Lisa Roivas Träning

...

förbannade helvetes jävla skit

Min lägenhet ser grymt mysig ut :) o de ...

img_0861 (MMS)

Min lägenhet ser grymt mysig ut :) o de kan jag lova att den är. Hemlagad pizza o snart varm choklad <3 o lyxfällan, hahaha!

thaikyckling grön curry

mmmmmmm. min absouta favorit att göra hemma, tillomed godare än den att köpa på spicy hot :) o staaaark är den med, värmer i kylan. men strålande sol, hallå, vart tog snön vägen ? fast den får gärna vänta till efter helgen, annars blir de svårt o ta sig till jobbet..
shoppingen spårade, underbart, lägger kanske upp sen.
stora mobilutdelar dagen idag då, brorsan fick min gamla nokia :) o så ska jag skicka den kvarglömda till kalmar, men det krångar lite :S
träääääna sen, första gången på gymmet på friskis :) o med syrran oxå, underbart kul!

ledig idag igen

vad ska man göra då ? sätta på en tvättmaskin & en diskmaskin, gå upp med de bortrensade kläderna, skorna & väskorna på vinden (syns det inte, finns det inte & då får man köpa mer <3)
äh jag vet inte, allting känns så meningslöst just nu. upponer lixom.

Varit på bio igen me babeee :) 'the last...

img_0853 (MMS)

Varit på bio igen me babeee :) 'the last airbender' i 3D, cooooolt! :) men när kommer snön, hallå, kom nuu fina mysiga, mjuka, vita snö!

ge mig mer glamour

jag dör. jag vill va galen, impulsiv och HA ROLIGT ! jag vill känna mig glamouröööös, leva lyxigt,bli bortskämd, behandlad som den prinsessa, gudinna jag är, champange till frukost, högklackat, restaurangmat, utekvällar.
jag vill ha kul, skratta tills jag gråter, njuta av livet. inte jobbasovaätajobbasovaätatränajobbasova.
ge mig bara någonting.

only girl, in the world .

skulle inte sagt ngt igår, vid 21 glider det in en megabuss med studenter. men det blev en rolig kväll ändå, alldeles för trötta, men efter en kvarglömt mobil, en skada o gamla (ej använda!) tamponhger kom vi hem skapligt iaf..
funderar på det ibland, kan ju inte tvinga ngn att stanna efter schemalagd tid, hur skulle de bli om alla tre helt plötsligt skulle gå o stämpa ut.. ? hehe
åh har ingen lust me något, inte ens träna, o det borde jag för jag är frisk som en fisk. vill bara fika/mysa/glo på tv :) nu måste jag iaf flytta på bilen ..

Äntligen uppdaterat, som en ny telefon :...

img_0847 (MMS)

Äntligen uppdaterat, som en ny telefon :D unnade mig spotify premium oxå, sweet!  Så lugnt o skönt på jobbet :)

Dagens aktivitet. Idag går det faktiskt ...

img_0840 (MMS)

Dagens aktivitet. Idag går det faktiskt att sitta ute. Så slappt, så skönt o sitta här medan babe jobbar, hehe.

Med älskligen o snowboardjackan i skärgå...

img_0831 (MMS)

Med älskligen o snowboardjackan i skärgården hela helgen, så skönt, men så kallt.

Min nya favorit frisyr :) Bruno mars- ju...

img_0825 (MMS)

Min nya favorit frisyr :) Bruno mars- just the way you are

Oj vad rörigt de blev, alldeles för tröt...

img_0817 (MMS)

Oj vad rörigt de blev, alldeles för trött för dethär. Men nymålat, det finns inget annat som luktar så gott..  Frukosten gjorde inte ont, det ska de inte göra o sova en timma nu heller! Godnatt!

5 timmars sömn

är brutalt för lite, men måste flytta bilen, hoppas jag inte slirar av vägen & att cykeln står kvar.. eller var det tvärt om ?
men måla klart direkt sen o sen kan jag lova att jag ska sova middag <3

Undra om man hinner måla taket en gång t...

img_0814 (MMS)

Undra om man hinner måla taket en gång till innan jobbet.. Tror inte de, måste tvätta penslar, roller och mig själv, haha!  Så 15-01 tre dagar igen, wish me luck. Mår lite bättre iaf. O hur ska man göra till helgen då.. Äh, oroa sig för morgondagens problem förstör bara idag.

Godmorgon! Jaha, de e väl bara att köra ...

img_0811 (MMS)

Godmorgon! Jaha, de e väl bara att köra då... Det är ju inte en kvist...

jag är sjuk

fast idag har jag inte ont i halsen iaf.. dumt o jobba sjuk men vad gör man inte ? är så sugen på o träna iaf, men känner att de blir lite svårt att andas kanske, hehe. blir bara en liten promenad bort till bilen sen typ ( nej, ingen ny i sikte än.. :P )
tänkte jag skulle spackla lite i köket idag & kolla vad som behövs göras för snickerierna :) sen shoppa såklart, dumt o lägga pengar på hög, haha.
men först, vakna till lite..

Idag känner jag mig stark. Trots halsont ...

Idag känner jag mig stark. Trots halsont som gör att jag inte kan träna :(o trots jag blev väckt 20 min innan av inte bara ett utan två fyllon :D men sovit sen 21 så de e lugnt! Vara bara hos mor o far igår, pappa hjälpe mig me cykeln, äntligen, o god mat, ett glas vin, mig på iphonen o skratt till tårarna kom! Nästan varenda gång jag är där nu för tiden skrattar jag så jag gråter, haha, underbart? "åt du upp katten?!" Ne, snart kommer stekarn o hämtar mig, hoppas på en lugn frukost följt av ett organiserat kaos framåt lunch, en dag som går grymt fort o smidigt. Men de känns bra efter igår, o nollan i fredags så släpper spänningarna lite... :)

livet är bra på att spela en spratt.

när man minst anar det lixom. det är då livet brukar dra till med något riktigt extremt. när man som mest önskar det men aldrig tror det kommer ske, när man som mest vill det men är för rädd för att göra något åt det. då tycker någon det är jättekul o göra något som känns som att någon driver med en. för en sak kommer sällan ensam.

o det är så lätt o lura mig, så, jag säger det så dendär någon inte får tro något annat. få mig på andra tankar, drömma iväg. jag tror på tecken, att saker händer av en anledning, jag tror på ödet. när man öppnar nya dörrar stängs en annan.
jobb 11-19 idag istället, så skönt. funderar på om man ska träna eller.. ja, träna! mer protein!

vem är jag ?

vad definierar en person ? vad gör mig till mig ? varför är jag just jag ? o hur kommer det sig att jag är den jag är ? o är jag den jag vill vara ?

skönt o fika idag. först med världens bästa syster :) hennes kompisar tror visst att vi är tvillingar, hej, det är bara 7 år mellan. men smickrande, tack ! <3 o vad jag önskar att vi kunde va tvillingar ibland, så skönt att du börjar kommer ikapp ;) du är du & du är världens bästa och sötaste ! så stark o så modig <3 glöm aldrig det.
lite shopping på det, o de e lugnt, sålde ju köksbordet precis så denna dag gick jämnt upp ! en munkjacka till träningen o lite saker till hemmet :) gjorde ett riktigt bra kap på Lagerhaus eller vad säger du Lina?! haha..
mer fika & mer ältande.. så skönt o veta att ni finns <3

köksbord till salu

äntligen har jag tagit mig i kragen :) vet ju att det är för stort men kommer kännas konstigt med ett litet ett... men kommer bli mysigt. har funderat klart på dedär med bardisk & hoppar det, vi är så lite i köket iaf o är rädd för att det kommer begränsa när det är dags för att sälja.
är grymt mycket mer shoppingsugen alltså. klocka, källsorteringsinsats till skåpet, duschmunstycke, köksstolar.. se om älsklingen är sugen på en sväng..
annars blir det en sväng med syrran imorn, kanske tillomed Ikea.. älskar deras app, har redan inköpslistan klar :)

Har varit på HC o fixat minanaglar. Vet ...

img_0798 (MMS)

Har varit på HC o fixat minanaglar. Vet att Fia hatar personer som tar kort på sigsjälv :D bilden är till dig! Skitfina, 450 spänn så värt! Basutbud av tights uppdaterat oxå o en gratislatte på Waynes, goooood. O det har faktiskt blivit riktigt fint där o utanför där nya spårvagnen ska gå. Men oj vad inte mkt kunder dom har...

stay

Från onzda :) haha! Körde ännu en kväll ...

img_0746 (MMS)

Från onzda :) haha! Körde ännu en kväll igår, förfest me 4 till blondiner, kunde inte bli bättre! Hade svinkul ute me, men jävla va hets de är i garderoben på Hugo, lös problemet fan! Haha!  Idol maraton, bästa me söndagar. Idol. Lycka, musik gör mig glad, o jag njuter av o se hur lyckliga alla är på scenen! Yeah!  Men nu får babe fan komma hem, vill ha mat & pussar!

buffalo blues

tänkte vi skulle bli små indianer.
efter 4 timmars sömn, tung stängning med trevligt sällskap o en biltur till åby så somnade jag vid 4, ensam :( babe e i skärgården, lyckos. ska iväg o ansiktsmåla med mamma i viken, det är någon dag på BVC :) ska bli kul trots allt. tänkte ställa in igår, men ångrade mig när jag insåg hur gärna jag vill göra något med mamma o att det kommer bli så mysigt, är ju bara ett par timmar <3 hoppas på o bli bjuden på lunch oxå. bra muta som funkar på mig, mat, haha. nej nu ska jag packa över färgerna i en annan påse o :) sen måste vi dra !
o vad händer ikväll då ?

lunchdate med älsklingen

har bara setts en timma i vaken tid sen tisdags, o han drar ut till skärgården för jobb hela helgen. o eftersom jag lovat mamma att ansiktsmåla i viken imorn kan jag inte följa med. härligt o hinna sakna varandra, babe ska säkert fiska med, men det gör ont när man inte får ses så mycket som man vill.
men vi ska käka fredagslunch ihop ute iaf, o det ska inte bli dumt. bara segt att jag ställt om klockan i sömnen o vaknat en timma innan :P