Lisa Roivas Träning

back again

vilken kväll det blev. 02.30 o vi fick ta taxi hem för ingen hade bil :D men så är det ibland.

nu ska jag ut i solen, punkt, inget annat ! :)

tredje stängningen av fyra

tralla. börjar 17, bussen går 15:31 . men det blir make & mat på jobbet, funkar.

aja, det var trevligt så länge det varade, haha, o lätt näst snyggaste, det är ju lixom inte sant. kanske dumt av mig, men det är sånt som händer.

men det är gott & få höra hur bra man är, att någon tycker man är vacker. fortfarande, efter så lånt tid o så mycket som hänt. ibland så känner jag mig faktiskt tillomed lätt värd det !

funderar på vad nästa vecka kommer ge mig. träna träna träna, den lovade solen måndag tisdag verkar utebli, TRÄDGÅRN ska besökas iaf, mormor&morfar ska mysas med och lägenheten ska bli klar.

hade jag inte tagit dendär extra öppningen hade jag bara jobbat två dagar nästa vecka :)

söndagsförmiddagspowerwalk

oj. vilket långt ord.

så går det när man kör en nykter jobb helg. har nog bara varit ute en eller två gånger direkt efter stängning, tre med onzdá typ. vet att jag har mött upp Sandra på otten en gång o gjort mig iordning hos Malin för att dra till palace, men det är inte riktigt samma grej. halva med en partykväll är ju förfesten :)

så det har blivit en lugnt helg, ensam tillomed, eller inte ensam på ett dåligt sätt utan på ett jävligt skönt sätt :) det behöver man när man stänger, inte för jag sover så mycket ändå, men :)

nej, nu blir det en söndagsförmiddagspowerwalk soim sagt, Malin kom hem så vi kan promenera tillsammans :) saknar er redan !

jag är så stört trött

var o hämtade cykeln o gick direkt till sängen igen :S vaknar vid 14 o ser att det är strålande sol ute o tänker fan, jag måste va dum som är inne. sen gick det 5 min o sen kom molnen, så sen var det okej igen ..

laddade hem robyn's album ''robyn''  har haft henne på hjärnan flrea dagar och det är fortfarande lika bra :) http://www.youtube.com/watch?v=KGfzGb8-b64 kolla in !

men jag tror det inte är jag som kan hantera dethär alltså. varför måste jag alltid vara så himla korkad, vet ju att jag sabbade det nu, om kanske inte fler saker. jag fattar inte varför det ska bli så bara.

men jag fortsätter o köra, det är eran loss. hoppas ni förstår det.



saknar er i Oslo massor ! speciellt min Sofia. från o ses, bo, leva tillsamman o prata 12 timmar om dagen till o inte ens höras på MSN dagligen är rätt stenhårt.

om det är någon som tycker jag verkar nedstämd så är jag bara sällskapssjuk okej ? :P

jag tror vi behöver en dokusåpa ! ''Lisa Roivas' NEW BFF !''

one stängning down, three to go

segt kommer det bli, som vi jobbade igår, det var hur lugnt som helst, men vi gjorde allt extra noga.

sen när jag kom hem var jag såg himla sugen på o fixa allt jag köpt på Ikea igår :) så klockan två inatt satt jag o monterade ett köksbord och två skohyllor, satte över massa fotografier från gamla ramar till nya, haha, rullade ut o puffade till nya mattan. men fint blev det iaf, ojoj.

nej, nu ska jag gå o hämta min cykel som förhoppningsvis står kvar på Smedby AIS (hoppas ingen ser att det är en Lindöcykel) o hoppas på att knät/ benet hållet. nu har jag inte rört på mig på sjukt länge, illa. men jobbet är ju inte lätt fysiskt om man säger så :) sern har jag min härliga fylleskada med, snacka om att det gör ont... emelie :P slå detta !



det kanske inte ser så jävligt ut, men det är sjukt stort o bullar typ ut :;S haha så går det när man dansar på bord som går sönder !

dagens låt. så bra att jag får ont i magen.

bakfull, redan fredag :)

haha svennebanan. så bra. o nej, jag är faktiskt inte bakfull idag, dock känns det som det, men jag har sovit 13 timmar inatt, haha.

trött idag efter ännu en vecka fylld med äventyr. tisdag, p-rulle som sagt, slutade på Wasa med Fanny, Irnel o Macke.

jobb onsdag 15-01 o inte fan tänkte jag banga Otten ONZDÀ :) fick skjuts ned, mötte Lovisa & Sara i kön o massa folk inne, hade svinkul ! lite efterfest, en najs strippshow, haha.

inte många timmars sömn, upp o jobba 11-15, sen skullle jag åkt iväg med papi till Igelfors o kollar på när syrran spelar match på ÖFF, men hon skulle bara spela första matchen :/ så jag o brorsan tog en tur ut till Elgigantisch, köpte högtalare & baslåda (haha, stackars grannar :P) o trådlöst tagentbord o mus. nu kan sugdatorn stå där i hörnet, istället för att den blir överhettad hela tiden o jag kan ha TV:n som skärm. najs najs.

ne, nu ska jag fixa lite, vänta på att bruschan ska vakna, IKEA here I come ! (L)




fan vad bra den är, tack Mikaela :) åååååårets sommarplåga ! :P

skapligt festsugen :)

hoppas på att det är några som är taggade till att tagga till lite ;) kom nyss på att jag var sjukt sjukt dum o tackade ja till o va kvar till 01 imorn, vafan, det är ju ONZDÀ premiär på otten. aja, kanske kanske kan gå efter, egentligen hade jag inte tänkt att gå alls :P

fyllebild från onsdags förra veckan, haha, vi skulle jämföra blond o blond o slutade en blondinkatastof. oj vad jag skrattade igår när jag gick mms:et :)



nej, nu sjutton måste jag fixa mig ! o ta ett glas vin, mums !

smaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaart !

o somna ifrån något så oemotståndligt. men det kanske var lika bra, var helt sinnes trött o hade väl bara vaknat en timma innan jag ska ut till mormor&morfar :) har miljarrder saker o göra, som vanligt.
nu ska jag ned till tvättstugan iaf.
en annan smaaaaart sak, imorse, på jobbet, hade inte tid riktigt o ställa mig o asgarva eftersom jag var själv i ett stressigt frukostkök :) men kul var det ;)

btw, IDAG HAR VI P-FEST ! :D

skapligt dålig tajming döh

:) hehe alltid. o jag älskar korta sms. ''knulla...?'' haha. här är vi inte fina i kanten inte. men ändå. ''ser du hur jävla fin hon är?'' haha. det är något jag sent kommer glömma. det vill säga aldrig.

stängde i fredags, var ute en stund med malin&liam innan, skulle ta en promenad men fastnade på färgagården istället, med hanna&isabell & glass :) fick skjuts ut, malin skulle ut o säga hej för första gången efter bebisen :)

blev sent, var inte hemma förrän halv 3 typ o sen upp vid 10 igen, för att hinna med bolaget innan en tur ut till jobbet igen o ansiktsmålning . synd att det var så lugnt, hade varit grymt kul o måla fler barn, bev typ bara 6-8 hello kitty & 2 spindelmannen . det är så himla kul o barnen är bara fööööööör söta . börjar verkligen komma in i det.

sen var det hem o sova en kortis, sola, o ett himla stohej för att få tag i folk. massa vin & ännu mer eurovision (GRATTIS NORGE !!!!!) hamnade på en kort fors hos öhman & sen begav sig ett riktigt överförfriskat gäng på ebba, söder, dahla, karna, patte öhman mfl. til harry's, haha. första gången jag var där, riktigt trevligt, men gick rätt tidigt, hade väl sådär kul :) men det var grymt trevligt o se något nytt, måste föribi där idag o hämta min kvarglömda tröja. vad är det med mig o supa bort saker, hahaha ?

ne, nu är det frukost 1 (blir alltid en frukost 2 kl 10 då man är hungrig igen)  framemot o om 20 min ska det ta mej fan cyklas till jobbet :)

i eftermiddag kan ni räkna med den största/värsta/bästa shoppingturen EVER ! haha här ska det brännas välförtjänta norska kronor !

my sex is on fire

trött, seg, fortfarande inte 100 efter  veckans dåliga sömn, blev inte bättre av att sitta uppe o efterfesta till 9 på morgonen o sova mellan 11 & 15 för att sen jobba 17-01 igår o upp o tvätta nu :P

vilken dunerkväll det blev i onsdags då, inte riktigt som planerat, trodde inte det skulle bli något men full i magen på redbulljäger grogg drog jag till wasa med Sebbe&Dicken. träffade massa folk, drack ännu mer öl, har en sjukt bra video när Danne sjunger ''en det av mitt hjärta'' haha.

men det får vi verkligen göra om någon dag/natt/morgon/middag/kväll. jag höll på o dö !

nepp, nu ska jag göra något, sova typ, haha. sjukt bra låt.

hörde jag skål ?

dåligt med det iaf. sitter här med ett glas vin, precis varit o solat, så lär inte bli något häftigt ikväl, myser en stund, sen sova tidigt om jag inte börjar med något projekt som man lätt blir inspirerad till efter ett glas vin. har miljjjaaarrrder bilder o posta på ansiktsboken tillexempel :P

jag är nog en riktigt inbiten fjortis fångad i en 22-åringskropp. det enda jag vill göra är o festa, haha, naevars, finns väl fler saker jag gillar. men som att jag är sjukt lättunderhållen, det är ju va en positiv sida, man har barnasinnet kvar. se bara hur gad jag blev när jag hittade vääärldens längsta pomme. den såg iofs ängre ut när den stack upp ur paketet, men iaf.



om det är någon som undrar vad fan jag har på mig så är jag VIP. very importent gammal McD nucka. även värdinna :)

sen kan ju kvällens val av musik oxå disskuteras ! men jag diggar det, grannarna är väl glada att jag inte köpt nytt ljud. än :D



men seriöst, kom igen. jag vill höra skål !

dagens kändisspaning

idag har Martin Svensson varit på vårt jobb o käkat med sin familj & hej & hå vilken kallaballik det blev, herreguuuud vi har en föredetta kändis på McD igen, oh my good, vad uppspelta vi bli när något händer i vår lilla håla :D

även världens sötaste Ebba var ute hos oss idag, men då när hon inte gjort en låt som man röjer sönder varje helg på ''lilla'' så är detta inlägget inte tillägnat henne :P

för er så som inte vet vem Martin Svensson är, så är det inte han som sjunger ''vacker utan spackel'' som Jesper så pinsamt var tvungen att fråga om ;) utan ''du är så yeah yeah wow wow'' och den andra mindre kända ''fiskar som viskar'' !





och om det är någon som inte tycker låtarna är bra, så kan ni ju prova o sänka en vinare, dansa i glada vänners sällskap o lyssna igen... :D

men efter 10,5 timmar jobb, 2 mils cykling & en timmes sömn igen är jag sugen på fest.

godmorgon

är absolut inte redo för att cykla. inte efter 5 timmars sömn, var tvungen o kolla färdigt igår :)
bäst enligt mig, Island. grattis Sverige iaf.

schlagerfeber !

jag är ju alltid den som ser finalen, wow, jag är helt galen egentligen. men dehär med delfinaler, jag vet inte riktigt.
ska väl kolla till jag somnar iaf :) men jag vill ju ha all musik med :P najs med det trådlösa nu så datorn kan följa med bort till sängen ...

roligt att man precis kom hem

och faktiskt från jobbet & inget annat & ska upp igen kl. 04:00 för jobb 05:30 - 16. livet är stenhårt.

massor o göra hemma fortfarande, plus massa nya papper o fylla i som kom med posten idag.

borde ju sova, men vill så hemskt gärna se eurovision delfinalen idag. men vad gör det när jag missar på torsdag iaf ?

det är helt strålande sol ute

helt fantastiskt. helt fantastiskt att man ska jobba med, haha.

suttit o läst alla bloggar på min lista, har några jag skulle vilja lägga till & läsa dagligen.

tycker du att du platsar ? lämna en kommentar ;)

nu tänker jag ladda hem musik till min nya I-pod, behöver ny musik för idag får jag mina nyckar till cykeln så imorn blir det cykla :) det hade varit härligt o göra det idag med, men men. skriva in mig på gymmet imorn igen, ska inte göra ont.

det är fortfarande inte för sent för beach 2009, jag lovar :) 3 kg är åt rätt håll !

nu tänkte jag börja blogga igen

men vet inte riktigt vart jag ska börja.

antingen börjar jag från när jag flyttade till Norrköping igen, den dagen solen strålade bländande i Oslo, min pappa körde en timma vilse och tre bakfulla blondiner fick springa 5 trappor med mina saker. pappa & jag fick även finfint sällskap i form av fröken Sandra, letade efter McDonalds o hittade det inte förrän i Karlstad.

framme inte alltför sent kvällen den 1 maj, inser att jag förmodligen inte får min lägenhet förrän efter helgen.
åker & kollar på film med någon som fyllde år igår, 25 och grejjer, som jag inte glömde, jag lovar ! (A)

lördagen var det lite drag i som vanligt, party som vanligt, först med brännboll på himpa med grabbarna, testkörde cykeln och var nykter just då, lite middag hos mor&far och sen förfest hos Cissi ! tror vi var på palace & hade det skitkul.

vaknar söndagen och kommer på att syrran ska spela match på Idrottparken och det gjorde hon, och så hon gjorde det, mål och grejjer. har nog aldrig varit stoltare.

måndagen & tisdagen flöt på, med massa och mer flytt till lägenheten. städat och packat upp hela dagarna & halva nätterna. tisdagen var även första arbetsdagen på nygamla jobbet, en stängning med Jana, Annso & Hannes och hade helt galet kul .

onsdag ledig, var hos Malin och satt i telefon hela dagen tror jag, massa saker att fixa, skönt att få det gjort. sen blev jag så lätt övertalad till lite party igen, fotboll hos Ortiz & sen mer röj på Cuebar, ''hörde jag skåål??!'' för att dra vidare till Wasa & möta hela halva McD-eliten o ha toppenkul.

vaknar tröttare än tröttast torsdag o inser att jag ska ju jobba idag, tillomed utlån till Ingelsta ! inga arbetskläder i närheten så bror får skjutsa mig till Klinga, maaaat & sen till Ingelsta. möter Sandra som ska försöka få ut pengar på mitt norska kort, vilket är omöjligt ;D jobbar med Marzi, Johanna, Emeli & Anna från Rondellen, en tjej & Robbin från Filmstan o Carlsson från Klinga. skiiitkul, kul att det känns som alla är en familj.

fredagen tror jag att jag ska va ledig, men nej, en stängning igen. först stan med Sandra o sen hem o laga mat o dra o stänga med Jeppe, Carlsson & Robban, lika trevligt som vanligt.

lördag åkte på äventyr & köpte en massa växter, blommor & krukor till lägenheten, för att sedan få en lagom kaosartad lördagseftermiddag med massa strul med förfest o en oväntat tur ut till kusinerna i Krokek som fyllt år. förfest sen tillslut hos Natta i Haga, Otten som jag inte var sugen på så jag gick själv till Palace, haha.

söndag, helt död, låg i sängen hela dagen o igår var det upp kl 04.00 för att börja jobba 05.30. inte det skönaste jag gjort, sjukt trött igår o bara sur o tvär. somnade tidigt o upp tidigt idag & fixat massor.

idag väntar jobb igen 11-19 o sen är det smärta igen för jobb 05.30 :D








it is fukkin lovely to be back !
 I know you have missed me ! :)