Lisa Roivas Träning

thanks for making me a fighter .

vem klarade alla armhävningarna på nya passet på BP:en idag då ? VA ? med teknikinstruktöten skrikandes i örat ''bra, vad stark du är, grymt!!'' så in i helvete JAG ! så jävla skönt det var ! men fan knät mår inte bra , o dumma hiss ska va avstängd en vecka till minst , trapporna till 4:e våningen är värst.
mat, fiskbullar & pasta passar visst Hanna, jag lovar ! nu är det bara betämma om jag ska åka eller inte åka <3

hurghada

nu drar vi snart , nere på resebyrån o betalade så den 26 november flyger vi till solen , afrika , röda havet . tur att man älskar älskar att bada för det är en skapligt stor pool o egen sandstrand. som vi behöver & förtjänar dethär , kommer bli så bäst . kan inte tro det är sant & kan knappt hålla , mig vill åka nu !
mat efter 60 min spinning om jag SKA ÄTA till Idol. o vafan garvar du åt hagga ? the joke is on you !




Skapligt många vuxenpoäng som gled in där!...

img_5067 (MMS)

Skapligt många vuxenpoäng som gled in där! O den är rosa haha! Nu blir de ladda med köttfärssås o pasta inför stan me Malin & pulsspin!

tack för musiken .

''och nyponbuskar, nyponbuskar
hela vägen nyponbuskar
ser jag när jag blundar
och nånstans där så blev jag
den jag är nu''




avsnittet med Lars Winnerbäck efter Idol, undertiden lite frukost o plock med kläder.
är det någon som känner att jag skriver väldigt mycket om musik ? ni har uppfattat det rätt , det är mitt allra största intresse , det jag brinner för , älskar att studera , analysera & njuta av , får mig alltid att mår bra eller gråta . gåshud när någon tex går vidare eller gör det jag själv drömt om sedan jag var liten , eller bara en stor förebild för mig gör något som imponerar på mig . drömmer om att själv få syssla med det & ge samma sak jag känner till andra.
började spela keyboard , kommer inte ihåg hur gammal jag var , men måste varit kring 10-årsåldern. kom inte så långt o la av rätt snart efter men lärde mig läsa noter o var tonerna sitter o kan än idag läsa av o spela hyfsat bra, tyckte det var roligare o öva hemma än att va på lektionerna. kanske skulle ta upp det igen ?
sjungit sen så länge jag minns, hellre än bra, var ett tag i högstadiet jag uppträdde o var väl tillräckligt bra för kören, sjöng högt när jag var ensam hemma o spelade in migsjälv o både familj o vänner trodde på mig. men sen var det väl någon som sa något elakt, jag fick annat att tänka på o nu är min röst förstörd. att gå till en sångpedagog o få orning på det igen, lycka, för det tror inte jag är omöjligt. hoppet är det sista som lämnar människan..
fick en gitarr en jul för ett par år sedan, syrran lärde sig spela direkt men jag har inte riktigt tagit tag i det. hur svårt kan det vara ? det står iaf överst på min att-göra-lista om man skulle råka få ett tag över.
skriva texter och så har jag aldrig gjort, någon sådär ligger säkert bland alla gamla teckningar, jag är inte så kreativ av mig, men älskar att skriva, så det skulle nog kunna reda sig.. sen att jag kan varenda låttext till förmodligen varje låt som är värd att kunna texten till är en annan dold talang <3
att kunna hantera nervositeten blir nog svårare än allting jag någonsin utmanat migsjälv att göra , även ett senare poblem ...



''bort från regelboken, stöveltrampet,
tegelväggen, la isla bonita
och dom brandgula
stolarna man staplar
på varandra''

lediga onsdagen

det är ofta jag är ledig onsdagar , det tycker jag är bra , för då får man in någon sorts rutin , fast jag drömmer mardrömmar om nätterna .
åh jäklar vad det ska bloggas med en ny app , kul om man kan slita sig från wordfeud !
nu har iaf någon börjat borra , om det är renoveraren i grannlägenheten eller hissmontörerna som ska hålla på i 2 veckor återstår att se, stör inte mig för nu ska jag titta på IDOL !

lose control .

testar lite ny design igen, som ni kanske ser inte färdigt, måste trycka frulle & dra mig till jobbet . blr nog bra när det blir klart !
ska bli härligt o gå ut i höstsolen .

even as a little girl ,

I've been a loner ever since I can remember .
men inte svårt att fördriva tiden. ingen bodypump otagg som jag var, får njuta av morgondagen istället. fixat naglar, plockat med böcker i mitt nya fina skåp, ätit gott o tittat på Idol. behövde verkligen vara ensam.
men nu kan jag inte vänta på att han ska komma från träning o krypa ned i min säng!
även filosoferat för mycket, tänkt o ältat . kommer ingen vart så jag ger upp .
mycket roligare o tänka på allt kul som hänt i helgen o mitt asbra blogginlägg jag tänkte jag skulle skriva i lördags, men orkade inte o sen glömde helt o hållet bort vad det var om, jag tillomed satt o skrattade för migsjälv där på natten men kan inte minnas vad det var !
nu ska jag o tre clementiner ner i säng, 5:e dagen i rad imorn, ''aa, men det är väl ingenting, jobbar jag varje vecka!'' mm testa två dagar i mina skor ska ni nog få se på vem fan som är trött !

Normala pojkvänner kommer hem med en liten...

img_1474 (MMS)

Normala pojkvänner kommer hem med en liten present då o då, kanske en blomma eller gör en överlycklig med ett klädesplagg eller en tidning när man ligger hemma sjuk. Min däremot, kommer hem med ett skåp! Åh vad du är otrolig <3 <3

asti & pizza

andra helgen i rad vinet är på kylning redan när man kommer hem, bästa bästa ! lite hemmalagad pizza på det o sen får vi se vad denna kväll ger , känner mig helt gaaaaaleeeeeen ..

Hockeypremiär ! :) för min del iaf, fast v...

img_3742 (MMS)

Hockeypremiär ! :) för min del iaf, fast vi satt vid Färjestadklacken vann HV rätt överlägset. Grymt kul o trevligt var det iaf :) lite frukost o sen var de dags att lämna Jönköping igen för jobb hela helgen. Men det gör inget för han är bra jävla fin dendär Hampus alltså ..

snart legitimerad sjuksköterska .

ja eller ? känns som det , öppna Apotek kan jag göra hemma iaf .. o kan allt om bandage, omläggning av sår, vad man ska leta efter, hur man gör när det blir sådär osv osv osv så många gånger jag diskuterat med mamma , vårdcentralen & sjukvårdsupplysningen . vad gissar ni på nu ? jo, armen är ej okej alltså , faaaanhelveteeeesjääääävla ja jag tänker svära för jag är så arg o less på att alltid är det nånting !

men en timma på gymmet nyss o lite mat på det nu så kanske det känns bättre , lägga om såret igen nu & sen drar vi till Jönköping o kollar på hockey , coolt ! har dock glömt vilket lag det var jag skulle heja på ... sova kvar o sen köra direkt till jobb imorn !
fick ett glatt besked idag iaf, ett litet plåster på hjärtat mitt iaf .
alltså av någon anledning ser alla bilderna på mig likadana ut.

Drömmen är nära, kommer bli så underbart, ...

img_7972 (MMS)

Drömmen är nära, kommer bli så underbart, hotellet verkar superfint, som jag har längtat! O spinningen förut var guld, made my day! Imorn ännu en ledig äventyrsdag! Men nu är de dags att de börjar plinga innan jag blir tokig!

saker & ting att se fram emot .

en rättegång att hålla tummarna för.
mitt livs första hockeymatch. i jönköping imorgon.
jobba 11:30-21 fem dagar i rad. med bästa Malin , lets make it som förr i tiden !
boka resa !
men just nu , lunchspinning !

Jag gillar mackor ännu mer smörgåstårta!! ...

img_7385 (MMS)

Jag gillar mackor ännu mer smörgåstårta!! Muuummms bra namnsdag på jobbet!

lite lagom oglamouröst .

men förbannat kul faktiskt , stängde kök igår , haha. rätt nöjd faktiskt till oledolyckan brände sig det sista hon gjorde typ . kul o ligga o torka fett samtidigt som denhär låten dundrar ur högtalarna hahaha.
även disskutionen om hur svårt det är att få bort foundadtion efter jag hade det på hela min högra axel av någon anledning var kvällen definitivt bästa :) och här är kvällen definitivt absolut supersämsta ! :(

make a pass at me .

hon som tänkte gå utan kläder till jobbet idag då. ja alltså inte naken utan utan arbetskläderna. som tänkte hinna handla lite , men det var bara att vända o nu hinner jag bara till bussen. jag som hade all tid i världen, webtv är döden! working girl 16-01 hej.

colombiana .

biomys i mörkret, kylan & regnet igår . inget man sett förut men tyckte den var riktigt bra :) trots tre mongon på raden bakom var det lite lite bättre än syrrans match tidigare igår ! grymt spelat, men det var lite dåligt väder ;)

söndagssovmorgon .

myyys , ska fixa frukost innan nr 2 vaknar. drömmer mystiska drömmar fortfarande, om läskig snowboardåkning & andras barn så ligger jag kvar får jag bara huvudvärk. somnade percis efter 'the game plan' igår så är väl okej ändå va. men det regnar ute ..

Såhär mådde jag imorse när jag vaknade, ef...

img_0040 (MMS)

Såhär mådde jag imorse när jag vaknade, efter en buskväll me Hampus på munken o blå huset haha :) en heldag på stan o en utlandsresa snart bokad är jag redo för en helkväll på soffan me tecknat, tacos o wordfeud! Trevlig helg alla! Imorn blir de promenad & fotboll!

shoppingcravings .

men hinner ju absolut inte detta nu , blir hämtad om 40 o så duscha äta makea ! 8-17 hoppas på o må bättre idag när jag går hem så man får något gjort efter o sen ledig helg ! ge mig ! vi ska boka resa !!!
hehe o INTE till Motala :)

jag glömde att jag skulle gå upp

tur att jag blev väckt annars hade jag fortfarande legat o gosat själv i min säng. jobb 8-17 med möte , se hur det blir , kan ju bara bli bättre iaf .
ska ta o kamma till mig o sminka mig så jag slipper skrämma någon idag .
till dess , en låt som låter som alla andra , fast den är också bra .

jag skiter i allting

o kör 60 minuter spinning istället , fint ! lite mat på det & jag är redo att klappa ihop !
hmm detta är skriver över en halvtimma sen, ballade ur bland gamla inlägg igen, vad roligt jag skrev förr i tiden, nu förtiden är jag så gammal o trasig o bitter att jag inte minns alla roliga saker som hänt under dagen som jag kan skriva om . alla asgarv osv , alla felsägningar , allt trams . finns det inget sådant i mitt liv längre ? eller passar jag mig för vad jag skriver ? vad händer där då ?
änywhoo jag saknart, saknar dig, saknar oss ! peace !
'' it was never my intention to brag,
and steal him all away from you,
but god does it feel so good ''

På pricken igen eller? Lite scary faktiskt...

img_4678 (MMS)

På pricken igen eller? Lite scary faktiskt.. Hoppas det är så iaf :) för nu har jag ryggskott igen , kämpar på till 17 på jobbet!

det är minusgrader inomhus !

typ fan blåser rakt in , svinkallt när jag vaknade nyss. värmande kopp kaffe & sen dra sig mot jobbet, jag som tänkte cykla. ska nog hoppa det om jag inte vill blåsa bort !
& igår tog illamåendet o huvuvärken över, inte okej. frågan är om jag vågar träna idag eller om jag ska vila.. kanske en promenad efter jobbet, någon som ska med ?

sådärja kör min egen WT-vecka !

ser inte bara ut som en kärring i håret utan nu är det även lite grått (om jag säger att det är mycket värre än vad det är kommer alla tycka jag är assnygg när ni ser mig!) aningen orange o svarta toppar på fingernaglarna. så jävla fett najs ! mår illa o är allmänt uttråkad märks det eller ?
det är dags att börja höra av sig nu, men vafan snart säger det väl SMACK o allt kommer på en gång, som vanligt !
45 minuter spinning igår gjorde min kväll iaf, inte fan var det något annat ! så jävla less på ALLT ! att bli besviken hela jävla tiden .
kunde inte välja vilken jag skulle lyssna på för att bli på bra humör igen så jag tog alla !

jag älskar Idol <3

alltså True Talant & kommande The Voice kan dra någonstans, mitt hjärta tillhör Idol ! visst att det var stört mycket bättre förr, men fortfarande kan jag inte sluta få gåshud, tårar i ögonen och verkligen känna för alla sökande som lyckas. ska bli lika kul som vanligt o följa det i höst. Och så underhållande, alla stållar som söker som man kan skratta åt (förlåt!) o juryns trams ! tillomed Bard har växt med mig nu, shit..
dock är detta inlägg tillägnan en underbar gammal vän, som skickade sms i helt rätt sekund i lördags natt och gjorde mig glad igen ;) så himla glad att jag har dig Hanna ! ska verkligen försöka komma ner i höst !

jag älskar måndagar !

alltså då måndagar i ledig form ! hur skönt är det inte ? är det extra skönt för att man jobbat helg eller bara för att alla andra hatar måndagar då det är back to work som gäller ?
trodde jag skulle få ta mig en löprunda men det verkar regna ute o jag har faktiskt grym träningsvärk i benen så jag kan nog fördriva tiden på annat sätt !
en till egobild . på samma fast olik . jag fastnade i Instagram & Idol innan jobbet i lördags om man säger så !

det har gått 10 år .

minns du vad du gjorde den 11 september 2010 ? det gör jag , kommer aldrig att glömma .
helt vanlig söndag <3 o strax kränga lökringar till 01.

håller drömmen vid liv !

låtsas att det är en rymddräckt ! :)
lördagspasset BP 10:30 är det bästa på hela veckan, underbart o börja med det ! o skönt när man inte orkar lägg tillbaka vikterna efter, då har man kört lagom !
hemmalagad pizza igår kl 23 & en öl & lite finfintsällskap slocknade som en stock ! nu är frukost nr 2 !

det pirrar i min mage .

10 grader ute o strålande sol , underbara höst , så romantiskt . känner mig pigg o fräsh , skönt för jag har varit sååå trööööött, trots att jag glömde bort att jag tänkte gå o klippa mig igår . tar det senare iaf , kom på att jag fortfarande är jäkligt öm i skallen & vill inte skrämma någon stackars frisör med mitt hemska sår .
har varit så duktig hela morgonen , så spännande , alldeles uppspelt :) nu ska jag göra av med lite överskottsenergi . i form av tråkdammsugning . se om jag vågar mig på ett BP pass imorn förmiddag eh ja tack !
tills vidare . jobb 11:30-21 .

Dr Martens till salu !

storlek 37 (UK 4:a) aldrig använda ! sjukt snygga höstkängor , hör av dig står bara i min garderob o samlar damm !

I am titanium .

vilken fantastisk kväll igår på jobbet, kan det inte alltid va så ? :) glada snygga gäster , tre arbetsledare & en bror på stängning, inget gnäll, tjafs eller fusk ! så himla skönt o inte va slut i varenda millimeter av kroppen när man kommer hem ! men det gör ju inget att vara ledig idag iaf.
ta bort stygnen i pannan strax o sen fira med ett besök hos frisören !

Önskar man sig ett halsband får man ett ha...

img_0143 (MMS)

Önskar man sig ett halsband får man ett halsband! :) hihi o andra presenter också såklart! Imorn ska vi fira igen för nu ska det jobbas till 01 !

är det bara jag som tycker lite synd om Oleg ?

inte för jag tror folk garvar åt honom, utan jag tror verkligen man gillar honom på riktigt, som jag gör :) men var det bara jag som tänkte på att han verkade tveka riktigt ordentligt när jury räckte över honom guldbiljetten, som han inte riktigt ville ha den.. ?
o tänk att bli kändis över en natt, fyfan vad jobbigt lixom vilken hets .. o sen the voice live imorn , hehe , vilken lirare ! hoppas hoppas bara han kan leverera när det blir seriöst i fortsättningen av Idol 2011, fatta vad tufft !

för det är ingen vanlig dag !

för det är lilleputts födelsedag hurra hurra hurra ! undra om han blev glad när jag väckte honom kl halv 6 imorse ;)
men livet är inte lika roligt nu, när man inte kan sjunga ''vilka får inte gå in på systemet?" o retas <3 shit vad hände lixom ? nu ska jag iaf äta frukost, hoppade faktiskt tårtan till imorn ! o sen fortsätta med mina viktigheter hemma innan jobb 16-01 !
idag är enda dagen på året jag kommer va såhär fjantifjantigulligullpluttig <3

gjorde ett försök iaf .

men huvudet höll på att sprängas så blev tillbaka till sängen & sov bort ännu en dag/kväll, men men . kan ju hålla tummarna att det blir något jobb denna vecka .. för nu ska jag o opereras på min arm, tjoho, eländet tar inte slut ..
tur har jag iaf som har honom stackarn som inte gör något annat än att tar hand om mig <3

det börjar ta sig .

huvudet läker som tur är , men minnena försvinner inte  .. ?
sov hela torsdagen & fredagen med den värsta huvudvärk jag någonsin haft (o nej mamma jag var inte bakfull!) och illamåendet kom och gick, min första hjärnskakning. orkade mig upp och ut till mamma o pappa för att kolla på fotbollen.
mådde okej när jag vaknade i lördags så vi bestämde oss för att åka småängens camping, fiskade, åt kräftor och hade det verkligen supertrevligt med alla barn o djur o vuxna med för den delen. skön avkoppling. igår orkade jag med en promenad också så tror inte det blir några problem att jobba idag.