Lisa Roivas Träning

Nyårslunch.

Hos farmor & farfar. Med tillhörande fika & hockey :) sitter här o i smyg hejar på Sverige, mest för att det är dom som vinner!

Godnatt från mig

Helnöjd efter sista snackskväll & sista avsnittet på serien. Hunden sover mellan oss i dubbelsängen. Imorn blir det träning, nyårslunch, nyårsmiddag & sen funderar jag helt ärligt på att köra... :) natti natti!

jävla skitpass !

så trött, grinig och allt gör ont! speciellt mitt jäkla knä äääääh dags att lägga ner nu va? får köra med skydd ett tag igen för avbelastning för fukking vila nu är inte ett alternativ. hoppas det bara är från alla smällar från snowboardåkningen, tyvärr tvivlar jag på det. jag som skulle börja spring 2013.... 
tvungen att trycka en keso för att inte svimma, innan fixa lite mat, tvätta träningskläder för kommande vecka och ta kanske årets sista powerpromenad till kvarnberget igen för lite mys & bästa serien "en värld utan slut" på TV3
 
 
 
 
 
 
 

Spring 2013.

Inte ens nytt år, lite tidigt va. Men så härligt, kan knappt vänta!

Nordic Club söker dig som på allvar vill göra en förändring!

Förresten, missa inte detta för allt i världen ! Inse vilken chans, möjlighet det är, till att göra allting du drömt om! 
 

annorlunda pass på gymet .

eh. kan man säga. agerat världens sämsta PT i och med att i obekvämligheten av att sitta gränsle inte få ut ett ord och sen vara för lätt för att hålla motstånd :D ändå, "vadå, du med dina lår, springer du inte?!" nej, jag kämpar med min förbannelse iform av en knäskada, men det finns ju annat. cykel, cross, bodypump och så underbara älskade snowboarden såklart. att jag firar 10-års jubileum på världen bästa gym nästa år kan också ha med det att göra! sen kommer Paco (alla som tränar på NC vet vem Paco är..!) och säger till mig att inte köra rumpmaksinen, för jag inte behöver det... come on, alla behöver kötta röv!! till råga på allt driver en kille loss med mig o säger att balansplattan spack. när han menar att det var idén att hans lillkille skulle leka med den som sprack... eller kan de var ett talfel som infinner sig vid vissa tillfällen? 
jag tränar och jobbar sannerligen på bästa gymet. precis vad jag behövde idag känner jag!! :)
 

DAGENS TRÄNINGSINSPO !

som jag sa, inget sug efter något alls, inte ens träna när man har rätt mycket att göra. men efter ha sett dethär måste man ju bara köra ett pass! rehab, mage o intervaller efter ha hämtat lite böcker o besökt systemet inför helgen och nyår. njut av solen idag, det ska jag göra !
 

2013, bring it on!

Aldrig för tidigt, eller för sent! :)

ny design .

långt ifrån klar och långt ifrån motiverad. men lovar inlägg igen :) 

Laddad för nästa vecka!

Kan jag lova! Ska bli så najs! Nya bindningar beställda idag, jävlar vad det blir åka av!!

Ja man vaknade ju till ialla fall!

God morgon! Var så trött och otaggad när jag vaknade, men så fort jag satte foten utan för dörren så piggnade jag till haha! Höll på o frysa ihjäl på väg till gymmet! Men bara att vänja sig ;) nu frukost sen blir de lite shopping o plugg igen! Och ja, jag gillar ost haha!

hårt jobb !

idag så hårt att tagenterna flyger. skriver på dokumentationen av vårt projekt, deadline måndag 12:00. närmar oss, så skönt, firas med crossfitness ikväll. 

bomber & granater !

godaste doften jag typ känt i hela mitt liv, som my little pony gone wild in a candy shop ! så gick in och köpte mig en, 45 kr på casanova, och hela min lägenhet luktar så gott att jag aldrig kommer vilja gå hemifrån imorn. 
ny favorit också, kvarg och granatäpple mmmhuuumm. första gången för mig, var tvungen att fråga Natta om "en sånhär" är god. och ja, super, men fruktköttet ska man inte äta då. godnattpuss. 

BODYPUMP 84 !

bästa releasen ever. ever! så mycket nytt, breda squats hela låten, breda rodd nästan hela låten och biceps med hantlar hela låten!! så grymt bra och ny peppande musik! och jag kommer ha så ont imorn! <3
har ni aldrig testat så är det verkligen något jag rekomenderar, för alla :) 
 

Pappa bjuder di fattige studenterna .

Lunch med syster & pappa på Spicy Hot är gott ! Diskuterat diverse skidåkningsaktiviteter hihi. Se om det kanske bli tidigare än planerat ... <3

fan jag som skulle ta cykeln .

snacka om hjärnsläpp där då. tänkte cykla till campus norrköping. eh. ajustdet bara varit insnöad ett tag. blev lite sen istället haha. 

i helgen smäller det !

Yxbacken öppnar! förhoppingsvis äntligen blir det lite åka av ! trasiga bindningar skitsamma här ska det gliiiidas! (om någon har ett par riktigt skyssta flow som passar storkel 39 typ kan en ju gärna säga till >_<) !
 
 

never forget that the squat rack will never leave you .

nu ska jag äntligen sova och drömma om morgondagens morgoncardio & ny release på BodyPumpen ! <3
 
 

detta är dina bästa vänner den kommande veckan .

kommer andas, äta och skita projektledning. de kommer vara med mig över allt, i duschen, i sängen, på gymmet. jag ska klara denna tenta om jag så ska plugga dygnet runt. T minus 7 dagar... 
 
 
 

You let all the girls go and it makes you feel good, don't it? But behind your Broadwayshow, I hear a voice say: "Please don't hurt me.."

 
söndagsångest. till endast för söndagar. så låt mig för fan slippa den på måndagar! idag valde jag bort den! valde att asskratta åt lördagens sjuka kväll. lammlår, konstiga människor, dubbel efterfest och 23 minus. jag hör inte av mig för springer inte efter någon, aldrig gjort och kommer inte göra det heller. så var inte orolig. men ändå ska man likt förbannat på fyllan kläcka ur sig saker. och ringa. herrejebus ångest. men endast på söndagar. idag var det måndag så idag är det förbjudet, glömt. inte gjort ett skit idag förutom gymmet. förtjänade dubbelpass och intervaller idag. nu ska jag helt ärligt plugga ett par timmar. 
 
 


här sitter jag och bakar julgodis !

gottigt gottigt. nej nu är det dags att öppna kontoret, projektledning for life !

Jag älskar dig Linnéa men,

det är inte vackert :D men hittade det bland julsakerna så nu sitter det på ända till jul! Bästaste älskade syster min <3

So get up right now Cause all we got is Right Now

get fit or die trying :) mot gymmet för morgonintervaller, men enda träningen idag också, needs rest. 
sovit som en gris inatt, och vaknar lättare i huvudet och utan kramp i käkarna.
det vill säga, tandläkaren trodde definitivt det var det huvudvärken berodde på, ingen av mina obefintliga visdomständer (därför jag är så smart haha, för de har inte växt ur min kropp haha!) som spökade utan att tänderna "tog" ojämt och fel när jag bet ihop. så han slipade för glatta livet och ja det blev dyrt. ingen-får-julklappar-i-år-dyrt <3
 

jag är definitivt inte den som sitter och väntar på att saker ska hända,

men. 

meanwhile in Finland ...

HAHA den är till och med roligare än vad jag kom ihåg ! jag dööööör ! 

+15°C
Varmare än så här blir det inte i Finland, så vi börjar här; spanjorerna tar på sig mössor, vinterjackor och handskar. Finnarna solar.

+10°C
Fransmännen försöker förgäves starta upp centralvärmen i sina hus. Finnarna planterar blommor i trädgården.

+5°C
Italienska bilar vägrar att starta. Finnarna cruisar i cab.

0°C
Destillerat vatten fryser. Vattnet i finlands sjöar, älvar och åar blir lite tjockare.

-5°C
I Kalifornien håller folk på att förfrysa. Finnarna har årets sista grillparty före vintern.

-10°C
Engelsmännen sätter på värmen i sina hus. Finnarna tar på sig en långärmad tröja.

-20°C
Australierna flyr från Thailand. Finnarna slutar fira midsommar, hösten har kommit.

-30°C
I Grekland dör folk av kyla och försvinner från jordens yta. Finnarna börjar torka tvätt inomhus.

-40°C
I Paris spricker hus sönder av kylan. Finnarna köar vid korvkiosken.

-50°C
Isbjörnarna börjar evakuera Nordpolen. Finska armen flyttar vinterns överlevnadskurs till senare i väntan på riktigt vinterväder.

-60°C
Jultomten Korvatunturi förfryser. Finnarna hyr video och stannar inne.

-70°C
Den falska jultomten flyttar söderut. Finnarna blir frustrerade eftersom det inte går att lagra Koskenkorva utomhus. Finska armén drar ut på vinterns överlevnadskurs.

-183°C
Mikroberna i maten överlever inte. De finska korna klagar över att mjölkarnas händer känns kalla.

-273°C
ALL atombaserad rörelse avstannar. Finnarna börjar säga till varandra "Perkele, vad kallt det känns ute i dag".

-300°C
Helvetet fryser till is. Finland vinner Melodifestivalen.

 
 

ONSDAGSHETTA!

jag blir varm inombords iaf. bra låt också! går åt idag tjoho!
snöar det ute? kan inte riktigt se ut genom mina fönster haha! jag som hade massa att göra denna halvlediga dag! aja, jag måste vilket som ut i stormen nu, ska till tandläkaren! går förbi stan, så får ta det viktigaste på vägen! 
ja, jag älskar fortfarande snö! puss.
 
 

Jag har stark!

Bästa dagen på hela veckan, den berömda rumpan! Inte köttat ben / röv på över ett halvår så lär inte ha stark imorn haha!

Kaos på E4:an norr

Men vad gör det när man har gott sällskap?

Det snöar massor i Linköping :)

Behöver jag säga att jag är supernöjd med mina nya kängor? Likadana typ som lämnades kvar på Peace & Love, fast med ludd i

Frukost och julkalender

@ Linköpings Universitet

nöjd tjej säger godnatt

så glad man blir av att va i skolan igen känner jag. plus att vi fick klart svåraste programmeringsinlämningen idag, is nice! kom från gymmet vid 22, aldrig tränat så sent haha. rehab, fyra ryggövningar o 18 minuter intervaller. så jävla skönt o det gick bra! om jag kommer sova gott nu. 
 

hur tar man sig till gymmet en måndag kl 20 när det är -12 grader ute?

extra osugen efter 8-17 på universitetet och lagom mysvarm efter en het broccolisoppa...
JO det ska jag berätta! man smälter maten en stund, samtidigt som man läser inspirerande träningsbloggar, sen sveper en pre-workout, hämtar termobyxor på vinden, laddar mobilen med NY tagga-träning-musik, värmer upp med lite dammsugning medan byxorna, som var iskalla efter ett halvår på vinden, ligger på värmning och SEN GÅR MAN! man bara gör det, tänker inte, KÖR BARA !
 

adding stars to the sky .

Hyacinter

Nu är pyntet komplett för nu. Varit o storhandlat så man kan koncentrera sig på två intensiva pluggveckor igen. Kanske försöka dra igång träningen igen. Men först lussekattsbak & kanske en bit mat hos Natta.

jag vill också ha rosa dipdye .

jag är på riktigt. nu ska det utforskas närmre kan jag lova.. 

britney's back bitch !

 

saffranspannkakor

med fiberhusk, underbart gula, underbart goda. keso & hallon till, mumsigt värre. brinner i kinderna efter 1,5 timmar utomhus. idag mår jag bra. 
 
 
 

1:a advent .

Det tar sig. Nu solig promenad i -8,9. Jag älskar att det är 1:a advent o snön ligger kvar.

ICA- kuppen!

I stadium arena, is nice! Och förbannat roligt! Syrran spelar!

Julkalendern!

Samma intro som -96, vilka minnen, åh jag är barn igen! Och som vi spelade det där jäkla spelet haha! Nu börjar nedräkningen! <3