Lisa Roivas Träning

på gymmet ser man arg ut !

för är man arg tränar man bättre haha. typ vinner mot trx:en iaf, igår var det ren jävla ilska, min mage skriker idag av träningsvärk. plus att ser man arg ut "slipper" man prata med folk, funkar perfekt när man är skitstressad och ska in på spinning efter ryggpass. prata i telefon är också ett bra alternativ, man får mycket gjort på kort tid haha. nackdel dock att vissa känsliga tror man blänger och "är sur på en" så använd med försiktighet ;D så trött haha. lååångdusch, tacogratäng & nya avsnitt av simpson & family guy gör att det gör lite mindre ont ikväll. 
bild från igår, lite mer rättvis på armarna då jag känner att den från imorse var rätt så. feta.
 
 

Dear New York

ondagsdunket är tillägnat de som drabbats av stormen sandy, så hemskt. man kan ju nästan tro världen under iår, usch. vi tidigarelägger min födelsedag då. skämt och sido, hörde jag onsdag?
 

Det här är livet

Mitt liv. De flesta har inte vaknat än. Andra har inte ens kommit hem från krogen. Vissa sitter med tända ljus o äter långfrukost. Andra har inte ens slutat jobba. Själv har man varit på gymmet i 30 minuter, morgoncardio & frukost på bussen till skolan. Bättre start får man leta efter, godmorgon!

En students bästa vän

Min iaf, håller mig sysselsatt på föreläsningarna, mina anteckningar ser ut som barnböcker, barnsligt roligt! Slappa buss hem sen gymmet direkt och jäkligt sugen på musicquiz, nån som ska gå?

när alla sover djupt av dagens förvärv, då kommer natten

 
och när du kommer,
ska jag sitta här och ta allt som du ger mig
och när du går,
vet jag att du snart är här igen
 

känslan som uppstår

när spinninginstruktören drar på gangnam style på passet! bättre än jag trodde. och utan knäskydd med, och känner ingenting speciellt idag, förutom att kanske är det nu det vänder!! nu morgonpw sen Linköping. godmorgon!

Haters STILL gonna hate!

... most of it is true but it was all before I fell for you

 
 

när jag blir arg och ledsen ,

tittar jag bara ner och ser rosa och glitter och blir glad igen. som enhörningar typ. och det ska komma mer snö idag :)
för jag tänkte börja min dag med PW med natta och ett aaaaastungt benpass på gymmet för jag trodde jag började kl 14, men nej?! klockan 10 är det föreläsning, programmering, som jag inte kan missa för nu börjar vi med grejer jag verkligen inte kan. hopp.
känslan som uppstår iaf, jag blir förbannad. men hann med en tidigare PW nyss, korta rundan på 45 bättre än inget, o så satsar vi på spinningen kl 18:30! puss!
 

You light up another cigarette, and I pour the wine. It's four o'clock in the morning, and it's starting to get light.

 
eftersom ni inte fick något fredags eller lördagsdunk blir det söndagsdunk! ny låt men väcker ändå sköna minnen.
 
 
 

morgonstund utan spritsmak i mun

5 minusgrader och strålande sol, så skön morgonpromenad. ni har väl inte glömt att ställa om klockan ? vilken helg det blev och än är den inte slut. så skönt att må så bra. 
 
vänster en dryg vecka sen, höger idag, det går fort nu <3 

En stund för sig själv är guld värd!

Så otroligt skönt efter en tidig morgon i skolan. Fast solen skiner håller jag mig i min varma mysiga lya idag, härlig start på helgen. Nya tbbt-avsnitt o kaffe, så underskattat med lite ensamhet <3

Titta vad man kan hitta på Instagram!

Haha från spinningen igår, jag som "inte ens har instagram" haha. Seg träningsdag igår, kände mig först som dom i reklamen som äter korv på spinningpasset, sen med två låtar kvar fick jag sånt håll att jag var tvungen att gå av. Gå av! Jag går inte av lixom haha! Vilodag, du är efterlängtad kan jag lova!

Årets första snö !

Eller underkylt regn eller hagel kanske det va, men såhär lycklig blir jag ialla fall! Längtar ännu mer!

Ja det får vi tacka för!

Kan inget annat än hålla med. Hela artikeln finns på nt.se!

I'll be crying out your name Drink through all this pain tonight I don't even wanna fight I know when the battle's lost

 
vad tyst det blev . men, det är din loss och jag kommer aldrig sluta hoppas .
 

konsten att bryta ihop och komma igen .

konsten att tillåta sig själv att bryta ihop . konsten att må dåligt , att tröstäta , dra ett par karatefyllor , men också styrkan att ta sig i kragen igen och inse att det inte är ett alternativ . konsten att erkänna att man faktiskt inte mår bra , att detta inte ger något , att sängen en dag till är det bästa alternativet . att känna när välmåendet kommer tillbaka och inte bryta ihop igen när kedjan på cykeln hoppar eller ett muskelfäste i ryggen/revbenet pajar . att tillåta sig själv att må riktigt dåligt , det är inte farligt eller fel . men också att tillåta sig själv att försöka må bra igen .
 

when life hands you lemons ...

efter en natt av typ inga timmars sömn igen trodde jag aldrig jag skulle hamna på rätt sida idag. men så enkelt det kan vara. en glad gubbe, världens bästa vän som skickar roliga sms, en intressant föreläsning i IT-projekt och efter ha presterat helt okej på programmeringslabben så kanske denna dag blir okej ändå. lunchat, nu sova en stund sen jäklar är jag redo för vad allt denna lillördag kan innebära. pw med ryggskottstotten, gym med brorsan på arenan, mat hos mamma & pappa :) och sen...? 
 

sonat för helgens synder

inte varit en heller... vet att det inte funkar så men men. bara för att jag kan. hem kasta ut tvätt, in med ny, samma visa med diskmaskin, iväg handla mat, äta igen, lämna hämta böcker på bibban, buss till skolan, föreläsning till 17, hem, tvätt, mat, gym. haha. gotta love the shit för att överleva asså. hörs då.

tentaplugg & hageby från sin absoluta bästa sida .

(försökt att uppdatera från mobilen sedan 20-nånting men det verkar inte finnas något nät därute... hehe...) iaf. inget dåligt, riktigt pre-tenta middag, inte ens att man var tvungen att plugga, kommer regera tentan imorn! puss och godjävlanatt!

I don't know where I belong I don't know where I went wrong

 

blondinen filosoferar .

kunde inte för allt i livet förså varför dagens cxworx och cardio efter gick så jäkla tungt, segt, jobbigt när jag tagit det lugnt denna vecka och sovit rekordlånga 12 timmar inatt! sen insåg att jag somnade ju kl 19 igår, vilket innebär att jag inte åt någon kvällsmat, vilket ger mig ett fruktansvärt energiunderskott. fail. men ändå väl genomförd och nu kan jag lova att jag njuter av lunchen och en dusch innan last fucking chance TENTAPLUGG i hascheby. 

haters always gonna hate .

Så är det, så jävla tragiskt bara att inte kunna glädja sig åt någon annan. Är så jävla trött på alla negativa jävla människor, bara en massa gnäll hela tiden, åh! Morgonpromme i 3 grader ska bli sköööööönt! Sen tentaplugg matte & pm, åter igen på måndag kl 8...

när verkligheten kommer ikapp

eller rättare sagt när ens liv kommer ikapp. eller är det de förflutna? Norrköping känns det som ibland. att jag flytt igen, sprungit min väg som jag brukar göra, men inte så långt denhär gången. det som var nyss, varma sommarnätter men också den bästa tonårstiden för länge länge sen. och när man inte förväntar sig det, när man nästan till och med slutat hoppas, och inte så att den kommer tillbaka som en orkan och river runt och förstör, utan bara plötsligt står där, vid ens sida, nästan som att allt är glömt, som en lätt lätt vind som smeker din kind och viskar "jag har saknat dig..."
 


 

Ääääääääälskar att komma hem

När lägenheten ser ut såhär. Nu lunch o lagom slapp ett tag!

Och så lite lördagsgodis!

Se hur de går med träningsvärken, triceps o mage är det iaf! Puss!

lördagsmorgon har guld i mun ..

eller ? satana så kallt det var , och runkeeper kan ju dra någonstans , ballat ur totalt , nu blir det att ladda ner någon annan app ! gått på 06:41 minuter per km , springer knappt så snabbt , rör mig som en strandad säl just nu , så jävla mycket träningsvärk :D men det blev varmare när solen steg så på hemvägen var det riktigt riktigt skönt. så taggad för denna lördag !
 
 

Fredagsmys 2.0

Någonting att plocka med, salt o surt så är det klart sen! :) bara slappat efter gymmet, så skönt, dock har händerna gjort så sjukt ont hela dagen! Dagens note to self, glöm aldrig träningshandskarna igen, speciellt inte när rygg står på schemat!! Finkycklingen åkte fram o så en liten film på det så kan det gärna bli lördag!

Livet leker fucking latjolajban!!

Så grymt nöjd just nu! Ledig fredag!! Sovmorgon, milen typ, pannkaksfrukost med smoothie och på det dunkar in ett VG på modelleringsinlämningen! Woohoo, den här helgen är mer än välkommen. Nu lite uppvärmning igen i form av dammsugning sen kör vi gymmet så är det klart sen!

Kanelbullens dag

Gratis är gott, men hur gott? :) inte så förtjust i kanelbullar just så en liten tugga räckte, första fusket. Kan ni motstå? ;)

we should pop more champagne this year, than we did last year, and we should live like it's the only life we get, there's nowhere else past it.

 


är det bara jag som känner mig lite besviken ?

för det första hade det ju läckt ut så överraskningsmomentet var ju sådär. sen vill jag inte påstå att det är favoritartister direkt, men avicii lär man inte bli besviken på. blir att vänta lite kanske på diverse andra släpp, och släpp från andra festivaler, och behöver jag säger att jag helst åker till Tomorrowland? men man kanske ska hålla sig på hemmaplan, fast jag tycker biljetterna är lite väl högt prissatta. alltid kul med premiär och Scorpio är fruktansvärt bra på att organisera! underbart är det ialla fall!
 

tagga lite mera tentaplugg då

åh, behöver jag ens nämna hur gott dom doftar ? efter lite mycket smärtsam bodypump idag har jag helt nya superkrafter att läsa en stund till ! imorn äger vi :)
 

Så jäkla skööööööönt!

Ett stressmoment mindre, känns så bra!

The perfect tee

Jag har nog träffat den berömda väggen. Träna, äta, plugga, laga mat, träna, äta, tvätta, plugga. Så slut. Nu är det så mycket godnatt!

Satsumas ♥

ätit en sådär 5 stycken idag redan, så gott, tycker nog dom är godast nu och mycket godare än clementinerna som kommer sen, jag som inte ens gillar sura saker egentligen! o antar att C-vitaminen går åt såhär års, varit så himla trött o hängning idag, hoppas jag inte håller på att bli sjuk bara, för det går sig inte!
 

gårdagen går till världshistorien som en av de sämsta dagarna. ever.

ingenting var bra med den, ingenting. men det betyder ju bara att denhär kan bli bättre. sovmorgon och nu gym, såja.
 

när mörkret faller, på mig
ser du falska ögon
jag skadar andra, inte bara mig
vet du nu var du har mig
du har inte en chans
spring för livet
jag är ur balans
det här vad du får nu
nåt som inte fanns

 
 

då kör vi 4 veckor till !

nu utan fusk haha. skulle bara egentligen bli två till, men vafan. det är så meningslöst allting känner jag nu bara. ett PM som ska in också den 15:e som inte ens är påbörjat plus att jag ska jobba på världens bästa gym både lördagen och söndagen innan :) någon som hänger på igen?
 

Nu är det höst på riktigt!

Fin utsikt från matteföreläsningen då. Så trött, sova på bussen hem nu o ladda för dubbelpass.

Mår fortfarande som en påse skridskor.

Tungt att komma upp imorse, illamående och huvudvärk. Men ny vecka, nya möjligheter. En kortare stund är bättre än ingen! På väg till skolan nu, idag pluggar vi ITL till vi stupar, första tentan i hela mitt liv på torsdag..