Lisa Roivas Träning

Dagens insats!

Efter mycket om och men och stopp på vägen :) bästa natta! Nu blir det tacos, soffläge och en massa film typ.

Bakispromenad

Ånghest. Nu är det på riktigt. Jag kan inte dricka, jag vill aldrig mer dricka, jag ska aldrig mer bli full för min kropp och hjärna fixar det inte. Punkt. Började dricka vid 23 igår, onödigt. Var på Hugo i typ en halvtimme, onödigt. Huvudvärk från helvetet efter fyra glas vin igår, onödigt. Men tack tjejer, fy fan vilken legendarisk förfest det var igår, så grymt kul och jag blir så lycklig.

Då ses vi i vimlet ikväll!

I CHOOSE TO BE HAPPY !

nytt från Rihanna ♥ nu taggar vi!!
 
 
 
 
 

om jag förtjänat det !!

nya träningsbyxor, jag skojar inte när jag säger att mina typ faller isär nu. som jag förtjänat det! varit och klippt topparna, vilket också var alldeles för länge sen. nu ska jag soooova en stund, brutalladda för ikväll, hörde jag nykter utgång? ♥
 

Ett avsnitt lyxfällan senare!

Och för killens psykiska hälsa ordineras träning, gotta like it! Nu frukost o sen ska jag äntligen klippa mig!!

Jag kunde inte hålla mig!

Från tidigare i veckan när jag gick loss i Linköping :) loves it! Efter lite hemmalagad pizza blir det bio!

Fredagsmys !

Och nu sticker det fint i kroppen så lite bodypump på det! Sen tar vi helg!

Händerna upp i luften.
Pannan mot baren,
nu spränger vi taket.
Hamnar i himlen,
där änglarna gråter.
Stan är vaken,
allt är förlåtet älskling!

 
jocke berg ♥ är det fredag så är det.
 
 
händerna upp i luften.
vi ska bli fulla, livet är meninslöst.
vem bryr sig?
natten är vacker, du är som natten.
och jag är en vinnare igen.

Idag var det såhär roligt med matte!

Logik. Och del två på inlämningsuppgiften ska lämnas in. Komplettering på första in. Och relationer på det. Räkna med alltså. Och fulhetsvärde och spännande träd och ! . Tur att det är fredag!

det fanns en tid då jag också trodde det .

det fanns också en sekund idag jag tänkte att jag skulle ta en vilodag , men NEJ ! 
 
 
 
 

The typisk Svensken

Sätter sig på en ensam ledig rad och lägger väskan på sätet brevid så ingen kan sitta där ;)

Right from the start, you were a thief, you stole my heart and I your willing victim. I let you see the parts of me that weren't all that pretty and with every touch, you fixed them.

Frukost är dagens viktigaste mål !

Så gott, proteinpannkakor med vaniljkesella, banan&jordnötssmör, pluttelite honung, mmm, det här kan omöjligt bli en dålig dag!

Trött tjej säger hej !

Det var mörkt när jag tog bussen igår :) idag skiner solen, hoppas det gör en lite piggare idag! Snart dags att röra sig mot skolan igen då...

Överlever man ett tag till då

Äntligen allt i ordning, tvätten klar, dö i sängen är planen! Men det är så tråkigt men så skönt när vardagsbestyren är klara så man kan fokusera på annat! Imorn, sovmorgon till exempel. Godnattis.

Träningskäk!

Imponerad på vad jag lyckades skrapa ihop ur min kyl o frys som såg likadan ut. Saknade dock kvarg haha! Behöver jag säga att jag varit o storhandlat nu och att det blev dyrt?! :)

Come on , pop a bottle and celebrate ! We made it to a new day .

Det finaste någon sagt till mig någonsin.

I helgen fick jag höra ett par fantastiska ord, från en nära men mycket ny vän. Hur duktig han tycker jag är, hur stolt jag borde vara över mig själv och hur mycket han ser upp till mig. Att någon ser upp till mig, trodde jag aldrig skulle kännas så fint. Att ha mig som förebild, känns ofattbart, och samtidigt så jäkla grymt! Inatt sover jag gott...

Paniken som uppstår..

... När man är jättesen till gymmet och inser att man inte har några rena träningskläder! När det börjar krypa i kroppen efter en pre workout och man inte kan minnas vart man ställde cykeln. När träningsvärken från igår biter tag vid varje steg man tar. Då kastat man på dig va fan som helst och halvspringer bort!! Nu kör vi!

Snart stillas vår nyfikenhet!

Lägg den 3:e oktober på minnet, då presenterar Scorpio och Norrköpings kommun artisterna för nästa års festival :) jag kan ialla fall knappt hålla mig!

Morgoncardio igeeen

Mitt knä gillade inte crosstrainern två dagar i rad, eller så var det rehaben igår, så blev promenad istället :)

your body .

skönt att se att allt är som vanligt igen . fröken Aguilera i rosa hår och något opassande klädsel , känns väldigt nicki minaj - inspirerat ? jag gillar låten iaf , finns på spotify . nyss hemkommern från gymmet , rehab & mage ! precis som det ska vara ♥
 

iOS 6

I freakin love you! Gjort min dag hela dagen!

Morgoncardio!

Denna vecka ökar vi lite till, tre veckor kvar på min utmaning :) fixar vi varje morgon nu? ;)

Så bra träning idag!

Bodypump och crosstrainern efter! Så nöjd, kan gå åt efter denna slapphelg :)

Lite frukost kanske?

Blev en riktigt sen en, tog världens sovmorgon, det behövdes. Senaste frukosten, det bästa att ha besök är att gästerna får bestämma frukost :)

Spontandansprotest!

Helt sjukt att det inte är tillåtet att bars börja dansa på krogen! Varför? För att dans skapar bråk! Haha trodde det var alkohol! I protest ut och dansa med er, helst i regnet! Jag är så sugen på dans! Med riktigt finbesök i helgen är inget omöjligt!

Bitches love cake!

Efter varit illamående en vecka kan jag säga att jag tycker jag verkligen förtjänar det! Not sharing!

Muntlig. Redovisning.

FML. Det värsta jag vet. På riktigt det värsta jag vet. Men kl 12 är det klart och då är det helg. Wish me luck!

Vissa dagar är det lättare att gå upp

Än andra dagar.. Om det var lockande att krypa tillbaka idag då. Men nu sitter en på bussen för 2 timmar matteplugg innan föreläsning i logik.

lost in paradise .

 
varit hemma sen lite efter 17, pluggat en timma, sen var det dags att laga mat. fixat matlådor och plockat undan disken och klockan är 19. kul liv. nu ska jag byta om och dra och köra BodyPump och försöka träna bort det onda i magen från stressen och knuten vid vänsta skulderbladet som alltid kommer med den. när ska jag lära mig?
jag lovar er, jag klagar inte, precis innan jag tog en powernap på bussen hem tänkte jag på hur lyckligt lottad jag är och hur kul jag faktiskt tycker det är att plugga :) 
 

jag har en alldeles egen Hollywoodfru också

min bästa Sofia bor i LA och är bara för übersnygg och väldigt väldigt väldigt väldigt saknad. oj vad jag sparar för att kunna åka dit och hälsa på i vår ♥
 

En helt vanlig dag i skolan!

Sockervadd & popcorn gör det lite roligare dåå!

Då var en på gång igen!

Missade bussen igår . Och idag . Vafan ? Inte för att jag missar något i skolan, men när man vill komma iväg för att plugga, då jag konstaterat att jag får nada gjort hemma, så blir man lite sur. Gått upp 5:30 "i onödan" lixom! Men nu så, skriva klart min del av det muntliga så vi kan göra en PP idag, sen mattelektion och få tillbaka min första inlämning någonsin på högskolan, spännande!

jag är världens rikaste människa .

jag har er ♥
 

måndagsenergi !

 
går åt ett par hundra repeat idag . brytit ihop men kommer igen , tro mig .
 

New in

HOCKEYR...

Ååååå :)

Informatik, teknik, lärande .

Börjar söndagen med världens största kaffe & plugga ikapp igen. Plus lite opponering och förberedelse för ett muntligt framträdande. Så man kan koppla av sen :)

Man skapar sitt liv av vad man har,

Inte av vad man saknar.

Just nu ser lördagen ut såhär!

Klackar & bag-in-box bytt mot räkor & romantiska draman. Snygga killar finns det där med! Men betyder inte att man inte önskar att man var nån annan stans..

Jag är så jäkla festsugen!

Blir ju inte bättre av massa grym musik & underbara människor på gymmet, så sugen på att dricka vin och dansa och va galen! Men firar att jag klarade alla armhävningarna på tårna (A) med räkfrossa ikväll istället! Skulle plockat svamp nu men blir en tur på stan istället! Så sugen på att färga håret också...

Då har man vaknat till igen!

Milen med Natta då, godmorgon :) frukost så kör vi bodypump på dääää!

Mina första converse då <3

Min systers gamla. Älskar dem nästan lika mycket som jag älskar henne. Tack du är bäst!

Fredagskvalité !

Testade på bodyattack nyss innan tacos & "snowwhite and the huntsmen" hos Empa med Natta. BA grymt svettigt, roligt, snabbt pass, tror inte jag tyckte det var tillräckligt jobbigt för jag hade lite svårt att hänga med :) sen tyvärr inget bra pass för mitt knä, men var tvungen att testa! Underbart var det iaf, och den värsta träningsvärken släppte lite iaf! Ha en underbar kväll, det ska jag ha <3

Plugghest.

Skönt med fredag.

Säger godnatt i höstdeppet.

Eller så är jag bara uttråkad eller för många förändringar på en gång som gör att jag inte riktigt får ihop det. Som tur är, är det är ny dag imorn med nya möjligheter <3

Såhär crossar jag!

För att inspirera er och få er att fortsätta kämpa, inget annat. Om ni lika mycket vill läsa om min träning som jag vill se bilder på tex. underbart söta barn och läsa om politik så är det bara allt klicka bort.
Efter rehabträning och cx lunchpass blev det alltså crossen. Klar för idag, nu finns det inga ursäkter att inte plugga...

härliga "lediga" dag .

Startar dagen på bästa sett, men som sagt "ledig". Nu gräver jag ner mig i böckerna en stund innan lunchpass :)

håll ut !

in the end, it will all be worth it .
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

en liten bit mat

träning för all del , men rätt mat är ännu viktigare . och ät inte för lite heller för den delen, ät bara rätt . fullkornscarbonara med lök, kokt skinka (så mycket nyttigare än bacon, märker knappt nån skillnad :P), dubbla ägg, lite lättfraiche & KVARG ! en tredjedels tallrik, resten grönsaker, och fick två matlådor också. perfa!
 

I cry, just a little,

when I think of letting go
 

If you still look cute at the end of your workout,

YOU DIDN'T TRAIN HARD ENOUGH!! Crossfitness . Jag dog så underbart äckligt jobbigt, precis vad min kropp och hjärna behövde idag!

tisdagstaggen !

skapligt trött tjej .

pluggade till 23:30 igår, så skönt med "sovmorgon" idag när man är van att gå upp vid 06. skolan 7:30-16:15 & pw och snacka ikapp med Natta. såhär glad blir man när man inser att man fått mer gjort än planerat! 
 

veckan lördagsdunka !

höj volymen och vakna till en underbar lördag ! nu rör jag mig mot gymmet för 25 spinning och NY RELEASE PÅ BODYPUMPEN ! 
 

antar du utmaningen ?

jag vet någon som är på iaf (A) hoppas jag !
 
fram till första lördagen efter min första milt kallade tenta-p kör vi, finns inte tid till något mera krökande och vad allt det innebär, vara bakis och vad allt det nu innebär. satsa på träningen igen, så ur form och hatar det, men framför allt, satsa på skolan. 5 veckor. 7 inlämningar. 2 tentor. 
 
börjar lördagen med en PW med helt ny spellista i öronen, kan det bli bättre? sepember - GANGNAM STYYLEE
 
are you game ?
 

now I'm sitting here in this damn corner


looking through all my thoughts
and looking over my shoulder
 

see, I had a lot of crooks trying to steal my heart
never really had luck, couldn't never figure out


mmm, see, I had a lot of moments that didn't last forever
now I'm in this corner trying to put it together
 
 
how to love 

Fredagskvalite!

Hämtmat hos mamma o pappa, som varit på kryssning, med syster o bror. Glöm aldrig vad som verkligen är viktigt i livet <3

this girl is on FIRE !

Helt sinnes! Hur tänkte ni nu?

Inte det smartaste som kunde hända dååee...

Skördefest!

Pluggpaus nummero två idag! En sväng till Lindö, men hade hoppats att få med mig äpplen och gräslök också men detta guld räcker gott! O lite in i frysen, fatta vad läckert med rabarberpaj mitt i vintern!

take me home with you tonight

OBESSED !

Is just what the LAZY call the dedicated! Godmorgon! 7 grader kanske skrämmer någon, men det är underbart ute, det är kallt för att det är klart & vad innebär det? Jo, underbart solsken som verkligen värmer! "Ledig" dag, blir massa hemstudier och diverse annat <3

I'm not single !

 

och frugan <3

hur du kan behandla någon som du gör, ljuga så tveklöst, utan att blinka och bara tänka på dig själv, är för mig ofattbart. hur du ens kan leva med dig själv är ännu mer oförståeligt.

om du någonsin ser mig igen, gör du smartast i att vända och försvinna igen. fort.

Nya kärleken!

En fröjd att tvätta håret igen, mitt torra barr är medgörligt igen, känns välmående & doftar helt underbart! Bästa tipset jag kunde fått, så delar gärna med mig! Värt att testa och inte för dyrt. Och glöm aldrig värmeskydd!

After Pump!

Kör man cross, kan gå åt efter dom här veckorna :) snart är jag tillbaka dagligen ska bara komma i fas. Känner mig iaf på topp igen, och det var målet, så man kan fortsätta pluggandet. Men först mat & beställa lite nytt gott från Topformula!

det där med allvar .

är jag inte så bra på tror jag .

morgonstund har guld i mun

En helt vanlig tisdagskväll!

Nu. Börjar. Allvaret. Med att blivit upphöjd till etta från n0llan axlar man också ett ansvar. Typ :) ska sitta en stund till tänkte jag men risken finns att jag börjar baka scones istället. Och imorn börjar vi med grupparbetet, äntligen!

dagens triss i riktigt söndagssköna sångröster <3

 
 
 
 
 
 

I'm falling to pieces .

 
I feel like deer in your lights, 
hungry for that flesh of mine .

En helt vanlig lördag!

Känns så bra! Långmorgonpromenad med frugan, men det ska inte va lätt, haha! Långfrukost & bodypump på det. Älskar festandet o impulsiviteten men rutinerna är bäst. Solen kikar fram, mot Linköping & vattenkrig!!