Lisa Roivas Träning

men inga besked är bra besked va?

tyst som i graven idag, typ. imorn håller vi alla tummar igen! 
skön dag i solen med en syster som man knappt träffat på hundra år. äntligen <3 
ville bara gå o träna, belöna mig med ben, men har haft ont i halsen hela dagen. och jag som ville köra backintervaller imorn. aja, det blir en ipren till o lite strepsils på det efter hemmapizza hos mamma o pappa o hålla alla tummarna. för halsens skull imorn såklart ;)
 

JAG KÄNNER MIG SOM RENA RAMA LEGENDEN !

Jag kan göra vad jag vill, så länge jag bestämmer mig för det, så tar jag mig dit.

Jag kan köra Mini Cooper till Paris, röka cigg vid Moulin Ruge 
picknick, weed och döda tid vid Eiffeltornets fot. 

Jag kan svälja dina lögner eller välja att ta strid, begränsa mig till söder, men vill hellre vara fri, fri, fri 

Kan inte slösa tiden på din skit, när jag vill leva över gränsen, tills jag tömt mitt batteri. 

Jag vill för alltid va en idiot, medan du förtvinar vid skrivarn på ditt distriktskontor. 
Jag vill åsidosätta allt, mellan himmel o jord, och dansa, dansa psycho som Treat Williams på ditt middagsbord. 

Jag kan spola mina chanser eller signa ditt kontrakt, varva jorden 8 gånger eller stadga mig nånstans 

Beter mig som ett monster ibland, men måste leva över gränsen för att komma nån vart. 

Har sprungit långdistanser, så långt från konkurrensen, har aldrig tagit den korta vägen fram till bronsmedaljer. 

Vi ville mer än kortlivade pojkband, och kliver över lik tills allt betraktas som en brottsplats. 

När du skriker ut mitt namn, jag kommer, jag tar mig över sjö och land. 
Jag känner mig som rena rama, kolossala, underbara, ah, 
Jag känner mig som rena rama kolossala, underbara, ah, 
Jag känner mig som rena rama legenden,
Legenden 
Legenden 
Legenden 
Legenden
 
 
 
men alltså hjälp så äckligt bra det är. 

låååååånch!

nepp, nu har jag slitit tillräckligt idag, nu går cykeln mot Lindö o lite stek!
 

sega ben !

ond fot o ömt arsle men skönt att vara igång igen. var tog solen vägen då? jaja, finns så mycket annat att göra :)
 

törnrosa .

hon sov i hundra år. jag sov en hel dag och det var det enda jag ville och behövde. kan nån bara ge mig en massa bra besked idag så jag får något att fira. morgonpw, äntligen igen, sen är det heldag i solen kan jag lova!
 
 
 

 
 

kan vara världens bästa låt .

ni missar väl inte backpasset som gud glömde ikväll?

hageby, vrinnevibacken, gamla skidbacken, call it what you wanna call it, 18:30 IKVÄLL! Romeo, aka mr Xtreme glider förbi igen och vi ska riva dendär backen med grunden! efter blir det grill för dem som vill ta det chill! ALLA är välkomna! jag tänkte iaf vara där o fira in sommarlovet på bästa sätt, hoppas vi ses !
 
 
 

min nya sängkamrat !

bästa ska du bli, ihop med öronproppar och ögonmask. kom hem för typ 30 minuter sen efter ha varit borta sen 8 imorse, så ojojoj vad jag ska sova.. och med magen full av tacos också måste jag erkänna att det var en helt okej tisdag trots allt. och imorn kl 15:00 tänkte jag ta sommarlov!! 
 

mitt hjärta blöder .

på riktigt. det är bara så sorgligt. det är en ära att jag ialla fall fick vara där en gång och det var de roligaste, jobbigaste, konstigaste, varmaste, kallaste, tråkigaste, underbaraste, bästaste dagarna på hela förra året. att få vara full på festival. att få vara lerig på festival. att få dricka en platta öl i bilen upp på väg till festival. att slippa alla beskymmer på festival. att få tälta med sin bästa vän på festival. att få äta billys på festival. att få vara orolig för sin syster på festival. att få se flertalet av sina favoritartister på festival. att få träffa människor som alltid kommer vara en del av ens minnen på festival. att få göra det på Peace & Love-festivalen är lycka för mig. det är med sorg för allas skull. nya minnen kommer skapas med P&L 2012 kommer aldrig aldrig aldrig att glömmas! <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

vem är det som äter upp min mat ??

helt ärligt ? ska det va såhär ? ska man vara så upptagen att man inte hinner handla ? haha jag fick iaf ihop till lite frukost o mat till en heldag i Linköping, men jag mår så dåligt när kylen set ut såhär. blir efter spinningen ikväll, då jäklar ska det handlas mat, tur att det är öppet till 22!
 

när motivationen sviker ...

videon i sig är väl sådär, men lyssna på vad berättaren säger, texen är sick och mitt i prick. jag blir så sjukt taggad, och vare sig det gäller jobb, plugg, träning, bara lyssna! och jag säger bring it on tisdagsbitch !!!
 
 

bjuder på en sista tanke om gårdagens träningspass !

jag blir helt rörd, helt ärligt . det är en ära . vad jag ser fram emot nästa pass !
 

även en liten förbättring är en förbättring !!

glöm aldrig det och ni som ägde FYSTESTET idag, imponerande ! målet på 2 km var under 10 minuter så BAM ! men näää, resten, jag vill inte höra och ni vill inte höra, och ingen annan heller, ingen bryr sig ju om det, för ingen är ju intresserad av några jävla ursäkter ! nästa gång bara gör det, hårdare, starkare, bättre ! ny chans måndag !
 

sagt om Mr Xtreme's mördarpass igår !

ni är för jäkla härliga ! behöver jag säga att jag längtar till onsdag? :D
men först. måndag, rapportinlämning tid -2,5 dagar. vänta på samtal som jag hoppas kommer idag för jag dör av nervositet. tisdag, tandläkaren, äntligen ska jag bli boxare om nätterna. planera nytt spinningpass också om jag hinner :) sen går jag på "sommarlov" med en webbdesignlabbkomplettering och ett seminarie kvar. sen ska det firas ordentligt hoppas jag! 
 
 
 
 
 
 

jag vill bara köra mer !

jag vill bara göra mer, ge mig nya utmaning, jag överlevde idag, tror nog jag överlever det mesta! tack som fan för en fantastiskt awesome kväll igår, tack till alla som kom o spinnande och svettades med mig, ni är bäst! och tack till er som vågade komma ikväll o köra passet med oss, och överlevde! NI imponerade något enormt på mig, jag hade nog själv haft svårt att fixa det. men det ger mig en tankeställare. JAG kommer att jobba HÅRDARE, pusha hårdare, träna hårdare, KÄMPA hårdare, öva hårdare och GE mer än vad jag trodde var möjligt. JAG är inte ens i närheten av VAD och VAR jag vill vara i mitt liv. än. för det är dit jag ska och ingen annan jävla stans! 
men först, MAT och partaj om jag inte hinner somna innan. 
 

Är ni redo?

18:00 Vasaparken! Nu kör vi!

hemburgare !

galet gott o galet stark senap o galet mycket bättre än all snabbmat i världen, bara för det är ätardag så behöver man inte äta strunt! <3 
 

och DÄR ville jag gå o discopumpa!

hur i helskotta ska jag kunna hålla mig borta? o hur jobbigt kommer det bli imorn egentligen, kanske ska köra lite axlar o bröst med brorsan på arenan... det blir ju trots allt fest ikväll då!
 

världens bästa träningskompis !

jag jag tydligen definierad som! aaaaaaaww, tack, men DU var på senaste passet, jag hann ju inte ens med dig underbara kvinna med långa ben hihi! nu sparkar vi igång denhär workingclasslördagen med 25 min spinning! 
 

äntligen i sängen !

åååh världens längsta dag avslutades med match på Parken, syrran och IFK spelade & film, "Warm bodies", riktigt bra. världens tröttaste tjej med världens värsta huvudvärk o världens största leende säger natt. 
 

dagens I-landsproblem ....

hahahahahahaha sorgligt men sant!
 

mer HARDSTYLE till folket !

kan bara hålla med Johan! tror dock aldrig jag kommer hålla ett spinningpass på tyska tyvärr, men dethär kan jag definitivit gå med på! 
 

och DÄR gjorde jag antagligen bort mig rejält .

men så är det ibland . livet har sin gång och då var det kanske inte menat. och är det de och då blir det så ändå. 
återigen, till mina underbara älskade vänner jag är så lycklig att ha omkring mig. skickar peppande bilder, vidoer när min egen motivation tryter och jag tvivlar på mig själv. tror på mig när jag inte själv gör det. ställer upp för mig, löser min problem, lagar mat åt mig. nu är det rapportskrivning mellan mötena och ladda för fredagkväll! <3
 

tro aldrig att du är speciell .

ja, jag är slö idag !

jag orkar inte anstränga mig för att köra "sista" passet med Xtremefiten. kommer aldrig vara sista :) jag får också vara slö ibland, nyvaken, trött, grinig o iskall hade jag ingen lust att stressa hem, byta om o köra utan någon som helst mat i magen. faktiskt. Lisa är mesig idag och full av ursäkter. MEN. en Bodypump-release 86 kan jag lova jag ska gå på ikväll, och med nytt från Maskinen också så kan jag enkelt säga att denhär dagen med får räknas! 
 

she's just a girl but she's on fire .

see the flame that's in my eyes. haft ett mantra lixom dom här dagarna, har verkligen gått åt. men när en god sak väl kommer, kommer alla på en gång. eller fem. nu vet jag inte hur jag ska hinna något istället haha & ge mig beslutsångest, bara gör det... men nu träffade jag webbdesignsväggen iaf, dags för natt, 6:00 är det uppställning igen. sluta. aldrig. simma.
 

you had one job !

runkeeper! o jag vågar inte riktigt säga än, tihitihi ! skön runda vart det imorse af, inget gjorde ont ens, kom på att jag glömde ändra activity från walking till running, kanske därför jag var så snabb, eller så var det skorna. eller jag! nu åker jag frivilligt till Linköping för plugg & handledning, för goda besked gör en taggad igen! taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaack, en får bjuda på en drink nästa gång vi ses!
 

ut och rensa tankarna i regnet .

vissa äter, dricker, shoppar. jag tränar. blir en promenad o ladda mentalt. skjortan struken, nu håller vi tummarna igen. 
 

pasta & muminfärs!

men glömde o koka broccoli o oooooorkar inte vänta på maten mer. underbart att köra någon annans spinning idag o verkligen ta ut sig! bästa Moa! <3
 

stora fucka up för Lisa-dagen idag eller ?

tack. tack. tack ska ni ha. inte ens ett ordentligt svar på ett mail kan man få. men jag ska lösa dethär, hörde ni det? jag. fixar. dethär. om det är stånga sig fram i livet man behöver göra för att överleva, då säger jag bara akta, här kommer jag. 
 

var du en av tusentals tjejer som sprang förbi oss när vi tränade igår?

eller stod du i publiken o hejade på din tjej? eller var ni en av de som hade picnic eller grillade eller helt enkelt bara nyfiken på vad vi gör på Xtremefit? tveka inte, skriv till mig här eller på Facebook, gå in o gilla Xtremefit på Fejjan och kolla in hemsidan xtremefit.se, klicka på bilden lite längre ner så kommer du dit direkt! nya camps startar 3 juni och vi kör 6 veckor framåt. vad väntar du på?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

in the end, we only regret the this we didn't do .

dethär med tisdagar. sov alldeles för länge o när jag vaknar är det strömavbrott. så trött att jag vill spy redan, o det är ett par dagar med minimalt med sömn som stundar. börjar bra. tror jag går o lägger mig igen istället... 
 

våfflor två dagar i rad !

bjuden också tillomed, jo men man tackarrrrr! idag dinkelprotte med vaniljkesella o bär, igår något onyttigare med en med ost, en med banan o någon kanske med grädde o sylt, lite iaf. galet gott är det iaf, o igår förtjänade jag det hos mormor & morfar efter ha gått till Åselsta. i ösregn. med fetingvurstingmegaskitträningsvärken. dyngbakis. och sovit 3 timmar. så det så. nu är det plugg en timma till, hejpåre!
 
 
 
 

JAG VILL JAG VILL JAG VILL !!

SÅÅÅ mycket, TOUGH VIKING i Stockholm i september!! aldrig velat något så mycket i hela mitt liv!! jag ska få ihop det, lita på det, så taggad !! men först, prova-på med Xtremfiten i Vasaparken 18:30 ! 
 
 
 
 

nu är det sådär jobbigt igen ...

mejla lite grann, läsa lite grann... 
 

det är kul med deff!

repetera och säg efter mig nu, det ÄR kul med deff. nej, men belöningen är desto roligare. slappade ju lite i helgen, med både alkohol, våfflor & popcorn doppade i chokladsås. bland annat. vågar inte ens nämna det andra.... 
 

då var veckan igång igen !

7,2 km innan frukost, plågsamt värre, men lika skönt som vanligt! smälta frukosten lite, sen kör vi spinningen, kom o spendera din lunch svettandes på cykeln med mig på NC! ;)
 

då var det dags igen !

som en död säl spenderades kvällen med taco o hockey, somnade alldeles för sent o är alldeles paj fortfarande haha. men nu kör vi. promenad, hoppa in extra o köra spinning kl 12, sen är det plugg plugg plugg igen o prova-på-pass med Xtremefit ikväll igen! måndag, let's go!! nu är det inte långt kvar <3
 
 
 

Vilka jävla beeeeeen!!

Lite photoshoot utanför Hugo igår, för allmän skådning haha, bästa kvällen på länge, så sjukt kul, så bra musik, varmt o skönt till regnet kom, galna människor o alldeles för mycket dricka o handstående, alldeles för hård armbrytning på efterfesten, alldeles för trevliga samtal o alldeles för lång efterfest! Tack säger jag bara! O tack alla för era hårda ord jag behövde höra från er igår, det värmer att ni bryr er så mycket om mig <3 o benen gör sinnes ont idag!! Älskart!!

...

First work work, then play play!

Är det bra när det känns som smalbenen ska gå av när man kör ben? Är det lagom tungt då? Tyngsta svettigaste ever, imorn blir de rullstol! Så jobb till 22 på det, fint ska det va! Hem svira om, sen är det Eurovisionkväll & hoppas det finns nån liten skvätt vin kvar till mig när jag kommer. För oj ja jävlar vad jag är värd det efter idag!

 

favoritdagen på hela veckan !

idag ska jag bara vara. inga måsten. jag pallar inte det idag haha. har massa plugg men behöver helt klart lite ledigt. sovmorgon. promenad. hade iofs andra planer men blir kanske lite jobb ikväll. eller inte. eurovision o utgång. eller kanske inte :) den som lever får se. 
 

ring CSI igen !

för jag krossade den där tentan också ! tror jag, kändes riktigt bra iaf, nu är det bara att lägga bakom sig o vänta. jag dog iaf också nästan på kuppen, ligger i sängen med en skål popcorn för jag kan, tänker sova strax för jag kan & tänker inte gå upp förrän om 12 timmar. för jag kan. imorn är det en ny dag & min favoritdag. kärlek.
 

när det väl gäller ...

när jag inte själv håller ihop, när jag behöver er som mest så tar ni ytterligare ett steg fram. jag vill återigen påminna er om hur frukstansvärt mycket ni betyder för mig, utan er är jag ingen. "du är grym, du fixar det här, du äger, du är den starkaste människan jag vet" är ord jag verkligen behöver ha med mig idag, ord från er. ni som påminner mig om att andas, peppar mig, gör så att jag kan ta ett steg närmare dit jag vill vara. gör allt för att jag ska kunna betala mina räkningar och äta i sommar, för att jag ska kunna leva ut min dröm, för att jag ska kunna sova ordentligt om natten. ni är ovärderliga, glöm aldrig det. nu ska jag göra ett nytt försök att ta mig till Linköping, kommer bli sen till tentan o missar en halvtimmes skrivtid, men fuckit, men nu tar vi dethär! 
 

17. mai

grattis mitt älskade älskade Norge. dagen T är här, som i tenta. 14-18 skriver jag så en stund till plugg blir det. men först kaffe & dra iväg ett par mejl. idag tänker jag inte låta nånting dra ner mig, okej? capice?
 
 
 

backträningen Xtremefit-style !

tar det ett steg längre. lömskt vackert, alla var så otroligt grymma idag o bet ihop o bara gjorde det! ni ska vara så stolta över er själva, det är en riktigt utmaning som ni klarade. efter detta klarar ni allt, jag lovar! nu ska en söndersolbränd trött förväntansfull tjej krypa ned, lika förvånad igen över hur humöret och känslorna kan svänga. men jag lovar, nu är det en dag i taget som gäller. och jag är grym! 
 
 
 
 
 
förväntansfulla och glada innan, trötta, anfådda och ännu gladare efter ! 

bästa passet ever igen !!

alltså. vrinnevibacken. hagebybacken. kalla den var du vill. nu mera heter den dödens backe! fyfan så jävla jobbigt och fyfan så jävla härligt! det var precis det jag behövde, lite jävla spyträning! bilder kommer, men jag måste äta innan jag dööööör!! 
 

studerandets absoluta framsida

alltså just nu den enda jag kan se, för dethär med kalkylering asså är ju inte speciellt.. tillfredsställande.. 
 
 
men solbränd, det blir man!

och "deffen" går bra?

när det blir för torrt tillochmed för mig som inte är det minsta petig. add kvarg. idag sitter jag på min gård o plyggar kalkylering. omtenta, only once, alltså i en kurs då menar jag. min andra omtenta denna termin. imorn. verksamhetsintervjuerna idag gick bra, så himla spännande o intressant, jag är så taggad på arbetslivet!
 

känns som dagarna flyter ihop just nu ..

som att man knappt hinner somna innan det är dags igen, o då har jag sovit sen strax efter 21 ändå haha. men kanske piggare ikväll än vad jag var igår kväll, kan ju hoppas ialla fall. har jag sagt att det är mycket nu? ;D
spenderar hela förmiddagen på Tekniska Verken intervjuandes en systemförvaltare & en IT-tekniker för att köra tentaplugg race två i eftermiddag o backträning med Xtremefit i Hagebybacken ikväll. gissa vad jag mest ser fram emot? det underbara vädret såklart!! puss!
 

dags för natt.

jag hörde inte riktigt vad du sa. eller jag hörde det, alldeles för tydligt, men valde att bara lyssna på det jag hoppas du sa mellan raderna. för jag lyssnade bara på det jag tror du egentligen ville säga. dröm sött.
 
 
 

Mitt största problem i livet...

bästa uppvaknandet ever !

vilken jäkla morgon det blev ! skapligt man piggnar till när första sit-upsen ska göras i iskall morgondagg. köra en mini-300 o komma hem med en dyngsur kropp som värker av träningen. men bästa av allt, bästa beskedet, nu kör vi, ännu ett steg närmare min dröm. bättre än såhär blir det inte! så taggad för tentaplugg nu woop woop!
 
 
asså. I freaking love gröt asså! 

tänk vad lite sömn kan göra !

mirakelmedicin kan jag lova ! börja dagen med lite träning för heldag med kalkyleringsböckerna o kaffe med Hanna! kanske dags att sätta upp riktiga smarta mål för träningen hihi mer än en bild i huvudet som funnits där i all evighet.. 
 

#nofilter!

#causenofilterneeded! legat i sängen länge o försöker sova, tagga Xtremefit 6:15 imornbitti ju! obs, bilderna är lite drygt 2 veckor gamla... ;) 
 
 
 

ni är bäst tjejer !

tack för alla pratstunder jag haft denn senaste tiden, med pepp pepp o pepp o ventilation, tack Linda för några av de bästa orden jag hört & tack Camilla för idag, för att jag fick höra att jag inte är ensam. och supersupermassajättetack till mina fyra sexiga brudar som krigade igenom svettigaste tisdagsspinningen i bara sporttop :D ni är awesome och ni andra är svikare o ska bara veta vad ni missade ;) hihi! äntligen mat igen, lax o rotfrukter i ugn, hjälp vad gott! sen ska jag bädda ned mig & hoppas på en bättre dag imorgon. 
 

klockan är redan strax 18 ..

och jag har inte ens hunnit fundera över var denna dagen tagit vägen... hem o knappt landa, ladda om för spinning 18.45 , ska bli skönt o rensa huvudet med träning efter denna megapåfrestande dag ! blir tidig kväll idag kan jag lova...
 

du är ingen riktig student förrän ...

du har gått på fadderutbildning & skaffat ryggsäck. herregud, det är kört. ingen återvändo. inte så värst snyggt eller hett för den delen men nu pallar inte min axel mer opraktiskt men snygg släpande. som cykelhjälm. dags att bli vuxen. snygg får jag va när jag är död eller nåt. eller inte student något mer!
riktigt bra andra del av fadderutbildningen, om ledarskap och beteenden, A B C, precis som jag är van, och tack för insikten i vad jag ska välja för inriktningsval som ska göras denna vecka. management, here we go! o programmering vid sidan yeah yeah!
 
och fortsätt sätta käppar i mitt hjul, varsågod, jag drar ur dem snabbare innan du hinner blinka och kasta tillbaka dem i ögat på dig! har två ord till dig bara. imorn börjar förhoppningsvis ett nytt kapitel i mitt liv. nu sova <3
 

äntligen måndag !!

som jag längtat, hahaha ! dagens schema...
(5:30 ringer klockan, drick kaffe, koka ägg, försöka äta något, packa väska för hela dagen!) 
6:15-7:30 Xtremefit Bootcamp Vasaparken
(här mellan dusch, frulle, stridsmundering på!)
8:50-9:30 Tandläkaren
(här mellan åka buss en timma till Linkan!)
11:00-13:00 Möte rapportgrupp Linköping
(nä lunch fick man ingen idag!)
13:00-17:00 Webbprogrammeringslabb med Amanda
(inte mellis heller haha!)
16:45-21:00 Fadderutbildning Kårallen
 
eeeh. däremellan ska jag skriva ut diverse viktiga papper, förbereda 45 minuter spinning till imorn och ÄTA! 15 minuter ska jag vara på två ställen haha, får gå 16:30 från PC-labb då det är på olika sidor av Universitetet. som tur är blir jag hämtad kl 21 iaf för annars hade jag inte varit hemma förrän 23 och då håller inte morgondagens planering! men, en helt vanlig dag i mitt ändå jävligt najsiga liv! 
 
 
 

finträning på morgonkvisten!

jajamän, Xtremefit Bootcamp i Vasaparken, idag kör vi morgon då det är liiiiiiite tajt med något annat! gogogo!
 

there is still a little bit of your face, I haven't kissed

vissa dagar är mer påtagliga än andra. missförstå mig rätt, jag älskar mitt liv precis som det är, supernöjd med min livssituation och mår alldeles utmärk som singel. men ibland, ibland, hade det varit skönt med någon hemma när man kom hem, speciellt efter att man fått hoppa in o jobba extra. någon som låg vaken och väntade på en för att sedan aldrig släppa en om natten. någon med samma mening i livet, någon som alltid kan lyssna. någon som aldrig någonsin egentligen vill lämna din sida, som får min mage att bubbla när jag får någon att skratta, berättar för dig varje dag hur vacker du är. att vara någons hela värld. ett par ögon att gå vilse i, en kropp som gör dig knäsvag. down the ride, to the very end lixom. 
men som sagt, bara ibland. någon finns där nånstans, så länge njuter jag varje sekund av det jag har, fyller varje dag med mening o är redo när det kommer. ni som är min värld vet vilka ni är, ni som alltid finns där <3 <3 och så finns ju alltid mr grey att krypa till sängs med. natti!
 

lååååååååånch !

laddar för att köra lite rygg/triceps & 60 minuter spinning sen vid 15:45, hoppas vi ses! matlådor för resten av veckan också, check! inte så mycket kolhydrater som det ser ut, sköljes ned med en halvliter vatten o omega-3. nu ska redovisningen av labb-delen i kursen webbsystem & IT-förvaltning & redogörelsen av senaste gästföreläsningen skickas in, bam! effektiv söndag med andra ord!
 

två knäoperationen & hundratals timmar rehab senare ...

ENKELT ! eh nej, men allt utom det. med lite blod, galet mycket svett och x antal timmars ihopbryt och litervis med tårar. jag har gett upp också. inte bara en gång, snarare tio. ändå kommer jag tillbaka. höger, ont i smalbenet o lätt kramp i vaden första två kilometrarna typ, tror jag spänner mig i rädsla att knät ska göra ont. kände inte alls mycket i det faktiskt under själva löpningen, men så brukar det vara. lite ont att gå upp för trappen när jag kom hem, återstå o se hur det mår imorgon. nu tar vi små steg. sen flåsar jag som en brunstig flodhäst också, men det kommer det med! jävlar vilken skön känsla det är att tycka man flyger fram. när runkeeper sa 25 minuter och att jag hade sprungit 4,5 km då ökade jag o fort gick det promenaden ner. men för att inte springa för långt första gången lovade jag migsjälv att sluta efter 30 min och det gjorde jag. kändes konstigt och inte ha Norrköping för mig själv, men peppande att möta halva Nordic Club ute :)
 
 
jag gjorde det! så idag klarar jag allt! jag älskar det och det är för detta jag lever. enkelt!

vad gör man en söndagsmorgon ?

för en gång skull ville jag faktiskt sova mer, sov genom alarmen jag satt haha. men vaknar ändå superspänd i käken, längtar efter bettskenan, alla skrattar åt mig men jag tror jag kommer känna mig som en boxare haha! myst med kaffe & en helt okej gratistidning jag snodde hos John igår, men jag kan ju inte hålla mig. borde bara sätta mig & plugga men allt jag kan tänka på är träningen! bara lite, snälla? tänkte ge mig på 5 km löpning. ute. se om jag överlever <3 godmorgon finingar!
 

jasså här ligger ni o väntar på mig ...

bara att öppna kontoret för en långkörare då, minst 8 timmar idag på en lördag o allt :D men först mat efter ett supersvettigt spinningpass och ett oväntat men ett helt galet grymt och roligt bodypumppass! awesome!! 
 
 
som ni ser så ser min almanacka helt galet full ut, förstå att jag är lite snurrig ibland :D funderar på att skaffa en ny där varje dag är en hel sida, så allting som ska göras faktiskt får plats.. 

the best it yet to come !

låååång sovmorgon, mmm o vilket väder att vakna till. förlåt att jag tjatar och förlåt att jag ens nämner vädret, men det här är det bästa jag vet. sen när vintern kommer igen då är det svensk vinter som är det bästa jag vet. nej men helt ärligt, har alltid haft svårt o välja ni vet när någon frågar om man helst åker på sol- eller skidsemester. fast alltså, när det är 5 minus o strålande sol i backen så är det svårslaget... nu sitter jag här o drömmer om alperna haha. seriöst, den första värmen & heta solen som kommer varje år. finns inget bättre. 
 
 
superhärlig kväll hos Catta igår, med sötishund, en alldeles liten nyfödd Edwin som charmade alla o bästa  intruktörerna, trots att vi saknade några! knytis blev till skaplig matorgie, massa skratt, godaste efterrätterna, sen åkte glassen och godiset fram, ja vi intruktörer äter också, vi lovar ;) det gör vi om snarast! nu ska jag ha 25:an spinning, nu dunkar vi igång lördagen på bästa sätt!
 
 
alltså fråga mig inte varför jag bara har kort på maten, jag var så fokuserad på den & umgås att jag glömde av att ta andra bilder med! 
 

fredagsuppohoppa !

sovit som en kratta igen haha fick jag för att jag sa att det var lugnt. jaja, mot gymmet, morgoncardion blir i form av att köra igenom 25 minuter-passet jag ska ha för första gången imorn. blir nog inte mycket mer morgoncardio sen, mest för att det inte behövs tror jag o sen kommer det bli dåligt med tid. men vi får se. sen jobb till 12, hem o plugga för att sen ikväll dra hem till Catta för tjejintruktörsmys, ska bli så kul! 
 

mitt glada humör är tillbaka !

eller alltså jag är alltid glad, men inte längre så aggro, eller så är jag bara övertrött och tramsig haha. nej men det har lossnat mycket grejer nu, mycket press som har släppt och massa vikt som är borta från axlarna, vilket gör att man slappnar av lite och tar allt lite mer med en klackspark. jag har fått ett klart svar angående sommaren och slipper tänka mer på det, det andra löser sig. verksamhetsbesök på Tekniska Verken tisdag och torsdag, utan schemakrockar, nästa vecka vilket gör att vår rapport kommer att hinna bli klar och man inte missar något annat viktigt, ger jag mig bara fan på't sitter omtentan nästa fredag också, rutinerna är tillbaka, jobb imorn och spinningpass lördag och söndag. ger man bara allt så är allting möjligt. men nu är jag så trött att jag dör trötthetsdöden... 
 

jag är sån solyunkie alltså !

så fort den kikar fram så måste jag ut typ. iaf nu, så skönt det var idag till regnet kom. haha gotta love it, ni har tjatat om sommaren hela vintern o när den kommer, klagas det över att det regnar? haha svensk sommar <3 kan säga att jag hamnade mitt i en rejäl skur när jag skulle cykla hem. hade gärna tagit lite regn på Xtremefiten idag också då, så svettigt!! hur ska man stå ut i sommar? nää, plugg nån timma till nu då, ni vet hur jag rullar!
 

how bad do you want it ?


 

idag är det sommar!

vilken värme, så himla härligt!! ut o njut med er, jag styr cykeln mot Lindö o massa massa plugg! <3
 

yrvaken och förvirrad !

är det över att jag nästan sovit 8 timmar en hel natt eller att det känns som lördag? :) åh dumma helgdag o jag kan inte ta helg, gymmet har öppet 10-18, och det är ändå bästa öppetiderna i stan! skulle ju öva spinningpass men får bli en promenad istället :) doftar sommarregn uteifrån, lovely! godmorgon sköningar!
 

bästa Xtremefit-passet ever !!

säger jag varje gång, men denna gång menar jag det verkligen! :) bungy-linor, att det kan vara så kul o så fruktansvärt jobbigt!! först springandes med bästa grymmaste häftigaste tuffaste roligaste Amanda i släptåg, sen efter henne o till sist sitta fast i staketet, springa fram, försöka jogga på stället typ o flyga tillbaka! så häftigt o mina ben har aldrig skakat så mycket i hela mitt liv.
 
 
 
 

nu kör vi en vända till !

kommer bli tråkigt, och torrt och jävligt svårt men är mer motiverad än någonsin, fick värsta rycket nu efter blivit sjukt inspirerad, och det är ju bara en månad, eeenkelt!! strikt kosthållning i en månad nu igen, schema gjort och en plan att följa & fokus på baksida. bra för ekonomin också kan jag hoppas! jag vill bara testa mina egna gränser, och se hur jäkla långt jag kan gå. utmana mig, I dare you... 
 

stressig morgon igeeeeen

sover så himla dåligt igen, så går upp för sent o ja. stressar ner i nya favoritmatsalen i B-huset, men EJ okej frukost då, men så går det när det är bråttom. men inställd på regn o får sommarvärme igen. repeat på gårdagen, hoppas ni får en underbar onsdag!
 

when my world is on fire...

... I dance with the flames !! bodypumpen så skön, så tung, så ajaj, så bra mot mitt humör. men sen så exploderade det igen, trodde man inte kunde bli på sämre humör men det kunde man tydligen! men så skönt att äntligen ha ett svar, fri hela jävla sommaren, kommer bli bästa, mot nya äventyr och drömmar, NU KÖR VI !! 
 
 
 

DEN OBEKVÄMA TYSTNADEN !

 
jaha nähä jaha nähä, mhum, jorå så atte, förfan! det är så jävla genialt att det gör ont! BAM! nu blir det bodypump!
 
 

DEN OBEKVÄMA TYSTNADEN !

 
jaha nähä jaha nähä, mhum, jorå så atte, förfan! det är så jävla genialt att det gör ont! BAM! nu blir det bodypump!
 
 

SM i UF-företagende på Älvsjömässan !

åh vad jag önskar jag kunde vara där och heja på er! önskar er all lycka till, ni är bäst, ta hem dethär nu! jag är världens stoltaste syster, du inspirerar mig Linnéa! ladda ned appen Keep Track för iPhone & Android & gilla på FB! Stockholm idag, världen imorgon! 
 

another ordinary day @ LIU !

inställd föreläsning 10-12 resulterar i plugg, solbränna & lunch utomhus. passa på, sen sitter jag instängd i PC-labben till 17 haha. livet blir så himla mycket enklare med sommarvärme, snälla, stanna... 
 

nöjd tjej säger godnatt !

klockan ringer 05:00, det är fint dä! lite bättre, lite starkare, veckans längsta dag!
 
 

LIU laddar för festival !!

vad jag älskar detdär stället! SOF i helgen, kommer tyvärr inte att gå själv men hett tips iaf till den som har tid! liten paus efter mötet för lite mat i magen, nu är det plugg igen :) 
 

sommarlycka !

vilken underbar dag, värme <3 passa på att njut, blir sämre igen senare i veckan. bubblar i hela mig, trots att jag missar bästa Xtremefit-passet idag då det är möte med BRF Östra samma tid. trots att jag sitter uppöveröronen i plugg & trots att mitt inre skriker skriker.... 
 

måndag kl är 9:30 & jag sitter på bussen till Linköping

vad har du gjort såhär dags? själv har jag njutit av solen och promenerat 7 km med min allra bästa vän, hämtat cykel som blev kvar på förfesten i lördags, lagat o ätit bananpannkakor, packat mat för heldag i Linköping, duschat o sminkat mig, skickat tre extremt viktiga mejl, sökt två jobb, slängt igång en tvätt och skrivit detta dryga inlägg bland annat. mitt dåliga humör från förra veckan har följt med mig till denna, men det stoppar inte mig ifrån att detta ska bli bästa måndagen på länge! om alla bara kunde sluta ha åsikter om hur jag lever mitt liv och ta en fucking look på sigsjälv i spegeln innan man öppnar käften, så skulle det vara great !! 
 
 
ju argare jag är, desto hårdare presterar jag. tack för ni finns fuckers !

AAAAHAHAHAHAHAHA !!

hahahahaha. true ! är sååå trött, allergihelvete ! 
 

gillar denna lördagsrutin bättre!

mycket mycket bättre. promenad för sen frukost hos Natta o laga hennes bord som jag & Sandra festade sönder i tisdags haha herregud. 
 

it became a great day !

 
bra träning, bra mat, bra shopping & nu jäklar ska det bli bra sömn också, har längtat i två veckor känns det som.. <3

VARFÖR ??!!

jo bara för att jag kan! för att jag ville visa för migsjälv att jag fortfarande kan. bara för att jag vill visa att om jag kan, så kan DU! tvivla aldrig. jag var lixom bara tvungen att testa när det gick så bra, skulle bara sprungit 3, men 5 km passerades efter 27:50 så gick jag ner efter. inga problem, kände mig riktigt pigg o hade kunnat springa ännu mer, men vet att jag kommer ångra mig så hårt imorn. både för knät men hehe det var ju inte ett lätt benpass jag körde innan. jag trodde spinningen som började 16:45 började 17:45 hehe. nu ska jag trycka en till taco! 
 

bikiniväder !

tjöt senast igår över hur mycket jag ville åka utomlands, ialla fall ha lite sol & värme. tackarrrrr! så skönt i lä i Lindö, och oj vad vårsolen tar. de ska va gött att plugga.. 
 

morgonträning done !

cxworx, två magövningar till o en stund på crosstrainern. trots goda besked idag så fortsätter humöret att vara i botten. handla mat, sen går cykeln till Lindö o jag tänker sitta i solen hela dagen o plugga/läsa. hörs! 
 

Över 70 personer på Xtremefiten idag!!

Grymt imponerande, sjukt roligt pass med nya o gamla ansikten! Skrattattack o svettattack o livet är som vanligt igen! Härligt kämpat alla som kom o gjorde det möjligt, hoppas vi ses på campen i sommar, för oh yes vad jag ska köra!!

ska man synda kan man lika gärna göra det ordentligt .

två härliga dagar, jag menar man måste ju leva lite också. men skulle behöva lite smisk o pisk nu, nån som drar mig i håret så jag hamnar i rätt riktning igen. tack. nä fuck, nu kör vi. 
 

track of the day !

spelas på högsta volym, jag kan inte sluta lyssna, tur är väl det, för idag går det åt!!
 

min värld är uppochned

stressar iordning mig för 20 minuters möte i Linköping o tycker jag hör min syrras röst. kollar till nyhtesmorgon som står på o bländas av hennes filmstjärneleende på TVn! jag visste att hon blivit intervjuad men inte när det skulle sändas. såå stolt! kanske bli en bra dag av denna ändå <3