Lisa Roivas Träning

GANGNAM STYYLEE

man blir bara så glad! n0lle-p dansen kommer jag utse den till iaf. nu åker vi igen! faddermidag, tacos & kanske ännu en utgång i Linköping <3
 

Mot Linköping igen då :)

enough of no love .

 
i Linköping är det som en annan värld där "mitt" liv känns bortglömt... förstår inte hur något kan ändras så fort..
hemma efter 2 timmars föreläsning, lunch, fixa pengar, systemet typ, sen tillbaka för stadsvandring i Linköping.
 
 

Nollan ska vara ledsen

"SM går nu!"
Upprop och första dagen på nollningen avklarad, så kul! Rundvandring, fika, lekar, SM som spelar disco o marscherar, måla flaggor, grilla hamburgare & samla oljedollars! Skylt godkänd, vissa fick sina uppeldade haha! Nu blir det att lyssna på "vi gräver guld i USA", sova o ladda för första föreläsningen imorn, massa fläng mellan städerna & stadsvandring. Snyggaste overallerna iaf!

Like a boss!

Nu åker vi till Linköping. Ad infinitum et ultra.

Idag börjar en ny episod i mitt liv.

Högskolan. Men först morgonpw med Natta <3

play your cards right, maybe we can fall in love

 
läckert. 
 

Brutal matlagning på G!

Antingen hög på endorfiner eller bara jäkligt hungrig efter BP & 30 minuter på crossen. Så skönt att träningslågan brinner igen!
Första gången haft alla fyra plattor igång på spisen & den höll! Lika bra att fixa kycklingen till kvällen för idag blir det stressigt ;P o chili kan jag nog äta en månad framöver haha!

lite lördagsnaket

går alltid åt en sånhär dag. när man tror att det ska bli en toppenhelg o allt känns som pannkaka. nu jävlar ska det vägas upp med lördagspumpen! she makes me want to dance...
 

fortsätt jaga sommaren

idag är det sol i sinnet! börjar helgen med ledig fredag, terapi i form av pw & lite nätshopping <3 nu rehab o lite gym, kan det börja bättre ? o det är fredag, höj volymen, efter 3 minuter blir det riktigt braaaa!

jag fattar eld .

läste ut den igår med gåshud sista tio sidorna, om man längtar efter filmen nu. man får njuta av solen & inte göra någonting istället för gymmet när den väl visar sig denhär sommaren. kör vi hårdare & längre idag bara!
 
 
 

It's a beautiful day

Don't waste it away!
Morgonpromme & lchf-pannkakor utan hf :) svårvända men kom på tricket, låg värme! Ledig dag som verkligen kommer njutas av. Mål? Läsa ut "Fatta Eld" i solen...

SMACK!

didn't see that coming!

everybody ready for a new day .

välförtjänta sovmorgonar, gick hem o la mig en halvtimma till efter Natte väckte mig imorse, bäst o komma utvilad till skolan nästa vecka, kommer inte bli nådigt. PW & frukost avklarad, nu blir det gym igen.
 
 

Skiren

En av de mycket bättre dagarna på hela sommaren. Skönt badhäng, PW genom ett soligt Lindö, nu mys me frugan & Breaking Dawn försök nummer 3 typ o faktiskt inte det minsta trött!

Bazinga!

Då var det dags! :)

Vattenfail

Skapligt paff man blir när man kommer hem o inte har något vatten hemma. Men fint o dricka kaffe i Lindö o stället för dusch drar vi en bad på det. Härliga lediga dag!

Hemmakväll

Tapas & vin, kaffe & jordgubbar o OS hos mami & papi i Lindö. Känns som höst ute <3

Den Svenska Björnstammen var grymma igår också!

Så duktiga, nya versioner på låtar me massa stämmor, fint. Lite kort bara. En ny fotoapp har jag hittat också. Dags för lunch kanske...

sommaren av kärlek

vilken jävla sommar då. kanske därför !
vaknade kl 5 av världens dunderåska så det var väl bara att palla sig upp. dyngsur när jag kom till jobbet. jaha.
försöker bli på bättre humör iaf av denhär låten, cascada misslyckas aldrig, och kan ju hoppas att sommaren inte är slut än. 

Dagsform

Svettig pw kan jag lova, måste ju sysselsätta migsjälv när alla andra jobbar & en är fattig som en arbetslös kyrkråtta. Laddar med mat & björnstammen innan tillbaka till mitt andra hem o BP igen. Känns redan tjatigt dethär asså... Någon som vågar gissa? ;)

Fikadags igen :)

Proteinrulltårta! Hur underbart låter inte det?! Betydligt nyttigare än gårdagens äppelpaj. Ayla la upp en bild på att hon hade bakat imorse, jag gillade & bad om receptet för det såg så gott ut. O vad händer? Vips tittar hon in på gymmet med en låda till oss! Om det gjorde min dag <3

kan vi inte dansa som förr, hela natten lång?

 
man blir bara så glad! men fick ju snällt vara hemma igår, skönt att vara utvilad när man jobbar till 15 och inatt blir det inte mycket sova, Den Svenska Björnstammen spelar kl 21 på Holmentorget, det måste man ju se. 
trodde det var mycket tidigare, men det innebär istället att jag hinner trääänaaaa.
 
 
bli nu ett med mig darling
jag vet att vi kan
men sen vill jag hålla din hand.

In your face kartor!

Varit hos mormor och morfar på sillunch o äppelpaj, tänkte jag skulle gå dit men behövde veta hur långt det va eftersom jag skulle va där runt 12. 1 timme o 19 min? Que? Tänkte jag att det tar det aldrig, o det gjorde det inte heller! :P Ledsen att jag inte kan gå ut idag som alla andra, det kör vi 60 minuter spinning på tycker jag. Om knät vill vara med vill säga. Och behöver jag nämna träningsvärken idag ens, hehe...

Kallaste sommaren i mannaminne!

Jag har inte klagat på hela sommaren men nu alltså. Höll på att frysa ihjäl igår på Hugo o Musicquizet! Var ju sol när jag drog till gymmet, ner med en liten jumpsuit o kilklackar, så skaplig chock när jag skulle cykla ner i duggregn, tur jag fick med en jacka iaf. 10 grader. Det är augusti... Nu är tillochmed jag less, när man inte ens kan sitta och njuta på en uteservering när det annars brukar vara som varmast. Men när man gissar på Maryann eller Marilyn på en sångare som senare visar sig vara Michael Jackson, kanske man inte har något där att göra :D men jag älskar frågesport, det är lagom svårt, och det bästa av allt, träffa folk!