Lisa Roivas Träning

förmiddagstvätt :)

ska ned i tvättstugan snart igen o byta tvätt, sen blir det en promenad i ett Norrköping som redan mäter 20 gradet i skuggan :P underbart !!!!

när jag skulle tvätta förra veckan så gick allt fel, trodde först det var tisdagen o gick upp astidigt, för att inse att det var onsdag jag skulle tvätta :) blev en spontanutgång efter jobbet i tisdags, var på palace med jesper&hannes, så jag försov mig såklart, när jag yrar ned vid halv 10 så har någon tagit tiden såklart. INTE OK!

men det gör inte så mycket, har ju bara jobbat&badat hela veckan o till utgången i lördags hittade jag några gamla trasor o ha på mig sopm slutade ganska snyggt, tyckte jag iaf. sjukt kort kjol, haha :D

var på varamobadet igår med syster&bror, sen kom malin&jocke med, utan lilla liam :P hur trevligt som helst !



idag blir det kanske bad med fanny o alla andra som e på o kl 18.15 ska jag klippa av mig håret :) ska bli underbart, har snackat om det så länge, så nu ska det ske !

sen åter till vardagen två dagar, jobba 6-14 & 12-21 o sen blir det förhoppningsvis kolmårdens djurpark på torsdag, min lillkusin kommer på besök från smålands skogar :)

har inte tid med bloggen

eller jo, det har jag, men när man tänker på hur mycket tid jag måste lagt ned så är det inte värt det :D

jobbat mycket & ledig tre dagar nu, njuter av den underbara sommaren, imorn ska vi till varamon :)

allt känns mycket lättare då.. juni, juli, augusti ...

when it's so good, it's so good, 'til it's gone bad

I don't wanna be the girl who laughs the loudest
Or the girl who never wants to be alone
I don't wanna be that call at 4 o'clock in the morning
'Cause I'm the only one you know in the world that won't be home

Ahhhh-Ahhh, sun is blinding
I stayed up again
Oh, I'm finding
That's not the way I want my story to end

I'm safe up high,
Nothing can touch me
But why do I feel this party's over?
No pain inside
You're my protection
But how do I feel this good sober?

I don't wanna be the girl that has to fill the silence..
The quiet scares me 'cause it screams the truth
Please don't tell me that we had that conversation (I know we did)
I won't remember, save your breath 'cause what's the use?

Ahhhh-Ahhh, the night is calling
And it whispers to me softly, "come and play"
But I, I am falling
And if I let myself go, I'm the only one to blame

I'm safe up high,
Nothing can touch me
But why do I feel this party's over?
No pain inside
You're like perfection
But how do I feel this good sober?

Comin' down, comin' down, comin' down,
Spinnin' round, spinnin' round, spinnin' round
I'm looking for myself,
Sober
Comin' down, comin' down, comin' down,
Spinnin' round, spinnin' round, spinnin' round
Looking for myself,
Sober

When it's good, then it's good
It's so good 'till it goes bad
'Till you're trying to find the you that you once had
I have heard myself cry, never again!
Broken down in agony
And just trying to find a friend

Oh
Oh

I'm safe up high,
Nothing can touch me (Nothing can touch me)
But why do I feel this party's over? (why do I feel this party's over?)
No pain (no) inside (no)
You're like perfection
But how do I feel this good sober? (how do I feel this good sober?)

I'm safe up high, nothing can touch me
But why do I feel this party's over?
No pain inside, you're like perfection
But how do I feel this good sober?
How do I feel this good sober?

jag ska på dop !

åh trodde inte denna dag kunde bli bättre, men tydligen så gick det finfint ! ååååh vad mysigt det ska bli ! lite mer färg har jag med lyckats få på en timma i solen :) nu lite mer frulle/lunch o sen stan !

härligt gäng med trogna läsare

hihi. kul & veta exakt vilka ni är med, förlåt att jag bloggar dåligt. jobbet  äger min själv & när jag väl sitter vid TV:n/datorn äger facebook min själv. nu är jag lite sjuk med :(

om oj vad lycklig man blir när man drar upp persiennerna efter 5,5 korta timmars sömn o solen skiner ute. man är inte ens trött längre :) ska genast sätta mig en timma i solen ! allt annan blir genast bortpriositerat, ge mig sol :)

bättre än såhär blir det inte. träffa malin,liam & SOFIE på stan vid 12 ! synd att jag inte får shoppa något, men ska bli underbart o umgås !!

sen ikväll blir det bio med donkengänget & alla andra som vill hänga med såklart, ska förhoppningsvis se ''baksmällan'' HAHA ! efter det ville annika dricka lite viiiiiiiin, hoppas jag hunnit packa allt osv osv osv så jag kan bli lite packad med henne :D



sen kl 10:30 imorn går bussen till Växjö & till världens bästa kvinna Sofia ! eller världens bästa överhuvudtaget tror jag ! för hon har lyckats med det omöjliga, dvs fixat en stuga till oss att hyra över midsommar :) PÅ ÖLAND ! haha ! liten bit utanför köpingsvik i ett villaområde typ, 300 meter till havet. det ska inte göra ont o ta semester, är ju ledig en vecka nu !

lilla snigel, akta dig

var precis ut o gick, det duggade rätt bra, men blev ändå inte riktigt blöt. konstigt.
men sniglarna verkade gilla det, bläääh, får gå som man är full ju för att undvika dem. mosade ligger de över allt, o käkar på varandra gör de oxå.

kom o tänka på monstert som var i driven igår, dra åt helvete stor bil, den hade mosat alla sniglarna på en gång.
det är typ 3 meter hög o däcken småflickorna hade på bilden var säkert 1 meter bara dem. men ujuj, fin bil, vill oxå ha. billigt o bra, lite lagom sådär.
iaf, flickorna såg inte ut o va en dag över 16, det blev alldelels för amerikanskt där på hörnet. men alldeles underbart.

när kommer posten råå?

väntar o väntar gör jag :) på brevbäraren, vill ha min kamera & kontaktlinserna innan nästa vecka ju .

grymt med astrött, somnade vid 3 inatt, kom från jobbet vid halv, men det gick bra tillslut. alltid kul o jobba med nya tjejer & jobba med o oscar såklart ! :)

måndags blev oväntad jättetrevlig, Malin&Liam dök upp, kollade på massa bilder från Oslo. sen mär dock gick & jag hade  käkat mat, kom Fanny med en flaska rosé. sen tog vi min flaska. o sen öl o bestämde oss för att göra stan osäker. ingenting verkade dock vara öppet (att de inte sbvarade på Hugo berodde väl på att de hade mkt att göra) o vi kände inte för Otten så vi drog till Cromwell. först skulle de ha 60kr i inträde eller vad det var, men eftersom det i stort sett bara va vi där så blev det gratis.

efter mycket karaoke, bugg & mer vi avslutade jag kvällen med eb kebabtallrik från Norrtullsgrillen, gjort på lök. bara lök typ :D

nej, nu ska jag ut o ta en promenad !

dagens ha-begär


skojar inte, så gott !

pratade precis med fia, hihi, hon får inte veta, för när jag berättar måste vi prata o bestämma helt o hållet, o det kan vi inte göra när det är svindyrt för båda o prata/ringa när hon bara har norska nummret i Sverige !

ingelsta shopping en sväng med bror igen o sen träffa malin&liam o göra något busigt :)

välkommen hem Sofia !

igår flyttade världens bästa Sofia hem från Oslo till älskade Sverige, närmare bestämt Växjö :) o jag har en plan, muhahaha, en bra smiden plan, hoppas det funkar, vore kuuuul. inga ledtrådar ännu !



haha mojjehand eller ? saknar dig så fruktansvärt mycket, känns bra att du är i Sverige igen ! för min skull så jag har dig närmare o för din :)

ledig idag, najs, träna x2, börja nu med en morgonpowerwalk o senare gymmet. kanske köpa mig något fint, måste ut till maxiområdet känner jag :)



härlig låt o vakna till :)

Älskade Sveriges Nationaldag & Valdag

vilken helg :) fullsmockad med patriotism. synd att det inte gick så bra i matchen igår, hade varit fett o vinna.
galna annika messade vid 23 o frågade om jag skulle med ut. då låg jag redan i sängen, halvsovandes till ''en shopoholics bekännelser'' som jag förmodligen somnade till, eftersom jag inte har något minne av något slut. inte så bra som jag trodde.
anledningen till att annika blev kjallad lite crazy är att hon öppnar idag, haha :P hon får lätt va med, hade jag lätt gjort.

mycket på jobbet igår med, uuuuj säger jag bara. hej, o välkommen till Klinga !

anyhow. nu måste jag duscha, tvätta håret med mitt nya john frieda- shampo/balsam, se om det är något o ha, är det inte det kanske det blir page om nån vecka eller två, sen ska jag o rösta på Kungsgård. efter det väntar jobb, 12-22.

det här blir en galen helg

och då menar jag inte privat, nu får det va chill en stund, har blivit för mycket av det goda den sista tiden :)

förra veckan; måndag; efter 4 stängningar var det skönt med grogg&fifa hos danne. onsdag- skulle till wasa men fick gå till deli. fredag- otten med ebba. lördag- the club red@otten med bempa&zagge, efterfest med empa&jossa, özze, darwin&backwall, haha. söndag- chill med vin hos födelsedagsbarnet.
denna vecka: tisdag- var tydligen på palace o vaknade 10 min innan jag skulle börja jobba på onsdagen. INTE ok :( jag skriver det här, alla måste väl ändå ha förstott att jag bytte öppningen på onsdagen för att kunna gå ut ? och jag skulle aldrig försova mig annars, det händer inte, så jag tänker inte smussla med att det var därför.



men nu överlåter jag festandet till studenterna, det kan dom ha ;) känner sig ändå bara gammal på dansgolvet. plus att man kanske skulle ta o spara lite av domdär pengarna man faktiskt har till resor i sommar/höst ! nu har jag haft mina ''välkommen hem till Sverige, Lisa'' veckor & övergår till vardagen .

o snart så kommer maria & hanna till stan över sommaren, o då lär det bli åka av ;) o i slutet av sommaren är en resa till Grekland inplanerar, då lär det inte bli nådigt heller.

nej, nu viger jag mitt liv till träningen, det är aldrig för sent :)

det jag skulle komma fram till iaf, är att det blir en gaaaalen helg på Klinga. nu är sommaren här ! and we love it, 'cause that's how we roll !

som kicki tydligen säger till alla nya, man förstår inte vad McD-bubblan handlar om, förrän man varit inne i den. ingen som aldrig jobbat på McD kommer någonsin förstå, haha. fick min handledarbok igår, nu köööör vi.

för första gången på länge har jag en plan. men nu ska det meckas tvätt, sen jobb 12-21.

och jag lovar, i framtiden ska inläggen inte bli varken djupa eller långa, men ibland måste man skriva av sig !

ska man ta tag i dethär ?

har lixom varit lite buzy sådär. är aldrig hemma o när man är hemma är det, äta, sova, duscha, städa, laga mat o inte blogga jag hinner göra :) förstår nte hur jag hade tid förut. men då fanns iofs inte facebook som tar sjukt mycket tid, hahaha.

den är det tråkigt när ingen läser längre o jag inte har någon kamera o lägga upp gala bilder med. har inte den sexigaste mobilkameran nämligen.

men men. nu blir det träna knät o ett varv runt strömmen, sen vill jag shoppa :)

domhär två kommande veckorna kommer inte bli roliga ....