Lisa Roivas Träning

dagens

Humör: stressad med samtidigt full av dagdrömmar ...
Gjort: så lite som möjligt fast det är stressigt :) städat lite , tagit hand om mina stackars orkidéer som inte vill blomma längre
Planer: vaccinera mig , sola , jobba 16-01 , sista dagen SEN SEMESTER !
Lyssnar på: jordin sparks <3
Druckit: alldeles för lite på sista tiden
Bästa: julaftonsmorgonen .. eller var det juldagen ... ?
sämsta: muhahaha , jag är ingen röst , jag är stum :S haha fint o jobba med det !
Väder: mulet , ska bli najs & åka till 35 grader o strålande sol på måndag !

 

segaste jävla stängningen

usch o blä säger jag bara . var väl hemma halv 4 inatt , vi var 3 stängare , men som tur var det kungarna & jag . det är väl inte så farligt tänker ni , och nej , det är inte det . men tänk på att vi & stackars johanna ;) sprungit benen av sig sen kl 21 för vi hade kö till dörrarn & runt huset i driven på 4 pers , då är det inte alls kul o veta att ''hej , här kommer vi va halva natten'' att vi var klara så tidigt är för att vi är bäst , ''dreamteam'' som chefen sa innan han gick .

vad ska man göra ? tycker mest synd om alla gästerna som kommer glada i hågen med sina familjer , från stan & säkert en toppenkväll o så slutar den i 20 minuters kö på Klinga för att vi inte har någon personal o ingen brytt sig om att det är Rix FM . tror det var ngt år vi jobbade extra mellan 20-01 för att vi visste det skulle bli mkt . tror vi iofs blev hemskickade innan stängning , men vi var iaf beredda .

det värsta med kvällen är att stängaren som var sjuk vad tydligen på McD Stockholmsrondellen kl 01 på natten . fick ett pepp-sms (tack :D) som blev lite fel , eftersom det slutade i ett raseriutbrott o miljarder med svordommar när jag efter 10 minuter kopplade vad det stod (hjärnan var då inte på topp) jag kan inte förstå alltså hur man kan svika sina vänner så ... jag har ställt upp på dig som in i helvete , stängde med dig senaste förra LÖRDAGEN . jag offrade en lördag ...

jag vet inte , kanske är du sjuk , men något så jävla opassande & drar o ska äta på en annan McD kl 01 på natten när man är sjuk är inte okej ! han bor inte ens i närheten :/ och för det andra så sover man då om man är sjuk .

detta resuterar i , vad alla andra tycker o säger , så säger jag det . jag tror inte för fem öre på dig , tyvärr , det är så många andra som är oärliga så det blir svårt o tro på det (förra gången var det ngn som var iväg o köpte häst istället!) det var sista jävla gången jag ställde upp för dig . det värsta är att det är en arbetsledare ....

alla mina underbara arbetskollegor . ni tror vad ni vill , o jag kanske ska höra historien från ngt annat perspektiv oxå , men just nu är jag bara arg och måste sriva av mig.

som söta annso skrev ''dags att vi fixar nya jobb åt er'' det är inte det de handlar om . jag har varit borta & är tillbaka & är taggad som fan , jag trivs som jag gjorde förr i tiden & det är inte jobbet det handlar om . tycker inte det är jobbigt någonstans längre , Egon var jobbigt/tungt/stressigt/påfrestande . jag var klar med disken på 1 timma igår , jag kan göra sakerna i sömnen .

det allra värsta med allting är att jag har ingen röst . inte ens ett pip kommer ur min hals :/ blev hes efter en timma igår på jobbet , nu är det borta , innan jag ens kommit till AYIA NAPA :D undra om OZO är bra för rösten ?

jag säger hej & välkommen

hösten är på ingång tror jag bestämt . samma gamla välbekanta doft kring promenaderna från träden, det droppar lite i skallen när man cyklar förbi . detta kommer senare utvecklas till en mer eller mindre outhärdlig stank :/

säger även välkommen till augustifestivalen, RIX FM & alla ''tiggarna'' . det som hör sensommaren till . vem vill inte snubbla på , bli dragen i byxbenet av , terroriserad med dragspelsmusik & döv av allt skrikande om ''köpa blinka, köpa ros?" ? (undrar om dom säljer något nytt finurligt detta år...) nej, jag är inte bitter , glad att jag slipper trängas med folk på stan , se mer fyrvererier än man trodde var möjligt , bli luspank på alla fåniga saker man köper i marknadsstånden & skiiiiiiiitfull för man ska in i varenda öltält man ser .

jag ska ta världens längsta & kallaste dusch, puh , det var varmt i StekLindö o ännu varmare på cykeln hem . sen ska det jobbar schtängning ! o då vet ni vad det innebär ?! 3 dagar kvar !!

dagens

Humör: för uppspelt för att sova, för sjuk för att träna :/ för frisk för att jobba, för arg för att njuta
Gjort: vaknade precis
Planer: hämta ut paket, bränna skivor, njuta av sista svenska sommarvärmen, jobba 16-01
Lyssnar på: arga Kelly Clarkson
Bästa: 4 dagar kvar, alltså idag, fredag, lördag, söndag !!! o att det är slappt på jobbet ;)
Sämsta: jag har någon infektion, grönt slem är aldrig bra. men ingen feber osv osv :)
Väder: vackra solsken, men det känns att det är kyligare i luften



jag var så arg igår, var tvungen or inga & beklaga mig till Fia, förlåt att du alltid får höra all skit jag har att säga. men kom bara till insikt när du slutade höra av dig, antar att du fick det sista du ville ha. det är det sista jag trodde om dig faktiskt, o känner mig bara ännu sämre. jag trodde på det du sa, att du tyckte det var jobbigt, men det kan jag inte tänka mig. jag kan verkligen inte förstå. vet hur illa det är o dissa i bloggen, men jag måste få skriva av mig, det är därför jag har dne överhuvudtaget. skulle du komma tillbaka skulle jag aldrig, tack, det är bra så. hade nog inte stått ut en livstid med detdär halvbra iaf.

HAHAHA

skrev jag 23-årig eller ? åh, strörd . orka ändra . det är ju bara 4 månader kvar, hahaha . 

used to be lovedrunk, now I'm just hungover .

haha . precis som vanligt , konstant bakfylla . sjukaste att jag drömde om det mest oväntade inatt :P

kul att det alltid är såhär , vaknar jättetidigt för jag däckade på soffan igår o ska jobba 16-01 ikväll . jobbade inte ens länge igår , till 19 , men kände mig så sliten ändå . det är inte bättre i halsen , men inte sämre heller :)

nu är det 5 dagar kvar , ska lägga in alla räkningar o börja packa lite kanske . eller nej , jag är sån som packar på 5 min , vet inte vart det kommit ifrån , för så var jag aldrig förr :P

känner mig jättedum som inte hälsat på Lina&Sandra än :( se om jag gör det idag, blir inget träna med den ömmande halsen :(



om 5 dagar börjar festen ! haha .

dagens

Humör: taggad taggad taggad, 6 dagar kvar ! känner mig dock sjuk ...
Gjort: inte tankat musik :)
Planer: jobba 12-19 :)
Lyssnar på: se nedan :D
Druckit: kaffe :)
Bästa: 6 dagar kvar :D 666666666666 
Sämsta: att jag ska jobba hela veckan :/ men det är kul att jobba :D
Väder: kallt som i gräven, men snart kommer värmen .....

jag e sjuk .

eller lixom såhär hängig .. ont i halsen gör mig nere , minner alltid om när jag mådde som sämst . haft en konstig huvudvärk senaste dagarna , kan va en hjärntumör . känner mig tung i hela kroppen , ingen feber dock . röstar för att jag fått (svin)influensan nu innan vi åker . fint .

men inte tillräckligt sjuk för att inte gå till jobbet , nej nej , det händer inte , haha . men kanske tillräckligt sjuk för att gå hem från jobbet :)

gjorde inte ett smack igår . följde med Malin till Klinga för hon skulle växla pengar till p-plats & sen köpte jag massa godis&chips för mina sista pengar (dvs nästa fylla sker nere på cypern, hahahaha!) o la mig på soffan , satte på slutet på ''Bed Time Stories'' som jag insåg att jag inte sett . och somnade :) har väl sovit en sådär 15 timmar & det var grymt skönt . mer än vad jag sovit den sista månaden skulle jag tro .

missförstå mig rätt

fick ett gulligt im om att det verkade som om jag har ett förflutet & bla bla bla vad det nu stod ;) iaf, jag har inget förflutet , eller jo , så , nu är det över . kommer sakna det men det var bra så , tack . och jag är absolut inte ledsen , det finns det inte tid för  :)

lite bitter är jag dock idag , halsonda släpper inte . men avsnittet var helt sjukt bra , o för er som inte vill ladda hem / har canal + eller vilken kanal det än går på , snart börjar SVT1 sända avsnitten från början . sen finns det alltid http://www.watchtruebloodonline.com ! toppen !

om en vecka är vi framme i Göteborg & på väg mot Landvetter .... kommer bli så skönt med semester på Cypern i 2 veckor !

tesilen är min bästa vän .


äh . i brist på annat . men min blogg var rolig en gång för länge sedan, det vet jag . iaf så var det så att när jag skulle dricka te igår så hade tepåsen gått sönder, så silade det dyrbara tevattnet (orka koka nytt) genom den . likdant nu i morse, kaffebryggarfanskapet ville inte , sump i hela kaffet (nej , det beror inte på den mänskliga faktorn..) så när tesilen ändå låg framme så fick kaffet åka igenom där med .

intressant .... o jag vaknade med ont i halsen :( det är INTE OKEJ ! ska dricka mitt kaffe o kolla på True Blood s02e09 o hoppas det går över ....

blev kvar på jobbet ...

jobbade över 40 min , lika bra när jag ändå inte kunde komma hem typ . lika bra , orka va hemma & tänka . inte ens ett svar på sms:et kunde jag få . hoppas du får det bra & klarar dig utan mig .

jag är arg , besviken , känner mig grymt utnyttjad . slöseri med tid & känslor .

glömde som sagt cykellysena så kunde inte cykla hem vid 21 för då var det mörkt redan . klart man ställer upp o stannar när det är mycket , o när det bara är roligt folk . insåg sen att bussen gick 23.13 så jag ringde bror så han & syster kom o hämtade mig & cykeln :)

men på riktigt . hade jag kommit hem tidigare hade jag bara ringt . o sen hade denhär kvällen slutat illa . jag kan inte förstå ? hur full av skit kan man vara ? jag kan vekligen inte förstå .




lediga dagen imorn, fixa massa grejjer som vanligt . flytta hylla till Malin & stjäla tillbaka mina täcken o kuddar :P sen är det träning 2 ggr om dagen fram till Ayia Napa . kan ju iaf försöka va fräsh innan ;) nu är det 7 dagar kvar, varav 4 med jobb , 1 med dop & en med tvätt & packning ! det kommer bli GULD Fia, så glad att du övertalade mig att åka med dig ;D





Hotel Barbara Aiya Napa 24/8-7/9 2009

känner hur det bränner inom mig !

eller rättare sagt armarna , fyfan , mjööölksyyyyraaaaaa . ska aldrig sluta med kosttillskottet igen :D

luktar en blandning av solarie , svett & babykräks , kände mig INTE fräschast i stan på gymmet . men söt är han lilla Liam :) var barnvakt medan Malin solade .

nu blir det kycklingtacos , MUMS , läskigt hungrig . sen åker stridsmunderingen på & det bär av till Smedjegatan !

någon som ska ut ikväll ?

151

så många bilder är beställda på framkallning nu :) 67 kronor varav 30 frakt . fint med gratisbilder . en salig blandning blev det me , lite Norge , lite Sverige .

p-brännbollen är inställd , med det innebär bara mer fest hos Mikaela :)

hittade en massa mer roliga bilder på mitt andra minneskort till mobilen , och tydligen hade jag lagt över alla bilderna som finns på dator ute i Lindö där . bilder som är typ 3-5 år gamla :D hehe .

ne , usch , börjar bli långtråkigt nu ! iväg & sola med Malin , träna efter det & sen party party !

strömavbrott @ klinga 00.55

haha , strömmen gick två gånger igår o sen kom tillbaka precis när jag var klar i köket . sen gick den igen & kom inte tillbaka , så vi fick lämna lite till öppnarna , haha , hoppas strömmen var tillbaka iaf .

vilken mysdag dethär känns som att det kommer bli :) hemma & pyssla en stund nu , beställa digitalbilder på fotopapper & börja med ett Oslo - album . ladda upp bilder på FB & bränna en skiva .

sen blir det lite gym & sol som vanligt , sen har vi personalbrännboll / fotboll kl 17 , se om jag hinner eller kommer lite senare . gratis korv på Himpa är iofs aldrig fel ! kan väl inte riktigt va me på brännbollen , får fortfarande inte springa , tyvärr tror jag inte att så många kommer men det blir nog kul ändå . sen bär det av hem till Mikaela för tjejfest ! :)

såg True Blood igår efter jobbet, fyfan va avsnitter var bra ! så nyfiken till nästa måndag .... 

söndag

5 nätter kvar . så är det .

inget kan någonsin ersätta, men jag får två underbara flickor till stan :) Sandra har redan kommit, var o kollade in hennes ''jättefina'' lägenhet igår, delade på en pizza & kebabrulle (vi var hungriga) fastnade med hennes granne, tror hon pratade konstant i 2 timmar !

sen en sväng till trädgården, Lena fyllde år , gott med ett glas vin . underbart o inte ha ett öre över till något annat än cypern !

sjukt hungrig är jag , ge mig lite frukost :) städa ska jag göra , sen gymmet o som vanligt jobb 16-01 .



är du lycklig nu ?

som jag uppfattade det, dryg & otrevlig . men sen duger jag tydligen fortfarande .

var o badade i gransjönäs andra dagen i rad :) haft berget för oss själva, det vattnet är helt otroligt, man ser rakt igenom . vartm har det varit & äntligen har man fått lite färg igen . helst ska sommaren aldrig ta slut . ska va sol hela helgen & jag jobbar 16-01 :) fint . sen väntar 2 veckor på cypern med, nu är det 17 dagar kvar !

o du som hämtade ut min jacka på Palace dendär tisdagen, hoppas den passade, skinnimitation strl 158 ! vilka idioter det finns alltså . men ta innebär att jag får köpa en ny ! :D

neh, nu ska det ätas frukost & gå till gymmet ! länge sedan sen sist, o nej, jag har inte slutat träna där ;)

winnerbäck-terapi

o städa. ibland jag mår faktiskt bättre när jag städar än när jag tränar .

men just nu hjälper nog inget . inte heller att sjukanmäla sig från jobbet , inte denhär dagen , kanske om det hade varit en annan dag .

men lars hjälper lite . o absolut det bästa True Blood avsnittet ever .

anitngen börjar jag & blogga på riktigt igen, eller så lägger jag ned .