Lisa Roivas Träning

Glad Påsk då!

lite sugen blir man ju !

 
 
 
put your drink back up, put your smile on.
 
 
 
 
 
 

det enda dåliga med att vara på toppen

är att det är så långt när man craschar. som idag. men bara att damma av knäna igen. tagga en sväng på stan, kanske en sväng in på systemet. påskmiddag hos mormor & morfar. kanske utgång, den som lever får väl se.
 

det var INTE menat att jag skulle springa idag !

helvetes jävla . ursäkta . jag blir bara så less ... 
kramp i vaden efter en kilometer, men det kan jag acceptera, körde trots allt ben igår. kommer fram till strömmen o tvingas vända för där är det isgata, och då menar jag is i hela trappen ned o så långt ögat kan nå. springer förbi pronova o tappar telefonen, hur vet jag inte? som tur va är den redan spräckt, kanske ska kolla baksidan nu ... springer några meter till och DÄR börjar knät göra ont.. vad är problemet? har inte gjort ont på evigheter o har sprungit mycket längre innan?! ska det aldrig bli bättre, gå över, ska jag aldrig kunna springa ute som är det skönaste som finns? helt knäckt.. vänder om hemåt o efter fjärde kilometern kommer spränghuvudvärk. WELL FUCK YOU DÅ! gick sista biten. det är sånt här som får mig att tappa hoppet ... jag vill bara springa ...
 

you take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe.

But if you take the red pill... 
 

vilket jäkla lyckorus !!

så himla kul det var !! vilket drag det blev till slut, och jag har aldrig svettats så mycket i hela mitt liv, helt ärligt ! wow så roligt, tänkt att få jobba med dethär nu, vilken dröm !! tack snälla alla som kom o köttade med mig idag !!
bara massa härlig bra positiv o konstruktiv feedback, det kommer bli så awesome ! nu mat & vila en stund, gud så slut jag blev, sån mental urladdning. sen kör vi långfredag, vad ska alla göra ikväll? 
 

ladda 60 minuter spinning då !

mitt andra pass som intruktör & min familj kommer bland annat , tihi , nervöst är det men så taggad , nu ska vi svettas !!
 

doesn't your dreams scare you?

det börjar bli riktigt lerigt o blött ute !

luktar förjävla illa och man blir kall på rumpan, men vad gör det när man få träna med världens härligaste gäng?! ibland tror jag träningsvärken i magen inte kommer från benpendlingar utan garvattackerna som inträffar! underbara är ni! försökte ta massa kort men alla mina appar bara crashar hela tiden så gav upp. nu mat, sen film o jag lovar att jag ska äta chips! 
 

kunde inte bestämma mig vad jag ville ha till frukost !

så jag tog allt ! ja frukost såhär dags, firade ju påsken med kosken igår så ! men mår okej, bara väldigt trött :) 
 

finns alltid en anledning till bubbel !

mest för att det är så gott, o man blir sprallig! firar av lite ledighet, diverse tentor, och att livet är awesome. jag är awesome. och ikväll njuter jag lite extra. för det, är jag så himla värd. 
 

PROVA PÅ XTREMEFIT !

Missa inte, imorn i Vasaparken kl 18:30 o GRATIS såklart ! Nu blir det skönare att träna ute, våren kommer, men definitivt inte mesigare ! Nu ska jag dit iaf o köra ett pass, sen skulle det va kul o shaka lite kväll kan jag lova !
 

nu ska fettet brinna !

nu blir det åka av på morgoncardion kan jag lova ! finns på Topformulabutiken, tack för hjälpen ! nu öva på mitt spinningpass litegrann !
 

riktigt partysugen idag !

någon som ska ut eller vill hänga på ? 
 
 
 
 
 

I love U

forever and ever and ever and ever and ever...
 

hotellfrukost fast hemma .

 
 

underbara härligt soliga morgon

sovmorgon. lite svårt att ligga kvar bara, dags att fixa persiennen kanske. flyttade mig o min kaffekopp till soffan, snart blir det långpromenad, nån som ska med? 
 

hur kan jag fortfarande känna såhär ?

förlåt att jag klagar, men sen i lördags, hallå? kan inte ens cykla ju :D underbart svettigt idag iaf ! duscha, krypa ned, o inte ställa klockan imorn, jag ska vara törnrosa... inga måsten... underbart... 
 
 
 

så mycket positivt som bara möjligt idag

så skönt att ha detta gjort !

packa upp bara, hämta paket, köpa kosttilskott sen kör vi lite mage & bästa Moa's spinningpass på NC !
 

Last chance tentaplugg!

Första jag är riktigt nervös för! Nu tar vi den!

lite mycket att göra då ...

stört lång och fullsmockad dag. åkte hemifrån 6:40 imorse, tentaplugg 8-16:30, kom hem 17:30 o dumpa grejer för att bege mig till mitt första styrelsemöte med HSB. kom hem innanför dörren nu igen & plugga till 00 är planen. inte trött eller så är jag fruktansvärt övertrött. äta vad är det? lite mat nu då kanske, marathonladda för imorn. o definitivt inte rum för Xtremefit idag, som tydligen körde 300! :( men efter tentan imorn, är jag ledig i två veckor, behöver jag berätta hur mycket jag ska njuta av att inte ha någonting planerat??!
 
 

måndag & work work work !

bästa jag hört på länge ! nu kämpar vi för att nå dit vi vill , okej ?
 

forgot how to sit !

note to self, se till att kunna sitta på rumpan när du ska tentaplugga! inte gick det något vidare att spinna heller. men varenda sekund av smärta tar jag emot med glädje, det är värt det alla gånger. kalkyleringsplugg en stund till nu & heldag i Linköping imorn med mer plugg. 
 
 
 
 

söndagsspinning på det !

som är den allra bästa !! sagt "hejdå" till Emma som går på mammaledighet & fått ytterligare ett fantastiskt roligt besked idag hihihi men det hade jag ju hoppas på också ;) någon som vågar gissa ? jag är i alla fall taggad till max ! och hur UNDERBART är det inte att kl är 18 och det är ljust ute, hörde jag sommarkänsla? 

det blir ju ingen äcklig lunch heller !

JAG ÄR GODKÄND I PROGRAMMERINGSKURSEN !

sån lättnadskänsla och med orden: 
 
"bra jobbat under kursen, du kan vara stolt!" från min handledare ! FETT SKÖNT I tell ya !! sån lättnad jag känner, så skönt att kunna släppa det bara. jag är bäst.
 
så skönt att äntligen vara klar med något jag som jag aldrig trodde jag skulle klara men kämpat som fan för , drömt mardrömmar om och bävat för att läsa om den nästa år ! istället har jag verkligen lärt mig att koda och tycker nog tillochmed att det är helt okej sysselsättning...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

mera morgonguld .

så skönt ute , men som vanligt la runkeeper av haha . och nu kommer smärtan från gårdagens ben ♥ ♥ ♥ 
 
 
äggrör med skinka, apelsin & yoghurtkvarg smaksatt med mosad banan, kokos & kakao . nu blire plugg igen !

morgonstund med guld i mun

har man ingen balkong tar man det näst bästa , alltid garanterat varmt . jag gör väl vad jag vill , jag är en katt .
 

man är ute & är full en gång !

ja då hamnar man i tidningen, och nej jag gillar inte bilden ! 
 

home sweet home .


smörgåstårta <3

 
hur gott kan det vara, helt galet ? och inte så onyttigt som man kan tro , välj rätt bröd & ät med måtta bara <3

belöning !

får man när man är duktig . jag fick i form av städning av hela lägenheten som jag knappt varit hemma i på dryga två veckor & en massa jävla tvätt haha . men också smörgåstårta i Lindö och nu ska mina BEN och ass belönas med en riktig jävla omgång ! pwo svept, värma upp med lite dammsugning sen kör vi ! 
 
 
med glädje ! 

jävla skittenta !!

varför göra om båda delarna när man klarat ena ? tar sån energi och tid, skulle till och med behövas längre tid ! och teoridelen är helt galet mycket att läsa in att man omöjligt kan kunna allt. fått prioriteringsordning hur vi ska läsa in men ändå går det inte. ingen genomgång av gamla tentan och knappa anteckningar på den om vad som är fel. dryga svar på mejlen från läraren och ja, det känns jättekul att behöva göra en till omtenta ! fast det är ju en intressant kurs . blääääääää ! och jag tyckte igår var en dålig dag hahaha . fml .
 
 
 

perfect practice makes perfect .

 
 

fredagsgodis .

kommer aldrig tröttna på vaniljkvargen alltså, never! liten stund till bara, klockan ringer 5:30 imorn inför tenta .... 
 

fotosession på Xtremefit ?

inte riktigt då, kan jag lova, igår höll magen på att gå av, men härliga bilder, klockren stationsträning igår, nytt rekord i smärta o slogs ett par gånger på samma pass !! 
till alla er som vill testa på, nästa vecka den 28:e på torsdagen, mer info kommer på FB. sålänge, gå in på XTREMEFIT.SE  och kika o köp bootcamps, jag lovar att det är värt det, bästa träningen just nu !
 
 
japp, självklart är det jag ! 

har haft bättre fredagskvällar .

tentaplugg . men knasens ben alltså , ooooo mmmmm gaaaaaaaaad ! 
 

when it's good, then it's good, it's so good

util it goes bad . den enda som kan slå mig är migsjälv. men nu är det gladiatorerna FINAL !
 
 
 
 

livet är jääääävligt hårt !

 
fu.

så var det dags igen !

Xtremefit-träning i Vasaparken, hänga o slänga i lite TRX:er ska bli riktigt skoj! Bilder från gårdagen, tuffaste jävla gänget i stan är vi!
 
 

NU HÅLLER VI ALLA TUMMAR !

precis skickat iväg mitt livs viktigaste jobbansökan, jag är så förväntansfull, så himla häftigt det kan bli . 
wish me luck !
 

investeringslunch !

nää, men däremot en mycket inspirerande födelsedagslunch för världens bästa syster som fyller 19 år idag ! hipphipphurra & jättegrattis igen ! pappa bjöd på maten och båda på mycket inspirerande samtal om livet och Linnéa & jag insåg att vi har prov på samma grejer imorn, investeringskalkyler bland annat ! jag är så stolt över att vara din syster, du är grym, ger mig styrka och nu kämpar vi på lite till ! måste bara vila lite först & ladda för en mentalt utmanande grej som måste göras !
 

ladda för 10 timmar plugg då !

3,5 km intervaller blev det, jag är ingen löpare då. har sån träningsvärk på sidan av magen/ryggen o latsen att jag vill gråta typ. och hatar detdär löpbandet alltså, och man kommer alltid åt stopknappen som sitter precis brevid där man ändrar incline. men oj vad lätt det går inomhus, lätt att andas, lätt att röra på benen. superfrukost & nu tentaplugg för glatta livet, nu sätter vi dethär!!
 

först tänkte jag testa 5 km utomhus

men sen kom jag på, nää. har ju knappt sprungit något och jag vet hur det blir. går det bra springer jag på o får ont i knät. bättre att jobba upp det nu i ett sakta tempo. vi tar lite intervaller på gymmet istället. godmorgon!!
 

efter Xtremefit-mat !

 
nötfärs kryddad med hemmagjord tacokrydda. extra kvarg, ost med låg fetthalt, avokado o massa annat grönt.
för vad ni än gör, glöm inte eller strunta i att äta, gör bara smarta & medvetna val !

backintervaller med träningsvärk !

campusbacken och jordhögen brevid, blandat med dips & boxhopp på bänk, burpees och snabba utfall. inget att rekommendera med sjuk träningsvärk o spagettiben efter 3 dagar med spinning. man vill dö. fick höra att till och med jag såg trött ut idag! men efter känner man sig mer levande än någonsin. idag var det snöigt, jordigt, svettigt, iskallt, halt, skitjobbigt och superkul och allting gjorde ont ont ont och det var så skönt! man måste vara lite sjuk i huvudet tror jag. XTREMEFIT ÄGER ! nu ska jag äta & sova, och drömma om dom vackra siffrorna jag såg jag skulle få som skatteåterbäring. det blir den bra sommar!
 
 
 

inte för allt kaffe i världen ..

jag. är. så. trött. men insåg förut att från den 26:e mars är jag ledig till den 8 april & blev så nöjd, längar. nu kör vi lite till !
 

favorit i repris !

vakna till den här en onsdag & riktigt skön träningsvärk från Bodypumpen igår & ingenting kan gå fel ! 
 

största TACK till alla som stöttat och peppat mig idag !

jag är så extremt trött nu bara, lovar att svara på allt imorgon ! bäst är ni iaf, tack för ni finns ! drömsött.
 

18:45 ikväll smäller det !

då leder jag mitt första egna spinningpass på Nordic Club i Norrköping !! äntligen nått ett av mina mål och uppfyller en riktig dröm, att få jobba med träning !! repade sista gången nyss och är så taggad nu !! hoppas vi ses där ;) och superdupertack till alla som peppar mig, ni är guld värda ! nu maaaaaaat!
 

kändisspaning med XTREMEFIT !

Tobbe Trollkarls superkropp har det stått om på Aftonbladet, Denise Lopez har tappar 17 (!!!) cm runt midjan på 10 veckor o Bobbys armar ska vi inte prata om ! tveka inte att haka på nästa camp ! nu ska jag till gymmet !
 

nu mår jag som en prinsessa igen

lite plugg, packat upp väskan o fått lite ordning hemma, handlat massa mat. långfrukost & finalen av biggest loser. taggad för kötta gym & sista reppen av mitt spinningpass om en liten stund. 18:45 ikväll smäller det, så nervös!

 

sex for my ears .

de få gånger jag glömmer ställa klockan ..

det är då jag inte vaknar runt 6 där. tydligen trött igår o vaknade med smällhuvudvärk idag, va fan. missa föreläsningen, men kanske lika bra då det verkar vara stopp på E4. planera om hela denhär dagen, ja <3 
verkar ju ändå vara bäst i Sverige, it's something! 
 

underbart ljust ute .

så mycket enklare att komma upp o komma iväg till gymmet då. halsont som bortblåst, mår fantastiskt.
 

silver linings playbook .

se klart slutet på en riktigt riktigt bra film alldeles strax, lär somna till den. först mat. skönt att vara hemma.
det kommer jag tycka i ungefär en minut till ..... 

Snap back to reality!

Och den gamla spinningcykeln, på tisdag får jag äntligen sällskap i salen! #vecka11förstapasspågymmetsöndagkl20:)

det kanske är dags nu ?

är jag redo nu ? men detdär med att betala mer på ett korridorsrum än vad jag gör sammanlagdt varje månad på min bostadsrätt känns riktigt ofräscht. nä, spenderar sista timmen på bussen med CV-uppdatering istället. 
 

göteborg !

helgen kunde inte blivit bättre. inte nånstans. det var precis vad jag ville och behövde, nu tar vi vardag igen. kommer tillbaka hårdare och starkare med mer plugg o träning, efter blivit ordentligt ompysslad & bortskämd.
en helg fylld av massa första gången, skratt, frukost på sängen, soligt, blåsigt, snöigt vårgöteborg, choklad och lakrits-mässa på elite hotell med provsmak till man nästan sprack, geocashing, leksaksbutik, åka blåa spårvagnar, tacos, lite film, sovmorgonar & riktig amerikans brunch på diner. bättre än jag kunnat drömma om.
 

mitt kontor de kommande 4,5 timmarna

klart godkänt, här kan jag lätt va.
 
 

fredagsfetingar !

 
nu ska jag redovisa mitt programmeringsprojekt, wish me luck :) sen...
 
 
 
 
 
 

jag gör väl vad jag vill !

då var man tillbaka !

till vardagen, men vem vem bryr sig, fredag fredag fredag !! 
med dugga som man inte läst till, tumme som mer blå än tumme, bruten röv så lär inte kunna köra ben på ett tag & en miniförkylning med ont i halsen som irriterar, vem bryr sig? haft det så jävla fantastiskt så ni anar inte!
dock hade jag helst bara packat om väskan just och dragit till Göteborg i eftermiddag... 
 

Frukostutsikt.

Trots sämsta uppvaknandet blir det nog en kanondag ändå! Idag, Tandådalen haha!

<3 mat <3

eller en del av det. och mer kommer det bli. nästa bästa med att vara borta.
 
 
 

'cause I don't wanna lose you now, I'm looking right at the other half of me

heldag i Hundfjället

today was a good day ! 
 

Nu är vi på väg!

Japp, nu skiter vi i dethär! Mot Sälen, och jag får äntligen läsa något annat än studentlitteratur. Vad jag ska njuta. Och av sol, snö, snowboard, god mat och bästa sällskapet! Puss!

godmorgon Norrköping !

så går det när man inte kan sova, rensa tankarna med en pw. uppvärmning för kylan i Sälen med, sviiiinkallt, min ansikte gör ont. nu peta i sig lite frukost, om en timma drar vi!
 

jag hoppas på anton med tror på robin !

eller menar jag tvärt om ? loreen iaf , åh så bra du är <3 
 
mitt lördagsgodis. packa blir imorn men packning förberedd iaf. längtar efter att sova i bilen typ haha!

jag kraschade !

all energi tog slut, sista lilla droppen med tror jag. mage i TRX:en o en stund på crossen gjorde sitt. och så mycket att styra med o mello o allt. får se hur det går eller om jag vaknar på soffan och får panikpacka imorn :)
 
 
 

ASS to the grass ladies!

Man får inte utav spinning eller zumba, trust me. Jag kommer dock inte få ramla något i Sälen för då kommer jag nog inte upp igen, ajajaj säger mina skinkor idag! Soft dag på jobbet, blir lite cardio efter, hem & städa & packa & dö framför mello, länge sen jag var såhär trött asssss...

här står jag och steker pannkakor!

kl 7 en lördagmorgon, varför inte? :) heldag på gymmetjobbet väntar!
 

en dag kvar !

sen ses vi igen älskade bror, som jag saknar dig ! snownboardåkningen och minisemester är bara en bonus <3
 

det var gott idag också !

"du kan ju inte ta kort när det ser såhär grisigt ut!" det var exakt det jag skulle ta kort på.. inte mycket gladiatorer blev det, ska se hinderbanan på boxen nu när jag krypit ned. babbla bort kvällen men det var alldeles fin, mycket visa grejer blev sagda idag, när jag väl kunde prata. höll på att avlida av hunger på gymmet haha. men ben blev det, fin kontakt med rumpan saja haha, 50 burpees och ett gäng intervaller. oh it's on! sova, gymmet innan jobb i receptionen 10-17. glöm inte Nordic Open imorn heller, kommer bli galet! 
 

ÄNTLIGEN!

som jag längtat, programmeringsprojektet inskickat!! YEEEEAAAAHH!! firas med ben på gymmet!
 

med en frukost som denna !

och strålande solsken kan inte dagen bli annat än success! måste ju ladda inför kommande hotellfrukostar också, haha. isande kallt men ändå. duggan gick bra, mitt "banksystem" är KLART, bara sista dokumentationen kvar sen iväg! äntligen får jag mitt liv tillbaka! 
lunchat i Linkan, nu rör jag mig hemåt igen. bara liiiiiite kvar!
 

såhär glad blir jag !

om jag får G på förra tentan, sista dag att få reda på det är idag. om jag får ett par poäng på duggan jag ska skriva vid 10. om programmeringsprojektet jag lämnar in idag blir godkänt, för då har jag klarat denhär dödens kurs. fast, jag är redan jävligt rätt så riktigt glad ändå. nu kör vi!!
 

perfekt att vakna till en fredag !

fredagsdisco ! slutspurten till helgen nu, gogogo, nu kör vi! jag har dugga kl 10 så nu sistaminutenplugg! godmorgon!
 
 
 
 
 
 
 

två dagar kvar !

fyllda med studier och träning och gladiatorerna och tacos imorn. lördagen får fyllas med träning och jobb och träning och melodifestival och packa. söndag drar vi till Sälen igen ! nu sova ett par timmar kanske är bra...
 
 
isigt i April 2012.
 
 

I will remind myseft that this is my dream .

har ni några löften i mars ? 
 
 
I will try something new.. done and done ! 

badass bootcampträning !

veckans första träningspass avklarat, så grymt skönt! jag som skulle "ta det lugnt" fick en viktväst istället! alla prova-påare imponerar med kämparglöd och glädje! hoppas vi ses igen! nu skräpet (pizza på avbetalning!!!) på TV3 o lite mat, sen pluggar vi en stund till!
 

det sitter i ditt huvud !

det sitter ialla fall i mitt. att anta utmaning och genomföra den! att inte ge upp eller ge efter. att ge sig fan på att man ska övervinna det, klara det, göra det och sedan göra det med bravur! 
 
att göra de rätta valen och de rätta proiriteringarna. att fortsätta trots att det enda man vill göra är att sluta. 
det handlar inte bara om träning/viktnedgång utan i ALLT! för mig är fokus just nu på att klara av plugget.
 
känslan som uppstår när man inte ger sig och satsar 110% på nånting man aldrig tror man kommer klara av, för att sedan klara av detden är fullständigt obetalbar och det finns inget som slår den ! ! ingenting !
 

tyvärr. det är inte tillräckligt många som får uppleva den, för man slutar nånstans på vägen. ge inte upp, ge aldrig aldrig aldrig någonsin efter, acceptera inga ursäkter och gör alltid ditt allra bästa i alla lägen alltid ! 
 
 

lunch som en chef !

jag vet inte om det behövs någon beskrivning ens till denna bild. 

tre dagar kvar tre dagar kvar!

woop woop, jag kommer dock va helt slutkörd ! inte sova riktigt än heller.. 
 
 
 

riktigt skön paus .

veckans avsnitt av biggest loser, en stor inspirationskälla och ja, jag gråter varje avsnitt. nu dags för plugg igen.
 
 
kyckling med lättkokosmjölk, en svätt soya och massa cayennepeppar & överdrivet mycket grönsaker i alla dess former.
 

ett litet snedsteg eller misstag rättfärdigar definitivt inte ett annat !

abs are built in the kitchen ! du kan inte väga upp en dålig kosthållning med träning ! inga ursäkter ! 
 
 

mysmusik på en onsdag , man tackar <3

... settle down with me, cover me up, cuddle me in 

 
 
 
 
 

programmering är rätt så kul ändå !

när man går från klarhet till klarhet iaf så är det riktigt roligt ! men just nu vill jag bara köpa skor ! 
tappa inte fokus. tänk på vad du vill mest istället, skor nu eller resa i vår/sommar .... ?
 

jag saknar det så !

varje gång lixom, jag vill bara träna o min lilla kropp mår inte bra utan det. idag blir det en promenad, men först en heldag i Linköping, det går bra nu. och till alla er, glöm inte att gå till gymmet, för min skull. 
 

4 dagar kvar !

sen drar vi på semester till Sälen, som vi förtjänat det! underbar dag tillslut! nu slockna på två röda.
 
jag och min syster Linnéa, Åre 2011.

GRATTIS KEEP TRACK UF !

till vinsten, bästa företag ! SM nästa ! så himla himla stolt över min duktiga och ambitiösa lillasyster ! <3
glöm inte att stötta, ladda ner appen & gilla på Facebook ! <3 
 

you only study once ?

haha stod på tavlan i klassrummet i torsdagmorse, så sjukt. för det är väl inte sant? iofs vill jag just nu bara göra det en gång...  definitivt inte såhär mycket iaf !

 

 

 

 

 
 

tisdagsdisco !

blev en bra dag av denna med! fått massa gjort och dundrade in lite poäng till kalkyleringstentan, yeah! nu mot Norrpan igen och UF-mässa i StadiumArena! <3 dock går det åt ett par sånahära låtar ändå!
 

 

 

 

 

 

 
 

having a bad day? jag gillar inte tisdagar.

för mig är det sämsta dagen på veckan. har sagt det innan. trött o grinig och missade bussen som enligt mig gick för tidigt ! inte för jag missar något men ville verkligen få ut max plugg av denna dag. lite bitter.
 
 
och en get :)
 

ännu en dag närmare min dröm .

jag är så avundsjuk på dig, Fia <3

och grymt imponerad och stolt ! JAG VILL OCKSÅ TESTA CROSSFIT ! <3 hihi.
 
för inspiration läs här http://teamreebok.wordpress.com/ och glo här :)
 

ej i liggande ställning !

hahaha. men bara i tre dagar tjooohooo det innebär att jag är med i leken igen tidigare än jag trodde. dvs om jag känner mig kry då på den fjärde dagen ! 

det såg extra hårt ut idag !

stenhårda är ni ! så avundsjuk ! ett gäng viktvästar och riktigt högt tempo och ingen kom undan idag ! 
det ska vara jobbigt, det är då resulteten kommer, bästa träningen! 
 

självklart när jag inte kan träna !

då händer de roligaste grejerna :D nu trappas intensiteten upp, Xtremefit goes TRX ! 
 
 

måndag måndag måndag !

stort leende. sovmorgon. kaffe. penicillin. nedräkning till söndag. en föreläsning. fokus ! :)
 

Filmkväll !

Bästa grannen! Nästa gång bjuder jag på mat :) först röjarralf, nu silver linings playbook. Mindre liten o ynklig nu.

jordnötsmör <3

skratta inte åt mina scones, sjukt goda var dom iaf :)
 

I am such an idiot !

vaknade redan imorse och kände aj. men tänkte jag går o kör igenom passet o så kör vi i eftermiddag ändå. kände redan på cykeln till gymmet att aj. en låt och jag började få ont i ryggen också, eller om det är en släng av hypokondri med. det går bara inte. 
iaf, nu ligger jag här, beordrad träningsförbud och antagligen en vända till VC imorn. 
får väl skylla migsjälv när jag tror jag är superwoman (vilket jag iofs är!!!) o kör på ändå. spinnar & tränar utomhus o blir kall om rumpan. 
jag tycker mest det är pinsamt egentligen, jag ber tusen gånger om ursäkt till alla som skulle kommit idag :) hoppas att de flesta dock som skulle köra vasaloppsspinning på divesre gym över staden fått sina begär stillade ;) men jag lovar, snart så gör vi ett nytt försök och ni är ännu mer välkomna då! nu ska jag tröstäta scones <3
 

tack Emelie för en superkul fest igår !

 
härlig blandning av gamla och nya ansikten, skrattade så jag grät! en sån riktig förfestförfest! hoppas ni hade minst lika kul ute!! nu börjar jag bli så nervööööööööös....
 
 

min lägenhet förfaller!

wtf? eller är det bara ett tecken på att det är dags? först min finaunderbarastemyslampa som verkar gett upp, o nyss persiennen som snöret gick av på så det får vara konstant nere? fail, det är skapligt mörkt lixom :)
 

LÖRDAGSDISCO !

alltså, jag har så bra musik på min playlist nu så det är svårt att sitta still och programmera! ikväll är det party hos min kusin som fyllt år, ska bli riktigt trevligt och faktiskt umgås. dock nyktert och hem när de går ut, men det känner att det kommer bli en grymt rolig fest ändå!
 

såhär kul hade vi tidigare i veckan !

med Xtremefiten i Vasaparken ! kom o kör prova-på igen nu på torsdag 18:30 :) benpendlingar, riktigt riktigt bra övning, man får abs av stål !
 

MAT !

smakar aldrig så gott som efter ett par timmar på gymmet ! blev lite mellis, en snabb sväng på stan och bodypump också, allt innan 11:30. förbannat gott med fullkornspasta asså :) 
 

insomnia .

suttit här i mörkret vaken en stund, inte kunnat sova. kunde gjort viktigare saker än läsa massa träningsbloggar & dricka kaffe, men hade ingen lust :) nu är frukosten i magen, så let's köra en förmiddag på gymmet, rygg, mage, triceps, mitt spinningpass, sen finns risken att det blir bodypump också, why the fuck not lixom?
 

gladiatorerna, 9gag & kokostoppar.

köttat röv och spinning också, fredag i ett nötskal. "nyttiga" kokostoppar då, nu kör vi rally igen, men något fredagssnacks måste jag ha (A) en däck på det, så man får ut något av lördagen oxå ! träning, plugg, fest :)
 
 
tjejer. bara gör era squats. bara gör det. alla vinner på det. 

äntligen gymtime!!

nu äntligen blir det ett par timmars kött på gymmet, som jag längtat, känns som det var evigheter sen jag var där!
och jag vet att det är fredag men det skiter jag fullständigt i, ben it is! och Lindas spinningpass o sen köra genom mitt eget efter! och ja jäklar pwo:n satt där den skulle, hej!
 

fredagsdisco !

Känslan som uppstår..

När kl är strax efter 9, solen skiner och man är på väg hem efter regerat duggan, på en fredag! Den är skön! Fredag!!