Lisa Roivas Träning

jag överlevde backträningen !

rusher upp för backen vid Strömmen vid Campus med Xtremefitgänget! plus att vi sprang upp för en ännu brantare jordbacke där också :) så stört mör alltså! bästa byxorna dock kan jag lova, så sköna och tror de hjälpte lite. så jäkla kul och göra saker man aldrig trodde man skulle göra och sen klara av dem galant när man trott att man aldrig skulle klara dem! och sen få höra att "vi får nog ta med viktvästen till dig nästa gång" hahaha. vilken kick det är att testa sina gränser, man tjänar lika mycket på det mentalt som fysiskt. inatt kommer jag sova som en liten prinsessa :) 
 
 

Åkabusskvalite!

Solsken o skönlitteratur. Har inte riktigt fastnad, känner inte riktigt detdär alla andra tydligen känner, men ska försöka ta mig genom den iaf :)

DAGENS MOTIVATION !

mums mums mums !

det börjar bli lite tråkigt ;)

att köra bara inför mina spökvänner! snart sitter det, men kommer säkert glömma allt när det väl gäller hihi. överarbeta sure, men får bara höra att det är en bra egenskap. slår ju två flugor i en smäll också, får ju min morgoncardio med :) plus att ju säkrare man är desto mer självförtroende får man, o kan ju hoppas att det lyser igenom iaf! hihi! 
 
 
 

godnattis

today was a freaking great day !

två träningspass, ikväll det bästa, roligaste och jobbigaste Xtremefit-passet hittills (känner att jag kommer säga det varje pass framöver nu!) uppvärmning i slasksnö, mycket lättare att springa på. idiotentävling, chins och rusher på gångbanan, påhejad och pressad till max, aldrig springit så fort tror jag! :D 
klar med programmeringslabbarna. jag är klar! koppla bort ett stressmoment för en liten stund. 
våren är på ingång, inga bakslag nu tack! 
lyxig saffranslax till kvällsmat, riktigt hungrig, och en lång dusch. behöver jag säga att jag redan ligger i sängen och längtar ärligt till imorn? en deadline och backträning..... :)
 

Godis 10 kr !

godare tillochmed! valet är ditt. 

dagens.

på väg hem från Linköping efter programmeringslabb, och jag är så nöjd för jag är klaaaar med dem, det är över. for now. kommer bli vissa kompletteringar, och har på första delen med, men just nu släpper jag det. hem o äta något snabbt sen kör vi med Xtremefit-gänget i Vasaparken kl 18:30, är ni nyfikna tycker jag ni kommer förbi o kollar vad vi styr med!!
 

och jag gör det igen !

förvånar migsjälv med mina matlagningskunskaper :) eller är det jag som inte är så kräsen kanske o äter allt när jag är hungrig haha. kryddstark äggröra med ost, kalkon och en riven morot. kvarg med nötter, kanel och psylliumfrön. bam !
 

today is a good day !

förutom att det var brutal isgata ute, runt strömmen va de lugnt för där var det ordentligt grusat, men norra promenaden var dödens död, redan trötta ben tog slut typ. blir intressant ikväll. träningsvärk från BP igår också, körde gammal koreografi, fint ! härlig start iaf, ljust o "varmt" ute, nu gosa ner sig med programmeringen en stund.
 

regnar det ute ?

har faktiskt ingen lust att gå in o köra cardio på gymmet, nästan sommar ute ju haha. hoppas en inte blir för blöt.
gick igårkväll o körde, kastade runt lite skrot i typ 30 minuter, hann bara 4 axlar/rygg sen blev det bodypump o mina fyra låtar till spinningen. det närmar sig, lördag smäller det ! 
 

what's up with the crazy cravings ?

blev så sjukt sugen på gari bara sådär, finns det något godare eller? skulle kunna vara kimchi iofs, haha! och rökt lax blev jag sugen på också! kan det kanske bli sushi denna vecka, kanske man ska göra något hemma, lite nyttigare? mmmm.. 
 
 
recept här & här

en statusuppdatering .

 
hahaha så trött så tramsig o så jävla ofokuserad. mat it is !

tisdagsskolkar .

av någon anledning är det oftast på tisdagar haha. måndag ska man va taggad lixom, "nu kör vi" men den inser man att man inte blev så utvilad över helgen ändå. så tisdag samlar man nya krafter igen så man orkar resten av veckan, hahaha. nä, men måste programmera ju. körde igenom passen imorse också, åh, vet knappt vad jag håller på med, så nervös :) men fan kroppen känns fräsch ändå, trots galenskapen igår ! let's go tisdag, let's go!
 
 
jag vet att jag tjatar, men absoluta favoritmålet på hela dagen, skulle kunna äta frukost till alla mål, och speciellt efter träning smakar frulle extra bäst! viktigaste oxå! pizzaägg med stek hallumi (nya favoriten!!) fruktasllad och youhurt. 

not a single fuck was given today !

zero. bara målat enda delen av hallen så nu är det bara taket kvar, och en ljusstake. kommit fram till att laptopen även fungerar som benvärmare på en iskall Campusbuss och råggrynsgröt är tusen gånger godare än havregryns. 
 

5 km och 300 reps !

yes, så jävla skönt, 44 minuter och 44 sekunder ! upplägg 1 km löpning, 10 armhävningar, 10 situos, 10 rygglyft, 10 upphopp, 10 utfall på varje ben, 10 burpees och repetera 5 gånger :D jag är grymt nöjd, sådär skönt slutkörd och ser fram emot förbättring till nästa gång, för jag känner att jag kan bättre! däremot kommer inte knät va glad på mig imorn MEN VEM FAN BRYR SIG NÄR MAN KAN KÖRA 300?! veckans träning skapligt kickstartad!!
 

tre sjuka remixes !

går åt en måndag, en dag som idag som idag, för att man ska orka. höj volymen och njut. 
 
 
 
 
 

dat ass !

kan lixom inte släppa hur bra Inna är, och måste erkänna att jag verkligen fastnade för hennes baddräck att jag letade reda på den på nätet. skulle jag inte gjort. för det första är den slutsåld. för det andra kostar den 2900 :D 
lätt värt det haha. nu hoppas vi att någon lågpriskedje inser dess fantastiskhet och gör en skysst ripoff. hej.
 

längtar till X-tremefitträningen ikväll !

ingen motivation till något idag, vill bara träna haha. gillar inte vilohelg.
aldrig varit så omotiverad till skolan innan då. vill bara sätta igång med målningen, denna gång kanske det är bästa sättet! 
blir najs ikväll sen iaf, lite varmare och mjukare i backen. dock rädd för 300 som vi ska köra denna vecka. 300..... är precis lika hårt o jobbigt som det låter tror jag!
 
 
 

här kan man definitivt vakna .

men man vill ju inte riktigt gå upp..
 

jag dör trötthetsdöden !

hahahahahaha. finns ingen bättre än du <3 varit så trött hela dagen så nu film på datorn & slockna i sängen, imorn är det ny dag, ny vecka, nya starkare krafttag, hårdare träningspass, mer fokus på plugg & framför allt större leenden och godare mat ! 

börjar lacka ur på riktigt.

förbannad. för det är lättare än att vara ledsen. helt galet arg. du är bara för pinsam lixom. och att du inte ens anser att jag värd ett endaste litet ord av förklaring gör mig ännu mer förbannad. och vad är det för jävla fel på annat allmänt folk? haha orka hitta på hela sitt jävla liv och tro någonting som är så långt från sanningen man kan komma, stackars människa? jaja, sa ju i veckan att jag ville ha drama i mitt rätt tråkiga liv just nu, men det var inte riktigt dethär jag menade ! arg idag, imorn är det yesterday !
 
 
 

jag & löpning

haha mitt i prick !
nej men helt ärligt, känner väl att promenader är rätt "meningslösa" och tidskrävande, kör ju på crosstrainern nu istället, men hade ju mer gärna springit också. jag tycker det är riktigt kul, och lagom jobbigt, kan va stenhårt också, och min kropp säger ifrån. knät pajar nästan direkt, det är så jävla sorgligt alltså, för det är sån bra träningsform. kanske en dag... ni som kan, njut, va tacksamma och ta vara på varje möjlighet, jag är avundsjuk :)
 

iskall promenad till Kvarnberget !

lite rörelse i kroppen o dagsljus går alltid åt. följde Natta och skulle gå hem oxå, men blåste så man frös ända in i märgen, fortfarande iskall trots jag tog spårvagnen hem. ont har jag oxå, foten o knät värker från allt dansade igår, men det var det värt. träningsvärken i baksida lår och rumpa ska vi inte tala om, kan knappt gå asså, kärlek !
ta tag i plugget var det ja... 
 

årets sommarplåga !

kommer den redan i Januari tro? fantastisk är den, går på repeat här hemma, man blir glad, bubblig o sommarlycklig så det räcker och blir över. och superjävlaassnygg är hon dendär Inna, men det har jag sagt innan, haha ! vill ni se mer, ett tips, kolla in videon till Inndia som jag postat förr, tröttnar aldrig !
 
 
älskar att den låter percis som Pitbulls- Everybody fucks, och att den handlar om samma typ :)

söndagsfrukost .

godmorgon lixom :) blev sent igår, tihi, och trots att man var nykter, självklart, så känner man sig sådär trött. trodde inte jag skulle palla Hugo en lönelördag nykter, men inga problem alls, tvärt om hade jag skitkul ! därför hade jag aldrig tänkt det skulle bli så sent att man sov bort hela söndagen ändå! men på ett halvt glas merlot på Pappa Grappa o ett halv glas moët hos empa för att fira hennes körkort kan jag nog hålla mig ett par veckor till :) 
 
 
egengjort "yoghurt" på kvarg, funlight, hallon & avokado, ägg & kaffe <3 <3 godmorgon!

new in !

få lite ordning hemma kanske, det är dags :) diverse finfina saker hittade jag iaf, så nu lite pyssel innan vi laddar för en skaplig helkväll ! först middag för min älskade mamma som fyller år idag, på Pappa Grappa & sen vidare till Empa, och förköp fixat så vi ses väl på Hugo? 

bang bang lördag !

låt of the day, man kan inget annat än bli glad, öka takten och vilja festa ! ikväll ikväll ikväll firar vi Empa som klarade sin uppkörning igår, tjohoo !
 

frukost som en chef !

blev alldeles för mycket, kommer va mätt till nästa vecka >_< mest misslyckade omeletten blev till äggröra, men det är väl samma sak eller? tonfisk, lök, paprika, ost. nu powerpromenad till Lindö för att låna bilen, o handla!!
 

den berömda tröskeln

eller det finns lixom flera, men nu går det åt rätt håll igen, på alla sätt. inte alls lika trött o sliten längre, kroppen känns fräsch trots träningsvärk och allting bara funkar precis som det ska :) jag tror jag är över.
anledningen till att jag vill vila i helgen är för att ge 1000% nästa vecka på X-tremefiten, vilket jag inte känt att jag kunnat göra när musklerna varit så trötta som dom varit. plus att min lilla hjärna behöver all sömn den kan få, och ibland är det minst lika viktigt som träningen, som tyvärr är den som lida. men promenader kommer det bli, det lovar jag.  
halvvägs. tredje veckan med X-tremefit, tre veckor kvar!! jag gillar det jag fått hittills. fjärde veckan för mig egen del, kommer bli minst sju sammanlagd då alltså. och har man kört så länge kan man lika gärna fortsätta, eller? :P
 

fredag mitt i prick !

ligger här i sängen och benen dunkar, värker och känns varma och hårda under täcket haha. 
perfektare fredag får man leta efter, godkänd på dugga, lägenheten nystädad, benpass & lite genomkörning av låtarna på cykeln, tacos med Natta och Gladiatorerna. BAM! imorn ännu en fullbokad lördag, och jag tänker ta en vilohelg från träning, på riktigt denna gång, promenader får fylla mitt träningsbehov denna helg! 
 
 
och det är det, kan jag lova !
 
 

härliga härliga fredag !

äntligen är du här. cxworx imorse o körde igenom ett pass, tihi. jävlar vad träningvärk jag hade i magen som jag inte visste om, men det var ju rätt givet efter denna vecka med X-tremefit !
ett par timmar i linköping, en sväng på stan & nu kaffe. som jag längtat. 
 
 
 

gissa vad jag ska göra nu ?

 
sova så jävla gott .

it' perfectly okey to want to quit ,

AS LONG AS YOU DON'T DO IT !
skulle till gymmet för att köra lite i salarna, men var så trött så gjorde det mentalt hemma istället. får bli att packa väskan o dra direkt från Linköping till X-tremefiten, hade ju tänkt o köra imorse istället, men nu får jag belöna mig ute i snön istället :P
plugga till dugga kl 13, eller göra annat... behöver handla mat.... hmmm... :)
 
 
 

train . eat . sleep . repeat .

och så koda koda koda koda koda mellan det där nånstans. betala räkningar och städa diskmaskin som visst inte ville diska rent längre har också hunnits med. glamoröst värre idag, mitt liv, jo men visst!
 

med näsan ner i snön ...

... när vi gör rygglyft, armhävningar, burpees, kryphopp, det påminner om barndomen, när man byggde igloos o va ute i snön hela hela tiden. underbart ! bästa träningspasset med X-tremefit hittills, kände mig så pigg trots att knät gör ont, träningsvärken gör sig påmind och det var -10 grader, så himla underbart !! inte för varmt eller kallt klädd, så kunde verkligen ta ut mig idag! yes!!
 

Det brast.

Så förvirrad . Men kopplar ett nytt, bättre grepp o kämpar vidare! Imorn heldag i Linköping! Goodnight!

man tager vad man haver !

dagarna innan studiebidrag/ lön januari är tuffa för många. jag är bara lat. men det jag hade hemma resulterade i green beans från frysen, nån gammal marinad chili/vitlök fick smaksätta kotletter som också fanns i frysen. sötpotatismos med fetaost o så var det klarrtt sen! masterchef, here I come. ja, det var sjukt gott. kanske inte kan inspirera alla till att träna, men kanske till att äta hälsosammare? nu aktiv "vila" i form av BP kanske, eller en stund på crossen. innan hämta ut paket, apoteket, o kanske en solarieö. livet i 210km/h som vanligt. 

längtar efter värme . solsken . sandstränder .

eller egentligen bara komma bort en stund, göra något annat, något riktigt roligt . bara slappa .
 

lunchpromenad !

aktiv vila och solsken tänkte jag, lycka, men helvete vad kallt!! perfekt klädd men mitt ansikte är förfruset till max. nu är till och med jag trött på kylan och längtar ihjäl mig efter vår men framförallt sommaren!! 

nu får det bära eller brista !

DENNA SIDA VAKNADE JAG PÅ IDAG !

 
ååååääääähhhhrrrgrrggggggghhhh. äh. tisdag, nu kör vi !
 

fuck måndag !

lovar den blir bättre med denna partydänga! så mycket bra musik på senaste spellistan nu, skönt att träna då! 
 

som en liten tjej på julafton.

hahahahaha. tung. 

ugnsbakat !

så jäkla smidigt att bara ställa in i ugnen o vänta, eller göra massa annat som jag, och så är det klarrrtt sen! och gott blir det med, lax är alltid godast i ugn och man slipper stektlaxstanken som tenderar att stanna i ett par dagar! och ja, jag tycker man kan ugnsbaka allt, sötpotatis & paprika smakar typ godis ju!
 

Utan surf i mobilen,

försmäktar jag i Linköping! Haha, kunde inte ens kolla schemat vart jag skulle va imorse, som tur va mötte jag en klasskompis för självklart var vi i en annan sal än vi brukar! Nu surfar en på wifi haha kan bli en upplevelse dethär. Eller om det är värt 29 spänn för mer mobilsurf :) Dragit igång processprojektet med, känns mindre nervöst nu så det är skönt! Mindre skönt är träningsvärken, förlåt att jag tjatar, men kommer dö på X-fiten ikväll... Men vad är det dom säger? ;)

jammies .

gillar hon paljetter eller? :) fantastiskt film, ikväll bestämde vi att vi ska sjunga i kör haha.
se om jag tar mig ur sängen imorn, aldrig haft sån träningsvärk typ. aj. mina. ben. 
men ännu en dag till ändo. ännu en dag närmare min dröm. 
 

Les miserables!

Den kommer va så bra! O lite snacks på det ;)

min motivation !!

idag behövde jag det känner jag. då var det äntligen beställt! så sjukt snyggt o så snygg jag ska bli! in på vecka tre på X-tremefit imorn, men först lite film hos Natta !
 
 

carry on, carry on, CARRY ON !

 
when you're lost and alone... 
 

gone crazy green .

ingen motivation på gymmet idag, men sen kliver man in i spinningsalen och inget kan få en på så bra humör :) getting high på gymmet typ, endorfiner <3 iskall promenad innan och självklart finns det inte ett träningsplagg att köpa på stan, surt då jag verkligen behöver nytt, allt börjar bli utslitet satan. och för stort... 
 

skapligt heltidsjobb .

skönt o inte behöva tvätta så ofta, men när man väl gör det. ja halva förmiddagen. men har iaf kommit fram till hur jag ska lägga upp dagens träning och det är ju inte fy skam. solskenspromenad & kanske en lite shopping innan. #goodlife

vad gör man söndagmorgon ?

sovmorgon, kaffe, vem vet mest på boxen. igår tacos & P3 GULD-galan med fina vänner . 
helgen kunde väl ha blivit bättre men fick träffa min underbara syster & mamma o pappa igår oxå iaf .
det känns okej, jag kommer vara okej, det kanske kommer. keep calm & carry on. 
 

Kräftskiva!

Givet!

tog 50 kg i benböj idag !

shut the fuck up and squat lixom! kanske inte låter mycket, men tänk på hur mycket jag väger! nästa vecka tar jag min kroppsvikt heja! körde lite i spinningsalen efter passet, så jävla kul det ska bli!! nu kyckling! maten smakar aldrig så bra som efter ett stört pass. kommer inte kunna gå imorn dock, min. röv. gör. så. ont. :)

dagens lördagspepp !

tre riktigt bra låtar att börja lördagen med, gärna på gymmet ! det ska jag iaf, men hade ni trott något annat?
 
 

det var den fredagen !

tack för den !
 

new in !

leolike. 

här kan man va !

halva dagen på bibblan och jag KLARADE PROGRAMMERINGSHELVETET! tror jag börjar kunna dethär. bara kommentera koden och skicka in, skapligt skön helg det blir då när jag ligger enligt planen!
lite morgonträning innan och så var jag en tur på Barberar'n, så skönt o klippa bort de slitna topparna, fräscht. 
lunch på Brödernas förtjänade jag också tydligen och en sväng på stan haha. livet som student är tydligen hårt!
fredag fredag fredag fredag!

hjärtat hoppar över ett slag .

vill ha vill ha vill ha !

VILL HA ! NU ! nedsatta också, man kanske ska... programmering var det ja...
 

laddar för en tung dag !

ben. ben ben ben. är det bästa dagen på hela veckan? fyllt på med massa energi hinner ju inte köra Xtremefit idag då förbannade östgötatrafiken tycker det är bra att bussen går 17:30 istället för 17:10 som innan! finns så mycket mer att klaga på, men det är ju gratis så vafan ka man säga. 
lång dag i Linköping 10-17 så sitter ännu en gång på bussen dit. men hann träna lite imorse iaf :) glad tjej! 
det blev helt plötsligt väldigt påtagligt att jag är ännu ett steg, ännu en dag närmare mig dröm :)
 

när ingenting tycks få en på bra humör !

då går man och "leker" i snön med Xtremefit i 1,5 timmar och blir glad igen! men nu sova, sängen kallar... 
 

give me something tonight, give me something before I'll die .

 
det bara fladdrar till i magen, bubblar av lycka .
 

vi får verkligen hoppas att det är så .

fick nästan jobba lite idag, synd, hade jag gärna gjort. hemma o plugga istället innan Linköping kl 13. ingen träning, laddar för att va fräsch i benen ikväll på Xtremefiten, lär gå åt i typ en meter snö <3
 
'
 
jag gav inte upp förra året, jag slutade aldrig, varför ska jag ge upp nu ? 

keep calm

& just sleep. biggest loser australia vaggar mig till sömns, alldeles för sent. natti natti. 

mina nya bästa vänner !

jag älskar er, jag har saknat er. varför har jag inte kört med fria vikter sen jag började köra själv? idioti. 
fick bodypump-cravings också så va tvungen att köra ett pass. är det för att jag vilat jag var så stark eller kan en vecka redan gett såna sjuka reslutat? HOPPAS DET DÅ! 
men blev inte på bättre humör. ledsen & besviken idag, men så är det med livet. imorn är en ny dag och den ska bli awesome! 
 

skriiiiilleeeeeex !

och ASAP, så galet bra jag vet inte vart jag ska ta vägen! vad har inte denhär låten så säg! 
 

this is how much I love snow !

haha. undra om jag fortfarande gör det i eftermiddag när jag blir ståendes på motorvägen påväg från Linkan.
gamla bilder, enda från Voxenkollen i Oslo, andra från när det snöade så mycket senast, påväg hem från den legendariska efterfesten efter klassfesten den 28:e december! wiiiiiiiiiiiiiiieeeeee hörde jag snowboard? :)
 
 
 
 
 

fyll på med ny energi !

hela dagen är beroende av frukosten, iaf min :) kvarg blandat me yoghurt, bananbröd med mozarella & skinka. nu mot Linköping i snöstormen för dubbel föreläsning i IT och Processer. 

the sweat. the time. the devotion.

IT PAYS OF ! godmorgon, nu är det morgoncardio, ska spinnas 45 minuter. och studeras noga noga noga!

mör tjej säger godnatt!

ni är underbara! "du är så himla duktig som kommit på vad du vill läsa", "fin kropp du har kämpat dig till" är bara exempel på vad jag fått höra idag av ni fantastiska människor som om möjligt får mig på ännu bättre humör <3 godnattpuss till alla, imorn är det tidig morgon igen!

Xtremefit Norrköping

lovade ett inlägg om vad vi gör på Xtremefit :) vi är denna gång en grupp på typ 15 pers och passet är 1 timma och 15 minuter långt, löpning, armhävningar, situps, upphop, planka och jägarvila på uppvärmningen och sedan kör vi lite blandet, gående utfall, burpees, armhävningar i par och så vidare. jobbar hela tiden med egen kroppsvikt, snabbt tempo och iaf jag har hög plus hela tiden. är man rätt klädd fryser man inte! det bästa är att varje pass kan man bränna mellan 800-1000 kalorier, den ni! så är ni trött på att vara inlåsta på gymmet och verkligen vill testa på en annorlunda träningsform så gå in på
http://xtremefit.se/ för att läsa om de olika campen eller gilla på FB och läs mer där http://www.facebook.com/XtremefitNorrkoping .
jag känner mig redan starkare, bättre flås och förändringar i kroppen och då har jag kört en vecka!
 
 
 

favoritkvällsmat !

potatismos, barnsligt gott och barnsligt förtjust. förtjänat det skapligt efter ett Xtremefit pass tidigare ikväll. ungsbakad torsk och grymt mycket med grönsaker och vatten såklart!
var så sjukt otaggad, på dåligt humör och arg på migsjälv för jag var det! stel, trött i kroppen o insåg att jag nog både druckit och ätit dåligt idag. men så fort vi kom igång, svetten börjar rinna trots -5 grader så kör man bara! snö överallt och det är galet kul och så skönt när man är klar! kommer ett till inlägg snart om vad vi gör, var ni kan läsa mer osv!
 

<3 <3 <3

m

baking bananabread !

tänkte det skulle bli klart till kaffet, tänkte fel haha. men det står i ugnen medan jag pluggar, kalas. hittade ett recept här  på PT-Fias blogg som jag var tvungen att testa. perfekt att pyssla med lite fort när man behöver paus, kan ju inte tvätta jämt! 
och i bakgrunden står den näst bäst julklappen i år! ny stekpanna som jag önskade mig, behöver ingenting i när man steker, ingenting fastnar och så är den vit! det är ännu roligare att laga mat nu! 
 

Johan Falk !

 
de två sista filmerna sågs igår, meningen var att bara de Barninfiltratören för alla snackar så bra om den, men slutet var så jävla spännande att Kodnamn Lisa blev tvunget att anförskaffas o ses direkt, så blev lite sent igår! så sjukt bra filmer! jag har aldrig riktigt gillat Jacob Eklund som Falk, tycker inte riktigt han passar och filmerna känts lite mer B än riktigt bra filmer, men det här är bra kvalite, sjukt bra story och grym action! tips på två riktigt bra filmer alltså! trailer till Barninfiltratören, hittade ingen till Kodnamn Lisa tyvärr. men någon som vet om det kommer fler efter den? hoppas det, känns inte som att det kan va sista :D
 
 

mysmorgon .

godmorgon typ. så slut, vaknade för ett tag sen men ligger efter frukost i sängen igen, så skönt. kroppen värker och vill bara gosa ner mig ännu längre ner. men måste väl plugga lite idag. jag har bara ett ord. wow...
 

jag lös tydligen upp hela dansgolvet igår

med mitt halsband. eller är det något annat som får mig att skina som en sol? :)
när man inte tror att saker o ting kan bli bättre. då blir dom det! tillförfrågad om en jättespännande grej idag, håller alla tummar nu! och bloggen växer dag för dag!
armar/rygg svintungt o 60 minuter svettig spinning på det, fullt pass med stans snyggaste brudar! lycka. 
 
 
 

en helt vanlig söndag :)

programmerar med fötterna på soffbordet, kvalite. slå ihjäl en timma innan spinning med lite plugg är inte fel. gillar mitt nya liv då :)
 

brunch

scrambled eggs och a-fil. och en himla massa kaffe <3

Nykter utgång är det nya svarta!

Riktigt trevligt faktiskt fast det blir lite väl närgånget när man är nykter o stel o svensk. Kul att bara dansa o inte härja runt! Men jag måste va roligast eftersom jag har lika kul nykter o ni måste va dyngade. Jag vet iaf att jag är så glad glad glad att jag skulle kunna explodera. Ge mig söndag snabbare :) godnatt!

dagsform .

som sagt, inte mycket skillnad från för ett år sen. men så mycket annat är så mycket bättre.
för mycket förändringar på en gång förra året tog den mesta energin, men som dethär året startat så kommer det bli bäst! och ikväll är det fest haha! men inte sabba något med vin o cigg utan snällt hålla sig. kanske ses på hugo ändå :)
 

första passet med nya upplägget !

och det var fantastiskt!! OUT OF MY FUCKING COMFORTZONE, börjat träna ute och lyft riktigt jävla astungt skrot på gymmet! förra året gjorde jag det genom att börja köra pass!
efter ha gymmat typ på samma sätt i snart 10 år kan det ju va dags för en förändring, om man kanske vill se en förändring oxå! så nu kör jag svintungt, så jag orkar 4-6 reps gånger 3 set ett tag så får vi se :) och intervaller efter, idag blev det lite hafsigt på den gamla crosstrainern där man inte använder armarna men desto mer ben, eftersom jag körde bröst, axlar innan. hafsigt för jag va så slut! 
det var grymt iaf, sån kick och tror jag kommer va bra mör imorn, hoppas jag kan kramas bara!
 
 
 

bästa dagen på hela veckan !

jag älskar lördagar. sovmorgon. riktigt ordentlig frukost i lugn och ro. lördagsträning. och alla förväntningar inför kvällen :) nu ska jag dra en pwo o chilla ett par minuter innan jag beger mig till gymmet. leta träningskläder kanske? någon som har något bra tips på affär/hemsida får gärna säga till!
 
 
 

får ett beroende till ett annat !

drottningen av hiphop is back !

EVE and she's baaaaaaad! minaj släng dig i väggen! Eve med de legendariska citaten i texterna ! bam. nu Gladiatorerna !!
 
 
now I’m back
forget about them other chicks
man, you won’t miss ‘em

medlemsfest med Nordic Club :)

på Harrys. varje medlem får ta med plus en, mat och en dryck ingår, kom o köp på gymmet! 
 

känslan som uppstår när brandlarmet går...

... när man impregnerar skorna, PANIK! och inte fan når jag upp heller när jag har så högt till tak haha. men det la av. vädra lite kanske...!

vilodag är för töntar !

haha tydligen! trodde jag inte skulle träna idag för jag har jobbat 8-14 typ men fick ställa upp på lunchen för paset skulle bli av! funktionell träning 30 minuter, inte så svettigt som jag hoppats på men kändes bra i musklerna! solat, handlat fredagsmat, KÖTT o nu blir det korrekturläsa och lämna in PM o städa innan fredagen välkomnas med öppna armar! och sjukt stora muskler kommer jag få, sovit 9 timmar inatt. det är mitt nyta mål från och med nästa vecka, minst minst minst 8 timmar sömn varje natt, det går åt för resultat lika mycket som träning och mat! se hur det går då, med tanke på att jag inte är så bra på att sova...
 

förbannat fin dag idag !

avlider i sängen, längesen jag var såhär slut i kroppen! men kallt ute i snön idag och musklerna stejkade i början, men kom igång sen ändå! imorn välkomnar vi träningsvärk i mage o triceps tror jag!
idag har jag checkat av:
mindfulness-spinning kl 6, soft pass där man fick trampa till tusen.
skrivit klart PM, ska bara korrekturläsas en gång till så skickar jag in imorn.
lämnade även in management-boken som var rätt så försenad och slapp 200 kr i avgift, det gillar vi stenhårt! 
kommit loss i programmeringen, fan jag kan ju det där! kommer gå alladeles utmärkt!
lärt mig plugga på bussen också, så jävla skönt att få två timmar till effektiv arbetstid! 
fixat guldglitteriglitter på naglarna och brun-utan-solat den korta stund jag fick fri idag!
tränat xtremefitness bootcamp i snöyra och tre minusgrader, snart betat av alla väder haha!
och imorn blir det kanske kanske jobb på bästa Nordic Club! och det är fredag och fri från föreläsningar!
jajamän jag är nöööööööööjd. nu sätter vi på boxen o kollar lyxfällan till jag somnar!
 

tandådalen .

jag vill också vara där nu . igen . om det ändå ska snöa här igen så kan man lika gärna vara där . snowboard . afterski . god mat och fantastiskt sällskap.
men nej. själv går enda redan till Linköping för lite programmering igen :)
 

oh you young wild boy, you'll be the death of me .

spinning kl 06:00

"alltså på mitt gym har dom spinning kl 6 på morgonen, vilka galningar går på det passet lixom?

jo, jag ! passar på när jag kan lixom ! godmorgon !
 
 

det kommer bli sex smärtsamma veckor!

varning för naket för alla känsliga läsare. 
AJ. AJ. AJ. AJ! jag vet inte vad som gör mest ont, och hur mina stackars ben ska överleva! helt jävla galet fint! se om jag tar mig ur sängen imorn bitti för lite morgoncardio, för nu kommer jag däcka fortare än jag hinner skriva typ. godnatt!! 
 
just keep calm and squat. eller utfall i snö och liiiite uppförsbacke på vägen tillbaka, yeah!
skinny girls may look good with their clothes on. fit girls look good even with their clothes off!
 
 

har längtat efter att träna hela dagen !!

men 1 grad och regn gör mig lite tveksam. 18:30 drar första bootcamp-passet igång, nu kör vi 6 veckor !
TRAIN INSANE OR REMAIN THE SAME ! japp, det är jag längt upp i mitten !
 

Mot Linköping igen då!

Nästan längtat! Programmeringslab. Frågan är om man ska försöka plugga baklänges på bussen, eller sova?

so just grab me by the neck and don't you ever let go .

 

snälla snälla 2013 .

det som börjar på bästa möjliga sätt :) kan bli svårt att toppa. detta kommer bli bästa året någonsin. det känns i magen. 
 

Gladaste tjejen just nu

Säger godnatt. Godnatt godnatt godnatt :)

längtar .

stay .
 

godaste frukten !

alla gånger ! cravat sen det kom upp på tal härromdagen och ja, dämpar sötsugen kanonbra !
 
 
 

det tar sig !

idag kommer jag iaf någonstans, skriva skriva skriva är jag bra på, den stora frågan är ju om det blir bra ! 
trodde idag skulle bli som igår, jag har verkligen mina tankar någon helt annan stans. börjar det nya året på bästa möjliga sätt men med så mycket nytt att det "tråkigast" blir så bortprioriterat. i min lilla snurriga hjärna ryms det inte så många tankar! och så trött är jag, för sova kan jag ju inte heller göra när det är såhär >_< men kan inte påstå att det inte är något annat än underbart, precis allt jag önskar mig just nu! laga lite soppa till lunch kanske, mums!
 

dags för morgonspinning igen!

som ni märkt har jag ökat min morgoncardio. vi får väl se vad som händer :)
btw, biggest loser US är tillbaka med en ny säsong, I love it, och den sjuka sjuka människan Jillian Michals är med, hårdare än någonsin, loves it! bam, nu kör vi!
har ett nytt mål från nästa vecka, också mer om det sen. så sjukt snygga armar!
 

DÅ VAR VI IGÅNG !

första passet avklarat ! ren jävla lycka ! så skönt att träna ute, frös inte alls, lite blöt, mycket smutsig och väldigt väldigt väldigt mör efter fystest. tyckte nog jag klarade mig riktigt bra... har inte tagit ett löpsteg sen maj 2012 och sprang 2 km på 11.23, fett nöjd. behöver jag säga att det bara beror på tävlingsmänniskan i mig...? nån som nyfiken på andra tider osv får fråga ;) onsdag kör vi igen, på riktigt!! inte ens träningsvärken kan stoppa mig!!
 

wtf händer idag egentligen ?

inte det jag ska göra iaf, haha. jag som bara skulle gå och sola. lite rea kan man inte motså nej. man sparar ju pengar haha! nu får det gärna bli vår tror jag att jag känner. favoritfärgen alla gånger, slajmgrönt! för nervös och uppspelt för att fokusera på något seriöst, snart kör vi !
 

Hemskärm!

Rensat lite, tänk vad man hittar på när man ska göra annat, hihi!

one week down , the rest of my life to go .

en vecka utan snacks, godis, alkohol och andra övriga onödiga kalorier. jag är så nöjd. det kommer bli tufft och jag kommer att trilla dit, men just nu känns det så bra. invägning och mätning klar. denna vecka börjar vi med armyfit och nytt träningsprogram, kan knappt hålla mig!! 
skulle dragit till campus men ska försöka få lite plugg gjort hemma istället. först frukost, jag vet att jag äter mycket och that's me. dagens viktigaste och absolut godaste mål när man vaknar sådär utsvulten som jag gör.

som 15 igen .

hatar känslan av osäkerhet och nervositet och rädsla, samtidigt som det är den bästa känslan i hela världen. haffa guzz sådär mitt i nyårsnatten, när man minst anar det.. This time I'll be braver.
 

ombytta roller på gymmet!

hahaha det roligaste jag sett på länge! take a fucking hint! tack Natta!
 
 

Förenar nytta med nöje!

Går till gymmet. Tar med management boken o crossar 60 minuter. Hörde jag ambitiösa söndagen?

hur kan man inte gilla Gladiatorerna?

det har ju allt! roliga utmaningar, bra underhållande med arga gladiatorer, barndomsminnen men framför allt snygga vältränade människor haha! 
 

panncakes the right way !

på fiberhusk, inget äckligt mjöl här inte! började dagen med att försova mig, hihi, men hann till spinningen iaf. hem, mat & nu blir de gräva ner sig i böckerna igen innan hockeyn! heja heja! 

don't be mad, it's just the brand new kind of me

städat bort julen !

kände att denna dag var alldeles utmärkt att göra det på! solen strålar och det känns som vår. skönt o ha det gjort så man kan fokusera på plugget sen. nu är det lunch. 

everday is leg day!

ajajaj mina ben och min röv haha! känner mig raka motsatsen haha! så sjukt att jag ändå får höra att jag har världens ben, "större" än grabbarna som jag tycker är enorma haha! för helt ärligt har jag aldrig kört ben ordentligt innan, bara köttat massa kondition, för jag har varit rädd att få ännu större ben. kanske därför jag skadat mig också.. och jag menar grabbar, snälla aldig, aldrig någonsin hoppa över bendagen! haha jag dööööör! 
men. 
att få höra att det är varje bodybuildares dröm, att jag ska vara evigt tacksam för mina gener, att det ser bra ut. kanske nångång i framtiden kommer jag också att gilla mina ben. 
ändå. det är jag och skulle nog inte passa i något annat. sen är det en bra riktlinje också, har du mindre ben än mig är det bara att fortsätta, gå förbi och fortsätt kötta.
 
              
      

pojkarna och kompressionsbyxorna .

okej, vi har hajat nu ! vi har förstått era pikar, tack det är bra så, tillbaka till världsordningen genast! vi har förstått nu, vad ni har fått stå ut med i alla år. så snälla, låt saker och ting va som förr, så vi kan koncentrera oss på träningen igen !! tack !
 

ÄNTLIGEN !

fan varit utan sen den 21:e, första jag gjorde i Sälen var att kröka bort kortet! :S åh va bra, tänker ni: "då har du ju sparat massa pengar eftersom du inte kunnat göra av med några!" mm eller inte?! julklappscashen kom tacksamt, men hatar kontanter, var tar de vägen lixom? tacka vet jag min fina fina plastkort. nu torsk, sen gym!
 

om jag klarade tentan !!

projektledningstentan som skrevs innan jul, så grymt skönt ! ännu mer taggad nu att umgås med mina fyra nya bästa vänner resten av veckan, här ska det skrivas PM igeeeen!
 

some people were born to be lucky ,

and some people were born to be fighters . <3

fit is not a destination , it's a way of life .

 
då sparkar vi igång denna torsdag med 45 minuter spinning och denna dänga! bättre än så blir det inte!
 

Årets bästa dag hittills!

Tänk att något så litet kan göra en så glad... Godnattis!

Nu kör vi!

Sparkar igång allvaret med dubbelpass, bodypump o crossfitness. Laddar upp för Army Fit nästa vecka! Bästa Topformula!

Gott nytt år!

Nu är det krig! Jag rider på en frukt!