Lisa Roivas Träning

Nu jäklar ska det äntligen julbakas :) hop...

img_0946 (MMS)

Nu jäklar ska det äntligen julbakas :) hoppas de blir ngt kvar till mitt födelsedagsfika, men de brukar ju bli sjukt många väl :P men både jag o babe gillar ju att äta sötsaker <3

for what it's worth .

räcker det ?
så arg, förvirrad, sårad . mest på hur någon människa, som inte ens brytt sig om att lära känna en, kan vilja göra en annan så illa .
det är inte mitt fel, inte mig det är fel på, men vad spelar det för roll för dig ?
jag önskar, jag vill så mycket.
usch, det var verkligen måndag igår. låset/dörren på jobbet frusit fast, larmet gick, entrematta översvämmad, sovit dåligt. ojämn försäljning som tar på krafterna. fick ledigt idag, så jobbar nästa gång fredag. känner att jag verkligen behöver det. tid till migsjälv på dagarna o inte va supertrött på kvällarna.

Första advent. 5 dagen i rad med snö <3 vä...

img_0942 (MMS)

Första advent. 5 dagen i rad med snö <3 väntar på Annika så vi kan verifiera henne som handledare :)  Bli väl ensamt idag me, är väl bara att vänja sig..

Middag med pappa o syskonen o sen bio <3 H...

img_0941 (MMS)

Middag med pappa o syskonen o sen bio <3 Harry Potter, efterlängtad. Ligger bakis o kollar på halvblodsprinsen nu, kommer inte ihåg om jag sett hela eller om jag bara känner igen mig för jag läst böckerna ;) Varför han tycker det är töntigt att jag bloggar? Är det för att det finns personer som verkligen är intresserade? Eller för fel personer kanske läser? Eller bara för att jag är töntig? Jag kommer iaf aldrig i hela mitt liv sluta! Haha!

fredag igen

jobb 10-19 idag , ledig helg <3 nya harry potter står på schemat, o första advent med vad allt det innebär .
nej, usch, bussen går 08:37, g2g .

Jag har en så sjukt underbar dag! Jag är s...

img_0932 (MMS)

Jag har en så sjukt underbar dag! Jag är så glad, upprymd, lycklig.  Fikat me underbara Nina :) så roligt. Berättade om en fest som låter helt underbar, hoppas hoppas :) Kicki ringer o överöser mig med beröm, en nolla till, åååh jag njuter av att vara grym på mitt jobb!  Jag älskar snö, vinter, jul, ljus, saffran, glögg, gran, familj.. Sa jag att jag älskar att jag fyller år dagen innan? Att jag för en gång skull tagit ledigt o bara kan njuta utan att stressa? Att jag är ledig över nyår oxå? Att få spendera detta året o förhoppningsvis fler med världens bästa kille?

lite matematik . för alla som var med igår, o er andra med .

1 McD ute i vildmarken + snöstorm = mycket lugna o sköna kvällar.
1 skåning + 'jag har aldrig varit ute i norrköping' = vi går ut efter jobbet ! :)
låste dörrarna kl 01:00 - hugo stänger kl 03:00 = två bilar åt olika håll för att byta om, låna jättesöta av Anna, tack!
snö + vind = snövallar = parkera bilen lite konstigt o sjunka ner 3 meter i pudersnö (MYS!)
3 tjejer + Johan i en bil = sightseeing genom ett snöigt, mörkt och enkelriktat Norrköping C, köra bil i taxifil (här brukar min pojkvän köra!) vi visste precis vad vi skulle svara om polisen kom; 'det är lugnt, hon är skåning!' (går även bra att anpassa till allt.. det är kö o vi ställer oss längst fram, vi kör drottninggatan ner, ovs .. :D)
25 % på allt på Hugo på onsdagar.. inträde 40:- (80:- på helgerna så det måste va 50 %..) garderob 20:- (samma på helgerna, det är 0%, eller 100% beror på hur man ser det..) iaf allvarliga problem att få kontanterna att räcka haha, tur vi fått lön. (vi kunde ju lagt jackorna i skåningens bil oxå, men då hade vi nog frusit ihjäl, det var ju 3 pers i kö!)
bar + öl + lön+ johan = svepa 2 öl på mindre än 10 sekunder, snyggt.
sanna + bil = köra och dricka lättöl, roooooligt :) sen när Lisa ville bjuda på en till var hon mätt. MÄTT :D inte ens vatten skulle få plats i den lilla magen, 'jag blev mätt!' iiihihi.
onsdag + ja, vad ska man annars göra en onsdag = hela munken på hugo, inklusive inredningen (byggis) KUL o få prata med dig igen! o träffa fredriks vackra vackra syster :) förstår att ni e syskon
hög musik + en öl = dans. DANS :) man blir lycklig ända ut i fingertopparna av hög, bra musik & spontandans.
sista låten + 4 glada vänner = ALLSÅNG
sen utgång + mycket roligt = alldeles för kort tid, ingen ville hem
men seriöst alltså, hur kul kan man inte ha ? vi är bäst !
denna är till skåååuuuuningan :)
o denhär är till alla andra http://www.youtube.com/watch?v=bsuXbkrA_AQ så mycket känsla.
jag är lite trött idag, ska upp på vinden & rota efter jul o skidsaker, fixa naglar o hälsa på Nina på jobbet <3 sen får jag äntligen träffa babe i vaket tillstånd, åh vad jag saknat o längtat !

:) inte riktig än va, men önskar mig lika ...

img_0930 (MMS)

:) inte riktig än va, men önskar mig lika mycket snö iår, tack tomten! Nu är det 1 månad kvar o en dag mindre till min födelsedag! Har jag sagt jag älskar paket?!

vackra kvinnor bloggar, de andra vågar inte berätta om sina liv..

eeeeh jaha ? konstigt citat från en annars mycket bra blogg, men seriöst inte lite fjantigt ... var bara tvungen :)
tredje stängningen idag sen då, snajsigt, hoppas vi tog den igår så man kan slappna av lite.. börjar väl ringa i telefonen snart isåfall..
hmm, what to do idag då ?
har börjar loopa en ny skiva på jobbet, trevligt innan julmusiken kommer igång. vi hade fest i köket igår :)

så maxar du din fettförbränning

Styrketräna. Det enskilt bästa du kan göra för att öka din fettförbränning är att lägga på dig mer muskler. Mer muskler ger en större fettförbränning dygnet runt.


Öka flåset. Bra kondis är lika med hög förbränning. En bra kondition innebär en bra syretillförsel och det ökar kroppens användning av fett som bränsle. Ett effektivt sätt att förbättra sin kondition är löpträning i intervaller, gympapass eller långa promenader.


Ät regelbundet. Kroppen funkar bäst på ett jämt kaloriintag. Att svälta sig är ingen hit för förbränningen, då går den ner till ett minimum.


Rör på dig Att hålla sig aktiv ökar förbränningen. Cykla till jobbet, ta tapporna, hoppa av en busshållsplats tidigare. Det viktiga är inte hur du väljer att röra på dig utan att du gör det.

--

försöker göra något annat på jobbet för att fördriva tiden :) allez klart typ, p-upp för imorn klar :) vi pluggar i snöstormen, har tre blivande handledare på mitt skift just nu. nej, men försöker fördriva tiden PÅ MIN RAST såklart, istället för att göra annat!

fyi, jag älskar snööööööö ! <3 myspys . längtar till helgen, första advent, jag dör, redan, underbart !

jag har mina principer, men glögg o lussekatter är redan kört, hoppas jag kan hålla mig med julpyntet .. iiih.

en tuff brud .

hahahaha, jag är så trasig. detdär med pass alltså, passar tydligen mig efter snart 8 år gymmande, ajajaj säger jag bara. tur att man lixom varierar sig o så, märker man nu. men häftigt, jobbigt corepass igår, det blir att gå fler gånger. hade tänkt o köra ett kontidionspass idag, men hoppar nog det o försöker återhämta mig idag istället. spinning imorn kl 12, gah, bävar redan nu.
så tog en lång sovmorgon, vet inte när jag sov såhär länge sist o inte varit ute kvällen innan. sitter o myser med mitt kaffe, funderar på vad man ska göra idag.. vore skönt med lite luft, men det är så mycket hemma kvar. o det måste tvättas igen.. (gud vilket tråkigt inlägg!!)

s&m

kan inte sluta lyssna på den förbannade låten :D den är så bra.
iaf, vilken annorlunda o stört galen kväll det blev i lördags, lyckades ta det relativt lungt o orkade jobba igår :) 9-17. tidigt, för att kommit hem o somnat vid 01 (efter en taxichaufför, som jag åkte med hem bjudit, för inte en enda kiosk var öppen o de e dyrt o åka till rondellen mittinatten i en taxi :) blivit väckt vid 01:30 igen o låg vaken till 02:30 ... jag vet inte vad det är, vad det handlar om, men jag blir tokig! nu gör vi på mitt sätt.
en galen video på Lina när hon sjöng för alla på svårvagnen, en nipslip för han i garderoben (?) träffade muuuuaaaa som sa att jag måste gått ner i vikt typ 10 ggr (tack för den ;) men nej nej o nej!) o josefine som kmappt kände igen mig.. hade jag lyckats med min outfit ? jag kände mig sjukt snygg iaf ! hahaha..
ne mysa lite hemma, mera kaffe, sen blir det core med emma kl 12! YEAH!

Haha vilken kväll ! Ni e inte kloka (2 av ...

img_0628 (MMS)

Haha vilken kväll ! Ni e inte kloka (2 av tre i somras i en hiss). Vilken service taxichaffisen, ska jag minnas föralltid. Som dina ord.  Nu SPICY HOT !

dagen McD-kändis

ska fan skapa en ny kategori, så mycket famous (mer eller mindre) ansikten vi har på jobbet :) dagens, lasse holm, mycket solbränd och mycket stressad ! :D

har gått sådär med öppna dörrar, inget folk alls, men emma fick måla massa barn & kul o va värdinna ibland :)
imorn är en ny dag, tänkte köra slut på denna kväll med två andra blondiner bara ;)

Träääningsväääärk! Ajaja, kan knappt lyfta...

Träääningsväääärk! Ajaja, kan knappt lyfta armarna o då körde jag inte ens hårt :/ som efter spinningen, jag dör. Är det ngt fel eller är jag bara slapp?! (tror på de sista, få kör vi hårdare!) Jobb 9-17 typ, värdinna för öppna dörrar, visa runt bakom där vi jobbar.. Behöver jag säga att jag är nervös? Så kom gärna inte o kolla hur vi jobbar idag ;)

ibland drömmer man bra konstigt .

iaf när man sover domdär timmarna extra man inte tänkt .. skönt, fast ändå inte. hoppas världsordningen är återställd snart, blir tokig på att må såhär . o så e jag pigg o tramsig på kvällen, eller kanske bara övertrött :D
o underbara älsklingen som sätter på kaffe åt mig när han går upp, försiktigt försöker väcka mig.. kaffet smakar lixom inte så gott nu efter 2 timmar i bryggaren, hehe.
ännu en ledig dag, äckligt skönt. se vad denna bjuder på för spännande. såg kommissarie späck igår, den var inte spännande.

Sick and tierd of always being sick and ti...

img_0900 (MMS)

Sick and tierd of always being sick and tierd.. Men om man lagar såhär färgglad mat kanske man blir lite piggare.. Nya köksstolar inhandlade, äntligen :) sjukt fina. Vilken skillnad. Sista i helgen, sen e köket klart :) se om man vågar börja med ngt mer.. Men de blir inte förrän nästa år, efter åre :) nu ska vi va lediga o spara lite pengar!  Syrran kmr sen ikväll, blir filmmys!

Åh vad jag älskar min lägenhet. O min kame...

img_0899 (MMS)

Åh vad jag älskar min lägenhet. O min kamera :P eller är det programmet..? Oljat bänkskivor o fixat lite allmänt :) vad händer nu då innan jobb 14-22 ?

loud .

s&m . what's my name ? cheers (drink to that) . fading . only girl (in the world) . california king bed . man down . complicated . skin . love the way you lie part II .
vad jag har längtat . vad jag ska lyssna . vakna till blir nog lite lättare .

känner mig konstig

på ett bra sett :) o solen skiner, det är braa !

Stört bra låt, lyssna en gång till innan j...

img_0896 (MMS)

Stört bra låt, lyssna en gång till innan jag kryper bed bredvid han jag tycker mest om i hela världen! Denhär helgen ca precis vad jag behövde, o veckan ser kanon ut! Sov bort hela denhär dagen, seg stängning, men blir bara bättre imorn eller hur?  Inget Sthlm på fredag = två dagar ledigt! O på lördag är det ni som kommer till mig på klinga o får en guida tur bakom dörrarna ;D

o så var det måndag igen

så kul o se att det bara läses när det läggs upp på FB . intressant .
haft en grym fantastisk helg , gjort att som är värt att göra . middag ute i fredags med älsk o goda vänner , lite för mycket god mat på meze o för goda drinkar på bakfickan & vinkällaren . sovit brevid nina medan våra karlar spelade fifa till 10 på morgonen :D
lördag, sov alldeles för länge, hemmamys & lånat ut en klänning till mamma, som jag senare såg på TV & dansbandskampen <3 middag hos pappa & en massa glögg , möta nina , dricka mer glögg o ut & dansa på hugo.
igår var det fika först hos mormor&morfar , sen farmor&farfar . bio med älsk , ''due date'' .
sa ju att ledig helg aldrig hade varit skönare . kunde inte blivit bättre .

Försovit mig. Personen på bilden har inget...

img_0892 (MMS)

Försovit mig. Personen på bilden har inget med historian att göra.. Helene räddar min dag igen :) 3/4 öppningar klara, jag ska orka. Skönt o inte tänka på de som tar min tid o ork. Fika me finaste bästaste lina sen.

Det är väl det enda som behövs...

img_0890 (MMS)

Det är väl det enda som behövs...

hej inget liv

5:30-16 helgen.
ledig måndag. nya kuddar, sängkläder, loves it, köket en till bit på vägen. sista vaccinationssprutan tagen (vart ska vi resa?!)
tis-fre 5:30-16. grymma pass, skönt o sluta tidigt OM man inte varit så förbannat trött. hemma strax innan 17, äta, däcka på soffan. beställt linser, ringt mormor&morfar. sorterat JOBBmejlen som jag äntligen fått funka hemma.
träna får man göra direkt efter jobbet MEN orka när de e mörkt när man kommer till jobbet o mörkt när man går hem. inget att göra där pga snö, skaplig kontrast till helgen med ett par 20-24 timmar... plussat mer än som var budgeterat, hej.
utbildning, av mig själv & annika :) o öppna dörrar om 2 veckor. det är mycket nu.
jag som inte orkar, inte vill, inte bryr mig, skiter i allt just nu.
fet & blek, hej.
o så var det fel datum, det lilla ljuset jag såg torsdagkväll & att ngn faktiskt för en gång skull ville byta min fredag. (inte ditt fel gumman, vi tar det en annan gång ;)
ännu en sånhär vecka.. fan jag älskar ju snö o vinter, men längtar till sommaren igen/redan.
imorn ska jag sola & köpa vinglögg, finns det inte på systämät så överlever jag nog inte denna vecka.

music music music

lyssnat hela morgonen, ska fixa till p-festen, men blev lite halvhjärtat.. vaknat på fel sida, sovit som en kratta & ska ju inte stanna så länge ikväll så hoppas någon annan har fixat musik.
lite frukost, lite TV & sen träna. förhoppningsvis träffa Malin & Tindra oxå :)
hann med shoppingen igår, men istället för grejer till hemmet blev det en supersöt body från polarn & pyret, hihi, var o hälsade på smedberg & sara & lillprinsessan med fredrik igår.
o ja, jag tänker fortsätta att blogga, helst om ingenting, trots du tycker det är töööntiiiigt ! :D

don't meen to be rude, but ...

så najs det var, grymt jobbigt & svettigt, det gör vi igen! lite mage & sol på det, mat & dusch o ner på stan. se om jag kan slå något hastighetsrekord. shoppinglista:
lösögonfransar, strumpbyxor, löshår, handskar, halsduk, ljus, en korg, systemet.. hehe. vi har p-fest o maskerad imorn, ngn som kan gissa vad jag ska klä ut mig till ? <3 ( ljusen & korgen tillhör inte utklädningen hehe..)

ska på spinning !

för första gången i mitt liv :D med emz, 25 min lunchspinning tror jag blir en alldeles utmärkt början !
känns som senaste inlägget var månader och åter månader bort... <3