Lisa Roivas Träning

då var det helg igen

trodde i tisdags att det var fredag redan haha .

dagarna flyter ihop, som alla säger går tiden snabbare ju äldre man blir. o jag tror ju mer man trivs oxå, herregud, dagarna bara försvinner.

känns som igår jag skrev sist, men det var det ju inte :/ jobb 12-19 idag & sen blir det födelsedagsfest :D YEAH ! blir lugnt, ska jobba imorn igen, vet inte om jag ska till sthlm eller ej :D får se idag !

var ute i skärgården i veckan, så himla mysigt, soligt, skönt i båten, gott med vin, kul att umgås !

ne, nu ska jag dricka ur kaffet, beställa lite böcker, sen blir det träna & rensa tankarna innan jobbet.. <3

kaffe <3

det kan verkligen va det bästa som finns. när jag vaknar skriker hela kroppen & huvudet efter det :S så nu sitter jag här med min mega kopp o försöker vakna till liv. sen blir det den obligatoriska innan-jobbet koppen & så en ikväll på sena rasten för att orka resten av kvällen.. mmm längtar redan !

hade en mycket bättre dag igår ! hann med en powerwalk men va sedan hemma innan jobbet & gjorde mig iordning.. helt plötsligt kommer fredrik hem & jag fick 100 pussar innan jag gick (dom kom 4:a av 10 lag, men det var tydligen bara ngn semi..) hade ett underbart samtal med chefen som man bara kan ha med henne :) undra om hon läst mina tankar, för jag fick en systempärm o bokning av en till kurs.. var väl inte riktigt det jag tänkt mig, men jag behöver verkligen ett mål att sträva efter tror jag, så nu köööör vi igen ! tack emma för skjutsen hem & skrattstunden med dig & lenny, hahaha :D

men nu har jag inte tid mer för min alldeles egna lilla Lenny slutar 9:an ! för jag har slutat 9:an wööhööuhwööhöö ! vet inte vad jag ska ha på mig så det är dags att börja jobba på det !

Han är verkligen världens bästa bästa! L...

img_0297 (MMS)

Han är verkligen världens bästa bästa! Lappar kan va det bästa som finns <3

årets sommarplåga

brukar jaga efter den varje år haha :D nu finns det ingen tvivel, den kom från ingenstans, spelas över allt & har inte bestämt mig för om den är dålig eller bra !

skitdag igår. känns som vi är kort hela tiden, att man får slita så man är trött o bara vill gå hem vid 12. sena raster, som slutar i en Lisa som inte längre kan hålla humöret.. alla som känner mig vet hur det blir när jag inte får mat :D känner mig som M ibland, vill bara lacka total ur, skrika, kasta saker omkring mig, haha. men kul var han & han fattas fortfarande oss :) o sen när man märker hur mycket man får göra efter alla andra som slarvat.. nu ska jag inte säga för mycket, jag kan komma på 100 saker nu vi inte gjorde igår.. onda hemska cirkel.


jaja tillbaka idag :) men jag är inte bitter, det är en ny dag & allt som räknas är inställning :D eller ?


powerwalk runt 11, ska kolla på biggest looser innan ! se om jag hinner med ett pass på gymmet oxå ! YEAH !

babe åker iväg till stockholm idag, cramo-kampen, hoppas dom vinner ! <3

tisdag .

idag ska det jobbas, hehe :) 15-01 , naaaajjs ! innan dess lite jogging & lite sol .

usch vad tiden går snabbt. sov ut, o nu är det strax dags att åka. kolla bussen & ladda busskort innan oxå..

makin love

har jag övat på sen sist jag skrev. hihi typ iaf.

sol & cyklande, mathandlande o spontanutgång med blondinerna, badhus & stek i solen med vänner, personalfest & kalasröj på otten med maskinen & studenter på hugos, mycket lite sömn o parkhäng o gräs mellan tårna, jogging, en himla massa mer mat & dryck & lekar med familjen kjellgren, mer sol & mys & mat :)

o börjar första dagen efter semestern med ledig måndag, stängning tis-tors, mellan fredag & ledig helg ! o vem snackade om att jag jobbar hela midsommar ? till 16 midsommarafton & ledig helg, hihi <3 sa jag att det skulle bli bästa sommaren ?

har iofs ont i halsen idag, så jag har tagit det lugnt. höll i shoppingarmen när jag o Lina va på stan, så det bir ngn resa nångång ;) o tacos med babe. röjer runt bland kläderna hemma stillar begäret lite.. nu ska vi se vad man kan göra med ett par jeans & ett par leggings.. kör en låt på de :)

allting verkar lättare då

juni juli augusti. får lyssna hur högt som helst på den när babe inte är hemma ;D underbara sommar.

tog en promenad ut till lindö igår, solade en massa timmar, joggade i abborrebergsskogen. så skönt o inte göra någonting..

sen drog vi iväg ut på landet, grillade, helt sjukt gott, spelade lite kort, drack lite vin o hade det helt fantastiskt.

när vi skulle åka hem fastnade vi bakom en timmerbil, haha, fick vänta typ 30 min :P

varit ute & gått idag bara, nu ska jag väl städa lite, tanka musik <3