Lisa Roivas Träning

dagens kändisspaning

hehehehe.
nej, nu ska Uma Thurman gå på maskerad.

det kallas träningsvärk .

jag googlade. man kan få feber av extrem träningsvärk. det kallar jag att ta ut sig, dock inte hälsosamt. det hjälper bra med ipren, men sovit sjukt dåligt inatt, frös först o utan sällskap i sängen blir det ännu kallare. vaknat en gång i timmen, men det är på grund av illamåendet. som man också kan få, speciellt om man ätit dåligt, den kan jag ta på mig. feber ger också illamående.
men jag bekämpar dethär, jag går till jobbet, nu mår jag ju rätt bra. o magsjuk är jag inte.
men idag blir det äta kan jag lova, gröt, vätskeersättning o McDonalds!
ikväll äre party för marzi som fyller 25 o hult han med. kan inte bestämma om jag ska ha det svarta eller vita till perkuken.. :D

jag mår illa .

är det matförgiftning kanske, hehe. eller jobba för långt utan mat, haha. eller bara åt hela situationen ? försöka tröstäta kycklingsallad med avokado o SOVA! kul fredag. men imorn blir det maskerad :D

som skala lök-låten

tall tall tall. hittar den inte på youtube.. har jag drömt ? den är bra fast ändå inte. så mycket som jag fixar. inte som fulla finska romer som sitter o gooormaaar på la uva en tisdagkväll, pratar engelska för att han tydligen kan o sen när vi går säger hejdå. nej, dethär är trevligt, roligt och dansant. något som gärna får delas med. speciellt efter Ninas utlägg om den & att den spelas på Munken. o det är ju trots allt fredag.
om man tittat på ett klipp från eurovision har man lite svårt att förstå att den lilla lintotten sjunger denna låt, men I guess, det är balkan.
o denna månad är det köpstopp så det är väl detta jag får underhålla migsjälv med :D

Kul o öppna kylen o se denna varje gång.. ...

img_1313 (MMS)

Kul o öppna kylen o se denna varje gång.. Gaaaaaah! Kanske blir en liten en när babe kommer från sin träning.. Annars åker den ju i soporna imorn..

body pump

för första gången, med Lisen :) kom precis hem. helt galet, men mindre svettigt än jag trodde. nästan så jag stannade på zumban efter. bara nästan, måste ha mat, nylagad het köttfärssås. problemet är att mina armar skakar så mycket o är så kraftlösa att jag inte orkar lyfta maten till munnen... det är kärlek!

Födelsedagsfin! :) nu tonfiskröra efter 60...

img_1308 (MMS)

Födelsedagsfin! :) nu tonfiskröra efter 60 min löpband o sol! Mätt med fett, fejnt!

lediga dagen

åh ska inte göra något. förutom o träna. o tvätta bil. o diska farmors porslin som inte går i maskinen. o ses o fika om någon har tid o vill ?? <3 o BODYPUMP ikväll med Lisen. sköööööööööööön dag.
så himla mysigt o ha babes familj här igår, o alla barnen, gud så söta o mys. o fiskmagasinet höll måttet, riktigt riktigt gott.
åh det är något speciellt med svensk musik.

kalorier ut, kalorier in <3

spinning, check. lunch, check. spola av fågelbajs med varmvatten från en vattenflaska för att kunna se o flytta bilen, check.
IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR FREDRIKS FÖDELSEDAAAAAG! fast för honom är det tydligen en vanlig dag, tror han tycker det är jobbigt o bli äldre. massa besök sen så massa fika <3 sen blir det fiskmagasinet, vare sig han vill eller inte för det vill jag !
nu sista fix o trix, hihi. o spela denna på repeat under tiden.

freeedaaaaag !

host host snörv snörv. men struntar i det, nu är det fredag. händer i helgen då ? på lördag är det melodifestival, försöker dra ihop en vinkväll men de går sådär. som vanligt.
drömmer om att vi är ute o reser, babe vill tillbaka till sri lanka <3 jag e på.
jobb 11-20, hoppas det blir roligare idag.
såhär kul, o jag vill fortfarande våga dansa såhär nykter. hej.

drömmer om blått porslin

o en massa prov, att jag får vara vaken hela natten för att skriva klart två häften med frågor, att jag är ute i skärgården med ett litet barn. konstigt att jag inte kan sova, så jag gick upp. rotade fram noskapin oxå, nu hostar jag typ till man kräks ni vet. men ändå mår jag riktigt mycket bättre idag än igår. men tandläkaren imorn asså, hm, hur sent kan man ringa o avboka ? det är eftermiddagens problem. nu ska jag fortsätta njuta av min kaffe & slänga på en film.
jag blir helt tokig. åh vad jag ska börja leta 2:nd hand.

Ett mycket bra överlevnadskit. Jag hatar a...

img_1288 (MMS)

Ett mycket bra överlevnadskit. Jag hatar att vara sjuk de e inte kul någonstans. Jag vill ligga i sängen o glo på film hela dagen när jag själv vill! Måste hitta hostmedicib oxå, börjar får en hemsk hosta som river sönder hela bröstet oxå.. Synd om mig!

årgång 1986 är en fin jävla en

alla som inte förstår att ta allt(?) jag skriver med en nypa salt behöver inte säga något ;) trams för att få läsare, eller saker som får er att ha roligt på min bekostnad. typ .. ? skön stängning iaf.
kan inte sluta lyssna, det vet ni.

Var hundra år sen jag fick ett nummer på j...

img_1276 (MMS)

Var hundra år sen jag fick ett nummer på jobbet, trodde jag började bli gammal o ful. Eller att de kanske beror på att jag inte längre är liten o oskyldig utan faktiskt chef (eehh?) att min status just nu återspeglar sig i hur jag är. Men idag krossade jag alla tidigare rekord, den du Malin! ;) fast dom sa att det var till alla oss. (hälften som jobbar e killar) ifall vi hade tråkigt ikväll. Jag tror vad jag vill, i still got it, hahaha.

uppdrag granskning

whats up med den deppdokumentären ? har inte sett hela nu så ska inte uttala mig för mycket, men med sorlig musik i bakgrunden. det var en av den lyckligaste tiden i mitt liv vissa stunder :) det var då jag mognade, blev mer vuxen, insåg vad det viktiga i livet är, fann en borttappad del av migsjälv.
självklart blir vi utnyttjade som arbetskraft o tar jobben som norrmännen inte vill ha, för vi är unga o allt vi vill göra är att jobba o tjäna pengar så vi kan sticka ut o se resten av världen. men är man för dum för sitt eget bästa blir man uttnyttjad o lurad i sverige oxå. och i Norge finns det jobb, ruggigt bra betalda jobb, men vill man ha dem får man slita. o utnyttjandet av arbetskraft sker överallt, vilka jobbar med jobbet som vi svenskar ratar.. ?
att bo på svenska föreningen är ett äventyr i sigsjälv. det är slitet, det är inte alltid dom håller vad dom lovar med att laga grejer osv och dom tar ockerhyror, men det är tak över huvudet och fruktansvärt mycket kärlek. alla där är där för samma anledning. vissa har jobb, andra hjälper varandra att leta. visa runt i stan, festar, stöttar, lagar mat ihop. man är aldrig ensam, både på gott och ont. det är en början. ett rum i en hybel i Oslo kostar några tusen till, och det är inte säkert det står en säng när man flyttar in.. vi bodde 5 st i våran 4:a för 14000 i månaden, räkna själva.
och alla människor man lärt känna, vänner för livet. erfarenheter som jag aldrig vågat skaffa mig ''hemma''.
jag skulle aldrig avråda någon, det är en av dom bästa stunderna i mitt liv.
och hade jag aldrig flyttat hade jag aldrig träffat och lärt känna underbara Lina. och då hade jag aldrif umgåtts med henne när hon flyttade till Norrköping och DÅ hade jag aldrig kunnat övertala henne att gå till Hugo dendär kvällen. då jag träffade honom <3
o låten är till alla er som gjorde det värt att stanna.

hatkärlek

satt o samlade ihop lite musik igår. tar alltid printscreens på mobilen för att slippa skriva ned. så man kommer ihåg. blev helt ok, men det är mycket från youtube som inte finns på spotty.
o så ville jag ha en låt fredrik ofta lyssnar på, bara för att kunna tänka på honom när jag hör den, trots att jag inte gillar reagge. jag ska inte säga hata för det är ett hård ord. för jag älskar det ju egentligen, bara för han gör det.
men babe, han kan inte stå ut med min musik, för han HATAR den :D iaf min house. o kent. o lady gaga osv!

Har varit i söderköping o firat världens g...

img_1270 (MMS)

Har varit i söderköping o firat världens gladaste tjej som fyller 1 år idag! :) ett helt år :) läskigt o köra dit bara.. Nu ett glas vin, sen säng, har så ont i maugen! Imorn släpper Lady Gaga nytt <3 o jobb 11-20.

...



Här finns ingenting att klaga på, likadant hela tiden hela dagen lång
Jag har ett, bra liv med en trygg inkomst, fin fru och familj, betalar riktig moms
Inget extra ordinärt eller överflöd, inte heller dekadent eller övergöd
Så, här finns ingenting att klaga på, med min hjärna på spel och den gnager på
Okej,jag vet vad jag vill men jag vill mycket mer,
vill inte sluta på tabletter för att hålla trycket ner,
ska jag släppa mina händer och allt jag byggde mer,
får en stroke när jag är 40 hur snyggt är det,
jag jobbar med det där, det är mitt handikapp,
vi får se hur långt det bär för jag hinner knappt,
lever galet snabbt sjunger klagosång,
för här finns ingenting att klaga på, så.
Okej, nytt kapitel, flytta ut,
resultaten var lyxproblem som byttes ut,
rätt och slätt var flykten tur, inte rätt sätt för lyckorus
för min granne vill va som jag och jag som han,
i Vasastan och den samma sak är sann,
välfärd kväver oss, när vi behöver den,
när vi behöver slåss, svävar den över oss
Här finns ingenting att klaga på, jag vet..
Sen jag ordnat upp mitt liv finns inga fel ...
Tennistid och öppen spis, ingen kaos, ingen kris
alla önskningar slår in, ännu saknas någonting
Solen skiner idag men jag känner mig
blå som en vinter som väntat i 500 år,
våren är äntligen här men det värst av allt är att istället
så fäller jag en tår då undrar jag jag varför allt verkar
så bra jag har slitit och slutligen lyckas idag jag jag lever
min dröm på min barndomstid, det är inga problem med mitt lagomliv
Är det så här det känns att va lycklig?
Det är inga problem
Är det så här det känns att va lycklig?
Det är inga problem, det är inga problem

Det är verkligen dom skönaste skorna jag n...

img_1261 (MMS)

Det är verkligen dom skönaste skorna jag någonsin ägt! Blev en kort promenad, snöar massor. Fyfan vad less jag är på allt just nu. Sug.

ny dag nya tag

dags o rycka upp sig. blev ingen underbar spinning igår. vafan lixom ? men nu måste jag flytta bilen för vi åkte o sålde TV-bänken igår :) fick 600 spänn i 10:or, stålle, men nu har vi parkeringspengar iaf, haha.
någon som behöver ett par snowboarsboots i storlek 44 ?
lägenhetsvisningen igår var det bra tryck på asså, massa kändisar, haha, men shit. 42,5 kvadrat när min är 36, ingen balkong.. o inte renoverad sen den köptes, 1940.. coolt men inte coolt. stambytt iofs men gud vilket jobb. vi lämnar det till någon som verkligen vill :) men riktigt riktigt trevligt samtal med mäklaren o en mio-katalog rikare. o snart många tusen fattigare, så mycket fint..
ne, minusgrader var det ute ja. idag skulle tydligen vintern komma tillbaka.

mornmorn

Mmm som sagt, har lite att göra. Men bara ...

img_1253 (MMS)

Mmm som sagt, har lite att göra. Men bara en macka till..

veckan tråk

är det ni eller ? vafan, ingen som läser när jag inte skriver, när ni inte ser på någon sida att jag gjort ett nytt inlägg? va e de för trams?! kommerntera det va ? VA?
men rätt många i söndags, haha någon som ville veta hemskheter? jaaduu. utgång med Lina guld som alltid, Hugo bra drag som alltid, kända ansikten som alltid o jag gör bort mig som alltid. ångrar att jag sårade dig.
två sjukt sega o bläiga dagar, det är lixom den tiden. målat en hylla så det stinker färg i hela lägenheten som ger mig huvudvärk. eller är det något annat ?
ska sälja min TV-bänk så nu ska dn tömmas. blekt tänderna, usch obehagligt men uhj vad najs.
hungrig o grining.
har annat o sysselsätta mig med iaf, F är på träning med hans vikingar, om man nu kan kalla dom det, hehe.
kanske dyker upp ett inlägg till senare, stay tuned, bara för er.

mysdop

alltid lika mysigt, se familjer samlas, o jag blir alldeles upprymd av lycka.
nu blire slapp för hela slanten, städa sig lite o ladda inför kvällen urspårning. fast de blir rätt lugnt, ska bort tidigt imorn igen <3 later suckers.

mysdop

alltid lika mysigt, se familjer samlas, o jag blir alldeles upprymd av lycka.
nu blire slapp för hela slanten, städa sig lite o ladda inför kvällen urspårning. fast de blir rätt lugnt, ska bort tidigt imorn igen <3 later suckers.

Hehe bästa mannen lagar bästa vi-var-på-mu...

img_1227 (MMS)

Hehe bästa mannen lagar bästa vi-var-på-munken-o-drack-ett-glas-vin-för-mycket frukosten :) strax blir det dop för världens finaste Alice!

Mmm det är verkligen melodifestivalen imor...

img_1224 (MMS)

Mmm det är verkligen melodifestivalen imorn :) wiie! Nu supersnabba shopping, måste bara ha! Skojade me oskar igår om hur jag & Malin alltid hade lite pengar kvar srax efter lön förr i tiden :D sjukt rolig! Prio ett alltid fest! Men bara för att jag har pengar kvar o lyckas spara varje månad betyder inte att jag fortfarande tycker om att spendera dom!

thank god its friday

eller egentligen spelar det ingen större roll vad det är för dag, egentligen hade det varit bättre att det var en annan dag. för jag vill bara sova, sova idag o sova ikväll. men jag sov fan igår så idag är det träna innan jobbet! jag kunde ju gått o lagt mig tidigt igår men nej, somnade på soffan med alla kläder på vid kl 23:30.. suck.. jobbigt att åka o storhandla efter jobbet.
o eftersom det är freeedaaag så måste det göras något hyss ikväll :) o det känns ju helt fantastiskt att hela helgen redan är uppbokad!
neehee, nu måste jag fixa massa, o frulle ! tempo!

dethär var faktiskt roligt !

den kör vi i helgen tycker jag! jag älskar tequila!
istället för onödiga statusuppdateringar har jag onödiga blogginlägg !
nu frulle sen röra sig mot bilen, den berömda parkeringstiden går ut, får piffa på jobbet.

the tourist

åh, vad jag hade längtat efter den, o den hade säkert varit bättre på bio. men oj, va bra den kunde varit, o så mmm, men den kommer inte så långt. helt klart värd att se dock :) jobb 10-19 idag, tänkte jag skulle hinna med ett pass innan men jag är så trött :(

Min soffa är tom :( älsklingen kom hem, åt...

img_1219 (MMS)

Min soffa är tom :( älsklingen kom hem, åt mina dragonbiffar, MUMS, o gick igen, men lovade att skynda sig! Lina o Lisen tyckte jag skulle med på box, omg, jag skulle stupa :P byta sängkläder, finns det något skönare att krypa ned i? O bara invänta bejbi..

SKOJAR DU ELLER ?

åh herregud, Emmas lunchspinning, dödar, fullt ös medvetslös, höll på o trilla av pinn ! det är SÅ vi kör ! benen skakar när man kliver av, svett i ögonen, fejtn ! tre magövningar på det o jag kan knappt gå hem så utmattad jag är ! måste bara älska det !
promenad på 40 min innan också, kör bara, lite kvar till delmålet, putmagen är borta iaf <3
lunch intagen, om ingen vill leka tänker jag ligga kvar på soffan o glo på TV. o lyssna på oldschool från dom som är bäst nu.

dagens i-landsproblem

vi har ingen boendeparkering till vår nya bil, eftersom den inte står på oss än. detta innebär att vår parkring på gatan kostar 80 kr per dag, eller 300 om man nu vill det. för att undvika dessa kostnader, flyttar jag på bilen till ljura där det är gratis att stå. tar ungefär en 30 minuter dit o promenera hem. värdefull tid ? men när man ska till jobbet blir det ju bara en promenad på 15 extra till bilen, hej vara ute i god tid. det slår iaf åka med bussen :)
detta innebär också att beroende på hur mycket småmynt jag har i plånboken, så får jag sova lite olika länge när jag stängt tillex. annars är det ju bara att palla sig upp kl 8, somnade 3 igår typ .. sen att det är parkeringsförbud på halva gatan idag, gjorde att jag står parkerad vid returpunkten, tjohej! nästa infaller den 4:e... suck.
men idag, det ska blir en fröjd, ärligt, det är 4 grader och strålande sol, att jag tar en lååång omväg, det vet ni!
plus att vi säljer våran gamla bil idag...

åh jag är så slööö !

idag också, har knappt kommit upp från soffan. aja, blir sola iaf, måste åka mot jobbet vid 14:30 så det blir lite tajt med något annat.
tänkte mig på o testa ett litet experiment denna vecka, se vad som händer <3 svar får ni senare i veckan.
o i det ingår inte att jag precis plockade bort mina ögonbryn typ, blev inte som jag tänkte mig, men vafan, kul o prova något nytt o det växer ut förr eller senare :D

åh jag är så slööö !

idag också, har knappt kommit upp från soffan. aja, blir sola iaf, måste åka mot jobbet vid 14:30 så det blir lite tajt med något annat.
tänkte mig på o testa ett litet experiment denna vecka, se vad som händer <3 svar får ni senare i veckan.
o i det ingår inte att jag precis plockade bort mina ögonbryn typ, blev inte som jag tänkte mig, men vafan, kul o prova något nytt o det växer ut förr eller senare :D

Shopping? Som vanligt, från igår. Kunde in...

img_1215 (MMS)

Shopping? Som vanligt, från igår. Kunde inte hålla mig borta från väskan, allt annat svart förutom väskor :) o underkläder, alltid underbart! På lördag är det dop igen, då får ni se nya klänningen med fåglarna...

om att leva med att behöva sova med öronproppar.

jag sover aldrig så bra som dom nätterna, som jag tänkte göra till varje natt (funderar även på att köpa somdär grej o sätta över ögonen så det är kolsvart hela tiden!) för jag vet inte varför jag inte ploppar i dom jämt! det är för att ibland kommer dom lite för långt in, sitter lite för tajt o då gör det ruggigt ont !
för telefonen ringer eller någon sms:ar i tid & otid. stäng av säger ni, oja, det gör jag, men jag vaknar av att det vibrerar, skönt o inte ens höra det ! (människor tänker inte riktigt på när dom hör av sig, fast det är ju svårt o veta när personen i fråga sover/är upptagen om man inte vet in i minsta detalj hur dens liv ser ut. jag har slutet bry mig, har man telefonen på får man skylla sigsjälv, muhaha.)
sen har jag även en underbar sambo som snarkar som ett godståg ungefär. i skytteltrafik! för det kommer och går lixom. skönt o slippa vakna o slåss om natten för att han ska vänta på sig o bli tyst.
jag har också lite svårt att somna utan TV:n på, men det gör istället att jag ligger o kollar o ligger vaken. med öronproppar blir det tråkigt när man inte hör något, man blir ofokuserad o somnar bums :)
o herregud,  vad klockan blev, parkeringspengar!