Lisa Roivas Träning

Bråvalla here we go!

Man behöver inget mer än en stol va? Efter checkat av plugget o kört bästa spinningpasset ever så är det dags för lek! Ses vi där? :)

vilket väder att vakna till !

oväntat haha! och det där med att hinna ladda med sömn och träning innan bråvalla, vafan det börjar ju idag!! tänker på mina Xtremefitare, härlig start på dagen! och slipper ju ialla fall sminka min innan jobb 7-16! bra val att jobba idag känner jag, har ju spinning sen kl 19:15 också, det kommer bli perfekt! därmellan hämta bandet tänkte jag <3 ha en fantastisk dag nu alla fina! 
 
 

skam den som ger sig.

överskönt med träningsdag. hade ju spinningen 6:45 imorse också innan tandläkaren o innan jag gick hem och dog. badat i Lillsjön med syster&karl och storhandlat med bror. hem hänga tvätt, fixa räknar träna, mellan det fick vi ringa polisen på ett fyllo/pundare som satt sig för att sova i trapphuset. glömde kortet hemma så samtidigt som räkningar betalats har pengar förts över åt alla håll. imorn ska jag vara nytt ställe, Öhmans! så nu = natt!
 
 

Det kör vi pump på!

BRÅVALLAFESTIVALEN 2013 !

vilade mitt stackars huvud en stund till och sen valde jag att gå upp. ett enkelt val, det är inte svårare än att man bestämmer sig och gör det bara. färdiggnällt och sparka igång denhär dagen och jag valde att göra det med att KÖPA FESTVAILBILJETTER! BRÅVALLA 2013!
nu har jag velat klart och det är för att kunna göra saker jag jobbar i sommar! saker som detta! och visst fan jobbar jag hela resten av veckan och helgen med, men det är bara festival en gång om året! och det är bara premiärår en endaste gång i min hemstad, med denna blandning av fantastiska artister. man får bara en sån här chans en gång i livet. att jag säkert inte kommer få tag på några vänner som redan är där då telenätet brukar vara överbelastat, att det säkert inte heller kommer gå några spårvagnar hem heller och att jag garanterat blir övertrött och missar massa träningstid. fuck it, jag ska på BRÅVALLA! lär springa in i tusen vänner annars skaffar man sig nya, jag har en cykel som går som tåget, dansa dansa dansa dansa och får helt enkelt ladda med sömn o träning nu dagarna innan!! VILKA SKA GÅ och vilka artister ser ni mest fram emot?
 
 
 
 
 
 
 
 

det var den sommaren ...

vet inte ens vad jag ska säga, blir bara så less. när till och med min gräns är nådd... 
känns sådär kul att knapra när man får störda biverkningar också. och har de inte hjälpt hittills, varför skulle det bli bättre efter en hel sommar med inflammationsdämpande värktabletter? känns bara som ingen tror på mig...
och bara för att jag är bra på att bita ihop så betyder det inte att jag inte har ont... konstant... dunkande, svullet huvud och känns som örat ska sprängas... bara för att det inte syns... så känns varje tugga jag tar som tusen knivar i käken. när man inte ens kan njuta av en av ens absoluta favoritsaker här i livet, då är min gräns nådd. 
 
 

black skinhead .

hört den säkert 200 gånger Midsommarhelgen på Öland, och den blir bara bättre och bättre. precis som helgen, en av de bästa i mitt liv! 
tungt tillbaka till vardagen imorse dock, trött efter att även firat mamma&pappa som har 25-årig bröllopsdag. när klockan ringde samma tid som jag gått o lagt mig ett par dagar ville jag be den dra åt skogen. tacksamt att få sluta 14:30 idag kan jag lova. nu förbereda spinning, räkningar, packa upp o tvätta typ för sen är det styrelsemöte kl 18. 
 

Glad Midsommar!

Hälsningar från ett fantastisk Öland!

då var det dags att fira midsommar !

ni tycker väl jag är knäpp som är så glad över att gå till jobbet, men jag älskar att jobba! slita för brödfödan, vad det än är så uppskattar jag att kunna bidra med whatever om ni förstår. för bara några veckor sen stod jag utan och hade panik, nu har jag istället fyra. jag är tacksam kan jag lova. och stört trött! men bara stressa vidare, packa, duscha, äta, städa kanske för strax går bilen till Löttorp på Öland för en hel midsommarweekend. men först, skål!
 
 

glad tjej som får jobba igen!

 

så redo för Midsommar!

gick halvt lös i alla fall, hittade inte i närheten något av det jag letade efter men hann allt förutom köpa compeed. sparat hela våren ju eftersom jag inte vetat om jag haft något jobb så det var okej att spendera idag, fira väl utförda studier och att jobben går så bra så. kommer bli en helt underbar helg............
 
 
skor, halsband och top Bikbok, byxor Monki, Rosé & Hawaiian Tropic. bland annat..... 
 
 

det var inte så svettigt idag va ...?

 
jag vet inte vad jag ska säga :D 60 minuter spinning, grymma är ni, stort tack för idag !!
 

mitt livs första sju-fyra-jobb.

normala arbetstider som normala människor har och jag är heeeelt färdig, huvudet och fötterna värker, haha, glömt hur det är att slita en hel dag. kommer bli kanon det här på lagret och så jäkla skön cykelväg dit och sköna människor! imorn kör vi igen! 
nu däremot ska jag slänga pengar omkring mig på stan, sen är det dags för jobb igen, spinning 19:15, hoppas vi ses!!
 
 

upp och hoppa med er !

frukost i magen, nervös och förväntansfull, upp och fånga den här fantastiska dagen nu, jag ska börja med jobb 7-16! PUSS!
 
 

some progress .

länge sen sist, men ja, jag ser väl inte så mycket framsteg längre, förutom styrkan. fick höra att jag blivit stark idag, taaaaack Emma :) det värmer, det är det jag vill, #somettlitetmonster. strong is the new skinny. 
sova, imorn ringer kl 5:30, ladda för heltidsjobb för första gången på typ ett år, blir intressant. brutalt lång dag för efter är det stress till stan & shoppa allt inför midsommar och sen hålla ett 60 minuter spinningpass. uppvärmd efter cyklat fram och tillbaka från Händelö. därför jag behöver vara stark och uthållig! I live for this shit <3 godnatt finingar!
 
 
 

fit for the summer ?

how about healty for life? förstår mig inte på dem som tränar för sommaren som sedan börjar om på hösten igen, kommer ni inte ihåg hur jobbigt det var då att komma igång igen?? "ja men på semestern ska man slappa och äta gott..." självklart men man behöver ju inte överdriva. och man kan ta allt i ett lugnare tempo, träna när man vill, träna ute, simma elle testa andra nya grejer och göra hälsosamma matval. jag tänker i alla fall inte fuska med träningen denna sommar eller "vänta till hösten med Xtremefit för då kommer jag behöva en rejäl spark i baken!" för jag kommer aldrig tillåta mig själv att tappa träningsrutinen, inte ens på semestern och riskera smällen och ångesten som kommer med den! det köttar vi Bodypump på, hejhej!
 
 

helvete helvete HELVETE!

ursäkta! lägg aaaaaav så bra!! gråtattack av ingen anledning, here we go! utslagen av en heldag i solen, och det är mycket nu. men detta var i alla fall droppen som fick det att rinna över, dags att haffa BRÅVALLAFESTIVALBILJETT !!
 

tisdagsträningsvärk!!

från löpning och Xtremefit igår, länge sen känns det som, benen är sköna! ville få en ordentlig morgonkick så körde 45 minuter spinning, fick inte igång pulsklockan direkt så 10 minuter saknas ungefär ;) 
superfrukost, laxröra, ägg, fruktsallad. nu ska det njutas av denna dag för fulla muggar! 
 
 

fuck badväder, vi kör Xtremefit vi!

och jag gillar min nya bikini stenhårt, passar braaaaa sajaaaaaa! 
 
 

skön dag på kontoret idag ...

 
 

lunch och nya arbetskläder !

bästa med spicy är att det är lika mycket kvar dagen efter, och lika goooooott. på onsdag är det introduktion! nu ska jag parkera min rumpa i solen på gården och pluggaaaa så jag blir klar för denna vecka och redo för äventyr under midsommarhelgen!
 
 
 

allergichock och skoskav!

är någon förvånad, inte jag i alla fall :) men ren och och skär och förbannad lycka! nu däremot blev det stressigt hihi!
 
 
 
 

just go for a run !

måndagmorgonsgodmorgon ! min dag börjar inte förrän 10:45 då kontrakt med bemanningsförtaget för lagerjobbet ska skrivas, sen mot tandläkaren. igen. min käke döööödar mig, jag kan inte gäspa, knappt knappt äta. det har blivit mycket värre än vad det någonsin varit. se om det fungerar att springa bort det, var länge sen nu och efter den här fantastiska helgen lär det gå segt. blev spicy hot igår och baksmällan 3, men det var bara sällskapet jag var ute efter egentligen...
 
 

I just can't believe that this is my life

Am I asleep? No, I'm alive!
 
 
 
saknat dig, Lejonhjärta...

känner att nivån på sommarkursen jag läser ...

är helt awesome ! speciellt en dag som den här hihi...
 
 

it's a hard knock life !

inte det minsta! vaknade pigg och glad trots att jag inte kunde somna igår efter eeen lite för mycket redbull/vodka och för många tankar som snurrar och värmer mitt hjärta efter en kväll full med skratt och trams och vaknat en gång i timmen minst typ rädd för att försova mig inför min första öppning. jobbat i butiken, fullt ös medvetslös och timmarna flög förbi, superduperkul. nu ska jag plugga mig en stund & ladda inför en ny vecka. vilken sommar det kommer bli <3
 
 
 
 

more than alive !

alldelels för upptagen för detta bara. igår tog världens underbaraste vackraste grymmaste starkaste syster till världens stoltaste syster studenten! firade med släkten i Lindö med massa gott och följde faktiskt med ut och röjade natten lång! inte alls kö, inte så mycket folk och mycket senare än planerat men oj så kul och så glad att jag följde med och glad att jag fick träffa dig igen! ikväll blir det drinkkväll med min kusin och favorit i repris! 
 
 

Vilken start på dagen!

Uppehåll men ändå dyngsur! En lång varm dusch, och somnade till och med så blev en jättesen frukost nu innan utbildning på nya jobb nummero 2. Eller 3 eller ja! Sen ska det bakas smörgåstårtor! PUSS och TACK!

ösregn var beställt !

premiär för mig, av någon anledning har jag missat alla dessa mindre roliga väder, men nu kör vi Xtremefit Norrköping! godmorgon! 
 
 

och var är min eld?

finns inte ens lite glöd idag! ingen lust! men mot gymmet och se om jag hittar den där kanske, för här får jag inget gjort iaf!
 
 

va gjorde jag med bloggen nu då...?

men suck eller att man inte kan ångra saker då! gah va fuuuuuuul haha! det är en sån här dag idag alltså.... bläh!

breakfast like a boss .

fruktsallad med solrosfrön, äggröra med tomat, champinjoner & zuccini. smakar extra bra efter morgonpass med Xtremefiten. tröttskalle, grinig och arg för jag var så seg. kramp i vaden som jag aldrig fått innan, sjukaste som inte ville släppa typ. men sen, sen kom jag loss och sen blev jag glad igen, nån gång i mitten av passet när man vaknade till och nu mår jag kalas!
nu ska jag se på den här dokumentären från Vetenskapens Värld om fasta, ska bli riktigt intressant. sen är det dags för plugg och jobb igen :) 
 
 

jäklar vilken dag !

sovmorgon, jobb o finaste farmor o farfar var inne o köpte en väska, slapp, sol o bad med bästabadkompisen, häng med en jäkligt hes student, hemburgare igen, mitt barndomshem är äntligen redo för sista studentfesten. nu biggest loser final och Xtremefit imornbitti. damn I'm good. 
 
 
 

Efter en lång dag på jobbet!

Inte det minsta hihi, men ett par mycket givande 4 timmar så hänger vi här. Gransjönäspremiär :) sa ju att jag kan vara ledig oxå.

alltså jag äääääälskar väskor !

och det gjorde jag redan innan första dagen på mitt nya jobb! jag är nämligen numera butikssäljare extra på Accent i Spiralen över sommaren och tvivlar inte en sekund på att jag kommer att trivas utmärkt på alla sätt. 
nu består kvällens I-landsproblem av att välja mellan Biggest Loser Sverige och en dokumentär om träningshets på TV3. spelar roll vad jag valde, bara att starta om det ena efter det andra på boxen. är ju riktigt bortskämd o börjar inte förrän 9:30 imorn <3 
 
 
 
 

en kommande utmaning !

att läsa sig dansa som denhär underbara fantastiska och gudomligt vackra kvinnan. obeskrivligt. och låten, så bra! 
 
 
I'm a grown woman,
I can do whatever I want!

thank God it's monday !

if you're working for the weekend, you're doing it wrong! jag har haft det jätteskönt ledigt, och det kommer mer av den varan denna sommar så lugn nu, men nu är det dags igen! vill inte hamna efter med plugget direkt, plus att jag har en uppgift över sommaren också, tandläkaren ska få sig ett besök, styrelsemöte ikväll men bäst av allt. första dagen på ett av de nya jobben idag, spääääääännande! plus att en sista ansökan ska in, hihihihi...
 
 

den desperata hemmafrun del 2

man kan också möblera om när man har tråkigt. riktigt nöjd faktiskt, kommer sova grymt inatt. skaffat femtio nyanser av frihet på ljudbok då det var så lång väntetid på båda biblioteken och jag kan inte slita mig, najs att somna in till. I freaking long for you, Mr Grey! 
 

den desperata hemmafrun del 1

aaaaeee jag blir ju så uttråkad. och istället för att göra vettiga saker som plugga lite, designa bloggen, planera måltider eller måla taket i hallen så har jag gjort IQ-befriade saker som plocka i garderober & lådor, rensat bort massa grejer o flyttar runt på saker o ting o tvättat träningsskor o underkläder o legat rätt så mycket på soffan också. sen flippade jag, storkok chiliconcarne och världens godaste rabarbersmulpaj med havregryn, kommer serveras med vaniljkesella och en film. 
 

det kommer bli ett par tuffa dagar .

tre tänkte jag, har spinning på onsdagkväll ändå så då har jag inget val. jag måste erkänna mig besegrad. ja, jag vet att jag har velat fram och tillbaka nu, men jag måste inse att jag är förkyld. ja, jag har tränat på som vanligt, dock känt mig sliten och så vidare och skyllt på allergi. sålänge det inte är feber eller halsont och det funkar så tycker jag det är okej för en så pass vältränad person att köra så länge man inte blir sämre, och det har jag inte blivit heller. MEN jag blir heller inte bättre och är just nu så täppt att jag är rädd att åka på bihåleinflammation igen. så nu blir det bara långsamma promenadisar för mig fram till onsdagkväll, möjligt att jag kör igenom, mycket lätt, ett nytt spinningpass onsdagförmiddag.
kommer bli tufft att hålla mig hemma från vikterna som är grymt roliga just nu men speciellt svårt att vila från Xtremefiten två pass! men men, kommer tillbaka efter ett par dagars vila starkare igen! 
och det finns så himla mycket annat nu att göra så jag ska nog kunna sysselsätta mig! hihi!
 

sommarlovets sista dag !

efter lite "jobb" på förmiddagen, lite mail och registrering av sommarkursen som börjar imorn o dubbelkoll med csn osv osv osv :) åh vad jag ska njuta. vill åka o bada men det ryktas om regn i eftermiddag :) 
 

och lördagsgroggen !

blandades väl och satt där den skulle, eller nej för den kom nästan upp igen med mitt egenkomponerade spypass!! tog gruppträningssalen i min besittning och körde 4 varv på drygt 30 minuter, summa:
100 sit-ups
60 marklyft varav 30 med rodd, 30 kg
100 crunches på varje sida
40 breda rodd och 40 smala rodd, 30 kg
60 leg raises
60 burpees
nu ska jag duscha sen är det ÄTA ÄTA ÄTA ÄTA tacos, film och trevligt sällskap. 
 

Vem behöver åka utomlands?

När det finns svenska pärlor som denna fantastiska sandstrand vid Vättern?

a day at the beach !

level no fucking excuses ! mot varamon !
 

idag är jag superglad för jag ska åka och bada!

årets första dopp, alldeles för sent men ska bli så kuuuuuuuuul! först morgoncardio. 

och hon åt bara sill o potäter .

sommarmatjes, nya favoriten. ingen gräddfil needed, spar på kalorier & cash. 
note to self igen, lägg in på schemat att STÅ på benen när man kör ben. att vara helt slut o göra avancerade övningar = bad idea. jag har nämligen premiärramlat på gymmet idag. ner från en bänk. som tur i oturen var, rakt på en bekant :) bara bara pinsamt, men glömt om hundra år. även premiär för nya favoritrumpövningen, oh my vad det brinner i skinkorna. 
men väldigt trött och ledsen går jag och lägger mig snart. matchen på i bakgrunden och oj definitivt dags att logga ur FB så man se allas gnäll!! 
 

fredagsgroggen !

blandad och nere, bjuden blev man också, man tackar! detta kan bli intressant, ben står på schemat... 
 

sommarfrukost .

iskall smoothie på frysta jordgubbar, clementin, blodgrape o banan o sen är man lixom inte sugen på något mer i värmen. äter hellre lite och ofta, och idag ska jag inte hoppa över ifall det blir träning ikväll, det är ju ändå fredag. sticka o handla lite mat nu, sen blir det slapp i solen hela långa dagen, bara tre dagar kvar av sommarlovet ;)
 
 
mycket högre tempo på promenaden idag :)

luft och kärlek !

man kan leva på det va? för oj vad jag älskar er och är tacksam att ni finns i mitt liv. nu ska jag ut och njuta en stund av den underbara luften. idag är en solstol, solkräm och en bok allt jag behöver, men om nån vill hålla mig sällskap eller åka och bada så är det helt okej det med!
 

påminn mig att aldrig hoppa över maten !

ingenting funkar för mig med för lite bränsle, träningen går inte lika bra och efter ska vi inte prata om. jag kan inte bete mig med såhär lågt blodsocker. tog en banan innan jag går bort o blir bjuden på mat så vi inte blir osams ;) jag försöker men. jag ber om ursäkt för allt jag säger när jag är hungrig! 
 
finbesök av celsius på Xtremefiten idag, körde Klingsbergsparken och det var jobbigare än på länge! dendär attans backen också o lite tävling på det, gotta love pushing it to the limit, jag spyr snart för jag kan inte andras-träning o bästa att tävla mot! äääääääääääälskar att va såhär slut i kroppen som efter ett grymt pass!!
 
 
 

nationaldag 2013 .

rätt bra stek, bästa gården bor jag på, man är aldrig ensam, alltid nån man känner o fullt med söta härliga husdjur. det firar vi vidare med Xtremefit som slår svettrekord tror jag, men sen då? 
 

pulsklocka vs runkeeper!

fick en pulsklocka av min pappa för ett tag sen, den låg bara hemma hos dem o skräpade och jag nämnde att jag ville ha en. den hittades igår igen när jag rensade bort vinterträningskläderna från garderoben upp på vinden. definitivt ingen kvalitetsgrej och pep utav bara helvete så både jag o Natta blev tokiga. men knappade in vikt, längd, maxpuls osv och hade igång den och runkeeper nu när vi promenerade. ser ni skillnaden i kaloriförbrukning? vilken tror ni stämmer bäst...? jag vet! över 200 kalorier skillnad är brutalt!! 
 

mitt älskade Sverige

från sin bästa sida denna Nationaldag, tack ! nu vill jag ut o gå, frugan var vaken för en halvtimma sen men nu verkar hon somnat om. vänta en liten stund till, men börjar bli rastlös. idag ska vi parkera våra sexiga rumpor på min gård o bara bara bara vara. känner mig inte hundra procent, snorig och dan och måste nog erkänna återigen att jag är förkyld och inte allergisk. blä. jag som vill gymma. träna. kötta. forma. för det är det bästa.
att vakna varje morgon o känna att, vad ni än tycker så är det jag som bestämmer, att jag har mycket kvar att göra på min underbara kropp och det är roligt och ett jobb jag ser fram emot. för vad gör man när man är "klar"?
 

redo för kvällen träning !

så fort man sätter på sig tröjan känner man sig stenhård o redo för att bli skitig, gräsig, grisig o stöna o bli svettig. kollade mig i spegeln och kände att något inte riktigt stämde! hahaha dagens, men kör bara! köra lite uppvärmning innan det är dags att gå o hålla 60 minuter spinning, vi får se om vi överlever! PUSS!
 

Skavsår på svanskotan!

Vad det sved i duschen, seriöst! Hur lyckas jag? :D och armarna kändes som dom skulle gå av av träningsvärk på Xtremefiten, hann köra uppvärmningen nyss iaf. Finns inget skönare uppvaknande än att känna svetten blandas med morgondaggen haha! Fort hem o ladda för slutseminarie i Linköping, denna vecka, idag kl 15 går jag på riktigt på sommarlov!! Nu sitter jag på bussen o ska plugga, lockarna försvann i fartvinden när jag cyklade till bussen, men vad gör det? Sommarlov!

today was an awesome day !

till ms awesomeness ! häng i Lindö, pappa o farfar målade huset, jag o syrran tramsade mest, brorsan o jag lagade mat o mamma som finns där när man behöver henne som mest. lite plugg, möten, telefonsamtal, landade ännu ett jobb så ikväll har jag firat lite. tyvärr inte med träning, kroppen är brutalt sliten, men med en liten liten påse godis tihi o manikyr. nu kallar sängen, klockan ringer 5:45, morgoncamp med Xtremefit & sista dagen i skolan!!
 
 

sega ben o brutal motvind !

men hej vad det gick ! beroende av bananpannkakor med kanel alltså, och rostbiff muuuuuuums ! stor klapp på min lilla axel som tog mod till mig o lyfte luren, nu håller vi alla tummar igen för mig! maila lite, förbereda morgondagens seminarie som är det sista jag gör i skolan detta läsår!! tisdagen blir nog en bra dag denna vecka ;) 
 
 
 

ligger fortfarande i sängen ...

dricker kaffe & kollar på vakna med nrj. men med BMR i magen är det dags för morgoncardio. godmorgon..
 
 

ett köttigt ryggpass, 100 burpees, lite mat o en dusch senare !

idag nådde jag två av mina mål. jag var tydligen jätteduktig på att peppa, det värmer mitt hjärta och sen gjorde jag tre chins! och hur man gör 100 burpees? kör 10 st mellan set 10 gånger under passet så är det klart sen! 
 
oh you think you're fitness? jaha. hängerix2ubyxor, körlitecardioiminalunarglide, 17årutanlivomammabetalar, lyftertvåkghantlarmedminahandskar, körzumbaiblandmedgummiband o gillavaniljkvargmedhallon, instafit. testa istället heldagsstudier, för att hem o röja diskotvätt men då ringer telefonen o du får snabbt byta om och dra iväg i vara räddaren i nöden ett par timmar. hem igen, lite lite mat i magen, byta om för gymmet o gå o kötta rygg o 100 burpees mellan 21-22 en måndag. jag menar inget illa men...
 
 

tenta & sommarjobb? CHECK !!

även den sämsta dagen vänder och går till historien som en alldeles fantastisk den med! klarade kalkyleringstentan!! så jävla skönt! och ibland måste man våga chansa för att vinna, you snooze you lose den bästa medarbetaren ni kunnat haft, men men. lyfta luren en sista gång imorn, jag menar, varför ha ett jobb när man kan ha fyra? och läsa två sommarkurser på det? make! it! work! and work for it! ja, jag vill också ha semester, lov, resa bort, gå på festival. men det finns också andra saker jag vill mer. 
dåliga humöret som bortblåst, Xtremefit löser allt, och vilket jävla tufft gäng denna gång, riktigt impad av era fystest, ska bli en ära att träna och träna med er i 6 veckor framöver! 
nu, lite mellis & pwo i magen, FÖR NU ÄR DET MIN TUR, NU SKA JAG TILL GYMMET FÖR JAG SKA TRÄNA !! 
 
 
 

mrs grumpy !

ingenting med söndags-, måndags-, semester-, sommar-, tentaångest och så vidare, som folk så gärna skyller på. det är inte ofta jag klagar eller är på dåligt humör, men när jag väl gör det. då är det på riktigt.
jag är på det sämsta humöret jag någonsin varit på. huvudet sprängs, allergi och migrän, den tråkigaste jävla uppgiften framför mig kvar på hela läsåret och en annan som jag inte vet hur jag ska lösa. tro inte jag har försökt. årets finaste dag och jag är inlåst på universitetet. försov mig men vaknade tillräckligt tidigt för att hinna stressa till bussen. 
och sitta och vänta på att folk ska höra av sig. en deadline på en tenta en en deadline. att svara på ett mail tar 5 minuter. att inte ringa när man säger att man ska ringa. att behöva jaga folk över halva Sverige för att få ett jävla svar. att vänta på någon, eller något, är. det. värsta. jag. vet. I don't do that shit. och sitta med en grej som jag finner fullständigt meningslös när jag har miljarder andra saker att göra. slöserimedmintid, jag hatar det. hatar. och lata slö människor ska vi inte ens prata om idag. 
idag tycker jag synd om dem som behöver stå ut med mitt sällskap. och oj vad jag ska få upplopp för min ilska ikväll!
 
 
jag är klar nu. ni kommer inte få höra något mer, men ingenting, ingenting kommer få mig på bättre humör idag.

I feel the sexiest when I sweat !

det var nytt rekord idag, tjock t-shirt i 19 grader, fläcken på ryggen gör sig inte rättvis på bild hahahaha. o ansiktet var så rött så bilarna stannade. helt ärligt! note to self. 19 grader fett varmt, mindre kläder! inte minde svettigt heller ränna ärenden över hela Ingelsta o kasta skräp på returpunkten. älska sommaaaaaar <3 nu ska jag dra o köra BP, vet inte om det är rätt prio idag, men det märker vi imorn!!
 
 
 

bättre start får man inte !

men vaaaarmt! frukosten är serverad då ;) kanel på bananpannkakorna luktar nybakade bullar, rostbiff på mackan o magen gör frivolter. redo för ännu en tuff dag nu efter en dusch. 
 

go hard or go home !

sängen var så sjukt skön imorse, sova endast med påslakan, nu är det sommar... halsontet som bortblåst, tack för att det var pollenallergi o tabletterna hjälper, sova med stängt fönster osv. söndag, fuck that, nu blir det 5K, sen frukost, opponering, dra iväg lite importante mails, sväng till Ingelsta så jag kan laga mitt förbananade handfat & kanske bjuda på lite mat ikväll. en sväng till gymmet med kan jag lova, mage, BP, cardio. älska att aldrig vila. välbehövda dagar men känt mig tom, off, vilsen. såhär vill jag leva mitt liv. 
 
 
 
 

"tränar du mycket eller?"

suck, standard... "ja, jo, det gör jag.." erkänner jag, och förbereder mig på ännu en konversation.
"ja, bra, för det syns, och det är jävligt snyggt!"
"tack, va snäll!" svarar jag och ler lite blygt. men inuti hånler lilla gudinnan av glädje. det är därför jag gör det. 
 
 
 
ha det så kul.. godnatt, imorn ska jag träna ännu mer. 
 
 

Natta bjuder på mellis då!

Nu tar jag nog en powernap för att jag kan, ladda för kalas ikväll sen! Keso, banan o cashewnötter var godare än godis då! Note to self...

lördagsförmiddaaaaaaag .

uttråkad till max redan, laga lunch nu sen måste jag på äventyr ! varit vaken sen 6 lixom, promenad på en timma som enligt runkeeper blev 18 minuter, well fu, varit på intervju o handlat mat o rensat mina två inkorgar, aldrig sett så mycket mejl!
men det vore ju bra om vädret kunde bestämma sig och min kropp kunde bestämma sig för om den är sjuk eller bara allergisk...!