Lisa Roivas Träning

jason mraz- I'm yours.mp3

''
I won't hesitate no more,
no more,
it cannot wait,
I'm yours
''

roligare än såhär blir det inte !



hade en bild på den nu, nybäddad o mysig, men min telefon gillar inte att föra över bilder till datorn :S

whatever, ska inte göra ont att sova. jobbat 22-01, inte gjort nånting, o inte ett tack fick man för att man ställer upp. men hey, det är ju ingen ovanlighet direkt.

det blev en säng :)

den är jättefin, hur nu en säng kan va fin. men jag har inga ben, eller medar som de sa i affären, till den. för dom va slut. fatta ingenting. kommer nästa vecka iaf. men seriöst, jag behöver inte ha nåra medar, har inte tänkt att åka släde med den lix. (gud, vad rolig jag är!)

men nu är jag arg. att ingen längre vet när/var/hur/vad frackveckan är. kommer ihåg hur jävla stort de var när jag blev nollad ;) o hur mycket 3:orna söp i skolan på den tiden, minns hägglund med 1,5 l pet-flaska med hemkört (han kunde göra världens starkaske sambuca oxå ;D). tillomed min årskull var mesig om men jämnför med dem ;D jag är förbannad iaf. ignoranta småbarn. psss.

jahopp. men.

grönan på lördag, blir najs. men kallt.

danny feat. therese- if only you.mp3

säng eller inte ?

det är den stora frågan. är grymt sugen, den är ju fett med billig. o det vore helt uuuuuuuunderbart, nu när man är två, ibland iaf, är det äckligt jobbigt o sova i bäddsoffan.
det största problemet jag känner att det är: tömma akvariet o dra nätverkskabeln in i köket. haha.

förresten ;)


världsordningen är återställd. min mobil funkar igen. blev lagad i affären så alla nr o etc finns kvar. dvs, hör jag inte av mig så tycker jag inte om dig !


det är inte sant

image367


hittade denhär underbara t-shirten i en artikel i dv. från hm. men efter lite snokande så såklart såldes den i juli.
vad var det för bra med det ? o sätta ut en artikel om en tröja som inte ens längre är aktuell. eller ?
nu ska jag trösta mig med att lyssna på will.i.am- got it from my mama.mp3 o äta pannkakor till frukost.
hej !

image368

.

'' I tried to call,
but my pride
wouldn't let me dial ''

frack frack frack frackelifrack frack

jag såg en frack, haha, det var min kusin (t.hö) :) behöver jag ens säga hur stolt jag är eller ? imorn är det rännstensmarsch o då ska det tas en massa bilder på min bror :)

image366


lider jag av insomnia inatt eller, hur trött som helst, men kan inte sova. eller har helvetet börjat igen ?

banan på rymmen

fick för mig att jag hade en kvar. men tydligen var det en fest-banana så den stack. förmodligen på efterfest.
ska o fika med sandra nu.
min älskepälsk till mobil är trasig :( jag är så ledsen. så nu har jag min fjortiz-LG igen, o typ inga nr :S så. ring mig.

jag har ett jobb o gå till igen

tack för att man själv får ringa rå. smart. inte. iaf. 10-14 är skitsamma. kan min telefon bara ringa nångång ?!?!!

image365


mina renoverande grannar spelade ''lugna favoriter'' med lägenhetsdörren öppen när jag kom hem vid kvart i 8 imorse. så nu får de fan ta o lyssna på dehär.

give it to me :)

and I'll give it to you :)
iskallt med fotboll igår, buhu. men läskigt gott med pizza o alex är så härlig :) fast han e busig, precis som sin bror :P

 
se upp för dårarna va precis lika bra som bonde-söker-fru-helen tjatat om :)
  

bra skit, bra skit

eller rättare sagt dålig :S mina leopardörhängen o denna blåst. aj aj. ungefär som min cykling o regnet igår. går inge bra ihop va.
jaha, då har man köpt ett par jeans i 25 då. inte för jag har den storleken i nåra andra jeans, men a. måste fråga den vars åsikter om min behind är dom enda jag bryr mig om, om dom är snygga ;D för jag vet inte riktigt själv. har aldrig haft nåra liknande innan nämligen. han är dock upptagen med att underhålla två busungar i hans soffa. långt här ifrån :S
nu är det mat på g, hemlagar chorizo, dvs falukorv med lite peppar på. o makaroner. slö idag :) eller rättare sagt fett med grymt hungrig.
köpte ett par örhängen med, typ som jag har fast ändå inte. ska byta till dem :) passar vädret bättre.
sen har min ''skinn''jacka kommit med, så den ska hämtas efter 17. wiiiie.

''well, you are the one, the one...''

höhö. det sa han inte riktigt igår, men de kändes bra o sådär. skitjobb, fast ändå inte. va fan är det jag har nu lix ? dags o prova nåt nytt :) måste bara höra mig för om lönen igen.
det sjukaste är att de hade en såndär massrekrytering i sommar, men förmodligen hittade de inte vad de letade efter då eller så har så många hoppat av. vet nåra stycken iaf.
iaf, de blir bra, skyssta arbetstider o ett regelbundet schema är egentligen det enda som spelar nån roll.
håll tummarna, jaow. 3 utav 3 skulle va najs o pricka in.

nu ska jag gå ut o gå i höstvädret, shit, idag blir det nästan vantar, för igår va de faktikst kallt.

http://www.facebook.com/

hm. jag har inte riktigt kommit på vad det är för kul. får typ 24892 mejl om dagen om personer som vill ''bli vän'' på detta nya inne-community. samma ungefär som jag har på msn, i telefonboken osv. men men.

nu är det matdags igen, fisk med lime, vitlök o cashewnötter. jag har en ruggig förkärlek till fisk, faktiskt :)

if only you....

eh, whatever. brorsan är frack denna vecka, måste fixa bilder ;)
nu ska jag gå ut o gå i typ höstvädret, undra om man behöver mössa o vantar ?!
anställningsintervju sen, o jag behöver ett par nya jeans. eller två :) hihi.
film igår, men jag somnade mitt i den andra. dumma Lisa. 



  

det är helt sjuuuuukt :)

image358

söndag

  

don't worry, jag ska inte döpa inläggen till dagar framöver, gjorde det bara för att jag postade helgen idag.
planterat nya blommorna, bilderna blev så bra, great kamera dedär :)
ska äta lite nu.
beställde en kappa typ, www.ellos.se, halva priset = 300:-, jag var bara tvungen :) :)


lördag

image353

min syrras underbara väska. skitbild, men de blev nå fel vid överföringen. eller så har mobilfan pajjat :S

kilppte mig, fikade med sandra, handlade skor, mat o nya växter med bruschan, lagade mat med malin, maria o sofie :) fläskfilé med kantarellsås o hasselbackspotatis. såg ''big daddy'', tog en öl me krakel o c:o på trädgårn o saab-åkning med marzi. inte undra på att jag är slut idag. tur att jag är ''ledig'' tills på tisdag, höhö.

image354


hm, ne, jag har inte klippt page, vågade inte :( det är bara uppsatt. men visst skulle jag passa i det ?
o ja, det är min favoritklänning :)

fredag

är det inte idag, men i förrgår.
det var riktigt kul att jobba på ingelsta, bara att de hade pissmycket att göra o det blev en lång kväll. fick va i beställningen, har aldrig varit i beställningen i hela mit liv. fick äntligen en massa creds för det riktigt bra jobbet jag vet att jag gör, så det kändes bra. stackars bror som fick vänta bara.

vilken härlig dag

sommar utomhus. vissa tror visst den är slut, o går påbylsade med jeans o joacka typ. jag yrat runt i vitt linne, jeansshorts o mina lackpumps. härligt värre. skönt att det är svalt inomhus iaf. så härligt det är att gå o shoppa, speciellt med tjejerna från jobbet, malin o sofie. 

ska ta de lite lugnt nu tänkte jag, packa upp det jag köpte o så, sen bär det väl av mot ingelsta, hur man nu tar sig dit med buss :P o stackars papi eller brur frår hämta mig inatt.

var har min glamour o DV tagit vägen ? vill ju ha nåt o läsa på bussen ju. får väl sitta i telefon istället :)

så himla kul o träffa dig idag, det var verkligen inte igår. ses väl på palace imorn :)

image352

'I just try to make the days not hurt until I get to crawl in next to you again'

svettigt värre

har precis cyklat 2 mil, fram o tillbaka från jobbet för att hämta arbetsskorna. ska nämligen jobba på ingelsta 16-00.30 idag. vilket jävla strul det är. kan chiiiieeefen fixa samma tider måste vi ta dem, annars får vi inga cash. som igår, den ska jag få betalt för iaf. o måste jobba nånstan på söndag 13-19.30, om han kan erbjuda samma tid nån annan stans. vill verkligen inte stå inne på filmstan ju.

iaf, måste skynda mig på. stan med malin kl. 12, måste äta frulle, duscha, o åka förbi komvux innan. hur jag nu ska hinna det.

kom på en till film vi såg igår, ''pledge this'' med paris hilton. kunde inte vänta tills den tog slut, det är nog den sämsta film jag sett i hela mitt liv.




klockren

 image350
så himla dålig som alla säger var den verkligen inte, tvärt om, tyckte den var riktigt riktigt bra :) homer har några riktigt bra repliker, utöver den alldelels alldelels underbara ''spider-pig''. han säger en grej till marge som är så himla söt, som är så himla passande just nu, men jag vill inte citera förrän jag vet hur den går ordagrant.

spank you chiiiieeeeeeefen

http://www.nt.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=1108933

haha. ''ledig'' idag o imorn. så himla skönt det är. tränat, lagat laxwook o sen slocknade jag som en stock kring kl 17. väcktes av fredda vid 19, så nu ska vi leka något roligt, hoppas det blir glo på simsons-filmen. finally. köpa vindruvor måste med göras, innan jag dör, blev äckligt sugen på det när jag letade i min hjärna efter alternativ till godis.

kompis, det går bra nu !

måste sticka till gymet inom en timme, måste handla lite food på vägen hem o gå förbi komvux innan jobbet.

image349

koffein-kick 2k

smällde i mig en redbull innan jag cyklade från jobbet vid 20. tungt var det, o nu bestämde den sig för att slå till, haha. lär inte bli sova på nåra timmar. glo på ''16 blocks'' eller telly, sy om min alldelels för stora penn-kjol eller diska eller nåt.  

kan någon förklara för mig hur man kan driva en restaurang utan vatten. för enligt mig går det inte. o det kan tydligen vara borta i upp till en vecka. o jag som ska stänga torsdag+fredag. kommer få mer ryck än vanligtvis.

... and i'm laughing straight to the bank with this. det är fan underbart med pengar.

vet ni vad som har hääääänt ??!!

nja. inte mycket, actually :)
jag hatar att prata med en kundtjänst över telefonen. eller så är det tvärt om, de hatar att prata med mig. jag har en tendens att få en touch av janice dickinson i mig när jag inte ser personen i fråga som jag talar med.
jag ska klippa mig på lördag, o jag som var orolig för att de inte skulle ha nån tid. haha, de verkade inte vara alltför upptagna :) trevligt. sen blir det världens längsta sväng på stan, har inte gått på stan på evigheter, o sen får bror mig skjutsa mig o handla mat o nya växter.
jag ska på anställningsintervju på måndag. men sssscccchhhh, säg inte det till nån ! (va?) att varannan helg räknas som söndag-måndag var tydligen något nytt för resten av civilisationen oxå. o jobba hela förra helgen plus bara vara ledig lördag denna vecka är fan inte heller varannan helg. men har man månadslön så förstår jag att man inte bryr sig, fastän jag jobbade igår istället för dig.
gröna lund med familjen den 1:e, tihihi. hoppas på att det inte är minusgrader då barra.
sandra kommer hem ikväll. älskepälske.

jag var på bio igår o såg rush hour 3. den var hysteriskt fånig men man kan inte låta bli att skratta iaf ;D undra om det var för hans underbara skratt eller att den faktiskt var riktigt kul. mycket värd att se iaf :)

hemska lillebror ;)

som inte hört av sig o sagt nåt ! grattis som fan till körkortet torsdagen den 16/8 2007 !

image346

finns inget jag hatar mer

än när en snuskigt bra låt har en dålig video. o då menar jag riktigt dålig, ful, meningslös. iaf. the new shit

image345


btw, ladda inte ner j.lo's nya låt, ''do it well'', den är ruggigt dålig. som axwell's musikvideo.

så skönt

vi var klara runt 23.30 idag :) så länge sen sen sist. o så jävla kul vi brudar hade, malin, sofie, annso o angelica.

nu ska jag lägga en ansiktsmask o glo klart på filmen jag somnade till i fredags.



kommer kännas konstigt o sova själv......

feeling like a million bucks

det är inte varje dag :) åt världens söndagsfrukost nyss, värt guld. har fastnat i hotellfrukosten, tihihi. det är det allra bästa med att bo på hotell ju.

image343

det konstigaste djuret vi såg på parkens zoo i eskilstuna.

who knew ?

''
If someone said three years from now
You'd be long gone
I'd stand up and punch them out
'cause they're all wrong
I know better
you said forever
And ever
Who knew

When someone said count your blessings now
Fore they're long gone
I guess I just didn't know how
I was all wrong
But they knew better
Still you said forever
And ever
Who knew

''



sandra, jag är så himla ledsen. jag vill bara kasta mig på tåget o komma till dig ! du sa åt mig o torka tårarna, o det har jag gjort, o jag vet att allt kommer bli bra o att jag inte får tänka ''tänk om...'' jag är så glad, tacksam o så ledsen på samma gång. du kommer bli bra, krya på dig, vi ses snart. älskar dig så det gör ont.

dags o jobbe

sällan man blir inringd tidigare.


äckligt förkyld

o allmänt slut :) jobbigt o jobba, men mycket mycket bättre än innan semestern då jag trodde jag skulle stryka med.

har inte gjort så mycket senaste dagarna, jobbat hela dagarna o varit med fotograf-jörgen ;) o glott på film typ.

 


åkte direkt från honom o lagade solglajjorna, en sak jag alltid alltid lyckas ha sönder :) o solade. sprang in i hanna w som oxå klippt page, snacka om att man är sugen. har inte klippt mig på ett år typ, aja bajja. eller dra med lil'sis o säga ''hej, sådär vill jag se ut när ni är klara med mig!'' vet inte om det kommer funka, för hon har massa slingor i sitt lite mörka hår o typ dubbelt så tjockt, men iaf :) bättre än hänget o slänget jag har nu.

image342


ska softa lite nu innan 17-01 hela helgen. laga lite mat, ta en lyxdusch o beställa dendär skinnjackan.

hemma igen igen :)

tävttar för tillfället o var även åter på jobbet igår. funkar.

nu tar jag tag i dehär. migsjälv. allting. livet.

jag vill inte förlora dig.

hemma igen

från skärgården.. det har varit både himmel o helvete, som alltid när jag är med. men a. seaweed är iaf nya innedrogen, så alla som är häftiga tar den. åka ring efter motorbåt var lätt höjdpunkten. eller natten till idag, vet inte riktigt :)

hanna är på ingång, måste ju glo lite på stan idag. imorn drar jag till eskilstuna o är inte åter förrän söndag kväll så.

axwell- i found you.mp3
highlights- oral romantik.mp3
cam tyler- feels like heaven.mp3
vissa ''känner'' henne som camilla håkansson, så kul för henne
anton o affe- värdelös.mp3

anton o affe o highlights laddas lättast ned från www.frizon.info

testing testing, one two

mjo, jag funkar fortfarande :) lite iaf. hårt igår, som alltid ;D inte konstigt att jag hörde pip i öronen imorse när rogga sa att vi stod typ i högtalaren i musikbaren. shit, vilket drag. bästa:
- ''xxx ragg såg ju ut som en halv tunna rom!''  hahahaha. ja. det gjorde hon.

yrat idag med då, ätit glass upponer o träffat en mamma, alltid lika spännande första gången.

han är helt underbar o jag är helt såld.

jag vill åka nu nununununununu, ska grillfesta ikväll igen, det är varmt o äckligt i min lägenhet o jag är klar för en gång skull. in need av en återställare skulle jag vilja säga. hej på er.

image339


monrose- hot summer.mp3

jag måste vara världens slöaste människa

jag känner verkligen inte för att gå o träna idag. men vet att när man väl kommer dit så är det så jävla grejt.
ska måla naglarna i nån kul färg o sen lägga mig o kolla på denhär filmen.


dagens bubblare: T.I- big thing poppin'.mp3 :)

grilla eller inte grilla, det är frågan

ska ju bli tråkigt väder idag, men jag ska ju ändå förbi enenby iaf, så. det innebär endast att jag måste köpa marinad o det är jättejobbigt o springa in när jag ändå ska till gymet senare idag. haha.

igår gjorde jag ingeting, sry brudar om jag svek er, men det är ny dag nya tag o ny fest idag.
glodde på film med fredda (A) käkade det bästa som hänt denna jord, sommarringar från estrella. man kan inte sluta :)

 

helt pajj igår, efter diverse lill-lördagsäventyr som innebar förfest, trädgårn deli, jakt på mat, den roligaste o läskigaste taxiresan jag åkt i hela mitt liv, en tallrik med mat som såg ut som världskriget 3.
o innan dess var det lixom massa bad o sol o en jakt på en bortblåst uppblåst madrass.

    

          
    

cpfyllot då !

cpfull


moget, Lisa, moget...

jonnaantepetra

o gänget som är guld värda, ni vet varför ;)

det är dagar som domhär...

... man önskar att man hade en liten bil så man bara kunde dra iväg, utan att behöva ringa familjen för att åka o bada :) inte för att jag har nåt emot dem, men de är så himla sega !
så kan man spela skivan jag snodde av fredda igår med, ashögt utan att nån gnäller :)

yeye, ska åka till hemliga stället vid gransjönäs snart iaf.