Lisa Roivas Träning

äntligen fungerar det

inte kunnat posta på ett tag, blogg.se krånglat, men nu så ! som sagt, glöm inte o läsa fast jag inte uppdaterar ;)
finns ett sparat inlägg från igår om vilken skitdag jag hade, men som jag sa igår, idag kunde den bara bli bättre, o det har den verkligen ! smet lite tidigare från jobbet, hann inhandla helgens härligheter, fixa lite hemma, kolla om det bara är proppen som gått till spisen, hoppas hoppas! o sen är det BP, haha, min nya drog. men som jag sa, det böjar bli lite ''ensamt'' haha gud.
10-20 imorn sen kör vi helg, full rulle ! <3
min nya kung, såg hans matprogram o blev fast, o haha, han i rutig skjorta o långt grått hår, haha, det är du om 30 år, så jävla likt, sprit o cigg, haha, jag dör. fast han har iofs det riktigt bra :) hoppas jag du med har, jag orkar bara inte riktigt just nu.

time to pretend

åh stressdag. hade inga nycklar till jobbet, dom lyckades bli kvar i söndags o bra o upptäcka det 5:10 när man börjar 5:30 :/ förlåt alla jag väckte imorse o ett stort tack till alla som ställer upp när jag ställer till det igen :) o dagen tog sig aldrig riktigt heller, jag är död med en underbar träningsvärk efter utmaningen på BP:n igår <3
jag tackar för mig, te o goda mackor o min älskade TV o soffa heeeela kvällen o jag kan inte bry mig mindre. ny dag imorn som tur är :) jobb 10-19. o snart är det helg, så kul vi ska ha ! :)
hade något mer o skriva men det glömde jag. till er, njut, nu säger jag godnatt.

Vårshopping, perfekt på en solig dag :) o ...

img_1394 (MMS)

Vårshopping, perfekt på en solig dag :) o jag behöver verkligen ljusa upp min garderob! Ny fokus, gör en förändring!  Så nöjd!

dagens bästa <3

kul att ni bara läser när jag uppdaterar, haha, fast iofs så finns det inte så mycket att läsa när jag inte skriver ! :D
kunde inte hålla mig borta från H&M, o en tilll jacka blev det, vafan lixom? <3 kjol, strumpbyxor, mascara.. o en hatt, så töntigt men åh så snygg på mig ! med Emma på Maxi, trevlans !
sprang in i bästa på stan innan sol & bodypump ! o det bästa, efter träning ÄR DET MAT, haha sitter o väntar på att pastan ska svalna till salladen.
iaf, dagens bästa, ingen som ''känner'' hur mycket vitlök jag har i tzasikin till salladen. gårdagens bästa, jag får ha mina popcorn hur salta jag vill! morgondagens får ni imorn :D kul att random folk hälsar på en, skiner det verkligen så mycket om mig.. ?
här skulle det ligga ett youtube klipp med september, antingen hands up eller white flag, men ingen fanns så lyssna på sveriges stolthet på spottyy.

ny vecka nya tag

åh skitvecka förra veckan. eller det var den egentligen inte, men riktigt sugig iaf. snefylla, bodypump, en massa vänner & en massa jobb. det är väl där den går utför, vid tidiga morgonar på jobbet. men med middag med finaste tjejerna i stan på lördagskvällen på olearys, annas o mitt morgonäventyr efter ''försovit'' oss till jobbet (inte vårat fel att iphone ballar ur vid tidsomställning, men vi kunde ju tänkt ett steg längre ;) en nolla så blev det en rätt så bra vecka iaf. mysko drömmar förföljer mig, betyder det någonting ? mysko män förföljer mig, haha det är som vanligt ..
men det är svårt att försöka leva helt utan dig. för ibland fanns du där trots allt.
denna vecka består av en rad konstiga arbetspass, o 3-skiften o timmesrasterna som börjar den 1:e. har försökt i helgen men eftersom det inte varit schemalagd för det så har det varit svårt, men vad underbara ni är allihopa <3
men schemat tillåter mig iaf o köra pass på gymmet varje dag, yää. sen om jag orkar är en annan sak.
vad var det för hets om snö igår, snälla, försöker ni ta livet av mig ? det är ju strålande sol, o jag behöver verkligen putsa fönster... hemmapyssel & ensamshopping (som jag är bäst på) står på schemat, promenad o hämta ut tågbiljetter vore nog bra med, om 10 dagar åker jag :)

klipptid 11:00

hehe borde inte sitta här med en kopp kaffe men vaknade nyss. kunde inte sova inatt, KUL :) att det kommer va såhär i två veckor till, är så uppspelt, ska bli så kul !
spinning kl 12, sen sola, hem laga mat, behöver städa (som jag aldrig gjorde sist ja skrev så tro inte fått städnoja :D) kl 16 kommer F o hämta/lämna grejer, sen träffa Lina gå på stan, sen är det box me Lisen 18:30 o sen tror jag vi kör en utgång, haha, iaf träffa Anna o dricka vin hoppas jag ! life is for living.

so now there is no longer you & I .

Nothing left for me to say
There's no more wicked games to play
It's time for me to walk away
I am allright

I feel like I'm on a high
A new beginning that is my life
I'm turning to the rythm of the night
I am allright
Don't care what other people say
I know you fool around all day
Now it doesn't hurt me anyway
I am allright

And when the day turns into night
I'm in a club forgetting you and I
And when I'm think of how you treated me
You proved me right

The music is making me growing
The only thing that keeps me awake is me knowing
There's noone here to break me or bring me down
And noone here to hurt me or fool around.

I have no more time for you to hurt my feelings
Done enough to prove I'm all that I believe in
We are at the end no more stupid lies
I'm better off without you here by my side

So no there is no longer You and I

underbara liv .

åh my . kör bara . 110 km i timmen . minst . våga vinna . jag smäller av . det här är livet !
solskenspromenad med vackraste Nina & gladaste men till slut smutsigaste hunden <3
nu till andra delen av livet . jobbet :D

för det är ingen vanlig dag

för det är världens finaste o bästaste systers 17-årsdag hurra hurra hurra :) synd att jag inte kan komma o äta smörgåstårta ikväll men vi busade ju igår o i lördags så ses vi snart igen ! nu ska jag äta o boka flygbiljetter, yä !

så var det måndag igen

ännu en helg fylld av härligheter, det bästa ur livet. familj & vänner, solsken & snowboard, vin & musik.
lyckades sätta på lösenordet på telefonen på fyllan & inte komma ihåg det igår, haha, jag höll på o dö, det är bara jag som lyckas. o han på 3 kunde inte hjälpa mig så jag fick ju fixa det själv ! efter mycket googlande visste jag att det ''bara'' var att återställa den till fabriksläge, går o göra i itunes men jag trodde allt skulle försvinna, bilder, nummer appar osv, men icke ! åh jag är så nöjd med migsjälv ! en kvinna reder sig själv !!
städa hemma, så det ser ut, träna osv osv :) jobb 15-01 o idag ska det bokas flygbiljetter !! yä!

Efter 2,5 timmars sömn inatt är de åkning ...

img_1362 (MMS)

Efter 2,5 timmars sömn inatt är de åkning i Romme! Sov inte mkt på bussen men de gör inget :) behöver varken frysa eller va ensamma, haha fyfan visste inte de fanns såhär mycket folk! :D o ikväll är det vin på menyn med finaste Nina !

VA FAN HÄNDE ?

snööö ? åh snälla nån, döda mig, sluta driv med mig.. skönt att man ska åka till romme imorn så man slipper det, hahahahaha. äh gud, tur att ''våren'' kommer tillbaka nästa vecka.
vilken kul kväll igår, kul o köra tajt o springa lite :) o ändå blev det en toppenstängning, bästa tjejerna ! vad skulle jag göra utan er, ni är grymma ! (det stod i mitt horosop igår att jag skulle va extra tacksam mot mot mina kollegor som alltid ställer upp så nu e jag det ;)
kan inte sluta tänka, men det är väl som vanligt :) ord, alltså, små vackra ord som blir till meningar o får någon att känna sig alldeles varm inombords, uppskattad o glad. o tänk hur jävla galna saker man gör med alkohol i blodet, hahaha, jag döööör. man gör precis vad man vill, som man känner för, bjuder på sigsjälv som man aldrig gör annars. o säger saker som man verkligen menar..

grab somebody, drink a little more.

hugo igår. bakis idag :) vaknade nyss, kul o sova bort ännu en dag. men men :) kuuuuuul hade vi!
ont i benet, ont i huvudet, ont i magen, ont i hjärtat. kommer bli en fin stängning. fan, men jag har bästa.
hur långt tid tog dedär då? fyfan, totalt överkörd. love it.

jag är så nördig .

så fort jag vaknar åker datorn på. det har den alltid gjort så länge jag kan minnas iofs så det är ingen nyhet. tv med som lite bakgrundsljud. kolla FB, aftonbladet, nt nu när tidningen inte kommer mer, läsa bloggar & blogga såklart, haha. undra hur mycket tid jag spenderar nördandes egentligen, har ju telefontiden o räkna in med !
tar mig i kragen o ignorerar shoppingnerven det rycker i, tar det imorn, idag ska det tränas :) o TV-bänken på fredag, yes, äntligen ! undra hur mycket tid jag spenderar på o träna med, det lär va ett par dagar om året..
alltså jag har typ helt nästan, iofs inte egentligen, men kan knappt tro det är sant ! ska fan till romme på lördag & åka bräda ! säsongens sista, fiiiiiiint ! syrran, hennes pojkvän & pappa, kommer bli underbart <3 hoppas på fint väder!

så mycket jag vill göra !

åh det går inte att skriva ned ens, inte ikväll, listan är millång :) o tack för peppen att jag fixar det ! är rastlös men halvt sovande, ska trycka en tallrik honungsyoghurt för jag dör av chravings o sen sova ! det är ju en dag imorgon med. LÖPNING men först se om min kropp pallade BODYPUMPEN denhär gången ! o förlåt, det var inte meningen o verka dryg o otrevlig, men var jobbigt o se dig..
måste bara, det är ingen diss, bara världens bästa som dedikirade den tilll mig.
''en kvinna utan sin man. som en fisk utan sin cykel..'' peace.

Gratis e gott :) nu blir de mat efter sols...

img_1350 (MMS)

Gratis e gott :) nu blir de mat efter solskenspromenad & barnbus, mat, de e oxå gott!!

sol <3

vaknade med ett ryck, eller rättare sagt ett sms, o nu kan man ju inte bara somna om, inte när det är så fint väder ute, åååh, långpromenad, jatack ! idag kan jag säga att min lille pärla, cykeln, åker fram oxå :) fast jag borde fan köpa en ny, den suger egentligen, men spara till resa eller slösa.. slösa är ju najs med, sugen på en sväng på stan, listan på allt jag ''behöver'' bli längre.. känns som jag bara kommer köpa allt nästa månad istället :D
ledig iaf o tur är väl det, fast tummen är okej o det tackar vi för, fan vad rädd jag blev igår.
in med skjortor i maskin, ut med disk, suga damm, slänga skräp sen köööör vi !
90 miljoner veiws barra, kör barra, vi bidrog nog med 1000 iaf :D
o jag spårar o måste ta reda på vafan dom sjunger, kunde nog iofs lista ut att det handlade om att dansa kuduro, men då måste jag ju veta vad det är: WIKIPEDIA: Kuduro kommer från språket Kimbundu men har dubbel betydelse i det att det betyder "hård rumpa" i portugisiska. Dansen kan liknas vid en mix mellan techno/funk/batucada/afro. check! men vet inte riktigt om jag kanske tycker denhär faktiskt är bättre :)
och glöm för guds skull inte o skaka på rumpan på morgonen, den obligatoriska morgondansen gör vem som helst glad !

Ajaj stoppa tummen i fritösen, ej ok, gör ...

img_1348 (MMS)

Ajaj stoppa tummen i fritösen, ej ok, gör inte de! Bilden gör sig inte rättvisa, de lite värr faktiskt, men jag tror jag räddade den! Dagens ordvits: "om jag vill ha kvittot? Nej, det kvittar!" godjävlanatt!

til the world ends .

målat lite. burit ned en dörr från vinden, lägenheten blev helt annorlunda. slängt massa skräp, skit, sorterat, organiserat. jag är lite skadad. eller ganska mycket egentligen. men man måste ju sysselsätta sig..

ännu en vecka som gått .

ny vecka, nya tag. dags att samla nya krafter. men vet inte hur jag ska göra.. börja med att dra upp persiennen kanske..
tung kväll igår, jobbigt, det gör ont och jag är ledsen. grejen är ju den att det är bara sorgligt. hade kanske varit lättare om någon varit elak, nu är allt bara så meningslöst. ledsen för att ingen vill kämpa och för det man kommer sakna.. det är alltid lättare o vara arg. men så är livet. ta de lugnt ett tag, vi behöver dethär båda, det är mycket o fundera på. hoppas du kommer på vad du vill göra med ditt liv då, för jag vet vad jag inte vill iaf.

down on me.

undra när smällen kommer.

the first day of the rest of my life .

har sagt det så många gånger, men nu startar vi om igen. nu är det över..
tur att jag vaknade av klockan, hade lite gärna kunnat dö mobilen, glömde ladda inatt, hehe, somnade på sängen med kläder på typ, lite trött om man säger så . så går det när man spårar med mina klingisar o sover 3 timmar natten innan <3 så roligt vi hade i fredags tjejer, jag är så glad att jag följde med trots allt ! shots, dans, så mycket skratt, så roliga kort, efterfest..
o så jobb 12-21 på det igår, haha, men det är så vi gör det !
idag blir det 10-20, ta över skiftet när jag kommer, va kul vi ska ha !
finaste sms:en, finaste skratten, finaste minnena. det är det jag vill ha.
tur att jag e så sexy, fan, brukar fixa o bli fotad men tydligen inte :D tur att helene har bra bilder !

dom var seriösa alltså?

kommer aldrig glömma kryssningen när vi dansade sönder sista timmen (11-12 på förmiddagen) med skoskydd på huvudet till 'last night' i en random hytt. man undrar vart byz får allt ifrån.
nu gick vi till munken med finaste kollegorna !

snygg snyggare snyggast !

japp, det vet du !

solskensfredag .

åååh jag vill ut, men jag är så trött. stängde igår, o har sovit så dåligt inatt, som jag visste att jag skulle göra..
vilken fest, alla så glada o taggade, synd att några avvek under dom lugnare timmarna, för Hugo bjöd på drag som vanligt..
önskar jag kunde skriva oftare, men inspirationen sviker.
som det mesta nu. ingen motivation.
o tankarna vandrar iväg..
slösa inte bort tiden.

tur att det är p-fest idag !

annars vet jag inte vad jag gjort. och Malin ska med, det betyder allt !
ner på stan o hitta något, jag dööööör, pallar inte shoppingstoppet mer, bara en liten.. <3
spinning kl 12.
O idag fyller finaste Lisen 23 år :) det hurrar vi för !
o jag får jobba hela helgen med Malin <3
annars vill jag inte påstå att något blir bättre..

det här är inte mitt liv .

men är det jag själv som gör det till hur det är just nu ? jag vill inte. inte dehär, inte mer . jag får panik .

mot ljusare tider

fast ingen sol idag. men det går lättare att komma upp...
inte piggare dock.. snart så snart.. lite värme också.. glöm inte bort att de skulle bli vår nu.. o om någon ska med mot varmare breddgrader så säg till, jag kan dra närsom..
bra film igår. pyssla hemma nu.

lucky me .

den är så bra. trodde den var ny iofs.
måste efterlysa mitt TV-bord, hallå 2 veckor ? blir tokig!

thank god its friday

12-19, sen helg. LEDIG. oj vad vi ska äta på harrys ikväll ! bästa Lina & Lisen, vad skulle jag göra utan er ? <3
o på jobbet igår innan när jag var som mest förstörd satt Malin & Tindra o pratade med Kicki, åh vad glad man kan bli för så lite :) snart kör vi hop igen. o mina örhängen är återfunna, vilket betyder att jag får träffa Nina snart :)
nepp, nu måste jag tvätta löshår o fixa naglar, innan gym, sol & system. hepp.
hoppas vi hinner se den i helgen, åh så bra !

Kanske skulle ta o gå o bli ful då.. Eller...

img_1318 (MMS)

Kanske skulle ta o gå o bli ful då.. Eller ..?

bäst just nu

fast september love cpr spelas rätt hårt också.
borde inte lyssna men kan inte sluta.

Var är mina örhängen? ;( mina finaste silv...

img_1298 (MMS)

Var är mina örhängen? ;( mina finaste silvervingar, någon som sett så snälla säg till.. Borta? :( O förresten, är det bara jag som går in i lyktstolpar, staket, stackars andra människor när jag spanar in hos andra, inget snusk, bara väldigt nyfiken hur andras lägenheter ser ut? Jobb 11-20 imorn! Ligga säng nu :) G'natt!

får man inte fart o fläkt skaffar man det själv !

som jag har cyklat, 60 minuter :) pulsspinning med Lisen o vad vi körde o svettades ! fiiiiiiiint ! nu däremot ska jag inte glömma vätskeersättning o MAT så jag inte blir dålig igen. men dethär var simpelt jämnför me bodypumpen !
pressat schema idag haha, Lina undrade om vi skulle fika en annan dag men en annan dag kan jag inte ;) o jag gillar o vara upptagen när jag inte orkar tänka.. fika med syrran innan också, älskade sötaste <3
som sagt, ge mig mer action, drama, passion, full fart !! kör slut på mig så kan vi slappa sen !

DAGS ATT VAKNA

till ännu en galen idag. idag blir en bra dag. o sötaste lilla lilla rumpan !

ny design.

o se om man kan tjäna lite pengar på tidsfördrivet.

jag är så irriterad

vill bara skrika rakt ut, jag blir galen. nej, vänta, jag är redan galen ! det är bara för mycket nu, eller för lite eller vad man säger, det är inte detär I signed up for asså.
haft en bra helg trots allt, JAG VAR PÅ ÅRETS fest, alltså, denhär blir svår att toppa :) så bra annordnat, DJ o sjukt bra ljud o ljus, alla så himla glada, bra blandning av folk <3 åh vad kul det var att träffa alla igen.
det var en ny dokumentär igen, men nu tror jag folk är less på o lyssna. jag är det iaf, haha. jag vet inte vad det är just nu, men jag trivs så bra iaf. VD på besök igår och han var nöjd, det värmer, det förtjänar vi ! nu är ännu en svag länk borta o vi växer starkare.
bilen är trasig, eller ratten skakar när det rullar, hehe, så nu står den där den står. fint, boendeparkeringen dimper nog ner idag.. suck.
nej, nu ska jag sluta gnälla. stängning idag, ny månad, o idag kan jag träna igen!