Lisa Roivas Träning

Här kan man definitivt va en dag som denna...

img_3506 (MMS)

Här kan man definitivt va en dag som denna ! Bästa helgen på hela sommaren!

Silence ! I kill you ! Härligt bakisnöje, ...

img_0489 (MMS)

Silence ! I kill you ! Härligt bakisnöje, pilla ut kärnor för göra stört goda smoothies :) har jag förtjänat efter ett par timmar shopping. Händer ikväll då? Ska man ner på stan kanske...

det kändes sådär o blåsa håret..

svettigt ! ska inte klagaaaaa.. samtidigt som man prova hundra outfits för inget känns bra just idag ! men nu kommer finaste Nina o busar, ska nog kunna styra upp något va, hundra år sen!
hmm, blir lite trött, det är väl ingen som tar min blogg på riktigt..? att jag är såhär? kanske ska skriva något seriöst o chocka ! fast bara en sån sak, att jag måste ursäkta känns sådär också. men så så vi reder ut det. inget jag skriver eller allt jag skriver. försöker driva med resten av bloggvärlden. hajar ni? sluta gnäll iaf, eller sluta läs.
call it what you wanna call it! jag har världens i särklass absolut vackraste o bästa syster o det är iofs seriöst.

Vill inte va sådär men jag fullkomligt äls...

img_2335 (MMS)

Vill inte va sådär men jag fullkomligt älskar dethär vädret! Nu palla lite rabarber o gräslök :)

''men om man råkar träffa en bil när man slår?''

''då kan man ju inte ropa 'fore!' då får man ju ropa 'ford!' istället!'' nivån var hög igår på golfbanan, haha ! men kul hade jag iaf ! men fan vad man får gå 18 hål . idag blir det slappt värre, börja läsa en ny bok, skönt, för den jag läste nyss kan ha varit en av dom sämsta jag läst någonsin ! men man måste ju läsa klart o så...

häromdagens minigolfoutfit

kjolen finns numer på H&M, sjukt besviken, köpte min i Berlin o trodde jag skulle få va ensam om den ;) även toppen, 40 spänn, perfekt ! snygg frilla btw.
alltså svett i öget gör ont, fyfan, länge sen jag svettades så mycket, sjukt skönt. o så jävla skönt att bara vara ledig o inte göra ett skit ! <3

skaplig värk <3

träääningsvääärk ! hade tråkigt så var på Bodypumpen igår, fint ! ja eftersom bowlingen på Hugo behagar ha stängt mån-tis så var jag ju tvungen o göra något för o få lite träningsvärk :P sen nackspärr på det var iofs rätt oskönt..
faktiskt riktigt god planka på Hugo igår, gooooda mojitos o gott (?) sällskap !
boring skitväder, drar halvmilen på det, haha det vill jag se migsjälv orka...
någon som ska göra något kul idag ? måste planera för en kräfskifa snart ju !

börjar på semestervecka 3

såja ! men eftersom det inte var någon som vill eller kan åka utomlands så får vi la göra det bästa här hemma istället ! igår började världsmästerskapet i stora sommarsportskampen ! torskade i minigolf igår, aquagolfen var det väl ingen som vann riktigt men ändå !
frisbeegolf i Folkparken.
fotbollsgolf i Lindö.
bowling på Hugo.
biljard på Cuebar.
sen blir det väl minigolf på ett par banor till, är det någon som har ett förslag så kom gärna med det ! o är det någon som vill vara med så tveka inte, jag utmana alltid ;)
kan inte sluta tänka på hur bra det var på Hugo i fredags. inte en käft ute, men sjukt kul folk ! uteververingen stängd, men det var ju mest underhållande, hoppas det löste sig till lördagen! bästa bartendrarna, alltid! o sist men inte, fan va bra musik det dundrade på, länge sen jag blev imponerad, sista timmen där alltså ! kungligt !

årets sömntuta !

jag vill ju busa idag. mer minigolf, äta mat på stan, shoppa, sola, promenera, gå på bio. kanske går att väcka med pannkakor, men orkar jag ? seg, förkyld satan fortfarande, känner mig rund o tung lixom. o så less på det sämsta vädret ever ! här kanske får mig att känna mig lite piggare.. tänker inte skriva något om fröken Amys död, sorgligt det är det verkligen, men hey.
varning för naket !

Andra gången på kort tid blöder mitt hjärt...

img_8613 (MMS)

Andra gången på kort tid blöder mitt hjärta. Mina tankar går till alla drabbade. Läst bloggar sett på nätet o tv. Ingen bra dag att göra det idag men men. Spenderat dagen i Lindö o spelat minigolf me pappa & bror. Lite mat sen bangar jag ikväll vill bara hem o sova. Tack du för underbara ord igår, du får det att verka så lätt :) det var årets utekväll igår alltså, tequila fem i 3 är kung! Imorn är det träning hela dagen som gäller. Peace.

lets live tonight !

haha det var ett medvetet fel. eller ? äh. o inte det minsta okej alltså ! HAHA !
blir bara en av två underbara blondiner, hoppas du får en mysig helg men att vi kanske ses imorn ändå :) o helt plötsligt blev jag lite sugen på dans ikväll trots att jag svor på att det blir bara vin&räkor o dans imorn.

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen, ja...

img_4450 (MMS)

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen, jag faller. Eller iaf kommer ännu närmare. O nu har vi likadana träningsoveraller hahaha fast de bara är jag som är pensionären! Nu blire mer slapp på högsta nivå, bleka tänder, dammsuga kanske lite måleri! Sen fan en vända till solen, jag dör utan! Ikväll vitt vin o räkor med finaste blondinera!

Åh dra åt hela helvetet vänner! Ser ni vem...

img_1916 (MMS)

Åh dra åt hela helvetet vänner! Ser ni vem som kommer?! Haha jag döööör! :D

Hultsfredsfestivalen efterfest kör vi nu! ...

img_3549 (MMS)

Hultsfredsfestivalen efterfest kör vi nu! Maggio <3

jag är så jävla förkyld !

och det är så jävla tråkigt ! haha . kan inte sova för jag kan inte andas , kan inte träna osv. funderar riktigt hårt på vad man ska göra.. hmm.. leka med Malin & barnen ! <3

idag har jag inte så mycket att säga .

vaknade trött o jävlig o förvirrad , men kom på att Veronica Maggio spelar i stan imorn o det var väldigt gott med mat i magen så nu mår jag bra igen. en promenad med visa Lina & en godis/glass/chips till kvällen så räddar vi nog denna dag också. till dess ska jag läsa denna finaste fina blogg, som en long lost friend skriver, om o om o om igen.
http://carlsons-kreativa.blogspot.com/
http://carlsons-kreativa.blogspot.com/
http://carlsons-kreativa.blogspot.com/

Fick låna två väskor av finaste syster! Tä...

img_9833 (MMS)

Fick låna två väskor av finaste syster! Tänkte jag skulle bli bohem i sommar ;) tänkte även jag skulle måla sista elementet hemma men blir vin med Maria istället !

Att chilla med en bok o nya höstmodet i so...

img_5709 (MMS)

Att chilla med en bok o nya höstmodet i solen kändes så rätt idag, verkligen bara stänga av o göra nada, underbara semester. Att pappa bjuder på pannkakor nu när vädret bjuder på en skur gör denna dag perfekt..

dagens renoveringsobjekt !

haha jag . åh ville så gärna träna men känns inte helt okej i halsen :/ hoppas det bara är stämbanden o inget mer tack! avvaktar till imorn igen men hej det ser ju ut att bli sol :) ligga ute hela dagen såklart !
men först lite fixa fixa .
o lyssna på denna o minnas. vi letade efter Mange hittade honom inte , men alla känner honom. när Mange S gästrappade på Maskinens spelning trodde jag jag skulle ramla omkull av garv. vilken jävla grej alltså.

Ännu en bild från Hultan, grannens tält, d...

img_5494 (MMS)

Ännu en bild från Hultan, grannens tält, dom bjöd även på mandelkubb. Tänker på hur mycket du hade älskat det... Åh hej där kom bakisångesten, äter lite mer godis o kryper längre ned mellan lakanen. Vänligen återkom imorgon!

Stannar i sängen hela dagen, lyssnar på re...

img_8780 (MMS)

Stannar i sängen hela dagen, lyssnar på regnet som minner om första dagen på Hultfred. Kunde inte varit där med en bättre tjej! Ingen sömn eller mat på 4 dagar men definitivt så mycket mer av livets goda. Jag är såld, biten, kär! Att förlora festivaloskulden till ett imponerande Hultsfred 2011, behöver jag säga något mer? Är så lycklig att vi åkte, det var så mycket bättre än jag någonsin kunnat drömma om! Stolt över att väcka liv igen i den gamla festivalen! Nu däremot stannar jag i sängen hela dagen, haha så jävla sliten o känner mig lite förkyld! Men hade någon bett mig stanna en vecka till, hade jag inte tvekat en sekund! Gå in på FB o gilla Hultsfred o läs vad människorna skriver hoppas jag ni förstår vad det var som var så bra!!

jag var bara tvungen .

Jag ska ut och åka tåg.
Vill du följa med mig?
Känner du dig lite låg?
Ska du följa med mig?

Dårarna får stanna hemma.
Tårarna får stanna hemma.
Det brinner i mitt hjärta.
Det brinner i min själ.

Vi ska på Hultsfredsfestivalen,
Vi ska på Hultsfredsfestivalen,
Vi ska på Hultsfredsfestivalen,
Vi ska till Hultsfred!

Vi ska på Hultsfredsfestivalen,
jag ska skrika mig hes och vara full och galen.
men glad att jag slipper se honom :D och hoppas jag slipper se dig, eller, det kan bli kul ? nu kör vi !

Festivalpackningen !! Men kände att jag ka...

img_4221 (MMS)

Festivalpackningen !! Men kände att jag kanske behövde ngt mer men kunde inte fokusera på vad efter störningar som inte-få-ut-tågbiljetter-ur-automat o väderprognoser om regn! Så en cider o annat på det så !!

BAD RIDDIM .

bad . precis så bad som Hultan kommer bli , herregud , hoppas vi överlever , vet inte ens vad jag ska packa ! så om någon har något tips kom gärna med det ! urspårat.
om jag tyckte det skulle bli skönt igår , ännu mer idag , dock kommer jag väl störa mig ännu mer på alla socialt handikappade människor eller så får jag helt enkelt satsa på att va lite lullig hela tiden !

Åh va underbart det var i dag, lite kallt ...

img_1879 (MMS)

Åh va underbart det var i dag, lite kallt bara, men gick att bada sen iaf o semesterbrännan kommer. Ännu en slapp dag imorn, ska bli så jävla skönt o dra härifrån o bara festa o lyssna på musik o skratta i 3 dagar. Bort från denna stress o press o tjafs o ifrågasättningar. Men kommer sakna..

mot varamobadet ! :)

det är molnigt i stan men hörde de skulle bli sol ;) strunt samma, vi får väl promenera annars eller något !
hörde de skulle bli sol i Hultsfred till helgen .. spelar ingen roll det heller, nu är det bokat o klarrt o Norrköpings två solstrålar intar stället såatte !
ingen bild , ingen musik , håll till godo <3

Chillat på arbetets museum, ätit på burger...

img_0008 (MMS)

Chillat på arbetets museum, ätit på burger & c:o o åkt spårvagn. Nu häng på en filt i solen, vad händer ikväll?

bästa starten på semestern !

Fia kom o hälsade på i fredags :) en sväng på trädgårn o hugo , träffade ytterligare en gammal vän , såg solen gå upp igen..

lördag, en sväng ned på stan o bakismat, bilturer för att sedan sätta igång med grillning på gården i solen med flickorna. mötte halva jobbet på munken in the park, sjöng med till sahara hotnights, en snyggast på deli o dans på hugo hela natten. älskade lökringar på max o årets roligaste biltur hem. sunkan fullast hos mig o ytterligare en efterfest hos grannen.
kan säga att jag sov hela dagen igår, gick upp för mat typ. satte på en film på kvällen o sov ytterligare 12 timmar inatt. sem-fuckin-mester ! nu ska jag & Fia turista i mitt älskade Norrköping.
uttryck som ''det var det risigaste!'' och låten nedan har fått sig en helt ny innebörd!

Om vi var bakis eller? Haha nej, nu grill ...

img_6001 (MMS)

Om vi var bakis eller? Haha nej, nu grill på gården o snart kör vi igen, ses vi på rmunken ikväll?

hultsfred !

jag har aldrig varit på en festival, jag har vägrat, mest för att jag är för bekväm !
men.
nu för tiden vill jag utmana migsjälv o göra saker jag aldrig skulle gjort innan !
det lockar att sova i tält, försöka va snygg när man egentligen är rätt äcklig o full, o bara se artist efter artist efter artist med andra människor som är där för samma sak. har blivit lite biten av alla som varit på P&L tror jag...
sjukt sugen, kör ba! nästa helg, någon mer som ska med ?

dagens feelgood låt !

åh den är så mysig o glad man vill bara vara glad :) ännu en chill kväll med bara grabbar som fått mig på bra humör ! men nu, sova snart upp igen o jobba sista dagen ....

jag stör mig på folk som inte har Facebook .

haha, hur ska jag då kunna leta reda på dig som försvann ? o hur ska jag då kunna, fröken nyfiken i en strut, uppdateras i vad som händer i ditt liv, när man känner varandra för lite för att höra av sig.. haha det är störigt ! är det någon som hänger med i hur jag tänker ?
näe, nu ska jag ut i solen, vill någon åka o bada, let me know, jag böjar jobba 16 :)
haha älskade Fia, jag ÄLSKAR denhär bilden, den får mig att lägga mig på golvet o garva varje gång jag ser den! underbart!

jag kan lixom inte låta bli .

att sätta mig här när jag kommer hem. o läsa. mys.
fan vad lyckligt lottad jag är. inte bara ett gäng grymma tjejer på jobbet. idag har grabbarna imponerat o jag hade nätan glömt hur chill det är att bara hänga med killar. tack som fän för idag.
2 fucking dagar left. låt mitt psyke överleva.

X

för mig är detta årets sommarplåga . eller iaf sensommarens . sverige goes lonely island . åh min älskade älskade afasi , kommer sakna maskinen ..
men hiss eller diss ? jag älskart !

slagit nytt världsrekord .

men de va inte särskilt kul, ny rekord i o ta sig till jobbet, en timma o 15 minuter inte okej. inte kul när man åker tidigare för hinna med frukost, göra sig iordning osv o ramlar in 3 minuter innan man ska börja DYNGSVETTIG ! förstörde min dag kan jag lova. kedjan hoppade fyra gånger sen gav jag upp så jag gick med helt svarta fingrar med cykeln till jobbet. enda positiva, man kan rulla i nedförsbackarna !
nej , jag vill inte 'bli vuxen/växa upp' inte än. inte flytta ihop, inte gå på parmiddagar, inte skaffa barn. jag vill inte va seriös, inte behöva tänka på vad jag gör, jag vill ha det exakt som jag har det nu. tyck vad fan ni vill, jag är nöjd o glad o vi har sjukt kul ihop, länge sedan jag skrattade såhär mycket så ofta o jag har tid till o göra vad jag vill ! tack för du är bäst o tar hand om mig ! lilleputt.

en två tre .

fyra ! wuuhuu !
men som det ser ut nu, festligt jävla väder man kommer ha på semestern.. naerå, kommer bl asbra, skulle ju bli sol imorn. på förmiddagen. en liten stund.
4 veckor kommer springa förbi hur som helst ! renovera, träna, sova, festa, resa !
idag blir det vilodag, fyfan vad träningsvärk jag har ! cykla till jobbet o jobba 11-21 kommer jag iofs inte undan :) tur att dom ringde igår annars hade jag nog fortfarande trott jag skulle stänga o glidit in vid 16 nångång.

lite mer Lisamusik, ska jobba på Juliplaylisten nu.

nytt läppstift .

ser rött ut , men är mer korallrött åt orange , sykt snyggt . att rekommendera från Isadora . fick även med mig hem en ny av mitt nya beroende, en kjol , supersöt :) gilla nytt inför semestern !
ny ska jag laga stroganoff o sen äre BP !
intressant värre.

I love it loud , can you turn it up ?

film igår men somnade innan den var slut , o mitt i världens jävla skrattanfall , haha , lever nog till jag blir 100 nu. att man kan ha så roligt med en liten godis hahaha.
mysa klart med kaffet, lite fix hemma, sen ska jag o handla med bruschan. steg ett i projekt renovering hall <3

Störd tjej på Kinarestaurangen.. Vilken he...

img_2728 (MMS)

Störd tjej på Kinarestaurangen.. Vilken helg så trött.. O så jävla sööööööööt lilla bäbis på jobbet, grät en skvätt av glädje! :)

jobbsöndag .

snart dags, ingen cykel ut för jag fick inte cykla hem igår. dunderskur o strömmen gick på jobbet, underbart. snälla är ni som skjutsar runt på mig, det är verkligen dags o köpa sig en bil. typ imorn !
gjorde ni igår då? jag sov. började kolla på på andra sidan häcken sen var jag vaken nångång vid 22 o sen sov jag igen. kul tjej, kul lördag, hoppas Wasa kändes som förr, det tvivlar inte jag en sekund på ! jag var slut som artist. idag kan det bara bli bättre !
gaga? uhlala? varför vilja låta som någon annan ? det är säkert inte hennes meningen, men kom igen. fast det är ju ett säkert kort, med tanke på hur många som gillart.

the best thing you never had.

ska nog kanske inte skriva det jag tänkte skriva först, haha. less på o höra från er. blir lite klok, ena stunden bönar du o ber o sen inte ett ord. men det kanske var det som var meningen. det är inte lätt när det är svårt... o vilken jävla dröm dessutom!
nu ska jag iaf regera jobbet ihop med en av världens vackraste tjejer, det kommer bli legen-wait-for-it-dary !

lite snyggare , lite bättre

blev jobbet idag, yä, fan va kul vi ska ha i helgen!
o vuxen blev jag visst idag. cykla till jobbet, jobbade frivilligt lite över, cyklade hem. nu ska jag laga matlådor till helgen och tvätta. PÅ EN FREDAG ! en film blir det nog också :)  herregud, vart är världen på väg ? börja 8 imorn..
nej, vänta, livet är för kort, blir ett glas rosé på det !
nu är det 6 arbetsdagar kvar, o lika många till Fia kommer till Norrpan !

jag hoppas, jag drömmer, att marken du går på

inget regn här idag, cykla till jobbet strax, varför sover jag som bäst dom morgonar jag måste gå upp ? bråttom bråttom o här sitter jag :) första träningen sen innan operationen också, härligt !
igår blev ingenting som jag tänkt mig. men Hanna & jag slängde ihop en liten fläskpannkaka, tog ett glas rosé o en öl på trädgårn. skönt o komma ut o heja på folk o prata med Hanna såklart !
lyssna på repeat, bara för att jag minns hur mycket du hatar den.