Lisa Roivas Träning

nu är det höst

o jag älskar när hösten kommer. inte sådär lite, att det är min favoritårstid, utan galet mycket. med betong på när hösten kommer :) snart är man lika trött på det som vanligt, längtar efter snö, längtar efter sol, längtar efter värme .. osv.. att man aldrig kan vara nöjd.

det är så skönt när man får krypa i lite mer kläder, det är lite kallt i luften & man vill bara vara ute.

vilket vi inte varit denhär helgen <3 hihi. på dop i Svärtinge på lördagen, hem en snabbis & sen bestämde vi oss för att ta det lugnt & bara gå ut o äta. hade varit lättare om inte partygrabbarna rullat in & sen hamnde vi på mc-fest ute i eksund :/ haha, men det var helt ok, seg dag igår bara, men mys.

fixa in lite ny musik på i-phonen, sen ska jag uuuuut & spriiiinga !

fredagmorgon

sov hela dagen igår efter jobbet. o hela natten.

varför är jag så sur ? varför är jag så trött, så grinig ? vet ju att du bara menar väl ..

upp med persiennerna & på med lite musik & tagga för denna fredag. 12-22 :/

where the wild things are

snart kommer babe hem, inte efter träning som planerat, utan kollat på sitt lag spela match. stackarn, får aldrig träna ;) filmmys blir det. o hey, det är lugnt, har sovit 2 timmar nu så den ska jag nog orka med! verkar superdupergullig o fått så bra recencioner. tycker figuren påminner om han i ''neverending story'' en av mina favoritfilmer !



iaf, sovit 2 timmar, inte bra, när jag måste upp 04:30 imorn :D kommer aldrig kunna somna.

har inte gjort ett skit idag. satt en stund i solen & läste, börjat på Liam Norbergs ''insidan'' äntligen. var grymt shoppingsugen, vill shoppa second hand & massa praktiska saker. behöver en almanacka o lite grejjer till köket. men de kommer fler dagar. inte imorn tyvärr, hehe. najs med mer pengar. fika med L & L efter jobbet sen middag hos Kicki :)

fick inte hänga med lilla prinsessan idag, alla var lika sega :) men hoppas o träffa er snart! (hon är verkligen lik Liam <3)

biggest loser Sverige

jag älskar biggest loser, svårt o förklara riktigt varför. kan skriva ett par hårda ord, för att inte göra ngn upprörd gör jag inte det. men jag tycker tränarna är toppen, skulle själv vilja läsa till PT & det är kul för dom som tävlar att dom verkligen går ned i vikt. kommer jag inte ihåg vilken dag det var premiär, men om 2 veckor.

mcdonaldsmysteriet

hur kan det variera så mycket från ena dagen till den andra ? för att det är lov/inte lov. hur kan det variera så mycket från timma till timma? äter verkligen alla lunch/middag samma tid? :S jag skämtar inte, hur soft var det inte igår ? alldeles lagom, så tiden gick fort men man slapp jobba ihjäl sig & man hann städa. gud vad jag saknat höst/vinter. nu känns det inte så tokigt & gå till jobbet. o två hemligheter som tydligen är ute nu, skönt & välkommen tillbaka :)

sen fick jag ett samtal på jobbet, eller jag svarade för jag höll på o bli TOKIG på att det ringde & ringde & ringde & ringde & ringde o tänkte att nu är det ngn som är arg för fel mat. men nej, kl 13 (då kan väl alla räkna ut att det är mest o göra på en resaturang va på hela dagen? eller??) ringer det en person o söker personalansvarig. exakt ''hej, jag söker personalansvarig'' '' jag har ingen här just nu som kan hjälpa dig, men om du återkommer efter kl 14..'' ''kan inte du ta mitt nr & ringa tillbaka istället?'' ''jo, eh, visst, det går oxå bra'' (här får jag lämna min position för att leta papper.....) ''vad var det de gällde?'' ''jo, jag hade sökt jobb här och tänkte jag skulle följa upp'' good luck, have fun säger jag bara! tror ni personen får jobbet? hade ni anställt?

leeeeeeeeeeeeeeeeeeedig idag. ställa om dag till öppning, suck. träna typ.

Helt ok o cykla en mil när vädret ser ut...

img_0641 (MMS)

Helt ok o cykla en mil när vädret ser ut såhär! :) o börja dagen på jobbet me kalasasgarv o personal ala höst :)

MU

har en ny fantastisk kollega på jobbet, en SKÅÅUUNING, sjukt kul har vi åt våra dialekter. roligast är o sätta henne i 1:an i DT:n, hon pratar sjukt fort (kommunicerar effektivt av bara helvete! :D) men ingen hör vad hon säger, hahahha. o vi lär henne all östgötska vi kan ! o kaka för skåningar, det är typ ALLT fikabröd. se hela för ett gott skratt på morgonkviissstten!


ännu en vecka har gått

tiden går så sjukt fort, helt galet. ny vecka, nya tag, men helvetes så trött jag är. säger bara tur att det varit två softa kvällar på Klinga nu lördags, söndag, hade inte pallat till 03 tre dagar i rad & sen upp för att jobb 12-22 idag. undra vilken dag i veckan jag kommer försova mig ... ? :D

var på dop i lördags, Fredriks brorsdotters, o han är gudfar. det var så fint, så mysigt. massa människor som var där för ett nytt liv, i en gammal, liten stenkyrka :) blev riktigt rörd..

har inte varit o träffat lilla prinsessan än, men längtar så, hoppas på imorgon <3

nehepp, ska väl göra något viktigt en stund...

På så dåligt humör. Träningen fick mi...

På så dåligt humör. Träningen fick mig inte på bättre humör som den brukar, trots den gick skitbra me tanke på uppehållet. Skönt o va vältränad i grunden, men betyder bara att jag måste öka! :D ngn som e på jogging/ powerwalk imorn vid 9 typ? Ring! :) Så trött på allt, trött på allt jävla tjat.. Trött trött trött... Tur att jag hat världens finaste pojkvän som får mig att tänka på annat :) o imorn ska vi på dop, ska bli så kul!

så jävla sliten

kom inte upp ur sängen igår, fick inte i min ngt att äta förrän vid 18 o sov hela dagen :/ gick både hem tidigt, åt när jag kom hem, men min kropp gillar inte utekvällar längre. överhuvudtaget. men pizza & gurka o dip o mys med babe fick mig på bättre humör. tills jag somnade typ vid 23 <3

idag blir det jobb 15-01, innan det ska jag ta mig fan till gymmet, ska bli underbart.

com hem

det har varit en händelserik dag. not :) ner på stan en sväng efter lunch, träffade lisen & shoppade lite kläder & dricka :) ikväll ska vi ha kul!

fick en räkning från com hem på 3500 kr, fantastiskt tänkte jag. sa upp TV:n 2 dagar för sent o då tyckte dom jag skulle betala :/ fattade inte riktigt vad dom menade, men den är makulerad iaf. hade varit sjuuuukt seeegt & onödigt o betala den lix...

kräftis på Saliga Munken ikväll, dom bjuder på kräftor. men Maria gillar det inte & Lisen är allergisk så vi ska inte dit :D  hänga här i vita lyan & i trädgården blir finfint. högskolans nollning har börjat oxå, hej mkt folk på stan ikväll !

underbara sensommardag

eller när är det sensommar ? sommaren är inte slut va, bara för semestern är det och höstmodet finns i butik ? jag vill ha mer sommar ! babade ju i skärgården i helgen, underbart i vattnet, trots det luktade prutt.

yeye, rock'n'roll dag idag ! promenad från ljura nu, flyttade bilen för vi inte har ngn boendeparkering o mer böter vill vi inte ha heller. kaffe. sätta igång en diskmaskin. ladda en tvätt. plocka upp grejjer på vinden. städa sig lite. handla maaaaat. vill ner på stan & gå en sväng. får såna cravings efter myrorna.

idag börjar augustifesten som jag inte har så mycket till övers för. karuseller, stånd, köpa ros, fyrverkerier, fylla & allmänt kaos. men man vet ju att man kommer inte kunna hålla sig. stora frågan idag är Onzdá eller Hugo? <3

white trash

haha. fyfan så jag sett ut i håret den senaste veckan. o gud vad alla är trötta på mitt tjat. fått shampo av kicki, sista spurten sen lägger jag av. gå o kolla ut löshår sen :)

fredrik drog iväg på fotboll, tack för det slutade regna. skönt o pyssla om sig själv. skulle på spinning me lisen men hon drog på basket istället, kan jag bara tacka för. är så sjukt trött efter två öppningar. men jag var taggad o laddat o tänkte de skulle bi skitkul :) ser fram emot nästa gång!

ledig två dagar nu. festligheter imorn ikväll, men innan blir de träning & pluggning. MDP1 ska va klar, 35 dagar till kurs igen :) alla som jobbar vet vad det är, o ni andra behöver inte intressera er ;) då hade jag förklarat.

nej nu jävlar :D

Ålande sol, idag är det grått! Skulle b...

Ålande sol, idag är det grått! Skulle bara retas med er i stan lite :P men de skulle ju bli sol idag :) babe jobbar lite o jag sitter på bryggan o läser.. Så skönt o inte göra någonting.. Fiska lite sen eller kanske åka wakeboard, de e ju rätt varmt ändå :)

Igår när vi kom ut var det str

img_0614 (MMS)

Igår när vi kom ut var det str

Fredagen sen trettonde var det igår. Hän...

Fredagen sen trettonde var det igår. Hände det er ngnting? Höll på o cykla på en huggorm påväg till jobbet, dunkade skallen i en grej, rätt i pappan, ketcup i hela fejset o brände mig på handen (dt är iofs en helt vanlig a arbetsdag..) o höll på att bli påsprungen av ett rådjur på vägen hem! Brorsan lämnade fel program, vet inte va jag tänkte & jag säger bara orange..... Men lite tur har man oxå! Världens finaste som kryper ner hos en varenda natt <3 "babe, jag ser förjävlig ut" " nejdå, du är lika snygg som alltid!" tror inte riktigt det var nyktert men lika underbart för det! Jobb 10-14, hoppas det går brau nu! & att inga äckliga stalkergubbar eller andra galningar dyker upp..

Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sova. Skönt det är...

Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sova. Skönt det är. Slocknade mitt i filmen igår, glömde ställa klocka så de va tur jag vaknade :) jobb 12-22 idag, buuuääähäää orka. Fast de e ju inte längre än 5:30-16 eller 15:15-01. En sväng på stan, köpa batterier till cykellyset o ja, hårfärg igen.. Hoppas :D känns iofe inte som de kan bli värr. O dumma dator , viruset vill inte förssvinna, har infekterat AVG oxå, haha. Men bruschan kommer med nero på cd så jag har ngt o göra ikväll! Haha. Vad som händer i helgen? Ingen aning o de gör inget heller <3 vad som blir bra! Jag har världens i särklass bästa pojkvän...

Hahahaahaha godmorgon! Vaknade nu av a...

img_0613 (MMS)

Hahahaahaha godmorgon! Vaknade nu av att Posten kom. Ren lycka! Fick i födelsedagspresent av Malin o Sofie 3 nr av cosmo o den kommer fortfarande, 6 månader nu gratis :D Skönt o sova skojar inte, men kul att hela dagen gått typ :) snart kommer babe hem o då ska det lekas, busas, mysas, skrattas, ätas, åh vad jag har längtat!  Datorn e fortfarande paj, men glöm inte bort o läsa o kommentera trots tråkiga inlägg från mobilen! O jag blev inte det minsta blond igår, fan, hur ofta kan man färga håret utan att de går av typ :D jag har ju inget hår typ o vill inte tappa det sista! O jag som hittade underbart löshår på rapunzel!

Good morning. Ny dag, nya tag! Sitter o ...

img_0610 (MMS)

Good morning. Ny dag, nya tag! Sitter o nördar, underbart me spyware på datorn. NOT! Hoppas jag får bort det.. Eller ja, de är väl inte hela världen, behöver en ny, men vill ju komma åt alla bilder innan den skrotas!  Så trött jag är asså. Men bara o köra, snart är det imorn & ledig dag! O börjar med ledig helg ;)

Designade om min skjorta ikväll :D hel...

img_0609 (MMS)

Designade om min skjorta ikväll :D helt som vanligt. Klara 02:15 idag oxå :/... Imorn är en annan dag. Ny hårfärg. Sällskapa. Stänga igen.  Längtat ngt sjukt till torsdag då jag äntligen får umgås o myyyysaaaaa me babe igen <3

dagens låt

nu ner på stan med Hanna & Maria :) sen jobb 15-01 (eller 02 eller 03...)

back to vardagen

trött men hade det riktigt bra på jobbet igår :) trots hammarbyfans (trodde verkligen inte några skulle komma, sthlm ligger åt fel hos från oss, men ja, det är ju jag som jobbar!) vi gör om o gör rätt nästa gång. kul att jag är bäst i patchen iaf, haha :D

tur att jag åkte från älskade Fia & Växjö tidigt igår, körde vilse !! och det är bara jag som lyckas.. åkte mot linköpig när jag skulle köra mot söderköping o hamnade mitt i smålandsskogen & tillslut i Oskarshamn :) så fick jag se det o Västervik med. en rutt på en timma extra, haha.

nae, nu blir de plocka lite hemma <3 o plocka ögonbrynen eller ngt annat grymt viktigt

jag är kär



999 kr . ska kolla second hand innan :)

men inte mer kär än i en person som jag saknar nu när jag är borta. åker hem imorn förmiddag, stängning på jobbet imorn...

väntar på att ''I love you Philip Morris'' ska bli klar så jag får öppna chipspåsen. hehe & äntligen får jag se den !

tröttisdag på stan i Växjö

blir det nu, shopping & fikamys. bjuder på två riktigt bra



Den är goooooooooood som Liam skulle sag...

img_0594 (MMS)

Den är goooooooooood som Liam skulle sagt :)

Världens varmaste jävla kaffe! Kommer al...

img_0577 (MMS)

Världens varmaste jävla kaffe! Kommer aldrig komma iväg! Haha, pratade med fias pappa nyss, typ 1,5 tim kvar! Peace!

På gräsmattan ute hos mor & far i Lind...

img_0570 (MMS)

På gräsmattan ute hos mor & far i Lindö, skrattandes med min syster, min absoluta favoritplats :) typ <3 Panelleverans, babe köpt på lunchen till mig<3 Ikväll ska vi tydligen hänga på golfbanan med dom stora pojkarna :) trevligt!

Behöver jag säga att jag gillar gransjön...

img_0567 (MMS)

Behöver jag säga att jag gillar gransjönäs? Det var precis lagom varmt, solen tog o precis lagom kallt i vattnet! Massa skratt o sjukt mycket insekter, men det var det värt! Tack Maria! Kollat på både kakel & panel o bestämt mig för vad jag vill ha! Yes, trots att det svider lite i plånboken.... Haha!  Ikväll då? Sjukt sugen på vin. Öl går oxå bra!

hela livet var ett disco,

hur kunde det bli så svårt ?

vaknar & det är kaos i hjärnan, fullständig kaos, men orkar inte, vill inte med rädsla för vad som kommer hända. men jag måste, hur ska jag annars kunna överleva helgen.

iväg o bada med Maria, skönt skönt skönt, o gömma mig i mina böcker tillsvidare..

Träning är min drog. Sekunderna efter ma...

Träning är min drog. Sekunderna efter man är klar är bara total lycka. Man känner sig starkare än allt, oövervinnerlig. Så skönt. Allt jag kände för 30 min sen är som bortblåst.. När mkölksyran sätter sig i musklerna o lungorna känns som dom ska sprängas, då blir hjärnan tom o man fokuserar på det viktiga, att orka mer. Men varför är jag då så ojämn i min träning o varför blir den alltid bortprioriterad? O hur otränad är jag inte nu för tiden? 3 km på 15 min. Men härifårn är det bara att öka :)

Parkerings böter, så jävla osexigt. Det ...

img_0559 (MMS)

Parkerings böter, så jävla osexigt. Det är inte min bil o inte jag som parkerat den fel, men det är ju pinsamt o komma ner när man ska flytta på den o plocka bort den illgula lappen från rutan, haha. Men godhjärtad som jag är sa jag till babe att vi delar ;) jag har den ju nästan mer nu än honom :P  Nu ska jag o far slänga min gamla spis o lite mer skräp, någon som vill leka sen? (à)

sovmorgon :)

idag kan jag inte göra ngt annat än o städa efter byggandet igår, så skönt o sova. kände igår att jag började tappa humöret redan vid lunch så kan va bra o vila på semestern oxå.

ska bli najs o plocka in disken I DISKMASKINEN hahaha o sen måste jag börja kolla på kakel. har hälften av det gamla kvar på väggen ungefär, hahaha.

Det kom ett paket. Gjorde mig lite gladare...

img_0557 (MMS)

Det kom ett paket. Gjorde mig lite gladare iaf :) o träffa babe på väg ner på stan var inte helt fel heller <3

mmmmmmmmmmmmm kaffe

låter som homer när han säger beer.

kan de inte bli sol idag tack ? vore hur skönt som helst. för när jag målat sista har jag inget att göra :D

o eftersom att ingenting gått enligt planerna denna renovering så gör det inte det idag heller :) både käcker & jocke, rörmokaren & elektrikern, dyker upp kl 16 ! o babe ska såga o sätta reglar (nej et är inte klart än, men som sagt, allt blir fel :D) samtidigt.. dethär vill jag se..

o älskade älskade Fia är i Växjö igen, funderar på o ringa o väcka henne <3

Hur tänkte babe nu? Enda stället i hela ...

img_0555 (MMS)

Hur tänkte babe nu? Enda stället i hela lägenheten där det just nu iofs finns plats att hänga tvätt haha men hur ska jag duscha? Blev en raggare, usch på mig, men ska bara en sväng igen till rusta för mer elementfärg o bauhaus för spottar... Insåg ju att rörmokaren kommer på onsdag men de finns ingen el till diskmaskinen :) dvs Jocke får komma imorn, håll tummar för att han kan, o hjälpa oss med det :) hehe börjar bli halvstressigt nu.. O jag älskar det, det betyder att de börjar bli klart!!!

vimmelbilder





haha vad händer andra bilden lixom ? idén var toppen, han skullle ta kort när alla slängde håret. hej misslyckat :D men kul ser vi ut & ha iaf, det är det viktiga.

trots mitt griniga humör igår fick vi ut massor av dagen. väcker alltid babe med lyxfrukost när han e bakis, bar för jag vet hur skit man mår <3 sen tycker jag om att försöka va världens bästa iaf :) åkte till Ikea & bytte handtagen, gjorde en finfin stöld av rekvisita, lagade mat, målade, borrade i reglar osv.. har så underbart kul med dig !

idag regnar det skojar inte. hm måste tänka om min daug. KAFFE iaf !

Det tråkigaste ever! Iaf i den här renov...

img_0554 (MMS)

Det tråkigaste ever! Iaf i den här renoveringshistorian!  Måla elementet! Luktar illa, pilligt o bara förbannat tråkigt.. Om det blev bra? Nej behövs ett till lager -suck- o färgen e slut. Nu blir de en promenad runt stan.

vad gör man en söndagmorgon ?

o vaken såhär tidigt tänker ni, inte Lisa en söndag ? jomenjo. var som sagt uppe igår o käkade frukost & sen somnade jag & babe om och vaknade kl 18 haha. skönt o sova ! begav oss till folkparken där volleybollen redan var över och drickan slut, så efter en timma var vi nere på Babel House & tog var sin öl o 23 åkte jag hem, trött som bara den. men sen är det ju så att jag aldrig får vara med killarna & leka. o sen ska man ignorera o strunta i att svara på söta sms, efterfestas, väcka Lisa när man kommer hem halv 5, skylla på att JAG inte tål sprit o snarka hela natten så jag inte kan sova.

det är bäst för honom att det blr reglat idag asså.