Lisa Roivas Träning

Solen skiner fortfarande!

Klockan är 19:44! Snart asiatisk takeout på pappas lilla rum, alla intryckta <3 sen förfest på Lammet & Grisen med bästa Lena! Fint ska de va!

Hotellfukost!

Finns det något bättre? :) slappar ett tag innan det bär av, min älskade syster är sjuk så vi avvaktar lite :( har ont i muskler jag inte trodde fanns men åh så värt det!

Det var inget dåligt med idag!

Inget!! Åh så himla glad! Två tappra krigare kvar av sex orkade åka i Tandådalen oxå, fint så där hänger vi imorn! Avslutade kvällen på ett superställe kallat "Rådhuset" då hela Sälen bestämde sig för att vara fullt! Krypa ner nu mellan hotellakan gjorde inte ont <3

Framsidan med pluggandet!

Finfint kan jag lova efter en dag i backen! Kundens brinner från solen trots solkräm, o ett glas vin behövs mot smärtan <3 ätit gott & träffat Lena med, bättre blir det inte! Senare firar vi brorsan som fyllde tidigare i år o imorn tror jag vi satsar på en sväng till Harrys!

Blir en fin dag i backen!

Hotellfrukost intagen, sitter i solen o svettas o vill bara upp o åka! <3 kommer bli så jävla skönt, vi brukar ju alltid åka i januari annars så dethär blir en ny upplevelse! Solkräm på nu kör vi! Bilden är tagen från sovrummet i Hundfjället!

Äntligen framme!

Hittade världens bästa bror i backen åh vad vi saknat dig! Har redan hunnit med en öl, hämtat ut boots o blivit utelåst från rummet haha! <3 nu jävlar ska det ätas o laddas för imorn, redan ont i benet bådar inte gott :D

Standard!

Men usch vad skadad man är från 9 år på stället <3 o jag blev lite besviken då det inte va någon BBQ-sås på :P skulle tagit en Big då blir man aldrig besviken. Lär iofs glida ned en skidmeny i Lindvallen senare i veckan haha!

dagen med stort D är äntligen här !

10:00 går bilen mot Sälen !
men först powerwalk i bästa maskeradoutfiten !

nyttig mat innehåller också kalorier !

glöm aldrig det . mycket snack om hur bra popcorn är , och choklad . glöm aldrig att dom då menar den mörkaste chokladen det finns att köpa och osaltade popcorn gjorda i varmluft möjligtvis minimalt med olivolja . inte mjölkchoklad eller bars och definitivt inte micropop, snälla ni bli inte lurade :) och det är MER kalorier i mörk choklad än ljus. vill du någonting sjukt mycket så undvik bara allt istället !
för det allting handlar om i slutändan är mindre kalorier in, mer kalorier ut om det nu är ned i vikt ni ska ! kosten är 80 % och träningen är 20 % ! men det viktigaste.
glöm inte att njuta av livet också <3 det gör jag !

Min träningsmorot idag!

Keps känns så 2012 haha kollat på den så länge nu :) o att behöva köpa ett nytt knäskydd för att det andra blivit för stort känns ingenting annat än sjukt bra!! Nu psykologiredovisningsskrivande!

stor dag för svensk musik <3

ny singel från KENT. nytt album från MASKIEN & MARKUS KRUNEGÅRD finns på spotify <3 ska inte göra ont o ta morgondagens morgonpowerwalk med detta i lurarna ! vad skulle jag göra utan musiken ?

Ingen annan än du själv !

Får se vad som hinns med idag, det värsta i benet har släppt iaf :) bästa vore ju o packa imorn innan vi ska åka precis, ju kortare tid man har desto snabbare går det haha! 4 dagars sjukt förtjänad semester iaf!

I'm not that fragile, I'm not gonna break .

but why am I crying ?

är det äntligen över nu ?

slipper jag dig nu ?
slipper jag få mina dagar förstörda,
att du utnyttjar situationen ?
jag har inte varit redo att säga ifrån,
att släppa taget helt.
för det har varit skönt på något sätt.
men det var dags att inse
att det gjort mer skada än jag trodde,
att när du ännu en gång väljer att ljuga för mig,
bara för att få träffa mig,
tror jag du också att du vet att det är för sent,
allt allting äntligen är över.

Dagens träningsinspo!

Haha eller jag dör? Timma kvar på jobb, sen blir det superdusch, popcorn o direkt i säng, hela kroppen värker o hej nu är pollen här oxå!

greyhound <3

Glad tjej säger hej!

:) solen skiner det är måndag med nya äventyr. Hemma o chillar en stund sen blir det ner o jaga internet o jobba en stund till! For now!

Laddar för en ny hård träningsvecka!

Som avslutas stenhårdare med 3 dagar snowboard! <3 gyrosrulle!

bästaste bästa bästa !

bästaste DJ Badger som skriver ner på en lapp bästa låten :) sjukt kul igår men sjukt stöööörd urspårad kväll, haha som alltid . nu våffelfika hos mormor & morfar med resten av familjen <3 glöm inte att vrida upp volymen innan ;)

Hugo Uteservering !

Lets go!

Lindö Snowboardverkstad!

Fint som snus, nya bindningar på intar vi Sälen om en vecka, hoppas det finns snö kvar då :) underbara vårväder! Inlämning check nu lapar vi sol o bok innan middag med fina tjejer o utgång <3

TAGGATAGGATAGGATAGGA !

haha jag dör , det är så dåligt så det blir bra . trodde dock han sjöng tagga det hade varit roligt .

men jag är på så dåligt humör, fan för du inte får dig nåt behöver du inte vara otrevlig mot MIG ! så jävla trött på det! och du har verkligen irriterat fel person , du vill inte veta vad min sjuka lilla hjärna gör när den blir arg . jag skulle hålla mig i skinnet om jag var du . se vem som kan ringa flest gånger från dolt nummer eller . ha , o din feta polare vågar dissa mig o säga att JAG ÄR JOBBIG o prata till mina vänner om hur jag är ! nä nu är jag förbannad på riktigt , ju mer jag tänker på det . eller så är det för att jag får sitta inne o plugga nu för jag skjutit upp det . eller så var det fittnyllet som inte ens orkar titta på mig när jag pratar som förstörde denna dag!


terrorarista .

jag vet inte vad som får dig att tro.
att när jag inte svarar efter tredje gången & lika många sms,
att jag kommer göra det efter 35:e & 20:e sms:t ....
gjorde allt för att slippa plugga igår,
stod en fredagkväll o tvättade och bakade bröd.
nu promenad , rensa tankar och få upp humöret <3

Dedication and hard work!!

Efter 10 tim på jobb är det helg, men who cares?! Nu årets första löprunda ute <3

Årets första mygga!

Trots jag dödade den i onsdags va de en annan jävel som hämnades, klart jag hade ett myggbett på arslet när jag vaknade igår!
Så onödigt trött igår, men det var det värt! Perfekt avslut på dagen fick jag iaf ;) Idag jobbar vi extra, solen skiner, pengar in på kontot, love my life!

Ikväll vet ni var vi finns!

O det är jag som bjuder på inträdet ;)

FÖR DET ÄR INGEN VANLIG DAG!

för det är världens bästaste, finaste lillasyster 18-ÅRSDAG HURRA HURRA HURRA HURRA !!
snart klar på jobb. systemet sen discobodypumpa, hem o städa, till Lindö o fika and then. WE PARTY <3
helt galet att du växer ikapp, kommer ihåg när mamma berättade att jag o bruschan skulle få ett syskon till, kommer ihåg när jag kom hem från skolan för 18 år sedan och jag tror det var farmor som öppnade hemma och sa att vi fått en lillasyster <3 kommer ihåg första gången jag såg dig på sjukhuset och hur du brukade ligga på min mage på våran gamla gröna soffa. jag älskar dig så min stora lillasyster ! världens vackraste !

Dagens motivation !

Tillbaka på gymmet igen :)

Pluggat hela dagen, det är sjukt intressant med psykologi alltså, motivationspsykologi för att vara exakt, det är härligt att tänka, med träningspaus på lunchen o nu jobbar jag till 22. Inte svårt att förstå varför detta kallas mitt andra hem :)

come take a closer look .

noll pluggmotivation idag !

segt ! men ett av två ämnen inlämnade & klara för veckan, tur det kan jag säga, denna vecka är stressig <3 men det är morgondagens problem, resten av dagen & kvällen nu ska jag mysa med två goa brudar som tycker dom ska lämna mig imorn för Thailand i 3 veckor, ppffffttt.

Hallåe oåttitalet !

Snyggast i löparspåret i år i alla fall! Ny nivå igen yeah!

tror du jag fått en släng av minnesförlust eller ??!!

Kärlek på jobbet!

Detta gillar vi stenhårt, bästa Matilda!

Hur tänkte jag nu?

Haha för trött för dethär asså ! Men det är bra, hälften på golvet är mindre kalorier i magen ;) nu är det sovadax igen, ser fram emot årets mest fartfyllda vecka hittills, woohooo kör ba!!

Mina ben kommer göra så ont imorn..

Gick ju in nya skorna imorse med, dom hittade sin plats i garderoben direkt, bakofram så alltid redo att plockas ut för en tur ;) men vilken skillnad, ajajaj :D

som besatt .

efter söndagsfika med Agge är det dags för dubbelpass igen ;) bodypump & spinning fml.

TÄVLING


”Morrocan Argan Oil Treatment Set från Beaver Professional är ett vårdande hår-behandlingskit framställd av finaste marockansk arganolja. Den ger en unik glans åt alla hårtyper,samtidigt som den ger ett fantastiskt frissfritt resultat utan att vare sig tynga ner eller efterlämna en oljig/fet yta.”

 

NI har nu möjlighet att vinna en av dessa fantastiska produkter från Beaver Proffesional, som är utsedd till en av världens bästa oljor, proukterna är väldigt omtyckta. Besök Rebecca Fredriksson blogg för att ta reda på hur du tävlar! http://rebfre.se/

 

I could have been a princess , you'd be a king



could have had a castle and worn a ring
but no you let me go
you stole my star

'cos you really hurt me, you really hurt me .


gladiatorerna <3

dagens träningsinspiration . lagat matlådor , strax hysteriskt roliga ''I love you, man!'' och sängen kan jag lova !

Muskelberget!

Åh vad jag älskar era reaktioner ! Dagens, o orkar man inte fixa håret fortsätter man med keps ! Lugn kväll ikväll då , inte vad jag var sugen på men då kan jag inviga nya skorna imorn redan :)

Fotboll förgyller livet !

Fast bara när syrran spelar o dominerar, synd ni förtjänade en vinst inte oavgjort ! Nu ska jag shoppa some more, ett par nya easytones står på listan då mina gamla fått punks haha! Se om man kan få 100 spänn för ett par gamla skor jag hittade i garderoben .. Händer ikväll då?

Nu kör vi lördagsdubbeln!

just take it like a man , and walk away .

New in!

Men stressade igenom så la undan halva affären oxå, blir ett varv imorn igen! Byxorna är bara för perfekta! Nu sova o ladda lördagsklassikern!

 

Fredagskärlek !

Känns inte ens som det har varit vardag haha o så helg igen, underbart ! Lite jobb, massa gym, tacos o sömn ! Blanda ut me fotboll, fungerande internet o en jäkla massa shopping o jag njuter <3

Positiva tankar , positiva tankar !

En sånhär nedrans dag igen igen , usch vill inte ! Dumma Swedbank , dumma huvudvärk !
Men ! Va bra då kan jag inte impulsgöra av med mina pengar haha , och det är inte hela världen o missa spinningen, då hinner jag klart me pluggandet och orkar köra 1000 % imorn ! Fredag o allt :) o kommer det inget kort imorn får jag väl gå till banken , eller ha världens världens lugnaste helg.

skönaste remixen ever !



åh hur kan jag vara så himla trött ? somnade nyss ute hos mamma & pappa mitt i boken typ, la mig en stund på soffan, nu laddar vi med mer kaffe, fan kommer ingenstans ! orka köra fast vecka två haha !

känner mig ensam och naken .

utan mitt kort, vart är mitt nya mastercard & hur ska jag lösa problemet med mitt trasiga internet ? utan pengar och nät i 2 dagar försmäcktar jag på denna ö . o ledig idag o allt ! men bara sätta sötrumpan på cykeln o dra till lindö en sväng , palla sitta på bibblan när det är sol . någon som har ett comhem-modem till över kan hojta till ;)
nu powerwalk , idag ensam <3

I wanna be drunk when I wake up ,

on the right side of the wrong bed .



varför blir jag alltid sugen på en fest ?

Japp jag är kär igen !

Tänk att en morgonpromend kan sluta med att man får med sig ett par alldeles underbara skor med sig hem ! Åh jag älskar dom så , tack snällaste !

Lev som du lär .

Därför jag aldrig tar två steg tillbaka .
Men hur kan man tänka så mycket på någonting man aldrig varit med om, drömma om saker man vill känna, tillsammans med någon man inte känner?

en riktigt gammal favorit åkte fram

vad jag gillar turkost . har även ett par nya älsklingar men dom får ni se imorgon .
nu ladda kaffebryggaren & bums ned i säng , klockan ringer 05:15 igen !

Jobba kväll idag då!

Känner för o blogga lite, tralala ! Är på gymmet till 22 idag, lika härligt som vanligt, kanske tillomed hinner läsa lite psykologi också gast tiden rusar förbi!

Vårtecken !

Jag med haha! Men det var fint. Hihihi dåligt att plugga hoppas halvmilen nu går bättre!

dagens motivation .

för jag har ingen till att plugga iaf , haha , så lunchträning it is !

idag vaknar vi till den här .

o fortsätter le åt minnen från helgen , hur galet allt blev med denna på högsta volym <3
tur det ,
sovit så dåligt ,
men fågelkvitter ,
solsken ,
och långa morgonpromenaden ska nog få ordning på denna dag !

larvigt lycklig .

trots att dom vill operera mitt knä igen ,
är det tillåtet att känna såhär ? helt bubblig av förväntan att se fram emot morgondagen så himla mycket ? inte för jag har någon aning vad som väntar , det kanske är just det ? jag vill bara le le le och ta emot livet med öppna armar . göra det som faller mig in för sekunden och dela det med dom jag älskar . livslust .
jag har aldrig känt såhär . är det bara våren ? dom gamla underbara, spännande nya och gamla kära återfunna vännerna ? jag är glad åt allt . glad åt minnena jag insåg jag hade , att jag faktiskt känt såhär en annan gång , det var länge sen , när allt var lätt o dina ögon påminde mig ... så annorlunda, förändrade men fortfarande samma .
det spelar ingen roll att min router är trasig, att jag har inlämningsuppgifter o får sufra på sega mobilen, jag ler.
spelar ingen roll att jag inte ha några pengar, för jag spärrade kortet som jag trodde var borta när jag inte ens hade med mig det ut, för jag hade så kul , jag skrattar till jag gråter och då får man göra roliga saker som är for free istället.
filmen var helt fantastisk, nu ska jag baka bröd mitt i natten igen o imornbitti är det powerwalk med Josefine.
jag skrev det när jag var onykter o lycklig, skriver det igen . kärlek till livet , friheten att göra vad man vill med det .

nu blir det BIO igen

gratis förhandsvinsning är alltid fint, med mamma, moster & mormor <3

my heart was freaking out when I held you

even in the best of days
love will be hard
and hearts will be faking .
för inte kan det vara såhär på riktigt va ?

I work out .

idag däremot är jag inte snygg nånstans haha ! slappmode on , galet kul ikväll igår , tack snyggingar !

Nu åker vi!

VÄLKOMMEN IN !

jag gillar kaos !

haha vad är det för larvigheter o shotta när man är nykter & snart påväg hem ? haha skallebank !
släpade mig runt på en promenad i vårvärmen iaf, nu sätter lite plock igång o på med stridsmunderingen igen, för ikväll kör vi igen !
dagen igår började på bästa vis, kom på den geniala idén att man kan sätta en lamptimer på kaffebryggaren & vips har man kaffet klart när man vaknar ! brutal awakening med CX & kross o så jobb 11 timmar på det ! action var det kan jag säga . raceade på min cykel till Lisen för godaste plockmaten o efterrätten, finaste o mysigaste fixade lägenheten och skönaste jävla brudarna, hade så kul igår !! lyssna på massa musik, babblade o babblade o babblade o sen röjde vi alla Norrrköpings dansgolv haha sprang mellan Puls & Hugo.
ikväll kommer resten av stans bästa brudar hem till mig , kommer bli legendariskt !

mina löften i mars

swedish nights .

tänk sommar,
tänk rosé på en brygga eller en uteservering kanske,
solnedgång, utgång,
en snygg kille med hockeyrumpa,
tänk värme,
tänk lycka att få dansa till denhär just då.
höj volymen & tagga fredag !


mina underbara vänner !

och alla er som jag inte känner,
ett enormt tack,
tack för att ni stöttar mig och tror på mig <3 det ger mig styrka och vilja att prestera bättre och jobba hårdare.


började dagen med den långa powerwalken med Josefine, lika skönt som vanligt, sen dess har jag typ suttit vid datorn och pluggat / försökt att plugga . delarna för denna vecka är inlämnade och klara, mest närvarokontroll men ligger ett steg före i båda kurserna redan. lika bra, vet aldrig vad som händer sen :D men ska det vara såhär ''lätt'' så fixar jag det, men jag är rädd för att det inte kommer va så ! dagens mest frusterande var att hitta en gratisverison av Office till min Mac haha, tog längre tid än att lösa själva uppgifterna ! o lite segt utan böckerna !


solpaus på dagen, var o handla lite mat och tog en spinningpaus nu på kvällen också. tillbaka till skrivandet, fast nu halvhjärtat framför TV:n. fröken aldrig godissugen är så sjukt godissugen så jag måste nog lägga mig för att undvika det haha.


ser fram emot helgen, spendera kvällarna med bästa vännerna, imorn blir det träning 6:30 innan jobb 9:30-20 och direkt till Lisens fest herre hur ska jag orka? lördag blir det stor superdupermegatjejförfest hos mig. nykter !


everything but .. ?

I cut off my red hair .

upp & hoppa , powerwalk , här ska fettet brinna !


det kommer att vara värt det !

vi hörs då mina vänner .

efter mycket diskuterande fram och tillbaka , sån cirka 2 timmar och 45 minuter i telefonen med studievägledare, CSN-rådgivare och världen bästa och smartaste pappa (tur att man har fria samtal nu när man är fattig student hahaha) bedriver jag numer studier på gymnasienivå på heltid . men tror jag ska fixa det , första frågan på info&layout-kursen var ''vad är en mus?'' och den andra var ''vad är kortkomandot för spara i Word?'' och man behöver bara boken om man satsar på högre betyg än G, så tror jag att jag ska fixa det (detta lär jag få äta upp hahaha) men egentligen för att få ut maximalt med kaffebidrag (även kallat studiebidrag hahaha) lär gå ut för ÅH JAG ÄR SÅ TAGGAD men åh jag är så trött, känns som jag jagat land och rike runt efter böckerna jag behöver. för när jag väl var igång, tog jag tag i och byta a-kassa också och ringde avslutningssamtalat till arbetsförmedlingen. 1,5 timmar där lix. redan trött på att plugga hahaha. men jag har bestämt mig för att fixa det. börjar imorn !
men som sagt vi hörs då. för mycket tid över till annat, lär det inte bli förrän den 13/5 :) och då är det sommar !

om någon undrar vart vi ska, säg ingenstans .

tycker ni att ni hört det innan kanske , ja, men tycker inte jag, för här går den på repeat <3

pause on .

EFTERLYSNING ! PANIK ! HJÄLP ! :)

paniken som uppstår när man inser att man började HELTIDSSTUDIER igår, bra att kolla mejlen ofta . note to self !
det har blivit kalastokigt iaf, ska ju bara läsa på halvfart eftersom jag jobbar halvtid . ringa .
a-kassa, arbetsförmedling, jaga CSN . åh känner redan hur jobbigt det kommer bli . varför valde jag inte något som jag kan istället, som matte eller språk ? :)
iaf, är i panikartat behov av böcker nu, så sitter någon och håller på:
filosofi- gula ideer sover lugnt
info och layout- information och layout A, skandinaviska databöcker
psykologi- psykologi AB, Levander
så tveka inte att höra av dig !
men så jävla spännande, nu kör vi !

vet du ens vad det är du ber om ursäkt för ?

Jag ba gliiiiiider !

Haha vilken film är det ? Iaf, kötta rygg en stund på gymet, höll Matilda sällskap i spinningsalen . Så mycket lättare o springa, nu cykla, wiiiee min pärla, mellan o fram o tillbaka när man har ett skåp där o slipper släpa på grejer hela tiden! O fröken tankspridd slipper glömma hälften av sakerna hela tiden! Bästa som kunde hända!
Men varför smajlade farbror blå sådär mot mig? Kände han igen mig? Eller tyckte han bara jag såg kul ut? Eller var det för jag var hög på endorfiner o smajlade rätt bra jag? Finns det något sexigare ... ?

ett förlåt mig kanske ?

men det förstår väl inte du nä.

Skaplig retro !

Så kul! Cxworx o 6 km på löpbandet o nu är jag trött! Trots det bakar jag pones mitt i natten. Morgonpromme me min nya granne Josefine imorn, det är fint det!

Kunde inte hålla mig

Eller alltså . Jag gick ju till Hageby för det var slut i stan . Har snart ett linne i varje färg , bästa . O silverklutchen, äh säger inget :)

 

 

you suck .

hehe vad tyckte du om att jag bytte lösen på spotify åh du som snyltat ett tag nu o irriterat mig när det pausat hela tiden ? nä nu ska jag gå till hageby hej !

fortsätter en vecka till med svensk musik .

ja, det tycker jag, finns så mycket bra just nu !

dagens första inlägg .

senare än vanligt , I know . inget att skriva . hittade äntligen ett par nya snygga träningsbyxor dock .

Söndagsbrunchen

Inget smakar godare än efter nästan 1 mils promme med duktiga Ebba :) grapefruktsmoothie o massa extra kanel på filen ! Men dumma sol o inte komma fram förrän nu !

ME .

nobody knows .

säger då det , jag vet inte då vad ni håller på med iaf , så snälla tala klarspråk så jag förstår .
mer än nöjd just nu kan jag säga . en söndagsfömiddagspromenad på det så blir det ännu bättre .


Sommaren känns inte långt bort!

Var verkligen varmt i lä, solen värmer, varm känsla inombords som man får på våren, somnade en stund . Nu fikat hos farmor & farfar, prinsesstårta, absoluta favoriten . Ikväll blir det mat & mello o kanske tillomed snacks o en film med trevligt sällskap , underbara sköna lugna helg .

 

 

I am so freakin' happy !

Mer Den Svenska Björnstammen !

Som Maskinen, vem vill inte dansa till denhär på en uteservering i sommar ? Eller bara dansa nu ? Finns inte på youtube än så på med högsta volym o lyssna på sporify!

sovmorgon <3

gillar att man tycker 7:30 är sovmorgon. brukar ju palla mig upp innan 7 lördagar, men idag hoppas vi spinning så ! yeey !
filmen igår var verkligen superbra , skrattade hela tiden , myskänsla . tack finaste Ebba ! nu powerwalk med Nat innan frukost & BP !

remodeled .


en gång i Phuket

bio ikväll med Ebba, för alla mina vänner som jag inte kan följa med <3 och för dom säger den är så bra så !

Choklad !!!

När detdär suget efter chokladbollar sätter in är det skönt att veta att chokladsmaken kommer förr eller senare :) ökat ett steg till som sagt !

fortsätter på temat svensk musik !

hoppas hon vinner , dethär är en låt jag tror på i Europa ! hennes röst får mig att tagga till träning innan jobb 9:30-16 iaf kan jag lova ! (studioverisionen på spotty är 1000 gånger bättre dock <3)

såhär galen & glad blir man !

av svett i ögonen , vänner som bryr sig om en & lite mat o biggest loser sverige på det ! japp, möblerat om hemma också, kanonbra, ni får se mer imorn !

livet deluxe !

I lä i solen i Lindö , finare får man leta efter idag :) kunde inte hålla mig, trots 75 spinning som väntar !

träningsvääääärk !

det är grejer det, gick så lätt att köra igår efter en veckas uppehåll så de kanske blev lite hårt :) promenad imorse iaf, när det var mulet, kan man ju inte säga nu direkt men kan ju inte gå ut o gå igen när det är den berömda spinningen ikväll ! gillar gänget som börjar snacka om ''mördardubbeln'' eller ''mördarklassikern'' vi har varje torsdag ! synd att man inte kan göra den själv också ;) hihihi.
fikat på stan med Nina, lagat min klocka som fick sätta livet till i onsdags o hittat alldeles för fina saker på stan.. men höll mig, hittills iaf !
nu känns det dumt o stanna inne, men det är ju så najs att bara va ledig o hänga. fixat ny playlist på spotify också, mars, kolla in ! <3

everybody wants to be Lady Gaga ?

men det finns bara en som är bäst på wierd . men RedOne lyckas alltid & lite Lil Wayne på det kan det inte annat än bli bra !