framåt , fasiken va dyrt det kommer bli :D men så är det ;) så värt det & få det exakt som man vill..

vill spendera varje natt & dag i dina armar , andas din kärlek ..

Liam berättade en hemlis oxå förra veckan :) snart är han storebror <3



så lite musik på det såklart :) har så mycket sjukt braw , som vanligt ..

träningen går fyfan bra , haha kört två dagar i rad nu . idag blir det en timmes promenad om knät tillåter & sen ska restaurangen stängas .

... och nu då ?