Lisa Roivas Träning

inga konstigheter

att läsa sin egen blogg, är inte hälsosamt o något jag inte kan rekomendera.

men det är inspirerande om något, fan i helvete alltså. hade jag inte haft den fruktansvärda benhinneinflammationen hade jag satt på mig understället, mysbyxor, volcomjackan o gympaskor o gått ut o gått. men jag kan lika gärna kunna lägga mig ned o dö.



åre -09

tidsmässigt

tog det såhär långt tid o fixa. utan hjälp :)

kommentarer

har fått kommentarer om att mina kommentarer inte syns.
det har jag nog fått innan, kanske dags o ändra det nu.

balklänning på posten



den kom igår, men eftersom någon bestämde sig för att åka till sverige så fick jag inte gå på bal i år heller.
men vad är en bal på slottet .. ? säkert alldelels underbar ..

hade en grymt kul kväll igen, förfest hos Linnea&Linnea, albin med på tjejkvällen o maria bangade inte hon heller ;D

man kanske skulle ta o klippa sig lite ? jag har fan haft en såndäringa lugg.

what a night

:) ni e helt galna tjejer ! nu ska jag till Linnea&Linnea o fortsätta där vi slutade igår.

världens vackraste kvinna

malin lindgren i Norrköping. vill lägga upp en av bilderna jag fick, men tror inte det är så jätteuppskattat ;) vecka 30, wow.

ne, jobbet, tog sovmorgon idag med, inte så jävla konstigt kanske. mår om möjligt ännu sämre idag, o kl 17:30 ska jag ligga under kniven, fan, de hade jag glömt.

i helgen flyttar fia in o de kommer bli sinneskul.

sömnlös tisdag 270109 kl. 03:06


lite backpacker, nej, inte trött, lite film, ''how to lose and alient people'' var för bra för att sova till, omsaget ser ut som skit, men den är riktigt bra, även om det softa soundtracket är annu bättre, måste tanka, o tanka lite mer musik, youtuba på videorna o kl är 03. fuck. ska upp kl 7. fast jag kan gå upp 8 eller 9 om jag vill.

en riktigt jävla må bra fukkin party playlist som måste lyssnas på.



the best of us can find happiness in misery. nu blev ja trött i ögat..

måste ses

gudomliga sovmorgon

inte riktigt med mening, hade tänkt o va på jobbet kl 10, men ett ''kom när du vill'' blev till kl 12 tror jag :) eller om jag orkar stressa till 11. det var sinnes skönt o sova iaf, fast det inte riktigt är min grej. 13 timmar, puh.
sov väl inte så mkt natten till igår, ett underligt sms gav mig kontiga drömmar, o jag vaknade i oskars säng av att han drog av mig ena strumpan. den andra hade jag tyfligen fått av mig på fyllan. sen kunde jag inte somna om för huvudvärken var inte av denna värld.
kollade på ''det femte elementet'' ringde o väckte folk o knackade på hos maja. hon, jag o joan åkte ner på brugata o där hängde vi hela dagen igår.
somnade halv 9 mitt i senaste CSI las vegas avsnittet.
men det var grymt kul, men till ola palola går jag aldrig igen. jag skäms inte över att jag blev utslängd och jag hade askul, speciellt när maria blev så otroligt glad att se mig :) men det är irriterande att man varit där tre gånger nu och varenda gång ska man behöva visa leg var 10 minut. jag skojar inte, jag vet inte hur många gånger jag visade det, och när dom senare ska gå iväg med det, förmodligen för att kolla om det är fejk, då går de för långt. mitt norska leg är på baksidan av mitt kreditkort, det går man inte iväg med bara sådär. då kan man väl be mig snällt o följa med. de var likadant gångerna innan, dom är otrevliga och vet inte hur man behandlar folk rätt. men tycker man borde bli ihågkommen, när det är tredje gången jag är där och tjatar om att ''förihelvete, jag är 22 !''
så, vad ni än gör, ola palola är ett skitställe. tyvärr.



guacamole

gott gott gott. orkade inte handla så idag bjöd jag migsjälv på guacamole o ungsbakade grönsaker. nu är jag mätt, men brännan har lagt sig o jag övergår till en mer brun färg. sexigare skulle jag vilja påstå.
nu blir det nog en lyckad kväll trots allt.
filmen igår var bra, man kanske ska börja säga ja till alllt .... ? :D

solariebränna

ta aldrig nr 12 solkräm o sola i 10 minuter på brun-o-blid. då blir man röd.

tur att jag inte ska iväg på en viktig fest ikväll :(

oh yes man !


dom är underbara. för att jag inte ska svälta ihjäl hade det lämnats kycklingwok med nudlar o kockosmjölk till mig.
som en halvtimma typ, var helt död :P
vin får jag oxå ta. lyx.
sätta i löshåret sen blir det bio, ''yesman'' som lizzy gick i taket över att jag skulle se, såååå bra var den :)

<3

ögonfranstångskris


pga av ekonomikrisen i Norge finns det numer knappt några ögonfranstänger i affärerna, förutom på H&M. och mina gamla är därifrån, o nu behöver jag en ny. tänkte jag skulle investera i en rejäl men efter det varit ''slutsålt'' på två esthetique börjar man ju undra.
hittade en tillslut, i en liten konstig butik i guneriushuset. hoppas den är bra.
eller beror krisen nu på att det ligger två tänger i vår papperskorg i badrummet, efter att vi insåg att varje jag eller maja hade en extra o min gamla fallfärdiga fick samm värdiga begravning ?

krisen går att likna vid den gången jag slant o råkade dra bort alla ögonfransarna på mitt högra öga :S

oerhört viktigt inlägg, insåg att jag ska ta trikken om 10 minuter, dvs skulle ringt o väckt blondinen för 5 minuter sen.

nu. gröt ! ordentlig frukost så man står sig på jobb. kommer snarare vara mer hungrig än någonsin kl 11.30

det kan ju knappast va mig det är fel på

nej nej nej. hur kan man tro en så hemsk tanke ?

man kanske skule ta o bränna sina 10000 man faktiskt har på kontot på onödiga saker idag ? eller kanske bara ta o boka en fukkin resa någonstans, ja, jag tänker åka själv ! hit tänkte jag, utan dig.

vad ska man göra med idag ?

känner mig på topp idag faktiskt. eller inte just nu, med kaffemustage o smutsigt hår, men efter en dusch o frulle ska man nog kunna göra något av denhär torsdagen.

tillbaka till doktorn imorn, men idag känns det ganska bra i knät :) inte så svullen som vanligt, men nu ser det istället ut som jag inte har någon knäskål. fint är det.

beställa tid för att göra naglar tänkte jag iaf göra idag. extreme makeover, here I come, haha.



utanför mitt jobb för några dagar sen, snöööökaos goes to Oslo. lovely.

wowowowowow

eller aww aww kanske.
saknar mitt norpan mer än någonsin.

smaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaart

mitt i mitt flow med bloggdesignen fukkar blogg.se ur. högst oväntat faktiskt. not.

nu då ? bilder på fejjan eller bones ?

läste din blogg som jag slutade göra när du var tillsammans med honom. bestämde mig för att kolla på bilder på snokboken o kände att jag ska inte må dåligt. det gjorde jag inte heller, men gud vad vacker du har blivit kvinna ! glad för din skull, att han inte förstörde dig mer.

men jag vill åka ha löshår, naglar o skyhöga klackar.

good old days

lite gamla bilder från mobilen. försöker lägga över bilderna från åre med, men det går sådäringa.
antingen börjar jag pyssla med bloggen eller så kollar jag på mer ''bones'' :)

 

  

   

blogginsamlingen


har inte gett så goda skörder som jag hade hoppats på. iofs har jag inte överansträngtmig heller.
bloggar hittills :

http://metrobloggen.se/mynameismy


http://metrobloggen.se/an2n fast den hade jag iofs redan ;)

http://singelmorsans.blogg.se/


http://lovisaamalia.blogg.se/


http://sandraberg.blogspot.com/


http://tintin1331.blogg.se/


http://studslubben.blogspot.com/


http://vildahundar.mahrs.se/

jag hatar TV4. det går aldrig ALDRIG ALDRIG att streama från deras webplats. jag som verkligen ville se semestersvenskar. nu. men kanske ska blunda istället, har trots allt sinnes ont i ögat mitt.

städpatrullen

vissa super, knarkar, äter, shoppar, ligger när dom mår dåligt. jag städar.

dagens i-landproblem

jag vill inte gå till jobbet. det är inte själva saken att jobba, det har jag inget emot, jag är ju tillomed sjukskriven tills på fredag, men är där iaf.
jag vill inte byta om från mysbyxor till arbetskläder, ta av mig mina mysiga tofflor o gå ut i snön, rädd för att halka, för att inte få sittplats på trikken. orolig att någon ska gå emot mitt knä eller värre, jag ska gå emot något själv. pinsamt att gå utanför dörren antingen med kryckor eller haltandes ala dr. house. sen kan jag använda ETT par skor, och no offense älskade syster, men jag tycker dom inte är särskilt vackra.
till råga på allt har jag helvetes jävla pissont i knät idag. och ja, jag tänker klaga ! jag har tappat bort ett spänne till bandaget med...
vill verkligen bara ligga i min säng hela dagen.
men nu måste jag gå upp, inse att jag inte har någon frukost för jag handlade inte igår, duscha, diska, göra mig iordning o stressa till trikken som säkert kommer va 20 minuter sen. idag oxå.

hej, positiva tjejen idag rå.

godmorgon

nae. jag e trött, fast jag somnade strax efter 22, mitt i ''city of ember'' . men de e tur att jag har så mycket att skriva om ..

ta en låt.
 

marknadföringschefen

det är jag. jag befodrade migsjälv till det på jobbet idag (yes, stämmer, jag har jobbat idag!) efter jag hade skrivit adress på och plockat ihop lite goodies i 100 kuvert till viktiga personer i restaurangens närområde.

och till råga på det har jag lärt mig två grymt viktiga saker av min chef. han har en tendens att berätta en liten historia varje gång han pratar. första historian idag var om gem. eller binders som de heter på norska, o vi kanske ska kalla dem det, eftersom det är en norsk uppfinning. att man hade dem på kavajen eller liknande under kriget för 60 år sedan (han syftade på andra världskriget får vi hoppas) tydde på att man hade en stark nationalistisk åsikt, därför blev det på senare år förbjudet.

andra historien var en kort en, om att VM i handboll tydligen hade börjat, att både Sverige o Norge brukar ha starka lag. därför passade det bra att skicka ett kuvert till Norges nya herrlandslagstränare, som titt på fan, är svensk :)

svårt o va fotbollsfru

speciellt när norrmännen inte skottar sina konstgräsplaner efter helgens snöoväder på nästan en halvmeter snö. så matchen blev inställd, han som skulle spelat från start får inte spela förrän nästa måndag.

men idag har jag iaf fått reda på att gem är en norsk uppfinning, om man nu kan kalla det så. ska bara fixa sista i rummet.

still a coockiewhore



den är så sjukt bra så jag vet inte vart jag ska ta vägen :D

mixtape

fick en tid för p-stavsbyte iaf, shit vad tre år har gått fort :S har tid om en och en halv vecka. ringde ju bara nu för att jag trodde det skulle ta längre tid. konstigt, det är vad det är.
ska snacka med mamma o pappa, se om de kan hjälpa mig få en tid i sverige på något sätt. omöjligt länge att vänta annars.
ne, nu ska jag kolla på ''city of ember'' o vänta på att tiden ska gå, men vem vet, han kanske inte ringer idag....
måste till skatteverket iaf och så vill jag sola och åka till ikea :)

hopplöst

rent ut sagt. jag kan inte gå o trappor, böja benet ordentligt, vrida/vända mig om på ett normalt sett. knappt sova för jag vaknar av att jag har gjort något i sömnen som gör ont. men jag ska vänta till den 23/2 på att få reda på vad det är som gör så ont.

men va bra då. kan jag återgå till något oerhört viktigt, som sova, pilla navelen, läsa bloggar, kolla på nån fånig serie, skriva en roman eller bara stirra ut på de irriterande snöfingorna som faller utanför fönstret.

så var det fredag igen

vad gör man ? lite smått ont i halsen när man vaknade, sjukt tråkigt.

känner mig vuxen som har regelbundna sovtider, haha. blev lite lätt avvisad igår med att ''jag måste sova bra inatt'' så jag somnade strax efter 23. mja vaknde när jag kom hem o trodde det var morgon, snuppan.

jag vill lägga lite pengar på rummet, vill ha en växt eller tre, gardiner, osv. ska bli mysigt o fixa.

ne, nu ska jag samla kraft o ringa två sjukhus till. jag kan ju inte vänta 8 veckor på röntgen heller ... ?



det luktar sprit i lägenheten. eller är det baksmälla ? :P hur mycket öl drack grabbarna igår egentligen ?! :D
ikväll blir det lugnt med fia, maja o lovis och imorn har karen födelsedagsfest. kul o göra någonting till helgen iaf.

i ett förhållande

öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl. öl.



petter & oskar ska köpa öl. jag vill oxå ha.

om 8 veckor får jag röntga mitt knä.

mr johnny cash

kollade på ''walk the line'' igår. den blir bara bättre o bättre för varje gång, nu tror jag att jag kan den utantill.

men jag orkar inte. vet inte varför, har ingen lust o bry mig.

färdigmobbat

bilder från c:a två månaders tid upplagda på FB. kommentarer och klagomål gottages endast här ;) 

underbara tider man har haft i Oslo, o bättre kommer det att bli ! nytt år och idag skiner solen som aldrig förr, längtar verkligen efter att gå ut, tillomed med kryckorna !

var tvungen och sms:a min syster när jag la upp bilderna från helgen hon var här o hälsade på. herregud, det är världens bästa tjej, så stolt över att vara hennes syster. älskar dig oändligt mycket !

ne, nu ska jag till farbror doktor o se om jag har något knä kvar. sen blir det laxmiddag, kom på att jag har lovat o laga mat. haha. o johnny cash ligger fortfarande i majas säng :S kanske man ska kolla på den ikväll .. ?



ett minneskort förstort

stal hans digitalkamera, för min råkade ut för ett nervöst sammanbrott i Åre, pappa ska lämna in den på Schassebillisch i veckan, hoppas de går o laga.
anyhow, smart som jag tyckte att jag var tog jag ut minneskortet med bilder från födelsedag, jul, juldag (inte nyår) och massa åre, jämnförde lite snabbt, förmodligen med ett öga, att: ''mitt minneskort faktiskt passar i din kamera'' , blinkade lite extra med ögonfransarna o stal den. lika mycket för att jag tänkte ha den sålänge, då fotografjörgen är ganska dålig om man jämnför med mig !
men neh. mitt mega scandisk var för stort. jag som tänkte terrorisera folk på FB med att lägga upp fula bilder på dom.



ojoj, nu ramlar johnny cash ner från väggen, han blev nog rädd, måste genast rädda honom.

sova tills jag vaknar my ass

suttit framför facebook och blogg sedan kl 08.39 :) gick och satte på en kaffepanna, sen fastnade jag här, men nu har jag trååååkigt ! tänker nog ringa o väcka honom, men som han sa, min dag blir så mycket bättre om jag får sova. tell me, I know, bara det att jag har somnat 22 o vaknat när de andra gått upp kl 8 den senaste veckan i Åre, så ja e pigg ju !

kanske ska ta o duscha o göra sig iordning ? hänga upp elins tvätt o tvätta en sista omgång med rosa/rött. kanske ska ha lite färg dagen till ära med sol i Oslo :) eller vad spelar det för roll, känner sig så sjukt sunkig o tattig o osexig när man haltar o hoppar på kryckor.

fick en lite sen men åh så uppskattad födelsedagspresent/ julklapp av fia & maja igår. två halsband o ett par sjukt sexiga trosor o stay-ups. de känner man sig ju alltid het i om något :) jag älskar paket o det gör inget att det inte var inslaget ;) tack gummorna ! ska ha på mig det imorn, ryktades om aktiviteter natten lång när två uppsalabor skulle festa ...

ne. nu ska jag nörda vidare, finns bilder i mängder att publisera o musik att tanka.

två blondiner konverserar

''först så tyckte jag inte att du var något speciellt, men sen upptäckte jag att du faktiskt var smart!''
''jaha, och när gjorde du det då?''
''ja, när jag såg hur bra du var på backpacker!''

haha, hej, här är intelligensnivån hög. men det var ju ett fjortishångel som heter duga i trapphuset i går kväll.

tänkte på det när jag kom in igen och skulle borsta tänderna. helt plötsligt var vi tre där, o jag och elin blev utvisade till hallen att borsta :) långt ifrån, men det påminnde om något som skulle kunna va taget ur vänner. lätt kaotiskt, massa skratt, ett par där o singelraggarna. o när alla 6 kommer, igår var vi sju med Nicke, och ska laga mat är det ju bara fullständig underbar kaos :) tycker det är så mysigt. o snart kommer fia med, wiiiie. ska bli så kul o bo med er tjejer.

men det igår, tack gumman. jag ska göra allt jag kan, jag lovar. o så kul för dig ;) själv är jag trött på det  nu, skrik ni ;) jag är kär.

lil fukkin wayne

småsaker. packat upp allt nu, städat, tvättat, va ska man göra lix ?

byta rum i helgen redan då, ska bi skönt. lite privacy behövs (L) mer än vad man tror.



o så var man ledsen igen. allt smäller hundra gånger hårdare.

ole dolyckan, gnissel o panglyckan

tillbaka i Oslo efter en vecka i Åre. en vecka som skulle blivit fylld med puder, sol o afterski blev inte riktigt som jag tänkt mig.
skadade knät på tisdagen, under privatlektionen i snowboard. så det har blivit mycket TV o kaffe istället för bräda o öl. o de har varit både 22 minusgrader och 5 plus o regn, haha. men annars har det varit toppen o va med familjen o måndagens o söndagens åkning var underbar, o utgången med Lena på Dippan på söndan var grymt kul.

så kryckor, smärtstillande o bandage är min bästa vän nu innan någon vet vad som hänt. ska till Egons husläkare imorn kl 4 o sen blir de väl vidare till en specialist. tråkigt, men vad ska man göra ?

humöret går upp o ned som om jag hade börjat med p-piller igen. synd för det går ut över mina älskade. men de va inte alltför kul o komma tillbaka till Oslo, ärligt. o ja la lite tårar i kaffet imorse, eftersom någon tagit min/majas mjölk. onödigt, men jag bara bröt ihop, 5 trappor ned med kryckor är inte det roligaste när man vet att manköpt en mjölk igår.

vet inte hur mkt man kan växa på 4 dagar, men plötsligt känns andra saker viktigare än förut. o saker som för er kanske inte spelar nån roll blir plötsligt kanske lite för seriösa för mig.

något som iaf är säkert, är att jag har saknat dig så mycket o är glad att det är du&jag.