Lisa Roivas Träning

äntligen dags för SummerparkHIIT igen!

och det verkar bjudas på solsken! lördag, let's go!!
 
 

poppin' tags !

BAD TASTE HERE WE GO, hoppas n0llan är fula och osmakliga nu! eftersläpp på NH, jag är nykter fadder idag igen, fan vad vi ska dansa (måste byta skor dock, strumpaflippflopp ingen höjdare..)
 
 

aka pannkakskungen!

men eftersom jag lagt om min kost igen (mer om det en annan gång, just nu är det 50/50 pga nolle-p hehe!) så blev det banana igen! och nytt världsrekord också haha, fu runkeeper. men kändes sjukt bra, kände mig snabb och lätt. chillidill en stund, sen tar vi tag i resten! lite ben kanske...
smootie en halv kiwi, ett halvt päron, grape och blåbär. sur men god.
 
 
 
 
 
 

kaffe & nyhetsmorgon

legat/ suttit länge länge nu och bara varit. skönt att vara "ledig" idag och bara ta det lite lugnt en stund. få lite ordning och träna innan Bad Taste-sittning ikväll. igår blev det inte många knop efter total ursprårning på München Hoben. men en muntlig redovisning som gick riktigt bra ändå. 12 timmars sömn är fett skönt det med. 
nu står det löpning på schemat, tror dock jag kommer svimma men det är sånt som märks. nu längtar man nästan till måndag igen, men bara lite :)
 
 
 
 

och SVP vinner Playstation!!

SVP SVP SVP! bästa n0llan! synd att jag missade alla lekarna, men det var grymt kul ändå! så galet trött trots att jag var nykter igår. men mot Linköping igen!!
 
 

min nya drog !!

TSUNAMI! säger bara wow!
hoppas hinna, bäst jag skyndar mig, kötta lite rygg innan mitt 45-minuter spinning 18:45 för hem, duscha, äta, köra rally till Linköping för att vara nykter fadder på PLAYSTATION till 01. gonna be awesome! 
 

bananapancakes !

det var också länge sen. nu blir det en sväng på stan innan föreläsning i Linköping!
 
 
 
 

hinner man med tre pass idag?

SJÄLVKLART! ett, morgonlöprunda i nya träningskläder, finns det något härligare? 
 
 

idag, en riktigt tung dag..

skit skit skit vad jag saknar dig. inte ens lite roligt. alltid där, men fan vad jag vill ha dig här. med mig. 
imobilhelvetetmensålångtbortändå, halvajävlaandraändenavsverige, skitpluggemellanoss.
nyss känns som igår, men snart känns som en evighet. 
 

sommarens sista dagar...

sommarminnen. inte från i år kanske, men definitivt från förra sommaren. så härlig låt att vakna till. drömde hela natten om att jag höll på att flytta, kanske är dags nu.. 
mår som jag blivit överkörd av ett godståg, haha way to old för dethär. höll på att börja gråta när jag misade tåget igår med typ 5 sekunder och fick glo i Linköping i en timma, utan batteri på mobil och dator och tusen fulla gymnasiekids, studenter och barnfamiljer, det är Stadsfest i Linköping också haha. så trött var jag! lika trött nu hahaha. 
bästa dagen på veckan. handla mat, städa, shoppa lite kläder, träna träna träna. rigga i Linköping vid 17 igen haha. puss <3
 

kommer bli bästa kursen!

produktiv dag trots den dunkande huvudvärken, vilken kaoskväll det blev! så stört ont i röven! och bästa bror som hämtar mitt i natten och köper cheese åt en hungrig syster! tack!
iaf, kursen, systemutveckling men inte programmeringsdelen. om hur dåliga system förstör arbetsmiljö och utreda om hur man kan göra förbättringar, design, gränssnitt och så vidare. verksamhetsinriktad IT-design, kommer definitivt bli bästa kursen, det här tycker jag är sjukt intressant och det jag vill göra i framtiden! bam! föreläsning nu, sen brännboll och stolsbygge, lugn fredag!
 
 

Förstasidestoff!

Jajamääään!

det är världsrekord!!

haha förbannade runkeeper! gick upp och stresasde iväg till Xtremefits Bootcamp! trodde jag... ingen där, så sticker hem och lämnar tjocktröja och vattenflaska och springer bort runt strömmen till Campus för jag tänkte dom var där och hade hunnit säga hej iaf! neeheee.. men fick enligt mina beräkningar 7,5 km ungefär i benen iaf, härliga underbara morgon! duscha, frulle, skriva komplettering, första föreläsning i i andra nya kursen, sen är det Femkamp och öl och eftersläpp på Sliver!!
 
 
 
 

det dunkar vi på med 60 minuter spinning!

fan vad högt jag ska spela idag, lite blandat med ny dunkadunka så kör vi!! och ursäkta, men faaan vad jag behöver det! 
 
 

åka Campusbuss och försöka plugga...

... är lättare sagt än gjort idag, kl 9 en semibakis fantastisk dag tre på n0lle-p morgon efter ärtor och punch men mest öl. idag är vattenflaskan min bästa vän. terminens första föreläsning ska jag gå på strax. på engelska. hämta ut n0llans LIU-kort och skriva komplettering på uppsatsen från i våras. och 60 min spinning på det. it's gonna be a long lovely fucking dag <3
 
 
 
youtube-video som föreläsningsmaterial för att lära oss allt om binära tal. kung!
 
 

sova till man vaknar!

livsfarligt, bra om man vill försova sig, förbannat skönt att stänga av alarmet när det var träningsdags och sova nästan 12 timmar istället. händer väl en gång om året och då antar jag att det verkligen behövs. får röja dansgolvet ikväll istället och ta igen missad träningstid haha! ikväll är det finsittning på HG, ärtor och punch! 
 
 

n0llan har träffat SM !

härlig dag, fint väder, allt flöt på, lek, grill, rundvandring, målat flaggor, övat n0llesång. kom hem till Idol på TV, läsa igenom dagens föreläsning samtidigt som kvällsmat slinker ner och morgondagen planeras. najs najs najs!
 
 

äntligen är dagen här!

då termin 3, andra året, på Systemvetenskap börjar och vi ska få träffa n0llan! men först kör vi lite Xtremefit!!
 
 
 
 

vilken start på helgen!

 
 
 
 
 
 
intervaller mitt i city! springer man hamnbron bort och tar sats och springer norra promenaden upp för backen, tar de lugnt innan det börjar luta på kungsgatan bort igen, springer sakta över bron och maxar i backen upp till pronovakorsningen så är man rätt svett sen. hämtade cykeln på vägen hem, paniken som uppstår när man inte hittaren den först haha.
nu sticker vi och kör Summerparkhiit i Folkparken! dagen blir bara bättre och bättre!

kan man inte sova...

sitter man med kaffe och lånar kurslitteratur. till den andra kursen vi börjar nu behövdes ingen tydligen och insåg att vi kommer läsa vår första kurs helt på engelska tror jag, då gamla tentan som jag snubblade över är på engelska. kuuuuul nöje en lördagsmorgon tycker ni, haha.... jag sa att jag var taggad va? kan aldrig vara för förberedd, speciellt inte när n0lle-p drar igång heller, det var tungt att komma ikapp förra året.
det kliar i hela kroppen, måste ut o sträcka på benen, vi ska köra summerparkhiit i Folkparken idag, men det är inte förrän vid 10. 
 
 

Tacos & filmkväll!

Äntligen! Sann historia! Sen tidigt i säng, imorn väntar veckans bästa dag!

kom och kör spyträning med mig!

16:30 har jag ett crossfit- inspirerat pass på Nordic Club, garanterat riktigt äckligt jobbigt och svettigt. lite cirkelträningsstuk med så många repetitioner som möjligt under en minuts jobb och så kör jag en överraskning på slutet! musklerna kommer garanterat skrika efteråt och vara redo för fredagsmys! hoppas vi ses, ska försöka vara med så mycket som möjligt själv! rör mig redan nu till gymmet, ska mysa med lite vikter först.
 
 
 
 

har jag sagt hur mycket jag längtar till måndag?

har nog tjatat hela sommaren och blir bara mer och mer taggad för varje dag som går. skolan börjar igen och med det n0lle-p 2013! något av det bästa jag gjort när jag började förra året, ska bli en ära att vara fadder i år och ta hand om de nya blivande systemvetenskaparna. för er som tvekar, var med! ni kommer inte ångra er, allt handlar om kamratskap, genemskap, att känna sig som hemma och ha så roligt som möjligt, ibland med alkohol men definitivt lika mycket nyktert. ni vet vem som kommer vara gladast i den turkosa ovven iaf! :D
 
 

härliga fredagssovmorgon !

och bara vaknat en gång inatt, lugnet kommer krypandes. men vattnet är avstängt IGEN upptäckte jag nu när jag skulle fixa frukost, hann få kaffe i alla fall men sen var det schlutt. alla tränngskläder i tvättmaskinen typ. utan vatten haha. får väl dra till gymmet tidigare än planerat, tur att det fanns våtservetter liggandes hemma iaf. 
rökt lax mmmmmmmmmmmuuummmmmmms säger jag men fy vad det stinker <3
 
 

Nu krossar vi morgongängets tid ;)

augustifesten? not even once...

skjut mig. jag låser in mig typ. tur att det finns träning och jobb. tiden på året då dom kryper fram under stenarna de ligger och vilar och laddar resten av året. då det helt plötsligt är okej att visa sig ute med croocs och onepiece eller för korta shorts trots att det är 10 grader ute, sitta i öltält med sina småbarn och supa sig fulla och gå på en trång marknad med samma skit som för 20 år sedan, helst med en stor hund i koppel där det är som mest trångt och köpa mat som gör en ännu fetare, slösa pengar på white-trash-tishor, saker ala tv-shop och "äkta silversmycken". då fyrverkerier helt plötsligt är det häftigaste som hänt, eller kanske möjligt näst efter rix fm festivalen. fine, bara jag slipper det! 
 
backträning med Xtremefit nu som jag förmodligen inte kommer kunna vara med på, , men dit ska jag iaf! 
 
 

laddad för en heldag på lagret igen!

så smärtfritt som möjligt med compeed under och löparstrumpor på, kanske hjälper! slutspurt innan skolan nu, go go go!
 
 

"gillar du att vara biff, Lisa?"

goaste kollegan och jag stod och pratade för några veckor sen, eller jag hade en sån där riktig skitdag som bara jag kan ha och var evigt tacksam att få prata av mig just då, och jag minns inte riktigt vad jag svarade heller då. jag ser ju inte riktigt mig själv som så biffig, bitig, kalla det vad ni vill, men om det är det ni ser, så ja :) eller jag gillar det inte, jag älskar det! självklart! ja, jag gillar't! att mitt slit betalar sig, att varje dag komma ett steg närmare, längre. hade jag velat se ut på ett annat sätt hade jag kämpat lika hårt för det.
 
tur att jag tog vara på den lediga dagen, för imorn blev det jobb igen, tjoho! allting inför fixet av overallen handlat, handlat mat, tvättat så jag är taggad för två veckors nolle-p med start söndag, massa mejl och små- och storfix och sjukt mycket planering gjord för att få ihop det och resten av hösten typ. hann också köra sämsta ryggpasset ever, haha, huvudvärk och utan pwo och helt ur fokus efter ha däckat i solariet innan, men 30 minuter kött och 15 minuter intervaller efter, det känns redan iaf så något gjorde jag väl rätt. brände av mitt sista spinningpass denna vecka också nyss, bäst är ni! nu sköljs proteinshaken ned med två ostknäcke och te innan sääääängeeeeeeeeen! 
 
 
 
 
 

underbara lediga dag <3

var uppe med tuppen men benen sa nej. varit vaken ett tag ändå då. 
jag är taggad att få ut max av denna dag, har så mycket att göra och ser fram emot det.
men ifall motivationen tryter så där, om livet känns blä i största allmänhet. titta på det här!!!!
 
 
 
 
 

tar tag i kvällen,

och säger fuck it och går och lägger mig. inte i närheten som jag tänkt mig, så vi skiter i allt och kör Xtremefit imorn bitti istället. 
 
 

who wants that perfect lovestory anyway?

cliché, cliché, cliché..
 

Det är så skönt att gå...

Och gå och gå och gå och gå... Tunga skor, grymt tunga ben med skoskav o träningsvärk framsida från igår. Sovit minimalt inatt, vaknat hela tiden av någon anledning... Borttappade hörlurar, hela kaffet i knät på frukosten o börjar dagen med en timma snurr då fel vara står på fel plats. Tisdag, I fucking hate you and you know it!

PRIDE IS FOREVER !

kötta 300 med Xtremefiten. TID 35 MINUTER 27 SEKUNDER! sist jag körde var det snö! 5 km löpning, 300 repetitioner av armhävningar, situps, rygglyft, upphopp, utfall och burpees mellan varje kilometer. och JA, JAG ÄR FETT NÖJD, så jävla stolt! efter 10 underbara kaostimmar på lagret, snabbt hem för mellanmål och förbereda ett crossfitinspirerat pass att hålla som vikarie 19:45 så är till och med jag imponerad av mig själv. både på 300 men också passet, som jag bara var lite tvungen att känna på så att det var tillräckligt jobbigt som jag tänkt mig. det var det. baksida lår håller nog inte längre till. mat och dö i sängen, imorn är det 10 timmar gående på lagret igen. trainlikeagirlpainismydrugaldrigfuckingvilapracticemakesperfecttyp. 
 
galet bra jobbat idag alla, både på Xtremefiten och ni som kom och körde mitt pass på Nordic Club! och stort tack till min vikarie på morgonspinningen imorgon, min handledare som lärt mig allt hon kan ;) tusen tack när fröken snurr som vanligt lyckas dubbelboka sig, kul att du är så taggad! tack! 
 
glöm aldrig att det bara är dina egna prestationer och träning som räknas, inte vad någon annan gör. det enda som räknas är hur dina egna resultat ser ut och du är också den enda som du behöver jämföra dig med. du kan aldrig vara någon annan än dig själv. och glöm inte för vem du gör det. dig själv. 
 
 
 

back to lagret då!

det var stört tugnt att gå upp nyss, och gått upp alldeles för sent egentligen. 10 grader ute också, behöver man vantar tro? godmorgon alla härliga, gör det bästa av denna måndag nu!
 
 

high for this.

återigen en helg som går till världshistorien. vilket drag igår. tröttmössan på idag, hotellfrukost igen, blivit skriken på av mina underbara spinnare som tydligen älskar det jag gör :) nu somna till en film, imorn är det comeback på lagret kl 7, som jag längtat. taggad för en ny hård jobb- och träningsvecka innan skolan börjar igen. 
 
 
 

inga världsrekord idag inte!

men lätt snyggaste runt strömmen och vad härligt det va att sega fram med solgralögon på. nu äre party igen!
 
 
 
 

löparstrumpor <3

alltså. som min syrra sa. man flyger fram. kan jag verkligen rekommendera, så mjuka och sköna och gör underverk för löpturen. men akta, har ni fina trägolv så är dom snorhala inomhus höllprecispåattslåihjälmig!
 
 

Lördagsfrukost som en chef!

Det var gudomligt efter en liten öl för mycket igår. Ligger o kollar på 4:an och marathonet och kan inte låta bli att bli helt imponerad och fascinerad. Och jäkligt sugen på att springa själv! Kanske blir ett varv snart! Sen är det middag och festligheter hos min kusin ikväll!

ytterligare en dröm som blivit sann denna vecka!

undefuckingbart var det! härligt med en Xtremefitare där och få pepp av när det brukar vara tvärt om!
jag gjorde dips i ringar. JAG GJORDE DIPS I RINGAR! med lila band iofs men jag gjordet!! trodde jag aldrig med min axel! köttade alla och lite till! wod:en gjorde jag 5 varv, vet inte om det är bra eller inte och det skiter jag fullständigt i! 20 kg frontsquat och 50 cm box! sen ville jag dö och då var det tabata-plankor, vanliga och sido 16x20 sekunder! sick. underbart! 
nu är det Bishop med ett fint gäng advanced Xtremefitare, vi som varit med ett tag så att säga... 
 
 
 
 
 
 

Crossfit Norrköping

Vad gör du din lediga dag?? Jag ska iallafall för första gången ÄNTLIGEN TESTA CROSSFIT!!! Lyckan är total!!

ÖSREGN dagen till ära!

loooove it! strax ska jag dra och ha mitt första pass som instruktör för Xtremefit! i ösregnet! 
 
 

top 3!

nomnomnomnomnom, älskar att äta när man är brutalt hungrig efter ett grymt bootcamppass, vi var lite färre än igår kväll nu på morgonen ;) men fortfarande lika roligt och svettigt. idag är dagen D här....
 
 
haha och nej det är verkligen inte oboy i glaset, det är proteinshake såklart!
 

saffransfisksoppa!

mycket bättre sent än aldrig och typ det godaste jag vet. idag hade dock vad som helst varit det godaste, ooooj vilken stor portion för jaaaaaa #hungrigsomenjävlavarg!
 
 

Bootcamptime!

Bam! Godmorgon!

tell 'em that I need more FIRE!

jag har kapitulerat. iförmiddags hoppade jag av den sista sommarkursen jag hade kvar. efter ett par fantastiska samtal så känns det helt rätt. tack för allt stöd. även fått träffa Hanna inte bara en, utan två gånger, ätit för mycket scones och bara varit efter jobbet. sova nu, imornbitti är det Xtremefit-morgon och jag som öppnar butiken.
 
 
I made it through the fire... 
 
 
 
 
can do anything in this world,
except not do it. 
 
 

spinning 6:45 !!

tänkte ju att jag skulle ta en vilodag men fick tänka om igår! vilka galningar tänker ni, jajamän, 8 st var vi på mitt morgonpass imorse! nu ska jag försöka styra upp diverse saker och ting innan jobb på Accent 14-17. 
 
 
 
#såjäklasant!
 

not a saint!

desperat försök att tagga till bootcamp vecka 3 måndagsträning med Xtremefit, noll motivation, ge mig lite! genomsvettig bara av att kränga på sig träningskläderna och trött i huvudet... 
 
 
"I wanna wake up 9 o'clock in the morning 
In my boxers on a park bench..." 
 
lördag!

Fruktstund!

Hamnade ute i Lindö igen för som vanligt blir det aldrig som man tänkt sig. Från trädgården. Lite mer sol och en bra bok, och bara försöka koppla av...

då har man fått en akuttid då.

bita ihop nu och planera om dagen eller vänta till oktober, och det händer inte. bara för käken är okej nu, tror jag den ballar ur så fort skolan börjar. 10:30 ska jag vara där, och hoppas hinna med tåget vid 12 istället så jag får åka till Hanna i Norsholm o bada som planerat när hon för en gång skull är här på besök. men först, lite löpning tänkte jag. 
 
 

Helkväll i Lindö.

Thaimat i solen, film med syrran, vi fattar noll men helt klart MVG på även den söndagskväll.

laura palmer <3

led by my beating heart.. 
 

så skönt att komma iväg o träna!

för det är lika skönt varje pass. hade ju aldrig kommit iväg annars en tröttisdag som denna lixom. underbart att svettas sönder med härligaste spinninggänget och att få höra att jag var bästa ever. jag älskar verkligen att träna. #NOfuckingexcuses vadå vila? sak samma, underbart att få köra ändå! trött på allas ursäker om precis allting. 
 
 
 

Tackar för ett grymt poolparty igår!

Galet bra styrt, imponerande, helt perfekt dag och kväll. Långa fighter i poolen, god mat, grymt bra musik, imponerande utsikter, Trädgårn o Trappan och allt där emellan! Galet! Inte en seriös bild togs! Idag hänger jag i solen med största solglasögonen och taggar spinning med kaffe och Livvakten. Puss.

det jag saknat allra allra mest!

kunna hällsa upp ett stort glas ISVATTEN att svalka sig med när det är såhär varmt. det är dom små sakerna <3
inte många frukosträtt idag inte, men kändes som jag brände en miljard kalorier på världens varmaste gym. ben och mage och det var gudomligt!
bikini på och sola en timma innan jobbelijobbelijobb!
 
 

så laddad för poolparty !

årets varmaste dag blir idag. tog det bara lugnt igår kväll, skönt idag. nu ska det pumpas gym innan jobb 12-15 för att sedan åka till Svärtinge! 
 
 

it's so fin I'm gonna die!

åh vad fin! mindre fin massa skräp med det fixar vi i ett nafs, handla mat o slänga skräp med brursan! 
 
 
 
 

sommarens längsta löprunda!

inte så högt tempo o dog strax efter 5km men det var najs! insåg att jag var tvungen att va hemma till 9 så fick springa hela varvet typ. tjoho. kylleverans idag nämligen, äntligen! firar vi med att sen stänga butiken och storhandla, haha! kanske en sväng till East Backyard Festival också. men nu är det bikini på for sure! <3
 
 

får man sova nu?

så otrooooligt trött och mätt och galet glad. köra lite ben imorn bitti kanske, det vore något. fredag, du är efterlängtad!
 
 
 
 
 
 

idag gör jag det bara av en endaste anledning!

för dig som hoppade på mig på krogen igår och skrek "det är ju du, jag läser din blogg varje dag!!". älskart, tack! 
och enda anledningen till att jag går och tränar Xtremefit en dag som idag...