Lisa Roivas Träning

Hur mycket hinner man shoppa på 15 min? Jo...

img_7362 (MMS)

Hur mycket hinner man shoppa på 15 min? Jo 4 affärer inte dåligt jobbat! Vet inte om jag ska behålla den gröna men rosen är jag hundra på! Nu frulle, mmmmmm, o sen steker vi igen!

Från idag. Hoppas det blir imorn med, behö...

img_7214 (MMS)

Från idag. Hoppas det blir imorn med, behöver va så jävla ledig. Dethär är ingen jag vill vara, säger det varje gång. Imorn behöver jag er o ett glas vitt. 7 arbetsdagar kvar innan 4 veckor semester..

jag älskar dethär vädret .

det är otroligt skönt att gå ut o de känns som man går in i en vägg, som utomlands. vaaarrrmmmmtttt. solen steker, luften står still, nästan så man inte behöver åka någonstans på semestern ! jooo ! nu ska jag åka o bada innan jobbet, gransjönäs det vet ni, ses vi där ?
härligt att ni kommenterar lite med, det gillar jag ;)

vackra människor .

jag blir glad av dom, personligheter med stil, charm, som utstrålar glädje o självsäkerhet. som är måna om hur dom ser ut men inte på gränsen till fåfänga. som ler, som busar utan att tramsa. som har kommit på vad det handlar om. som är sig själva, som gör detaljer till en helhet. som lever drömmen. dit vill jag, o jag blir glad, enbart glad o inget annat, av andras framgång, om man nu kan se det som det. som gör världen lite vackrare.
vad konstigt dethär blev. yrar mitt i natten igen. nu släpper jag dethär, dig. hejdå.
jag vill färga håret rött igen. mörkt. suck.

omg .

det har ballat ur. men säg vad som inte har just nu. nedräkningen till semestern har börjat, 8 arbetsdagar kvar, ska försöka vara positiv! :)
är så dålig på att sova, men lätt o somna om när solen skiner ute. nä. men innan jag får njuta idag ska jag fixa allt jag skjutit upp. blä.
.. and more.

det är visst nån som är tillbaka !

sommaren. o jag på jobbet ikväll, snajs. skönt o slippa ligga hemma o bli tjock o slippa tänka på hur mycket såren kliar. o ja, det är lugnt, får göra typ vad jag vill förutom bära. om en vecka är jag back med träningen också.
o någon som tydligen är borta... fan. det hade kunnat bli bra, åh. jag skiter i det, jag ville ju åka båt...
ni vet ju var ni hittar mig idag, i solen .

Jag har sagt det redan, jag kan säga det h...

img_8753 (MMS)

Jag har sagt det redan, jag kan säga det hundra gånger igen, jag älskar överraskningar o presenter, jag blir som ett barn o alldeles varm inombords, inte ska väl jaaaaaag? :) o dom är så sköna o fina jag ska sova med dom på inatt! O jäklar vad bra de kommer gå me löpningen framöver, lycka!

Finmiddag hos finaste Lisen med finaste li...

img_3078 (MMS)

Finmiddag hos finaste Lisen med finaste lina, efter den obligatoriska söndagsfikan! Gud jag gillart!

STEGEBORG LEVERERAR !

wow vilken fest, trodde de skulle va ännu mer folk, men det räckte gott o väl. massa kända ansikten, underbar stämning, riktig kul liveband ! o gott med burn istället för redbull, haha! kul o gå ut på ett annorlunda ställe. hoppas ni hade lika kul som jag, hoppas vi ses där fler gånger i sommar!
blev bestämt typ igår och jag ville inte dricka för jag vet hur det blir, jag är fortfarande rädd om mina sår (måste till sjuksyster, läs mamma o bli omplåstrad :/) , och jag ville inte bli påhoppad, knuffad osv (haha det blev jag iaf ;D) så jag tänkte hålla mig lugn, o då kan jag inte börja för då kan jag inte sluta! så jag höll mig nykter o vi slapp sova i bilen (vilket vi aldrig hade gjort iaf!)
o skönt o vakna utan spränghuvudvärk, spritsmak i munnen, det var hur bra som helst ändå! någon var ju tvungen att köra ;)
o det är ju en upplevelse i sig, chocka alla med att va nykter, släppa loss o bara köra iaf, fnissa åt allt roligt alla gör o alla tokigheter som kommer ur folks alkoholpåverkade munnar. det bästa, komma ihåg hur kul det var, alla man träffat.

how about some dancing ?

tänk att kunna dansa så, så jävla häftigt, så sjukt vältränad man blir. det är inget så, jag har aldrig ens tänkt tanken, skulle aldrig ställa mig o typ ta av mig kläderna, ännu mindre göra det för att visa upp mig inför någon, tycker bara det är så häftigt att kunna, lite som akrobatik typ. skulle lätt gå den dagen poledancing kommer till lilla Norrpan. skulle göra succe, gammal cirkusartist som man är, haha.

trevlig midsommar !

jag ska inte klaga, men var lite nere igår, kände mig aningen ensam. men kanongod mat, hemmalagad rabarberpaj, en helt okej film på SVT1 o 3/4 av resten av familjen som sällskap var så mysigt.
men hade behövt något, någon att prata med, haha.
för festa hade jag verkligen inte behövt, hahaha, satt o tänkte igenom dom senaste midsomrarna jag minns, oh lord vad det alltid spårar. aldrig så på någon nyårsfest, det måste ha med att det är sommar att göra !
förra året, var iofs rätt lugnt, i skärgården o grät i en båt. av lycka..
förrförra, Öland med Fia, herregud var för gammal för en 3 dagars redan då, o Öland med för den delen (eller?! :D) men skitmysig stuga o underbart sällskap gjorde det värt för allt i världen!
året innan det, 3 år sedan, måste va när jag & Malin åkte hem till Jocke efter vi stängt jobbet <3 det blev barn den natten. eller iaf helgen :D Jocke gav Malin drinkar utan sprit efter ett tag <3 eller var det på valborg ?
4 år sedan, kan det ha varit det året det spårade som värst, haha, herregud, ja om man dricker en hel box o lite till på en dag så kan man inte räkna med något annat. i Marby.
5 år sedan, måste också varit i Marby i några lugnare former. not! :)
eller minns jag fel ? och jag kan inte minnas vad jag gjorde innan ..? är det någon som kan hjälpa mig ? haha :D

shake señora !

eller jag tror inte det :) men mår jag såhär blir det nog lite bus imorn! man blir ju bra sugen som vanligt. men få håll av att bara gå ner till affären så ska jag nog sitt stilla iaf ! nu midsommardammsugning, haha, efter legat hemma en vecka behövs det. sen till mor&far!
GLAD MIDSOMMAR ALLA !
my girl got a big oh booty, yeah, your girl got a little oh booty, ohno!

årtes fail .

igår, när jag var hungrigare än jag någonsin varit hungrig, o ni som känner mig, kan ni fatta hur hungrig jag var?! varit sugen hela veckan men tänkt jag skulle skona min stackars mörbultade mage från den starkaste maten, o den som väntar på något gott lixom. jaha men då kan jag ju fan vänta hela sommaren, för Spicy Hot har SOMMARSTÄNGT! vafan? hur tänkte dom nu? jag ska ringa klaga. som tur är finns det fler thaiställen i stada, dock inte lika goda. men, jag fick min mat iaf, o jävlar vad jag fortfarande är mätt, haha!
så, midsommarafton idag :) måste erkänna jag är lite avundsjuk, men eftersom jag ändå skulle jobbat så blir lax hos mamma & pappa idag inte så tokigt heller.

vilket mysväder !

vaknade vid 4 när det drog igång, fick stänga fönstren o det har ju hållt i sen dess <3 grått o trist, perfekt för att ligga inne, kolla på film & läsa böcker. myyyyyyys!
men dag är en sån dag jag saknar o längtar till jobbet, verkligen, idag är vår rekorddag på året, hade varit så kul o få rocka med världens bästa gäng arbetskamrater ! hoppas ni får det toppen o slår alla rekord (inte mitt från frukosten i påskas bara ;D)!
den är så himla charmig denhär :) ibland har jag världens bästa jobb!

hahahaha .

jag orkar inte mer. sitter TIMMAR på fb är ju bara för sorgligt, men det är sjukt vad man kan sysselsätta sig. snoka. herregud alltså vad smaskiga, roliga, patetiska saker man kan hitta. ska jag säga, hahahaha. orka.
mamma la om såren, gud vad fina dom är, det ena syns inte ens nu efter 4 dagar, stört duktiga. ska jag med bara vara duktig.
jag har inte ätit tacos idag igen. jag har inte rensat i mina garderober. jag ska inte se på crime time på kanal 9 o jag ska inte krypa ned i sängen tidigt idag igen ! synd att du kom bort, hade varit trevligt med sällskap.
o Fia kommer inte hit helgen när det är Munken in the Park !
haha den är också ett roligt tidsfördriv.

Haha vad hände här lixom? O alla är massa ...

img_8156 (MMS)

Haha vad hände här lixom? O alla är massa kvar i?! Städar garderober, detta är från två handväskor o träningsväskan! Haha not to self, köp inte tuggummin! :D

du frågade vem som förstört mig ,

och jag gav dig inget svar .
åh skitdag igår, ont o tråkig, men det betyder att denhär kan bara bli bättre, som tur är :) solen skiner, man kan ju hoppas (nä, blir regn idag också..) ska fixa någonting att se fram emot <3
du har rätt, hör jag av mig ? nej, inte hela tiden men varför känns det som att det bara är jag som drar, jag är trött på att höra av mig o bli bortprioriterad, speciellt nu när jag behöver dig som mest. är det verkligen mig det är fel på, för det är inte bara du.. kanske dags o rensa upp lite, jag vill inte heller vara den som beter mig illa..

jag är nog inte det du drömmer om,


men jag är det du ser .

årets längsta dag idag , kul att den verkligen varit årets tråkigaste. hahahaha.



konsten att ha tråkigt med stil !

ska jag utöva idag, inga större problem. det enda är att jag inte kan/får röra mig ordentligt eller bära ngt tungt så får se vad vi kan hitta på i lägenheten :) skriva listor på allt som ska fixas/behöver köpas på semestern kan jag lova !
när man har som mest tråkigt, kollar på musikvideor på youtube tillexempel råkar man ibland snubbla på guldkorn. som denhär. trodde inte man kunde göra en låt bättre där orginalet är en av världens bästa låtar. men tro fan att hon lyckas med det också :D så bra på ett helt annat sätt, stört!

Så har man blivit sin egen sjuksyrra oxå, ...

img_3824 (MMS)

Så har man blivit sin egen sjuksyrra oxå, nej de e inte insulin, thank good, o inte är det smärtstillande eller, utan proppförebyggande medicin att ta i benet, sådär roligt o göra på sigsjälv.. Men nu e de bara 2 kvar tror jag att jag ska fixa! Sista inlägget om min operation, imorn återgår världsordningen o jag ska blogga om roliga saker! Om hur tråkigt jag har :D nu mer sexy ass Joel Kinnaman på 4:an. O ja, det är bara därför jag ser filmen för 10 gången typ..

skapligt underbara vänner jag har .

tack för allt, det är så uppskattat :) det är det lilla som räknas . o tankarna . o familjen <3 ni är allt .
när jag väl kom hem med sötaste lappen var det visst något viktigt jag skulle lämnat tillbaka så telefonen blev avstängd :D hoppas det gick bra iaf, för denhär får dom inte sno ifrån mig !

requiescant in pace .

har väl inte funderat så mycket på vem det är som spelar den fantastiska saxofonen, jag är barnsligt förtjust i just saxofon, finns flera nya låtar nu som får extra charm med det instrumentet, förrän jag läste om att han gått bort. sorgligt.
börjar få riktigt tråkigt, men Kicki kommer nog förbi, underbart o äntligen få prata om allt.

då har man en blindtarm mindre också .

herregud, haha, hur tycker jag det går för mig då? är det de värsta sjukdomsåret hittills eller ? var precis sjuk i 2 veckor, nu är jag sjukskriven en vecka till. maximal otur, eftersom jag inte kunnat gjort något för att förebygga det..

trodde inte det var så himla allvarligt är jag fick katastrofont i magen i fredags, trodde det var typ vanlig bakismage som skulle gå över med lite mat innan jobbet (var ute o firade alla studenter i torsdags/ sket i dom o festade bara för att jag kunde o ville med lilla bus) o skulle som vanligt jobba stängning på jobbet. borde tänkt att något var fel när jag stod i duschen o var tvungen o kuta ut o lägga mig i sängen för det gjorde så ont..
men klockan var så mycket så det var för sent o ringa sig sjuk, tog en tablett för trodde det var blandat med mensvärk o åkte till jobbet. kändes faktiskt bättre efter 2 stora cola o en QP o körde igång o jobba, lättade lite när jag rörde på mig också. men efter 1,5 timmar kunde jag knappt stå rakt o blev tvingad att ringa 1177. dom brukar ju be en avvakta eller så, men hon sa bara åt mig att åka till akuten. förstod att dom misstänkte det var blindtarmen, men tyckte jag borde ha mer ont, jag är rätt bra på o förneka att jag mår dåligt...
efter 4 timmar på akuten blev jag inlagd för observation, o i lördags opererade dom mig o igår lunch fick jag åka hem. skaplig jävla otur o otäckt att sjukdomstillståndet utvecklades så fort, men glad att dom kunde hjälpa mig.
så här sitter jag, har rätt ont men är pigg o så ändå o får inte jobba eller göra något annat för den delen på en vecka.
alla varit jättesnälla o hjälpsamma, hade lite problem efter operationen men det löste sig bra, delat rum med 3 tanter som alla var 70 plus, lyssnat på deras historier, riktigt trevligt faktiskt. bortskämd av vänner & familj <3
titthål, skönt o inte ha ett helt stort ärr över hela magen. skaaapligt svullen alltså..

På väg till krokek för studentfirande :) k...

img_6659 (MMS)

På väg till krokek för studentfirande :) kan ta ett tag <3 skapligt festsugen man blir, underbart, saknart!

mera nattbloggning .

så slut, men så osugen på att sova, fast jag måste palla mig upp skapligt, vilodag o kusinen tar studenten imorn & ser så fram emot det. utspring på ebersteinska där jag själv stod för 6 (host!) år sedan, träffa alla, njuta av en solig dag o förhoppningsvis lite vin. ska bli så skönt att vara ledig.
orkar inte tänka mer just nu, vet bara hur orden jag läste kändes o det kändes bra! nu är det verkligen över, det har funnits dagar då jag önskat och kanske tillomed trott annorlunda, men inte efter dethär o ännu en gång.
o jobba ihjäl sig, ja, det är tillåtet veckorna innan semestern, då kommer det kännas ännu bättre att vara ledig ! hehe..
jag kan inte låta bli, jag ÄLSKAR dethär, haha. sometimes it's hard to tell in the dark.

men nu får du väl fan ta o bestämma dig .

vädret är som mig, sol eller regn, glad eller ja, allting annat däremellan. nu mår jag iaf bra igen, haha snällt att någon faktiskt frågar. inget som lite sömn, ett blogginlägg o lite shopping mitt i natten inte kan fixa. som bomull runt själen dendär shoppingen. o så tanken på att idag kan bara bli bättre, jag är inte långsynt.
men det verkar ju bli regn idag då, funderar på om man ska ta o gymma lite, det var inte igår :) se va klockan blir.
jag & mina toabilder.

nemo me impune lacessit .

sug på den. spinner vidare på gårdagens ilska, är fan lika arg idag. ärligt talat, jag bryr mig inte, trodde vi ställde upp för varandra, kanske bättre o ha det på dethär sättet isåfall. det är inte ett skämt för mig, det är allt jag har just nu. o hur fan jag kom hit ? jo genom att bevisa att jag ville ! jag vill fortfarande men som vanligt kan jag inte göra det själv, jag behöver er att stötta mig ! sen att det inte är så jävla lätt för alla att förstå, jag menar jag kan inte hjälpa att alla inte är lika begåvade. jag orkar inte dra, kämpa hur länge som helst. vad händer om jag med bara skiter i allt.. eller struntar i att förklara?

patetisk jävla ursäkt till man !

åh det är så mycket som gör mig förbannad just nu, kan iaf inte läsa NT nyheterna utan att bli tokig ! SERIÖST 19 år gammal, ni har förstört hennes liv. skulle någon göra så mot mig skulle den inte .. kan inte ens skriva tanken, ni som känner mig vet, vågar inte riskera någon framtid, på internet finns allting kvar. men bara tanken på det får mina händer att skaka av ilska, vidrigt.
sen är det mycket annat, respektlösa jävla fån, simpel fuckin jävla tjuv o latmask. jag ska personligen se till det, det har ni mitt ord på. kommer inte vara första gången heller. det är på en helt annan nivå, men man gör inte så mot sina medmänniskor.
ja, arg arg arg, men det får man vara, imorn är en annan dag som tur är! sleep tight.
vackra vackra kvinna. tycker inte det är något fel på videon... om ni fattar... gillade inte låten i början för den är för reggaeaktik för mig, men nu, ännu en låt jag inte kan få nog av.

Perfekt sitta ute på gården o slappa väder...

img_2898 (MMS)

Perfekt sitta ute på gården o slappa väder, behöver inte va varmare än 20 grader för det!

trassel, exploderande HDMI-kablar & majs .

alltså, den verkligen exploderade ! eller typ iaf, gick sönder med en smäll, det var lite läskigt. kontakten lossnade, plasthöljet runt helt snett o kretskorten syns... hoppas de går att reklamera för pris = svindyr!! haha, nästan lika mycket som min foundation jag köpte häromdagen.
'tangled' bra gullig film, men den var nog för lite yngre, men tecknat är alltid tecknat, så rolig!
måste bara tipsa om tortaillabröden gjora delvis på majs, smakar som hårda men lätta som mjuka. kanongott med variation till er som äter tacos ofta, som jag! o ursäkta bilden men jag var bara tvungen att testa. tog mig typ 20 min innan jag kom på hur jag skulle spara den på min Mac. men jag älskar dig ändå!
någon som ska med utomlands senare i sommar ? för det blir nog inget Cypern, för bästaste bästa Fia kommer hem <3 så både bra o dåligt. men då kan man ju se en annan del av världen. jag vill till Kroatien !
nej dags o ta tag i dagen, det vill säga njuta av solen innan jobb. ciao.

Söndagspizzan utbytt till söndagstaco :) f...

img_1636 (MMS)

Söndagspizzan utbytt till söndagstaco :) fortfarande inte försent me beach 2011 haha! Med bästa bästa o nu blir de tecknat!

det var länge sen sist .

vakna utvilad en söndag var länge sedan.
o det var minst lika länge sedan jag jobbade extra. hela 5 timmar. o cykeln är numera i stan igen :) hann med en liten stund sol på en bänk med finaste flickorna också, inte helt fel.
däremot har jag alldelels för lätt att bli sjukt rastlös när jag är pigg, ett varv runt strömmen kanske ? eller en kväll på stan ? för blir man inte sugen av denhär ja då vet jag inte..

captain Jack Sparrow

bokat biljetter till ikväll iaf, har verkligen set fram emot det o längtar att se en av mina favoritkaraktärer igen !
haha var tvungen o ta en powernap, helt död efter BP:n alltså :) ny koreografi, satan om jag kan gå imorn asså...
förhoppningsvis träffa finaste Lina en sväng med, till dess sitter jag här o nördar

Denna synen fick mig precis att le, vaknad...

img_1633 (MMS)

Denna synen fick mig precis att le, vaknade precis till strålande sol, ledig helg o ja, jag är med macbook :) det gick inte att gå hem utan denna vita lilla läckerbit, dom på mediamarkt bara skaka på huvudet. Jag måste erkänna, den är köpt för den är vit men jag är så glad, har en dator som är snabb, saknar inga tangenter, stänger inte av sig så fort den spelar en video, knäpptyst, blir inte varm o slösar inte min tid! Nu BP hoppas axeln håller, sen är det dags för underbara vänner o nya äventyr.

mitt hjärta blöder .

det är inte sant . saker som inte får hända . det är så orättvist . grät igår, grät nyss . för smärtan över hur rädda ni måste varit, av lycka o lättnad att alla ni tre är okej . allt medan vi hade det som bäst .. ord räcker inte till ..

men oj vad personligt det blev .

var nog lite trött igår. dethär är inte en personlig blogg, eller särskilt djup. mer om fyllesamtal mitt i natten som får mig att känna ännu mer hur rätt jag valde, trots att det känns ibland. om hur skönt det är att dela livet med två andra vackra blondiner. hur mycket jag tycker om att svettas... om been theres and done thats (härlig plural!) om att inte minnas något från igår, mainstreamböcker/musik/filmen/kläder. om självdistans och andra tokigheter. om hur det suger till i magen och hur jag inte kan låta bli att le när jag tänker på dig. eller på andra saker också för den delen.
nu sallad&kaffe, dusch, sen systemet för att dra sig mot himpa o brännboll, för trots allting och vad jag än sagt kan jag inte banga en personalfest <3 inte när alla i sista sekund fick ledigt, solen kommer skina hela natten & vi är världens bästa..

någonting att tänka på .

visste du att den som framstår som mycket stark, ofta är den som är känsligast? visste du att den som lägger all sin tid på att ta hand om andra, kan vara den som behöver pysslas om?
visste du att de tre saker som är svårast att säga är:
'jag älskar dig. förlåt. jag behöver dig'
från bästa pitstoppet i Berlin, sandstranden mitt i stan.