Lisa Roivas Träning

banken var det ja ..

seriös tjej som sitter o nördar till 30 min innan hon måste gå :/ haha .

många kommentarer om FANTA EXOTIC & varför den ogillar så hårt . haha , det var väl ett sådär riktigt överdrivet inlägg , men jag klarar verkligen inte av den . den är säkert jättegod , eller jag menar det tyckte jag med när jag var yngre . det som hänt är historia , men jag kan säga så mkt att det är alkohol , plastglas , kanske en park , kanske en föräldrarfri villa & en himla massa glada vänner inblandat . och inte en gång heller . o sen tog det bara stopp & jag veeeet att jag inte är den enda på denna jord som läsken ger underbara men oxå mindre trevliga minnen till ;D

vilken kväll

haha mina stängningar alltså . alltid ngt galet , hur kommer det bli när jag börjar köra ??

tänker på dig hjärtat , det ordnade sig , jag lovar <3

men det är givande , lära sig nya saker , har räknat kassor några dagar nu . tjo säger ni , det är ju inget nytt , men jo , det är det faktiskt . för på Klinga krånglar vi till allt så in i norden ;) det handlar inte om att lära sig nya saker utan att fixa allt när allt fukkar ur , haha .

nej , fyfan godnatt . banken imorn sen är jag tvungen o tvätta . INTE OKEJ . paniken med flytten närmar sig , underbara !

note to herself

move that sexy body like this !

ujuj hittat så mycket bra musik . just nu har jag en fruktansvärd HOUSE period , stackars grannar .





jag vet att det är ''gammal'' musik , men jag är så dålig nu för tiden , har så dåligt med tid över till mitt största intresse att det tar ett tag innan jag får hem musiken . men uj vad bra det blir då ... :D

SUCK ON THIS YOU BITCH ASS TRICK , haha . gud jag är så ödmjuk ibland .

men när jag har försökt & va snäll o gullig o trevlig (är inte min grej mot folk jag inte gillar , jag är en bitch om du inte faller mig i smaken) o du fortfarande snackar skit om mig TILL MINA VÄNNER (som iofs rör mig lika mycket i ryggen som att du har min respekt) så tröttnar jag . orka bry . men jag är bättre än dig , jag kommer fortsätta vara ''snäll'' mest för att jag inte har ngt val , vill inte få skit för att jag beter mig som jag har lust med . du har ju ändå gjort ditt val . synd . peace .

this is my show !

jag hatar verkligen FACEBOOK ! fatta hur mycket tid av sitt liv man spenderar där ?! o jag spelar inte ens farmville , mafia wars etc !! utan jag snokar barta i andras liv , som om att mitt eget ibnte vore nog & läser en massa saker som helst ville klara sig utan !!!!

det är tamejfan värre än LUNARSTORM ASSÅ !

men jag skulle inte för ngt i världen ta bort min ......



fattar inte varför jag bryr mig när jag inte gjorde det innan . men människor är väldigt ''min min min'' & även jag . fastän jag inte vill ha ngt med det att göra rörde det mig i ryggen mär det blev så tätt inpå . i 5 minuter igår kväll ungefär när jag var trött & hade viktigare saker att göra än o nörda framför F-FUKKIN-B ! för jag menar , jag ska inte säga ngt ...





vilken helg det blev då , o lika dåligt med uppdatering här som vanligt . drinkar hos Sandra med Lina i fredags , slutade på ett fullsatt HUGO & efterfest till halv 8 igen , som vanligt när man partar med Sandra ! :D Fredrik Petterson fick svart nagellack , hoppas dy signade rätt lag sen dagen efter . Andra Fredrik som följde mig hem fick sova en tima ungefär innan dags för svartjobb ! HAHA o jag var sliten när jag gick & mötte upp vid tåget vid halv 5 . lördagskvällen spenderades halvsovandes ute i Lindö , en riktigt pannkakshelg ska jag säga . inte dålig alltså utan bara fylld med pannkakor :) lyxsöndag . & igår lagade jag scones .

''zombieland'' fick sig en titt , en riktigt ''rolig'' film :) fyra av fem toasters . njaa tre . kanonkul .

fredagen den 13:e

scary , haha . hoppas det inte händer något :D

jag har uppkörning produktion . verifiering som ömrådesledare kök . kalla det vad ni vill :D se hur det går . nervös , njaaa . går in med fullt självförtroende men är osäker på om jag fixar det . kök är inte mig grej :) men det är inte hela världen , har till februari på mig , bara att det är najs med högre lön , haha !

börja köra skift i december då , sååååjaaaaa . grymt najs . äntligen . fort ska det gå & fort har det gått :D

sliten efter en fantastisk vecka , utbildning på jobbet , öppningar ... & wow säger jag bara .

länge sen jag kände mig såhär uppskattad , bekräftad .

men jag vill inte bestämma ngt , inte planera ngt , bara ta dagarna som dom kommer :) ta det lugnt i helgen, eller festa , haha . hemmamys hos mor&far o Ikea lockar som vanligt , men vi får se som sagt !

tror det var lite folk på fylla igår , haha , Lillis hade ringt vid 5 i tolv o CICCI RINGDE FAN FEM ÖVER FYRA ! haha efterfest sesi ? kommer du inte ihåg hur du mådde sist ? hahahhaha <3

kent/röd/valsförsatan




hade kunnat ha rubriken bara röd men det hade varit alldeles för i bubbel mening . eh . det var inte ens kul . kanske Anna fattar , hahahaha :D <3

pratade precis med en sketafull Bempa i telefonen han tyckte det var kul att jag drack kaffe nu . som vanligt är jag påväg upp o iväg till jobb när han är påväg hem :D det var ett härligt telefonsamtal , det var allt jag behövde :)

ledig måndags , gjorde inte alls mycket , men hade en grymt skön & slapp dag . hann med två filmer , eller ja , nästan två iaf , vaknade mitt i natten & undrade var''Wallander Prästen'' tagit vägen :D då hade jag somnat mitt i & tv & dator stängt av sigsjälv haha . förvirrad var jag ... såg ''Public Enemies'' någongång där innan tacosen & bara hade det jättetrevligt .

 

åkte till jobbet tidigt igår för att plugga , men fick börja en timma tidigare istället för en ny kille började sin utbildning då , som jag skulle hålla i :D vi är ett gäng urpellar på klinga asså . Darren ville ju att jag skulle med på assdagen i Linköping igår , haha .

det vilar en förbannalse över mig

& alla mina stängningar . nu är det inte jag & Mr. Saleh längre utan minst en gång i veckan :D låg asbra till , relativt dött på jobbet då det väller in 4 bussar med ASSYRISKA-fans . behöver jag säga ngt mer . 250 personer . samtidigt . en kassa . stackars Disa , men jag tror hon överlevde :D

var ju typ klar , men var tvungen & så där i 2 timmar o sen när dom gick kan jag säga att vi inte såg golvet i matsalen , hahahaha . så man tappar lusten lite , men strax innan 2 gick vi hem .

i lördags gick det asbra , TROTS allt , var jättekul & jobba med dig igen Moa :) jag mådde så dåligt när jag kom till jobbet vid 16 , haha , vi hade efterfestat till kl 8 på morgonen !

det började ju med att jag stängde i fredags , Lovisas  sista dag & hon övertalade mig & hänga med till Otten efter jobbet . snabbt upp til henne , duscha , en öl , en grogg , en corona senare entrade vi Otten strax innan 2 . o började supa ! haha eller Lovisa söp ner mig & jag hade så jäääävla roligt :D mötte alla söta små tjejer , dansade som ett djur o när vi skulle gå hem hade jag det stördaste skrattanfallet EVER ;D hahahahahahaha .

sen blev det efterfest hos Cicci med värdensbästaSandra o två guys ! när hennes ozo o cola tog slut åkte vi till Sandra för & dricka upp hennes rosevin o när det tog slut (alla fick 1 glas :D) så åkte vi hem till mig & drack upp mitt vin som jag skulle ha nu i helgen :D :D o då helt plötsligt är inte ozon slut , utan halv 8 var det dags för en shot ! HAHA INTE OKEJ :D HAHA JAG DÖÖÖR . vad störd man kan va ibland ! men så värt det , tack alla , helt fantastiskt !


fick ett mucho trefligt sms igår , visst på fyllan , men jag blev glad iaf :)

the beauty is there but the beast is in the heart

jag kommer inte sakna denhär lägenheten , eller jo , lite grann , haha , haft mycket kul kan fortfarande minnas fylleslaget som blev på min inflyttningsfest HAHA & allt annat mysigt o busigt som vi gjort här .

men jag längtar så efter Tingstagatan , ska göra det så fiiiiiiiint !

good friends we had and good friends we've lost . tänker ofta på er <3

hade en massa jag tänkte skriva , men det försvann ur mitt huvud ....

ska lägga mig på soffan en stund , läsa lite , sola vid 15 o sen åka till jobbet . Lovisas sista dag :( men fan vad kul vi ska ha ikväll !!

gör en ful sak , men jag måste bara ha KENT'S nya album :) NU!

bad romance

vilken oväntat jättetrevlig kväll det blev igår :) träffade Ebba vid coffehouse efter jobbet , som det gick jättebra på , var dock mojetrött & precis innan jag skulle gå hem kom det en buss :D men jag fick åka med Moa hem kl 20 så det var lugnt . sen gick hon & fixa tvätten o sen gick vi o mötte Emelie o tog ett gas vin på Deli .

haha Johannes skrattade åt mig & sa att jag inte var lite full förra gången . neeeheeeeee efter personafesten på VK hahaha . satt o pratade hur länge som helst om allting & ingenting som vanligt , men det är så himla viktigt o prata ! jag behövde verkligen det , tack så jättemycket för det !

sen när jag var på väg hem messade Angeli o frågade vad jag gjorde . jag var verkligen på väg hem , var så himla trött , tänkte jag ringer upp , så segt o messa . då ser dom mig från bilen , så jag hoppade in . Maneza & en öl o grymt trevligt sällskap (vi , Angelica & Borgvall) haha fan vad vi snackade jobb ! minst lika trevligt där några timmar , innan vi nästan somnade vid bordet . en sväng till Stockholmsrondellen för mat , hihi , sen hem till sängen . kan säga att jag somnade på 0 sekunder .

känns som jag bara varit hemma varenda kväll det inte varit fest sen jag istort sett flyttade hem från Oslo . det är inte okej , även om jg fortfarande njuter av o va ensam så måste man träffa människor , gud , man mår så grymt mycket bättre :D det var exakt det jag ville , snacka massa seriösa grejer o bara sitta o tramsa med ett gäng av underbara & starka personer med fantasktiska personligheter !



sitter här med morgonkaffet o vet inte vad jag ska göra med dagen , men såhär börjar vi den iaf , med en galen kvinna. börjar 16.30 o det är brutal träningsdag idag men vill hellre bara mysa hemma på soffan innan .

TAKE YOUR M*THERFU*K SHIRT OFF !



kan inte sluta lyssna på den alltså , spelas på sjukt hög volym 100 ggr om !

ne , nu kommer Lovisa o vi ska åka till jobbet i hennes mormors bil :)

fanta exotic anfaller

jag tror jag måste säga upp mig från jobbet ...
det är ju ett tag sen vi fick läsken , men nu går det knappt längre alltså . så fort jag går förbi lläsktornet ser jag dendär äckliga etiketten & minns alla traumatiska upplevelser ! ingenting får mig o må så illa som känna en uns av doften från dendär vidriga soppan . det vänder sig i magen på strörs o jag får kvävlingar , seriösa sådana .
tänk att man kan ha förstört något så mycket alltså . att jag överväger o sluta på jobbet . kommer iaf be gäster välja något annat att dricka , för jag kan inte tappa upp den utan att behöva stå i andra sidan av restaurangen !

iaf , hade en underbar dag igår . vaknade & det snöade ute ! vinterbarn som man är måste man bara älska snö . det gör inte ens något att den inte ligger kvar , för stora vita flingor virvlade runt mig när jag senare gick ner på stan .

innan dess hann min bror komma förbi , vi lämnade bort en massa kläder/skor/väskor & muggar/glas till myrorna o slängde lite grejer .

sen var jag o fikade på stan, en trevlig & jätteintressant sådan, verkligen :) gjorde min dag so baaad .

favoritpasset på jobbet , inte ett dritt o göra , så slappt .

nu ska jag förbereda mig för jobb igen , 11.30-19. see yaa !

jag kommer aldrig någonsin säga nej

inte jag heller ! :D



flängt runt som en toka hela morgonen o konstaterat att jag inte har så jävla mycket skit kvar i källaren :)
massa grejer som är viktors från när han bodde här & resten ska jag spara . kommer dock skänka bort 2 kartonger med kläder/väskor (IGEN HAHA!) en hel kartong med galgar, jag menar, hur fula får dom va ? & sen kartong med diverse glas & muggar som jag verkligen inte vill ha längre . så skönt är det o göra sig av med gamma skit .

enligt beräkningarna så kan jag packa ihop hela lägenheten i flyttkartonger på mindre än en dag , dvs att jag egentligen inte behöver bry mig förrän sista helgen ! :D sweeeeeeet . bara det att jag vill ju börja för jag vill ju flytta nu ! håller jag det bara rent & fräsht nu så kommer det inte heller ta långt tid & städa & jag kommer kunna koncentrera mig på min fort som bara attan ! o enligt mina andra beräkningar så kommer vi bara behöva köra två flyttlass vilket är gryyyyyyymt ! ge mig 1/12 nu på en gång tack !

det snöar ute . lite iaf , mys är det .

åh tråkigt !

var vaken halva natten igår , kunde inte sova efter powernapen igår , röjde i lägenheten typ . vet inte riktigt varför , har inte så otroligt mycket saker, värre är det i källaren , haha . men det tar jag ledig helgen nästa helg .

men det är så jävla tråkigt , allt e så jävla tråkigt & jag känner mig så stressad över & hinna med allt , fattar inte , för jag har en tendens & spendera halva dagen framför datorn & TV:n .

nej , nu jäklar .

game on .

det är inte okej att gå upp såhär tidigt ... specielt när man inte sovit ngt . gör aldrig det iofs , men krampartat stänger ögonen i hopp om att inte försova sig . men slutar iaf tidigt idag :)

desperata hemmafrugan

är det jag ? :P kom från jobbet & gymmet vid 17 , direkt ner i tvättstugan , affären & handla mat & sätta igång o laga ! en omgång fläskpannkaka (som blev sjukt god mums mums) o nu är det massa rotfrukter inne i ugnen som jag var tvungen o göra ngt med innan dom vandrar iväg .

hade en helt galen skön helg , inte för jag fick mkt gjort , men träffat mor&far o vänner & druckit vin utklädd som Mariyn Monroe slog inte fel !