Lisa Roivas Träning

sunday at its finest.

 
 

morgonstund med guld i mund.

promenad i solen. mår bra igen, vila och supermiddag på Asken igår med familjen och ett glas rött gjorde susen. fick avboka Summerparkhiit men det tar vi igen nästa vecka. massa plugg och jobb väntar denna härliga söndag.
 
 

ligger fortfarande i sängen..

sova är jag iaf bra på när jag är sjuk. ingen feber, så ska försöka ta mig ned på Heroes Tränings & Hälsomässa i Loius De Geer, nån som ska med? 
 
 

was feeling like a million bucks when suddenly...

grymt rumppass "imorse", innan skoshopping och radiointervju på JB-gymnasiet med Amanda som man saknat. känt mig allmänt hängig, mycket magknipig och ansträngningshuvudvärkig hela veckan, så kände det kom krypandes redan under cykelturen dit. hemska hemska halsontet. grinig som ett litet barn cyklade jag hem och bädda ner mig till pappa kom och hämtade mig. hälsade på syrran på hennes nya jobb där hennes chef trodde jag var lillasyster, spenderade hela kvällen plockandes plommon, ätandes tacos och kollandes på doobido i Lindö med hela familjen. nu är det te och vem vet mest i min ensamhet, förutom ipren och strepsils då. håller tummar för en friskare morgondag (K)
 
 
 
Ica-kassar plockade och det ser inte ut som det är rört ens. säg till om du vill ha plommon!
 
 
 

längtar ihjäl mig.

jag behöver semester so bad. en vecka i backen hade varit guld just nu. men det kommer det med.
fredagmorgon, mot gymmet <3 
 
 

hemtenta var det ja!

i dataartitektur. inlämning kl 12 idag, kan väl säga det går sådär va. försöka red ut det sista, men känner mig mest såhär. skam den som ger sig. 
 
 

mössa och vantar på!

mot le gym för le morgoncardio!
 
 

då var det måndag igen!

 

Söndagsmellis!

Efter sovmorgon, långfrukost o en sväng på stan. Att man kan bli så exalterad över ett gäng karlar som spelar boll, hihi, själv fixar jag mina naglar och längtar till gymmet. Vore najs och ge den enda kroppsdelen som inte gör ont en omgång, magen that is... 





BodyAttack check!

Nu är det dags för lördagspumpen! Svettigt och sjukt trångt och superkul! Hungrig redan! Ser mest fram emot nästa pass RPM och Grit i eftermiddag! 







Då är vi snart där!

Oj vad kul vi ska ha brudar! 


fredagsmys!

kvällslöprunda med kustbevakningen höll på att sluta i Strömmen i mörkret och knott i alla hål typ. men fint var det. vem vet mest och tacos och borde sovit för länge sen, kl ringer 05! 
 
 
 
 
 
 
 
 

fräsch beat !

frääääsch saja! man vill bara hoppa, springa, dansa, studsa, vifta, hoppa mer. höj volymen, det är fredag! 
 

jag verkligen älskar att plugga!

alltså, jag gör verkligen det. bara hela grejen lixom, vill aldrig sluta på Universitetet haha. trots en riktigt meningslös föreläsning och ett underbart Sverige som bjuder på kalasväder när jag ska plugga dataarkitektur och operativssystem på hålet till kl 15 då vi ska räkna ut clock cycle time och CPU och något med minnet. haha hemtenta nästa vecka, jag kan inte se mig själv klara den här kursen, men det ska jag ändå! time to get moving!
 
 

typ bara en dag kvar!

oj vad jag har längtat! LES MILLS SUPERSATURDAY i Globen here we come! ett helt gäng instruktörer från Nordic Club lämnar Norrköping okristligt tidigt på lördag för att kötta pass i ett svep 9-17! uppladdning har pågått hela veckan, massa massa mat men eftersom det är finbesök i stan så har det blivit mycket gym också. tungt. träningsvärken vill jag inte ens prata om för den är så hemsk att jag vill glömma den <3 det blir vila i dagarna två nu så vi kan köra järnet på lördag! men först vill jag ha fredag och ännu en dag med dig. 
 
 
 

once you control your mind, you can conquer your body !

THIS! IS! SPARTAAA! lite så känns det efter ett genomför 300-pass:
 
löpning 1 km
10 armhävningar
10 sit-ups
10 rygglyft
10 utfall på varje ben
10 upphopp
och avsluta med 10 burpees
repetera 5 gånger!
 
resultat: 
 
5 km löpning och sammanlags 300 repetitioner, därav namnet 300. 
 
tid? 34 minuter och 39 sekunder! 
 
 
 
glad och tacksam Erik som fick sig en utmaning! 
 
 
 
 

YOU BETTER WORK B*TCH !

Britney's back b*tch! WORK! det är dags att få ett härligt morgongäng att svettas innan gym och tentaplugg fortsätter!
 
 
ett gammalt Britney-fan som man är, jag är sold! I love it! najs beat och lyssna på texten. den är inte djup men varenda ord är sant. WORK! 

vilken kick det är!

fantastiskt roligt men oj så sugen man blir på att träna själv! idag har det bara pluggats och jobbats ju.helt okej att få sin tvätt tvättad och mat lagad, tack bästa du. just nu vill jag bara veckan ska gå, så det blir check på tenta och lördag! då blir det åka till Estockholmo av...

hur badass är inte den här låten då?

urspårad. 
 

"jag vill inte ha så mycket bacon...!"

"va?! det är ju som att vinna på lotto och säga att du inte vill ha alla pengarna!" hahaha. fick svar på mitt uttalande när det lagades brunch efter summerparkhiiten igår. hahaha tydligen inte okej att äta lite bacon. fotboll på saltängen, grillning, massa film och välbehövd vila och kaloripåfyllning. 
jobb på Accent, Bodypump och backintervaller på löpbandet. 
morgondagens Xtremefitpass är precis planerat, vad kul det är och roligare blir det, vad grejer man kan hitta på alltså! tentavecka på det och jag säger: "bring it on!". nu är det natt. 
 
 

tack snälla Caroline!

dom är perfekta. och tack bästa mamma som kunde byta tid så jag kunde få en tid också. nu sitter jag här och luktar ananas.
utmaning efter utmaning innan man vant sig, bäst jag sitter still med en kopp kaffe och 9gag och njuter av den sista stunden av ensamhet :)
 
 
 
 

andas och njut av vilan.

ofrivillig sovmorgon. hade andra planer men när man sover genom alarmen efter nästan 10 timmar... ja ni förstår.
lättnaden att vakna till ett underbart besked, att jag ens kunnat sova inatt. wow, grattis :)
jag kommer bli bättre på att vila, ialla fall från träningen. jag sover bra men kroppen behöver mer än sömn för att återhämta sig och jag behöver acceptera det och gilla läget. jag vet inte hur jag ska göra, någon får väl binda fast mig. jag kommer börja jobba mer vilket innebär att jag inte kommer hinna träna lika mycket som nu ändå. det blir bra. det kommer bli jättebra. 
andas. 
 
 

TACK SOM FAAAN XTREMEFIT LINKÖPING!

det var nära att jag inte lyckades knäcka er, men tror alla kroknade på slutet där! världsklass på er, ska bli en ära att få träna er! 
ni vet domhär dagarna då det är mycket att göra, ja, det är då allt annat händer också! så skönt att ha tankarna någon annan stans och inte ens kunna fokusera på sin egen nervositet. hoppas allt går bra nu! 
och jag blir alldeles tårögd av stolthet när Xtremefit Norrköping gör det bästa av situationen och kör själva! så stolt över er!!
muntlig redovisning BAM och en rapport som inte blev helt sågad iaf! och imorn är det fredag, "ledig" och så får jag träffa dig igen!! det är som en dröm och LYCKAN ÄR TOTAL JAG TROR JAG AVLIDER! <3 
 
 
 
 

Min plan på hur jag ska överleva resten av dagen!

Först muntlig presentation sen smäller det i Trädgårdsföreningen! Så taggad nu! 

den stora dagen är här!

känns just nu som mitt livs största utmaning väntar! det laddar vi för med lite Xtremefit morgoncamp, bam!
 
 

åter till min nya favoritsyssla.

sova! Idol är omstartat på boxen, bästa programmet, men kommer somna långt innan det är slut. fasen vad snabbt dagarna går, jag blir lite rädd. snart står jag där. men till dess kommer jag göra det bästa av mina dagar, varje dag, varje timme, minut, sekund. och snart är du här. natti natti.
 
 
 
 

Idag kör vi Xtremefit med 10 kg viktväst!



tizkotanzen!

dagens top tre. dagens I-landsproblem, att inte vilja sitta still när man pluggar för musiken är så bra! 
 
 
 
 
sista remixen alltså. <3
 
 

kaloribomb!!

har gått omkring i två dagar, efter hårda morgonträningar, så hungrig att man kan tro att jag inte får någon mat hemma, idag ska jag ialla fall hålla mig mätt till lunch! börjar även uppladdningen nu inför kvällens Xtremefitpass så jag verkligen kan prestera! puss!
 
 

ett kilo kyckling och 90 minuter spinning senare!

jag har då inte ätit ett kilo, däremot lyckades fröken snurr plocka fram hela paketet tidigare idag så var bara att snällt stå och steka det när jag kom hem från Linköping. flög in på Emmas spinningpass som är precis innan mitt eget på tisdagar och körde mest för inspiration och motivation men blev helt slut. fick fyra tuffa tjejer på mitt pass efter sen och nu är jag död. ryggpass och 100 burpees hanns ju med imorse också så säg den del av kroppen som inte gör ont just. kanonbra personalmöte, så himla härliga kollegor jag har och ska bli så kul att jobba i höst med er! men nu, efter mat igen och idol och sorterat all tvätt från helgen så däckar jag nu..................
 
 
 
lovade lägga upp alla låtar från dagens pass med så dom kommer här! tack för ni finns! 
 

tisdag 05:20 !

yepp. you know how it is. väskan packad, proteinshaken blandad, personalmöte på butiken kl 07! :) godmorgon!
 
 
 

veckans morot!




it's all hard work and dedication!

första gången på länge det är mörkt när man ska till gymmet. inte att jag inte tränat morgon, bara evigheter sen gym på morgonen, fått en riktig nytändning efter jobbat där i helgen. nu jävlar kör vi godingar! 
 
 

den enda som tar upp min tankekraft..

.. 24-7, baby, saudade, som en brasse sagt... 
 
 

från det ena jobbet till det andra !!

10:45-14 på väskbutiken och 15-22 på gymmet. sådärja! bästa uppvaknandet på finaste dagen, bara att köra på! imorn är det måndag igen <3
 
 

every time you eat..

... is an opportynity to nourish your body! äter du skit kommer du må som skit! 
efter bästa. träningspasset. ever!! behövs det en lunch i världsklass! 
 
 

lördagsträning ala SummerParkHiit!

den bästa there is! härligt gäng från Xtremefiten blir vi! hoppas nya favoriten monkey-bars är med idag, för idag har jag en taktik som värsta Gladiatorn! 
blev ingen slappisfredag igår inte, storhandlade (note to self, kom på varför jag inte handlar på Ica Maxi längre, dyrt!!) och blev inringd att jobba lite så stängde på gymmet igår! riktigt najs faktiskt! se vad veckans bästa dag bjuder på mer för överraskningar! 
 
 
 
 
 
 
 
 

you snooze, you lose!

fredag! mot Linköping och skriva klart ytterligare en rapport så tar vi helg sen! hoppas så man kan slappa i helgen! hahaha, eller vänta. stundande tenta, gym, summerparkhiit och backträning, handla mat, snygga till hår och naglar, kanke bada och kräftskiva och träffa så många underbara vänner som möjligt. kärlek till livet! 
 
 

då är det dags för mördarpass igen!

kom på 2fit2quit på Nordic Club kl 19:30 ikväll för ett pass med mig. svetten kommer spruta och du kommer definitivt veta att du lever! 40 minuter idag bara så vi kör extra grisigt! ska bli så himla kul! 
vilken grym pluggdag det varit idag, love it, mer om det senare! nu mot Norrköping igen för lite BP innan passet! 
 
 

ASS'N'ABS!

eller abs'n'ass eller ajajajaj mina ben och mage! testa nytt pass idag efter spinningen = tredje passet idag, kbk, kommer sova gott inatt, men först plugga klart! önskar dock jag var på Kalas nu och fick träffa dig igen, men snart helg, yeah!
 
 

hit flyttade kontoret idag!

längst ut på bryggan i gransjönäs. helt ensamma. kanske årets sista dopp. septembersommar.
 
 

äta äta äta ♥

 

kl 05:45 PIP

uppohoppa! dags att träffa morgongänget på höstens första Xtremefit Bootcamp Norrköping. heldag med pluggeliplugg stundar & 45 minuter spinning ikväll! 
 
 
underbart härligt glatt gäng efter förra campens sista backpass! 
 

då var segertåget i rullning igen då!

lerigt i Trädgårdsföreningen och shit vad jobbigt men oj så taggad man blir av Romeos totala knockoutpass! och så mycket inspiration hehehe...
varit i Linköping 8-20:30 idag. pluggat själv till 12, grupparbete till 15 och sjukaste föreläsning/lektionen 15-17. och ja, jag hade med mig mat för hela dagen och satt inte och slappa i skolan i träningskläder. that's how I roll!
och kan säga att nu äntligen är det mat igen! dusch. sova. kl? den ringer 5:45, bootcamp har jag hört! deadline imorn på en uppgift jag inte börjat med, ja ni vet precis hur det är. ny dag, nya möjligheter! 
 
 
 
 

dags för ytterligare ett Xtremefit-bootcamp!

ner och hälsa alla nya och gamla välkomna och köra ett vanligt fystest. se om jag kan krossa lite gamla resultat? 
biobiljetter bokade också, ikväll ska jag se Livet Deluxe!!
 
 
 
 

mössa och vantar tack!

äh fy bubblan så kallt det var att cykla, hösten kom verkligen med september. inte mig emot, blev bara så chockad, isade i hela mig typ. 
tandläkartiden jag hade förstörde hela min dag. missade föreläsning och vår kickoff på grupparbetet. ska sätta mig och plugga ikapp lite nu tänkte jag, men längtar mest efter att träna bara. trots att varje steg smärtar efter benpasset som hanns med i fredags så är det de bästa jag vet. ny bootcamp start, kul med nya ansikten o alla gamla också för den delen. höra allt om racet igår osv. 
och jahopp. varför är jag inte förvånad lixom? visste det skulle bli såhär. jag vet inte om jag fixar det.
iaf, denna riktigt värdelösa dag vägs förhoppningsvis upp med lite bio efter Xtremefiten också. 
 
 

jag är så jävla avundsjuk!!

på alla som fick köra Tough Viking igår! så jäkla häftigt!
varför jag inte körde? jag är inte redo. jag är inte där jag vill vara än. jag är alldeles för rädd fortfarande för att skada mig. därför jag missade en annan deadline som var igår. jag vill jag vill jag vill men är inte redo, varken mentalt eller fysiskt. men nästa år, herreguddåjävlar blir det åka av! 
 
 
 

då var n0lle-p över för denna gången!

tusen miljarder tack till alla som gjort dessa två veckor oförglömliga, faddrar, SM och framför allt de nya ettorna! ligger redan i sängen (medan de andra håller ställningarna i Kårallen o festar till 03!) redo för att börja allvaret igen imorn bitti. kärlek. bara kärlek. 
 
 

igår vann vi lördagsgodiset på träningen!

den mycket ärofyllda avokado-vinsten hade bytts ut mot en vattenmelon som jag och Michaela snabbt lade beslag på på gårdagens Summerparkhiit i Folkparken! träningsvärken i underarmar och lats efter armgången i monkey barsen är brutal, kunde knappt borsta håret! yeeaah! 
iaf, den byttes ut mot årets maskeradfest på Peking MC, spontant är alltid bäst! riktigt lyckad, bra uppstyrt och grymma outfits! lagom sliten ska jag ut på PW och ladda inför implementeringssittningen i Linköping ikväll!
och melonen? aaaaaaaasgod, inget smakar så gott som vinst! 
 
 
jag har sagt att jag älskar maskerad va??