Lisa Roivas Träning

orkar vi ?

ny vecka nya tag :)

lite kaffe, sen blir det en promenad i solen idag igen, det var så skönt igår som närsom på skoskavet, nya skor kanske dags o köpa, easytone, mmmm! ny playlist i phönen på spotify med gamla favvoritlåtar, peppapeppa!
jobb 15-01, betyder att jag hinner göra en massa innan, shoppa eller träna ? haha.
snygg tjej bråttom till utgång i Åre.

ångrar att jag missade i torsdags

sinnessjukt bra, kan inte sluta spela den på repeat. frulle, see yah!

Älskar denhär bilden, vakna till den när k...

img_0373 (MMS)

Älskar denhär bilden, vakna till den när klockan ringer, trots jag blev väckt inatt kl 04:30.. - När kommer du älsk? - Inte så sent! Nej, jag är inte arg, avundsjuk. Vill me festa. Har funnit ännu en anledning Nina, till varför  jag föll. Jag kan vara migsjälv..  Till inatt, då det förflutna tydligen kom ikapp, vandringspokal, trevligt.  Nu blir det en söndagsförmiddagspowerwalk innan jobb 11-20. O ni idioter gå o häng er.

Oledolyckan! Som vanligt när jag är farten...

img_1209 (MMS)

Oledolyckan! Som vanligt när jag är farten! Tur att det va den gamla, men fick använda remover för att få bort det, make up store, bra skit! Nu blöder jag o har foundation under naglarna.. Manikyr, pedikyr på schemat, vill ha kaffe oxå. Kom på att ja kan ju inte dricka öl, tackade ju nej till skjuts till jobbet imorn så måste köra själv :P

som jag har letat .

ojojoj, det går inte att beskriva hur länge jag letat efter denhär låten, försökt minnas vad de sjunger osv för att kunna söka efter den.
men ibland så kommer sakerna bara till en.
började läsa gamla inlägg med Nina igår o tänkte jag skulle bläddra igenom lite fort ikväll igen, utan vin, bara för att jag inte har så himla mycket annat att göra.
och oj. så bra den är. finns på spotify <3
fan min blogg var sjukt rolig o sjukt öppen förr, kanske dags igen ? skita i vad alla tycker, allt snack o rykten o bara köra!

Dagens klädräd :) nu ska jag sura hemma, f...

img_1208 (MMS)

Dagens klädräd :) nu ska jag sura hemma, framför tv/ film alldeles ensam! skönt o va pigg imorn, promenad innan jobb, de vet ni!

Som jag förtjänat detta efter denna dag :)...

img_1207 (MMS)

Som jag förtjänat detta efter denna dag :) varit o simmat med Malin i 45 minuter oxå :P nu ska jag skölja ut kloret ur håret, smörja in allt 2 ggr o dra till Nina för vin & prat! Trevlig fredag alla!

Fredagmiddag, flygande jakob. Jag har aldr...

img_1204 (MMS)

Fredagmiddag, flygande jakob. Jag har aldrig ätit det, men vet att en av mina bästa vänner som liten hade det som favvorätt. Åttital, gotta love it! Fick för mig att de skulle lagad när pappa sa han käkat det o F sa att dom ha det på munken :) o btw, livet är för orättvist, får jag skänka bort mina skattepengar jag tydligen kommer få.. Säg bara ja..

Bådar riktigt gott med tanke på vad jag kö...

img_1203 (MMS)

Bådar riktigt gott med tanke på vad jag köpte min för, min är 36 o jättefiiiiiiiin! Iofs vill jag inte härifrån än, älskar vår lägenhet! Fast lägenheten i dörren mitt över är till salu.....

Det enda sättet att äta choklad på. I sängen.

img_1201 (MMS)

Det enda sättet att äta choklad på. I sängen.

idag var en rolig dag .

dock svinkall. skrapa bil utan vantar = ingen höjdare. gå till gymmet me tunna träningsbyxor från ljura = ingen höjdare det heller.
idag har jag lyckats hjälpa en kille med att få bort bilen från en isfläck. varvade sönder hans bil då våran gas är superstum. han hade tydligen stått där igår med och kom inte bort. undra om han parkerat där igen eller bara stod kvar från igår o letade blondiner. annars är det han som är bra dum. kom på efter att det kanske var osmart o sätta sig i en främmande mans bil. fast som Nina sa, du satt ju iaf bakom ratten. men allt lugnt o han var tacksam.
lyckades öven GÅ hemifrån i två olika skor. dom är rätt lika varandra, men brukar inte samtidigt stå vid dörren då vi har en liten hall. satte iaf på mig en höger och en vänster :D ibland undrar jag om man blir som man umgås.
blev bara ett pass idag. ETT enda. men för kallt för längre promenad ute o intervallöpningen tog kol på mig, o sen hann jag inte simma med Malin.
shoppat nya träningsbyxor o armband till iphonen. nördigt värre, men nu kör vi! beställt glasögon med, lovely men oj vad fattig jag blir. tandläkaren denna månad oxå, fejnt. ngn som provat tandblekning kan ju höra av sig ;)
tycker vi kör en repris fast roligare imorn. blir det sängbord o trådbackar för hela slanten, måste organisera vår garderob som är värre än en krigszon.

vem glömde berätta för mig om denhär ?

har legat hur länge som helst i en playlist men hur har jag missat den ? den är underbar !

Öppnat 2 dagar därför det varit dött i låd...

img_1182 (MMS)

Öppnat 2 dagar därför det varit dött i lådan <3 firat mamma som fyller år idag. Snart kommer bästa babe med mörk choklad som jag in i helvete förtjänat, som jag sliter! :D ledig 2 dagar = 6 pass? Träna eller die trying som sagt.  Bild från söndags, promenad över isen i skärgården <3

Bye Bye for now! Tack för denna gång.. Stä...

img_1192 (MMS)

Bye Bye for now! Tack för denna gång.. Städar ut det sista av julen, dvs julstjärnorna.. O städa städa städa resten av lägenheten, så skönt när det är klart <3

hård rock .

blä. för och känna sig ouppskattad. gör mitt allra yttersta och bästa och blir bortglömd, känns det som iaf. enda som säger något och jag hoppas den menade det är ens lärjunge. bra där. förlåt ni två andra som kom i kläm. tack för kramen.
MEN strök ett stäck över det nyss, nu är det helg. en öl är öppnad, en dusch väntar och sen blir dett mys som bara det kan bli på munken.
och imorn är det dop <3
fast studioverisionen på spotty ! på högsta !

dagens kändisspaning

eller rättare sagt gårdagens. o hade ingen sagt till mig hade jag inte vetat att det var hon, för hon var snyggt mörkrödhårig :) friidrottare och tydligen programledare. kågen skulle starta en blogg men jag sa att jag redan hade en, haha.
hehe bättre än den gången x går ut med mat till ett sällskap o frågar vem av dom som är charlotte perelli (när vi sagt att hon sitter i lobbyn men han ser inte för han vet inte riktigt hur hon ser ut) o får svaret ''det är hon'' o pekar. det var hon, pytteliten, osminkad o jättevacker :)
btw, friidtrottsfamiljen satt i bilen o åt, glamoröst värre, tungt o va kändis.
jobb 11-19 idag, idag blir det gymmet innan ! o efter, förhoppningsvis en massa bus, ledig helg väntar !

Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm leverpastej , jag äls...

img_1169 (MMS)

Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm leverpastej , jag älskar leverpastej ! O miniägg, hmm. Solen skiner, måste ut! :)

booooooring

kan inte bestämma mig om jag ska iväg till löpbandet eller inte. det självklara svaret är att köra, men är inte så sugen. typ. fast intervaller innan jobbet är ju. fräsch ?
underbar dag igår, var hos Malin & barnen en stund. Tindra bara skrattade åt mig & Liam knäckte mig med sin engelska :P han satt vid bordet och åt, ställde sig upp och då sa jag ''sit down please'' innan jag insåg att han förstod nog inte, men då frågade jag ''pratar du engelska Liam?'' ''ja'' svarade han, hur självsäkert som helst! sen sa han ''god knows'' och något mer på engelska ;) och jag blev knäckt :P killen fyller 2 år snart, hihi. lättlärd iaf :)
sen var jag en kort sväng på stan med syrran o gick en kort sväng själv, men så jävla tråkigt. var sugen på o köpa massa grejjer, men bara gick runt o glodde.. det är det jag vill göra istället för träna.. shoppa..
jobb 12-19 toodaaayy, o i februri har jag bara 4 skift o massor att se fram emot, är ledig alla viktiga dagar som jag trodde jag skulle få byta bort, sweet.

<3

för varje dag som går växer min kärlek till dig. du gör mig lycklig.

så sjukt skönt att ...

svettas ! SVETTAS ! imorn blir det ännu värre, spin 25 kl 12 :)
vårkänslor ute fasiken, snart dags att ta fram cykeln <3 kan det inte va såhär nu ?
men saknar ändå Åre, längtar tillbaka som bara den .. flytta dit, jatack!
ne, nu blir det snabblunch innan jobb 15-01 igen ! se vad denna dag bjuder på.. igår hade vi en krock i DT:n..
har jag sagt att jag har världens underbaraste sambo ? kärlek !

känner mig lite såhär idag


eller lite såhär kanske. åh hade så underbara känslor igår, ge mig dem idag oxå <3


my name is khan

filmdag/kväll igår, hann se ''beck-levande begravd'' o så denna film. babe blir alltid tveksam när jag får välja ett romantiskt drama, men tillomed han tyckte den var bästa på länge. jag hade tårar i ögonen istort sett hela filmen.. så underbart fin & sorglig film, påminner lite om ''I am sam'' som jag älskar, men denhär är tillomed bättre. går inte att förklara, utan måste ses. man skrattar åt hans oförmåga att förstå vissa känslor, men på ett hjärtligt sätt. tänkte ge upp nu att försöka, kan inte skriva en filmrecention såhär tidigt efter jag stigit upp. ska trycka i mig frukost, sen blir det gymmet !

Skaplig söndagmiddag! Promenad i slasket f...

img_1160 (MMS)

Skaplig söndagmiddag! Promenad i slasket förut o nu blir det filmmarathon. Finns även fruktsallad med vaniljkesella ... Megamyssöndag med bästa!

dagens i-landsproblem

han är oväckningsbar :P men jag som somnade gott mitt i ''my best friends girl''/''supersugen'' är pigg o sjukt sugen på att göra en massa saker idag ! :)
men nu, tack, är det bra med vinter. nu vill jag ha sommar. det räcker efter skidsemestern. åh, den har varit underbar, underbar !

Hemma igen, är väl därför jag fick ångest....

img_1159 (MMS)

Hemma igen, är väl därför jag fick ångest.. Kul lördagkväll, men försöker göra det bästa av situationen.. Ger upp.. Fanns iaf lite vin kvar, så lite festade vi i åre men de kan va skönt oxå :) Nu vem vet mest på svtplay o vänta på älsk kanske, om jag inte somnar.. Kropp, ögon, mage värker.. Kan bli en o annan angry bird oxå, sjuuuuuuuukt beroendeframkallande :D Imorn är en ny dag, önskar jag kunde vakna som en ny människa.. Gillar inte den jag är ibland, men tur att det finns en som står ut ;) <3

på toppen av åreskutan

i förrgår, strålande sol, kul för kabinbanan är inte ofta öppen i januari <3 kolla spegelbilden i mina googles.
idag kör vi i duved, tar liften från tegefjäll. sol & 10 minus :)

Åkt i samma backe jag pajade knät i för ex...

img_1133 (MMS)

Åkt i samma backe jag pajade knät i för exakt två år sen, kan bara säga att backen blev ägd! Underbar dag i tegefjäll, imorn gör vi Åre :)

tillbaka till vardagen

NOT ! :) men jag önskar att jag var ledig utan att vara sjuk. vaknade utan röst i lördags, ont i halsen & hosta o jag tänker inte va sjuk i åre så .. men går nog till jobbet imorn, ska ju trots allt inte köra skift o det blir nog rätt lugnt :)

men börjar bli grymt rastlös, jag är inget bigger fan av o va sjuk alltså. kan gärna va hemma o glo på film i 2 dagar, som jag gjort nu, men blir jag tvungen så är det rätt segt. haft turen o ha babe hos mig, myst & lagat massa mat..
nu är det helt ok & va själv, få ordning på hemmet & börja packa <3 5 dagar till ÅRE ! kommer bli bästa någonsin, massa snö o åkning, sol, dubbelsäng, bastu, god mat & massa slapp med babe (o familjen såklart!). bättre början på mitt bästa år någonsin får man leta efter.