Lisa Roivas Träning

finn ett fel!

en sked och en gaffel? i ett klassrum? pluggandes på lunchen? ensam? jasminris? bra, alla rätt! studentlunch!
nu mot Valhall!
 
 

och här kommer det andra mittenfingret!

 
 

abs'n'ass & ass'n'abs!

mot gymmet!! hela dagen har jag längtat! hoppas hon slänger in lite Gritlåtar också, hihi! för vem kan vänta till imorn??!! 
 
 
 
bilder från Grit-passet vi inte fick plats på men körde ändå! Les Mills Super Saturday Stockholm 2013.
 
 

luktar din favoritträningskläder illa fast dom är rena?

eller luktar det pyton så fort du använder dom? testa sporttvättmedel!! kläderna blir inte som nya, men det hjälper! kan med fördel användas på andra kläder/tyger utom ull och silke. med ett sköjlmedel som luktar godispåse kan jag garantera fräschast på gymmet :) obs bara, inte alla träningskläder, tex funktionskläder som tål sköjlmedel! 
 
 

sovmorgon ♥

glömt hur skönt det är, evigheter sen. önskar det var till nu jag hade sovit, men inte riktigt. 
hemma och ligga på soffan idag, heeeela hela hela dagen. lite plugg, lite planering, massa läsning. ingen stress.
 
 
making chokladproteinpannkakor med ett ägg för lite >< gick ner ändå kan jag lova!

45 fantastiska minuter senare!

vilket pass, tjoho vad kul, bästa spinningpasset på länge o grymt rolig med så många som kör 90 min! ni var awesome idag, lite grymmare än vanligt, och galningen hade så kul så kul! endorfiner sprutar ur öronen, inatt kommer jag sova som en liten prinsessa! snart helg också iiiiiiiiiiiiiiiih!
 
men först ska vi inte missa TORSDAG 14:e 17:30 på bästa gymmet med bästa instruktörerna såklart! ♥
 
 
 
 

det är inte alltid jag har glasögon!

men när jag väl har det regnar det ute. och jag måste cykla! hur gör ni som är vana? man ser ju inget?
och när jag väl har dom utanför dörren så inser jag att jag visst att det var dags att byta glas för ett bra tag sen :) 
iaf. så. hösten, tack, det är bra nu. iskallt och inga löv kvar, det är dags! för att låta det bli ljusare, mysigare, mer stämningsfullt. det är dags för snö så man kan lufsa istället, lyssna på knarrandet under kängorna, fånga flingor på näsan, åka pulka, kasta snöbollar. och man slipper cykla i regnet.
 
 

got 99 options but failure ain't one!

fram till lunch ungefär. så länge räcker min energi. mår bra när jag vaknar, tänker yes, idag blir det awesome, sen framåt precis innan det är dags för lunch och äta (en av top tre bästa som finns!) så mår jag skit. skit skit skit. känner mig som att jag är konstant bakfull, febrig, känslig i kroppen och känslig i sinnet, grinig, illamående, hjärtat dunkar och huvudet känns som det vill sprängas. ingen smärta längre, det är bara som att allt inuti är för stort och vill ut. känner hunger men ingen aptit så äter mest för att få lite energi. lite är mer när energin är helt slut och jag helst vill lägga mig ned och gråta. matt, snurrig, spänd i huvudet, magknip, tryckande känsla i bröstet. ungefär så. och så har jag mått nu, konstant, vissa dagar bättre, vissa sämre, dag in, dag ut, i två månader. men...
 
tänk vilja jävla underverk jag kommer utföra när jag mår bra igen!! för något jävla om finns inte!! jag ger mig inte!
 
 
 
 
 
 
 
 

två nere, två kvar!

aktivitetet, uppgifter, jobb, kalla det vadsom. träning check, jobb i butiken check! plugga databasmodellering med klasskamraten på Campus 15-18 för till sist möte på gymmet 18:30. söndag var det ja! nu mellis!
 
 
trasig tjej med mål att springa under 6 min/km. gooooodaaaaaaaste kvargen ever! extremt rolig dag på jobb med massa försäljning och kunder, lyckades på något sätt hålla självförtråendet på topp trots allt, så kul!

slänger upp mittenfingret!

 
 
 
 

mördarpass!!

samtidigt som man hatar det och vill gå därifrån efter första låten så totalt älskar man det! efter 30 min är man så slut att man inte vet var man ska ta vägen!! när armarna inte går att få upp längre, när benen vägrar hoppa, när man inte ser något längre för svetten.. och man inser att det är 20 minuter kvar! :D vi kör väl! tack för ett grymt pass åter igen, och för att du pressar oss att ta ut det sista, orka mer än vi tror och inte tillåter oss ge oss! ♥ 
försökt att hitta en video på passet, men finns ingen som gör det rättvist! burpees en helt låt. blandat med tuckjumps. sumosquats med vikt/högaknänspringapåstället/tuckjumps/squatjumps typ 5 varv en helt lång låt. händerna på stepbräda, pushup för att sedan avsluta med ett ben och en arm ut typ hundra gånger, mountainclimers till tusen, alltså det går inte att förklara så bra maglåtar.. ni vet, ni trodde ni var vältränade men det här är galet! bästa. passet. ever! fuck cardio, fuck vikter, GRIT is the shit! PUSS!
 
 
 

you don't make friends with sallad!

inte med räkor eller ägg heller. salt är så gott när man är vrålhungrig. glad mat blir man glad av. rätt kolhydrater (quinoa) gör dig inte fet, det får dig att orka mer mer mer mer mer! ladda om för ett spy/abs'n'ass/grit/köttapass kanske?
 
 

jag ska spendera hela nästa lön på denna sida!

ladies, möt Fifty!

sämre start på dagen kan man få. blev visst klart redan förra veckan men har tydligen missat det.
jag brukar inte engagera mig egentligen, men det är important asså. 
helt ärligt, jag är glad att Charlie Hunnam hoppade av. jag blev besviken när beskedet kom att han skulle spela mr Grey. han är för ljus, ser för snäll och rätt sliskig ut, för bredbyggd och passar mycket bättre i SoA. och hade det blivit Skarsgård eller dendär muppen som spelar Edward i Twilight hade jag gått och hängt mig. 
Jamie Dornam, mina damer, och herrar också för den delen. se och lär. googla, jag orkade inte lägga in fler bilder. en räcker. och kan inte rå för det, men han påminner verkligen om någon.. 
 
 

som en ny människa!

tackar för den. bra jobbat hos bettfysiologen och klart godkänt hos läkaren. "du är som en annan person.." tillbaka och ta mer prover, röntgen väntar också fortfarande, så tar vi det därifrån. tills dess, lugn. andas. fokusera. mera vila.
så himla sprudlande efter två svettiga spinningpass, så roligt och blir så glad av att hålla i det och få er att pressa er! grymt ikväll brudar!! jag är så nöjd! godnatt!
 
 
du får mig att må så bra ♥
 

NORDIC CLUB!

vi ses väl på spinningen ikväll? dubbelpass it is och jag håller 18:45 ;) gonna be legendary! 
och vi ses väl på medlemsfesten på Harry's på lördag? jag missade i våras då jag och Moa hade vår spinningutbildning och jag helt enkelt orkade inte! inte så mycket träning då men mer av andra trevligheter! 
100 kr för er som missat, biljetter köpes i receptionen om det finns några kvar!
 
 

Campus Norrköping!

här gillar jag definitivt att va, ibland önskade man att man gick här med tanke på att många lokaler på Linköpings Universitet inte är i närheten så mysiga. så lugnt och skönt jämt, ljust med utsikt över vattnet överallt, och öppet i industrilokalerna. 
men har inte fått mycket gjort idag haha! iofs, nätshoppat, mer än godkänt hos bettfysiologen och nu mot vårdcentralen. kanske kanske kan få ut något ur dagen ändå ;) 
och bästa väskan, jag använder den som datorväska!!
 
 

perfekt Xtremefitväder!

iskallt och regnigt, lera ända in till trosorna, handskar som går att vrida ur, men man fryser inte ändå! idag var det lika delar hård träning som fotboll/ doppboll med en twist som hette duga! hojta till om ni vill komma och testa på! 
åter till favoritsysselsättning, äta samtidigt som jag ser ännu ett Biggest Loser-avsnitt och lite finläsning innan ögonen går igen av sig självt. imorn, nya tag! dagarna går så otroligt fort och det är jag tacksam för samtidigt som jag gör det bästa av dem. puss!
 
 

80-talet ringde och ville ha tillbaka sina gymskor!

 

måndagsfest!

as always blir det bortprioriterat, skulle ju lyfts fram i lördags när det faktiskt var fest. men man kan aldrig liva upp en måndag, eller någon annan dag heller för den delen, för mycket. go hard! 
 
 
 

sitter i Linköping och drömmer mig bort..

inte riktigt önskar att jag var någon annanstans, eller att det var en annan dag, men tankarna vandrar iväg. idag skriver vi PM om affärsystem, due onsdag förmiddag, riktigt intressant ämne och under en mindre press som gör det lättsamt. kul att få gräva ned sig ordentligt i lite litteratur för en gång skull, kan vara första riktiga gången på Universitetet. och kaffe är alltid gott! 
drömmer tillbaka till helgen. vilken helg. med så mycket betydelsefulla, värdefulla, viktiga, lugnande, ord sagda. som vanligt massa god mat med honom. årets sista Summerparkhiit som kan varit det bästa bästa! svett och lera i ögonen! smörgåstårta och fika med halva släkten. födelsedagsförfest, tårta, leksakspistoler och så mycket skratt men ingen lust som helst med utgång. jobb såklart, ett lika jobbigt hejdå som vanligt som botades med ett egenkomponerat spypass. 
så här sitter jag, trött med träningsvärk men så lycklig. och blir jag bara klar med skrivandet så kan jag ju dra dit sen... :) trevlig måndag på er!
 
 

färgglad fredagsfinfrukost .

fantastisk fresh förmiddag. 
 
 
 

kaxig med stort F!

vaknat hela veckan sån, inne i en riktig roll, ett galet flow. veckan började mindre bra dock..
i måndagskväll fick jag snällt gå hem, trycka medicin och bädda ner mig men sen jäklar.
VG på rapporten i verksamhetsbaserad IT-design och G på dataarkitekturtentan, trots jag varit sjuk en månad. höll pass igen, lika dundrande roligt som vanligt, tack för berömet som kittlar självförtroendet. hållt mig självvalt i Linköping 8-17 hela veckan, nya kurser men nu gör vi rätt från början! massa beröm för styrelsemötesprotokollet in på kaxighetskontot. krossat några riktigt grymma träningspass, 90 minuter spinning, ett blodsmakande Grit-pass med löpintervaller efter, mage/triceps/ben igår, efter kollat fel på schemat när jag ville köra Bodypump, avslutades med en galet Moa-spinningpass. jag trodde jag spelade högt på cykeln ♥
kollar kontot och inser att lönen jag trodde man fick förra veckan inte hade kommit in förrän iförrgår... 
är ni med? ska jag fortsätta? 
mot Campus Norrköping för att försöka lägga beslag på en referensbok innan lektion i Linköping. sen är det fredag, helg, kan inte med ord beskriva hur glad han gör mig, hur mycket det betyder för mig att han beslutar sig för att komma hit och spendera helgen med mig, trots att jag har massa inbokat redan. saudade.