Lisa Roivas Träning

going to Africa <3

fällde en liten tår på jobbet nyss , det är mycket minnen och starka känslor ! men nu känns inget bättre än att fira ''arbetslösheten'' med en liten utlandsresa , om 30 min går bilen mot Arlanda . o miljoner med nya äventyr att se fram emot om en vecka ! jag älskar migsjälv, jag älskar er & framför allt älskar jag livet !

jag älskar dig också Rihanna .

tack för du gör musik för mig. den är så bra så jag får ont i magen. missa inte hennes nya album, så f'ckn braaaaaa !

nya singeln som spelas på radion !



& underbara freak Rihanna som bara hon kan va , helt 'fel' men åh så rätt !

Men vadå väntetid? <3 jag älskar dig från ...

img_0864 (MMS)

Men vadå väntetid? <3 jag älskar dig från första ögonblicket. Har jag både dig & glögg att längta hem till! Nu jobb 15-01.

Tack älskade syster, den är perfekt inte v...

img_4175 (MMS)

Tack älskade syster, den är perfekt inte varje dag man får en som bara ligger o skräpar, supertack, jag behöver den så!

trogen kund lönar sig !

fick ett mkt trevligt samtal tidigare idag och är numer en vit iphone 4s rikare och ett abonnemang ''halvare'' men samma max på allt :) helt okej deal tycker jag ! sen att jag är deras i 24 månader till spelar inte mig någon roll efter så många år. & jag vet, alla har vit, men faaan vad jag skulle ångrat mig, nu med vit mac o allt <3
stängde kök för sista gången idag , finns en hel del jag kommer sakna så sjukt mycket. men det är inte som förr men jag är glad att ni förgyller mina sista dagar & skönt med allt stöd och att man kan inspirera någon annan <3 nu är det goodniiiight and goooodbyyeee.

'TIL I COLLAPSE

sometimes you just feel tired, feel week
when you feel weak, you feel like you wanna just give up
but you gotta search within you, gotta find that inner strength 
and just pull that shit outta you 
and get that motivation to not give up and not be a quitter
no matter how bad you wanna just fall flat on your face 
and collapse




regning onsdagsmorgon .

låt det regna , kan gå åt , på lördag morgon flyger vi :) lunchspinning men först ska jag nog gå en sväng på stan !
tur att man träffar bror igen en sista gång på jobbet idag , för inte fan var han hemma mycket igår ! jag vill också ! vad som stoppar mig ? ja det är dags att göra något vettigt o planen är ju plugga ivår , MEN :D man vet aldrig !

hur svårt ska det va ?

kändes så bra , nu kan jag bara hålla tummar & chilla på semestern ! men hur svårt ska det va att komma på ''dåliga'' sidor ? tankspridd ? svårt att hålla i pengarna ? hahaha bara där lixom ! nä väcka älsk som tog en PN & ut till Lindö o fira o säga hejdå till bror som ska köra en sässä i Sälen iår !

troublemaker !

förbannade nedrans huvudvärk , fick gå hem från jobbet i söndags & sov ett halv dygn , var på jobbet igår men kände att jag kunde överleva men fick iaf smita runt 16 och åkte hem och sov . kul liv . men nu har jag vaknat iaf , lite att ta igen , men måste ut o röra på mig för jag är så nervös att jag inte snart kan andas :D Hampus har redan börjat packa jag tänkte göra det ikväll ! nu är det 4 dagar kvar , 3 arbetsdagar kvar . och om det skulle gå vägen idag så blir mitt liv perfekt !

you got me shining with you love

kan inte sluta nynna :) ska faktiskt ut o gå en morgonpromenad nu , kan inte va stilla mer just nu ! jobb 11:30-21 idag min absoluta favorittid !

Skaaaaaaapliiiiig fredagmiddag! Ville bara...

img_5542 (MMS)

Skaaaaaaapliiiiig fredagmiddag! Ville bara säga det! Peace!

jag vill dricka glögg nu

men åh eller det lixom fåååår man inte innan december så är det . enda jag & min mamma kan vara något så när överens om , fast hon har 1:a advent som dag , men det bliiiir ju det när vi kommer från Egypten . ska fan köpa hem så jag kan dricka på lördagskvällen <3

 

gråaste dagen hittills tror jag .

vad tror ni , gjorde ingen skillnad när jag drog upp persiennen nyss . 7 dagar kvar . äntligen fredag ? alla andra taggar helg jag taggar jobb 4 dagar i rad , men inte klagar jag , snart slipper ja't .
jag skulle passa så bra som förtidspensionär , helt ärligt är jag världsmästare på att slå ihjäl tid , o så skönt det ska bli att hinna med allt som man vill göra , allt som behövs göras & inte behöva stressa ..

there are so many people out there who will tell you what you can't .

what you got to do is turn around and say : ''watch me!''

skaplig sovmorgon

alltså hallå vad händer ? stängt av klockan i sömnen o vaknade nyss, kom igen ! jaja tur att jag inte hade något viktigt idag då ;) trött tjej ! sätter vi lite fart då, idag ska jag träna ! nej jag var inte ute igår ! haha <3

Så himla ny läcker design på världens bäst...

img_2137 (MMS)

Så himla ny läcker design på världens bästa concealer!

så var det bara 10 kvar !

världens bästa Hanna fixat mitt hår idag, tack tack så nöjd ! en sväng på stan & varsitt halsband rikare. så trevligt!
nu mackor & te & tv för jag vill inget hellre än slappa hemma idag ! fotbad o ljus o hela baletten , ensamtid for the win!
tack tjejer för att ni igår gav mig ett till fantastiskt minne av det faktiskt fantastiska ställe som varit min arbetsplats till & från i 8 år , det var kungligt !
ja jag behöver ju bara säga det en gång , nu är jag nervöööööös o taggad taggad taggad för resten av mitt liv !


vamos a la playa !

det är nääära nu ! 10 dagar till vi reser haha . och 8 arbetspass kvar det är helt galet !
kände att det var alldeles underbart med sol ute idag , nu ska jag passa på att gå till affären bara för det , igår var det storstädning , idag handla sig lite innan jobbet ikväll .

glöm inte att sätta volymen på max såhär på morgonkvisten innan ni börjar spela !

Tillverkar lite konst såhär på jobbet på k...

img_2774 (MMS)

Tillverkar lite konst såhär på jobbet på kvällskvisen, roligast som hänt idag iaf! Gissa var den har varit? Ledtråd till alla ickedonkare, den har varit exakt där innehållet ska va ;)

På svinkall höstpromenad & hämtade bilen i...

img_4137 (MMS)

På svinkall höstpromenad & hämtade bilen i skarhagen för supersöndag & farsdagfika hos både mormor o morfar o farmor o farfar! Kanon 25-årsfest igår men mår sämst idag :D ett samtal gjorde mig superglad, det är min dröm just nu! Hoppas! O imorn hoppas vi på sak nummer två <3 åh vad livet är underbart just nu!!

vin & prata ikapp ett par månader

det tar mer än en kväll & behövs mer än två flaskor iaf , det har vi konstaterat , men så kul o träffa dig igen o få lite intelligent utbyte , o ett fantastiskt stöd , tack ! synd att wasa bara luktade jäger o svett !
nu ska jag försöka få i min frukosten, sen iväg på nästa festlighet <3




so baby raise a glass to mend
all the broken hearts
of all my wrecked up friends .


skulle gått upp för två timmar sen

planen var att träna & fixa massa innan jobb men det är så myyyyyysigt när bus ligger kvar i sängen så det går bara lixom inte ! nu sitter jag här superstressad & inte ens hunnit hälften & brorsan kommer om 30 min haha :) som vanligt.
idag är det bara två veckor kvar , två veckor kvar till jag & Hampus åker på semester . och vad som händer sen är det ingen som vet ... seriöst , därför var vi ute & firade i onsdag , bara han & jag , superkul <3


tänkte jag skulle lägga upp dagens låt men kom inte fram till någon bra , så ni får en pluttinuttsnuttigull eftersom jag känner mig så idag , jag äääääälskaaaaar julen och få fira den helt ledig för första gången sen 2002 kommer bli guld. & nyår o snö o 25 år gammal . så här får ni Bäver, den är rätt söt ändå ..


the wise men follow the stars , as the way I follow my heart ..

And I feel alive , and it feels so goooooo...

img_7146 (MMS)

And I feel alive , and it feels so goooooood! Tack bästaste älskling för igår !

drömmer om paradiset .

om solnedgångar , sandstränder , turkost vatten , värme . sover redan bättre tror jag . jobb 8-17 sen ska vi fira <3

luft & kärlek .

jaha ska jag kalla det förtidspensionär kanske ?
rensade tankarna med ett supersvettigt spinningpass & trampade bort all nervisitet ! åh vilket drömläge !
lite mat hos mor&far o nu WF & kaffe med syrran&jocke , strax hem o sova , glömt att jag bytt jobbtid imorn!
just det , det går att leva på luft o kärlek har jag hört <3 <3 ni är allt jag behöver .

tackarrrr .

var så inställd på att ta en cider nu när jag kom hem efter jobbet, skapligt snopen man blir när det inte finns några kvar :) mango/hallon rekordlig iaf, stört god har den varit ! o tyckte jag verkligen förtjänade en efter denna dag, som började tungt för att övergå till firande av alla helgona på klingas egna sätt med 4 timmar strömavbrott o städning i total mörker typ till en rätt slapp kväll när strömmen kom igång igen !
bad attitude , ja det var faktiskt länge jag fick höra det ! men jo , det är väl sant att jag grävt min egen grav , gör det lättare för mig , undrar bara varför man inte vågat ta det direkt med mig , har lite svårt o veta exakt vad jag gjort . mest är jag ledsen på alla som inte tagit sig tid & stannat upp o frågat hur fan jag mår .
men nu slutar jag klaga , det passar inte mig & gör jag något åt det , tack för mig .


Frukost är dagens viktigaste mål. Laddar o...

img_1595 (MMS)

Frukost är dagens viktigaste mål. Laddar också med en fika med blondinerna.

skaplig TV-skadad .

blir jag efter ett par dagar på soffan , o att jag väljer att fortsätta kolla på skräckis när jag är ensam hemma bara för att han är så jävla heeeet :D men låten här är bra & fin & så , jag går runt o nynnar på den konstant iaf .

21 dagar kvar !

konsten att definitivt inte jobba ihjäl sig . älsk åkte strax efter 6 imorse & kommer väl hem strax efter 12 inatt . synd att det inte är frivilligt & absolut inte betalt . för min del var det aldrig aktuellt , mår ju som jag mår , bättre o satsa på resten av helgen . var dock tvungen o gå upp & pyssla lite för att undvika liggsår , hittade århundradets snyggaste jacka som jag trodde jag gjort mig av med. se om det är något kemtvätten kan fixa , så glad jag blev , bra koll man har haha , förlåt alla jag ljugit för , men lite ledsen för att inte få leta efter en perfekt ny . nu blir det en kopp kaffe & hemmasjälvmys ! behöver jag säga att längtan är stor ?!

header ?

helnöjd är jag inte , men funkar lixom :) vad tycker ni ?

maine coon .

jag är så avundsjuk , först en norsk skogskatt & nu har dom köpt en kisse jag kollat på jättelänge , längtar efter o få åka o hälsa på . dom kan bli riktigt stora , som en liten hund , mys . o sen är dom superdupersöta . o supersuperdyra.

Århundrades godaste guacamole :) let's svu...

img_5247 (MMS)

Århundrades godaste guacamole :) let's svulla!!

vissa dagar känner man sig snyggare än andra .

idag är inte en sån dag , usch så dåligt jag mår . men lyckades nog prestera iallafall & fick kylen fylld med mat igen på köpet . saknar honom redan , min brottsling som var tvungen o åka iväg igen o ''jobba'' . men så fort han är tillbaka hos mig igen blir det mys , tacos o sova stört tidigt . åh vad jag älskar honom !

22,5 dagar kvar !

idag fick jag min dag i sängen/på soffan , tack för en fantastiskt trevlig kväll igår ! skrattade så jag fick kramp i huvudet ! glädjen att en sällskap är uppskattat, gamla minnen, så glad man blir när man får beröm för en gammal top som jag själv är osäker på , få höra från någon man själv tycker är jättevacker att man är fin , värmer mitt hjärta. men det var inte bra för resten av kroppen , ajaj lite överallt . idag är verkligen kaffet min bästa vän !

dagens partylåt !

efter ännu lite mer skrivande, skrattanfall & kaffe är det dags att snart åka hem med en övningskörandes syster & sätta på stridsmunderingen igen för liten välbehövlig partybreak. känner mig nöjd och stolt och framförallt positiv och hoppfull. 

Ute i Lindö o pluggar med syrran! Eller ja...

img_1936 (MMS)

Ute i Lindö o pluggar med syrran! Eller jag pluggar inte, men det är ett heltidsjobb detta iaf. O så stolt över henne som engagerar sig så i skolan! <3 lite mer arbete nu, sen hörde jag att jag var värd en fest ikväll? ;)

24 dagar kvar <3

med idag alltså , en dag som kommer springa bort trots jag inte vill gå upp , ligger med datorn & kaffekoppen i min otroligt mysiga säng . helt svart ute typ o nu kommer det , halsen gör ont . men men , det betyder bara en sak mindre på listan , ingen träning . allt det andra som måste göras på lediga dagen , ja ...
får väl locka med en sånhär skämmabortmigsjälv frukost idag igen, som jag gav fick igår, men trots det blev det en skitdag . det innebär ju iofs att idag bara kan bli bättre !

följ efter mig så ska jag visa hur man dansar !

gjorde min dag , dagens låt , HAHAHA någon som känner sig träffad ? så klockren !

nedräkningen har börjat !

idag är det 25 dagar kvar , mycket kan hända till dess . om 25 dagar sitter vi just nu på planet .
förlåt mig men det kommer bli ett jäkla tjat :) o det kommer bli ännu värre därnere o när vi kommit hem .
har inte så mycket kul att skriva, händer ju inte alltför mycket.
Enoteket var ingen höjdare när det gäller mat , dom kanske inte är varma i kläderna eller så var vi för stort sällskap, men varm man ska man väl ändå kunna förvänta sig ? sen fick dom andra en oxbiff iform av gris, jag vet inte .. ?
Högskoleprovet var precis lika långtråkigt som jag mindes det, kul att de lite gamla & nya ansikten med, kände mig lite mindre borttappad haha. men tror det gick bra iaf!
Lördagskvällen bjöd på alldeles för lite dans o för mycket vin/cider/öl/vänner/monster & precis som vanligt spårade det innan förfesten :D söndagen gick därför i baksmällans tecken, låg i sängen hela dagen, därför är det lite att ta igen nu !