Lisa Roivas Träning

BRUTALLADDAR FÖR BODYPUMP IKVÄLL!

Med tonfiskröra på kvarg, lök, dill, kryddor med sallad i wrap. PN på det nu. Som pappa sa, en månad sen jag körde, de kommer göra ont............... :D

so f'ckin true

I'd rather be lonely instead

den osminkade sanningen .

jag har blivit så jävla feg alltså. eller kanske lärt mig något på vägen. 
vem i helvete sa något om kompis eller ex? om det är någon som vet så är det jag! 
nästan så jag ska censurera migsjälv.
sova är inte min grej, försova sig & inte hitta nycklar förstör inte resten av dagen idag hoppas jag. 
finaste komplimangen just nu. hur vacker jag är osminkad.
 
 

the grass ain't always greener on the other side

It's green where you water it.

om någons

potentiellaraggkkdejtsenfleraårtillbakapojkvänyoucallitwhoeverheis

väljer att vara på mig, är det väl inte mitt problem?

BLOW ME

 
no more sick whiskeydick, no more battles for me
you'll be callin' a trick ´cause you'll no longer sleep

I'll dress nice, I'll look goodI'll go dancing alone
I will laugh, I'll get drunk, I'll take somebody home
 

Måndagssteken

Äntligen lite sol! På altanen i Lindö innan diverse shoppingäventyr.

Man tror man är en jävla rockstjärna!

Men vilken kväll! Legendarisk förfest hos Lina i minsta ettan på årets varmaste kväll med stans hetaste folk & fulaste shots resulterar i snabbfylla, lätt start på Hugo för att senare övergå i total urspårning i samband med att resten av stan intog stället. Tjat om att dra till puls, supa ner fel person, dansa så kjolen ramlat av eller åker upp, redbullvodka efter redbullvodka, telefonterror o mackrostning, dämpa ångest o fyllehicka med vänliga ord o varma armar, för att senare bli brutalt utelåst o vakna i 16:30 hageby! Fint ska det va. Jaga rätt på extranycklar & trycka cheese tog den lilla energin som fanns kvar igår, somnade som en stock vid 20 redan. Tur att det är måndag idag :D

skön låt!

Men hur kan dom spela den Hugo o hur kan den finnas på shazam innan den är släppt? Finns inte att lyssna på på nätet då den släpps imorn! Skön att dansa till igår iaf. Nu fix, sen hem till roffa me bulten & Pelle & de andra alkolisterna <3 Hur fan kunde jag igår, det sexigaste som gått på två ben?

Vilken awesome kväll!

Tack som bara den igår, speciellt till grabbsen som bjöd friskt på riktigt sköna dancemoves, så grymt kul! Turkietreunion med Maria :) nu jobb 10-17 sen får vi se om det blir en favorit i repris ikväll...

you should let me love you

killar som kan dansa alltså. eller killar som inte tycker om det, men gör det ändå för ens skull. finns det något hetare? 
 

träna träna träna träna

Det enda jag vill göra, och tydligen det enda ni vill läsa om ;) en kommentar iaf. Ska aldrig mer missa en chans att träna, ett ordentligt träningsschema ska konstrueras. Fick iaf ihop 9 svettiga och myggiga km i Abborrebergsskogen med världens bästa bror igår!

vem har sex i mina öron?

TOMORROWLAND, är så avundsjuk på alla er som är där just nu. fast jag hade nog dött lite.

skaplig workout

På jobbet, helt slut :) fyllt upp kylarna som ekade tomma. Lagret är 50 meter bort, burit sex plattor gainomax, två plattor vatten, två poweraid, sex plattor celsius o sex plattor blandad läsk! Bar två åt gången istället för att köra på vagnen, hatar att vara lat, varje kalori räknas! Ställde allt på receptionsdisken så fått in både djupa knäböj och tåhäv också haha! En kilometer sammanlagd promenad och en timma tog det. Tänk på vad vardagsmotion gör :) nu dags för frukost nummer dos.

helvetets klockor

lång dag, trött efter ett långdraget musicquiz igår. känner mig till och med folkilsk idag.
stör mig, irriterar mig. idag ska jag vara själv resten av dagen tror jag. lägga mig på en filt när jag slutar om 45 minuter. längtar som bara den till skolan börjar, helt ärligt, ser fram emot det så mycket.
trött på saker, trött på att vara sjuk framför allt. vill ju inget hellre än att bara träna, träna, träna. så länge lyssnar vi på denhär för att få upp humöret.
 

min barndoms paradis

rippestorp. om jag njuter <3

idag gör jag någon till världens lyckligaste

detta innebär att den 20:e augusti börjar jag på systemvetenskapsprogrammet i Linköping. så himla asballt det ska bli rå.

dunkadunkadunk

it goes like this. höj volymen!

monday morning

Kaffe räddar dagen. Även en person som vet hur man botar huvudvärk o får mig att le ännu bredare. Två dagars baksmälla, inget att rekommendera den svage.

Kvalitetstågåkning.

Fint ska det va. Men mitt huvud är som en överkörd melon. Grym kväll igår!

Vad vill ni läsa om?

Vad vill ni att jag ska skriva om? Av ren nyfikenhet & för er skull. Kommentera gärna. Nu PN innan grilli o vini!

mot Los Angeles

eller? 
nej, inte jag, är i Växjö o säger hejdå till Fia som däremot flyttar dit om en vecka, så bäst.
tacos igår och ett par öl, nu blir det stan & ikväll går vi loss. 
obs, hög volym, ja ni vet! lördagstaggdunk!
 

I <3 U

Kollat på dem så länge, när något går sönder får man faktiskt. Så balla.

Testar en ny sjukdom

Som jag aldrig haft innan :) tydligen ska man vila när man är sjuk.. Men samma medicin som vanligt. Bra skit iaf, feber borta, och den bästa huvudvärken så hänger på jobb innan det bär av på nästa resa.

Wasabi wasadu?

Bränner skönt i bihålorna iaf. Så dålig idag o får inte använda nässpray mer, o hade ingen allergispray hemma. Vaknar jag med feber imorn blir det vårdcentralen, tjoho. Fått mat i Lindö iaf. Jag som ville festa ikväll.

godmorgon världen

jobbat en timma, så seg och med DEN träningsvärken :D inget som inte denhär låten på högsta volym får en att glömma !

Redo för nästa festival!

En ny mobilväska, då min bruna gjort sitt efter två festivaler :) orkar man gå in så kan New Yorker leverera då man letat sönder hela stan redan. Även brutalfyndat på Style by Tyra, 10 kr styck per smycke, om inte kan man använda det till annat. Mer accessoarer vill jag ha, se om en hittar något i Växjö i helgen. Godnatt!

aldrig mer semester !

inte från träningen iaf! satan vad tungt det går, men stark är man iaf. och inte heller kan jag äta vad jag vill på semester heller tydligen!
mage och rygg, men hade aldrig orkat köra cardio efter, så vi kör en vända på stan som motion innan jobb igen!
 

It's so f'cking good to be back!

Varför börja löst när man kan köra stenhårt?! Vaknade imorse utan att vara täppt i näsan, har ju testat en ny sjukdom jag aldrig haft innan, bihåleinflammation. Så nu kör vi igen, frukost, sen blir det spänna sig lite på gymmet oxå! Tappar jag semesterkilona innan helgen tro? ;D

Dagen skörd.

Allting hänger ihop. Dags o ta tag i barret efter alla salta bad. Då ett par av tre solglasögon rök. Barret som knappt syns på nya körkortet. Som försvann samma kväll som par två av tre gick sönder. Men varför kunde de inte låta mig ta en ny bild istället. Jag ser flint ut :) bra att ha ett par nya solglasögon att gömma sig bakom o bästa hårvården så man kanske får lite nytt ;) Nu är jag så trött jag yrar...

känner du lyckan genom sorgen ?

efter inte ens 5 timmars sömn inatt gick jag ändå till jobbet efter 3 veckors ledighet med största leendet på läpparna. minns helgen men också för att jag trivs så enormt bra på mitt gym.
regn & glädjerus, mys & film, ett otroligt vackert hus på landet & tacos med familj, hästar & film, ostkrokar & mys, små kycklingar & barbackarytt i onepiece, shopping i Borlänge & kebab, sol & film, mys & en gammal gruva, pizza & utkikstorn, skriva i gästbok, ren & promenad, film & mys, sovmorgon & pizza till frukost, pingis & ett dopp i sjön, mer skyfall & mer mys.

30 minuter kvar i Stockholm

Bra kvällsmat, men det var det jag var sugen på. Ville inte att denna helg skulle ta slut. Inte för att jag inte vill jobba imorn efter semestern, skönt o komma in i träningen igen. Utan för att det sista jag vill är att åka därfifrån <3

svenskt kaffe <3

efter en vecka i Turkiet smakar ingenting bättre när man vaknar, trots att jag fortfarande är superförkyld.
hemma i 12 timmar bara, nu bär det av igen, packa om väskan för sista semesterdagarna spenderar jag
i Dalarna <3
 

om jag skulle dö nu ,

skulle jag dö som den lyckligaste människan på jorden <3 nu blir det svårt att välja.

give me your superlove .

behöver ett bagageband. eller en större väska kanske. klar iaf, man är väl mästarens mästare, wille världsvan.
ner, växla pengar, hämta nyckel till gymmet, köpa mera tågbiljetter, ta ny körkortsbild med syster, mat hos mormor & morfar med resten av släkten. sen är jag redo för Türkiye.
 
 

vilken sommardag .

bad vid varamon, så kallt, så skönt.
sill&potatis innan en vecka med turkisk mat.
en öl med Hanna på Trädgårn som avslutning.
mer sommar än så blir det inte.
 

jag lämnade mitt hjärta i Dalarna

är det såhär det känns att vara lycklig ?

det är inga problem.
jag nästan jag nästan skäms över att säga det högt <3

Kommer funka, måste funka

Någonstans här så finns
Vår plats <3