Lisa Roivas Träning

jag röstade på dig calle .

<3

vaknade vid 07 av gammal vana & gick upp & satte mig framför datorn . gått igenom massa musik & bilder för att få lite ordning . även laddat ner en himla massa mer musik :D så nu ska i-phonen rensas & nu musik att utforska på löpbandet .

orkar mig nog inte utanför dörren förrän senare , nu är det ingen ide o träna ändå , så sjukt mkt folk .

sliten efter helgen , en helg med jobb :D fyfasen var jag har slitit för denhär verifieringen så hit med löneförhöjningen & skjortan nu ;) kurs nästa vecka , ska bli sköööönt .

try sleeping with a broken heart

funkat i helgen , med massa alkohol i kroppen blir det lite lättre .

skitkul kväll hos Sesi innan avgång till ''Nya Palace'' . mycket trevligt ,  höll på & frysa ihjäl bara på vägen hem :D

efter massa soffhäng , pizza & oboy körde vi igen , hade hoppats på bättre uppslutning hos mig för det var fan för kallt för & gå vidare till ngn annan förfest :D men mycket glad att Empa kom förbi med Kathy . Otten för hela slanten var ett trevligt avslut .

död söndag , sov mest & nördade framför TV:n till jag fick nackspärr .

jobb igår , försökte hålla ihop migsjälv & var mest ofokuserad .. men tack alla ännu en gång för allt stöd ..





just nu är jag väl mest arg . arg på migsjälv , för att jag tillåt mig att falla , för jag gjorde valet att totalt ge mig hän & verkligen satsa av hela mitt hjärta . fick jag för det lix ...

mest besviken , trodde mer om dig än tomma ursäkter & betydelselösa klicheer . & jag undrar över vem som inte ett ord på fyra dagar inte hade trott att man skiter i den ...