Lisa Roivas Träning

survival of the fittest !

man lär sig mycket bra grejer i skolan, vissa grejer fastnar stenhårt. 
 
ett uttryck som är mycket fel "översatt", "utlärt" eller "missförstått". det handlar inte om eller betyder att den starkaste överlever. det betyder den som som anpassar sig bäst överlever, oavsett styrka. kanske den mest som är mest fit? :D
 
en annan sak som jag tänker mycket på är detdär med planering och mål. att ha ett en välstrukturerad plan och väl definierade mål är en förutsättning för framgång. det tänker jag ofta på när jag fokuserar. min planering denna vecka har varit åt skogen, därför har denna vecka också gått åt skogen. imorn är det jag som sätter mig ned och planerar! 
 
synd att det inte är detta vi har salsdugga (prov där man samlar poäng till slutttentan) på imorn istället för kalkylering och beslutsstöd.. 
 

som en känsla av förälskelse...

 
när det är bra då är det jävligt bra, till det blir dåligt igen. men när det är bra är det så galet bra, fjärilar i magen av lycka och vill bara sväva runt & bara njuta. känns som att vara kär. är det mitt liv jag är kär i? det är om något ännu mer overkligt för mig. 
 
give a little time to me, or burn this out
we'll play hide and seek to turn this around
and all I want is the taste
if your lips allow
 
 
 
 
 
 
 
men tankarna och drömmarna måste försvinna nu, för det kan bara sluta på ett sätt, katapostrof!

TYDLIGEN SÄLEN BOKAT !

jag är så lycklig jag kan spricka ! och ja, igen! jag längtar så mycket efter min bror och att åka bräda så det ska bli så kul! skönt med lite avkoppling med, trots att plugget måste med så slipper man alla vardagssysslor och får underbart älskat sällskap i form av världens bästa pappa och syster också! och inte behöver jag längta länge heller, tyyyyyydligen åker vi nästa söndag !! GAH LYCKA !
 
 
från förra året när vi var uppe i April o hälsade på brorsan :)
 
 

laddaomlunch !

efter 2 timmar kalkyleringslektion i Linköping om egentligen blev mer sms:ande än räknande för min del tyvärr, var tvungen o lösa en grej hihi, vände jag hem igen för lunch. utan matlåda håller inte så blev fint att åka hem o laga! o kaffe!! så mätt men mycket energi går åt känner jag! plugg plugg fram till 18, like a winner, inget annat är ett alternativ! 
carbonara på hälften fullkornspasta/morotspasta, bacon, lök, ägg & massa kvarg o svartpeppar, krämigt, gott gott o stört mättande!

och ben fick vi köra !

svettigaste och jobbigaste passet hittills tror jag, benen riktigt möra, så jäkla skön känsla ! riktigt slutkörd, precis som det ska va !

hörde vi skulle köra ben :)

eller fokusera på! eller kötta! hade tänkt att hoppa Xtremefiten ikväll men ångrade mig. var förbi Topformula-butiken och köpte ny pwo så taggade till då, och får varken ut ja eller nej om man får träna med urinvägsinfektion, men verkar grönt om man är pigg, så jag kör! 
 

kursstart då !

jag tar den typ idag istället, var där en timma igår, men mådde så dåligt att jag åkte hem. nytt försök nu !
 

kvarg, funlight & utmaningar .

alltså varför har ingen övertalat mig tidigare att det är så gott? kan det vara mitt anti-sötningsmedelprodukter som stoppat mig innan? men ska bara förstöra min kropp lite till, jag lovar. har två utmaningar till migsjälv också denna vecka. första är att göra mig av med den hemska ovanan att äta framför TV. den andra ännu mer hemska ovanan att jag älskar att äta något precis innan jag går och lägger mig. slut med det med kan jag lova! har ni några utmaningar denna vecka? :)
 
 
kvarg/peachmango, kokos, solrosfrön, banan. grape, ägg m kaviar. massa citronvatten.

jahopp, då var det min tur då .

jag är sjuk. men ingen influensa som tur är, så på benen imorn igen hoppas jag. massa citronvatten & värktabletter nu & sängen, har åkt på urinvägsinfektion som vanligt.. liten o ynklig blir man. 
 
 

det har gått 7 veckor !


detta är vad som fanns i påsen !

så taggad för nytt bootcamp nu, gogogo! 

AAAAHAHAHAHA !

I have an addiction

vitaminkick !

och solen kommer fram, lovely ! handlat mat hann jag också med, bra start på veckan !
 

kickstartar måndagen !

goooodmooooorgon ! promenad nu med Natta, hem för frulle & sen mot gymmet och öva mitt spinningpass! ledig idag, kalkyleringskursen börjar inte förrän imorgon, men resten av dagen ska jag ändå plugga! rock'n'roll!
 

tre fantastiska söndagsmyslåtar

 

bra fest igår !

hahahaha jag kan inte sluta garva när jag tänker på det, legendariskt. mello hos John sen hängde alla på till Empa för karaoke o sen Hugo. spräckt display på mobilen och efterfest hos Natta. lätt värt det! 
 

här sitter jag och längtar till imorn !

bakis och jävlig, blir imorgon fort tack så jag slipper dethär haha! nytt bootcamp imorn ska bli så grymt kul, hoppas på ett par nya ansikten men gamla också såklart! hörde att vädret skulle bli varmare nu oxå, underbart! nu kör vi 6 veckor till, starkare, hårdare, roligare! http://xtremefit.se
 

äntligen !

äntligen äntligen äntligen ! red red wine.

Prix-cupen dam!

Så skönt att bara vara ledig känner jag och sitta o hänga o glo på fotbollen hel dag. Träffat en klasskamrat oxå, högst oväntat men mycket trevligt. Då fick jag lixom tre lag att heja på haha!

syster är tillbaka i IFK-tröjan !

<3 jag är så stolt över dig, du är så duktig och så grym ! nu jäklar ska det hejas !! 
 

runkeeper, you hade one job !

skaplig urspårning, det enda som stämmer är tiden då. sol fick jag med, det är fint det. frukost, sen hänga på cup i mässhallen. 
 
 
 

om att vänta på de rätta förhållandena ..

då får man för fan inget gjort! gymmet öppnar "för sent" idag för morgonträning när jag blir hämtad 9:30 för jag ska hänga med på cup, så det blir en PW utomhus. kallt? tidigt? aldrig kallt att träna ute, hur kallt är det inte när ni åker skidor? barnen är ute o leker på dagis varje dag. klä er rätt. ursäkter ursäkter och det är det värsta jag vet! tidigt, ja, men det är bara att göra det!! tänk på vad du vill mest just nu, och vad du vill mest egentligen..
 
it's like fucking for virginity, eller hur det nu var.. 
 

fast jag var ju lite mycket partysugen !

men alldeles för trött ;) imorn kör vi, tut tut, det kommer bli gaaaalet tror jag ! 
 

it's been a bad bad week ..

dåligt med mat & träning, jag vet att man inte ska säga så, men då kan jag lika gärna fuska bara liiiiite till. tog mig en vecka nu mellan bootcamps o "unna" mig. imorn blir de ju dubbla pass, dock lär de slinka ner lite massa rödvin men ska försöka köra spinningen på söndag iaf. man måste bara få slappna av lite, inte så att jag gått bananas... 
 

mage i TRX:en, 50 burpees och 2 km intervaller !

ÄNTLIGEN HELG, ÄNTLIGEN TRÄNING! härliga ni är som läser trots jag inte skrivit något ! 5 burpees mellan varje set blir ett par stycken i längden! sprang inte så långt för det kändes lite i knät efter uppehåll sen i måndags. 
tentan gick nog åt skogen, men då har jag nog iaf finfint sällskap på omtentan :) en gång ska vara första. höll på att gå därifrån, men för fan, ge upp är INTE ett alternativ?! ;) antingen går det vägen eller så fick jag 5 timmar extra plugg! 
 
en gammal, en ny, någon som kan gissa vilken som är vilken? anyhow, stay strong mf's. jag ska sova!

känslan som uppstår när man kommer hem

och inser att man haft på sig "fel" leggings hela dagen, hahahaha. fröken snurr i sitt esse! hur lyckas jag? och sen, det första jag gör, håller på och hungra ihjäl, tappar cayennepepparn. gaaaaah !
men härlig dag idag, programmeringen på paus, pluggat till tentan till 17, coachad inför spinningen oxå, tacos!
 
 

Utforskande tentaplugg!

Lite exakt sådär jag känner mig haha! Har iaf fattat ett beslut o satsar för att vinna! Mot Linköping för mer plugg!

man mår inte bra av att sitta inne en hel dag !

och man blir fullständigt dum i huvudet av programmering. alltså då menar jag fullständigt ! hjärndöd !
och sen ska jag prioritera att plugga till en tenta jag inte ens vet om jag får skriva? för jag missat att anmäla mig? just ju känns det rätt idiotiskt. trött är jag. skitdag när jag inte fick träna! detta gör vi inte om tack! 
glömmer bort tiden gör man också, sova kanske.. 
 

biggest loser!

säsong 14, episod 8 och världens största kaffe. vaknade kl 7 och det är nästan ljust ute, vet ni vad det innebär? SOMMAR! haha. vakna till lite innan programmering halva dagen och tentaplugg andra halvan. idag blir det max 2 timmar fritid för mat & fika med Hanna, ska jag göra något mer tas det från sömnkontot. 15 timmar plugg alltså. minst! hörs då!
 

failure is NOT an option !

seminariet gick bra, tack för allt stöd och beröm, det behövs och gör mig så glad. möte med programmeringsläraren också så nu är det hoppet återväckt igen, nu kör vi! två dagar kvar!
middag på Legends i Linköping med Sofia som är här på kurs, pasta & bröd har aldrig smakat så gott, kan inte minnas när jag åt det sist.... och jag kan säga att sängen har aldrig känts så skönt. 
 

keep calm like a professional businesswoman .

varför är dethär med muntlig presentation så himla jobbigt? är det lixom bara själva grejen? förhoppningsvis försvinner det delvis med tiden, har jag hört, men det blir nog en kurs i "att tala inför andra" i höst!!
 
 

HARLEM SHAKE !

hur kan jag ha missat detta innan? hahaha, bra början på denna dag med, seminarie kl 13 men ikväll så är Fia på besök i Linköping och det blir awesome! 
 
 
 
 

ytterligare en dag närmare min dröm !

fick ytterligare ett fantastiskt inspirerande och underbart besked idag, än är inget spikad men bara få höra att det kanske blir aktuellt är för mig ren glädje ! och bli påmind om varför jag faktiskt började plugga och jobba arslet av mig ! 
även en dag närmare ett hälsosammare och mer vältränat mig och ännu en dag närmare att börja jobba som instruktör, hurra för det ! 
och tack för att ni finns, och fortsätter motivera mig !
 

FYSTEST EFTER 6 VECKOR MED XTREMEFIT !

4 minuter och 29 sekunder stod jag i plankan! gör om det! ;) done and done ikväll! trodde jag skulle dö efter löpningen, tror jag fick någon typ av astmaanfall, men det andra flöt på, förbättring på allt förutom jägarvilan, träningsvärken i benen är ta mig fan värre idag tillomed. ska aldrig mer köra ben! haha! 
löpningen föll visst bort, men sprang på 11:30 förra gången, 10:19 denna gång, 2 km. och det är inget ljug, inget jävla fusk här inte, alla siffror är helt ärliga!
så tacksam för förbättringarna, grymt bra sätt att mäta sina framsteg! som sagt, 6 veckor är inte långt tid, det har gått så sjukt fort och det är riktigt bra resultat på så kort tid, bättre än vad jag trodde faktiskt !
smält maten färdigt som jag kastade i mig, rester från igår, nu dusch, repetera muntliga en gång till, sen är det sängen som gäller ! 
 

tack för i helgen vännen min !

alltid lika kul att träffa dig :) och vi får ta och boka en resa snarast, fast till efter sommaren då hihi. gärna till Grekland denna gången! 
 
 
 

känslan som uppstår när man inser att det man pluggar..

.. verkligen är jätteroligt, förändringsarbetetsdelen menar jag då! helt ärligt tycker jag det verkligen är kul. och det ska jag jobba med i framtiden. skön känsla. nu ska det bli jäkligt skönt att sova på bussen hem också. 
 

måndag morgon !

who cares ? lugn bara, ingen panik, det fixar jag ! dundra på domhär innan du gör något annat och jag lovar en fantastisk dag, låt mig veta om det inte blev så :P med säkert en halv minut till godo fick jag en helt egen campusbuss till Linköping.
 
 
 
 
 
 

det är så vinnare jobbar !

it's been a crazy crazy weekend .

den kommande veckan kommer bli den värsta i hela mitt liv tror jag :) så mycket i skolan att det kommer inte finnas till till något annat. men vet iaf att jag kommer bli ett snyggt lik om jag skulle stryka med. 
 

skööööön känsla i kroppen !

totalt slut och nyduschad. huvudet, hjärnan däremot. nej. torsk o romsås o sen återgå till studierna. 
fina hantlar har vi fått iaf, idag var bodypumpen fantastisk, hittade mina muskler på ett helt annat sätt. benen tog totalt slut så fick bli en massa tåhäv istället för sista utfallen. "bara ni gör nånting!" ;) 
 
 
 

programmering, rapportskrivning, muntlig framställning och opponering.

suck. min hjärna exploderar snart. går o kör dubbelpass istället, spinning och BP och tänker inte give a single fuck om min träningsvärk!! 
 

I pray that you will find peace of mind And I'll find you another time I'll love you, another time

 
söndagsmys ... keep calm ...
 

fröken beslutsångest

that's me ! till slut beslutade vi oss för att inte gå ut. jag tänkte att jag skulle tagga till ifall Maria var supertaggad, men det var hon inte så vi satt o babblade till typ 01 inatt. supertrevligt med finbesök från Kungsbacka. nästa gång är det min tur, jag lovar! och i veckan kommer Fia till Linköping & Hanna är i stan med, ska bli så kul att ses!
 

FUCK VINTER !

känner jag bara just nu ! färg ! värme ! sol ! rosé ! musik ! längtar satan in the gata ! och Amanda Fondell va grym !
 

fortfarande min favoritinspotjej !

alla gånger. blev ingen träning, upptaget i minigymmet på Citygross Arena, så pappa stack ut och sprang istället. jag har ändå rört mig som ett kylskåp ungefär. 
programmeringen går åt skogen o nu lär jag få vänta ett par dagar på svar på mejlet från handledaren, men det har jag inte tid med så lär få mejla kursläraren imorn. jag fryser också och kan inte bestämma mig för vad jag vill göra ikväll. 

lördagsfrukost

ingen större hunger, mätt från igår typ haha & så har jag inte tränat så :) men äta måste man ! kanske kör ett pass med pappa sen i eftermiddag !
 
egengjort jordgubbsyogurt på kvarg, lite naturell lättyoghurt & funlight jordgubb. hasselnötter, kokos, kanel, banan, psylliumfrön. 

har inte ens gått upp än

äntligen lite sömn nästan en hel natt så jag bestlutade mig för att ligga kvar en extra lång stund.. och tydligen :
 
one does not simply walk after leg day. dethär kan blir intressant hahaha. godmorgon :)
 

I'll take you to the candyshop !

med måtta. men TRAIN INSANE OR REMAIN THE SAME ! pizzan blev okej, på fiberhusk, pofiber o ägg typ, serverad med kvarg o ruccola efter svettigaste benpasset ever & 2,5 km 1 minutsintervaller på det. jag. kommer. inte. kunna. gå. imorgon. :) galet är hur jag kör iaf o nu går det bra! starta om gladiatorerna på boxen o hoppas jag sover snart <3 
 

äntligen fredag !!!

KÖTTA RÖV ! jag har längtat hela veckan, kan jag lova ! vadå fredag, vadå helg ? bendag ! massa ny musik laddad i phonen ! avsluta med lite intervaller på löpbandet kanske....  sen kan det nog slinka ner en och annan godisbit bara för att jag kan ;) 

I feel the impact as we collide .

veckans fredagscx avklarat !

men jag har så sjukt ont i röven!! blåmärken i svanken och det på svanskotan ska vi inte prata om, ajajaja! livsfarligt att ligga på backen ute o kötta benpendlingar haha! ett par intervaller efter cxworxen och det andra jag längar efter varje dag sprang jag typ hem till. frukost <3 nu programmering hemifrån, pick it up, let's go let's go!
 
 
stekt ägg med ost o kalkon, blåbärsgröt på råg & psylliumfrön med mosad banan, islatte . FREDAG !!

börjar ledsna på riktigt .

att alltid bli ratad, bortvald, bortglömd. så ont det gör, gång på gång.
 

jag är så imponerad !!

på riktigt, så starka, så roligt ! jag är imponerad av migsjälv med, som fortfarande är vaken efter ha gått upp kl 04:15 idag ;) men hoppas verkligen att vi ses till nästa camp ! 

UTMANARE REDO ?

jag är redo iaf, kom och prova på Xtremefit ikväll kl 18:30 i Vasaparken nu ! (inga sånahär avancerade squats kommer att ske dock, det lovar jag! ser ut som jag haft ihjäl Linda också
hihi!)
 
 

härlig dag på jobbet .

anledningen till att det heter lappLisa är jag eller, haha ? sjukt snygga och praktiska shakers inne ! mindre härlig programmeringslabb, så trött, men ta mig tusan, det kanske blir en inlämning ändå... ni kommer ikväll och leker i snön med oss va ?
 

bästa flickvännen ?

everybody needs her .

samantha being samantha <3

nej, anledningen till att jag är singel ...

tyvärr, jag är upptagen !

din pojkvän vs min pojkvän

#FOREVER ALONE !

<3 nu drar jag mig mot Nordic Club för jobb till 12 <3
 

fröken snurr igång igen !

skulle glömma huvudet om det inte satt kvar! fan glömt att anmäla mig till tentan då! jaha... haha, seriöst!
men folk litar på mig ändå! imorn ska jag öppna Nordic Club 5:30 och förgylla allas allahjärtansdagförmiddag innan programmeringslabb 13-17 och Xtremefit 18:30. kommer bli en allahjärtansdag som går till historien. har massa tidsinställda inlägg till imorn att bombardera er med! nu skulle jag sovit för länge länge sen.. 
 

mästerkocken i farten igen .

KÖTT fifan ! haft en fransyska i kylen ett tag, kände att det var dags att ta tag i den innan den vandrade iväg. legat i ugnen medan jag pluggat och nu ligger den väldigt fint i min mage med svampsås & potatismos, helt perfekt! lite pwo på det så är jag redo för ytterligare ett pass med Xtremefit ! skaplig onsdag !
 

samlar in ett par vuxenpoäng till !

i måndags valdes jag nämligen in som sekreterare i min bostadsrättsföreing BRF Storgården . tackar ödmjukas för förtroendet, och att få ännu en merit. visste egentligen inte så mycket om tjänsten, ska bli riktigt spännande att lära sig, ännu mindre visste jag att det var ett arvode inblandat. inte fy skam heller, tackar vi för ! :) det går bra nu kompis, det går bra nu.

repeat repeat repeat !

JAG VILL BARA SE DIN SVETT ! imorn vill vi se den på Xtremefit's prova-på-pass, tveka inte att fråga mig om vad som helst, så ses vi där, jag kommer vara där !
 

systemvetarhumor !

hahahaha . programmering var det ja.... :) 
 
 
 

det var den morgonen !

jag blir verkligen galen på migsjälv . tappat mina hörlurar någonstans på vägen till campusbussen . seriöst ! 
 

not a single semla

was given to this body today ! godnatt !

best female fitness motivation ever ?

cirkulerar på FB, nja, men imponerande är det och massa inspiration till fantastiskt bra övningar, men gillar fortfarande min 17-åriga crossfitkörande norska bäst. som vanligt varnas känsliga tittare, det är naket, hej!
 

det var inte meningen att jag skulle träna idag !

tog så långt tid på mig på väg till gymmet att PWO:n hann gå ur kroppen.
väl där står löshåret åt alla håll (glömt att ta av mig!) !
glömt att ta med träningsbh, snyggt !
ska värma upp, seriöst 1 minut på crossen och mjölksyran tog över.
inget batteri på telefonen.... 
men jag körde ändå ett tungt bröst/axel-pass och avslutade med en "promenad" på löpbandet, 30 min incline 9% typ 5 km/h, svetten rann iaf så det var nog en bra promenad.
nu dusch, tacos & filmen om Pi hos Nattis. #fuckpluggaasssssåå
 

gratis är alltid gott MEN

skaplig sockerchock, tackar för äpplet Ica Strömmen, men det andra är bara socker, socker och mer socker ! 
 

då kör vi då !

slutspurten på projektet idag, dealine imorn ! sen är det bara en muntlig presentation på 25 minuter och en opponering på 10 att förbereda till nästa vecka... haha ! på bra humör idag ialla fall så :) puss
 

dagens triss i tisdagsskön svensk musik !

alla som känner mig vet min förkärlek till svensk musik <3 
 
 
 
 
väntar fortfarande med spänning på Niello :)
 
 

tisdagsmorgonchill .

sovit så bra, nu känns det bättre. vaknade med helvetesträningvärk i triceps/skuldror! varifrån tänkte jag, men kom på vi körde typ 45 dips på räcket i Vasaparken, 50 burpees som börjar sitta riktigt snyggt och jag gjorde ett tappert försök till att göra latsdrag två och två efter, men gick inte så bra :D träningsvärken sitter fint idag iaf ! 
du behöver inte ha superkarfter ...
 

triss i riktigt sköna måndagspepplåtar

 
 
 
 
 
 
 

på så dåligt humör , så himla less .

då blir det inte mycket inlägg tyvärr.
tog typ 15 minuter i duschen för att bli varm efter kvällens pass, men berodde lika mycket på att jag fortfarande var frusen från bussresan hem.
så less på dendär Campus-bussen alltså. det är så trångt att man inte ens får plats med sin handväska mellan benen typ. och då kan jag räkna migsjälv som den minsta resinären på den bussen. om man har turen att somna till blir man väckt av att man får en väska i huvudet när någon går förbi. men oftast somnar man inte, för man sitter där och fryser så man skakar, det är så förbannat kallt. 
så less på att ha så mycket att göra i skolan att man undrar hur man ska hinna, så jävla less på freeriders och på folk som säger att "jag hjälper dig!" men finns ingen jävla stans att finna när man behöver dem. 
så less på att vara så slut hela tiden, less på att ha ont i fotleden, i muskeln vid skuldran, knät. 
less på kylan, på folk som inte svarar på sms, på att så fort man är klar med något så börjar samma visa om.
less på att höra att "ensam är stark" för ja, ta mig fan man är inte starkare än den svagaste länken, så jag är jävligt stark ensam, men man blir inte det av att vara ensam. jag har mina superkrafter, men det beror på min målmedvetenhet och ni som stöttar mig, tror på mig, peppar mig, inspirerar mig, säger till mig att jag kan gå hur långt som helst. jag behöver er. 
trodde min hjärna var klar med domhär perioderna, trodde vi hade gjort slut, men tydligen inte.
I think I need a little break då. får se när den kommer då. men till dess köttar jag på, som en chef, som en vinnare. för inte fan kommer man någonstans i livet genom att ge upp och låta någon annan jobba!!!!!!!!!!!!!!!!
 

pluggat på Universitetet halva dagen

både verksamhetsanalyser och programmering och känner exakt såhär, hahaha, så lagar mat o sticker o kör Xtremefit istället ! :)
 

perfect practice makes perfect .

 
ingenting annat. inte 100%, 95% av tiden. det är alltid den "svåra" vägen som är den rätta. ge allt hela tiden, det är jobbigt. men ingen har sagt att det är lätt att vara en vinnare. 

ett par gruppbilder också !

NIELLO - SVETT

för tillfället en av de skönaste låtarna ! spelas för fulla muggar på EastFM, rycktas om att den kommer på Spotify imorn ! hoppas snälla, det skulle vara en perfekt början på årets tyngsta vecka hittills !! 
vann Abba-tävling på kursen idag, gissa låten var det, briljerade även i lördags i Mello-spinning-tävlingen. finns det något jag nästan gillar lika mycket som träning så är det musik ! 
 

då har man klarat av kursen då !

aldrig spinnat så mycket i hela mitt liv, aldrig varit så trött i mitt liv. typ! så himla nöjd med allting, att vara på kurs är det bästa som finns, man lär sig så mycket, blir så inspirerad, rörd, motiverad och utvecklas även som människa. om jag kommer sova gott inatt! snart ses vi i salen på Nordic Club ! <3
 
 
 

Vi har det kanon!

Mindre mjölksyra idag iaf, det känns bra! Analysera musik o leda pass utan att prata, nu efter lunch blir det praktiskt prov :) lilla spinningsalen!

matsäck :)

sitter o bilen påväg ner till Jönköping igen för en heldag på spinningcykeln ! lovar bättre uppdatering idag !
 

lördag i min ensamhet .

känns konstigt på något sätt. och ovanligt jättetyst i telefonen gör det extra mystiskt.... natti <3
 

4 timmar spinning ungefär !

lite lätt start sådär på första kursdagen , lagom mör lite överallt ! utöver det teoretiska grejer, men sjukt kul har det varit. tyvärr inte tagit några bilder, men lovar görat imorn ! skulle gått till Harrys på medlemsfesten med NC men totaldog när jag kom hem. nu film/säng, köra till Jönköping igen kl 7:30 så ! :) härlig helg !
 

då dunkar vi igång denna lördag !

upp o hoppa ! jag är taggad iaf för en överbokad dag ! nu kör vi ! höj volymen o njut av nästa "atom" ! <3
 

varför är alltid det som är mest fel ...

alltid det som lockar allra mest ? 
 

längtar så mycket till imorn !

och söndag ! spinningutbildning woohoo ! på schemat:
 
Kursinnehåll 2 dagar (48 lektioner) 
Lördag 10.00-17.00, söndag 10.00-17.00
- Grundläggande anatomi & fysiologi
- Grundläggande träningslära
- Cykelteknik
- Positioner och övningsval
- Instruktörsteknik
- Pedagogik och kommunikation
- Musikanalys
- Pulsbaserad träning
- Passkomposition
- Klasser i Spinning
 
kommer bli så grymt roligt, och extra roligt att få åka med Moa haha oj vad vi ska skratta åt gamla minnen ! men det får gärna sluta snöa nu alltså ! 
jag sitter fortfarande och pluggar.. men snart fixa med bilen & sen blir det kebab, gladiatorer med Natta !
 

I love you man !

nytt från Lil Wayne for sure, älskar extra mycket idag asså! lyssna inte så noga på andra låtens text om ni är känsliga! you had me at hello.
 
 
 

standard .

 
bla bla bla, tråkig, bla bla bla. men har du testat? testa ett par veckor o KÄNN HUR JÄVLA BRA MAN MÅR! inte testat? näh. tyst. & jag tänker då ialla fall aldrig glömma hur dåligt jag mår när jag äter och dricker skit. 

plugga hemifrån är bra grejer !

då ser tvättkorgen ut såhär efter ett tag, och det är definitivt inte varje dag!
 

I'd rather stand on top of the hill,

 

epic fail somna på soffan-style !

vad jag hatar när det händer, trodde jag skulle hinna till sängen igår, men nej. så vaknar man med nackspärr och fryser som aldrig förr. men vaknade ändå skapligt imorse, pigg så det blev lite CXWORX o crosstrainer. det är tufft detdär core-passet alltså, magen brinner och axlar och ben får sig lite dem med ! nu pluggeliplugg, idag hemifrån <3 
 
 

sinnessjukt lång dag ...

och fylld med plugg plugg plugg plugg & plugg. men det går bra dethär. lekt lite mer med mina lappar, det tar sig. imorn blir det favorit i repris, men imorn ska jag verkligen hinna träna också! :)
 

uttråkad till max !

skämtar inte , tråkigare dag får man leta efter . inget val har jag heller .
 
 

februarilöften .

det är fortfarande 4 månader kvar till sommaren. minst tre ialla fall. det är inte för sent att börja idag. det är ALDRIG för sent att börja. 
 

cause it's my time !

8 timmars sömn. 8 timmars plugg. 8 timmars "fritid". gammal goding får försöka få mig att ta tag i saker idag. 
 

UTMANARE REDO ?

dagens träningsplats! Vasaparken ! det tar ungefär en minut, sen har man ett leende på läpparna och kör med glädje totalt helt jäkla slut på sig själv! det går inte att stå emot endorfinerna som kommer samtidigt som svetten början rinna ! sen när alla i gruppen ska försöka sig på att göra armhävningar som i "en orm" och ingenting går och alla faller ihop på backen och dör av garv. då är det extra najs :)
 

precis lyft det tyngsta ever !

45 minuter sen jag kom från skolan, snabbt mellanmål och det tar emot. men nu kör vi i snöstormen!!
 
 

han är ingen gentleman - han har stulit mina trosor.

 
vem försöker han lura egentligen? 
 

dagens, inspiration och motivation, definitivt!!

fyra sköna brudar som bloggar och träning och träning och träning och träning ! om hur man klarar det själv och vissa inlägg är så ärliga att man vet inte om man ska skratta eller gråta ! de började köra med Xtremefit och blev så taggade att nu verkar de som de kör allt de kommer över ! jag gillar bloggen stenhårt för de uppdaterar så ofta! 
 
 
 

godmorgonintervallos !

löpbandet för första gången sedan knäoperationen i maj förra året, gick sådär, mindre ont att springa ute tycker jag nog. var tvungen o stanna o knyta skon efter 8 minuter o bandet startade om av någon anledning så lägg på det ;) 1 minut på tempo 11,5km/h och 5,5incline, 1 minut på 9,0km/h och 3,0incline! tufft och svettigt, som det ska va! nu frulle, och plugg/tvätt till kl 12!
 
 
 

I really regret that workout !

NÄÄVAA? men det kändes rätt fail idag på BP:n. förlåt mig att jag säger det, men det utmanar mig inte längre. punkt. done. tack, det var underbart så länge det varade, ett av mina finaste förhållanden i hela mitt liv. men det är slut nu. xtremefiten, spinningen, tunga vikter och intervaller till jag helst aldrig vill höra ordet intervall igen. och nya utmaningar såklart är också välkomna. men jag kommer sakna det, och kommer självklart köra nya koreografier etc men det utmanar mig helt enkelt inte längre. kände lite idag att det för fjollor.. vilket inte är sant alls!!! kommer ihåg första gången jag körde, efter det ville jag dö ett par dagar. men så är det, man utvecklas, växer ifrån varandra och går fucking vidare. "if it doesn't callange you, it doesn't change you"
 
 

Post-It är roligt ! :)

och väldigt praktiskt ibland, bra att man får användning för allt strunt man handlar! varit duktig och pluggat nästan hela tiden sen jag kom hem, nu föööörtjäääänar jag verkligen ett par timmar på gymmet, ses där hoppas jag! 
 

studentens bästa vän !

Ibland önskar man att man bodde i Linköping då.. 

motivation of the day !

ett tips som jag fick igår så här får n , gå in på hans blogg tävla & utmana er själv vet ja, och passa på att vinna finfina priser såhär i förändringstider ! kan man få en större morot? finns även sjukt mycket intressant att läsa om träning, fettförbränning, kost och hälsa, plus en himla massa snygga bilder.... http://www.argetfit.se/ 
 

sovmorgon .

insomnia, så går det när man ligger o tänker på coola grejer istället för att kunna sova. då får man inte träna, för känner att jag behövde sova för att få något annat gjort idag också. och skolan går tyvärr före, fast jag inte vill.
dock skulle jag gått upp för länge sen, nu stressar vi igen!
 

livet on a räkmacka !

ibland så går det bara vägen utan ansträngning. men det är inte så att jag inte kämpat för att komma hit. men ibland så dyker grejer bara upp sådär, och då är det bäst att fånga dem!
fått ett par riktigt härliga besked idag, rock on ! för det första, JAG SKA PÅ UTBILDNING I HELGEN ! fort ska det gå. hänger på till Jönköping och på kurs för spinningen ! 
sen är det lite andra vuxengrejer, haha, som ser fint ut på pappret för framtiden, det tackar man för för förtroendet. 
övrigt lite babbel bara, men låter bra det där, jag är alltid på en ny utmaning och nya möjligheter "du vet ju var jag finns". till dess tackar vi och tar emot att jag får träna ända fram till sommaren ! :D
 
 
hemmagjorda scones på kokosmjöl, fiberkusk och ägg bland annat. lättmajo, ruccola, räkor som blev över i lördags, ägg, citron och svartpeppar såklart. nu sover vi gott, klockan ringer 5 imorn igen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

get fit or die trying !

300 idag igen med Xtremefit, alltså 5 km löpning och 300 repetitioner varje kilometer! blaskigt o blött, sprang själv idag och gick in på 41 minuter och 25 sekunder, förbättring på 3,5 minuter sen förra gången typ! :) men tungt! 
en frukansvärd måndag, årets hittills sämsta dag blev helt plötsligt alldeles fantstisk, berättar mer snart.
för ja, jag är sjuk i huvudet och får inte nog. byta om till torra o lite varmare kläder och ladda för en kvällsbabbelpromenad med Natta nu <3 
 

give me tonight !

say you feel it like I feel it
say you want me like I want you
say you’ll give in to the moment
no one wants you like I want you
 

efter en helg i onyttighetens tecken .

DRÖMJOBBET !

yolo? no lo?

blir filosofisk när man ligger och försöker sova. så filiosofisk att man gllömmer ställa klocka. bra början.
det är dagar som igår och morgonar som denna man önskar man levde en gång, dog och vaknade upp som någon annan. som en starkare person. 
bakslag, feting, vursting, käftsmäll. aldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrig mer. men fick sova bort en hel dag iaf, och fick en liten påse smågodis som jag tjatat om (dyngäckligt var det!!). inte värt det någonstans!
men det är så. du dör bara en gång, förhoppningsvis lever du varje varje dag. ska man gå omkring och vara rädd för söker för det, eller ska man leva varje dag fullt ut ändå? valet är ditt. 
 

så jäkla nöjd !

äntligen klar! så skönt, kändes så bra, men min kropp är så slut! varit på NC sen 8:30 imorse, instruerat ett kort crossfitness & spinningpass, alltså visat upp för andra instruktörer, och kört två till korta pass som andra visade upp och sen körde jag tre tunga benset. så färdig för denna vecka!
iaf, åter till det stora, japp, det stämmer om ni inte redan listat ut det, nu ska en äntligen bli instruktör !!!! yeah !!!!

found what your looking for ?

biogodis the right way .

det är inga undantag, nu går det jävlar åt rätt håll så nu håller vi i ! Ego, riktigt riktigt bra film, snygga skådespelare, bra story, massa musik. se den om ni gillar svensk film. nu slutet av Gladiatorerna, sen sova, imorn bär det av mot nya kapitel i mitt liv!
 
 
 
 

DARIN FEAT LIL JOHN !

darin har släppt nytt & det finns inte en dålig låt på hela albumet! bästa är "before I pass out" med Lil John. for real. alltid älskat dendär mannen, sen första sekunden i Idol och kommer stolt fortsätta! som en liten tjej. detdär leendet är att dö för, om och om igen!