Lisa Roivas Träning

new year, new me, right?

eller är ni redan tillbaka där ni började redan? jag är tillbaka men slutade aldrig. precis som vanligt, fast annorlunda. förändrad. new year, better me. kört på som vanligt och fokuserat den energi jag haft på viktigare saker. förändrad, men fortfarande jag. saknat att skriva av mighar svårt att komma överens med den förändrade personen, men börjar att vänja mig. och gilla det! skulle skrivit för länge sen, efter nyår såklart, men tiden har runnit iväg.
 
1. blir frisk. jag är inte där än, men närmare än igår. vill ni veta, fråga. spekulera inte i vad ni tror det är, ställ ingen egen diagnos på mig. och till er som varit där under tiden eller bara råkat korsa min väg. till er som fortfarande är här, och till er som hjälper mig framöver, tack ♥ för allt
 
2. göra fler drömresor. en längre resa till central- eller sydamerika, drömmer om Costa Rica. charter, längtat till Kroatien eller en romantisk ö i Grekland länge nog nu. det här är resor jag kommer att åka på och hoppas att han vill följa med mig. MEN första drömresan gör jag redan imorn, då tåget går mot en natt i Malmö för att sedan ta oss vidare till Livigno, Italien och Alperna med Sofia och Sofie. 
 
3. oroa mig mindre. inte störa mig på småsaker. irritera mig mindre. klaga mindre. framförallt, vara mer positiv. det löser sig. jag vet att jag redan är en positiv människa, jag ska bli sådär irriterande jävla positiv ni vet så man nästan kräks lite ibland. bara vara gladare. 
 
4. tävla! Superior Race och röja hindren på vägen med dreamteam är redan givet! men jag drömmer om något mer... 
 
5. lite snyggare. lägga mer tid på ta hand om min kropp, utanpå och inuti. snygga till bloggen, bättre kläder, ny frisyr eller hårfärg kan jag lova, dags att skrota platinabruden, hon är inte kvar. göra klart i lägenheten. le mera. inget gör dig snyggare än ett leende. kanske min första riktiga deff också, vem vet?
 

6. ... träningen då? jag ska börja med crossfit, vet inte när än, jag bara ska! :) 100 kg marklyft och benböj kanske låter otroligt men doable. kroppsvikt i bänk. chins och dips, jag menar det jag fixar på nuvarande tungvikt... blir lite enkelt framöver. testa på mera träningsformer. jag vill boxas. springa min första mil. testa att dansa igen. köra en kettlebellklass. mer Xtremefit och mer Summerparkhiit. bring it on & keep it coming!
 
 

i nuläget kan jag inte vara mer specifik, och jag kan inte berätta för er hur ni ska göra med ert år än att 
"failing to plan is planning to fail!" 
enkelt, men svårt. sätt upp mätbara mål, gör inte allt på en gång, planera och håll dig till det! inga undantag! hur tråkigt, jobbigt, överjävligt det än är. jag lovar er att det är värt det! men nu måste jag packa!