Lisa Roivas Träning

min älskling har köpt ett Xbox

kul o lära känna honom typ. nejvars. han får inte igång internet o bad mig fixa det nu.
undra om det var därför han väckte mig en timma innan jag skulle gå upp, för jag skulle hinna det ? (a)
''älskling..?'' ''mmm'' ''ska du flytta bilen sen?'' ''mmm'' sen säger han något för att få min uppmärksamhet (brukar säga ''det finns kaffe..'') men idag ''visualiseringscenter har brunnit ner!'' ''vaa?!'' o jag är vaken..
vi brukar be varandra om små grejjer. eller rättare sagt jag brukar be honom om hjälp med massa grejjer. kul att han ber mig om något :) så de är vä dags, o försöka få internet att funka i xboxen..
fast iofs så vet han att jag brukar vilja gå upp med honom när jag inte jobbat stängning.. så min ursäkt att jag hinner inte idag, den blev bortskrattad :)

Dagens. Efter lite betala räkningar o fruk...

img_0733 (MMS)

Dagens. Efter lite betala räkningar o frukost ska jag flytta bilen o ner på stan o sola :) sen blir de jobb, från 12 men till när e osäkert :D

jag älskar mitt nya smeknamn

jag har lixom aldrig haft något innan, inte förrän Jonna kom på Lajja när vi var i Bulgarien :) men nu är vi ju två Lisa på jobbet, vilket blir lite struligt ibland :D nya Lisa, andra Lisa, Rondellen-Lisa eller vad vi nu ska kalla henne (ibland när personalen från Rondellen ringer & jag svarar tror dom att det är hon dom pratar med..) heter P i efternamn, så helt plötsligt blev det bara Pettson.. o hur logiskt är är det inte att jag är Findus då ?
jag älskar Pettson&Findus, har alltid gjort. man är ju lixom uppvuxen med böckerna o tecknade serien o nångång i högstadiet (jag tror faktiskt det var så sent..) spelade vi jämt ett spel på datorn, o då lärde man sig uppskatta alla hundra roliga figurer o ljud man inte tänkt på innan!

in the name of love.

<3
haft en underbar halvvecka på kurs i stockholm. massa god mat, lite häng i gamla stan & party på east. massa treviga kurskamrater o grymt mycket skratt. till råga på allt har jag lärt mig fantastiskt mycket & hittat glöden o motivationen igen efter en imponerande restaurngdag. till sist ägde jag slutprovet igen & taggar för nästa kurs.
inte en stund ledigt, viktigt besök på öppningsskiftet i lördags, som vi oxå satte :) kändes som jag gjorde ett av mina bästa skift någonsin. samma tid igår o sen är jag död.
men idag är det en ny vecka, ny dag nya tag. lite kallare, lite mysigare, lite kärare. 12-19 idag, har inte klurat ut vad jag ska göra innan. fixa hemma tror jag, kanske sola om jag hinner. vi hörs.

Ånga minnen från barndomen.. Lunch, så got...

Ånga minnen från barndomen.. Lunch, så gott. Hoppas vi inte ska äta snart ;)

Doften väcker så m

img_0691 (MMS)

Doften väcker så m

kör bara.

skapligt död, fast jag trots somnade efter 3 o vaknade efter 10 är huvudet inte med. hade så ont igår.. har aldrig haft migrän tror jag men igår hade jag nog det.

en buss med djurgårdare. två bussar med djurgårdare. när vi pratade med polisen innan sa dom att det bara var två bussar i åtvid. o Klinga är ju ett bra ställe o käka på. dom hade ju eskort men fan vilken adrenalinkick man får när man hör dom. o varför i hela jävla helvetet är det ingen som ringer o säger att dom är på väg så vi är förberedda??!!! jag blir så jävla arg. men tack för all hjälp igår, polisen, det var inte en enda ölburk utanför :) o tack mina underbara tjejer för att ni behöll lugnet <3 i min restaurang, på mina skift, är det jag som bestämmer! skönt o skrika igår :D o nollan gjorde inte kvällen sämre ;)

assdag. asskväll. ASSFEST ! alltså, assistant, inte röv, fast det borde vi oxå ha! ''fångarna på fortet'' o förfest hos Sandra. jag min eviga fråga, när och vad ska vi ÄTA? HAHA! så jävla kul det ska bli !

pensionärsLisa

folk tror iaf det är en pensionär som kör 360:n, kom igen, låt mig backa ut, det är inte jävla styrservo på bilen så det tar lite tid! eller när fok kör om fast man ligger för fort, bara för att dom tror det är ngn som kör sakta...! så irriterande, ta de lugnt för fan, det är bilens fel :D (sen att jag skriker på folk i trafiken som uppenbarligen inte kan köra bil & att jag gillar att köra saktaaa/asfort berättar inte denhär historien.

kommer va trist o göra sig av med pärlan, men det går verkligen inte att ha den i vinter. & vi måste fixa boendeparkering o det kan vi inte få på dendär, eller vi kommer hinna sälja den innan..

lite pensionärmusik på det ! SMACK !


dagens

Humör: idag ska jag oxå vara glad, glad glad glad :) le o det smittar.
Gjort: inte mycket :) äter frukost.. mm..
Planer: träna, sola, sen jobb 15-01.
Lyssnar på: blev lite skadad av hennes audition.. vet vem jag hejar på i år <3

Bästa:
 det som alltid är bäst :)
Sämsta:
 bilen står lääääängst bort i Ljura, hoppas ingen gjort inbrott..

Åh vill ha soffbord! Kanske åka o hämta ...

img_0689 (MMS)

Åh vill ha soffbord! Kanske åka o hämta sen :) får se vad klockan blir. Äntligen håller nämligen babe med i skjuter spik i taket <3

shoppingsugen

åh. förra veckan stillade inte mitt begär ;) haha. men nu är jag sugen på o köpa grejer till hemmet <3 se om någon ska med..

hade en jättebra helg, mys hos christian & lisette i skogen i fredags, barn, katt, kanelbullar, idol :) o så jobb lördag + söndag. skulle följt med o kollat när babe spelade match i lördags, men lite regn o brist på sällskap fick mig & stanna hemma, sorterat bort mer kläder o nu ska det lagas det som är trasigt :)

neh, gud vilket tråkigt inlägg. som babe sa när vi googlade på candyland o bara hittade blogginlägg.. ''vem fan bloggar om candyland..?'' :D haha <3

Det känns lixom bättre såhär :)

img_0685 (MMS)

Det känns lixom bättre såhär :)

så var det fredag igen

skönt o va ledig två dagar.

har tränat en massa och umgåtts med mina tjejer. inget annat spelar någon roll just nu, jo få somna brevid dig varje natt :)

varit en lugn o skön vecka, ska bli en lugn o skön helg med jobb lördag & söndag till 01. ikväll ska vi jobba med taket :)

lugn o glad o nöjd, det känns bra igen. förrutom att jag längtar jättemycket efter min mormor <3

haft underbart mysigt besök av lilla f...

img_0677 (MMS)

haft underbart mysigt besök av lilla familjen. hoppas babe kommer me massa mat, söndag = pizza!

ny design.

bra att jag sitter o håller på med det när jag har lite andra saker o göra på datorn..

är så uttråkad just nu, har varit det länge. behöver ett mål, någonting att kämpa för, inte bara träningen. en resa, något nytt. renoveringen i veckan iaf, åh vad kul det ska bli. ASM om två veckor, 2 personalfester oxå. men en förändring,

o jag vet ju iaf vad jag inte vill.

Tvätttajm. Kom på att jag inte har några...

img_0669 (MMS)

Tvätttajm. Kom på att jag inte har några kläder till imorn, kan ju va trevligt o va fräsh ibland. Knappen till på/av gick sönder rätt tidigt efter jag flyttat in, tången är en grymt bra lösning :D ingår när jag säljer sen, haha.  Nu vem vet mest marathon o slappa på soffan, blir en löptur sen..

I'm in love

solen skiner ute, kaffe i sängen, datorn oxå, jag vill inte gå upp <3 men babe gick precis in i duschen så jag antar att han e på g, han ska o fiska :) lite frukostmys innan. jag ska springa ett varv, sen kommer äntligen familjen lindgren/johansson hem till mig & fixar el. sen kör vi innertak, socklar & kakel i veckan. sweet.

seg helg, eller den har varit jättemysig, förutom ett otrevligt samtal från jobbet. jag VET att vi inte har ngn personal, fortfarande inte mitt problem. jag måste va ledig enligt planerna, kan inte rubba min världsordning, låt mig va. tror hon som fick jobba är nöjd ;)

hade sett fram emot & umgås igår, men jag o babe hade det askul :) snajsig film, ''sökarna'' o när man ser den inser man att man sett den 100 gånger innan :D men var bara tvungen o se sen nu när jag läser boken. ladda ner 2:an ikväll.

FRUKOST! Jag älskar frukost, det är lätt...

img_0664 (MMS)

FRUKOST! Jag älskar frukost, det är lätt dagens bästa mål! O viktigaste, jag fungerar inte om jag inte får frukost! Fanns inte så mkt hemma, men jag är mätt i magen iaf :)  Näst bästa? Nattmackor! Haha o fyllekäk! :D  Bra att jag inte hade koll på att de var fredag :S jobb 15-01 ikväll, seeeegt. Men ledig helg igen ;)

shazam !

som track ID- fast hundra gånger bättre. hör en låt, upp med mobilen & vips så vet du vilken din nya favoritlåt är ! på jobbet, på stan, en reklamlåt. o låtarna blir sparade i listor, så du inte kan glömma bort vilken det var du skulle ladda ner/ lägga in på spotify :) 




godmorgon förresten. som ett mongo är jag vaken igen, men kan inte sova :/ kallt o solen sken in o ligger o stressar över hur mycket jag har att göra innan jobbet. måste plugga, gah. kurs snart & jag fick materialet igår !

ku o åka med tessan från stan, skönt me sällskap & förhoppningsvis åka bil :) o kul o träffa carin som jag dela rum med förra kursen igen :) kanske skulle ta o lägga upp bilderna ngn gång...

det går sådär bra för mig

o blogga alltså. typ varje gång jag loggar in ser jag att jag glömt & posta ett inlägg. o nu kan jag inte posta det för skrev det i förrgår, innan jag träffade Malin & Tindra <3 åh så söt o så snäll o så liten :) mindre än Liam iaf. så himla underbart.

lediga dagen igår, en förskräcklig dag skulle jag vilja säga. stängde kvällen innan så somnade rätt sent, vaknar innan 7 när fredrik ringer jobbet. sen 07:21 börjar några IDIOTER såga, SÅGA med en maskin på gården. lyckas somna om, men sen ska någon prata i telefon vid k 9. brevid mig i sängen.. kul o sova ut någon jävla gång.

sur & irriterad tog jag ett varv runt strömmen, fort gick det, haha. men vad spelar det för roll, fick va ensam o njuta av solen till kl 14 typ. sen tror jag ngn försökte gottgöra mig med pannkakor & jag somnade som en stock. vaknade vid 17 igen, o då är man ju irriterad för man sovit bort dagen.

slutade iaf jättemysigt med middag på olearys & bio som sagt. helt ok movie, gillar trollkarlar, hittapåhistorier & nichoas cage.
 

Bio :) trollkarlens lärling! Om vi e sjä...

img_0662 (MMS)

Bio :) trollkarlens lärling! Om vi e själva? Ja nästan :) mys!