Lisa Roivas Träning

inte längre billigt o snabbt !

nu snackar jag inte om en natt med mig, haha. usch, vad illa jag är, haha ! lite självdistans måste man ha ;D
ne, utan mitt underbara jobb. prishöjningar efter prishöjningar, folk blir tokiga, plus att de flesta får vänta 5-6 minuter på "special-beställningar". jag säger bara, det kommer spåra ur snart. när det har hänt såhär mycket på 3,5 år så...

o jävla smålänska mongon idag, haha, men det är kul o kunna stå o asgarva utan att folk bryr sig :)

sitter o snackar med tuijisen på msn, o en kompis via sms. han kanske ska åka till afganistan, läskigt tycker jag.

vilka mogna inlägg jag har gjort på sista tiden, sry. men jag har inget bra att skriva om, mycket roligare o läsa vad ni andra styr med :)

nattens bubblare:
gwen stefani- wind it up.mp3


"I know you think he's fun and stuff,
 but does he know how to wind you up?"

en massa favoriter ! :)

       
   

ge mig ännu mer sommar, tack ! :)

usch så trött jag är !

somnade väl 03.30 igår eller nåt, fast jag kom hem strax efter 01. det var något jävligt som lät, o sjukt högt lät det med. kunde inte riktigt sätt fingret på vad det var, men det var inte grannen ovanpå som fått ragg igen. det kan ha varit en tvätt/disk-maskin eller torktumlare eller nåt. det var ingen som dammsög, men det kan ha varit nån som poppade ! o är fallet så, blir jag riktigt förbannad, för det betyder att det var nån som hade efterfest :S o i dehär huset är det bara jag som poppar ! hahaha !

kaffe o frulle nu, täkte jag skulle hinna med gymet innan jobbet idag.

haha. så jävla illa. men nu har jag sagt tack för mig !

nakna kocken..

... lagar lasange. inte helt naken, men alla som vill se nåt snyggt får gå förbi min lägenhet nu, haha.
lyckades komma på hur man gjorde HELT själv, hopppas bara det blir gott, för jag är sjukt hungrig. bara att den ska stå i ugnen typ 30 min nu !

tog en annorluna promenad, förbi eber o runt strömmen där, över femöresbron... fick mig ju inte på bättre humör direkt, en miss av mig där. fan.

o om jag inte var förvirrad när jag vaknade i morse, så är jag det nu. shit, jag är helt fucked up i hjärnan, tack vare dig. jag brukar inte bli såhär, buhuhuhu.

jag har lite svårt...

att få mitt berömda arsle ur vagnen :D nu har jag iaf ätit lite frukost. tror jag börjar få grava ätstörningar.

tänkte att jag skulle ta en långpromenad. det är dagar som denna man saknar Lindö. sitta på verandan o lapa sol eller promenera utan att bli kolmonoxidförgiftad. när jag blir stor vill jag bo i de nya lägenheterna som de bygger i Lindö (har ni varit o tittat på dem? om inte, ta det som ett våräventyr, ät glass o vandra i hamnen o gå förbi o kika. wow säger jag bara!). jag kommer förbi ett lägenhetsbarn som jag blivit nu.

jag kan acceptera att bo i gamla silon i Sörping med.

helt sne ny design ;D

men jag får det ju inte att funka :/ haha. orkade inte surfa in på webdesignskolans hemsida o glo ;D den är väl lite sådär halvseriös, lite väl svart nu till sommarn, men wtf :)

doktorn fixade min näsa :)

haha, inte på det sättet, även om det hade varit trevligare. har typ varit täppt forever, men är inte det längre. tänker inte berätta vad jag råkade ut för hos öron-näsa-hals-läkaren igår :S o dra åt helvete, måste jag alltid få de mest störda läkarna ;D det var en upplevelse i sig, haha. de som har plockat bort sina halsmandlar vet väl vad jag yrar om. aja, ska dit två ggr igen iaf, se hur det blir. fan, de e inte dåliga på att mjölka på pengar i detta land.

"du gamla, du fria.." det som började så fint, aja, det var väl inte hela världen. hade ju iofs varit kul om sverige vunnit mot nåt lag som är relativt bra :S

inte för jag såg på matchen, satt o blippade mellan den, Eminem Live i New York (fuck, vad grannt!) o såklart Bad Boys 2, lalala.

men a. snart ger jag upp, jag förstår mig inte på dig !! inte för fem öre. vid dethär laget borde du veta vad jag vill med dig ;P


image115

Lisa Miskovsky- Acceptable Losses

inte konstigt att dendär låten är bra !! text&musik: Jocke Berg  !! mihihi. underbart.

skulle egentligen postat iväg dehär inlägget igår kväll, men bloggen funkade inte alltför bra. som alltför ofta.

illa med hockey istället för desperate housewives, tur att de visade house, men glädjs åt LHC, fan va kul !

försov mig idag. eller försov o försov, som bara 3 timmar längre än vad jag behövde.. vet att jag bara blir tröttare :S

ska till doktorn 13.45 idag, hade jag typ glömt. bara lite.

sen idag blir det nog lite mer glass :) det var lite kallt igår när jag & tuija skulle äta glass o glo  i resekataloger, eller aa, hon frös,så vi gick o fikade oxå. skönt som fan !

glass ?

är halvars öppet ? vart fick jag för mig att jag läst det ? aja, det är ju bara att gå förbi o kolla !

image110


på tal om ingenting, tänkte jag skulle prova en ny deo igår för min gamla var slut. denhär har rekomenderats av min mor. jag ska sluta prova nya grejjer, man ska hålla sig till det man vet funkar. det ser nämligen ut som om nån har lagt en sats eller två i mina armhålor ! det hade iofs varit o prova något nytt, HAHAHA !!

ne, nu ska jag göra mig iordning, ska hinna förbi lite resebyråer innan glassen !

ännu mer solsken :)

det lixom tränger sig in o värmer hjärtat... "I'm so lucky, lucky..."

igår gjorde jag inte mycket, dock gick ut till Lindö för att låna bilen o handla mat. fick med mig lite fler fiskar hem med, så söta är dom :)

aja, kul inlägg, men det är väl ungefär lika kul som folk tycker jag är för tillfället. hörs då...



ANDREA- TIME TO PRAY.MP3

jag säger bara en sak...

jag tänkte va chill o inte skriva nåt, men orka.

sen har jag en till sak att säga:

Fader Abraham,
fader Abraham,
fyra söner hade Abraham. 
å dom åt å drack å dom drack å åt å så här gjorde dom så här:
Höger hand, Höger hand,
vänster hand, vänster hand,
höger fot, Höger fot, 
vänster fot, vänster fot !!

vilken kryssning :S

det som började så bra, slutade förmodligen i katastrof. jag minns inte alltför mycket.. som alltför ofta. jag är så ledsen...

det som egentligen som var roligast/sjukast var när jag mellan 17.15-18 stod o dansade med 5 killar av varierande ursprung, med en plastpåse o keps på skallen, till last night. bara last night, 10 ggr om :)

gjorde iaf rätt i att åka hem igår, fast jag mår lika pissigt idag. träningsvärken efter äventyret på dansgolvet är inte av denna värld. men jag fick iaf en puss av september :) haha.

ne, nu ska QP/klinga åka o jobba.


image109


brick & lace- never never (produced by akon).mp3

partyvågen 2007

image108


tuijas favoriter ;P hoppas de kör "lucky" typ tre ggr, kan man gå o spy ;D ser fram emot byz som fan, o velvet "jag är född till att bli en stjärna". se om september vinglar runt lika wasted detta år !

o lite minnen från förra året :) glo o garva ;D lär bli en favorit i repris ikväll. dricka lite från nele med, o försvinna en liten stund :) det kan jag ta på mig ! hihi.

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoID=1910636712

tjuvrökar'n ?

är det jag ? :)
går alltid förbi masa folk när man bor vid kungsgård, o nyss gick det förbi tre utländska killar som mätte ungefär lika högt över havet som jag o skrek till mig, när jag stod precis utanför porten o rökte:
"sluta tjuvröka för fan !"
eh, okej? det blev lite fel där va...?
haha, intressant morgonläsning :)
menee, kryssning var det ja ;D

beverly hills, that's where I wanna be !

inte här i pisskalla o regniga sverige längre. kommer va lika pissigt jävla kallt i finland imorn med, haha. kommer ihåg förra året, solen sken iofs, men sjukt kallt på däck !

ne, nu ska jag ta en skållhet o låg dusch innan sängen! men innan dess ska jag bara lyssna en gång till, bara en gång till, en liten liten gång på diddy feat. keyshia cole- last night.mp3. den är så vacker att jag får ont i magen o hennes röst ger mig gåshud. är det !


   image107   image106image105

partyvågen 2006

ne, nu måste hon va full redan, tänker ni, men icke :) haha. hittade denna bild på www.partyvågen.nu , har aldrig sett den, tror inte tuija eller elin heller har sett den, o inte fan var det mycket att se ;D , klockan typ 5 imorse när jag fortfarande satt vid datorn.. hade inte skiten hängt sig typ precis efter det hade jag väl suttit där än utan sömn. inte bra, när jag ska jobba 17-01 idag.


image102


nu är det dags att hålla käften !

varför är det alltid så ? att när det kommer nytt folk till jobbet börjar skitsnacket ? inte för att det varit nåt skitsnack direkt från min sida, men jag har sagt vad jag tyckt o de flesta har hållit med. men efter ikväll, shit, vilken skön tjej! hon kör iofs över/bakom/under/med oss "andra", men när man fått en förklaring på hur fan man kan va ny o bara köra sådär, då är det fine. fine med mig :) o skönt o inte ha nån som kommer efter två min o frågar: "vad gör jag nu?" eller "blir dethär bra?" eller "varför är det så?" eller "jag är dum i huvudet för jag fattar inte iaf hur man gör fast man blivit visad 20 ggr" ... ... ... ... ...

men nu har jag gått för långt. jag tänker inte på vad jag säger o hur nära jag är att försäga mig. jag mår illa, riktigt illa. kan bero på dendär skogsbärsmuffinsen jag tyckte i mig runt 01. blev sent ikväll, o blev fan inte tidigare när vi stod o snacka en timme utanför heller :) haha. vad historier det finns o vad grymt kul det är att lyssna !

men shit pomme vad dålig musik det är just nu då. bara cover's på 90-talsdängor som inte ens var bra då. orka.

nej, tacka vet jag denna mannen, han är min nya idol :)

image101



ne, nu är det dags att sluta sejfa !
är ni med ?

skoskavsplåsters-filosofi

helt sjukt bra är dom. från att inte ens kunna gå till ingenting. trolleri :)
men varför är det 5 stycken i en förpackning? som om man skulle ha skoskav på en fot eller mindre på ena så det räcker med två till den (och tre till den andra) vart som de gamla lossnar ? alltså, att det är udda antal ? knasigt är det iaf. vad händer när jag får skav nästa gång då? måste jag köpa en ny förpackning för att det bara finns en kvar i den gamla ? det måste ju bestämt va nån försäljningsgrej. hemska hemska compeed, tjäna pengar på oss stackare med nya skor !! nån som förstår hur jag tänker ?

varsågod, tuija, lite läsning på jobbet, hihihihihihi. (K)

såhär önskar jag att jag såg ut i håret när jag klev upp imorse :)

vic


men tji fick jag för det gjorde jag inte :) så snyggt ! jag som ändå inte har nåt hår kvar på huvvet efter löshårsäventyret :) o skulle verkligen behöva klippa grymt mycket för att fräsha upp det hela.. frågan är om jag skulle passa i frisyren, har ju lite sådär lagom runt fejs :S o sen hur mycket mer självfall det skulle bli. märkte ju hur det blev när jag klippte från aslångt till page. i mellanstadiet. från spikrakt till typ cp-bångstyrigt-själfall/krull. haha.

o hälften naglarna rök under helgens bravader, jag som ville fixa fransk manikyr till partyvågen. men aja, filade ner resten av dem o satsar på ett knallrosa lack istället. det är så snyggt med färg på korta naglar, på långa ser det bara mobbat ut. det värsta är att man inte får ha nånting på jobbet. inte ens lack o speciellt inte långa. men min chef vet att jag aldrig ALDRIG skulle ta ner dem eller ha utan stärkande/babyrosa lack även om jag skulle få sparken. det är likadant med örhängena. aldrig utan, okej om man står i kök, men det gör jag aldrig iaf :)

eh, på tal om jobbet, kanske skulle börja dra sig dit, måste äta mat innan.


the knack- my sharona.mp3
från coca-cola light reklamen,
cpcpcpcpcpcpcpcpcp bra party
party !

vårdagjämning :)

grattis lillasyster som fyller 13 år idag :) hihihi. är så ledsen att jag jobbar 16-01 idag :(

alltså, är det jag som är klantig eller spökar det hos mig ? nyaste elräkningen, ett halsband (mitt favorit) o ett par svindyra örhängen är borta :S okej att man glömt halsbandet på nån efterfest o örhängena i nåt par jobbarbrallor så dom åkt åt helvete i tvättmaskien, men seriöst, en elräkning ? wtf ?

så jag o tuija har krånglat halva morgonen med att få tag på mitt ocr-nr på den räkningen. orka sitta i kö (fick plats nr 21) i eon's kundtjänst. o sen hade jag inte acrobat-reader på min gamla dator, så msn:ade över räkningen till henne ;D haha.

o sen har vi krånglar resten av morgonen med att försöka överföra pengar från mig till henne ;D vi är inte så tröga som vi låter, inte ens i närheten, o hon är ekonom o sitter med sånt hela dagarna. men sen funkde det iaf, hoppas :) hör av er om det är nån som har fått mina/hennes pengar, det står Lisas cash som meddelande iaf ;D

men seriöst. fett upprörd över örhängena. halsbandet ska jag kolla om det finns kvar, 30 spänn på H&M, men örhängena är typ ovärdeliga för mig :S finns säkert kvar på nån guldaffär, men inte har jag råd :/ o sen det faktum att jag fått dem av mamma o har matchande halsband, armband, fotkedja beyder mycket för mig... illa, Lisa, mycket illa.

ne, nu ska jag gå o sola o köpa feting-skoskavs-plåster så jag iaf kan gå på jobbet o på fredag :)


sunblock- baby baby.mp3

"sluta tyck synd om digsjälv !"

ojdå. behövde verkligen bli tröstad av dig, eller nån, vem som helst, klappad på ryggen o kramad o tillsagd att det löser sig. så får man dem orden i ansiktet istället ! då blev jag förbannad, o det känns ta mig fan bättre ! än o vara nere över nånting, inte ha någon aning om vad det handlar om. så nu är jag arg. kom inte nära.

kan va helgen, vilken jävla helg. fattar inte hur man orkade hålla på sådär när man var 18. blähä. alltså, jag är så trött. har stängt in mig i lägenheten o stängt ute omvärlden i två dagar nu. men imorn går det inte, ska jobba :/

aja, tvättar nu. det enda vettiga jag fått gjort idag. men imorn. tur att det kommer en ny dag.

TGIF

eller nåt.
kul att du ringde igår, synd att du hade tråkigt ;P

så jävla skönt o va relativt vältränad från början, nu när jag börjat igen syns det resultat direkt :) men det hindrar inte mig från att få fetingträningsvärken, ajajaja. triceps, axlar, mage, rygg, fram+insida av lår, mina klena handleder värker o så har jg en upcoming benhinneinflammation igen ;D kkanske tar ut sig för hårt ? nae, vad är det ?

aja, nu måste jag springa om jag ska hinna.

så länge ögonen glöder...

har typ precis kommit upp ur sängen, haha. legat o smuttat på min kaffelatte i typ 3 timmar :)
så blir det ibland...
mitt batteri i mobilen är typ slut o när jag skulle ladda den insåg jag att jag glömt laddaren i lindö. funderar på om jag ska ta en promenad dit. ja, det ska jag.
hoppas på att lillebror är där så jag kan snacka med honom om imorgon. har sån ångest, vill inte svika honom, men otten 18 / cromwell lockar verkligen inte efter en 8 timmars arbetsdag. vill hellre gå på premiären av alpha dog.
aje, frulle nu, sen är det rockenroll som vissa brukar säga.


playlist

jaha ?

samma visa ikväll med eller ? laga mat, "sitta o vänta " på att nåt ska hända/nån höra av sig ? glo på TV tills man somnar, vakna en timma senare för att stänga av TV:n o lägga sig igen. vakna 7 för en ny likadan dag ? frukost, gymet, lunch, fika, yra, mat, sova ?

men nu ska vi inte va sådär ;D ;D ;D ;D

underbara väder !

tredje dagen nu, man kan knappt tro att det är sant :) så underbart !

precis lagat o ätit lite mat, efter ett halvhårt pass på gymet :) fönstrena står öppna o blåser på mitt gräs i krukorna.

träffa malin sen, fika, shoppa, promenera, äta glass ? spelar ingen roll vad vi gör, just nu kan jag bara njuta av livet.

allting blir så mycket lättare när det blir vår !

är det vår nu ?

ja, det är det !!!!

jobbat 6-14 idag, fick gå en timma tidigare. tur att det löste sig med folk, alla är verkligen sjuka.. så vi kunde ha blivit 3 pers över lunchen, hahahahahahaha, med en utbildning i kassan. o man behöver va minst 6, vi slutade på 7 + en martin från HK, haha.

sen när jag kom hem tog jag världens promenad, bildligt, gick södra upp till kungsgatan ner, såg en skäggig macken-robin i en jätteblå subaru som svor över kön, sen vidare västgötebacken ner, slalom typ runt alla studenter, förbi tuijas nya h00d o tog en cigg, sprang in i lil'mahrs o sen vidare norra promenaden, förbi max, östra upp till södra igen o sen hagebygatan hem till mig.

o igen är det nån jävla idiot ;P som tutar på mig ;P Han stannar o snackar lite, jag ger lite skit för dålig kontakt i helgen men garvar mest ;D ångest, orka ? kör bara ! ;P

aja, duschen nu, sen kommer papi o hämtar mig, ut till lindö o fira LILLEBROR SOM FYLLER 18 ÅR IDAG! grattis som fy fan. (L) vi ska ha så kul på fredag. o han är bästa bästa lillebror för, papapa, han har inte blivit som jag när han blivit stoooor (en riktigt dålig håkan-imitation där) fast jag ska nog supa ner honom på fredag, skulle va kul o se honom dansa.


blir det vackrare än såhär, årets första dag med sol som värmer ? tror inte det :)


mindre än två veckor till kryssning o mindre än en månad till utlandssemester med tuijisen. loooves it.


tänk om... då skulle allting vara perfekt :)

fredagskväll .. igen o igen o igen !

troddde verkligen inte det var fredag. igen. igår. när folk sa det var torsdag :) går veckaan så sjukt fort ?

tuff dag på jobbet, 6.30-15, med rast 8.30 o sen köra till 15. sommaren i miniformat. som jag. mini. det är jag :) iaf. folk satt ute för det var fullt i lobbyn. idag var det sommar. på jobbet iaf :) looooves it.

britney spears nya album ska enligt rykten produceras av timbaland o timberlake ;D det kan blir gryyymt bra.

slutspelsskägg ! är det det man skaffar efter man "gjort slut" eller ? hihi :)

saknar, tänker på, längtar efter, är betydelsefulla ord. det är vad jag gör nu :) allt som spelar badboll. o det är underbart.

imorse var jag nykter,
 men nu börjar det ordna upp sig !

the simpsons :)



          det är så underhållande !

lite mat med mycket trevligt sällskap

gick ner för att möta hanna på stan, gick en sväng o hittade en på tok för gullig tunika på gina, o glodde på sexiga mobiltelefoner, både på tre o telenor, sen gick vi hem till mig, båda jättehungriga o för snåla för att äta på stan :) lagade lite makaroner o falukorv hos mig (guud, vad nyttigt ;D) o drack lite kaffe innan hon var tvungen o rusa igen för att möta en annan vän. så blir det när man bor på annan ort med de flesta nära vännerna här. glad att hon tar sig tid för att träffa mig :) blir lite festligheter imorn med ! ovanligt ? haha.


"Tack för maten o kaffet sötnos.
Du ska veta att jag uppskattar de.
Sorry att jag va lite seg förut men blir så när jag är hungrig :-)
Nu e jag pigg igen. Puss"


mardrömmar...

hemska hemska mardrömmar. cp är dom, o jag som aldrig ALDRIG faktiskt drömmer mardrömmar, blir så ställd när man väl gör det. om jobbet o om rixkryssningnen. usch ja, så kan det gå :/

det är ditt fel :P skrämmer mig o tutar o grejjer när jag är påväg hem från gymet, o sen är det inte du som hälsar ! hahaha.

annars då? kan det bli bättre? :) hihihihi.

vaknar i sängen som minner om gårdagens aktiviteter o drar upp persinnerna för att se att solen nästan nästan orkar sig igenom :) dethär blir en bra dag idag med !

trist bara att det är sån jävla efterfrågan på kläder från H&M/Ellos.. alla mina kläder kommer typ i mitten av april, men va fan, då vet inte jag om jag vill ha dom ;D eller det vet jag att jag vill, men alltså. det blir fel på något sätt :) vill ju ha det nu nu nu ! bortskämda unge ! så idag ska det shoppas lite grann, eller a. en militärgrön skjorta med revär som jag spanat in o lite smink vill jag ha ! o dig, kan jag få dig ?


infatuated ♥

kan man inte alltid få vara naken ?

   



allt skulle bli så mycket lättare då. och kallare iofs, men snart är det vår ;D
nae, men seriöst, jag slösurfar för mycket o då går det sådär. förresten, ett bra budskap i bilderna (det är reklam!) men ingen jag riktigt riktigt står för.

angående "american idol" ...

.... som jag dissade för nån vecka sen. SJUKT kul avsnitt denna vecka. eller så är jag bara hög på socker. hahaha. har inte garvat så mycket sen... haha, "yo' mama" förut ikväll.

men atte. är det de enda jag gör, glor på telly alltså? nja, nae, inte riktigt va. idag har jag beundrat http://yenny.blogg.se oxå ;D hope you don't mind.


ready ?

snart är man ovanlig ...

1/2 av alla svenska män o 1/3 av alla svenska kvinnor är överviktiga. den gruppen där övervikt ökar mest är unga kvinnor. det är helt sjuk. helt ofattbart.

aja, desperat husfru eller bara hus ? ;D haha. gud vad fyndig jag är. ungefär som "yo' mama" på MTV. HAHAHAHA.



hey hey, you you !

en hand på växelspaken, ni kan nog gissa vem det var ;)

c30grymt gullig bil :) kan man få den i rosa elller ? haha. det är så kul att köra bil, wroom wroom. när inte familjen är med så tror man att jag kanske skulle valt en karriär som racerförare. det är väl inte för sent än ?
jag är ingen fartdåre i allmänhet, men när man sitter bakom ratten i en bil då kan man inte hålla sig.
o om alla grabbarna på jobbet har råd med subaru's dit, golfar dit o på det vinterbilar, då ska väl fan jag med ha råd ;D om man slutar shoppa nångång kanske.

one tree hill - repris 12.25

missade ju det igår, jag o tuija gick o spelade biljard :) o som alltid var det första stället vi gick till stängt/igenbommat, denna gång palatset, så vi ger ner till cafét o fick vänta på ett bord. spelade arcad-hockey innan, askul var det oxå. nästa gång är väl otten stängt när vi ska gå dit, hahahahahaha ;D

efter reprisen blir det ner på stan, köpa hårfärg tror jag, jag står inte ut ;)
sen träna o sola o a. det blir bra :)

världens bästa pappa :)

är min pappa. så det så.

jag är ledsen. löshåret är ur o det känns förjävligt. var mitt hår sådär kort o tunt innan ? sorligt är det.
o så dog en fisk inatt. det var jätteäckligt, den satt fast i pumpen oxå. o jag har ingen håv. det var äckligt. rip, molly.

taio cruz- I just wanna know.mp3

blir man snyggare än sådär?



tror inte det va. jackan, vill ha vill ha vill ha. iaf. man får inte alltid som man vill

möta tuijisen på stan vid 17, dags o göra sig iordning, det är fredag :) ska man gå till dedär stället fär de säljer sprit i butik ? (A)

funkar det nu eller ?

idag har jag:

- sugit damm. eller rättare sagt hår. löshår. nu åker det ur. snart. nästa vecka kanske :)
- fått superlim på tungan (stoppade fingret i munnen utan att veta att jag hade superlim på det efter limmat en grej) tur att det gick bort för det var riktigt äckligt. smakade cancer typ.
- slängt 18463 grejjer som jag borde slängt för 18463 dagar sedan. jag har för mycket shit.
- försökt att blogga. men allting har ballat ur. jag tror min telefon med har gjort det ;)
- flyttat en lampa till andra sidan av rummet. det blev bättre så.
- snackat på msn med tuija hela dagen, hon är världens bästa. när jag skrev "förmodligen" i ett annat inlägg skrev jag fel.
- funderat över om darin-konserten var något att ha. o det var den nog. fast den var lite kort. killen kan ju dansa iaf. o sjunga. men dedär äckel-brud-dansarna han hade hade han klarat sig utan. han äger scenen o de bleknade bakom honom. o bleka var de, usch. o dansstegen de gjorde, har jag med gjort. på första danslektionen som vi hade på lindögård. i 8:an.
- smygrökt. kom fram till att det hjälpte inte mot min hosta.
- läst andras bloggar för de funkar, såklart, men inte min, icke. vad många grymma brudar det finns :P vill med vara grym. (kolla http://blogg.se o sen toplistan, 5 första orkade jag lusläsa igenom)
- undrat var mina avier är, väntar på 2 paket med kläder/skor o min signerade darin-skiva, haha. orka.
- funderat över om det är för bra för att vara sant. o det är det säkert, men orkade inte tänka mer på det  :) o njöt av tanken på allt som faktiskt kan bli.
- hoppats på att åka till linköping igen, men så blir det ej, blir en sväng i norrköpings stad istället. concealer, handdukar o kanske nån kastrull på sin höjd ;) tuija ska köpa en ny garderob. jag vill med, men då måste jag köpa en ny riktigt garderob att ha den nya garderoben i ;D
- lurat mikaela att jag kunde ta hennes tid den 23:e. kom på att det var ju kryssningshelgen !
- tankat musik. Lucky Twice- Lucky som tuija tipsade om åkte jag ner i papperkorgen, Cascada- Another You myser jag till nu, Darin- Extra Ordinary Love (texten kan inte vara mer sann än vad det är nu, fast man måste byta plats på girl & guy ;D), Nas- Hiphop is Dead


saker jag inte gjort idag:
- skrivit en lista på allt jag behöver. den skulle bli för lång o jag skulle undra var i hela helvetet jag skulle få tag på pengarna.
- fört över pengar till tuijas sparkonto så hon kan spara åt mig ;D vecka 16 flyr vi landet. helst till afrika, for sure !
- matat fiskarna
- diskat. jag vill inte förstöra min nygjorda manikyr.
- betalat en räkning. det är så sjukt jobbigt o logga in, skriva 48386 siffror o klicka med musen på en knapp.
- ringt nebblo om hur vi ska göra med grejjerna ;D kom på att han jobbade. eller börjar 15.30. shit va slö jag är
- åkt till mami&papi o lånat en skiftnyckel o hammare. nu ska jag ta tag i lägenheten tänkte jag.
- köpt fler fiskar. det är lite öde med sex gay-fiskar. som bara slåss.
(- ätit frukost. är inte hungrig. "LISA, DU MÅSTE VARA SJUK, HON ÄR ALLTID HUNGRIG!" åt inget igår heller. jo, en McFullkorn o två tuggor pizza. det var iofs gott :) )
(- duschat (äckel-fisa) orkar inte tänka på hur jobbigt det är att tårka håret )

" my fever is only getting stronger... "

haha. i dubbel mening där :P

men atteeee. dehär kan bli bra. riktigt ruskigt jävla bra.

g'natt :)