Lisa Roivas Träning

Jag kunde inte hålla mig!

Inte ens en dag, det är förbjudet innan december, men det var bara tre timmar kvar o efter ett glas starkglögg åkte julsakerna ner från vinden oxå! Nu ska jag drömma vita drömmar hela natten lång!

med varenda jävla andetag !

jag har varit sjuk .

igen.. kanske har någon undrat vart jag varit. riktigt dålig. har en tendens att bli det när jag väl blivit sjuk.
extrem huvudvärk som kommit plötsligt så jag nästan ramlat omkull och molnande huvudvärk från när jag vaknat till försökt att sova. hört allt från käkinflammation, spänningshuvudvärk, överansträng vid träning, tryckt in luft i bihålorna, inflammation i en tand, migrän, bihåleinflammation, stress till mer allvarliga saker. blodkärl osv. allt från receptfria värktabletter, till massage, ct, muskelavslappnande, antiinflammatorisk gel och nu senaste avsvällande tabletter. ett par vändor på VC och ett par dagar på akuten. och inte har jag känt mig särskilt hjälpt eller lättad. tandläkaren har sista ordet nästa vecka.
kanske är det på rätt håll nu. eller så är det för jag inte orkar oroa mig mer. eller orkar vara sjuk. men får inte panikont längre iaf så det är väl bra. läkarna tycker inte det "borde" va något allvarligt nu när det gått så långt tid.
jag kan inte förstå människor som lever med detta dagligen, hela livet. jag har aldrig plågats av migränliknande innan. styrka till er. nu ska jag testa ta en promenad för första gången på 1,5 veckor. wish me luck. 
 

En macka är väl en macka.

Orkade inte laga mat igår, så testade Subway för första gången igår. Vill ju inte påstå att det var något överdrivet, en gång räckte. Se hur en mår idag då.

En ensam en

Kan någon svara mig varför det alltid blir så här?

Jorå så atte!

Så lyckat igår haha! Fulvin var inte så äckligt som jag trodde, och kom undan me livet i behåll. Skrapsår på knät när vi försökte putta igång en bil hehe. Och damen på Ica undrade efter pizzan i morse om vi hade haft kul på förmiddagen haha! Åkt pulka men glömde pullan hemma lixom! Kravall är kul!

Då åker vi då!

Fucka ur!

tagga då !

tagga gym nu , tagga för kvällen. kvalité? njevars men riktigt skönt dunk tycker jag! nu kör vi cardio på gymmet med Ebba innan programmering i Linköping. hejdå.
 

jag kände för att dö !

jag känner mig helt okej vältränad. tills man kör crossfitness med Cathrine. jag vill dö. jag gav upp. och jag ger inte upp. det var jobbigare än förra veckan. och alldeles alldeles underbart haha. och intervaller i 17 minuter på det, NU KÖR VI !
spenatsoppa & sen blir det biomys! 
 
 
 

jag kände för att dö !

jag känner mig helt okej vältränad. tills man kör crossfitness med Cathrine. jag vill dö. jag gav upp. och jag ger inte upp. jag ska aldrig mer säga något när någon klagar efter gjort burpees i 3 minuter. det var jobbigare än förra veckan. och alldeles alldeles underbart haha. och intervaller i 17 minuter på det, NU KÖR VI !
spenatsoppa & sen blir det biomys! 
 
 
 

Tror nog att det bjuds på kalas imorn!

Rätt så ordentligt då. Ovveinvigning, så taggad! Men nu, när man äntligen slutat svettas från förra veckan, ska de köras crossfit igen som om livet stod på spel!

I väntan på overall

Liu-häng. Lunchlåda. Super Mario- tävling där man kan vinna förköp till Luciakraballen när Maskinen ska spela! Helt okej chans! Lite projektledning! Kaffe!

moving in the right direction

hoppas jag. nu hoppas jag att jag har hittat det. inte mycket kvar nu, nu kör vi !!!
 

det blev en dag igår ändå

men inte alls som jag tänkt mig.
men inlämning i Projektledning iaf, feels so good! 
 till mormor & morfar för att hälsa på två släktingar som var där, så mysigt, roligt, god mat, behövde verkligen slappna av. så länge sen vi sågs, mycket skratt och överraskningar. 
gick en stund me mamma på mirum, äntligen lite efterlängtad shopping. ja det känns alltid bättre då.
mat i Lindö o bums i säng. sovit helt okej inatt.
men är så ledsen, arg och besviken just nu. det finns inget värre än när man bestämt något, sett fram emot något så mycket o sen blir det inget. jag kan bara inte släppa det. 
 
 

Men jag ligger väl här då

Tills huvudvärken släppt.. För det har jag ju tid med.. Nej, förmodligen huvudvärk från stress sa doktorn så tid ska jag verkligen ha till att slappna av en stund. Puss.

one of me is i fighter !

när hon sjunger fighter, så vaknar den där jäkeln inom mig till liv, vilket sätt att väcka kroppen på. nu blir det morgonspinning yeah!
 

Planerad shopping..

Blev en tur till Ica. Men planerat med godis OCH tandkräm haha. Mitt huvud dödar mig, har självdiagnostiserat mig med någon sort vitaminbrist, antagligen järn. Om huvudvärken och det onda i alla tänder hänger ihop förvånar mig inte, om det är spänning/stresshuvuvärk. Tandkräm mot känsliga tänder inhandlat iaf om det nu är tänderna som ger huvudvärk. Ajaj säger jag bara. Pluggat hela dagen i övrigt så förtjänar resten av kvällen på soffan. Med min största last, massa mat & lite lite smågodis. Nya styrketag till imorn :)

OVERALLSINVINGNING !

ÄNTLIGEN är det dags, äntligen är det min tur att få dansa på kravall med en underbart saksblå (turkos) overall !
men... jag är rädd. vi har fått som tips att inte förfesta något innan. det kommer säkert bli blött & kallt & mörkt & blött igen! 

baby just work it out !

drar igång måndagen med lite inspirationsdunk ! och lite PW är bättre en ingen ! ny vecka , nya möjligheter !
 

söndagshäng .

punkt. jag har inget liv, har sagt det, bjuder därför på tråkigaste inläggen på länge. plugg hela dagen, sen gymmet för BP, svingande i trx:en o en stund på trappcrosstrainerhistorian vad det nu än är. bra för rumpan för den brinner fortfarande. det enda som roar mig just nu när inget är kul i höstmörkret. träning och retas haha. 
men nästa vecka blir det lite äventyr igen. börjar med halv vilodag, morgonpw då hela. kroppen. skriker. lycka. 
 

en helt vanlig söndagmorgon

visst ni att de vita änderna vid strömmen är två? så söta. och på tingstagatan går det alltid livat till!! över en vecka sen sedan senaste utePW:n så det var riktigt härligt. nu frukost och sen öppnar vi kontoret igen.

Ätarfredag!

Ingen energi till något annat! Kanske äntligen får sova lite inatt :) lite vin, serier som aldrig mera fet & tbbt & ladda för resten av helgen som ser awesome ut! Jobb, plugg, träning o dä! Peace and love and so on!

fredagsdisco!

kaos, går åt ett par spelningar idag!

Fredag igen!

Härlig sovmorgon, ligger med kaffe i sängen, ska skriva sista på referaten som ska in idag alldeles strax. Vilodag idag också, tror mig kropp kommer lämna mig annars. Mina ben iaf, herregud vad jag inte skulle kört spinning igår! Underbart!
Men att något så litet kan göra så förbannat ont, jäkla nageltrång, haha som att tån ska ramla av! Ajaj!

till alla er som seglar rakt fast masten har gått av .

 
att små saker kan få en att le å stort. och fånigt. och hela vägen hem och ner i sängen :)
möta en long lost friend som är lika glad att se mig som jag är att se henne. träffa världens finaste leende igen. svettas mer än man någonsin gjort på ett crossfit-pass. och hänga lite på worldclass city haha.
vilken oförskämt bra dag det här blev.
 
 
 
 

Blodigt värre!!

Skoja bara, det är rödbetor! :) tur att jag ääääääääälskar att laga mat, och inte är så kräsen eller, för det var alldeles för omständligt, blev inte så värst bra och hela köket är rött! <3

we're all having a white trash party !

överblond och något orangetonad hudfärg haha och känner mig så borta i programmeringskursen så det inte ens är roligt längre. glömmer det för stunden och går till gymmet istället. 

härlig start på dagen .

babbel & mage på gymmet med bästa Ebba. grymt skönt att jag slapp ansträngningshuvudvärken idag! nu plugg ända till crossfiten ikväll ! >_<
 
 
 

vilken jävla inspiration ! dethär är ren kärlek !

jag. är. kär. dit vill jag och och herregud vad långt :D vilken jävla tjej, vilken kropp, jag är helt stum! det är så man gör alltså! 
som sagt. inget liv, plugg & trän och jag bryr mig helt ärligt inte så mycket mer <3
 

det gäller allting i livet .

 
det är alltid den längsta vägen. som är den rätta. 

Dagens lifesaver.

Kaffe kaffe kaffe kaffe kaffe kaffe kaffe kaffe.

samma nätter väntar alla

Sover hos dig på din nåder
Rör dig fast jag inte får det
Önskar att jag bara drömde
Att det var en vanlig söndag

Måndag morgon förra året
Ångrar hela förra året
Ångrar att jag aldrig svarade
Att jag bara lät dig vara

Samma nätter väntar alla
Utan dig är alla kalla
Långa mörka utan sömn
Du ligger med nån annan tönt

Den här stan är ägnad dig
Alla gator hånar mig
Och mina tårar din stad
Vet att allt är alldeles för sent

Jag vet jag har mig själv och skylla
Har vetat det varenda fylla
Varje gång jag skakat hem
Och längtat efter dig igen

Alla filmer, alla böcker handlar om dig
Alla ryggar tillhör dig
Tills jag går fram
"Förlåt jag trodde det var nån annan"
 
varje gång jag, utan att berätta för dig, drar mig utan, och när jag trott att allt slutat, så, när jag minst väntar det, mitt i natten när jag minst väntar det, fast jag borde förstå för det är din tid, kommer du tillbaka. 

Till min älskade pappa på fars dag!

Min förebild och mitt största stöd genom livet <3 till dig på fars dag.

Jultomtens verkstad!

Eller rättare sagt pappas cykelverkstad i min källare! Äntligen snart med cykel igen, ny kedja var dock svårare än planerat!

new from Rihanna

 
videon till Diamonds. nya albumet kommer 19:e, can't wait!
 
 
 
1. Phresh Out The Runway 
2. Diamonds 
3. Numb (feat. Eminem) 
4. Pour It Up 
5. Loveeeeeee Song (feat. Future) 
6. Jump 
7. Right Now (feat. David Guetta) 
8. What Now 
9. Stay (feat. Mikky Ekko) 
10. Nobody's Business (feat. Chris Brown) 
11. Love Without Tragedy / Mother Mary 
12. Get It Over With - Album Version 
13. No Love Allowed - Album Version 
14. Lost In Paradise - Album Version

solsken ute

men svinkallt och snorhalt haha. underbart!

ledig fredag !

hahaha! ledig ja! om det vore så. var nog passande att bli lillsjuk denna vecka, hade inte haft tid ändå till träning och det hade känts ännu värre. men min kropp mår så dåligt av stillasittande, kan va den något tvivelakiga kosten också, men kroppen behöver lite energi när den återhämtar sig. inget halsont igår eller idag så nu blir det PW, bra för näsan också! måste röra mig för min kropp totalstrejkar, perfekt att grejerna från topformula kommer idag också så jag kan sparka igång den igen, hårdare än någonsin!
 
för övrigt. 77 programmeringsuppgifter, 11 st i veckan behövs göras, lösningarna ska in den 30/11. denna vecka har vi löst typ 2 på 10 timmar, vi jobbar i par. det börjar bli avancerat nu. 
13 kapitel i en e-bok på 900 sidor, 10 frågor ungefär i slutet av varje kapitel. 2 kapitel i veckan ska svaras på, deadline 23/11 då svaren ska in i par. enkelt, ja kanske. förutom att tiden i Linköping gått åt till föreläsningar och laborationer/ case studies i Microsoft Project, 13 kapitel i samma bok. så mycket extratid där alltså...
komplettering på PM, rätta till källförteckning så är det ett VG :) inte tidskrävande men ett "störningsmoment" då jag känner press. deadline 19/11. 
skriva ett referat på och egna tankar, på 3 A4, om en text du läst, deadline 16/11. bara att texten är 55 sidor storlek 12 från 4 olika e-böcker. låter kanske också enkelt, och känns bra för texten handlar om management och leadership, hur grupper utvecklas och vad som gör en ledare till en bra en, så det är intressant och mycket jag jobbat med innan. men försök och koncentrera dig samtidigt som allt annat ska göras. i par.
sen fick vi också en finfin uppgift över helgen nu. nytt projekt på måndag kl 8, läs 200 sidor ungefär i projektledningsboken över helgen så du är förberedd. som att jag inte redan hade att göra haha! vi kunde inte fått veta det tidigare? vi kunde inte fått lite mindre att läsa? och en NY uppgift på måndag kl 8 haha vafan? :)
ska det vara såhär i tre år? längtar redan tillbaka till arbetslivet. 
jag vet vad jag gör i helgen iaf haha. nu ladda med solskenspromme. godmorgon!

the best thing you never had .

antagligen för upptagen med det som du kallar livet, allt annat, för att se. eller kanske bara försvinner i mängden. jag är också upptagen, mitt liv är just nu träning och plugg det viktigaste. men det betyder inte att jag blundar och vänder bort när någon sträcker ut en hand och önskar vara en del i det. för jag vill inte missa det, som kanske en dag ska komma att bli det viktigaste i mitt liv. 
nu känner jag att förkylningen bryter ut, den som irriterat mig i över en vecka nu. tack eller vad ska man säga. 
 
 

45 minuter Bodypump !

uppfann ett nytt pass idag haha, bombsäker på att passet började 8 och inte 7:45 som det gjorde, så ramlade in genomsvett mitt i bröstlåten! men köra fick jag göra iaf, och rejäl frukost behövdes på det kan jag lova! fortfarande mer död än levande dock, dumma dumma. nu kör vi plugg ett tag då för lite äventyr i eftermiddag!
 

Mycket nöjd tjej säger godnatt!

Fyllt på med mat kan jag lova, redo för en ny vecka utan föreläsningar. Godnatt!

Nu jävlar ska det ätas!

Och glos på film!

idag asgravar jag åt dethär !

TVÅAN <3 haha! söndag, bakis men mår ändå toppen, känner mig helt upprymd typ! supertrevligt igår, jättetrevlig förfest hos Empa, dans dans dans på Hugo och störd efterfest. lyckats bota baksmällan, resorb, kaffe, ipren <3 tack alla för en toppenhelg, det behövde jag! nu laddar vi om för lite plugg, massa mat och sen kör vi ny vecka nya tag! peace!
 
 

Ses vi i vimlet?

work hard, play harder !

lördag. mage, 25 minuter spinning & efterlängtad BP med nygammal koreografi! kungligt! välkommen träningsvärk och välkommen underbara underbara lördag!

återhämtning <3

hemma för första gången sedan 5:30 imorse. skolan, fika hos farmor&farfar, besökt gymmet två gånger och gått ett par varv på stan. puh. nu jäklar ska de slappas, ända till imorn!! 

Med planering går allt!

Träningsväskan packad, kaffebryggaren laddad och mat för heldag i skolan redo! Med lite planering finns det inget som heter 'jag har inte tid' för fredagen är uppbokad. Ses 5:30 på gymmet!

Mat är kärlek!

Topp tre. Lätt. Pappa är bäst!

Russian Thursday

Typ. Vissa dagar har man mer tråkigt än andra. Pluggar man duktigt på håltimmarna får man åka hem tidigare, fast det känns lite som man skolkar ändå. PW till Lindö för mys med familjen. Vad som händer ikväll är fortfarande öppet :) 
 

Torsdagssovmorgon

Viktigt med återhämtning, men sovit som en kratta. Linserna på fel ögon tror jag haha o håret på halv stång. Linköping till 17 idag, laddade med brutalfrulle idag istället för träning :) tråkigaste färgerna dock, passar vädret ! Hoppas ni också känner att detta kommer bli en fantastisk dag!